Ballen zuigen grote bos schaamhaar

ballen zuigen grote bos schaamhaar

Zoek meer berichten van Vice. Je zegt dat 't daar minder groeit, en daarom scheer je het kaal.. Qimm Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Qimm. Kaal bij mannen is lelijk. Dat staat gewoon echt niet mannelijk.

Een beetje bijwerken is wel oke. En het streepje onder de navel naar beneden kan heel mooi zijn! Mindfields Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Mindfields.

Zo'n hele bos hoeft nou ook weer niet, knippen mag, maar kaal? Maar goed, ik ben geen vrouw dus mijn mening doet er niet toe. Drizzt Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Drizzt.

Helemaal kaal Scheer jij jezelf wel helemaal overal dan? Tering, ik WIL daar niet eens bij met een scherp mes, straks schiet ik uit! Helemaal kaal lijkt m er ook vrij.. En zoals Qimm al zei, het is haar.. Menahem Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Menahem. Wanneer ik der tijd voor heb doe ik daar wel ff wat aan hoor.

Boven gewoon beetje bijknippen zegmaar en ballen KAAL.. Zoek meer berichten van psychobunny. Toch iniedergeval wel gedeeltelijk bijgeknipt of weggeschoren.

Nou ik ben kaal en moet zegge de meeste vrouwe waar ik sex mee heb gehad vonde het heerlijk. Ik ga dan wel vaak naakt onder de zonnebank anders lijkt het net zo kale leuter van een kleuter. Zoek meer berichten van iguana. Zoek meer berichten van Somebody Special. Ik snap niet wat jullie allemaal zo moeilijk doen. Van mij mag hij t zelf weten wat hij wilt.

Als hij het fijn vindt om het kaal te scheren geen probleem. Moon Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Moon. Schaamhaar is toch een teken van mannelijkheid. Weten jullie het niet meer? Toen vond je dat heel wat, want je werd volwassen.

Wat is er nu mis mee? Bijknippen doe ik ook, dooie haartjes eruit enzovoorts. Gewoon lekker een beetje bijhouden. Kaal is echt niks ik ben tenslotte geen baby maar je moet ook geen bossen hebben staan, gewoon dat je wel nog wat huid kan zien door je schaamhaar, dat is het mooiste. Daarnaast is het korter ook stukken hygienischer, niet overal van die lange haren enzo.

Weet je wat erg is? Een giga bos haar en dan een mini-piemeltje. Zooo zielig en zooo gruwelijk! Gwinnie Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Gwinnie. Ilsje Bekijk openbaar profiel Bezoek Ilsje's webpagina!

Zoek meer berichten van Ilsje. Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Het schaamhaar bij jongens. Pagina 1 van 2. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van Some. Zoek meer berichten van Alicia Silverstone. Zoek meer berichten van poesiefox. Donker schaamhaar op een lichte huid werkt gewoon het best. En van een stijve had ik echt geen last, want als ze laag bezig zijn, op je penis en ballen dan voel je dit best wel.

Dat je er onvruchtbaar van kan worden is volgens die vrouw die mij heeft behandeld niet waar, maar een fabeltje. Ik ben inmiddels klaar met de behandeling en mijn penis is nu voor altijd kaal, denk er dus wel goed over na, want er is na de behandeling geen weg meer terug.

Ik heb erg veel schaamhaar, terwijl ik het nog geen week geleden heb geschoren! Hebben anderen ook dat hun schaamhaar zo snel groeit? Het is wel fijn om het te scheren, en elke dag te zien hoe her weer terug groeit tot het weer superlang is En sinds welke leeftijd? En om de hoeveel tijd? En hoe lang laat je het eerst groeien? Ikzelf scheer het vanaf mijn elfde okselhaar en schaamhaar , en laat het eerst best lang groeien het schaamhaar tenminste zoals sommige anderen, heb ik hierboven gelezen.

Ik ben hier best nieuwsgierig naar. Ik doe het regelmatig Vind alleen lastig om mijn ballen te scheren, heb best veel plooien daar dus moet heel voorzichtig te werk gaan. Ik vind het zo lekker om me daar te scheren! Ik vind het veel lekkerder om bij mijn penis geschoren te zijn of hele korte haartjes te hebben!

Ik hoop dat meer jongens hun schaamhaar gaan scheren, want zo'n hele krullerige bos is zo veel minder fijn dat geschoren of ultrakort! Als ik nu denk hoe lang ik mijn schaamhaar eerst had, lopen er rillingen over mijn rug! Echt, het zag er niet uit en zat echt niet lekker, al die lange, krullerige zwarte haren daarbeneden Dus ik adviseer elke jongen: Help Ik ben dertien en ik begin een baard te krijgen.

Ik heb geen leuk leven en ben heel onzeker. Dit zeg ik ook al in de topic: Ik heb nog alleen geen borsthaar gelukkig. Dus jullie helpen elkaar met scheren? Trekken jullie je dan ook samen af? En ik vroeg me af, zijn jullie lul en ballen ook even groot? Was al een tijdje terug dat ik dat had gedaan, en het was hard nodig! Had echt een oerwoud! Maar het is nu dus weer lekker mooi kaal.

Waarom zou je in vredesnaam dat hele oerwoud terug willen? Bij mij groeit het al supersnel, en binnen een week moet ik het weer scheren en is het net zo lang als dat het een week terug was. Maar bij de eerste keren scheren duurde het ongeveer een maand voordat het weer zo lang was. Maar nogmaals, waarom wil je in hemelsnaam die hele bos terug? Kaal of superkort is veeeeeeeeeel fijner! Ik heb al genoeg schaamhaar om me lekker fris te kunnen scheren, helemaal omdat het lekker hard groeit zodat ik het minstens 1 keer per week moet scheren en kan kijken hoe het elke dag groeit tot het weet een krullende, weelderige dichte bos is en ik het weer moet scheren.

Maar goed, dat is mijn mening. Ik heb net mijn schaamhaar en okselhaar weer geschoren, was weer hard nodig want het was weer een dikke bos. En dat in een week tijd! Ik scheer me nu bijna 2 jaar elke week, en het is zo lekker fris! Ik kan bijna niet wachten tot het haar weer lekker lang is, dan kan ik me weer scheren, het scheren is zo lekker! Ik raad elke jongen zijn schaamhaar en okselhaar te scheren, het is zo fijn! Echt, jongens, scheer het, het is mooier en fijner, geloof me maar!

Echt, het is veel mooier en prettiger om geschoren te zijn. Het voelt lekker fris, helemaal als je dan ook net je okselhaar hebt geschoren. Dus, aan alle jongens die hun schaamhaar niet hebben geschoren of tenminste gemillimeterd: Scheer je schaamhaar, of je vrienden het nu doen of niet, scheren, want dat is echt het aller prettigst. Blijf niet langer met lange krullende haren rondlopen, maar haal die lelijke bos weg! Dit is de beste tip die ik aan alle jongens die hun schaamhaar nog niet hebben geschoren!

Het is echt lekker, geloof me maar!!!!!! Tot gisteren heb ik er nog nooit iets aan gedaan, ook niet bijgeknipt! Nu heb ik sinds deze zomer een nieuwe vriend als kamergenoot , en toen ik wilde douchen stapte ik naakt de badkamer in, waar blijkbaar mijn kamergenoot al naakt stond!

Toen zag ik dat hij zijn oksels net aan het scheren was, en hij zag dat ik superlang oksel en schaamhaar had, en hij zei dat ultrakort veel fijner was, en vroeg of ik ook een keer mijn schaam en okselhaar wilde kort scheren. Nou, ik had nog nooit met een trimmer gewerkt mijn haar was zo lang dat mijn kamergenoot zei dat ik eerst zijn trimmer moest gebruiken , dus ik wilde niet.

Maar toen stelde hij voor dat hij het wel wilde doen! Dus ik moest mijn armen omhoog doen en hij begon mijn okselhaar te trimmen, daarna deed hij mijn schaamhaar. Toen moest ik onder de douche gaan staan, en hij zeepte mijn oksels en schaamhaar in en begon met een scheermesje te scheren.

Toen hij klaar was, vroeg hij of ik het zo fijner vond, met die stoppeltjes, of zo een lange bos. Ik antwoordde dat het zo fijner is, want dat is zo! Zo kort voelt veel fijner en frisser! Ik heb nu best wel spijt dat ik 11 jaar lang met bossen haar onder mijn oksels en bij mijn penis heb rondgelopen Doen andere studenten dit ook, samen scheren? Leeftijd maal drie plus drie. Scheer mij al sinds mijn 15, dus al 57 jaar en overal.

Toen ik verkering kreeg gelijk mee begonnen want mijn vriendin vond het maar niks al dat haar in der mond. Nooit meer mee gestopt, en heerlijk fris.

Sorry jongens, maar ik vind helemaal kaal zo stom staan. Net of je naar een baby kijkt. Ik trim het netjes tot een bepaalde lengte en heb nooit klachten gehoord van mensen met wie ik sex had. Gelukkig ben ik op mijn lijf bijna niet behaard, alleen een leuke happytrail.

Mijn ma heeft z'on speciaal machien die dat definitief verwijderd , en wil da ook dat het weg blijft , wil mijn ma eens vragen of ze dat bij mij wil doen het voor altijd laten verdwijnen , maar nog niet durven vragen , ze weet wel dak het weg scheer. Jonge van 18 met ervaring van laseren ik hb een vraag doet het pijn als je je penis en ballen laat laseren want ik houdt meer van een klale penis. Ongeveer een half jaar geleden heb ik me van onder geschoren, maar ik kreeg rode bulletjes dus ik hebt het misschien niet helemaal goed gedaan.

Toen waren die haartjes nog dun en zacht, maar er kwamen harde stoppels die jeukten en ik durfde op school niet meer te douchen want ik was bang dat ze dat zagen en die rode plekken. Nu doet ik het voorzichtig met een schaartje, maar het lijkt net of alsdat het steeds sneller terugkom.

Hoe moet ik dat het beste doen? Jongen 14, ik ben de jongen 18 die ervaring heeft met laseren en sorry voor de late reactie, maar een tijdje niet meer gekeken. Met de pijn vind ik wel meevallen, waar het meeste haar zo boven de penis is niet pijnlijk en pik en ballen voel je wel iets, maar niet echt veel pijn ofso.

Meer wat lichte prikjes en het voelt warm. Het apparaat heeft ook standen en op gevoelige plekken zetten ze deze wat lager zodat het allemaal om uit te houden is. Inmiddels ben ik klaar en heb nu een hele kale penis en als je meer wilt weten dan hoor ik het wel. Succes, want als je graag een kale wilt is dit een ideale oplossing. Het is niet dat haar stugger of dikker wordt als je het scheert, alleen de dunnere top gaat er af en daarom lijkt het dikker.

Na een tijd iedere haar uit en komt er een nieuw voor in de plaats en dan is het weer net als voor dat je het schoor, alleen ben je dan wat ouder en daarom groeit er misschien wat meer.

Die rode pikkels zijn vervelend, maar als je blijft scheren gaat dat over, hou even vol. Ik scheer het gewoon Waarom zou je het niet doen? Ik vind het ook frisser en je lul lijkt meteen een stuk groter. En je huid kan er geïrriteerd door raken ik smeer het in met vet 2 dagen en dan gaat het wel. Als ik mijn schaamhaar scheer dan gaat het altijd zo jeuken de volgende week.

Ligt dat aan het scheer mesje of is dat heel normaal? Je kunt jeuk krijgen doordat je tegen de haargroeirichting die naar beneden gaat in scheert of omdat je scheermesje te vaak is gebruikt. Gewoon lekker alles scheren voelt veel chiller aan. Ik scheer met t scheermesje me onderkant van mn pik en balle en ook tusse me zak en me kontgat.

Bove me pik doe ik met de trimmer op standje 1. Als ik het bove me pik glad scheer krijg ik daar ook irritatie en soms ook puisjes. Dat wil ik niet meer. Dus met de trimmer op standje 1 vin ik t fijnste en mooier om de zien dan n geirriteerde huid. Als je het juist vaker scheert dan krijg je niet meer van die huid irritaties!

Ik heb al heel lang schaamhaar, had het wel eens afgeknipt, maar deze zomer met het zwembad in de tuin vond ik t veel haren zichtbaar boven de zwembroek, ik heb mijn navellijntje uitgedunt, daaronder 3 cm geschoren en daaronder een beetje bijgeknipt, ook heb ik mijn tepel haartjes geschoren en mijn okselhaar geknipt. Toen ik op vakantie ging heb ik alleen de geschoren delen bijgehouden.. Net toen we terug waren was ik helemaal naakt aan het rukken in de badkamer, ik dacht ach waarom niet en knipte al mijn schaamhaar heel kort behalve mijn navellijntje, daarna heb ik met scheerschuim geschoren aan de bovenkant, tot aan het begin vam de balzak, eerste stukje piemel meegenomen en een mooie overgang gemaakt.

Ik heb mijn piemel stijf gemaakt om hem een stukje te scheren. Het lijkt van boven alsof ik helemaal kaal ben, omdat mijn schaamhaar blond is. Nu is het dus voor het eerst kaal, het voelt apart maar best fijn. Het jeukt nu wel een beetje, maar ik merk duidelijk meer scheerschuim is minder jeuk. Het kijkt wel raar als ik nu mijn piemel zie, moet ff wennen. Ik denk dat ik het wel zo houd, maar het is heel anders met zweet, meer plak..

De tepels geschoren en de oksels geknipt, navellijntje waar ik de zwarte haren uit haal, tussen mijn billen zit veel haar maar daar ga ik niet aan beginnen voor ik een vriendin heb.. Ik wil het ook graag scheren. Weten jullie ouder dat dan dat je scheert? Ja, dat weten mijn ouders. Ik scheer het niet meer heb een keer in mijn ballen gesneden en dat deed heel er veel pijn en ook heel erg bloederig. Wel knip ik het wekelijks zo kort mogelijk. Maar je kunt toch ook je haar op je ballen laten staan en de rest van je schaamhaar scheren?

Bij ons in de klas wel, dus ik durf niet. Ik zie dat veel jongens scheren. Heb ik eerst ook gedaan maar sinds een jaar last ik het waxen. Is veel beter, duurt langer voirdat het terug komt en de haartjes worden veel zachter. Ik moest wel een drempel over om naar een specialist te vinden voor het waxen maar heb gewoon gegoogled op de goedkoopste. Krijg wel vaak een stijve tijdens de behandeling maar de vrouwelijke behandelaar vindt het geen probleem. Juist niet zegt ze want dan is de huid lekker strak.

Gewoon laten staan, wees een man. Ik heb een geschoren zaakje en dat ziet er echt beter verzorgd uit, vind ik zelf. Schaamhaar scheren is echt zo gay! MAnnen hebben gewoon een bos haar.

Ik heb het ook voor het eerst gedaan maar met een apparaat en het prikt en jeukt nu en ik vindt erg irritant heeft iemand er raad op. Hallo ik heb mijn balhaar voor het eerst geschoren het was super lang een vriend vond mijn balhaar best geil maar toch geschoren mis het wel een beetje maar je lul ziet er wel een stuk groter uit zonder haar. Ik scheer alleen mn geslacht.

Jeukt wel als de tufus. Oksels en beenhaar enzo is juist stoer. Ik knip alles heel netjes, nooit klachten gehad van de meiden, 3 maar hoor: Ik heb nog nooit iets aan mijn schaamhaar gedaan en dat ga ik ook niet doen. Gewoon een bos haar, zoals het hoort. Ik heb mij nu voor het eerst ook geschoren en mijn vriendin vind het ook heel goed ze vind het beter als ze mij pijpt al die haren in haar mond dus ik blijf scheren. Ik heb het ook geschoren sinds kort en bij de tweede keer had ik last van jeuk, dus opnieuw geschoren met scheerschuim en deze keer geen last van gehad en de haren kwamen al erg snel door.

De penis lijkt inderdaad groter, maar dat is in principe niet. Met klaarkomen is het wel makelijker opruimen, maar ik spuit zelden op mijn buik. Ik scheer het glad, en ik raad iedereen aan hetzelfde te doen. Heb het net voor het eerst geschoren. Voelt wel fris aan.

...

Plassex lesbo sexs kijken


ballen zuigen grote bos schaamhaar

Zoek meer berichten van Vice. Je zegt dat 't daar minder groeit, en daarom scheer je het kaal.. Qimm Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Qimm. Kaal bij mannen is lelijk. Dat staat gewoon echt niet mannelijk. Een beetje bijwerken is wel oke. En het streepje onder de navel naar beneden kan heel mooi zijn! Mindfields Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Mindfields.

Zo'n hele bos hoeft nou ook weer niet, knippen mag, maar kaal? Maar goed, ik ben geen vrouw dus mijn mening doet er niet toe. Drizzt Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Drizzt. Helemaal kaal Scheer jij jezelf wel helemaal overal dan?

Tering, ik WIL daar niet eens bij met een scherp mes, straks schiet ik uit! Helemaal kaal lijkt m er ook vrij.. En zoals Qimm al zei, het is haar.. Menahem Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Menahem. Wanneer ik der tijd voor heb doe ik daar wel ff wat aan hoor. Boven gewoon beetje bijknippen zegmaar en ballen KAAL.. Zoek meer berichten van psychobunny. Toch iniedergeval wel gedeeltelijk bijgeknipt of weggeschoren. Nou ik ben kaal en moet zegge de meeste vrouwe waar ik sex mee heb gehad vonde het heerlijk.

Ik ga dan wel vaak naakt onder de zonnebank anders lijkt het net zo kale leuter van een kleuter. Zoek meer berichten van iguana. Zoek meer berichten van Somebody Special. Ik snap niet wat jullie allemaal zo moeilijk doen.

Van mij mag hij t zelf weten wat hij wilt. Als hij het fijn vindt om het kaal te scheren geen probleem. Moon Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Moon.

Schaamhaar is toch een teken van mannelijkheid. Weten jullie het niet meer? Toen vond je dat heel wat, want je werd volwassen. Wat is er nu mis mee? Bijknippen doe ik ook, dooie haartjes eruit enzovoorts. Gewoon lekker een beetje bijhouden. Kaal is echt niks ik ben tenslotte geen baby maar je moet ook geen bossen hebben staan, gewoon dat je wel nog wat huid kan zien door je schaamhaar, dat is het mooiste.

Daarnaast is het korter ook stukken hygienischer, niet overal van die lange haren enzo. Weet je wat erg is? Een giga bos haar en dan een mini-piemeltje. Zooo zielig en zooo gruwelijk! Gwinnie Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Gwinnie. Ilsje Bekijk openbaar profiel Bezoek Ilsje's webpagina! Zoek meer berichten van Ilsje.

Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Het schaamhaar bij jongens. Pagina 1 van 2. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van Some. Zoek meer berichten van Alicia Silverstone. Zoek meer berichten van poesiefox.

Donker schaamhaar op een lichte huid werkt gewoon het best. En van een stijve had ik echt geen last, want als ze laag bezig zijn, op je penis en ballen dan voel je dit best wel. Dat je er onvruchtbaar van kan worden is volgens die vrouw die mij heeft behandeld niet waar, maar een fabeltje. Ik ben inmiddels klaar met de behandeling en mijn penis is nu voor altijd kaal, denk er dus wel goed over na, want er is na de behandeling geen weg meer terug.

Ik heb erg veel schaamhaar, terwijl ik het nog geen week geleden heb geschoren! Hebben anderen ook dat hun schaamhaar zo snel groeit? Het is wel fijn om het te scheren, en elke dag te zien hoe her weer terug groeit tot het weer superlang is En sinds welke leeftijd? En om de hoeveel tijd? En hoe lang laat je het eerst groeien? Ikzelf scheer het vanaf mijn elfde okselhaar en schaamhaar , en laat het eerst best lang groeien het schaamhaar tenminste zoals sommige anderen, heb ik hierboven gelezen.

Ik ben hier best nieuwsgierig naar. Ik doe het regelmatig Vind alleen lastig om mijn ballen te scheren, heb best veel plooien daar dus moet heel voorzichtig te werk gaan. Ik vind het zo lekker om me daar te scheren! Ik vind het veel lekkerder om bij mijn penis geschoren te zijn of hele korte haartjes te hebben! Ik hoop dat meer jongens hun schaamhaar gaan scheren, want zo'n hele krullerige bos is zo veel minder fijn dat geschoren of ultrakort!

Als ik nu denk hoe lang ik mijn schaamhaar eerst had, lopen er rillingen over mijn rug! Echt, het zag er niet uit en zat echt niet lekker, al die lange, krullerige zwarte haren daarbeneden Dus ik adviseer elke jongen: Help Ik ben dertien en ik begin een baard te krijgen.

Ik heb geen leuk leven en ben heel onzeker. Dit zeg ik ook al in de topic: Ik heb nog alleen geen borsthaar gelukkig. Dus jullie helpen elkaar met scheren? Trekken jullie je dan ook samen af? En ik vroeg me af, zijn jullie lul en ballen ook even groot? Was al een tijdje terug dat ik dat had gedaan, en het was hard nodig! Had echt een oerwoud!

Maar het is nu dus weer lekker mooi kaal. Waarom zou je in vredesnaam dat hele oerwoud terug willen? Bij mij groeit het al supersnel, en binnen een week moet ik het weer scheren en is het net zo lang als dat het een week terug was. Maar bij de eerste keren scheren duurde het ongeveer een maand voordat het weer zo lang was. Maar nogmaals, waarom wil je in hemelsnaam die hele bos terug?

Kaal of superkort is veeeeeeeeeel fijner! Ik heb al genoeg schaamhaar om me lekker fris te kunnen scheren, helemaal omdat het lekker hard groeit zodat ik het minstens 1 keer per week moet scheren en kan kijken hoe het elke dag groeit tot het weet een krullende, weelderige dichte bos is en ik het weer moet scheren. Maar goed, dat is mijn mening.

Ik heb net mijn schaamhaar en okselhaar weer geschoren, was weer hard nodig want het was weer een dikke bos. En dat in een week tijd! Ik scheer me nu bijna 2 jaar elke week, en het is zo lekker fris! Ik kan bijna niet wachten tot het haar weer lekker lang is, dan kan ik me weer scheren, het scheren is zo lekker!

Ik raad elke jongen zijn schaamhaar en okselhaar te scheren, het is zo fijn! Echt, jongens, scheer het, het is mooier en fijner, geloof me maar! Echt, het is veel mooier en prettiger om geschoren te zijn.

Het voelt lekker fris, helemaal als je dan ook net je okselhaar hebt geschoren. Dus, aan alle jongens die hun schaamhaar niet hebben geschoren of tenminste gemillimeterd: Scheer je schaamhaar, of je vrienden het nu doen of niet, scheren, want dat is echt het aller prettigst. Blijf niet langer met lange krullende haren rondlopen, maar haal die lelijke bos weg! Dit is de beste tip die ik aan alle jongens die hun schaamhaar nog niet hebben geschoren!

Het is echt lekker, geloof me maar!!!!!! Tot gisteren heb ik er nog nooit iets aan gedaan, ook niet bijgeknipt! Nu heb ik sinds deze zomer een nieuwe vriend als kamergenoot , en toen ik wilde douchen stapte ik naakt de badkamer in, waar blijkbaar mijn kamergenoot al naakt stond! Toen zag ik dat hij zijn oksels net aan het scheren was, en hij zag dat ik superlang oksel en schaamhaar had, en hij zei dat ultrakort veel fijner was, en vroeg of ik ook een keer mijn schaam en okselhaar wilde kort scheren.

Nou, ik had nog nooit met een trimmer gewerkt mijn haar was zo lang dat mijn kamergenoot zei dat ik eerst zijn trimmer moest gebruiken , dus ik wilde niet. Maar toen stelde hij voor dat hij het wel wilde doen! Dus ik moest mijn armen omhoog doen en hij begon mijn okselhaar te trimmen, daarna deed hij mijn schaamhaar. Toen moest ik onder de douche gaan staan, en hij zeepte mijn oksels en schaamhaar in en begon met een scheermesje te scheren.

Toen hij klaar was, vroeg hij of ik het zo fijner vond, met die stoppeltjes, of zo een lange bos. Ik antwoordde dat het zo fijner is, want dat is zo! Zo kort voelt veel fijner en frisser! Ik heb nu best wel spijt dat ik 11 jaar lang met bossen haar onder mijn oksels en bij mijn penis heb rondgelopen Doen andere studenten dit ook, samen scheren?

Leeftijd maal drie plus drie. Scheer mij al sinds mijn 15, dus al 57 jaar en overal. Toen ik verkering kreeg gelijk mee begonnen want mijn vriendin vond het maar niks al dat haar in der mond. Nooit meer mee gestopt, en heerlijk fris. Sorry jongens, maar ik vind helemaal kaal zo stom staan.

Net of je naar een baby kijkt. Ik trim het netjes tot een bepaalde lengte en heb nooit klachten gehoord van mensen met wie ik sex had. Gelukkig ben ik op mijn lijf bijna niet behaard, alleen een leuke happytrail. Mijn ma heeft z'on speciaal machien die dat definitief verwijderd , en wil da ook dat het weg blijft , wil mijn ma eens vragen of ze dat bij mij wil doen het voor altijd laten verdwijnen , maar nog niet durven vragen , ze weet wel dak het weg scheer.

Jonge van 18 met ervaring van laseren ik hb een vraag doet het pijn als je je penis en ballen laat laseren want ik houdt meer van een klale penis. Ongeveer een half jaar geleden heb ik me van onder geschoren, maar ik kreeg rode bulletjes dus ik hebt het misschien niet helemaal goed gedaan. Toen waren die haartjes nog dun en zacht, maar er kwamen harde stoppels die jeukten en ik durfde op school niet meer te douchen want ik was bang dat ze dat zagen en die rode plekken.

Nu doet ik het voorzichtig met een schaartje, maar het lijkt net of alsdat het steeds sneller terugkom. Hoe moet ik dat het beste doen? Jongen 14, ik ben de jongen 18 die ervaring heeft met laseren en sorry voor de late reactie, maar een tijdje niet meer gekeken. Met de pijn vind ik wel meevallen, waar het meeste haar zo boven de penis is niet pijnlijk en pik en ballen voel je wel iets, maar niet echt veel pijn ofso.

Meer wat lichte prikjes en het voelt warm. Het apparaat heeft ook standen en op gevoelige plekken zetten ze deze wat lager zodat het allemaal om uit te houden is. Inmiddels ben ik klaar en heb nu een hele kale penis en als je meer wilt weten dan hoor ik het wel. Succes, want als je graag een kale wilt is dit een ideale oplossing.

Het is niet dat haar stugger of dikker wordt als je het scheert, alleen de dunnere top gaat er af en daarom lijkt het dikker. Na een tijd iedere haar uit en komt er een nieuw voor in de plaats en dan is het weer net als voor dat je het schoor, alleen ben je dan wat ouder en daarom groeit er misschien wat meer. Die rode pikkels zijn vervelend, maar als je blijft scheren gaat dat over, hou even vol. Ik scheer het gewoon Waarom zou je het niet doen?

Ik vind het ook frisser en je lul lijkt meteen een stuk groter. En je huid kan er geïrriteerd door raken ik smeer het in met vet 2 dagen en dan gaat het wel. Als ik mijn schaamhaar scheer dan gaat het altijd zo jeuken de volgende week. Ligt dat aan het scheer mesje of is dat heel normaal? Je kunt jeuk krijgen doordat je tegen de haargroeirichting die naar beneden gaat in scheert of omdat je scheermesje te vaak is gebruikt.

Gewoon lekker alles scheren voelt veel chiller aan. Ik scheer met t scheermesje me onderkant van mn pik en balle en ook tusse me zak en me kontgat. Bove me pik doe ik met de trimmer op standje 1. Als ik het bove me pik glad scheer krijg ik daar ook irritatie en soms ook puisjes. Dat wil ik niet meer. Dus met de trimmer op standje 1 vin ik t fijnste en mooier om de zien dan n geirriteerde huid.

Als je het juist vaker scheert dan krijg je niet meer van die huid irritaties! Ik heb al heel lang schaamhaar, had het wel eens afgeknipt, maar deze zomer met het zwembad in de tuin vond ik t veel haren zichtbaar boven de zwembroek, ik heb mijn navellijntje uitgedunt, daaronder 3 cm geschoren en daaronder een beetje bijgeknipt, ook heb ik mijn tepel haartjes geschoren en mijn okselhaar geknipt.

Toen ik op vakantie ging heb ik alleen de geschoren delen bijgehouden.. Net toen we terug waren was ik helemaal naakt aan het rukken in de badkamer, ik dacht ach waarom niet en knipte al mijn schaamhaar heel kort behalve mijn navellijntje, daarna heb ik met scheerschuim geschoren aan de bovenkant, tot aan het begin vam de balzak, eerste stukje piemel meegenomen en een mooie overgang gemaakt. Ik heb mijn piemel stijf gemaakt om hem een stukje te scheren.

Het lijkt van boven alsof ik helemaal kaal ben, omdat mijn schaamhaar blond is. Nu is het dus voor het eerst kaal, het voelt apart maar best fijn. Het jeukt nu wel een beetje, maar ik merk duidelijk meer scheerschuim is minder jeuk.

Het kijkt wel raar als ik nu mijn piemel zie, moet ff wennen. Ik denk dat ik het wel zo houd, maar het is heel anders met zweet, meer plak.. De tepels geschoren en de oksels geknipt, navellijntje waar ik de zwarte haren uit haal, tussen mijn billen zit veel haar maar daar ga ik niet aan beginnen voor ik een vriendin heb.. Ik wil het ook graag scheren. Weten jullie ouder dat dan dat je scheert? Ja, dat weten mijn ouders. Ik scheer het niet meer heb een keer in mijn ballen gesneden en dat deed heel er veel pijn en ook heel erg bloederig.

Wel knip ik het wekelijks zo kort mogelijk. Maar je kunt toch ook je haar op je ballen laten staan en de rest van je schaamhaar scheren? Bij ons in de klas wel, dus ik durf niet. Ik zie dat veel jongens scheren. Heb ik eerst ook gedaan maar sinds een jaar last ik het waxen.

Is veel beter, duurt langer voirdat het terug komt en de haartjes worden veel zachter. Ik moest wel een drempel over om naar een specialist te vinden voor het waxen maar heb gewoon gegoogled op de goedkoopste.

Krijg wel vaak een stijve tijdens de behandeling maar de vrouwelijke behandelaar vindt het geen probleem. Juist niet zegt ze want dan is de huid lekker strak.

Gewoon laten staan, wees een man. Ik heb een geschoren zaakje en dat ziet er echt beter verzorgd uit, vind ik zelf. Schaamhaar scheren is echt zo gay! MAnnen hebben gewoon een bos haar. Ik heb het ook voor het eerst gedaan maar met een apparaat en het prikt en jeukt nu en ik vindt erg irritant heeft iemand er raad op. Hallo ik heb mijn balhaar voor het eerst geschoren het was super lang een vriend vond mijn balhaar best geil maar toch geschoren mis het wel een beetje maar je lul ziet er wel een stuk groter uit zonder haar.

Ik scheer alleen mn geslacht. Jeukt wel als de tufus. Oksels en beenhaar enzo is juist stoer. Ik knip alles heel netjes, nooit klachten gehad van de meiden, 3 maar hoor: Ik heb nog nooit iets aan mijn schaamhaar gedaan en dat ga ik ook niet doen. Gewoon een bos haar, zoals het hoort. Ik heb mij nu voor het eerst ook geschoren en mijn vriendin vind het ook heel goed ze vind het beter als ze mij pijpt al die haren in haar mond dus ik blijf scheren.

Ik heb het ook geschoren sinds kort en bij de tweede keer had ik last van jeuk, dus opnieuw geschoren met scheerschuim en deze keer geen last van gehad en de haren kwamen al erg snel door. De penis lijkt inderdaad groter, maar dat is in principe niet.

Met klaarkomen is het wel makelijker opruimen, maar ik spuit zelden op mijn buik. Ik scheer het glad, en ik raad iedereen aan hetzelfde te doen.

Heb het net voor het eerst geschoren. Voelt wel fris aan.

...
Erotische massage in brabant gratis lesbi


ballen zuigen grote bos schaamhaar

In de poep neuken homo sex contact


Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren. Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen. Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen.

Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten.

De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven.

Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics. Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer.

Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren. Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden. Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren.

Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook. Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten?

Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden.

Ik begrijp dat deze cookies, scripts en webbeacons door NewsMedia Websites en door derden geplaatst kunnen worden voor functionele en analytische doeleinden, voor social media, om mij advertenties te tonen, mijn surfgedrag te volgen of gewoon omdat men daar zin in heeft. Ik ga er ook mee akkoord dat met behulp van deze cookies, scripts en webbeacons persoonsgegevens over mij kunnen worden verwerkt voor deze doeleinden.

Ondanks dat ik op de rest van het internet prima mijn eigen privacy kan regelen of er simpelweg niet om geef, ben ik dankbaar dat de overheid mij overal op het Nederlandse web van dit soort nep-privacy-beschermings­stickers voorziet. Scroll omlaag voor meer informatie. Moe van dit soort popups? Installeer dan de Deze plugin om van het gezeur af te zijn. Hieronder staat het, nog even doorscrollen. Dus u wilt meer informatie? Bij het bezoeken van NewsMedia sites kun je de volgende soorten cookies verwachten: Functionele cookies aka supermegahandige cookies Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Cookies van Advertentiebedrijven aka de schoorsteencookies Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Cookies voor Website-analyse aka de Kenneth-Perez-cookies Meten is weten. En van een stijve had ik echt geen last, want als ze laag bezig zijn, op je penis en ballen dan voel je dit best wel.

Dat je er onvruchtbaar van kan worden is volgens die vrouw die mij heeft behandeld niet waar, maar een fabeltje. Ik ben inmiddels klaar met de behandeling en mijn penis is nu voor altijd kaal, denk er dus wel goed over na, want er is na de behandeling geen weg meer terug.

Ik heb erg veel schaamhaar, terwijl ik het nog geen week geleden heb geschoren! Hebben anderen ook dat hun schaamhaar zo snel groeit? Het is wel fijn om het te scheren, en elke dag te zien hoe her weer terug groeit tot het weer superlang is En sinds welke leeftijd? En om de hoeveel tijd?

En hoe lang laat je het eerst groeien? Ikzelf scheer het vanaf mijn elfde okselhaar en schaamhaar , en laat het eerst best lang groeien het schaamhaar tenminste zoals sommige anderen, heb ik hierboven gelezen.

Ik ben hier best nieuwsgierig naar. Ik doe het regelmatig Vind alleen lastig om mijn ballen te scheren, heb best veel plooien daar dus moet heel voorzichtig te werk gaan. Ik vind het zo lekker om me daar te scheren! Ik vind het veel lekkerder om bij mijn penis geschoren te zijn of hele korte haartjes te hebben! Ik hoop dat meer jongens hun schaamhaar gaan scheren, want zo'n hele krullerige bos is zo veel minder fijn dat geschoren of ultrakort! Als ik nu denk hoe lang ik mijn schaamhaar eerst had, lopen er rillingen over mijn rug!

Echt, het zag er niet uit en zat echt niet lekker, al die lange, krullerige zwarte haren daarbeneden Dus ik adviseer elke jongen: Help Ik ben dertien en ik begin een baard te krijgen. Ik heb geen leuk leven en ben heel onzeker.

Dit zeg ik ook al in de topic: Ik heb nog alleen geen borsthaar gelukkig. Dus jullie helpen elkaar met scheren? Trekken jullie je dan ook samen af? En ik vroeg me af, zijn jullie lul en ballen ook even groot? Was al een tijdje terug dat ik dat had gedaan, en het was hard nodig! Had echt een oerwoud! Maar het is nu dus weer lekker mooi kaal. Waarom zou je in vredesnaam dat hele oerwoud terug willen?

Bij mij groeit het al supersnel, en binnen een week moet ik het weer scheren en is het net zo lang als dat het een week terug was. Maar bij de eerste keren scheren duurde het ongeveer een maand voordat het weer zo lang was. Maar nogmaals, waarom wil je in hemelsnaam die hele bos terug? Kaal of superkort is veeeeeeeeeel fijner!

Ik heb al genoeg schaamhaar om me lekker fris te kunnen scheren, helemaal omdat het lekker hard groeit zodat ik het minstens 1 keer per week moet scheren en kan kijken hoe het elke dag groeit tot het weet een krullende, weelderige dichte bos is en ik het weer moet scheren. Maar goed, dat is mijn mening. Ik heb net mijn schaamhaar en okselhaar weer geschoren, was weer hard nodig want het was weer een dikke bos. En dat in een week tijd! Ik scheer me nu bijna 2 jaar elke week, en het is zo lekker fris!

Ik kan bijna niet wachten tot het haar weer lekker lang is, dan kan ik me weer scheren, het scheren is zo lekker! Ik raad elke jongen zijn schaamhaar en okselhaar te scheren, het is zo fijn! Echt, jongens, scheer het, het is mooier en fijner, geloof me maar! Echt, het is veel mooier en prettiger om geschoren te zijn. Het voelt lekker fris, helemaal als je dan ook net je okselhaar hebt geschoren. Dus, aan alle jongens die hun schaamhaar niet hebben geschoren of tenminste gemillimeterd: Scheer je schaamhaar, of je vrienden het nu doen of niet, scheren, want dat is echt het aller prettigst.

Blijf niet langer met lange krullende haren rondlopen, maar haal die lelijke bos weg! Dit is de beste tip die ik aan alle jongens die hun schaamhaar nog niet hebben geschoren! Het is echt lekker, geloof me maar!!!!!! Tot gisteren heb ik er nog nooit iets aan gedaan, ook niet bijgeknipt! Nu heb ik sinds deze zomer een nieuwe vriend als kamergenoot , en toen ik wilde douchen stapte ik naakt de badkamer in, waar blijkbaar mijn kamergenoot al naakt stond! Toen zag ik dat hij zijn oksels net aan het scheren was, en hij zag dat ik superlang oksel en schaamhaar had, en hij zei dat ultrakort veel fijner was, en vroeg of ik ook een keer mijn schaam en okselhaar wilde kort scheren.

Nou, ik had nog nooit met een trimmer gewerkt mijn haar was zo lang dat mijn kamergenoot zei dat ik eerst zijn trimmer moest gebruiken , dus ik wilde niet. Maar toen stelde hij voor dat hij het wel wilde doen!

Dus ik moest mijn armen omhoog doen en hij begon mijn okselhaar te trimmen, daarna deed hij mijn schaamhaar. Toen moest ik onder de douche gaan staan, en hij zeepte mijn oksels en schaamhaar in en begon met een scheermesje te scheren. Toen hij klaar was, vroeg hij of ik het zo fijner vond, met die stoppeltjes, of zo een lange bos. Ik antwoordde dat het zo fijner is, want dat is zo! Zo kort voelt veel fijner en frisser! Ik heb nu best wel spijt dat ik 11 jaar lang met bossen haar onder mijn oksels en bij mijn penis heb rondgelopen Doen andere studenten dit ook, samen scheren?

Leeftijd maal drie plus drie. Scheer mij al sinds mijn 15, dus al 57 jaar en overal. Toen ik verkering kreeg gelijk mee begonnen want mijn vriendin vond het maar niks al dat haar in der mond. Nooit meer mee gestopt, en heerlijk fris. Sorry jongens, maar ik vind helemaal kaal zo stom staan.

Net of je naar een baby kijkt. Ik trim het netjes tot een bepaalde lengte en heb nooit klachten gehoord van mensen met wie ik sex had. Gelukkig ben ik op mijn lijf bijna niet behaard, alleen een leuke happytrail.

Mijn ma heeft z'on speciaal machien die dat definitief verwijderd , en wil da ook dat het weg blijft , wil mijn ma eens vragen of ze dat bij mij wil doen het voor altijd laten verdwijnen , maar nog niet durven vragen , ze weet wel dak het weg scheer.

Jonge van 18 met ervaring van laseren ik hb een vraag doet het pijn als je je penis en ballen laat laseren want ik houdt meer van een klale penis. Ongeveer een half jaar geleden heb ik me van onder geschoren, maar ik kreeg rode bulletjes dus ik hebt het misschien niet helemaal goed gedaan. Toen waren die haartjes nog dun en zacht, maar er kwamen harde stoppels die jeukten en ik durfde op school niet meer te douchen want ik was bang dat ze dat zagen en die rode plekken.

Nu doet ik het voorzichtig met een schaartje, maar het lijkt net of alsdat het steeds sneller terugkom. Hoe moet ik dat het beste doen? Jongen 14, ik ben de jongen 18 die ervaring heeft met laseren en sorry voor de late reactie, maar een tijdje niet meer gekeken. Met de pijn vind ik wel meevallen, waar het meeste haar zo boven de penis is niet pijnlijk en pik en ballen voel je wel iets, maar niet echt veel pijn ofso.

Meer wat lichte prikjes en het voelt warm. Het apparaat heeft ook standen en op gevoelige plekken zetten ze deze wat lager zodat het allemaal om uit te houden is. Inmiddels ben ik klaar en heb nu een hele kale penis en als je meer wilt weten dan hoor ik het wel. Succes, want als je graag een kale wilt is dit een ideale oplossing. Het is niet dat haar stugger of dikker wordt als je het scheert, alleen de dunnere top gaat er af en daarom lijkt het dikker.

Na een tijd iedere haar uit en komt er een nieuw voor in de plaats en dan is het weer net als voor dat je het schoor, alleen ben je dan wat ouder en daarom groeit er misschien wat meer. Die rode pikkels zijn vervelend, maar als je blijft scheren gaat dat over, hou even vol.

Ik scheer het gewoon Waarom zou je het niet doen? Ik vind het ook frisser en je lul lijkt meteen een stuk groter. En je huid kan er geïrriteerd door raken ik smeer het in met vet 2 dagen en dan gaat het wel. Als ik mijn schaamhaar scheer dan gaat het altijd zo jeuken de volgende week. Ligt dat aan het scheer mesje of is dat heel normaal?

Je kunt jeuk krijgen doordat je tegen de haargroeirichting die naar beneden gaat in scheert of omdat je scheermesje te vaak is gebruikt. Gewoon lekker alles scheren voelt veel chiller aan. Ik scheer met t scheermesje me onderkant van mn pik en balle en ook tusse me zak en me kontgat. Bove me pik doe ik met de trimmer op standje 1. Als ik het bove me pik glad scheer krijg ik daar ook irritatie en soms ook puisjes.

Dat wil ik niet meer. Dus met de trimmer op standje 1 vin ik t fijnste en mooier om de zien dan n geirriteerde huid. Als je het juist vaker scheert dan krijg je niet meer van die huid irritaties! Ik heb al heel lang schaamhaar, had het wel eens afgeknipt, maar deze zomer met het zwembad in de tuin vond ik t veel haren zichtbaar boven de zwembroek, ik heb mijn navellijntje uitgedunt, daaronder 3 cm geschoren en daaronder een beetje bijgeknipt, ook heb ik mijn tepel haartjes geschoren en mijn okselhaar geknipt.

Toen ik op vakantie ging heb ik alleen de geschoren delen bijgehouden.. Net toen we terug waren was ik helemaal naakt aan het rukken in de badkamer, ik dacht ach waarom niet en knipte al mijn schaamhaar heel kort behalve mijn navellijntje, daarna heb ik met scheerschuim geschoren aan de bovenkant, tot aan het begin vam de balzak, eerste stukje piemel meegenomen en een mooie overgang gemaakt.

Ik heb mijn piemel stijf gemaakt om hem een stukje te scheren. Het lijkt van boven alsof ik helemaal kaal ben, omdat mijn schaamhaar blond is. Nu is het dus voor het eerst kaal, het voelt apart maar best fijn. Het jeukt nu wel een beetje, maar ik merk duidelijk meer scheerschuim is minder jeuk.

Het kijkt wel raar als ik nu mijn piemel zie, moet ff wennen. Ik denk dat ik het wel zo houd, maar het is heel anders met zweet, meer plak.. De tepels geschoren en de oksels geknipt, navellijntje waar ik de zwarte haren uit haal, tussen mijn billen zit veel haar maar daar ga ik niet aan beginnen voor ik een vriendin heb.. Ik wil het ook graag scheren. Weten jullie ouder dat dan dat je scheert? Ja, dat weten mijn ouders. Ik scheer het niet meer heb een keer in mijn ballen gesneden en dat deed heel er veel pijn en ook heel erg bloederig.

Wel knip ik het wekelijks zo kort mogelijk. Maar je kunt toch ook je haar op je ballen laten staan en de rest van je schaamhaar scheren? Bij ons in de klas wel, dus ik durf niet. Ik zie dat veel jongens scheren. Heb ik eerst ook gedaan maar sinds een jaar last ik het waxen. Is veel beter, duurt langer voirdat het terug komt en de haartjes worden veel zachter.

Ik moest wel een drempel over om naar een specialist te vinden voor het waxen maar heb gewoon gegoogled op de goedkoopste. Krijg wel vaak een stijve tijdens de behandeling maar de vrouwelijke behandelaar vindt het geen probleem.

Juist niet zegt ze want dan is de huid lekker strak. Gewoon laten staan, wees een man. Ik heb een geschoren zaakje en dat ziet er echt beter verzorgd uit, vind ik zelf. Schaamhaar scheren is echt zo gay! MAnnen hebben gewoon een bos haar. Ik heb het ook voor het eerst gedaan maar met een apparaat en het prikt en jeukt nu en ik vindt erg irritant heeft iemand er raad op.

Hallo ik heb mijn balhaar voor het eerst geschoren het was super lang een vriend vond mijn balhaar best geil maar toch geschoren mis het wel een beetje maar je lul ziet er wel een stuk groter uit zonder haar. Ik scheer alleen mn geslacht. Jeukt wel als de tufus. Oksels en beenhaar enzo is juist stoer. Ik knip alles heel netjes, nooit klachten gehad van de meiden, 3 maar hoor: Ik heb nog nooit iets aan mijn schaamhaar gedaan en dat ga ik ook niet doen.

Gewoon een bos haar, zoals het hoort. Ik heb mij nu voor het eerst ook geschoren en mijn vriendin vind het ook heel goed ze vind het beter als ze mij pijpt al die haren in haar mond dus ik blijf scheren. Ik heb het ook geschoren sinds kort en bij de tweede keer had ik last van jeuk, dus opnieuw geschoren met scheerschuim en deze keer geen last van gehad en de haren kwamen al erg snel door. De penis lijkt inderdaad groter, maar dat is in principe niet.

Met klaarkomen is het wel makelijker opruimen, maar ik spuit zelden op mijn buik. Ik scheer het glad, en ik raad iedereen aan hetzelfde te doen. Heb het net voor het eerst geschoren.

Voelt wel fris aan. Een bos haar is veel mannelijker.

ballen zuigen grote bos schaamhaar