Dikke leuter hoe bef je jezelf

dikke leuter hoe bef je jezelf

.

Mastuberende jongens keukensex

Je vindt de clitoris net boven het punt waar de binnenste schaamlippen samenkomen. Dat is in ieder geval het deel van de clitoris dat je kan zien. De clitoris is eigenlijk groter. Bevrediging aan de buitenkant vindt dus vooral plaats door het gevoelige roze bobbeltje , dat zich verstop onder de voorhuid clitorishoed. Ja jij hebt ook een soort van voorhuid. Dit omdat in de clitoris meer dan zenuwen zitten. Lang leve het clitoris hoedje! Wanneer je opgewonden raakt zwelt de clitoris en de bijbehorende zwellichamen op.

Er stroomt meer bloed richting zwellichamen. Deze extra doorbloeding leidt ook tot toenemende druk in de bloedvaten van de vaginawand. Hierdoor wordt er bloedplasma vocht door de vaginawand naar buiten gedrukt. Dit is ons natuurlijke glijmiddel.

Jezelf vingeren wordt een stuk prettiger wanneer het bovenstaande gebeurt. Opgewonden raken is dus een belangrijk aspect van jezelf bevredigen voor een vrouw. Allereerst is het prettig om dit te doen net naast de clitoris. De clitoris moet altijd even opwarmen, daarom wordt direct contact met de clit niet altijd als fijn ervaren.

Je neemt één vinger en je beweegt op en neer aan één kant van de clit. Je kunt variëren van lange tot korte stroken. Je kunt experimenteren met hoe hard je drukt , de snelheid en de lengte van de bewegingen. Ben je ongevoeliger, dan kun je deze beweging ook op de clit zelf uitvoeren. Daarnaast is dit een ideale oefeningen wanneer je bijvoorbeeld je vriend aan het pijpen bent. Dit is altijd een goed techniek om mee op te warmen. Je clit raakt er erg gevoelig van en je zult er zeker van genieten.

Bovenstaande tip is mooi een opwarmertje voor deze. Want voor deze techniek kun je één of meerde vingers gebruiken. Schuif met je vinger s naar het midden van je vagina. Dus tussen de twee schaamlippen en schuif nu compleet van onder naar boven op en neer. Als je deze beweging doet zul je uitvinden welke plekken van je vagina lekker voelen als je hier overheen wrijft. De plekken die je namelijk bij deze techniek meeneemt zijn: Dit is een techniek waarvan de kans klein is dat je klaarkomt maar het is wel een hele goede techniek om erachter te komen wat wel en niet lekker aanvoelt.

Naast het op en neer bewegen van de vinger over de vagina, is het links en rechts bewegen ook heel fijn. Dan is het wel de bedoeling dat je over de clit of net boven de clit wrijft. Deze techniek is waarschijnlijk een van de meest effectieve.

Je gebruikt namelijk meerdere vingers waardoor je een groter deel van de vagina in een keer kunt vingeren. Iemand anders vingeren is ook erg handig met deze techniek. Mocht je daar ooit behoefte aan hebben;. Maak gebruik van je wijsvinger tot en met je pink. Alleen je duim doet niet mee, wat eigenlijk ook onmogelijk is aangezien deze veel korter is.

Hou de vier vingers naast elkaar en leg ze over je clit. Draai vervolgens rondjes over en rond je clit. Wanneer je deze techniek gebruikt is het makkelijk om tot een orgasme te komen. Je gebruikt namelijk vier vingers waardoor je clit voortdurend gestimuleerd wordt. Je hebt dit woord al meerdere keren voorbij zien komen. Er zijn maar weinig mensen mannen en vrouwen die van deze plek afweten. De U spot is de plek tussen de citoris en de vagina-ingang. Dit is tevens waar het einde van de urethra zich bevindt.

De urethra is niks anders dan de plasbuis. Misschien dat je nu begrijpt waarom de U urethra spot deze naam gekregen heeft;. Het is het gebied net boven en rond de urethra. Wrijf met je vinger zachtjes schuin naar boven richting de clit. Van onder naar boven en andersom. Wanneer je de clit nog mee pakt wordt het gevoel nog intenser en werk je makkelijker naar een orgasme. Genoeg materie om uit te zoeken dus. Al kunnen al deze stimulansen wel te gevoelig voor bepaalde vrouwen zijn.

Wat je hiertegen kunt doen leg ik hieronder uit. Iedere vrouw is verschillend. En dat is helemaal niet erg. Dat maakt het leven waarschijnlijk alleen maar leuker. Zo is de ene vrouw veel gevoeliger dan de andere vrouw. Wanneer je dat van jezelf weet is dat heel fijn. Wanneer direct contact met de clit veel te gevoelig is, dan kan dit uiteindelijk heel pijnlijk zijn.

Maar ook hier is een vingertechniek voor. Je kunt het zien als de voorhuid bij een vrouw. Net zoals direct contact van de eikel met kleding te gevoelig is bij een man, is direct contact van de clit met kleding ook te gevoelig bij een vrouw. Wanneer je opgewonden bent stroomt er extra bloed naar de clitoris waardoor deze opzwelt.

Hierdoor komt de clitoris voor een deel onder de huid vandaan en heeft hij dus geen beschermlaagje. Ook dit is gelijk aan de man, zodra hij een stijve krijgt, komt zijn eikel tevoorschijn. Wrijf met je vinger over de clitoris hoed en rond de clitoris om tot een orgasme te komen. Zoals ik hierboven al aangaf zijn vrouwen verschillend.

Zo ook bij het vingeren. Naast de overgevoelige vrouw heb je ook de ongevoelige vrouw. Voor de ongevoelige vrouw geldt dus het tegenovergestelde. Deze heeft juist directe stimulatie bij de clit nodig om tot een orgasme te komen. Aangezien de clitoris onder het clitorishoedje ligt, moet je de clitoris dus meer tevoorschijn toveren.

Dit doe je door de clitorishoed weg te trekken van je clit. Op deze manier stel je de clitoris meer bloot en kun je deze beter vingeren. Hiervoor gebruik je vervolgens je andere hand. Gebruik voor de juiste stimulatie de voorgaande vingertips.

Dit is de beste manier om te masturberen voor ongevoelige vrouwen. De clitoris bestaat niet alleen uit het mooie roze bobbeltje. De clitoris loopt namelijk vanaf dat bobbeltje over in de clitorisschacht.

Deze bevindt zich onder de huid. Ondanks dat je het niet kan zien, maakt het er niet minder gevoelig op;. En deze kun je stimuleren door in de clitorisschacht te knijpen. Niet te hard natuurlijk want daar doe je jezelf geen plezier mee. De clitoris kan aardig wat hebben wanneer deze zich tussen de huid bevindt. Dus als het goed voelt kom je er vanzelf achter hoe hard je kunt knijpen. Zolang je clit tussen deze huidplooien zit kun je er van alles mee doen.

Je kunt zelfs inbeelden dat het een penis is en dat je de clitoris omhoog en naar beneden kunt trekken tussen de huidplooien. Een droom die voor vele vrouwen uitkomt.

Het toverwoord van dit artikel is toch wel dat je moet gaan experimenteren om erachter te komen wat je lekker vindt. Het is het zeker waard want van orgasmes kun je er nooit genoeg hebben. Hierboven heb ik de vingertechnieken geleerd die je een clitoraal orgasme geven.

Bijna elke vrouw kan een clitoraal orgasme krijgen. Niet alleen kun je deze vingertechnieken toepassen wanneer je alleen bent, ze zijn namelijk ook erg handig tijdens de seks. In het volgende hoofdstuk bespreek ik het vingerwerk in de vagina. Met als doel natuurlijk een vaginaal orgasme. Het draait allemaal om de juiste vingertechnieken. Jezelf goed vingeren is vooral heel lekker wanneer je een combinatie van clitoraal en vaginaal vingeren afwisselt.

Ook bij de volgende technieken is het belangrijk dat je helemaal ontspannen en opgewonden bent. Jezelf vingeren zonder dat je nat bent is namelijk geen pretje. Besluit je de vingertechnieken voor je clitoris over te slaan dan is dat prima, maar het voorspel is bij elk orgasme een belangrijk punt.

Wanneer je jezelf vingert zul je merken dat bepaalde delen in je vagina gevoeliger zijn dan andere delen. Doe dit een aantal keer om te bepalen wat je lekker vindt.

Wanneer je met de binnenkant van je hand langs je buik naar beneden glijd en één of twee vingers in je vagina brengt, kun je een trekbeweging met je vingers maken. Bij deze beweging raak je namelijk de bovenkant van je vaginawand aan.

En rara wat zich hier bevindt? De G-spot is een vertakking van de clitoris. Over het algemeen vinden vrouwen dit een lekkere plek om te masseren. Het is ook één van de weinige plekken die aan de binnenkant voor een orgasme kan zorgen. Dit laatste komt doordat je G-spot opzwelt en deze vervolgens je blaas lichtelijk verdrukt. Dan wordt er een seintje aan je hersenen gegeven dat je moet plassen. Maak je niet druk, dit is compleet normaal. Zorg gewoon dat je naar het toilet bent geweest voordat jij jezelf helemaal opgeilt met behulp van je G-spot.

Dan kunnen we overgaan naar het echte werk. Hieronder beschrijf ik meerdere manieren om jezelf te masturberen:. Genoeg technieken om je G-spot te stimuleren. Nu rest mij alleen nog te zeggen: Wil je voor nog meer stimulatie gaan dan is het belangrijk dat je druk uitoefent op meerdere gebieden van je vagina.

Veel vrouwen kunnen niet vaginaal klaarkomen doordat de druk op de G-spot tijdens het vingeren of tijdens de seks niet groot genoeg is. Hier is gelukkig een hele simpele oplossing voor:. Vervolgens plaats je de andere hand, met de platte kant op de onderkant van de buik en oefen je druk uit naar beneden. De plek die ik bedoel ligt net boven je schaambeen. Op deze manier druk je de G-spot maar naar beneden in je vagina waardoor je meer druk kunt uitoefenen.

Naast de gewone techniek door jezelf van de voorkant te vingeren, kun je ook wat variatie in je leven brengen door dit via de achterkant te doen. Dit is een mooie techniek wanneer je uitgevingerd bent. Niemand wil elke dag broccoli, aardappelen en een hamburger eten. Dus wat afwisseling in vingertechnieken zal je vast ook goed doen. Deze techniek is leuk voor de afwisseling en geeft je een ander gevoel van sensatie. Deze techniek wordt door de meeste vrouwen minder intens ervaren dan de G-spot vingertechniek.

Maar het is de afwisseling zeker waard. Jezelf vingeren is nog nooit zo fijn geweest wanneer je zowel je clitoris als je G-spot stimuleert. Het kan een beetje lastig zijn, maar ik heb ook nooit gezegd dat een orgasme krijgen makkelijk is;. Zorg dat je zo nat bent als een zwembad want je zult dat voor deze techniek zowel binnen als buiten de vagina nodig hebben. Wat extra glijmiddel kan natuurlijk nooit kwaad. Het gebruik van je handen is lekker simpel en goed te controleren. Maar wil jij ook eens wat anders proberen om van opgewonden te raken dan zijn er meerdere producten die je kunt gebruiken.

Doe eens gek, gebruik een voorwerp;. Veel vrouwen merken voor het eerst dat iets erg lekker voelt wanneer ze over een kussen, deken of het bed heen wrijven. Vaak is dit het eerste contact met masturberen. Op deze manier kun je zowel je schaamlippen als je clitoris stimuleren. Je zult merken dat wanneer je enkel ondergoed of helemaal niks aanhebt, dat de stimulatie het meest intens is. Ben je helemaal klaar met dat kussen, oefen bovenstaande trucjes dan eens op een man of vrouw.

Heerlijk als opwarmer voor de seks. Naast het hoofdkussen kun je jezelf ook opgeilen met een kralenketting. Voor deze techniek zit je het liefst op je knieën of sta je rechtop. Op deze manier kun je beide uiteinden van de kralenketting vasthouden met beide handen. De ene kant van de kralenketting hou je vast aan de voorkant van je lichaam terwijl je de andere kant aan de achterkant vasthoudt.

Op deze manier bevindt de ketting zich tussen je benen. En nu snap je wel waar ik heen wil. De ketting beweeg je vervolgens naar voren en naar achteren. Op deze manier stimuleer je de:. Het lekkerst is wanneer je dit doet met wat glijmiddel.

Smeer dit op de kralen zodat hij lekker langs je vagina kan glijden. Ben je helemaal alleen en heb je helemaal geen zin in een vent dan is de vibrator een uitkomst. Alhoewel ik zelfs kan begrijpen dat je een vent hiervoor inruilt. Daarnaast is een vibrator ook heel leuk in gebruik met je partner. Jezelf vingeren met een vibrator voelt als een extra dimensie. De vibrator kan overal op je lichaam gebruikt worden.

Zo wordt die veelal gebruikt om jezelf mee op te geilen. De trillingen op het lichaam kunnen je opgewonden laten voelen. Daarnaast kan de vibrator gebruikt worden op je tepels. Allemaal stimulansen waarvan je opgewonden raakt.

De vibrator wordt daarnaast gebruikt voor een clitoraal orgasme. Jezelf vingeren met een vibrator geeft een intens gevoel. Voor sommigen kan direct contact met de clit wel te gevoelig zijn.

Voor anderen kan de vibrator juist een uitkomst zijn doordat ze meer stimulatie nodig hebben. Vaak is het krijgen van een orgasme door middel van je vingers niet genoeg. En dat is waar de vibrator van pas komt. De extra stimulatie moet wel voor een orgasme zorgen. En als laatst kun je vibrator natuurlijk ook gebruiken voor penetratie. De extra stimulans van de trillingen moeten heerlijk aanvoelen in je vagina.

Gebruik ronddraaiende bewegingen en oefen druk uit op de Gspot om tot een vaginaal orgasme te komen. Als je het bovenstaande allemaal toepast, dan zul je gegarandeerd de beste worden in jezelf vingeren.

Pas wanneer je van alles geprobeerd hebt zul je weten wat je echt lekker vindt. Er zijn namelijk maar weinig vrouwen die net als jij hun best doen om beter te leren vingeren.

Iedereen masturbeert, zelfs je moeder. Nu maar hopen dat je geen beelddenker bent. Maar wil jij dat hij de seks met jou nooit meer vergeet en dat jij zijn hart verovert? In een fantasie is niets raar! Het is niet alleen lekker om met jezelf te vrijen, het is ook handig.

Je leert je eigen lichaam beter kennen. Je ontdekt hoe je penis of vagina eruit ziet, voelt, ruikt en werkt. Soa Aids Nederland gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen. Met jezelf vrijen Home Seks Sekstechnieken Met jezelf vrijen. Een leuke ontdekking Jongens: Gebruik je fantasie Voordeel: Bij vingeren streel je met je vingers de  clitoris  of het gebied eromheen.

Dit geeft een opwindend gevoel. Als je opgewonden raakt, wordt je  vagina  vochtig en je clitoris groter en harder. Het vocht uit je vagina kun je gebruiken om je clitoris nog gevoeliger te maken. Je kunt je clitoris ook op andere manieren stimuleren.

Bijvoorbeeld met de waterstraal van de douche of met een vibrator. Het verschilt per meisje of per keer wat je het lekkerst vindt. Door de clitoris te stimuleren kun je klaarkomen. Een leuke ontdekking Roos kwam erachter hoe ze kon masturberen.

Dat doen ze door zichzelf af te trekken: Bij aftrekken leg je je hand om de  penis  en beweeg je die op en neer, over de  eikel  naar beneden en weer terug. Wat spuug of glijmiddel kan het glijden gemakkelijker maken. Je kunt het tempo opvoeren tot je klaarkomt. Het verschilt per jongen of per keer wat je het lekkerst vindt. Korte rukjes of juist lange bewegingen.

Je hele hand gebruiken of alleen een paar vingers. Gebruik je fantasie Er is meer mogelijk dan vingeren of aftrekken. Meer weten over vingeren? Meer weten over aftrekken? Korte films over seks Jongeren vertellen in korte films hun persoonlijke verhaal over seks. Klaarkomen meisje Een meisje dat opgewonden raakt, kan klaarkomen.

Klaarkomen is een ander woord voor Klaarkomen jongen Een jongen die opgewonden raakt, kan klaarkomen.dikke leuter hoe bef je jezelf

.