Anale sex gezocht wijd opengesperde kut

anale sex gezocht wijd opengesperde kut

Kan een zoon zoiets bij z'n moeder teweeg brengen? Ik moest deze gedachten snel laten varen want dit was niet goed, toch? Even later liepen we naar het restaurant waar het feest was.

Onderweg zei ik niet veel tegen Frank, ik was nog een beetje beduusd van de gevoelens die ik daarjuist had gehad. En dat allemaal door zo'n vluchtig kort kusje dat misschien geen verdere betekenis had. Het werd een heel gezellig feest. De bruid zag er echt fantastisch uit.

Een prachtige witte jurk met lange sleep. Het deed mij denken aan mijn trouwdag waar ik ook een prachtige jurk droeg. Eén van de mooiste dagen uit mijn leven. Trouwen heeft wel iets vind ik. Misschien als ik de juiste man zou vinden zou ik weer gaan trouwen denk ik. Ik zou in ieder geval wel alles anders aanpakken dan dat ik had gedaan met mijn ex. Ik zou heel goed voor mijn man zorgen en ik zou altijd open en eerlijk zijn tegen hem.

Maar wie weet of ik ooit nog de man van mijn dromen tegenkom? Ik had veel bekijks ook deze avond. Ik werd veel ten dans gevraagd. Ik genoot met volle teugen van alle aandacht. En van alle complimentjes die ik kreeg van mannen en zelfs ook van vrouwen. En van de wijn die ik dronk werd ik een beetje aangeschoten van, maar niet dronken. Frank was een beetje stilletjes ten opzichte van mij. Toch was ook hij veel op de vloer te vinden met verschillende mooie vrouwen.

Helaas kwam het er niet van dat wij met elkaar konden dansen. We hadden een zeer geslaagde avond gehad. En moe en voldaan liepen we diep in de nacht weer huiswaarts. Ik had Frank's arm omklemd en zijn arm zat rond mijn middel. Lekker dicht tegen elkaar liepen we over straat. Gekscherend en na kletsend over de avond. We hadden veel lol. Eenmaal weer thuis aangekomen zette Frank een cd op met slowmuziek.

Hij ging voor me staan en keek me recht in de ogen met zijn mooie ogen. Hij deed zijn armen om mijn middel en ik deed hetzelfde bij hem. Hij trok me dicht tegen zich aan. Op het ritme van de muziek schuifelden we door de huiskamer. Ik voelde me zo heerlijk toen Frank me zo vast hield. Ik liet mijn hoofd tegen zijn schouder rusten. Zijn handen gleden over mijn rug.

Opeens gaf hij zachte zoentjes in mijn nek en hals. Die deden me sidderen van genot. Hij trok me nog dichter tegen zich aan en liet zijn handen vanaf mijn rug verder omlaag zakken tot op mijn billen. Ik genoot van zijn aanrakingen.

Zijn handen kneedden zacht mijn billen. Ik voelde hoe alles binnen in me begon te gloeien. Het werd warm en koud tegelijk. Mijn tepels werden hard en gevoelig en drukten strak tegen het stof aan van mijn behaatje en jurkje. Toen keken we elkaar diep in de ogen. Hij glimlachte en streek de haren uit mijn gezicht. Toen kwam zijn mond dichter naar die van mij. Opeens voelde ik zijn zachte lippen op de mijne gedrukt worden. Het was weer zo'n vluchtig zoentje zoals op het begin van deze avond.

Weer keek hij me aan en toen ik terug glimlachte drukte hij nogmaals zijn lippen op de mijne. Dit voelde zo lekker en zo vertrouwd. Ik kuste hem daarom ook meteen terug. Zachte zoentjes die steeds langer gingen duren.

Hij was degeen die het initiatief nam en plots zijn tong in mijn mond duwde. Hoewel ik het stiekem toch verwachtte schrok ik er toch nog een beetje van. Wat gebeurde hier allemaal? Tijd om daarover na te denken kreeg ik niet want zijn tong ging naarstig opzoek naar die van mij. Eenmaal gevonden volgde er een heuse hete tongzoen. Minuten lang stonden we elkaar te tongen en mijn kutje gloeide helemaal en werd dus ook steeds vochtiger. Wat was dit heerlijk. Zo intens en zo fijn.

Dit voelde zo top ondanks dat het mijn eigen zoon was met wie ik hier stond te tongen. Ik hield met twee handen zijn hoofd vast bang dat hij terug zou trekken.

Zijn handen zakten vanaf mijn billen tot aan de onderkant van mijn jurkje. Langzaam schoof hij zijn handen nu onder mijn jurkje en gleden ze over mijn benen weer terug omhoog naar mijn billen. Ik werd helemaal week en botergeil. Ik voelde mijn sappen al uit mijn kutje stromen. Doordat hij zo lekker dicht tegen me aanstond voelde ik zijn harde pik tegen mijn buik aandrukken. Daar gleed zijn ene hand naar de voorkant en schoof hij die tussen mijn benen.

Ik deed ze iets verder uit elkaar zodat hij vrije ruimte kreeg. Daar gleden zijn vingers over het kruisje van mijn string. De adem stokte in mijn keel en ik werd heter en heter, geiler en geiler. Ook Frank voelde nu vast hoe nat het kruisje was geworden van mijn sappen. Hij oefende nu een lichte druk uit met zijn vingers wat z'n uitwerking weer kende aan mijn kutlipjes. Ze werden gevoeliger bij elke aanraking van zijn vingers. Daar trok hij het dunne stof van mijn string opzij en gleed zijn vinger daarna meteen tussen mijn warme natte kutlippen door.

Ik had het niet meer en hield me nu stevig vast aan Frank door beiden armen om zijn nek te klemmen. Ineens duwde hij de vinger diep in mijn hete kutje. Er ging een rilling van genot door me heen. En dat werd nog erger toen hij over mijn gevoelige klit streek met de vingertop.

Hij maakte me echt botergeil nu. En ik werd natter en natter. Rustig duwde hij me achteruit richting de bank. Ondertussen ritste hij aan de achterkant mijn jurkje los en liet dat van mijn schouders glijden. Gehuld nu in alleen een string en behaatje en nylons werd ik zacht op de bank gedrukt. Ik ging iets achterover leunend en onderuit gezakt op de bank liggen. Op zijn knieën ging hij voor me zitten tussen mijn benen in.

Met zijn vingers haakte hij onder de bandjes van mijn string en trok die nu van mijn billen. Intussen ontdeed ik me van mijn behaatje. Op mijn kousen na was ik nu naakt. Frank boog zijn hoofd en begroef die tussen mijn dijen. Hij begon me te zoenen, beginnend bij mijn knieën en zo omhoog. Steeds dichter kwam hij bij mijn hete geschoren kutje. Hij plaagde me door steeds langs mijn schaamlipjes te likken en zoenen.

Hij raakte ze steeds nét niet. Dit gevoel alleen al was super, geweldig. Steeds als ik met mijn vingers bij mijn kutje aankwam om vervolgens mijn klit te strelen dan duwde hij mijn hand steeds weg. Alleen hij mocht daar komen. Ik had het niet meer. Ik wilde zijn hoofd nu vastpakken om zijn lippen nu op mijn kutlipjes te drukken. Maar ook dat liet hij niet toe. Daar kwam de eerste lik over mijn schaamlipjes. Een siddering van genot trok door mijn lichaam.

En ja hoor, daar begon hij met zijn tong over en tussen mijn kutlippen door te glippen. Zijn tong glibberde tussen mijn hete kutlipjes door. Ik hoorde hoe hij mijn geile sappen proefde. Dan weer drukte hij zijn tong diep in mijn kut om daarna weer vlug over mijn klitje te likken.

Ik was echt bloedje geil nu en het duurde dan ook niet lang of ik kreeg een eerste orgasme. Heel mijn lichaam trilde en schokte ongecontroleerd op en neer. Wow, wie had dit durven denken dat ik ooit klaar gelikt zou worden door mijn eigen zoon? Als je me dit ooit had verteld enkele jaren terug dan had ik diegene voor gek verklaard.

Maar nu, op dit moment, vond ik het heel gewoon, normaal zelfs. Mijn sappen stroomden nu rijkelijk en Frank deed er zich tegoed aan. Hij zoog en likte en steeds weer gleed zijn tong diep in mijn kutje. Ik kon me bijna niet meer bewegen zo intens was mijn orgasme. Misschien was het zo intens omdat dit alles nieuw voor me was? Of omdat het hier mijn zoon betrof die me had klaar gelikt?

Ik had geen antwoord, wat ik wel wist en voelde dat het verdomde lekker en geil was. En Frank's tong likte maar door en door. Hij bezorgde me binnen een mum weer een orgasme.

Wat mijn ex man nog nooit voor elkaar had gekregen lukte Frank nu binnen een paar minuten. En het orgasme leek steeds intenser te worden. Even keken we elkaar aan en het deed me goed om te zien hoe Frank genoot. Ik stond op en kleedde hem nu uit.

Toen zijn pik tevoorschijn kwam zag ik dat hij flink geschapen was. Als een speer stond zijn pik schuin omhoog. Dik en vooral hard met de paarse eikel die glom van zijn voorvocht. Ik duwde Frank nu op de bank en ging daarna over hem heen zitten, op mijn knieën met het gezicht naar hem toe. Met een hand greep ik zijn harde neukstaaf vast en leidde die naar mijn kutje. Langzaam zakte ik omlaag. Ik voelde zijn paarse eikel al tegen mijn lipjes gedrukt worden.

Als vanzelf gleed zijn pik beetje bij beetje in mijn hete natte gleuf. Ik ging een paar maal op en neer met mijn onderlichaam en liet zijn pik verder en verder in mijn kut verdwijnen. En ja hoor, daar voelde ik 'm helemaal in mijn kutje. Hard en dik en kloppend. Langzaam begon ik ritmisch op en neer te bewegen met mijn lichaam waarbij zijn pik steeds op en neer schoof in mijn kutje. Ik voelde zijn handen nu op mijn billen en zo wilde hij het ritme mee bepalen. Steeds tot aan zijn ballen toe zakte ik over zijn pik heen.

Eindelijk weer eens een echte pik, van vlees en bloed, in mijn kutje. En wat voor een pik. De pik van mijn eigen zoon. Het deerde me nu niet meer. Maar ik genoot met volle teugen. Wat een onbeschrijfelijk lekker gevoel was dat. Als een wilde amazone bereed ik zijn dikke neukstaaf.

En ik wist verdomde goed wat ik moest doen om hem optimaal te laten genieten zonder té snel klaar te komen.

En mijn sappen maakten zijn ballen drijfnat. Minutenlang bereed ik de pik van mijn zoon Frank. Tot ik aan zijn ogen zag dat het niet lang meer ging duren voordat hij zou gaan komen. Maar ik bleef nu in een ruig tempo doorgaan. Verbaasd keek hij me aan want dit had hij niet verwacht natuurlijk. Maar toen ik geen aanstalten maakte om te stoppen ging hij nu ook door.

En een tel later voelde ik hoe hij zijn warme sperma diep in mijn kut spoot. De ene golf sperma na de andere werd met kracht in me gespoten. Eerst klaar gelikt worden door je zoon en daarna geneukt worden en daarna te voelen hoe hij zijn zaad diep in je spuit. Uitgeput ging ik nu tegen hem aanhangen. Een poosje daarna stond ik op en voelde hoe mijn geil en zijn sperma uit mijn kutje stroomden via mijn been omlaag.

Ik ging naast hem zitten op de bank en weer zoenden we elkaar. Dit was echt de mooiste dag van mijn leven. Dit voelde allemaal zo lekker en zo vertrouwd. Na een poosje greep ik weer naar zijn pik die nog drijfnat was. Ik voelde hoe die langzaam steeds harder werd.

Nu was het weer mijn beurt en nu ging ik op mijn knieën voor hem zitten. Ik boog mijn hoofd en nam zijn kloppende pik tussen mijn lippen. Het deerde me niet om mijn eigen sappen vermengd met zijn sperma te proeven. Integendeel ik werd er alleen mar geiler van. Ik begon hem te pijpen en binnen een mum was zijn pik weer keihard. Dan weer omklemde ik met mijn hand zijn pik en trok de voorhuid op en neer en steeds hield ik mijn lippen om zijn eikel geklemd. Soms dan zoog ik zijn pik diep in mijn mond tot aan zijn ballen toe.

Hij rolde haar van zich af legde een kussen onder haar bruine kont en trok Aryati's benen omhoog zoals Jan eerder gedaan had en ging er tussen in liggen. Hij richtte zijn lul op haar kut en begon haar te penetreren. Langzaam maar zeker verdween zijn lul steeds dieper in haar weke kutvlees. Aryati raakte buiten zichzelf. Met enkele flinke stoten had hij zijn doel bereikt, zijn lul zat tot aan de wortel in haar genotspleet.

Met lange diepe halen begon hij haar te neuken. Karel gaf gehoor aan haar oproep, en neukte haar voor wat hij waard was. Dit neukfestijn duurde minstens een kwartier voordat Karel voelde dat hij klaar ging komen.

Ondertussen genoot de losgeslagen jonge huisvrouw aan een stuk door van de diverse orgasmes die hij haar gaf. De geest van haar ongeremde sexuele behoeften was na een lange tijd weer uit de fles. Karel voelde dat hij ging spuiten, trok zijn lul uit haar kut en nam hem zelf in zijn hand en begon eraan te rukken. Het sperma spoot met dikke klodders op Aryati's donkere lichaam. Buiten zichzelf van geiligheid ging Aryati met haar handen naar haar buik en smeerde het sperma uit over haar gehele buik en borsten, waarna ze haar gevoelige tepels met een geile blik op haar gezicht verder masseerde.

Karel was heerlijk klaargekomen en liet zich naast de mooie Indonesische huisvrouw neervallen op bed. Jan had inmiddels een fles babyolie gevonden en gaf deze aan Atika. Haar lichtbruine lichaam blonk nu van alle kanten en was hartstikke glad geworden. Wederom gehoorzaamde ze en wreef ook zijn lichaam met de vettige olie in. Toen ze klaar was ging Jan achter haar staan, drukte zijn lichaam tegen haar rug en wreef met zijn handen over haar buik en borsten.

Dit was een heerlijk gevoel. Hun lichamen waren zo glibberig dat haar tieten steeds uit zijn handen floepten. Toen Karel dit zag nam ook hij de fles met olie en wreef zichzelf en Aryati met dat spul in.

Hij riep Jan dat ze naast hen moesten komen liggen om gezellig samen een laatste stoeipartij te houden. Atika ging naast haar zus liggen en had nu ook zin in een lul gekregen.

De dv camera werd op een strategische plaats in de kamer opgesteld waarna Jan bovenop Atika ging liggen, en Karel bovenop Aryati. Hun aalgladde lichamen floepten nu over elkaar heen. Dit was zo'n geil gevoel dat Atika plotseling zei, " Kom op Jan, stop hem erin, neuk me!

Nog voor Aryati haar zus kon aanspreken reageerde Jan en richtte zijn leuter in het nog gesloten maar vochtige kutje van Atika en begon met zachte stootjes haar nauwe kutje binnen te dringen. Langzaam maar zeker verdween zijn lul geheel in haar malse lichtbehaarde poes. Atika begon zachtjes te kreunen van het heerlijke gevoel dat Jan haar gaf. Hun lippen troffen elkaar waarop Atika hem hartstochtelijk begon te tongzoenen, terwijl Jan haar rustig bleef doorneuken.

Ondertussen had ook Karel zijn lul weer in Aryati's volledig opgerekte kut gestoten. Hij kon in een keer zijn lange pik in haar kut binnen werken. Ook Aryati begon hem te tongen.

Er volgde een stereo neukpartij. Alle vier kwamen ze ongeveer tegelijkertijd klaar. De mannen spoten hun overvloedige Hollandsche zaad diep in de exotische import kutjes en voelden hoe beide sexueel herboren Indonesische vrouwen sidderend klaar kwamen. Atika kroop onder Jan uit, draaide hem op zijn rug en begon hem in standje 69 te pijpen. Ze opende haar benen zodat Jan recht in die geil geurende Indonesische kut en kont kon kijken.

Terwijl Karel dit schouwspel filmde begon Jan haar opgekomen pindaclitje te likken, waarbij Atika zijn lul steeds dieper in haar mond nam en hem wellustig pijpte. Jan's vinger verdween in haar spleet en terwijl hij haar stijve pindaclitje likte vingerde hij haar kut. Toen trok hij zijn vinger uit haar kut en pakte met beide handen haar billen vast, spreidde ze wijd en drong met met zijn tong diep haar spleet in.

Zijn handen masseerden haar nog steeds glibberige billen. Af en toe verdween hij met een vinger in haar kontspleet en beroerde haar fijngerimpelde anus. De meid reageerde hierop door steeds wanneer hij dit deed zachtjes op zijn eikel te bijten. Jan bleef nu constant ringetjes rond haar anus draaien, waarop Atika hem steeds wilder begon te pijpen. Plots liet ze zijn lul even uit haar mond schieten en zei tegen Jan " Steek hem erin, oh ja, steek je vinger in mijn gat ".

Jan was een beetje verbaast over deze opmerking, maar zette nu iets meer kracht op zijn vinger en voelde dat haar anus open ging. Voorzichtig duwde hij zijn vinger haar poepertje in waarop de meid wild met haar onderlijf begon te draaien.

Het gaf haar een ongekend gevoel, waardoor ze spontaan een orgasme kreeg. Het geil droop uit haar openstaande kut in de mond van Jan die alles oplikte en de zoute smaak van haar geil proefde. Jan op zijn beurt begon haar strakke gat met zijn vinger te neuken. Karel die dit zag, kroop van Aryati af en ging al filmend achter Atika zitten.

Jan kroop onder Atika vandaan en ging voor Aryati zitten die nu zonder verstand gelijk zijn lul in haar begerige mond nam en hem begon te pijpen. Karel tilde Atika's geile kont een beetje omhoog en hield zijn lul voor de ingang van haar halfgesloten anus. Karel's dikke stijve lul stootte tegen de ingang van Atika's strakke kontgat maar was te dik om er in door te dringen.

Hij sopte nu eerst zijn lul in haar glibberige kut waardoor zijn lul ook glibberig werd. Nu richtte hij zijn genotspaal weer op haar kont en stootte weer toe. Atika voelde dat zijn lul zich langzaam binnendrong via de zich langzaam openende kringspier die haar kontgat tegen indringers moest verdedigen. Tevergeefs, eerst drie cm, toen tien cm, en na een paar flinke stoten was zijn hele lul in haar darmkanaal doorgedrongen.

Zachtjes naaide hij dat strakke Indonesische kontgat en voelde het hele lijf van Atika sidderen. Dit liet Jan zich geen twee keer zeggen. Hij ging achter Aryati zitten en wist met behulp van de babyolie en flink wat speeksel zijn lul ook in de kont van de andere Indonesische vrouw te werken. Waarna hij op zijn dooie gemak de bruine strakke kont begon te naaien. Karel en Jan stootten steeds wilder op de beide gekleurde konten in.

Jan kwam als eerste klaar, trok zijn lul uit Aryati's kontgat en spoot zijn sperma over haar hol getrokken rug, waarna beiden uitgeput naast elkaar op het bed vielen. Toen voelde ook Karel dat zijn lul begon te spuiten. Hij bleef echter Atika's kont doornaaien waardoor hij zijn zaad diep in haar darmen spoot. Atika voelde zijn warme zaad in haar kontje stromen en kreeg spontaan nog een orgasme waarbij haar spasmende kringspier Karels halfstijve pik nog fijn afmasseerde.

Ook Karel en Atika lieten zich op het bed vallen en bleven daar minuten lang zonder te bewegen liggen. Na 20 minuten stond Karel op, liep naar de douche en spoelde zijn lichaam weer schoon. Jan volgde zijn voorbeeld waarna beide mannen zich aankleedden. Aryati en Atika hadden schijnbaar nog niet genoeg sex gehad want toen beide mannen zich aankleedden lagen zij alweer in standje 69 elkaar te beffen. Karel maakte er nog een laatste filmopname van. Ze beloofden de beide zusjes heilig te drie uur aan filmmateriaal alleen voor privedoeleinden te gebruiken en onder geen beding aan anderen te laten zien.

Zo kon het zijn dat de hele onderneming die was begonnen als een verkrachting in het kader van de cursus sex integratie voor de zusjes uiteindelijk een grote seksuele eye-opener was geweest. De mannen vonden het mooi genoeg geweest en verlieten het huis na eerst nog heftig tongend afscheid genomen te hebben.

De dames vonden het schijnbaar niet erg meer dat ze verkracht waren, want ze vroegen of ze nog eens terug wilden komen. Toen de zussen weer enigzins bij positieven begonnen te komen was het inmiddels Nadat de meiden elkaar nog tot een allerlaatste orgasme hadden liggen beffen waren ze totaal uitgeput in slaap gevallen.

Aryati werd als eerste wakker en dacht even dat ze het allemaal gedroomd had totdat ze haar ogen opendeed en recht tegen de poes van haar zusje aankeek. Ze lagen nog in standje Atika werd nu ook wakker. De beide zusjes keken elkaar diep aan voordat ze samen tot het indringende besef kwamen dat de incestueuze handelingen hen beiden enorm hadden opgewonden.

Nadat Aryati de met grote ogen luisterende Atika had uitgelegd hoe die Karel en Jan in godsnaam in haar huis terecht waren gekomen waren ze allebei maar wat opgelucht dat hen verder niks was overkomen. Het had nog veel erger kunnen aflopen zei Atika als ze niet toevallig was langsgekomen. De vrouwen hadden natuurlijk nog veel meer stof te bespreken maar gingen samen eerst maar eens lekker onder de douche om hun afgeneukte lichamen schoon te spoelen van het vele zaad dat de mannen op en in hun lichaam hadden gespoten.

Aryati gaf zichzelf en haar zusje een vaginale douche waardoor ze gereinigd hoopte te zijn van het zaad. Gelukkig slikte beide vrouwen de pil want de mannen hadden geen condooms gebruikt.

Toen Aryati aangaf dat haar kont een anale douche te willen geven had Atika fronsend opgekeken van het merkwaardige verzoek van haar zus. Aryati legde haar zusje uit dat ze dit sinds een paar maanden sowieso om de dag deed om haar stoelgang te bevorderen. Haar maag was nog steeds niet gewend aan het vezelrijke Nederlandse eten waardoor ze soms een week achtereen niet naar de toilet kon. Op advies van haar nieuwe huisarts gaf ze zichzelf nu niet alleen vaginale douches maar ook anale douches of klisma's.

Ze moest dan alleen de douchespuit verwisselen om een infectie in haar kut te voorkomen. Na deze verklaring had Atika direct toegestemd haar zus te helpen ze had zichzelf immers volledig opgeofferd in haar belang door haar mond, kut en kont te laten volspuiten met het zaad van twee wildvreemde mannen. Zonder schaamte was Aryati voor haar zusje op haar knieen op de badkamervloer zitten en drukte haar bovenlichaam naar beneden zodat haar kont omhoog stak en haar billen vaneen weken.

Met haar wijsvinger wees Aryati giechelend naar haar bruine poepertje. Door te drukken ontspande haar kringspier zich en werd de douchekop gemakkelijk opgenomen. Bovendien was ze nog wijd van Karels penetratie van daarstraks. Ze wilde geen enkel risico nemen en zichzelf zo goed mogelijk reinigen. Atika drukte in de flexibele met water en desinfecterende zeep gevulde fles.

Het warme soppende water gutste haar darmkanaal in. Het gaf altijd een aparte sensatie vooral als zij het niet zelf deed maar haar man en nu dus haar zusje. Ze zou zodirect al het sopwater weer uitpoepen en ook het vuil met zich mee naar buiten spoelen. Atika stemde toe het anale reinigings procede ook eens te proberen omdat het in haar poes wel een schoon gevoel had achter gelaten.

Bovendien raakte ook haar darmen maar niet gewend aan het Nederlandse eten. Plots dacht ze aan de anale sex die haar ze samen met haar ex-vriendje regelmatig had gehad en waarbij hij soms stront achter zijn eikelrand aantrof omdat ze dan die dag nog niet naar de toilet was geweest. Anaal neuken met een condoom wilde hij niet.

Zo'n anale douche had dus ook op dat vlak wel voordelen. Nou ja haar verkering was nu uit dus daarom hoefde ze het niet te doen. Ze nam de positie aan en dacht aan de zaadinjectie die ze had ontvangen in haar darmen. Aryati kreeg aandrang en perste op de toilet het sopwater uit haar kontgat. Het was alleen water dat naar frisse lichtzoet geurende zeep rook. Toen Atika even later voor het eerst de sensatie ervoer van een halve liter warme vloeistof in haar darmen kreeg ze hoe ze lichte maagkramp als bewijs van de reiniging werking die het soppende water in gang had gezet.

Toen de spuitfles leeg was bleef ze met een moeilijk kijkend gezicht in dezelfde geknielde positie zittend zoals haar zus ook net de spuit had ontvangen. Aryati adviseerde haar zusje echter alvast op de toiletpot te gaan zitten om de zwaartekracht zijn werk te laten doen.

Een kleine vijf minuten later gebeurde het. Atika begon te scheten en haar darmgeur verspreidde zich in de badkamer. Aryati deed de deur en het raam snel open terwijl Atika zich beschaamd verontschuldigde. Ze kakte zowaar een hele berg darmvuil uit tezamen met het sopwater. Opgelucht spoot ze zichzelf van onderen schoon met de toilet douche en trok het hele zaakje snel weg.

Ze voelde zich stukken beter nu. De dames maakten eerst het bed weer netjes op voordat ze zich aankleedden. Onderwijl vroeg Aryati waarom ze eigenlijk was langsgekomen? Het hele verhaal kwam er uit. Haar relatie met Giovanni was definitief stukgelopen en bovendien was ze vanaf komende maand werkeloos.

Ze had weliswaar een goede opleiding in Indonesie genoten maar daar kon ze in Nederland niet zoveel mee. Atika was een half jaar geleden op een toeristenvisum aangekomen maar vervolgens was ze als illegaal gebleven. Giovanni was haar enige life-line afgezien van haar zus.

Helaas boterde het niet echt tussen haar en Gio om redenen die ze tot op heden nooit had willen toelichten. De relatie was al een keer eerder uitgegaan maar toen was Atika na een week bij een Aryati en Mark gelogeerd te hebben met hangende pootjes teruggegaan.

Opnieuw was ze tegen Aryati onduidelijk over waarom de niet langer bij hem in huis kon wonen. Terug naar Indonesie wilde ze al helemaal niet. Atika vertelde hoe ze eind vorige week Mark aan de lijn had gekregen toen Aryati niet thuis was. In haar moedeloosheid had ze hem het hele verhaal verteld of althans de gedeelten die zij belangrijk vond. Dat ze in op een opwelling van geluksbeproeving haar halve salaris had vergokt in Holland casino vertelde ze er even niet bij toen ze Mark en nu Aryati om tijdelijke financiële steun vroeg.

Wel vertelde Atika dat Mark haar wel wilde ondersteunen als ze haar probleem met haar zus zou bespreken om samen te zoeken naar een oplossing. Maar Aryati had wel iets anders aan haar hoofd dan de voortdurende financiele problemen van haar zusje. Koortsachtig zat ze na te denken over de ingrijpende gebeurtenissen van de afgelopen ochtend en middag. Zou ze er wel goed aan doen het hele verhaal aan haar man te vertellen? Karel en Jan hadden op een afschuwelijke wijze misbruik gemaakt van haar vertrouwen en bovendien haar zusje betrokken in hun schandelijke verkrachting.

Ze twijfelde hevig, want hoe je er ook tegen aan wilde kijken zowel zijzelf als haar zus hadden er uit eindelijk van genoten. Sterker nog het verwerpelijke gedrag van Karel en Jan had haar en haar zusje verschillende orgasmes opgeleverd en hen beide laten genieten van incestueuze sexuele handelingen.

Met die ongekende gevoelens kon ze geen kant op. Verder hadden mannen niets meegenomen dat niet van hun was. Niemand die iets wist van het hele gebeuren behalve Atika. De euro zat nog steeds in de zak van haar sarong. Ze had gewoon weg niet meer de energie gehad om te eisen dat de mannen de films zouden achterlaten.

Bovendien had ze toch al geweten dat ze hiertoe vast niet bereid zouden zijn geweest. Alleen een mondelinge belofte had ze gekregen op haar verzoek de dvd's aan niemand te laten zien. Uiteindelijk besloot ze dat het in niemands belang was als ze haar buitenechtelijke escapades aan haar man zou opbiechten. Een kwartier lang leek ze ervan overtuigd dat het voor alle partijen beter was haar mond dicht te houden en toe doen alsof er die dag niets abnormaals gebeurd was.

Maar na een kwartier begon ze toch weer te twijfelen. Zij en haar zusje waren het slachtoffer geworden van een verkrachting. Ze moest het gewoon aan Mark vertellen. Aryati kon niet helder denken mede omdat Atika met haar problemen ook nog haar aandacht opeiste.

Ze beloofde haar zusje om haar de komende periode uit de brand te helpen als ze op zoek ging naar een andere baan en haar mond dichthield over wat hen was overkomen tegen wie dan ook.

Atika koos eieren voor haar geld. Waarschijnlijk zou ze beide kerels toch nooit weer zien. Die zouden het wel uit hun hoofd laten zich nog een keer te vertonen.

Atika vergat even dat het vanuit haar eigen positie als illegale vreemdeling vrijwel onmogelijk was om een een formele baan te vinden. Zelfs zwart betaalde baantjes lagen sinds de verstrengde controles van de arbeidinspectie en verzwaarde administratieve sancties niet bepaald voor het oprapen en al helemaal niet voor illegale vluchtelingen. Deze situatie had ze ook al vaak met haar nu ex-vriendje moeten bespreken die voor haar in Nederland maar èèn soort baan had gezien die haar binnen afzienbare tijd van haar schulden zou kunnen afhelpen en waar ze de meeste mogelijkheden had om direct aan het werk te kunnen.

Dit was de werkelijke oorzaak geweest van hun aanhoudende conflicten. Giovanni had zijn bloedmooie Indonesische vriendin ervan willen overtuigen dat ze als callgirl waarschijnlijk bakken met geld zou kunnen verdienen.

Atika had het gewoonweg niet over haar hart kunnen verkrijgen om ook maar een moment serieus over deze optie na te denken. Weliswaar was ze in haar moederland niet een heilig boontje geweest maar om nu betaalde sex met vreemde mannen te hebben die zich aan haar zouden opgeilen en op en in haar zouden willen klaarkomen dat ging haar te ver.

Aan de andere kant stond het Atika nu voor altijd in het geheugen gegrift hoe ze getuige was geweest van de verkrachting van haar zus.

De onbeschaamde wijze waarop die beide mannen haar lichaam hadden betast, bekeken en gefilmd. De uiteindelijke neukpartij met Jan na haar eigen overgave aan het onbekende genot. Zelf had ze net als haar zus verschillende orgasmes gehad zonder het zelf echt te willen of te kunnen begrijpen.

Een hogere geestelijke macht leek het op een bepaald punt van haar gezond verstand te hebben overgenomen. Die hogere macht had ook haar zus gecontroleerd. Atika was duizelig in haar hoofd. Zij en haar zus waren zo geil geworden van de schandelijke handelingen van de beide mannen dat ze niet alleen gaan waren meedoen maar nadien elkaar ook nog oraal hadden bevredigd zonder er verder bij na te denken.

Atika's zelfbeeld schudde daarom op haar grondvestten. Alles waar ze vanochtendvroeg nog in geloofde leek nu op de helling te staan. Haar illegaliteit, haar geldproblemen en nu ook nog deze innerlijke openbaring dat ze ervan genoten had om het lijdend sexueel voorwerp van oudere Nederlandse mannen te zijn geweest. Aryati en Atika besloten samen onder het genot van een kalmerend glas witte wijn om het hele gebeuren voorlopig met niemand te bespreken.

Het zou te beschamend zijn en niemands belang zou er mee gediend zijn. Aryati had Atika niets verteld van de euro die ze als aanbetaling had geaccepteerd. Zo had te tenminste nog iets overgehouden aan het bizarre geheel. Atika was blij met de steun die ze toegezegd had gekregen.

Bovendien zou haar zus haar verzoek om tijdelijk bij hen in te trekken met Mark verder bespreken. Ze had het hem niet rechtstreeks durven vragen. Ze verliet de villa om Aryati probeerde te doen voorkomen alsof er die dag niets bijzonders gebeurd was toen haar man zoals altijd geïnteresseerd vroeg naar wat ze die dag gedaan had. Op zijn vraag of er nog mensen hadden gebeld voor de slaapkamer meubelen had ze hem diep aangekeken en vervolgens geknikt maar erbij gezegd dat de persoon die verder geen naam had achtergelaten vanavond zou terugbellen.

Gelukkig wist Mark wel beter al had hij op basis van de houding van zijn vrouw inderdaad geen enkele reden om iets anders te vermoeden. Ze kon als geen ander mooi weer spelen en doen alsof er werkelijk niets gebeurd was die dag. Direct nadat de voldane heren het huis hadden verlaten had Karel Mark opgebeld en hem kort verteld hoe het een en ander was gegaan en hem verschillende malen bedankt.

Vooral de onverwachte komst van het zusje van zijn vrouw was voor de mannen een aangename verassing geweest evenals als het zeer opwindende uiterlijk van de beide exotische dames.

Mark had hen gevraagd of ze het allemaal goed op dvd hadden vastgelegd en waar en wanneer hij de dvd's kon ophalen. Karel en Jan die nog even hadden willen genieten van het mooie zomerweer hadden afgesproken dat ze Mark op het terras van huis Ten Duin in Noordwijk zouden treffen waar ze samen een toast zouden uitbrengen op de geslaagde eerste werkopdracht en tegelijkertijd het vervolg ervan te bespreken. Mark kon zichzelf daarom ook maar nauwelijks goed houden bij het acteertalent van zijn lieftallige vrouw.

Hij had de dvd'tjes in zijn binnenzak en wilde direct na het eten voordat Arend-Jan en Maarten voetbal kwamen kijken het filmmateriaal op harde schijf zetten. Aryati die maar weinig eetlust had zat tegenover haar man te kijken hoe hij met smaak at van de verschillende Indonesische gerechten.

Mark vertelde zijn vrouw over de mogelijkheid om kennis te maken met belangrijke zakenpartners uit Frankrijk die hem en zijn bedrijf wilden introduceren aan hun Marokkaanse collega's met het oog op nieuwe interessante afname contracten.

Vanavond zou het Nederlands elftal spelen en zijn oude schoolmakkers AJ en Maarten kwamen deze keer bij Mark thuis naar het voetballen kijken. Mark en Aryati hadden net een groot Fujitsu Plasma beeldscherm gekocht die aan de wand bevestigd werkelijk een unieke kijkerservaring opleverde. De bijgeleverde digital dolby surround sound audio installatie maakt het kijk en luister genot optimaal. Aryati had het bier al koudgelegd en de terrasdeur opengezet.

Het was nog steeds flink warm buiten. Na het eten deed ze zoals iedere avond de vaat in de afwasmachine. Mark had zich na het eten verontschuldigd.

Hij was naar bovengegaan om een douche te nemen en het filmmateriaal van de drie dvd'tjes op de harde schijf te zetten. Het geheel nam in totaal 3. Er waren 35 scenes. Snel bekeek Mark de filmresultaten van Karel en kreeg een enorme stijve lul van wat hij zag.

Vooral Atika wond hem enorm op. Dit was de eerste keer dat hij haar naakt en sekueel opgewonden zag. Wat kon ze goed pijpen!. Ze had net zo'n volmaakt lichaam als Aryati het was alleen wat lichter van kleur. Na snel wat videoclips te hebben bekeken werd Mark zo geil dat hij zichzelf dwong eerst te gaan douchen voordat hij zich spontaan moest aftrekken.

Zelfcontrole vond hij belangrijk niet zomaar toegeven aan je driften. Met Aryati als vrouw stond hij iedere nacht letterlijk bloot aan die opgave. Uit zijn binnenzak haalde Mark een zakje met daarin vijf xtc pilletjes. Al drie maanden lang kreeg Aryati iedere week zonder dat ze het zelf wist zo'n pilletje toegediend fijngemalen in het glaasje wijn dat ze altijd samen dronken voordat ze sex hadden.

Het effect was dat Aryati in een soort trance raakte waarbij ze zonder na te denken voldeed aan alles wat haar man haar opdroeg te doen. Meestal liet hij haar uren geil dansen en poseren en moest ze naakt door huis rennen terwijl hij haar probeerde te vangen.

Daar werd ze altijd heel opgewonden van zodat haar kutvocht begon te vloeien. Mark hield ervan om allerlei groenten in haar geslachtdelen te stoppen. Alleen als ze onder invloed was van xtc liet ze hem dit toe. Vorige week had hij voor de eerste keer een selderij in haar kontgat gestoken en daarna een flinke wortel.

Vervolgens had hij haar een hap van beiden laten nemen. Ze had er hard om moeten lachen. Mark vroeg zich af of ze ook zou gehoorzamen aan wat hij vanavond met haar van plan was. Voortbordurend op haar eerste buitenechtelijke sexervaring van afgelopen ochtend en middag wilde Mark Aryati direct introduceren aan Arend-Jan en Maarten die ze al een keer eerder ontmoet had tijdens haar welkoms kennismakingsfeestje zes maanden geleden.

Fris gedoucht liep Mark naar beneden met alleen zijn ochtendjas aan. Aryati zat in de woonkamer een tijdschrift te lezen. Ze zag er zichtbaar vermoeid uit. Toch vroeg Mark haar om naast hem op de bank te komen zitten. Zijn mooie vrouw deed wat hij vroeg en legde haar hoofd in zijn schoot. Mark pakte de afstandbediening en begon langs de tv kanalen te zappen terwijl hij met zijn andere hand Aryati's haren nek en rug streelde alsof ze een poes was.

Met een hand begon een van haar borsten te masseren. Ze droeg geen bh. Kijkende naar het journaal raakte hij opgewonden. Zijn hard geworden pik stond omhoog onder zijn ochtendjas. Aryati gaf hem er een kusje op. Ze kwam overeind en Mark trok haar direct naar zichtoe en kuste haar lippen.

Ze rook fris want ze kauwde op een gummetje. Terwijl hij met zijn vrouw aan het tongen was legde hij haar hand op zijn grote pik en fluisterde haar in dat ze hem moest aftrekken. Ze deed het direct en begon met ritmische bewegingen aan zijn pik te trekken hem onderwijl bedienend met haar tong. Zijn eikel zwol hierdoor steeds verder op. Het duurde niet lang totdat Aryati haar man's geslacht diep in haar mond had zitten en ze hem een heerlijke pijpbeurt gaf. Ze hield van zijn grote witte pik net als de forse ballen eronder die ze bij tijd en wijlen in haar mond zoog en met haar tong stimuleerde.

Niet verwonderlijk moest ze tijdens het pijpen opnieuw denken aan de brute wijze waarop Jan die middag haar mond geneukt had en het sperma wat ze had moeten slikken. Zonder er zelf echt van bewust te zijn probeerde ze Mark's pik nu net zo diep in haar keel te krijgen als Jan die ochtend bij haar had gedaan.

Na enige pogingen waarbij ze gulpend naar lucht en halfkokhalzend zichzelf over haar man's pik dwong lukte het de eikel in haar keel te duwen. Mark was niet verwonderd hij had de brute pijpscene van Jan en zijn vrouw al gezien. Hij was alleen maar blij dat ze hem haar nieuwe pijpvaardigheden niet wilde onthouden. Doordat Mark en Aryati met de rug naar de open terrasdeuren zaten en de tv aanstond had het echtpaar niet gehoord dat er bezoek was binnengelopen.

Arend-Jan en Maarten stonden al vlak achter Mark en de dieppijpende Aryati toen ze zichzelf plotseling aankondigden. Vooral Aryati schrok hiervan zo erg dat ze zich verslikte in de grote pik en zichzelf hoestend van de pik af lanceerde in een poging haar ontblote achterste te bedekken. AJ en Maarten hadden Aryati met op haar knieen en in haar blote kont naast haar man zien zitten terwijl ze vakkundig orale sex aan het uitvoeren was.

Mark sloeg zijn badjas dicht als of er niets ergs gebeurd was en begroette zijn ouwe makkers hartelijk. Aryati zat nog steeds op de bank maar durfde van schaamte de beide mannen niet aan te kijken. Ze werd vriendelijk begroet en ze schudde hen beiden haar rechterhand waarmee ze zojuist nog de stijve lul van haar man had gemasseerd.

De omtrek van haar mond zat nog onder haar eigen speeksel. Ze veegde het weg met de palm van haar hand.

.

Gratis plas buurmeisje neuken

Jan haalde zijn lul uit de inlandse kut en trok het bezwete bruine moordwijf rechtop zodat ze met een nahijgende mond vlak voor zijn inmiddels halfslappe met kutvocht en spermaslierten bedekte lul zat. Karel vond een intieme opnamehoek vlak naast Aryati en liet de dv camera zijn opnieuw werk doen.

Aryati dacht dat dit de straf was die Karel bedoelde en bedacht dat ze het maar beter kon doen voordat de mannen haar zusje zouden gaan verkrachten. Daarom nam ze zonder commentaar en nog half buiten adem zijn met sexsmurrie bedekte lul in haar warme mond en begon hem helemaal schoon te likken. Van Jan moest ze voortdurend oogcontact houden met de cameralens. Wat Karel een set indringende videoshots opleverde. Genietende kijkers zouden op hun beeldscherm via een close up side-shot een opwindend en intensief oogcontact hebben met een knappe Aziatische vrouw die met haar sexy lange zwarte haardos en doorgelopen mascara halfhijgend de lange blanke lul voor haar gezicht schoonlikt.

Ze is duidelijk vermoeid maar weet desondanks met veel geile toewijding met tong en lippen de slappe lul opnieuw tot leven te brengen.

Op instructie houdt ze onderdaning haar beide handen op haar smalle rug zodat haar schouders licht naar achter wijzen en haar volle tieten naar voren worden gedrukt. Met korte intervals zuigt ze telkens de grote paarsige eikel in haar mond zodat de charmante kuiltjes in haar wangen zichtbaar zijn.

Aryati bemerkte half onthutst dat Jan's lul weer stijver werd en probeerde op te houden. Nu je hier toch zit kun je me evengoed klaarpijpen". Aryati wist niet waar die Jan de energie vandaan haalde om voor een derde keer klaar te komen, dacht toen weer aan haar zusje en begon weer gedwee te pijpen.

Ze opende haar mond en nam Jan's dikke eikel andermaal tussen haar lippen en streelde plagend met haar tong over gezwollen top van zijn potente penis. Ze probeerde zo geil mogelijk te kijken in de filmcameralens die Karel nu op nog geen halve meter afstand op haar gericht hield. Ondeugend glimlachte ze een paar keer naar Karel en de camera en gaf hem verschillende knipogen terwijl haar mond met de snel stijver wordende lul bezig was.

Als ze Atika verder maar met rust zouden laten. De mannen moesten er nu toch gauw genoeg van krijgen. Jan's lul was inmiddels weer tot volle oorlogssterkte hersteld. Aryati voelde dat Jan neukbewegingen in haar mond begon te maken. Beetje bij beetje stootte hij zijn lul dieper in haar mond naar binnen. Jan zat nu al minstens 10 cm in haar happende mond toen hij voelde dat Aryati hem probeerde tegen te houden.

Dit zinde Jan niet en probeerde nog dieper in haar mond binnen te dringen. Het maakte hem geil dat Aryati hem probeerde te weren. Hij pakte Aryati's hoofd stevig vast zodat zij niet verder achteruit kon gaan wanneer hij stootte. Zijn lul schoot nog eens 5 cm door tot vlak voor haar keel. Dit was het geilste wat hij tot nog toe had meegemaakt, een vrouw verkrachten en dan met zijn lul diep in haar mond gepijpt worden. Hij hield haar hoofd stevig vast en riep haar toe, "kijk me recht in mijn ogen, ik wil je in je donkere ogen kijken wanneer ik gepijpt wordt slavin ".

Ze verhief haar hoofd een beetje en keek naar hem omhoog met haar grote donkere ogen. Ze keek niet langer bang meer maar leek juist een meewerkende houding te hebben aangenomen vastbesloten dat het voor haarzelf en haar zusje voor wie zij zich duidelijk verantwoordelijk voelde het beste was als ze volledig gehoorzaamde en alle aandacht op haarzelf gevestigd wist te houden.

Dat ging haar in het geheel niet slecht af. Karel was achter Jan op een stoel gaan staan en filmde de orale verkrachting mee over Jan's schouder. Dit was het teken voor Jan om zijn laatste stuk lul in haar mond te persen.

Met korte felle stootjes probeerde hij zijn lul in haar nauwe keel te persen waarop Aryati haar ogen even samenkneep. Jan tikte haar direct in haar gezicht en snauwde haar toe " Blijf in mijn ogen kijken Indische teef, denk aan je zusje! Ze zag dat de man er plezier aan beleefde om haar zo te vernederen. Jan begon weer te stoten. Aryati probeerde te gehoorzamen, en met behulp van de stootjes van Jan verdween de pik bijna geheel in haar mond. Nu begon Jan pas echt bezeten te worden.

Zo diep had hij nog nooit een vrouw zijn lul in haar mond geperst. Hij keek haar recht in haar ogen en zag aan haar vernauwende pupillen en opgezwollen keel- aderen dat ze bijna geen lucht meer kreeg. Ze ademde zwaar snuivend door haar neus die om een of andere reden half verstopt leek.

Hij genoot intens van het masserende effect van haar kokhalzende keelspieren. Hij trok zijn lul een beetje terug zodat ze weer wat lucht extra lucht kon krijgen en vervolgens werkte hij zijn lul weer geheel in haar keel. Hij begon haar nu diep in haar keel te neuken.

Ruim vijftien cm gingen in en uit haar keel. In en uit, in en uit. Steeds sneller neukte hij haar in haar keel, haar recht in haar betraande en smekende ogen aankijkende.

Plotseling voelde hij dat hij klaar ging komen. Met onverstelbare kracht spoot hij opnieuw zijn zaad maar ditmaal dus diep in haar keel. Aryati moest bij dit gevoel heftig kokhalzen en hoesten. Alweer zo'n lading, haar hele mond zat onder het sperma, om maar nog te zwijgen van het sperma dat ze al had afgeslikt.

Die Jan moest ongetwijfeld stimulerende middelen gebruiken want dit had ze heel haar leven nog niet meegemaakt en ze had toch al heel wat meegemaakt. Aryati liep wankelend weg van de salontafel en liet zich uitgeput achterover vallen op het bed waar ook Jan zich uitgeteld had laten neervallen. Karel die gestopt was met filmen gaf de uitgebluste Jan de opdracht het filmen voort te zetten zodra hij enigzins was bijgekomen.

Hij kwam nu met een enorme stijve lul op Aryati af en maakte haar zonder moeite weer met de handboeien aan het bed vast. Haar hoofd tolde, haar gezicht en haren zaten nog onder de spermaresten van Jan en in haar mond proefde ze zijn spermasmaak vermengd met haar eigen kutvocht. Het maakte haar niets meer uit, wat kon haar nou nog erger overkomen? Je hebt nog een straf tegoed van daarnet toen je probeerde te schreeuwen", zei Karel. Aryati protesteerde heftig, maar dat had geen zin, ze wist dat die man zijn zin toch zou doorzetten.

Ze had zichzelf tevergeefs opgeofferd. Hij pakte Aryati vast en zette haar rechtop op het bed. Ze zag dat Donna nu rechtop moest gaan staan met haar handen omhoog. Deze werden met behulp van een stel handboeien en een touw vastgemaakt aan een katrol die stevig in het plafond geschroefd was. Dit moest Karel gedaan hebben toen zij Jan had zitten pijpen. Haar bovenlijf was nog steeds naakt, gelukkig had ze haar broek nog aan dacht Aryati.

Karel liep naar het mooie meisje toe, ging achter haar staan en pakte haar kaneel kleurige tieten met beide handen vast. De meid verzette zich, maar Karel ging gewoon door met haar bollen te masseren.

De meid begon zachtjes te janken, waarop Karel haar in het oor fluisterde dat wanneer ze niet meewerkte er vreselijke dingen met haar zus konden gebeuren.

Hij ging toen weer door met masseren en draaien aan haar tepels. Met zijn lul begon hij neukbewegingen tegen de strakke Indonesische kont.

Plotseling stopte hij met het kneden van haar tieten, zijn handen gingen omlaag over haar platte buik en vonden de rits van haar spijkerbroek. Langzaam deed hij de rits open waarna hij met zijn hand naar binnen ging. Hij voelde haar slipje met daaronder haar zachte struikgewas. Jij gaat me aanmoedigen jouw knappe zusje verder aan te randen ". Je mag mij neuken, ik zal je pijpen, ik doe alles wat je wilt, maar laat haar met rust ". Als je het niet doet, dan ga ik mijn eigen gang en daar zul je spijt van krijgen ".

Aryati begreep er niets van zijn argumentatie maar wist wel dat ze opnieuw geen enkele keuze mogelijkheid had en bedacht dat ze beter het spelletje kon meespelen zodat hij in ieder geval niet zijn eigen gang ging. Dit vond Karel een goed idee en gehoorzaamde meteen. Hij deed de knoop van haar broek los en trok haar broek naar beneden. Nu speel met haar borsten" zei ze. En gebruik schunnige taal, des te eerder kom ik klaar en ben je van je straf af ".

Vlug bedacht ze wat anders, " Pak een van haar mollige tieten en zuig op haar nippels ". Karel deed wat gezegd werd en begon haar tepels af te zuigen, met zijn tanden beet hij zachtjes op de donkere nippels die keihard waren geworden. Hij voelde het jonge meisjeshart in haar borst kloppen. De getrouwde Karel die zelf notabene twee dochters had van ongeveer Atika's leeftijd kon zich nu alleen bekommeren om de bevrediging van zijn eigen lusten. Ze wilde het niet maar Aryati's kut begon plotseling weer nat te worden bij het horen van haar eigen opdrachten en het zien wat er voor haar ogen afspeelde.

Karel daalde af naar haar slipje, deed het omlaag en spreidde haar benen. Zijn hand dwaalde tussen haar benen in en begon haar klitje te bewerken. Al vlug werd haar kutje vochtig en zijn vinger verdween haar spleet in. Ze kon niet geloven dat ze dat zelf gezegd had, maar het scheen Karel te bevallen, want hij vingerde Atika eerst met een, toen met twee en daarna met drie vingers tegelijk die ze gemakkelijk in haar kut kon hebben.

Het geil begon uit haar Indische muts te stromen waarop Aryati zei: Karel ging gehurkt voor haar zitten en keek nu recht in haar openstaande kut.

Met zijn tong begon hij haar clitoris te bewerken terwijl hij met drie vingers tegelijk haar spleet vingerde. Onverwacht en met schokkende bewegingen kwam het meisje aan haar eerste orgasme toe. Aryati zag dat haar kleine zus ondanks de bizarre situatie net als zij niet in staat was om de verleidingen waaraan ook haar lichaam nu was blootgesteld te weerstaan.

Aryati had gehoopt dat Karel tegelijkertijd klaargekomen zou zijn, maar dat was duidelijk niet het geval, dus moest ze wel doorgaan met bevelen geven. Nu zagen de beide dames Karel's enorme lul voor het eerst, hij was minstens 19 cm lang en zo dik als een komkommer. Aryati wist niet wat ze moest doen, of haar zusje laten neuken, of dat ze zijn lul liet afzuigen. Ze besloot voor het laatste. Atika schaamde zich dat ze sexueel opgewonden geraakt was van de hele situatie en voor het intense orgasme wat deze Karel haar had afgedwongen met zijn penetrerende vingers.

Ook Atika's lichaam had haar verraden haar wil was gebroken. Als in een trance gehoorzaamde ze, ging op haar knieën vlak naast hem zitten en keek met grote ogen steunend op een van haar ellebogen recht op zijn enorme lul uit.

Ze pakte de grote pik stevig vast onderaan de stam en bij de forse balzak. Langzaam opende ze haar mond. Karel kon echter niet langer meer wachten, pakte haar hoofd vast en duwde zijn lul in de zachte meisjesmond.

Atika gehoorzaamde, als een volleerd pijpster begon ze zijn lul in te slikken, steeds sneller ging haar pijpmond op en neer. Dat jonge knappe ding pijpte alsof haar leven er vanaf hing. Uit zichzelf nam ze af en toe een van zijn grote ballen in haar mond en masseerde ze met haar tong door er cirkeltjes op te draaien. De meid had duidelijk ervaring. Na ongeveer 10 minuten voelde Karel dat hij klaar ging komen, haalde zijn lul uit haar mond, trok haar voor zich op de grond voor de bank en een beetje omhoog totdat haar tieten op dezelfde hoogte stonden als zijn penis.

Hij duwde zijn pik tussen haar tieten, waarna hij ze nog verder tegen elkaar drukte. Hij begon haar tieten te neuken. De meid keek ongelovig omlaag naar de lul die tussen haar bollen aan het neuken was. Plotseling schoot Karel zijn zaad recht omhoog in het gezicht van de meid. Haar hele gezicht, neus, mond en tieten hingen onder het sperma dat langzaam omlaag drupte. Het was een geil gezicht dat witte sperma op dat donkere lichaam.

Hij maakte haar armen en benen weer los en vroeg hoe ze het graag gehad had willen hebben. Karel ging op het verzoek in, hij ging languit op het bed liggen en zijn nog steeds stijve lul wees recht omhoog. Aryati kwam nu op hem gekropen en opende haar natte kutje. Terwijl Jan de lens van de videocamera op de hete Indische spleet gericht hield liet ze zich nu langzaam met kleine wipbewegingen op de lange lul neer zakken.

Karel kreunde van genoegen, en ook Aryati die niet langer hypocriet kon zijn had best wel zin in zo'n lekkere lul. Langzaam maar zeker verdween zijn lul voor driekwart in haar neukvleesje. Karel moest haar nu gaan meehelpen om geheel in haar vagina in te dringen. Hij rolde haar van zich af legde een kussen onder haar bruine kont en trok Aryati's benen omhoog zoals Jan eerder gedaan had en ging er tussen in liggen.

Hij richtte zijn lul op haar kut en begon haar te penetreren. Langzaam maar zeker verdween zijn lul steeds dieper in haar weke kutvlees. Aryati raakte buiten zichzelf. Met enkele flinke stoten had hij zijn doel bereikt, zijn lul zat tot aan de wortel in haar genotspleet.

Met lange diepe halen begon hij haar te neuken. Karel gaf gehoor aan haar oproep, en neukte haar voor wat hij waard was.

Dit neukfestijn duurde minstens een kwartier voordat Karel voelde dat hij klaar ging komen. Ondertussen genoot de losgeslagen jonge huisvrouw aan een stuk door van de diverse orgasmes die hij haar gaf. De geest van haar ongeremde sexuele behoeften was na een lange tijd weer uit de fles. Karel voelde dat hij ging spuiten, trok zijn lul uit haar kut en nam hem zelf in zijn hand en begon eraan te rukken.

Het sperma spoot met dikke klodders op Aryati's donkere lichaam. Buiten zichzelf van geiligheid ging Aryati met haar handen naar haar buik en smeerde het sperma uit over haar gehele buik en borsten, waarna ze haar gevoelige tepels met een geile blik op haar gezicht verder masseerde. Karel was heerlijk klaargekomen en liet zich naast de mooie Indonesische huisvrouw neervallen op bed.

Jan had inmiddels een fles babyolie gevonden en gaf deze aan Atika. Haar lichtbruine lichaam blonk nu van alle kanten en was hartstikke glad geworden. Wederom gehoorzaamde ze en wreef ook zijn lichaam met de vettige olie in. Toen ze klaar was ging Jan achter haar staan, drukte zijn lichaam tegen haar rug en wreef met zijn handen over haar buik en borsten. Dit was een heerlijk gevoel. Hun lichamen waren zo glibberig dat haar tieten steeds uit zijn handen floepten. Toen Karel dit zag nam ook hij de fles met olie en wreef zichzelf en Aryati met dat spul in.

Hij riep Jan dat ze naast hen moesten komen liggen om gezellig samen een laatste stoeipartij te houden. Atika ging naast haar zus liggen en had nu ook zin in een lul gekregen. De dv camera werd op een strategische plaats in de kamer opgesteld waarna Jan bovenop Atika ging liggen, en Karel bovenop Aryati. Hun aalgladde lichamen floepten nu over elkaar heen. Dit was zo'n geil gevoel dat Atika plotseling zei, " Kom op Jan, stop hem erin, neuk me! Nog voor Aryati haar zus kon aanspreken reageerde Jan en richtte zijn leuter in het nog gesloten maar vochtige kutje van Atika en begon met zachte stootjes haar nauwe kutje binnen te dringen.

Langzaam maar zeker verdween zijn lul geheel in haar malse lichtbehaarde poes. Atika begon zachtjes te kreunen van het heerlijke gevoel dat Jan haar gaf. Hun lippen troffen elkaar waarop Atika hem hartstochtelijk begon te tongzoenen, terwijl Jan haar rustig bleef doorneuken. Ondertussen had ook Karel zijn lul weer in Aryati's volledig opgerekte kut gestoten.

Hij kon in een keer zijn lange pik in haar kut binnen werken. Ook Aryati begon hem te tongen. Er volgde een stereo neukpartij. Alle vier kwamen ze ongeveer tegelijkertijd klaar. De mannen spoten hun overvloedige Hollandsche zaad diep in de exotische import kutjes en voelden hoe beide sexueel herboren Indonesische vrouwen sidderend klaar kwamen.

Atika kroop onder Jan uit, draaide hem op zijn rug en begon hem in standje 69 te pijpen. Ze opende haar benen zodat Jan recht in die geil geurende Indonesische kut en kont kon kijken. Terwijl Karel dit schouwspel filmde begon Jan haar opgekomen pindaclitje te likken, waarbij Atika zijn lul steeds dieper in haar mond nam en hem wellustig pijpte.

Jan's vinger verdween in haar spleet en terwijl hij haar stijve pindaclitje likte vingerde hij haar kut. Toen trok hij zijn vinger uit haar kut en pakte met beide handen haar billen vast, spreidde ze wijd en drong met met zijn tong diep haar spleet in.

Zijn handen masseerden haar nog steeds glibberige billen. Af en toe verdween hij met een vinger in haar kontspleet en beroerde haar fijngerimpelde anus. De meid reageerde hierop door steeds wanneer hij dit deed zachtjes op zijn eikel te bijten.

Jan bleef nu constant ringetjes rond haar anus draaien, waarop Atika hem steeds wilder begon te pijpen. Plots liet ze zijn lul even uit haar mond schieten en zei tegen Jan " Steek hem erin, oh ja, steek je vinger in mijn gat ".

Jan was een beetje verbaast over deze opmerking, maar zette nu iets meer kracht op zijn vinger en voelde dat haar anus open ging. Voorzichtig duwde hij zijn vinger haar poepertje in waarop de meid wild met haar onderlijf begon te draaien.

Het gaf haar een ongekend gevoel, waardoor ze spontaan een orgasme kreeg. Het geil droop uit haar openstaande kut in de mond van Jan die alles oplikte en de zoute smaak van haar geil proefde. Jan op zijn beurt begon haar strakke gat met zijn vinger te neuken. Karel die dit zag, kroop van Aryati af en ging al filmend achter Atika zitten. Jan kroop onder Atika vandaan en ging voor Aryati zitten die nu zonder verstand gelijk zijn lul in haar begerige mond nam en hem begon te pijpen.

Karel tilde Atika's geile kont een beetje omhoog en hield zijn lul voor de ingang van haar halfgesloten anus. Karel's dikke stijve lul stootte tegen de ingang van Atika's strakke kontgat maar was te dik om er in door te dringen. Hij sopte nu eerst zijn lul in haar glibberige kut waardoor zijn lul ook glibberig werd. Nu richtte hij zijn genotspaal weer op haar kont en stootte weer toe. Atika voelde dat zijn lul zich langzaam binnendrong via de zich langzaam openende kringspier die haar kontgat tegen indringers moest verdedigen.

Tevergeefs, eerst drie cm, toen tien cm, en na een paar flinke stoten was zijn hele lul in haar darmkanaal doorgedrongen. Zachtjes naaide hij dat strakke Indonesische kontgat en voelde het hele lijf van Atika sidderen. Dit liet Jan zich geen twee keer zeggen.

Hij ging achter Aryati zitten en wist met behulp van de babyolie en flink wat speeksel zijn lul ook in de kont van de andere Indonesische vrouw te werken. Waarna hij op zijn dooie gemak de bruine strakke kont begon te naaien.

Karel en Jan stootten steeds wilder op de beide gekleurde konten in. Jan kwam als eerste klaar, trok zijn lul uit Aryati's kontgat en spoot zijn sperma over haar hol getrokken rug, waarna beiden uitgeput naast elkaar op het bed vielen.

Toen voelde ook Karel dat zijn lul begon te spuiten. Hij bleef echter Atika's kont doornaaien waardoor hij zijn zaad diep in haar darmen spoot. Atika voelde zijn warme zaad in haar kontje stromen en kreeg spontaan nog een orgasme waarbij haar spasmende kringspier Karels halfstijve pik nog fijn afmasseerde. Ook Karel en Atika lieten zich op het bed vallen en bleven daar minuten lang zonder te bewegen liggen.

Na 20 minuten stond Karel op, liep naar de douche en spoelde zijn lichaam weer schoon. Jan volgde zijn voorbeeld waarna beide mannen zich aankleedden. Aryati en Atika hadden schijnbaar nog niet genoeg sex gehad want toen beide mannen zich aankleedden lagen zij alweer in standje 69 elkaar te beffen.

Karel maakte er nog een laatste filmopname van. Ze beloofden de beide zusjes heilig te drie uur aan filmmateriaal alleen voor privedoeleinden te gebruiken en onder geen beding aan anderen te laten zien.

Zo kon het zijn dat de hele onderneming die was begonnen als een verkrachting in het kader van de cursus sex integratie voor de zusjes uiteindelijk een grote seksuele eye-opener was geweest. De mannen vonden het mooi genoeg geweest en verlieten het huis na eerst nog heftig tongend afscheid genomen te hebben. De dames vonden het schijnbaar niet erg meer dat ze verkracht waren, want ze vroegen of ze nog eens terug wilden komen.

Toen de zussen weer enigzins bij positieven begonnen te komen was het inmiddels Nadat de meiden elkaar nog tot een allerlaatste orgasme hadden liggen beffen waren ze totaal uitgeput in slaap gevallen. Aryati werd als eerste wakker en dacht even dat ze het allemaal gedroomd had totdat ze haar ogen opendeed en recht tegen de poes van haar zusje aankeek.

Ze lagen nog in standje Atika werd nu ook wakker. De beide zusjes keken elkaar diep aan voordat ze samen tot het indringende besef kwamen dat de incestueuze handelingen hen beiden enorm hadden opgewonden.

Nadat Aryati de met grote ogen luisterende Atika had uitgelegd hoe die Karel en Jan in godsnaam in haar huis terecht waren gekomen waren ze allebei maar wat opgelucht dat hen verder niks was overkomen. Het had nog veel erger kunnen aflopen zei Atika als ze niet toevallig was langsgekomen. De vrouwen hadden natuurlijk nog veel meer stof te bespreken maar gingen samen eerst maar eens lekker onder de douche om hun afgeneukte lichamen schoon te spoelen van het vele zaad dat de mannen op en in hun lichaam hadden gespoten.

Aryati gaf zichzelf en haar zusje een vaginale douche waardoor ze gereinigd hoopte te zijn van het zaad. Gelukkig slikte beide vrouwen de pil want de mannen hadden geen condooms gebruikt.

Toen Aryati aangaf dat haar kont een anale douche te willen geven had Atika fronsend opgekeken van het merkwaardige verzoek van haar zus. Aryati legde haar zusje uit dat ze dit sinds een paar maanden sowieso om de dag deed om haar stoelgang te bevorderen. Haar maag was nog steeds niet gewend aan het vezelrijke Nederlandse eten waardoor ze soms een week achtereen niet naar de toilet kon.

Op advies van haar nieuwe huisarts gaf ze zichzelf nu niet alleen vaginale douches maar ook anale douches of klisma's. Ze moest dan alleen de douchespuit verwisselen om een infectie in haar kut te voorkomen. Na deze verklaring had Atika direct toegestemd haar zus te helpen ze had zichzelf immers volledig opgeofferd in haar belang door haar mond, kut en kont te laten volspuiten met het zaad van twee wildvreemde mannen.

Zonder schaamte was Aryati voor haar zusje op haar knieen op de badkamervloer zitten en drukte haar bovenlichaam naar beneden zodat haar kont omhoog stak en haar billen vaneen weken. Met haar wijsvinger wees Aryati giechelend naar haar bruine poepertje. Door te drukken ontspande haar kringspier zich en werd de douchekop gemakkelijk opgenomen. Bovendien was ze nog wijd van Karels penetratie van daarstraks.

Ze wilde geen enkel risico nemen en zichzelf zo goed mogelijk reinigen. Atika drukte in de flexibele met water en desinfecterende zeep gevulde fles. Het warme soppende water gutste haar darmkanaal in. Het gaf altijd een aparte sensatie vooral als zij het niet zelf deed maar haar man en nu dus haar zusje. Ze zou zodirect al het sopwater weer uitpoepen en ook het vuil met zich mee naar buiten spoelen. Atika stemde toe het anale reinigings procede ook eens te proberen omdat het in haar poes wel een schoon gevoel had achter gelaten.

Bovendien raakte ook haar darmen maar niet gewend aan het Nederlandse eten. Plots dacht ze aan de anale sex die haar ze samen met haar ex-vriendje regelmatig had gehad en waarbij hij soms stront achter zijn eikelrand aantrof omdat ze dan die dag nog niet naar de toilet was geweest. Anaal neuken met een condoom wilde hij niet.

Zo'n anale douche had dus ook op dat vlak wel voordelen. Nou ja haar verkering was nu uit dus daarom hoefde ze het niet te doen. Ze nam de positie aan en dacht aan de zaadinjectie die ze had ontvangen in haar darmen.

Aryati kreeg aandrang en perste op de toilet het sopwater uit haar kontgat. Het was alleen water dat naar frisse lichtzoet geurende zeep rook. Toen Atika even later voor het eerst de sensatie ervoer van een halve liter warme vloeistof in haar darmen kreeg ze hoe ze lichte maagkramp als bewijs van de reiniging werking die het soppende water in gang had gezet.

Toen de spuitfles leeg was bleef ze met een moeilijk kijkend gezicht in dezelfde geknielde positie zittend zoals haar zus ook net de spuit had ontvangen. Aryati adviseerde haar zusje echter alvast op de toiletpot te gaan zitten om de zwaartekracht zijn werk te laten doen. Een kleine vijf minuten later gebeurde het. Atika begon te scheten en haar darmgeur verspreidde zich in de badkamer. Aryati deed de deur en het raam snel open terwijl Atika zich beschaamd verontschuldigde.

Ze kakte zowaar een hele berg darmvuil uit tezamen met het sopwater. Opgelucht spoot ze zichzelf van onderen schoon met de toilet douche en trok het hele zaakje snel weg. Ze voelde zich stukken beter nu. De dames maakten eerst het bed weer netjes op voordat ze zich aankleedden. Onderwijl vroeg Aryati waarom ze eigenlijk was langsgekomen? Het hele verhaal kwam er uit. Haar relatie met Giovanni was definitief stukgelopen en bovendien was ze vanaf komende maand werkeloos.

Ze had weliswaar een goede opleiding in Indonesie genoten maar daar kon ze in Nederland niet zoveel mee. Atika was een half jaar geleden op een toeristenvisum aangekomen maar vervolgens was ze als illegaal gebleven. Giovanni was haar enige life-line afgezien van haar zus.

Helaas boterde het niet echt tussen haar en Gio om redenen die ze tot op heden nooit had willen toelichten. De relatie was al een keer eerder uitgegaan maar toen was Atika na een week bij een Aryati en Mark gelogeerd te hebben met hangende pootjes teruggegaan. Opnieuw was ze tegen Aryati onduidelijk over waarom de niet langer bij hem in huis kon wonen. Terug naar Indonesie wilde ze al helemaal niet. Atika vertelde hoe ze eind vorige week Mark aan de lijn had gekregen toen Aryati niet thuis was.

In haar moedeloosheid had ze hem het hele verhaal verteld of althans de gedeelten die zij belangrijk vond. Dat ze in op een opwelling van geluksbeproeving haar halve salaris had vergokt in Holland casino vertelde ze er even niet bij toen ze Mark en nu Aryati om tijdelijke financiële steun vroeg.

Dat insmeren met die zonnecrème, daar moest ik niet over zeuren, daar was ik zelf bij geweest en eigenlijk was er niets gebeurd. Oké, die blote toestand was ook voor haar totaal nieuw en daardoor liep ze veel geiler dan ooit tevoren. Op dat ogenblik legde ze haar hand in mijn kruis en kneep ze eens goed in mijn lul. Op de hotelkamer aangekomen duwde ze me onmiddellijk op het bed en we neukten zoals we dat in lange tijd niet meer gedaan hadden.

Ook mijn opwinding, ondanks alles, van heel de namiddag moest er nog uit. Het leek wel of ik bleef komen in die blote kut van haar. Toen ze rechtstond en naar de badkamer liep zeek mijn zaad eruit.

Ik gaf haar wel gelijk. Ik had het een beetje zelf gezocht, en eigenlijk was er niets gebeurd. Ik beloofde het haar, maar vroeg haar tevens om zelf ook een beetje terughoudender te zijn en geen frivole toestanden meer uit te halen met Abelardo en Agustin. Nadat ik mij verfrist had, nam ik nog een whisky, en nog een tweede terwijl zij nog haar haren stond te drogen.

Toen zijn we vertrokken naar het strand. Abelardo en Agustin stonden ons op te wachten. Ze hadden er wel werk van gemaakt. Tapijten op het zand uitgespreid. Een derde persoon met een videocamera die ons al stond te filmen toen we toekwamen. Voor vakantieherinneringen, zei Abelardo. Hilde, ditmaal in jeans en T-shirt, gedroeg zich aangenaam maar voorbeeldig terughoudend. Ze week nauwelijks van mijn zijde.

En we dronken nog een glas. Ik had het nogal in de whisky gezien en misschien daardoor dat ik van de rest van het feestje niet zoveel meer weet…. Daar zat ik dan alleen in mijn hotelkamer, met kater en zonder Hilde. Ik probeerde de verdere gebeurtenissen van de avond ervoor voor ogen de halen maar het lukte mij niet.

Vaag herinnerde ik mij nog dat ik na een tijdje mijn glas niet meer vond en daarom maar recht uit de fles was gaan drinken. Na wat rond stommelen in onze hotelkamer en na een verfrissende maar lang niet helende douche viel mijn oog op een briefje op het nachtkastje.

Ik heb de auto genomen en ben naar het strand gereden. Ik kan hier moeilijk de hele dag op de hotelkamer blijven zitten kniezen naast een snurkend drankorgel. By the way, ik vind echt niet dat je je gisteren aan onze afspraak hebt gehouden, kan je mij natuurlijk niet kwalijk nemen dat ik dat ook niet gedaan heb. Je weet het, afspraak is afspraak.

Als je wil zien hoe je je gisteren gedragen hebt, en je wil ook nog even een indruk van hoe de avond is afgelopen, bekijk dan de video maar even. Hij zit al in de player want ik hem er mij vannacht ook nog even mee geamuseerd. Ik begon al snel te ontnuchteren. Mijn hart klopte tegen tienduizend per uur toen ik de video begon te bekijken.

Ik zag hoe we aankwamen en hoe alles nog oke was. Ik zag hoe Hilde zich meer dan voorbeeldig gedroeg. Ik zag mezelf meer en meer whisky drinken. Ik zag nog hoe we samen poseerden tegen de zonsondergang. Ik zag mezelf opnieuw whisky drinken, even later gewoon van de fles. Ik zag hoe glazig mijn ogen stonden en ik zag mezelf neervallen in het zand. Hilde kwam naar mij en probeerde me wakker te krijgen. Abelardo stapte op haar toe en legde troostend een arm om haar schouder.

Agustin probeerde mij eveneens wakker te krijgen, maar stelde de anderen gerust, het was gewoon een roes die moest uitgeslapen worden. Ze lieten me maar even liggen. Ze aten gezamenlijk verder. Hilde weende al niet meer en liet zich de talrijke vissen goed smaken. Ze kreeg regelmatig een glas sangria aangereikt en ze geraakte zelf ook behoorlijk in de wind, maar net niet te.

Zo bleef het gezellig. Abelardo nam zijn gitaar erbij en het leek echt wel een sprookjesachtige avond. Hilde begon zachtjes rond het vuur te dansen, eerder wiegen. De camera bleef op haar gericht. Het had allemaal iets heel sensueels. Tot de camera weer even om mijn slapende persoon werd gericht, ik hoorde licht gelach op de achtergrond. Omdat Hilde zo dicht rond het vuur danste kreeg ze het ook behoorlijk warm en ik zag haar plots, onder de aanmoedigende kreten van de anderen, haar T-shirt omhoog trekken tot boven haar blote borsten.

Na nog een poosje trok ze het T-shirt helemaal uit en stond ze in haar blote tieten te wiegen naast het vuur. Toen stapte ze op mij af en ging wat plagend met haar borsten over mijn hoofd hangen. Zodanig dat haar tepels steeds langs mijn neus schuurden. Geen reactie van mijnentwege tot groot jolijt en geboe van de anderen. De camera was nog steeds op haar gericht, en al dansend liep ze op de camera af en ze drukte haar borsten haast tegen de lens.

Ik kreeg in ieder geval een van haar tepels bigger than life op mijn tv-scherm in beeld. Het huilen stond me nader dan het lachen. Waarom moest ik mij ook zo bedrinken? Kon ik boos zijn op haar? Was dit alles niet mijn eigen schuld? Ook Hilde struikelde even en viel in het zand. Agustin was het eerst bij haar om haar recht te helpen, maar tegelijkertijd pakte hij haar stevig bij haar borsten en kneep er eens goed in. Hij stond nu achter haar met zijn beide handen om haar borsten en zijn vingers rond haar tepels.

De camera frontaal op hen gericht. Hilde keerde haar hoofd zijdelings en kuste hem innig op de mond. Olé, klonk het weer. Agustin voelde zich nu de ster van de film en liet zijn handen naar onderen glijden naar de knop van haar jeans. Die werd even snel losgemaakt als haar rits en in geen tijd stond Hilde in haar slipje. Ze had haar meest sexy rode string aangetrokken en ik zag hoe Agustin zijn bekken naar voren duwde tegen haar blote billen aan.

Hij wilde net met zijn handen in haar slipje gaan als Hilde hem wegduwde en gebaarde dat hij moest blijven zitten. Ook de cameraman ging zitten. De camera werkte nu vanuit kikvorsperspectief.

Mijn vrouw werd gefilmd van onder naar boven. Tergend plagend ging ze boven de camera wiegen.


anale sex gezocht wijd opengesperde kut

Kan een zoon zoiets bij z'n moeder teweeg brengen? Ik moest deze gedachten snel laten varen want dit was niet goed, toch? Even later liepen we naar het restaurant waar het feest was. Onderweg zei ik niet veel tegen Frank, ik was nog een beetje beduusd van de gevoelens die ik daarjuist had gehad.

En dat allemaal door zo'n vluchtig kort kusje dat misschien geen verdere betekenis had. Het werd een heel gezellig feest. De bruid zag er echt fantastisch uit. Een prachtige witte jurk met lange sleep. Het deed mij denken aan mijn trouwdag waar ik ook een prachtige jurk droeg. Eén van de mooiste dagen uit mijn leven. Trouwen heeft wel iets vind ik. Misschien als ik de juiste man zou vinden zou ik weer gaan trouwen denk ik.

Ik zou in ieder geval wel alles anders aanpakken dan dat ik had gedaan met mijn ex. Ik zou heel goed voor mijn man zorgen en ik zou altijd open en eerlijk zijn tegen hem. Maar wie weet of ik ooit nog de man van mijn dromen tegenkom? Ik had veel bekijks ook deze avond. Ik werd veel ten dans gevraagd. Ik genoot met volle teugen van alle aandacht. En van alle complimentjes die ik kreeg van mannen en zelfs ook van vrouwen.

En van de wijn die ik dronk werd ik een beetje aangeschoten van, maar niet dronken. Frank was een beetje stilletjes ten opzichte van mij. Toch was ook hij veel op de vloer te vinden met verschillende mooie vrouwen. Helaas kwam het er niet van dat wij met elkaar konden dansen. We hadden een zeer geslaagde avond gehad.

En moe en voldaan liepen we diep in de nacht weer huiswaarts. Ik had Frank's arm omklemd en zijn arm zat rond mijn middel. Lekker dicht tegen elkaar liepen we over straat. Gekscherend en na kletsend over de avond. We hadden veel lol. Eenmaal weer thuis aangekomen zette Frank een cd op met slowmuziek. Hij ging voor me staan en keek me recht in de ogen met zijn mooie ogen. Hij deed zijn armen om mijn middel en ik deed hetzelfde bij hem. Hij trok me dicht tegen zich aan.

Op het ritme van de muziek schuifelden we door de huiskamer. Ik voelde me zo heerlijk toen Frank me zo vast hield. Ik liet mijn hoofd tegen zijn schouder rusten. Zijn handen gleden over mijn rug. Opeens gaf hij zachte zoentjes in mijn nek en hals. Die deden me sidderen van genot. Hij trok me nog dichter tegen zich aan en liet zijn handen vanaf mijn rug verder omlaag zakken tot op mijn billen. Ik genoot van zijn aanrakingen.

Zijn handen kneedden zacht mijn billen. Ik voelde hoe alles binnen in me begon te gloeien. Het werd warm en koud tegelijk. Mijn tepels werden hard en gevoelig en drukten strak tegen het stof aan van mijn behaatje en jurkje. Toen keken we elkaar diep in de ogen. Hij glimlachte en streek de haren uit mijn gezicht.

Toen kwam zijn mond dichter naar die van mij. Opeens voelde ik zijn zachte lippen op de mijne gedrukt worden. Het was weer zo'n vluchtig zoentje zoals op het begin van deze avond. Weer keek hij me aan en toen ik terug glimlachte drukte hij nogmaals zijn lippen op de mijne. Dit voelde zo lekker en zo vertrouwd. Ik kuste hem daarom ook meteen terug. Zachte zoentjes die steeds langer gingen duren.

Hij was degeen die het initiatief nam en plots zijn tong in mijn mond duwde. Hoewel ik het stiekem toch verwachtte schrok ik er toch nog een beetje van. Wat gebeurde hier allemaal? Tijd om daarover na te denken kreeg ik niet want zijn tong ging naarstig opzoek naar die van mij. Eenmaal gevonden volgde er een heuse hete tongzoen. Minuten lang stonden we elkaar te tongen en mijn kutje gloeide helemaal en werd dus ook steeds vochtiger.

Wat was dit heerlijk. Zo intens en zo fijn. Dit voelde zo top ondanks dat het mijn eigen zoon was met wie ik hier stond te tongen. Ik hield met twee handen zijn hoofd vast bang dat hij terug zou trekken. Zijn handen zakten vanaf mijn billen tot aan de onderkant van mijn jurkje. Langzaam schoof hij zijn handen nu onder mijn jurkje en gleden ze over mijn benen weer terug omhoog naar mijn billen.

Ik werd helemaal week en botergeil. Ik voelde mijn sappen al uit mijn kutje stromen. Doordat hij zo lekker dicht tegen me aanstond voelde ik zijn harde pik tegen mijn buik aandrukken. Daar gleed zijn ene hand naar de voorkant en schoof hij die tussen mijn benen. Ik deed ze iets verder uit elkaar zodat hij vrije ruimte kreeg. Daar gleden zijn vingers over het kruisje van mijn string. De adem stokte in mijn keel en ik werd heter en heter, geiler en geiler.

Ook Frank voelde nu vast hoe nat het kruisje was geworden van mijn sappen. Hij oefende nu een lichte druk uit met zijn vingers wat z'n uitwerking weer kende aan mijn kutlipjes. Ze werden gevoeliger bij elke aanraking van zijn vingers.

Daar trok hij het dunne stof van mijn string opzij en gleed zijn vinger daarna meteen tussen mijn warme natte kutlippen door. Ik had het niet meer en hield me nu stevig vast aan Frank door beiden armen om zijn nek te klemmen. Ineens duwde hij de vinger diep in mijn hete kutje. Er ging een rilling van genot door me heen. En dat werd nog erger toen hij over mijn gevoelige klit streek met de vingertop.

Hij maakte me echt botergeil nu. En ik werd natter en natter. Rustig duwde hij me achteruit richting de bank. Ondertussen ritste hij aan de achterkant mijn jurkje los en liet dat van mijn schouders glijden. Gehuld nu in alleen een string en behaatje en nylons werd ik zacht op de bank gedrukt.

Ik ging iets achterover leunend en onderuit gezakt op de bank liggen. Op zijn knieën ging hij voor me zitten tussen mijn benen in. Met zijn vingers haakte hij onder de bandjes van mijn string en trok die nu van mijn billen. Intussen ontdeed ik me van mijn behaatje. Op mijn kousen na was ik nu naakt. Frank boog zijn hoofd en begroef die tussen mijn dijen. Hij begon me te zoenen, beginnend bij mijn knieën en zo omhoog. Steeds dichter kwam hij bij mijn hete geschoren kutje. Hij plaagde me door steeds langs mijn schaamlipjes te likken en zoenen.

Hij raakte ze steeds nét niet. Dit gevoel alleen al was super, geweldig. Steeds als ik met mijn vingers bij mijn kutje aankwam om vervolgens mijn klit te strelen dan duwde hij mijn hand steeds weg. Alleen hij mocht daar komen. Ik had het niet meer. Ik wilde zijn hoofd nu vastpakken om zijn lippen nu op mijn kutlipjes te drukken.

Maar ook dat liet hij niet toe. Daar kwam de eerste lik over mijn schaamlipjes. Een siddering van genot trok door mijn lichaam. En ja hoor, daar begon hij met zijn tong over en tussen mijn kutlippen door te glippen. Zijn tong glibberde tussen mijn hete kutlipjes door. Ik hoorde hoe hij mijn geile sappen proefde.

Dan weer drukte hij zijn tong diep in mijn kut om daarna weer vlug over mijn klitje te likken. Ik was echt bloedje geil nu en het duurde dan ook niet lang of ik kreeg een eerste orgasme. Heel mijn lichaam trilde en schokte ongecontroleerd op en neer. Wow, wie had dit durven denken dat ik ooit klaar gelikt zou worden door mijn eigen zoon? Als je me dit ooit had verteld enkele jaren terug dan had ik diegene voor gek verklaard. Maar nu, op dit moment, vond ik het heel gewoon, normaal zelfs.

Mijn sappen stroomden nu rijkelijk en Frank deed er zich tegoed aan. Hij zoog en likte en steeds weer gleed zijn tong diep in mijn kutje. Ik kon me bijna niet meer bewegen zo intens was mijn orgasme. Misschien was het zo intens omdat dit alles nieuw voor me was?

Of omdat het hier mijn zoon betrof die me had klaar gelikt? Ik had geen antwoord, wat ik wel wist en voelde dat het verdomde lekker en geil was. En Frank's tong likte maar door en door. Hij bezorgde me binnen een mum weer een orgasme. Wat mijn ex man nog nooit voor elkaar had gekregen lukte Frank nu binnen een paar minuten.

En het orgasme leek steeds intenser te worden. Even keken we elkaar aan en het deed me goed om te zien hoe Frank genoot. Ik stond op en kleedde hem nu uit. Toen zijn pik tevoorschijn kwam zag ik dat hij flink geschapen was. Als een speer stond zijn pik schuin omhoog. Dik en vooral hard met de paarse eikel die glom van zijn voorvocht. Ik duwde Frank nu op de bank en ging daarna over hem heen zitten, op mijn knieën met het gezicht naar hem toe.

Met een hand greep ik zijn harde neukstaaf vast en leidde die naar mijn kutje. Langzaam zakte ik omlaag. Ik voelde zijn paarse eikel al tegen mijn lipjes gedrukt worden. Als vanzelf gleed zijn pik beetje bij beetje in mijn hete natte gleuf. Ik ging een paar maal op en neer met mijn onderlichaam en liet zijn pik verder en verder in mijn kut verdwijnen.

En ja hoor, daar voelde ik 'm helemaal in mijn kutje. Hard en dik en kloppend. Langzaam begon ik ritmisch op en neer te bewegen met mijn lichaam waarbij zijn pik steeds op en neer schoof in mijn kutje.

Ik voelde zijn handen nu op mijn billen en zo wilde hij het ritme mee bepalen. Steeds tot aan zijn ballen toe zakte ik over zijn pik heen. Eindelijk weer eens een echte pik, van vlees en bloed, in mijn kutje. En wat voor een pik. De pik van mijn eigen zoon. Het deerde me nu niet meer. Maar ik genoot met volle teugen. Wat een onbeschrijfelijk lekker gevoel was dat. Als een wilde amazone bereed ik zijn dikke neukstaaf. En ik wist verdomde goed wat ik moest doen om hem optimaal te laten genieten zonder té snel klaar te komen.

En mijn sappen maakten zijn ballen drijfnat. Minutenlang bereed ik de pik van mijn zoon Frank. Tot ik aan zijn ogen zag dat het niet lang meer ging duren voordat hij zou gaan komen. Maar ik bleef nu in een ruig tempo doorgaan. Verbaasd keek hij me aan want dit had hij niet verwacht natuurlijk. Maar toen ik geen aanstalten maakte om te stoppen ging hij nu ook door.

En een tel later voelde ik hoe hij zijn warme sperma diep in mijn kut spoot. De ene golf sperma na de andere werd met kracht in me gespoten. Eerst klaar gelikt worden door je zoon en daarna geneukt worden en daarna te voelen hoe hij zijn zaad diep in je spuit.

Uitgeput ging ik nu tegen hem aanhangen. Een poosje daarna stond ik op en voelde hoe mijn geil en zijn sperma uit mijn kutje stroomden via mijn been omlaag. Ik ging naast hem zitten op de bank en weer zoenden we elkaar. Dit was echt de mooiste dag van mijn leven.

Dit voelde allemaal zo lekker en zo vertrouwd. Na een poosje greep ik weer naar zijn pik die nog drijfnat was. Ik voelde hoe die langzaam steeds harder werd. Nu was het weer mijn beurt en nu ging ik op mijn knieën voor hem zitten. Ik boog mijn hoofd en nam zijn kloppende pik tussen mijn lippen. Het deerde me niet om mijn eigen sappen vermengd met zijn sperma te proeven. Integendeel ik werd er alleen mar geiler van. Ik begon hem te pijpen en binnen een mum was zijn pik weer keihard.

Dan weer omklemde ik met mijn hand zijn pik en trok de voorhuid op en neer en steeds hield ik mijn lippen om zijn eikel geklemd. Soms dan zoog ik zijn pik diep in mijn mond tot aan zijn ballen toe. Hij rolde haar van zich af legde een kussen onder haar bruine kont en trok Aryati's benen omhoog zoals Jan eerder gedaan had en ging er tussen in liggen. Hij richtte zijn lul op haar kut en begon haar te penetreren. Langzaam maar zeker verdween zijn lul steeds dieper in haar weke kutvlees.

Aryati raakte buiten zichzelf. Met enkele flinke stoten had hij zijn doel bereikt, zijn lul zat tot aan de wortel in haar genotspleet.

Met lange diepe halen begon hij haar te neuken. Karel gaf gehoor aan haar oproep, en neukte haar voor wat hij waard was.

Dit neukfestijn duurde minstens een kwartier voordat Karel voelde dat hij klaar ging komen. Ondertussen genoot de losgeslagen jonge huisvrouw aan een stuk door van de diverse orgasmes die hij haar gaf. De geest van haar ongeremde sexuele behoeften was na een lange tijd weer uit de fles. Karel voelde dat hij ging spuiten, trok zijn lul uit haar kut en nam hem zelf in zijn hand en begon eraan te rukken. Het sperma spoot met dikke klodders op Aryati's donkere lichaam.

Buiten zichzelf van geiligheid ging Aryati met haar handen naar haar buik en smeerde het sperma uit over haar gehele buik en borsten, waarna ze haar gevoelige tepels met een geile blik op haar gezicht verder masseerde. Karel was heerlijk klaargekomen en liet zich naast de mooie Indonesische huisvrouw neervallen op bed. Jan had inmiddels een fles babyolie gevonden en gaf deze aan Atika. Haar lichtbruine lichaam blonk nu van alle kanten en was hartstikke glad geworden.

Wederom gehoorzaamde ze en wreef ook zijn lichaam met de vettige olie in. Toen ze klaar was ging Jan achter haar staan, drukte zijn lichaam tegen haar rug en wreef met zijn handen over haar buik en borsten.

Dit was een heerlijk gevoel. Hun lichamen waren zo glibberig dat haar tieten steeds uit zijn handen floepten. Toen Karel dit zag nam ook hij de fles met olie en wreef zichzelf en Aryati met dat spul in. Hij riep Jan dat ze naast hen moesten komen liggen om gezellig samen een laatste stoeipartij te houden.

Atika ging naast haar zus liggen en had nu ook zin in een lul gekregen. De dv camera werd op een strategische plaats in de kamer opgesteld waarna Jan bovenop Atika ging liggen, en Karel bovenop Aryati.

Hun aalgladde lichamen floepten nu over elkaar heen. Dit was zo'n geil gevoel dat Atika plotseling zei, " Kom op Jan, stop hem erin, neuk me! Nog voor Aryati haar zus kon aanspreken reageerde Jan en richtte zijn leuter in het nog gesloten maar vochtige kutje van Atika en begon met zachte stootjes haar nauwe kutje binnen te dringen. Langzaam maar zeker verdween zijn lul geheel in haar malse lichtbehaarde poes.

Atika begon zachtjes te kreunen van het heerlijke gevoel dat Jan haar gaf. Hun lippen troffen elkaar waarop Atika hem hartstochtelijk begon te tongzoenen, terwijl Jan haar rustig bleef doorneuken. Ondertussen had ook Karel zijn lul weer in Aryati's volledig opgerekte kut gestoten.

Hij kon in een keer zijn lange pik in haar kut binnen werken. Ook Aryati begon hem te tongen. Er volgde een stereo neukpartij. Alle vier kwamen ze ongeveer tegelijkertijd klaar. De mannen spoten hun overvloedige Hollandsche zaad diep in de exotische import kutjes en voelden hoe beide sexueel herboren Indonesische vrouwen sidderend klaar kwamen.

Atika kroop onder Jan uit, draaide hem op zijn rug en begon hem in standje 69 te pijpen. Ze opende haar benen zodat Jan recht in die geil geurende Indonesische kut en kont kon kijken. Terwijl Karel dit schouwspel filmde begon Jan haar opgekomen pindaclitje te likken, waarbij Atika zijn lul steeds dieper in haar mond nam en hem wellustig pijpte. Jan's vinger verdween in haar spleet en terwijl hij haar stijve pindaclitje likte vingerde hij haar kut. Toen trok hij zijn vinger uit haar kut en pakte met beide handen haar billen vast, spreidde ze wijd en drong met met zijn tong diep haar spleet in.

Zijn handen masseerden haar nog steeds glibberige billen. Af en toe verdween hij met een vinger in haar kontspleet en beroerde haar fijngerimpelde anus. De meid reageerde hierop door steeds wanneer hij dit deed zachtjes op zijn eikel te bijten. Jan bleef nu constant ringetjes rond haar anus draaien, waarop Atika hem steeds wilder begon te pijpen. Plots liet ze zijn lul even uit haar mond schieten en zei tegen Jan " Steek hem erin, oh ja, steek je vinger in mijn gat ".

Jan was een beetje verbaast over deze opmerking, maar zette nu iets meer kracht op zijn vinger en voelde dat haar anus open ging. Voorzichtig duwde hij zijn vinger haar poepertje in waarop de meid wild met haar onderlijf begon te draaien. Het gaf haar een ongekend gevoel, waardoor ze spontaan een orgasme kreeg. Het geil droop uit haar openstaande kut in de mond van Jan die alles oplikte en de zoute smaak van haar geil proefde. Jan op zijn beurt begon haar strakke gat met zijn vinger te neuken. Karel die dit zag, kroop van Aryati af en ging al filmend achter Atika zitten.

Jan kroop onder Atika vandaan en ging voor Aryati zitten die nu zonder verstand gelijk zijn lul in haar begerige mond nam en hem begon te pijpen.

Karel tilde Atika's geile kont een beetje omhoog en hield zijn lul voor de ingang van haar halfgesloten anus. Karel's dikke stijve lul stootte tegen de ingang van Atika's strakke kontgat maar was te dik om er in door te dringen. Hij sopte nu eerst zijn lul in haar glibberige kut waardoor zijn lul ook glibberig werd. Nu richtte hij zijn genotspaal weer op haar kont en stootte weer toe. Atika voelde dat zijn lul zich langzaam binnendrong via de zich langzaam openende kringspier die haar kontgat tegen indringers moest verdedigen.

Tevergeefs, eerst drie cm, toen tien cm, en na een paar flinke stoten was zijn hele lul in haar darmkanaal doorgedrongen. Zachtjes naaide hij dat strakke Indonesische kontgat en voelde het hele lijf van Atika sidderen. Dit liet Jan zich geen twee keer zeggen. Hij ging achter Aryati zitten en wist met behulp van de babyolie en flink wat speeksel zijn lul ook in de kont van de andere Indonesische vrouw te werken.

Waarna hij op zijn dooie gemak de bruine strakke kont begon te naaien. Karel en Jan stootten steeds wilder op de beide gekleurde konten in. Jan kwam als eerste klaar, trok zijn lul uit Aryati's kontgat en spoot zijn sperma over haar hol getrokken rug, waarna beiden uitgeput naast elkaar op het bed vielen.

Toen voelde ook Karel dat zijn lul begon te spuiten. Hij bleef echter Atika's kont doornaaien waardoor hij zijn zaad diep in haar darmen spoot. Atika voelde zijn warme zaad in haar kontje stromen en kreeg spontaan nog een orgasme waarbij haar spasmende kringspier Karels halfstijve pik nog fijn afmasseerde. Ook Karel en Atika lieten zich op het bed vallen en bleven daar minuten lang zonder te bewegen liggen. Na 20 minuten stond Karel op, liep naar de douche en spoelde zijn lichaam weer schoon.

Jan volgde zijn voorbeeld waarna beide mannen zich aankleedden. Aryati en Atika hadden schijnbaar nog niet genoeg sex gehad want toen beide mannen zich aankleedden lagen zij alweer in standje 69 elkaar te beffen. Karel maakte er nog een laatste filmopname van.

Ze beloofden de beide zusjes heilig te drie uur aan filmmateriaal alleen voor privedoeleinden te gebruiken en onder geen beding aan anderen te laten zien. Zo kon het zijn dat de hele onderneming die was begonnen als een verkrachting in het kader van de cursus sex integratie voor de zusjes uiteindelijk een grote seksuele eye-opener was geweest. De mannen vonden het mooi genoeg geweest en verlieten het huis na eerst nog heftig tongend afscheid genomen te hebben.

De dames vonden het schijnbaar niet erg meer dat ze verkracht waren, want ze vroegen of ze nog eens terug wilden komen. Toen de zussen weer enigzins bij positieven begonnen te komen was het inmiddels Nadat de meiden elkaar nog tot een allerlaatste orgasme hadden liggen beffen waren ze totaal uitgeput in slaap gevallen.

Aryati werd als eerste wakker en dacht even dat ze het allemaal gedroomd had totdat ze haar ogen opendeed en recht tegen de poes van haar zusje aankeek. Ze lagen nog in standje Atika werd nu ook wakker.

De beide zusjes keken elkaar diep aan voordat ze samen tot het indringende besef kwamen dat de incestueuze handelingen hen beiden enorm hadden opgewonden. Nadat Aryati de met grote ogen luisterende Atika had uitgelegd hoe die Karel en Jan in godsnaam in haar huis terecht waren gekomen waren ze allebei maar wat opgelucht dat hen verder niks was overkomen. Het had nog veel erger kunnen aflopen zei Atika als ze niet toevallig was langsgekomen. De vrouwen hadden natuurlijk nog veel meer stof te bespreken maar gingen samen eerst maar eens lekker onder de douche om hun afgeneukte lichamen schoon te spoelen van het vele zaad dat de mannen op en in hun lichaam hadden gespoten.

Aryati gaf zichzelf en haar zusje een vaginale douche waardoor ze gereinigd hoopte te zijn van het zaad. Gelukkig slikte beide vrouwen de pil want de mannen hadden geen condooms gebruikt. Toen Aryati aangaf dat haar kont een anale douche te willen geven had Atika fronsend opgekeken van het merkwaardige verzoek van haar zus.

Aryati legde haar zusje uit dat ze dit sinds een paar maanden sowieso om de dag deed om haar stoelgang te bevorderen. Haar maag was nog steeds niet gewend aan het vezelrijke Nederlandse eten waardoor ze soms een week achtereen niet naar de toilet kon. Op advies van haar nieuwe huisarts gaf ze zichzelf nu niet alleen vaginale douches maar ook anale douches of klisma's. Ze moest dan alleen de douchespuit verwisselen om een infectie in haar kut te voorkomen.

Na deze verklaring had Atika direct toegestemd haar zus te helpen ze had zichzelf immers volledig opgeofferd in haar belang door haar mond, kut en kont te laten volspuiten met het zaad van twee wildvreemde mannen. Zonder schaamte was Aryati voor haar zusje op haar knieen op de badkamervloer zitten en drukte haar bovenlichaam naar beneden zodat haar kont omhoog stak en haar billen vaneen weken.

Met haar wijsvinger wees Aryati giechelend naar haar bruine poepertje. Door te drukken ontspande haar kringspier zich en werd de douchekop gemakkelijk opgenomen. Bovendien was ze nog wijd van Karels penetratie van daarstraks. Ze wilde geen enkel risico nemen en zichzelf zo goed mogelijk reinigen. Atika drukte in de flexibele met water en desinfecterende zeep gevulde fles. Het warme soppende water gutste haar darmkanaal in.

Het gaf altijd een aparte sensatie vooral als zij het niet zelf deed maar haar man en nu dus haar zusje. Ze zou zodirect al het sopwater weer uitpoepen en ook het vuil met zich mee naar buiten spoelen. Atika stemde toe het anale reinigings procede ook eens te proberen omdat het in haar poes wel een schoon gevoel had achter gelaten.

Bovendien raakte ook haar darmen maar niet gewend aan het Nederlandse eten. Plots dacht ze aan de anale sex die haar ze samen met haar ex-vriendje regelmatig had gehad en waarbij hij soms stront achter zijn eikelrand aantrof omdat ze dan die dag nog niet naar de toilet was geweest. Anaal neuken met een condoom wilde hij niet. Zo'n anale douche had dus ook op dat vlak wel voordelen. Nou ja haar verkering was nu uit dus daarom hoefde ze het niet te doen. Ze nam de positie aan en dacht aan de zaadinjectie die ze had ontvangen in haar darmen.

Aryati kreeg aandrang en perste op de toilet het sopwater uit haar kontgat. Het was alleen water dat naar frisse lichtzoet geurende zeep rook. Toen Atika even later voor het eerst de sensatie ervoer van een halve liter warme vloeistof in haar darmen kreeg ze hoe ze lichte maagkramp als bewijs van de reiniging werking die het soppende water in gang had gezet. Toen de spuitfles leeg was bleef ze met een moeilijk kijkend gezicht in dezelfde geknielde positie zittend zoals haar zus ook net de spuit had ontvangen.

Aryati adviseerde haar zusje echter alvast op de toiletpot te gaan zitten om de zwaartekracht zijn werk te laten doen. Een kleine vijf minuten later gebeurde het. Atika begon te scheten en haar darmgeur verspreidde zich in de badkamer. Aryati deed de deur en het raam snel open terwijl Atika zich beschaamd verontschuldigde. Ze kakte zowaar een hele berg darmvuil uit tezamen met het sopwater.

Opgelucht spoot ze zichzelf van onderen schoon met de toilet douche en trok het hele zaakje snel weg. Ze voelde zich stukken beter nu. De dames maakten eerst het bed weer netjes op voordat ze zich aankleedden. Onderwijl vroeg Aryati waarom ze eigenlijk was langsgekomen?

Het hele verhaal kwam er uit. Haar relatie met Giovanni was definitief stukgelopen en bovendien was ze vanaf komende maand werkeloos. Ze had weliswaar een goede opleiding in Indonesie genoten maar daar kon ze in Nederland niet zoveel mee. Atika was een half jaar geleden op een toeristenvisum aangekomen maar vervolgens was ze als illegaal gebleven. Giovanni was haar enige life-line afgezien van haar zus.

Helaas boterde het niet echt tussen haar en Gio om redenen die ze tot op heden nooit had willen toelichten. De relatie was al een keer eerder uitgegaan maar toen was Atika na een week bij een Aryati en Mark gelogeerd te hebben met hangende pootjes teruggegaan. Opnieuw was ze tegen Aryati onduidelijk over waarom de niet langer bij hem in huis kon wonen. Terug naar Indonesie wilde ze al helemaal niet.

Atika vertelde hoe ze eind vorige week Mark aan de lijn had gekregen toen Aryati niet thuis was. In haar moedeloosheid had ze hem het hele verhaal verteld of althans de gedeelten die zij belangrijk vond. Dat ze in op een opwelling van geluksbeproeving haar halve salaris had vergokt in Holland casino vertelde ze er even niet bij toen ze Mark en nu Aryati om tijdelijke financiële steun vroeg.

Wel vertelde Atika dat Mark haar wel wilde ondersteunen als ze haar probleem met haar zus zou bespreken om samen te zoeken naar een oplossing. Maar Aryati had wel iets anders aan haar hoofd dan de voortdurende financiele problemen van haar zusje. Koortsachtig zat ze na te denken over de ingrijpende gebeurtenissen van de afgelopen ochtend en middag.

Zou ze er wel goed aan doen het hele verhaal aan haar man te vertellen? Karel en Jan hadden op een afschuwelijke wijze misbruik gemaakt van haar vertrouwen en bovendien haar zusje betrokken in hun schandelijke verkrachting.

Ze twijfelde hevig, want hoe je er ook tegen aan wilde kijken zowel zijzelf als haar zus hadden er uit eindelijk van genoten. Sterker nog het verwerpelijke gedrag van Karel en Jan had haar en haar zusje verschillende orgasmes opgeleverd en hen beide laten genieten van incestueuze sexuele handelingen.

Met die ongekende gevoelens kon ze geen kant op. Verder hadden mannen niets meegenomen dat niet van hun was. Niemand die iets wist van het hele gebeuren behalve Atika. De euro zat nog steeds in de zak van haar sarong. Ze had gewoon weg niet meer de energie gehad om te eisen dat de mannen de films zouden achterlaten.

Bovendien had ze toch al geweten dat ze hiertoe vast niet bereid zouden zijn geweest. Alleen een mondelinge belofte had ze gekregen op haar verzoek de dvd's aan niemand te laten zien. Uiteindelijk besloot ze dat het in niemands belang was als ze haar buitenechtelijke escapades aan haar man zou opbiechten. Een kwartier lang leek ze ervan overtuigd dat het voor alle partijen beter was haar mond dicht te houden en toe doen alsof er die dag niets abnormaals gebeurd was. Maar na een kwartier begon ze toch weer te twijfelen.

Zij en haar zusje waren het slachtoffer geworden van een verkrachting. Ze moest het gewoon aan Mark vertellen. Aryati kon niet helder denken mede omdat Atika met haar problemen ook nog haar aandacht opeiste. Ze beloofde haar zusje om haar de komende periode uit de brand te helpen als ze op zoek ging naar een andere baan en haar mond dichthield over wat hen was overkomen tegen wie dan ook. Atika koos eieren voor haar geld.

Waarschijnlijk zou ze beide kerels toch nooit weer zien. Die zouden het wel uit hun hoofd laten zich nog een keer te vertonen. Atika vergat even dat het vanuit haar eigen positie als illegale vreemdeling vrijwel onmogelijk was om een een formele baan te vinden. Zelfs zwart betaalde baantjes lagen sinds de verstrengde controles van de arbeidinspectie en verzwaarde administratieve sancties niet bepaald voor het oprapen en al helemaal niet voor illegale vluchtelingen.

Deze situatie had ze ook al vaak met haar nu ex-vriendje moeten bespreken die voor haar in Nederland maar èèn soort baan had gezien die haar binnen afzienbare tijd van haar schulden zou kunnen afhelpen en waar ze de meeste mogelijkheden had om direct aan het werk te kunnen.

Dit was de werkelijke oorzaak geweest van hun aanhoudende conflicten. Giovanni had zijn bloedmooie Indonesische vriendin ervan willen overtuigen dat ze als callgirl waarschijnlijk bakken met geld zou kunnen verdienen. Atika had het gewoonweg niet over haar hart kunnen verkrijgen om ook maar een moment serieus over deze optie na te denken.

Weliswaar was ze in haar moederland niet een heilig boontje geweest maar om nu betaalde sex met vreemde mannen te hebben die zich aan haar zouden opgeilen en op en in haar zouden willen klaarkomen dat ging haar te ver. Aan de andere kant stond het Atika nu voor altijd in het geheugen gegrift hoe ze getuige was geweest van de verkrachting van haar zus.

De onbeschaamde wijze waarop die beide mannen haar lichaam hadden betast, bekeken en gefilmd. De uiteindelijke neukpartij met Jan na haar eigen overgave aan het onbekende genot. Zelf had ze net als haar zus verschillende orgasmes gehad zonder het zelf echt te willen of te kunnen begrijpen. Een hogere geestelijke macht leek het op een bepaald punt van haar gezond verstand te hebben overgenomen.

Die hogere macht had ook haar zus gecontroleerd. Atika was duizelig in haar hoofd. Zij en haar zus waren zo geil geworden van de schandelijke handelingen van de beide mannen dat ze niet alleen gaan waren meedoen maar nadien elkaar ook nog oraal hadden bevredigd zonder er verder bij na te denken. Atika's zelfbeeld schudde daarom op haar grondvestten. Alles waar ze vanochtendvroeg nog in geloofde leek nu op de helling te staan.

Haar illegaliteit, haar geldproblemen en nu ook nog deze innerlijke openbaring dat ze ervan genoten had om het lijdend sexueel voorwerp van oudere Nederlandse mannen te zijn geweest. Aryati en Atika besloten samen onder het genot van een kalmerend glas witte wijn om het hele gebeuren voorlopig met niemand te bespreken. Het zou te beschamend zijn en niemands belang zou er mee gediend zijn.

Aryati had Atika niets verteld van de euro die ze als aanbetaling had geaccepteerd. Zo had te tenminste nog iets overgehouden aan het bizarre geheel. Atika was blij met de steun die ze toegezegd had gekregen. Bovendien zou haar zus haar verzoek om tijdelijk bij hen in te trekken met Mark verder bespreken.

Ze had het hem niet rechtstreeks durven vragen. Ze verliet de villa om Aryati probeerde te doen voorkomen alsof er die dag niets bijzonders gebeurd was toen haar man zoals altijd geïnteresseerd vroeg naar wat ze die dag gedaan had.

Op zijn vraag of er nog mensen hadden gebeld voor de slaapkamer meubelen had ze hem diep aangekeken en vervolgens geknikt maar erbij gezegd dat de persoon die verder geen naam had achtergelaten vanavond zou terugbellen. Gelukkig wist Mark wel beter al had hij op basis van de houding van zijn vrouw inderdaad geen enkele reden om iets anders te vermoeden.

Ze kon als geen ander mooi weer spelen en doen alsof er werkelijk niets gebeurd was die dag. Direct nadat de voldane heren het huis hadden verlaten had Karel Mark opgebeld en hem kort verteld hoe het een en ander was gegaan en hem verschillende malen bedankt.

Vooral de onverwachte komst van het zusje van zijn vrouw was voor de mannen een aangename verassing geweest evenals als het zeer opwindende uiterlijk van de beide exotische dames. Mark had hen gevraagd of ze het allemaal goed op dvd hadden vastgelegd en waar en wanneer hij de dvd's kon ophalen. Karel en Jan die nog even hadden willen genieten van het mooie zomerweer hadden afgesproken dat ze Mark op het terras van huis Ten Duin in Noordwijk zouden treffen waar ze samen een toast zouden uitbrengen op de geslaagde eerste werkopdracht en tegelijkertijd het vervolg ervan te bespreken.

Mark kon zichzelf daarom ook maar nauwelijks goed houden bij het acteertalent van zijn lieftallige vrouw. Hij had de dvd'tjes in zijn binnenzak en wilde direct na het eten voordat Arend-Jan en Maarten voetbal kwamen kijken het filmmateriaal op harde schijf zetten.

Aryati die maar weinig eetlust had zat tegenover haar man te kijken hoe hij met smaak at van de verschillende Indonesische gerechten. Mark vertelde zijn vrouw over de mogelijkheid om kennis te maken met belangrijke zakenpartners uit Frankrijk die hem en zijn bedrijf wilden introduceren aan hun Marokkaanse collega's met het oog op nieuwe interessante afname contracten.

Vanavond zou het Nederlands elftal spelen en zijn oude schoolmakkers AJ en Maarten kwamen deze keer bij Mark thuis naar het voetballen kijken. Mark en Aryati hadden net een groot Fujitsu Plasma beeldscherm gekocht die aan de wand bevestigd werkelijk een unieke kijkerservaring opleverde. De bijgeleverde digital dolby surround sound audio installatie maakt het kijk en luister genot optimaal. Aryati had het bier al koudgelegd en de terrasdeur opengezet.

Het was nog steeds flink warm buiten. Na het eten deed ze zoals iedere avond de vaat in de afwasmachine. Mark had zich na het eten verontschuldigd.

Hij was naar bovengegaan om een douche te nemen en het filmmateriaal van de drie dvd'tjes op de harde schijf te zetten. Het geheel nam in totaal 3. Er waren 35 scenes. Snel bekeek Mark de filmresultaten van Karel en kreeg een enorme stijve lul van wat hij zag.

Vooral Atika wond hem enorm op. Dit was de eerste keer dat hij haar naakt en sekueel opgewonden zag. Wat kon ze goed pijpen!.

Ze had net zo'n volmaakt lichaam als Aryati het was alleen wat lichter van kleur. Na snel wat videoclips te hebben bekeken werd Mark zo geil dat hij zichzelf dwong eerst te gaan douchen voordat hij zich spontaan moest aftrekken. Zelfcontrole vond hij belangrijk niet zomaar toegeven aan je driften. Met Aryati als vrouw stond hij iedere nacht letterlijk bloot aan die opgave.

Uit zijn binnenzak haalde Mark een zakje met daarin vijf xtc pilletjes. Al drie maanden lang kreeg Aryati iedere week zonder dat ze het zelf wist zo'n pilletje toegediend fijngemalen in het glaasje wijn dat ze altijd samen dronken voordat ze sex hadden. Het effect was dat Aryati in een soort trance raakte waarbij ze zonder na te denken voldeed aan alles wat haar man haar opdroeg te doen. Meestal liet hij haar uren geil dansen en poseren en moest ze naakt door huis rennen terwijl hij haar probeerde te vangen.

Daar werd ze altijd heel opgewonden van zodat haar kutvocht begon te vloeien. Mark hield ervan om allerlei groenten in haar geslachtdelen te stoppen. Alleen als ze onder invloed was van xtc liet ze hem dit toe. Vorige week had hij voor de eerste keer een selderij in haar kontgat gestoken en daarna een flinke wortel. Vervolgens had hij haar een hap van beiden laten nemen. Ze had er hard om moeten lachen.

Mark vroeg zich af of ze ook zou gehoorzamen aan wat hij vanavond met haar van plan was. Voortbordurend op haar eerste buitenechtelijke sexervaring van afgelopen ochtend en middag wilde Mark Aryati direct introduceren aan Arend-Jan en Maarten die ze al een keer eerder ontmoet had tijdens haar welkoms kennismakingsfeestje zes maanden geleden. Fris gedoucht liep Mark naar beneden met alleen zijn ochtendjas aan.

Aryati zat in de woonkamer een tijdschrift te lezen. Ze zag er zichtbaar vermoeid uit. Toch vroeg Mark haar om naast hem op de bank te komen zitten. Zijn mooie vrouw deed wat hij vroeg en legde haar hoofd in zijn schoot. Mark pakte de afstandbediening en begon langs de tv kanalen te zappen terwijl hij met zijn andere hand Aryati's haren nek en rug streelde alsof ze een poes was.

Met een hand begon een van haar borsten te masseren. Ze droeg geen bh. Kijkende naar het journaal raakte hij opgewonden. Zijn hard geworden pik stond omhoog onder zijn ochtendjas. Aryati gaf hem er een kusje op. Ze kwam overeind en Mark trok haar direct naar zichtoe en kuste haar lippen. Ze rook fris want ze kauwde op een gummetje. Terwijl hij met zijn vrouw aan het tongen was legde hij haar hand op zijn grote pik en fluisterde haar in dat ze hem moest aftrekken.

Ze deed het direct en begon met ritmische bewegingen aan zijn pik te trekken hem onderwijl bedienend met haar tong. Zijn eikel zwol hierdoor steeds verder op. Het duurde niet lang totdat Aryati haar man's geslacht diep in haar mond had zitten en ze hem een heerlijke pijpbeurt gaf. Ze hield van zijn grote witte pik net als de forse ballen eronder die ze bij tijd en wijlen in haar mond zoog en met haar tong stimuleerde.

Niet verwonderlijk moest ze tijdens het pijpen opnieuw denken aan de brute wijze waarop Jan die middag haar mond geneukt had en het sperma wat ze had moeten slikken.

Zonder er zelf echt van bewust te zijn probeerde ze Mark's pik nu net zo diep in haar keel te krijgen als Jan die ochtend bij haar had gedaan. Na enige pogingen waarbij ze gulpend naar lucht en halfkokhalzend zichzelf over haar man's pik dwong lukte het de eikel in haar keel te duwen.

Mark was niet verwonderd hij had de brute pijpscene van Jan en zijn vrouw al gezien. Hij was alleen maar blij dat ze hem haar nieuwe pijpvaardigheden niet wilde onthouden. Doordat Mark en Aryati met de rug naar de open terrasdeuren zaten en de tv aanstond had het echtpaar niet gehoord dat er bezoek was binnengelopen.

Arend-Jan en Maarten stonden al vlak achter Mark en de dieppijpende Aryati toen ze zichzelf plotseling aankondigden. Vooral Aryati schrok hiervan zo erg dat ze zich verslikte in de grote pik en zichzelf hoestend van de pik af lanceerde in een poging haar ontblote achterste te bedekken.

AJ en Maarten hadden Aryati met op haar knieen en in haar blote kont naast haar man zien zitten terwijl ze vakkundig orale sex aan het uitvoeren was. Mark sloeg zijn badjas dicht als of er niets ergs gebeurd was en begroette zijn ouwe makkers hartelijk. Aryati zat nog steeds op de bank maar durfde van schaamte de beide mannen niet aan te kijken.

Ze werd vriendelijk begroet en ze schudde hen beiden haar rechterhand waarmee ze zojuist nog de stijve lul van haar man had gemasseerd. De omtrek van haar mond zat nog onder haar eigen speeksel. Ze veegde het weg met de palm van haar hand.

.Neuken utrecht lekker gratis adverteren

  • THUISONTVANGST GRONINGEN GRATIS SEX NL
  • 634
  • Prive hoeren belgie geile poesjes
  • 259
  • 65 plus sex seks markt nl