Dikke vrouw pijpt meisje vingert en komt klaar

dikke vrouw pijpt meisje vingert en komt klaar

Dat overleeft de relatie niet vrees ik. Neen ik weet niet hoe oud ge zijt: Het klopt wel dat iedere situatie individueel is.

Maar als ge goe uit uw pijp komt, waarom zou ze weigeren? Ge vraagt toch niet "hey schatje, doe uw broek eens uit ik heb zin"? Neen, ge triggered dat er naar toe. Natuurlijk kan er vanalles schelen, maar meestal is het de man zijn fout. De man is degene die het de vrouw hof moet maken. Vrouwen zijn snel uitgekeken. Ge moet het interessant houden. Ge moet alles en iedereen overstijgen. Ja, maar dat is al een heel specifieke situatie he: Onze witte ridder op het paard.

Als we u ni hadden Ik ben blij dat er nog humor op dit forum leeft: Gewoon goed voorspel geven. Een vrouw neemt geen genoegen met één maal klaarkomen, dat weet ik wel heel zeker. Ook al vraagt ze om er op te komen, pas erop gaan als ze al gekomen is. Bij de 2e keer is de clitoris ook gevoeliger en kunt ge ze makkelijker klaarbeffen Beter advies dan deftig voorspel kan ik echt niet geven.

Sorry als het wat direct is, maar bepaalde zaken kan je niet verbloemen. Of het natuurlijk van den eerste keer tegoei doen: Heeft de TS ondertussen nu al de liefde kunnen consumeren of het is nog steeds wachten op een "natte" droom: Toch met voorspel, de daad en desnoods naspel om de daad opnieuw terug op te pikken.

Dat hangt af van vrouw tot vrouw hé: Je zegt toch zelf dat ze ervoor samen was met iemand die met een seksverslaving zat? Verder kan het uiteraard ook zijn dat ze zich niet prettig voelt in haar vel oid maar dus beter bespreek je dit met haar en als ze verder niet bereid is om samen eraan te werken dan moet je echt wel verder gaan met je leven.

Je bent te jong om nu al met zo'n ellende te maken te hebben. Seks hoort niet HET allerbelangrijkste te zijn binnen een relatie maar moet gewoon goed zijn. Is maar mijn mening en die mening is niet belangrijk haha Jou soloseks verbieden begrijp ik eigenlijk niet zo goed. Wesh denkt ze dat je haar gaat dumpen voor je hand ofzo?: Veel sterkte alleszins en hopelijk komt het goed.: En bij mannen is het al eender zeker? Da's ook niet allemaal gelijk ze.

De ene voelt niks als je het zacht doet, bij de ander doet het pijn als je het hard doet. De ene heeft stimulatie aan z'n ballen nodig, bij de ander kietelt dat. De ene wil iets in z'n kont, de ander ziet z'n mannelijkheid al helemaal verkruimelen bij het idee alleen al.

En dan heb je nog besneden vs. Of een scheve piemel. Of een die te vroeg klaarkomt of z'n lul moeilijk recht krijgt of niet recht houdt. De een kan alleen maar klaarkomen door te pijpen, de ander alleen maar door te masturberen. En dat kan ook allemaal verschillen van moment tot moment of periode in zijn leven of of hij al een orgasme heeft gehad of dat hij heel geil is of net niet of weet ik veel wat allemaal.

Gelukkig kan ik da netjes in mijn agenda opschrijven zo alle 4 weken en da moet, want ne vent blijft uiteindelijk ne vent Ik ben al lang bij dezelfde dus ik kan moeilijk vergelijken: Ik kan ze vanbinnen en vanbuiten, wat het er alleen maar makkelijker op maakt. Ge begint het als een cyclus te zien en voor ge het weet ben je onderworpen aan het ritueel. Het spreekt voor zich dat wie zijn vrouw centraal stelt niet geweigerd zal worden. Uiteraard is een relatie meer dan handjes vasthouden, kusjes, knuffels en wat humpy tumpen.

Maar misschien zou een nieuwe aanpak in de daad veel tewerkstellen bij de TS. Haar haar elektrisch opladen en ze doen kortsluiten. Dat is wat mij het meeste opwindt in een vrouw, haar toppunt. Het klopt dat ik een vrouw haar ergste nachtmerrie ben.

Zeker wanneer ze mij letterlijk gaat nemen. Het monster onder haar bed is er niets tegen. I always release the freak. En na 15 jaar dezelfde nog niets te klagen. Het is nu eenmaal zo, face it. Niet iedereen is voor iedereen geschikt. Ik ben al lang bij dezelfde dus ik kan moeilijk vergelijken: Veralgemenen is ook stompzinnig wat voor u en uw madam geldt Idem hier 13j samen, 2j getrouwd. Gemiddeld x per maand. Grootste schuldige is onze jongste zoon die nog bij ons slaapt.. Krijgt nog borstvoeding, en zn eigen kamer is nog niet klaar.

Afgelopen week dak vernieuwd, nu nog binnenin afwerken. Maar iedere vrouw wil toch het toppunt bereiken? En de meeste meer dan 1 keer.

Ja idd, voor de meeste dus. Voor mij persoonlijk hoort dat er dus niet bij. Wat bedoelt ge met gelijk een monkey erover gaan? Seks kan ook heel goed zijn zonder lief en teder gedoe maar betekend niet dat ge snel snel erop en eraf moet eh. Daar heeft niemand iets aan Wie weet heeft iemand van de twee partijen nog een dringende afspraak. Dan heeft die der toch iets aan: Nuja sex is naar mijn mening wel beter als ge mekander al wat beter kent op dat gebied Kwestie van niemand 'droog in den hol' te pakken na de eerste date Sent from my iPhone using Tapatalk.

Dat lijkt me nu net het recept voor slechte seks: Als ik wil klaarkomen, dan zorg ik daar zelf wel voor en nee, dat wil ook al niet zeggen dat het slechte seks is of de ander niet goed bezig is, dat ligt gewoon aan mij en ik vind dat absoluut niet erg , en anders hebben we het gewoon fijn samen zonder orgasme hé, dat kan ook gewoon. Ik snap wat je zegt hoor, natuurlijk moet je aandacht hebben voor een vrouw en haar ook goed doen voelen, maar die complete verafgoding hoeft nu ook weer niet hoor.

Doe gewoon normaal, heb het fijn samen en geniet van elkaar. Tong of geen tong. Geen enkele vrouw wenst toch een egoist? Dat je dat nu hard of zacht doet is bijzaak. Haar centraal stellen niet. Maar wie zegt dat ik dat wil?! Ik vind het persoonlijk ook wel eens heel plezant om hém of háár centraal te stellen. Nee, ik wil geen egoïst in bed maar ik wil helemaal niet centraal gesteld worden.

Of misschien een keertje, en dan de volgende keer of tijdens dezelfde vrijbeurt andersom. Da's toch gewoon logisch dat dat afwisselt Misschien ben ik daar zo raar in ik betwijfel het , maar ik vind het net geweldig om ook de ander z'n kop zot te maken en de ander eens achterover te laten leunen terwijl ik mijn ding doe.

Met alle respect en sorry dat ik het zo cru zeg maar je zoontje treft niets van schuld, de enige en grootste schuldigen in dit allen zijn jullie, zijn ouders. Jullie kunnen gerust toch een bedje, desnoods een kampeerbedje, in jullie eigen kamer plaatsen zodat hij daarin kan slapen. Zo hebben jullie jullie privacy en intimiteit terug. Hij heeft niet eens gevraagd om geboren te worden dus om nu hem jullie compleet verneukt seksleven in de schoentjes te schuiven is niet eerlijk.

Mss eens overwegen om daaraan te werken? Ik kan me wel voorstellen dat zoiets een hele hoop frustraties met zich meebrengt. Je bent naast mama en papa ook gewoon nog man en vrouw met de daarbij horende behoeftes.

Toen ik pas samen was met mijn vriend sliep zijn toen 2 jarig dochtertje bij hem voor de dagen dat ze bij hem was. Wel gelukkig waren we het erover eens dat ze zsm in haar eigen kamertje leerde slapen VOOR ik bij hem bleef slapen en dat ging heel vlot. Nu mag ze er uiteraard nog wel eens bij maar alleen als ze bvb een slechte droom heeft gehad of wanneer het hard regent.

Moest ik zelf ook kinderen krijgen no way dat zo'n kleine stinkerd mijn seksleven komt verstoren, serieus.: Ja nou ja wellicht dat ik tegen dan anders piep maar ik laat het op papier zetten en wij man en ik gaar dat ondertekenen.: Wat moet ze met een monster onder haar bed als ze er 1 in haar bed heeft?: Haha nee grapje he. Ik vraag me af met hoeveel vrouwen je samen bent geweest. Je zou onderhand toch moeten weten dat elke vrouw, situatie, je eigen gemoedstoestand, moment etc anders is?

Je kan toch niet zomaar 1 stelling aannemen en ervan uitgaan dat dat altijd en overal en voor iedereen geldt? Volledig eens met Glashelder, haar uitleg is dan ook zo helder als glas.: Dan hoef je als man niet nog langer gaan liggen friemelen want dat werkt averechts en ook dat zou je moeten weten moest je meerdere vrouwen hebben gehad. En nee, niet elke vrouw hoeft ELKE keer het middelpunt van de belangstelling te zijn.

Als vrouw je man zien, horen of voelen genieten is soms een voldoening op zich, bv tijdens een moment dat er niet zoveel tijd is. Goh, ik snap aan de andere kant ook wel dat het verwarrend is hoor. Het ene moment zitten we te roepen dat mannen de clitoris niet weten liggen en mannen egoïstisch zijn in bed en Wij Willen Ook Ons Orgasme. En dan het volgende moment is het van nee ja zo belangrijk is dat toch niet, intimiteit en tederheid is veel belangrijker!

En dan het moment daarna is het weer van ja zeg, met je stereotypen, vrouwen willen ook gewoon eens hard gepakt worden.

En wat voor mij vandaag geldt kan morgen of straks al helemaal anders zijn. Maar om nu een voorbeeld te geven dat momenteel in mijn eigen leven speelt.

Door de hormonentherapie komt mijn vriendin heel moeilijk klaar. Dat is geen enkel probleem voor haar, dat is het belangrijkste niet. En ik kom zelf ook heel moeilijk klaar antidepressiva plus ik ben gewoon een lastig mens denk ik: Het resultaat is dat wij ontzéttend zalige geweldige seks hebben waar heel vaak geen enkel orgasme aan te pas komt. En er ook geen orgasme aan hoeft te pas komen. En weet je, dat is één van de meest bevrijdende seksuele ervaringen die ik al gehad heb in de laatste jaren.

Niet dat ik nu zo gericht was op mijn eigen orgasme helemaal niet , maar wél op het orgasme van de ander, in kwestie bijna altijd de man. Want hoe je het ook draait of keert, tijdens de penetratie werk je op de één of andere manier altijd toe naar dat hoogtepunt voor hem en je bent daar onbewust toch wel mee bezig. Soms gewoon al omdat de grootste zin wel voorbij is en je hoopt dat hij er snel is: D Maar nu hoeft dat niet meer, ook niet tijdens de penetratie. Wij kunnen gewoon zo lang of zo kort vrijen als we willen, zonder dat ik ineens bijvoorbeeld denk van oei, ze gaat bijna klaarkomen, nu mag ik zeker niet stoppen of moet ik vooral verder blijven doen.

Of oei, ze is er bijna. Die gedachten spelen gewoon helemaal niet mee want een orgasme zit er waarschijnlijk toch niet in, dus dan doen wij gewoon voort. En dat is echt gewoon zo zalig, een vrijpartij zonder vastgelegd einde, zonder 'regeltjes', zonder eindpunt. Het is veel rustiger, veel intiemer en het is zelfs bijna spiritueel te noemen omdat we gewoon genieten van wat er op dát moment is en niet bezig zijn met straks, het is bijna mindfulness: Het klinkt heel stom want ik heb zoveel seksuele ervaring en een orgasme is voor mij nóóit belangrijk geweest.

Maar dan plots penetratieve seks hebben met iemand die waarschijnlijk toch niet gaat klaarkomen Dat heb ik dus echt nog nooit gehad. Wel mannen die moeilijk klaarkwamen en dan was dat altijd zo'n uitputtingsslag voor hem om toch klaar te komen en dan al dan niet gefrustreerd te moeten opgeven. Maar zoals nu, gewoon aanvaarden dat het niet gaat gebeuren? Dat opent ineens een hele wereld van mogelijkheden. Ráár is dat hoor, hoe dat blijkbaar toch heel erg meespeelt.

Hoe geraakt gij dan meestal aan n lief? Ik kom als man zijnde ook niet altijd klaar tijdens seks meestal ben ik dan wel fysiek moe voor ik begin , hoe goed die seks dan ook mogen zijn of hoe lang dat die duurt en soms is dat lang: Toch geniet ik daar na een lange drukke dag van, mij maakt dat niets uit.

Ben ook nog geen vrouwen tegengekomen die dat echt iets uitmaakt. Denk dat dit met gemak het beste advies is voor eender welke langdurige sexuele relatie. Ik was een redelijk vroege vogel op gebied van sex, te vroeg, ma echt goede sex is hier pas echt laat in't spel gekomen.

The date game is mij onbekend Sent from my iPhone using Tapatalk. Ik ga straks nog weg dus ik heb mij net klaargemaakt. Rok, panty, en hoge laarzen. En onder die panty een jongens boxershort oude van mijn vriendin maar dááronder een Mr. Limpy in mijn Spareparts Tomboi gordel. En daaronder nog een gewone slip van mij aangezien die gordel niet gewoon bij de was gegooid kan worden draag ik daar liever iets onder. Iets wat ik vandaag alvast te weten ben gekomen: Jezus Christus wat een gepruts.

Blijft gullie allemaal maar beebee's uitkakken jongens, ik yolo dan toch wel nog wat verder als ik dat hier lees: Pas eens op he mannekes. Straks heeft de topicstarter zelf geen goesting meer in seks als hij dit allemaal leest hij lijkt me toch nog ietwat onervaren.

Ik denk ook niet dat zijn vriendin last heeft van een pasgeboren baby in de slaapkamer. Met dit weer draag je toch geen panty glas: Wil dat zeggen dat ge ondanks wel met een man onder de lakens zijt gedoken? Vooral geen zin meer in kleine mannen. D Kunt ge mij daar den technischen term van op urban dictionary eens voor bezorgen? OP is al seksloos zonder kinderen, dus dat laat ik buiten beschouwing. D hij een harem en zij de melkboer? Wel dat is hoe het hier blijkbaar gaat, dus ja: Zoontje heeft een eigen bedje.

Maar zijn eerste maanden had die enorm veel problemen. Kon niet slapen tenzij we ermee rondliepen, en als we hem neerlegden werd hij direct terug wakker. Kon enkel slapen half op mij of mn vrouw. Na veel onderzoeken er dus achter gekomen dat hij enorm veel voedingsallergieën had heeft waardoor die dus constant pijn had. Door zo maandenlang bij ons te liggen is die da dus gewoon geraakt.

En inderdaad, da is heel moeilijk, en een werk van lange adem om da af te leren. We proberen het, maar hij is ook dikwijls ziek heeft heel snel een valling waardoor hij weer lastiger is, en dus aanhankelijker. We geven hem, op doktersvoorschrift, elke avond antihistaminicum, om de symptomen wat tegen te gaan en hem zonder jeuk en last te kunnen laten slapen. Mijn vrouw loopt ook enorm vermoeid, ook door de nog steeds onderbroken nachten en ijzer- en vitamine tekorten waar ze medicatie voor neemt.

S'avonds drinkt hij nog aan de borst, en het gebeurt dikwijls dat zowel hij als mn vrouw in bed in slaap vallen. Hierdoor is avondseks moeilijk, want de kans dat hij daardoor wakker wordt is enorm groot.

Hij drinkt meestal ong 2 keer per nacht ook. Dus als hij in zn eigen bedje geraakt moeten we hem eruit halen om te drinken, en dikwijls valt mn vrouw dan terug in slaap voor hij gedaan heeft.

Hierdoor is ochtendseks ook moeilijk. Wat soms lukt, is dat mn vrouw hem in de zetel beneden nog laat drinken, en met veel geluk krijg ik hem soms in zn bedje zonder dat hij wakker wordt. Dan hebben mn vrouw en ik toch even tijd voor onszelf. We steken ons mindere seksleven niet echt op hem, en we beschuldigen hem daar zeker niet voor.

Da kind kan er ook niet aan doen dat hij zoveel last heeft. De situatie is nu eenmaal zo. Tis beu, maar we moeten erdoor e. En eens hij wat ouder wordt komt da wel goed. Hij zal dan een kamer delen met onze oudste zoon, dus qua verlatingsangst zal da nog meevallen. Maar momenteel slapen onze oudste zoon en dochter samen op 1 kamer. En zoals Glas zegt, we hebben 3 kindjes. Af en toe, als ze flink aan het spelen zijn kunnen we even naar boven glippen voor een vluggertje.

De kindjes zijn nog jong genoeg dat ze dat niet doorhebben. Maar dikwijls merken ze dat wij niet beneden zijn, en komen ze ons natuurlijk zoeken. Al geregeld midden in een partijtje moeten stoppen. Wij hebben tegenwoordig dus vooral seks op momenten dat we samen thuis zijn en de kindjes niet.

Maar oa om te besparen doen we de jongsten niet naar de onthaalmoeder als er iemand van ons thuis is. Plus, wij hebben geen kinderen om ze weg te doen e, tenzij we zware plannen hebben, we zitten met verbouwingen, dan kan het zijn dat we hem eens wegdoen als we beiden thuis zijn. Plus, mijn vrouw zit de laatste tijd met enorm veel aan haar hoofd schoonmoeder heeft serieuze problemen, en zij trekt zich dat enorm aan, dan problemen met een groepje waar ze mee van in het bestuur zit waardoor haar zin ook minder is en ze moeilijker opgewonden geraakt.

Al die dingen samen zorgen dus voor een dipje, dat idd al vrij lang aansleept. Af en toe is er een betere periode. Onlangs toch 4x op een week kunnen vrijen.

En als uw kind 'naast' u ligt te slapen en ge sowieso ook nooit zeker zijt of hij al dan niet nog lang gaat slapen, vind ik dat niet zo vreemd dat ge niet tweewekelijks de pannen van het dak vrijt.

Er zijn maar weinig mensen die seks willen hebben met anderen in de kamer toch? En uw kind dan nog: Er nekeer van profiteren als hij beneden in slaap ligt ja, als ge dan ni te moe zijt en de voorkeur zou geven aan gewoon gezellig samenzitten: Slaapt dus dikwijls tussen ons. Hij is trouwens net 2j geworden. En het is niet dat het voor ons raar is of zo dat hij op ons kamer ligt als we vrijen.

Hij wordt er gewoon wakker van. Onze 1e zoon heeft tot zn 2,5 bij ons op de kamer gelegen hadden toen klein huisje met maar 1 slaapkamer maar er mocht een bom ontploffen, die sliep daar door. Waarom kunt ge nie gewoon seksen als die baby op de kamer ligt? Zo snel wordt die toch ook niet wakker? Ge kunt toch niet steeds heel het huis constant muisstil houden: Als er een tweede kleine komt kunt ge de eerste toch ook niet verbieden om eens wat lawaai te maken als de tweede ligt te slapen denk ik dan..

Geen kinderen hier, maar ik zou daar precies niet naar kijken of die op de kamer ligt of niet om seks te hebben. Zoontje is een heel lichte slaper. Wordt van het minste wakker. Als ge al weet dat ge, als vrouw, na een bevalling 6 tot 8 weken bloedt, dan is een uitspraak zoals 'na een paar maanden moet ge toch weer x keer per week seks hebben' nogal vreemd of onwetend imo.

En nee, niet élke vrouw of man gaat daar veel last van hebben, dat is een feit. Maar er van uitgaan dat het omgekeerde vreemd is lijkt mij nogal schadelijk. Da was ik al vergeten. Enkele maanden terug zijn mijn vrouw haar regels terug begonnen, met als gevolg dat ze bijna constant bloedde. Sinds de buitenbaarmoederlijke zwangerschap 3j geleden is ze daar vanonder enorm gevoelig. Veel oppervlakkige adertjes in haar baarmoederhals die snel springen.

Das natuurlijk ook een domper op het romantische e. Ze is hierdoor ook terug de minipil beginnen nemen. Met als nadeel dat deze haar libido wat naar beneden haalt. Maar als ultieme voordeel dat we eindelijk terug zonder condoom kunnen vrijen, wat spontane seks wel bevorderd natuurlijk. Is dit hier de nieuwe 'hoe plezier ik m'n vriendin in bed' thread?

Met de tong, en maar 8jes draaien Ach, in ons hoofd zijn we allemaal pro's http: Je timed het al, twintig minuten. Volgens mij wordt het allemaal te letterlijk genomen. Waar is het gevoel?

Ik zou het mij alleszins niet meer kunnen inbeelden zonder voorspel. Voor mij is dat de essentie van de hele daad. Als ik het zonder voorspel doe is de daad "anders". Moet ik het soms een beetje forceren. De eerste keren zoek je elkaar nog wat, maar na anderhalf jaar moet je toch weten waar haar voorkeuren liggen. Ik zal eens uit bed praten, in het begin hadden wij "moeite". Ik dacht het allemaal te weten, een mislukte don juan weliswaar. Ik had nog nooit langer dan enkele uren seks gehad en in mijn nieuwe relatie "lukte het niet".

Je kent dat wel. We lieten nog geen scheten bij elkaar dus familair waren we niet. Er was iets mis en na een dikke maand heeft ze mij durven zeggen wat er scheelde. Ik begon er te snel aan het deed soms een beetje pijn. Ze voelde haar er niet goed bij en deed het meer om mij te pleasen dan haarzelf, hoewel ik overtuigend te werk ging, dacht ik.

Bij het voorspel mocht ik er niet "in" of ze trok zichzelf omhoog Zoals misschien in mijn postings mag blijken, tederheid is niet aan mij versleten. Dat heb ik dus moeten leren.

Ik begon clitoraal te pleasen en een nieuwe wereld bloeide zich open. Omdat het ook veel natter als normaal kwam te staan verdwenen de pijnen daarbij. En dan spreek ik niet over 20 minuutjes, maar ongetimede nachten waar je het terug licht ziet worden en de vogeltjes hoort fluiten. Er werd een hele climax bij ieder hoogtepunt opgebouwd en bereikt Gewoon door het voorspel in de daad te verwerken als centrum voor haar bloeide er iets nieuws tussen ons.

Ik leerde toen dat seks veel meer is dan het lang uithouden en heen en weer stampen. Maar dat het ook een daad van liefde kan zijn waarin het verlangen tegenover elkaar beantwoord wordt. Bovenstaande tekst is aangepast op censuur. Het is ergens wel schattig dat ge denkt dat gij nu de enige verlichte ziel zijt rond seks en de rest hier nog steeds niet weet dat ge meer kunt doen dan wat 'heen en weer stampen'.

Het is ergens wel schattig dat ge denkt dat gij nu de enige verlichte ziel zijt rond seks en de rest hier nog steeds niet weet dat ge meer kunt doen dan wat 'heen en weer stampen' Hoe tis nie gewoon heen en weer stampen? Sent from my iPhone using Tapatalk.

Het is ergens wel schattig dat ge denkt dat gij nu de enige verlichte ziel zijt rond seks en de rest hier nog steeds niet weet dat ge meer kunt doen dan wat 'heen en weer stampen' Ik oriënteer mij op de openingspost he: En ik denk weinig van de tegenpartij, post maar uit eigen ervaring.

Er is zoveel te doen in bed. Ik denk dat iedere nieuwe relatie iets nieuw meebrengt. Wellicht hebben de meesten hier meer ervaring als ik, daar ik niet zoveel vrouwen had. Ik ben altijd bij dezelfde gebleven. Als ik dan toch iets zou denken, heb ik wel vertrouwen in de mensheid. Het seksleven van de mens is zodanig uitgeëvolueerd dat je er hele bibliotheken met kunt vullen. Maar als je je vriendin altijd centraal stelt doe je nooit aan vluggertjes, seks op openbare plaatsen pashokje, wc, tegen ne boom, whatever.

Dat lijkt me gewoon een oersaai seksleven Je trekt de verkeerde conclusie uit je eigen verhaal. Wat je doet maakt niet uit zolang je dat beide maar plezant vindt. Dat was bij jullie niet het geval. Het probleem was dus vooral dat je er niet over praatte. Jij dacht dat je goed bezig was Zij durfde niet zeggen dat je haar pijn deed.

Net omdat voorkeuren zo verschillend zijn, kan je dat deel niet veralgemenen. Maar je kan wel aan je partner laten weten wat je wel en niet tof vindt. Uitschuiven op lichaamssappen terwijl je een nieuwe broek uitprobeert En 1 keer per maand seks met iemand die een hoog libido heeft en waar ge normaal gemakkelijk 3 keer per week seks mee had Yup, dit is een einde aan het naderen. En ik zou best beginnen kijken of ze u niet aan het bedriegen is, want dat is waarschijnlijk weer ze nu die andere 11 keer per maand vandaan aan het halen is Ja, van mij krijgt ge geen "het komt wel in orde".

Ik heb dit scenario al zo vaak gezien bij vrienden en familie en als ge beetje logica erachter zet Niet zo drastisch en lang. Nochtans is van pil veranderen vaak al voldoende om dat als effect te hebben Dan is er ook nog: Dat is weer die naïeve mindset eerlijk gezegd.

Als er zoiets zou veranderd zijn had em het wel beter geweten en dat erbij gemeld of dit helemaal niet gepost. Er zit meer achter. Anders is het voor de volgende niet zo netjes nee: Maar hoe zit het met de TS nu!

Enkel als je de link effectief legt Probeer er niet naar te kijken in termen van goed of fout, juist of verkeerd. Elke jong volwassenen met basis mensenkennis die niet in een kelder heeft gewoond zou die link gemakkelijk moeten kunnen leggen. Zeker bij zo een hele plotse omschakeling. Of ze moet zwanger zijn en dit verzwijgen.

Maar dat betwijfel ik na zoveel maanden. Haha, ik zeg dat een wanhopige befbeurt van 20 minuten voor mij het recept is voor slechte seks en dan kom jij af met ongetimede nachten tot de vogeltjes fluiten: En nee, ik time het niet.

Het kan even goed zeven minuten zijn, weet ik veel. Te lang, in ieder geval. Ik zeg niet twintig minuten omdat twintig minuten te kort is. Ik zeg twintig minuten omdat het op dat moment twintig minuten te láng is. Of allez, pakt zeventien minuten. Ik wil een drietal minuutjes nog wel genieten van het gevoel maar als ik daarna het idee krijg dat de andere persoon wanhopig probeert naar een orgasme toe te werken dat er nooit zal komen, is elke minuut er te veel aan.

Omdat ik niet gemakkelijk klaarkom en daar ook niet toe geforceerd wil worden heb ik geen gevoel of is er geen voorspel? Ik doe kweet niet hoe graag voorspel, ik maak graag de ander z'n kop zot en voorspel is voor mij ook niet alleen voorspel in de zin dat het soms ook gewoon het volledige spel is en er geen penetratie op volgt.

Maar een orgasme komt er niet altijd aan te pas dus mijn seksleven is blijkbaar gewoon wat heen en weer gestamp zonder gevoel: Het is eerder zoals Gua zegt hoor. Jullie probleem was X en de oplossing was Y. Dat was niet zeggen dat iedereen met probleem X ook moet beginnen aan oplossing Y. Of dat iedereen zonder oplossing Y automatisch probleem X heeft Je libido is toch geen vaststaand persoonlijkheidskenmerk of zo.

Dat is afhankelijk van zoveel factoren, soms zelfs dingen waar je zelf niet aan denkt onbewuste stress of zorgen, vermoeidheid. Ik vind het een raar idee dat als je in het begin van een relatie drie keer per week seks hebt en dan is het een periode een heel stuk minder, dat er dan automatisch bedrog in het spel is omdat libido onveranderbaar zou zijn.

Je zin in seks is niet statisch hé. Dat is zoals je eetlust. Ik ben zelf een vrouw die al in verschillende relaties minder zin in seks heeft gehad door verschillende redenen en dat lag nooit aan het feit dat er een ander in het spel was want er is nooit een ander geweest.

Dus waarom is het naïef om te denken dat dat misschien voor een andere vrouw ook zo is? Ik héb op dit moment twee relaties dus ook gewoon dubbel zoveel seks: Ja, want menselijke psyche is altijd heel duidelijk en alle gedragingen hebben een duidelijk aanwijsbare reden Er kunnen massa's redenen zijn en het kan dan ook nog eens gaan om een samenspel van meerdere. Zo zwart wit als het in jouw hoofd is, is het in realiteit echt wel niet. Wanneer gaat de TS eens een update geven? Zo zwart-wit kijken is niet goed ze vriendschap.

Kvind glashelder haar uitleg veel logsicher: Wellicht heb jij nog nooit een deftige befbeurt gekregen. En dat is te merken in uw schrijfsels. Dat zal het zijn, ja. Jij bent de Geweldige Beffer en de enige reden dat ik moeilijk klaarkom is omdat ik jou nog nooit ontmoet heb. Dat is inderdaad de meest logische verklaring: Jammer dat je getrouwd bent hé, daar gaan al mijn orgasmes en een bevredigend seksleven.

Serieus, ik zou bijna goesting krijgen om het je eens te laten proberen. Mag je eens uitzoeken welke vierkante milimeter van mijn clitoris vandaag de plek is om mij te doen klaarkomen het kan ook wel eens naast of boven de clitoris zijn, om het spannend te houden. En geen milimeter ernaast zitten hé want dan is het niks.

Good luck want ik zeg het, soms lukt het mij niet eens. En ik hier maar een pleidooi houden voor de bevrijding van de orgasmedictatuur. En ja het is getroll maar soms vind ik dat ook plezant om daar op in te gaan. Nah, glas is wel bekend omwille van haar geschiedenis van vallen op jonge, onervaren personen.

Dat klopt eigenlijk wel maar sh: Onervaren personen vind ik trouwens nog het beste in bed. Die hebben nog geen verkeerde dingen geleerd, je kan die helemaal opkweken naar eigen goesting en die staan helemaal open voor suggesties en tips. Terwijl sommige personen met meer ervaring denken dat die ene specifieke manier die werkte bij hun ex, ook wel zal werken bij elke andere vrouw.

Zo vol lof over uzelf zijn, kan dat niet goed begrijpen. Er bestaat geen perfecte handeling voor alle vrouwen. Als je niet luistert naar een vrouw gaan er velen seks gewoon slecht vinden, zelfs als je er niet over wil praten merk je dat wel aan de seks.

Bij mijn vriendin merk je dat aan je borstkast en rug, als die wat open liggen is het goed geweest: Om je dromen te doorprikken, ik kom tijdens seks ook niet altijd klaar en ja, ik ben een gezonde man: Dat ligt puur aan de fysieke en mentale toestand en heeft niks met de tegenpartij te maken.

Ook niet als je bloed maar dan ook bloedgeil en zeiknat bent? Dan kom ik net nog moeilijker klaar: Zo eens een keer niet klaarkomen op zich vind ik niet zo erg maar elke keer met dat gevoel van 'ik wil wel' blijven zitten lijkt me wel vervelend Wel ja, ik heb dus niet altijd dat 'ik wil wel' gevoel. Pakt dat ik twee op de drie keer niet klaarkom en ook geen zin heb in klaarkomen.

Die één op drie keer dat ik wel wil dan maak ik het zelf wel af en meestal lukt dat, maar heel soms dus ook niet. Als het dan niet lukt is dat wel frustrerend, maar dat gebeurt dus niet zo vaak. Vanaf nu ontopic graag. Offtopic reactie's die ik gemist heb mogen altijd gemeld worden. Maar allez, de mijn vind t? Gewoon geen saaie vriendin uitkiezen: Ik vind dat ook niet tof, seks op openbare plaatsen. Toen ik een jaar of 16 was had ik een vriendje die niet zo leuk werd gevonden door mijn ouders geen idee waarom, 't was een heel gewone jongen.

Ik mocht daar niet alleen op mijn kamer mee zijn, maar je bent puber en geil dus toen hebben we zowat op elke mogelijke openbare plaats seks gehad. Dat was helemaal niet tof dus nu windt mij dat ook totaal niet op. Alhoewel die ene auto van mijn vriendin nog ontmaagd moet worden: D Maar dat is al minder openbaar.

Kwou nu ook eigenlijk niet bedoelen dat ge dan raar zijt ofzo: Ik wou enkel maar zeggen dat het niet is dat als uw vriendin centraal zou staan, ge dan geen sex int openbaar kunt hebben, en ge dan een saai sexleven hebt. Voor hem is ook geen openbare sex een saai sexleven, wat ook al weer subjectief is.

Maar allez, hoeveel zever over mensen hun eigen probleem of situatie passeert hier wel niet. Maar mijn reactie on topic op de topicstarter wordt verwijderd wegens off topic. De laatste keer dat ik goede raad zomaar weggeef!

Maar overspel is wel 1 van de grote mogelijkheden Er zijn natuurlijk ook andere verklaringen. TS kan dat vragen. En het is niet omdat ze masturbeert dat ze niet-aseksueel is.

Want aseksuelen kunnen ook gewoon niet graag seks hebben met een partner. Andere verklaring is dat zijn vriendin wel enige seksualiteit heeft maar zich niet seksueel aangetrokken voelt tot TS.

Misschien is ze lesbisch maar beseft ze het nog niet. Of valt ze op een ander type van mannen. Dat is nog geen overspel, maar het kan daar wel makkelijk toe leiden. Dat wil niet zeggen dat ze geraard niet graag ziet, maar als er een mismatch is tussen romantische en seksuele aantrekkingskracht geeft dat relatieproblemen. En als vriendin zich wel seksueel aangetrokken voelt tot TS maar geen seks wil hebben is het misschien een mentale rem door het verleden.

En het is dat wat ze zelf lijkt aan te geven. Misschien dat zoiets stap voor stap opgelost kan worden. To be fair, voor de vriendin is dat een groter probleem dan voor TS. Het belangrijkste om tot een oorzaak of oplossing te komen is hoe dan ook eerlijkheid zonder schroom.

Als vriendin seks eigenlijk nooit leuk gevonden heeft met TS moet ze dat ook eerlijk kunnen zomaar toegeven en niet zeggen dat het 'normaal' is dat dit na verloop van tijd eruit gaat. Dat lijkt me heel vreemd. Je libido verlies je niet op 1, 2, 3. In ieder geval, TS heeft behoeften. Ik zie niet in waarom die niet zou mogen masturberen als vriendin daar toch geen last van heeft. Persoonlijk lijkt het mij eerder een laffe manier om een relatie uit te maken onder het mom van 'geef een man geen seks en hij zal de relatie op den duur zelf wel beëindigen uit frustratie of overspel en dan ben ik niet de slechte'.

Dus opnieuw, open kaart spelen is de boodschap. Het stramien is hier wel dat alle vrouwen zich perfect kunnen inbeelden dat uw libido van de ene op de andere dag totaal verandert, terwijl dat volgens mannen onmogelijk is. Kans is dus groot dat dit wil zeggen dat het voor een vrouw niet zo raar is en dat dat blijkbaar voor mannen moeilijk te snappen is. Vrouw "Mijn libido verdween van de ene op de andere dag omwille van De gedachte van moonblade zijn toch niet zo slecht TS moet met zijn vriendin praten erover en deftig en als dat niet kan gewoon afscheid nemen en verder gaan.

Je kan blijven proberen wat je wil maar als je er niet over kan praten is dat toch het einde van een relatie. En hoe moeten wij, als mannen, dan reageren op het feit dat onze wederhelft geen zin meer heeft in of geen enkele actie onderneemt tot het hebben van seks? Als mijn vriendin mij weken droog zet, dan kan ik daar niet echt mee lachen.

In bovenstaand geval kan de vrouw er misschien zelf niks aan doen, maar je zit er wel mee als man. In een goeie relatie is alles bespreekbaar Dat uw vriendin toch seks heeft, tegen haar zin in? Dat is 1 oplossing. Maar er zijn gelukkig ook andere opties. Ook hier is het initiëren van seks veel moeilijker geworden.

Logisch ook in een relatie van 11 jaar Zou die andere opties is ook graag willen weten Praten is goed, maar vanaf het moment dat ze zelf niet weet hoe dat het komt ben je uitgepraat hoor. Na meer dan 15 jaar lang aan uwe zwans trekken is de lol er ook wel af als optie Als uw vriendin haar libido door het een of ander op een zéér laag pitje staat, dan heb je het gewoon vlaggen.

De vrouw kiest er niet voor om zo'n laag libido te hebben, net zoals de man er niet voor kiest om zo goed als geen seks te hebben. Komt niet op de eerste plaats, maar staat toch ruim in de top 5. JA gast, moet ik er echt een tekeningske bij maken? Of is t genoeg om te stellen dat er meer als 1e vis in de zee zwemt Je gaat van "in een goeie relatie is alles bespreekbaar" naar "meer als 1e vis in de zee zwemt" ; Dat laatste weet mijne kleine teen ook, ik was vooral benieuwd naar wat de opties zijn zonder uw vriendin te laten zitten en ik dacht dat ik die bij u gevonden had: Ik kan als man perfect begrijpen dat een libido van de ene op de andere dag verandert.

Als ik voldoende sport of een week op vakantie zit dan stijgt mijn libido. En ik merk dat dit bij mijn vrouw ook zo het geval is. Een mens is nu eenmaal geen machine. Maar dat zijn dan tijdelijke schommelingen en geen permanent gebrek aan zin in sex. Je lichaam gaat toch niet van vandaag op morgen beslissen om te stoppen met testosteron of wat dan ook te produceren?

Misschien is zijn vriendin chronisch depressief? Ik probeer gewoon zo breed mogelijk te denken. De andere verklaring is dat er helemaal geen libido verandering is en dat TS zijn vriendin de eerste 6 maanden in hun relatie tegen haar zin vrijde. Het kan allemaal maar dat is dan toch perfect bespreekbaar? Alleen vind ik het raar dat dan verboden wordt om te masturberen.

Meehelpen in het huishouden zodat je vriendin ontlast wordt. Meer quality time om de sleur uit de relatie te halen. Ik weet nu niet hoe dat zit met de mensen die de problemen hebben, maar ik veronderstel dat veel koppels de taken gelijk verdelen. Volgens mij mag je nog zoveel proberen als je wil, als je vriendin een laag libido heeft is dat nu eenmaal zo, ook al kunnen er af en toe eens opflakkeringen komen.

Make or break it. Volgens mij mag je nog zoveel proberen als je wil, als je vriendin een laag libido heeft is dat nu eenmaal zo. Er is een groot verschil tussen theorie en praktijk he. Ook uit studies blijkt dat vrouwen nog steeds uren minder vrije tijd hebben dan hun partners.

Meestal neemt de vrouw nog altijd de meeste huishoudelijke taken voor haar. Ik wijs hiervoor niet noodzakelijk naar de mannen alleen. Maar wat noem je dan een laag libido?

Ik kan daar perfect mee leven. Als 1 van de twee partners zijn gelijk krijgt omdat ze de 'lage libido' kaart speelt terwijl de andere ongelukkig is, is dat imo geen goede relatie. Als man moet je je er bij neerleggen dat wij doorgaans nu eenmaal een hoger libido hebben.

Maar omgekeerd moet je als vrouw ook begrijpen dat je man meer drang heeft en dat niet zitten beknotten door masturberen te verbieden. Een lager libido hebben heeft daar nu eens absoluut niets mee te maken, wel een gebrek aan respect of begrip voor de behoefte van de andere. Dat wisten we na 2blz al dat dat niet gezond is. Booka it takes 2 to tango als mijn lief geen seks wil kunnen we, alnaargelang de omstandigheden het toelaten, nog vrienden blijven lukt niet met elke ex.

Jaren droog staan en toch over een relatie praten? Op het einde ben ik de boeman als ik het op een ander ga zoeken. Is dat zo, dat mannen een hoger libido hebben? Volgens dokter google toch. Als we er vaker aan denken, het meer willen dan vrouwen en het vaker met een ander doen, zal het wel zo zijn zeker?

En dit is interessant: Seksuele voorkeur van de vrouw is grillig - Dokterdokter. Tis dat het zo uitputtend is om met uw benen open te gaan liggen of uw kont in de lucht te steken: Nog nooit voorgehad dat ge geen zin had en toch uw lief bevredigd of bevreen hebt?

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A.

Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice. Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld.

Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren. Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen. Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker.

Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten.

De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics. Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer. Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren.

Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden.

Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren. Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook.

Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten? Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden. Ik begrijp dat deze cookies, scripts en webbeacons door NewsMedia Websites en door derden geplaatst kunnen worden voor functionele en analytische doeleinden, voor social media, om mij advertenties te tonen, mijn surfgedrag te volgen of gewoon omdat men daar zin in heeft.

Ik ga er ook mee akkoord dat met behulp van deze cookies, scripts en webbeacons persoonsgegevens over mij kunnen worden verwerkt voor deze doeleinden.

...

Naakt turnen geilewijven nl
dikke vrouw pijpt meisje vingert en komt klaar

Dat overleeft de relatie niet vrees ik. Neen ik weet niet hoe oud ge zijt: Het klopt wel dat iedere situatie individueel is. Maar als ge goe uit uw pijp komt, waarom zou ze weigeren? Ge vraagt toch niet "hey schatje, doe uw broek eens uit ik heb zin"?

Neen, ge triggered dat er naar toe. Natuurlijk kan er vanalles schelen, maar meestal is het de man zijn fout. De man is degene die het de vrouw hof moet maken.

Vrouwen zijn snel uitgekeken. Ge moet het interessant houden. Ge moet alles en iedereen overstijgen. Ja, maar dat is al een heel specifieke situatie he: Onze witte ridder op het paard. Als we u ni hadden Ik ben blij dat er nog humor op dit forum leeft: Gewoon goed voorspel geven. Een vrouw neemt geen genoegen met één maal klaarkomen, dat weet ik wel heel zeker.

Ook al vraagt ze om er op te komen, pas erop gaan als ze al gekomen is. Bij de 2e keer is de clitoris ook gevoeliger en kunt ge ze makkelijker klaarbeffen Beter advies dan deftig voorspel kan ik echt niet geven.

Sorry als het wat direct is, maar bepaalde zaken kan je niet verbloemen. Of het natuurlijk van den eerste keer tegoei doen: Heeft de TS ondertussen nu al de liefde kunnen consumeren of het is nog steeds wachten op een "natte" droom: Toch met voorspel, de daad en desnoods naspel om de daad opnieuw terug op te pikken.

Dat hangt af van vrouw tot vrouw hé: Je zegt toch zelf dat ze ervoor samen was met iemand die met een seksverslaving zat? Verder kan het uiteraard ook zijn dat ze zich niet prettig voelt in haar vel oid maar dus beter bespreek je dit met haar en als ze verder niet bereid is om samen eraan te werken dan moet je echt wel verder gaan met je leven. Je bent te jong om nu al met zo'n ellende te maken te hebben. Seks hoort niet HET allerbelangrijkste te zijn binnen een relatie maar moet gewoon goed zijn.

Is maar mijn mening en die mening is niet belangrijk haha Jou soloseks verbieden begrijp ik eigenlijk niet zo goed. Wesh denkt ze dat je haar gaat dumpen voor je hand ofzo?: Veel sterkte alleszins en hopelijk komt het goed.: En bij mannen is het al eender zeker? Da's ook niet allemaal gelijk ze. De ene voelt niks als je het zacht doet, bij de ander doet het pijn als je het hard doet. De ene heeft stimulatie aan z'n ballen nodig, bij de ander kietelt dat. De ene wil iets in z'n kont, de ander ziet z'n mannelijkheid al helemaal verkruimelen bij het idee alleen al.

En dan heb je nog besneden vs. Of een scheve piemel. Of een die te vroeg klaarkomt of z'n lul moeilijk recht krijgt of niet recht houdt. De een kan alleen maar klaarkomen door te pijpen, de ander alleen maar door te masturberen. En dat kan ook allemaal verschillen van moment tot moment of periode in zijn leven of of hij al een orgasme heeft gehad of dat hij heel geil is of net niet of weet ik veel wat allemaal.

Gelukkig kan ik da netjes in mijn agenda opschrijven zo alle 4 weken en da moet, want ne vent blijft uiteindelijk ne vent Ik ben al lang bij dezelfde dus ik kan moeilijk vergelijken: Ik kan ze vanbinnen en vanbuiten, wat het er alleen maar makkelijker op maakt. Ge begint het als een cyclus te zien en voor ge het weet ben je onderworpen aan het ritueel. Het spreekt voor zich dat wie zijn vrouw centraal stelt niet geweigerd zal worden.

Uiteraard is een relatie meer dan handjes vasthouden, kusjes, knuffels en wat humpy tumpen. Maar misschien zou een nieuwe aanpak in de daad veel tewerkstellen bij de TS.

Haar haar elektrisch opladen en ze doen kortsluiten. Dat is wat mij het meeste opwindt in een vrouw, haar toppunt. Het klopt dat ik een vrouw haar ergste nachtmerrie ben. Zeker wanneer ze mij letterlijk gaat nemen. Het monster onder haar bed is er niets tegen. I always release the freak. En na 15 jaar dezelfde nog niets te klagen. Het is nu eenmaal zo, face it.

Niet iedereen is voor iedereen geschikt. Ik ben al lang bij dezelfde dus ik kan moeilijk vergelijken: Veralgemenen is ook stompzinnig wat voor u en uw madam geldt Idem hier 13j samen, 2j getrouwd. Gemiddeld x per maand. Grootste schuldige is onze jongste zoon die nog bij ons slaapt.. Krijgt nog borstvoeding, en zn eigen kamer is nog niet klaar. Afgelopen week dak vernieuwd, nu nog binnenin afwerken.

Maar iedere vrouw wil toch het toppunt bereiken? En de meeste meer dan 1 keer. Ja idd, voor de meeste dus. Voor mij persoonlijk hoort dat er dus niet bij. Wat bedoelt ge met gelijk een monkey erover gaan? Seks kan ook heel goed zijn zonder lief en teder gedoe maar betekend niet dat ge snel snel erop en eraf moet eh.

Daar heeft niemand iets aan Wie weet heeft iemand van de twee partijen nog een dringende afspraak. Dan heeft die der toch iets aan: Nuja sex is naar mijn mening wel beter als ge mekander al wat beter kent op dat gebied Kwestie van niemand 'droog in den hol' te pakken na de eerste date Sent from my iPhone using Tapatalk.

Dat lijkt me nu net het recept voor slechte seks: Als ik wil klaarkomen, dan zorg ik daar zelf wel voor en nee, dat wil ook al niet zeggen dat het slechte seks is of de ander niet goed bezig is, dat ligt gewoon aan mij en ik vind dat absoluut niet erg , en anders hebben we het gewoon fijn samen zonder orgasme hé, dat kan ook gewoon. Ik snap wat je zegt hoor, natuurlijk moet je aandacht hebben voor een vrouw en haar ook goed doen voelen, maar die complete verafgoding hoeft nu ook weer niet hoor.

Doe gewoon normaal, heb het fijn samen en geniet van elkaar. Tong of geen tong. Geen enkele vrouw wenst toch een egoist? Dat je dat nu hard of zacht doet is bijzaak. Haar centraal stellen niet. Maar wie zegt dat ik dat wil?! Ik vind het persoonlijk ook wel eens heel plezant om hém of háár centraal te stellen. Nee, ik wil geen egoïst in bed maar ik wil helemaal niet centraal gesteld worden. Of misschien een keertje, en dan de volgende keer of tijdens dezelfde vrijbeurt andersom.

Da's toch gewoon logisch dat dat afwisselt Misschien ben ik daar zo raar in ik betwijfel het , maar ik vind het net geweldig om ook de ander z'n kop zot te maken en de ander eens achterover te laten leunen terwijl ik mijn ding doe. Met alle respect en sorry dat ik het zo cru zeg maar je zoontje treft niets van schuld, de enige en grootste schuldigen in dit allen zijn jullie, zijn ouders. Jullie kunnen gerust toch een bedje, desnoods een kampeerbedje, in jullie eigen kamer plaatsen zodat hij daarin kan slapen.

Zo hebben jullie jullie privacy en intimiteit terug. Hij heeft niet eens gevraagd om geboren te worden dus om nu hem jullie compleet verneukt seksleven in de schoentjes te schuiven is niet eerlijk.

Mss eens overwegen om daaraan te werken? Ik kan me wel voorstellen dat zoiets een hele hoop frustraties met zich meebrengt. Je bent naast mama en papa ook gewoon nog man en vrouw met de daarbij horende behoeftes. Toen ik pas samen was met mijn vriend sliep zijn toen 2 jarig dochtertje bij hem voor de dagen dat ze bij hem was. Wel gelukkig waren we het erover eens dat ze zsm in haar eigen kamertje leerde slapen VOOR ik bij hem bleef slapen en dat ging heel vlot.

Nu mag ze er uiteraard nog wel eens bij maar alleen als ze bvb een slechte droom heeft gehad of wanneer het hard regent. Moest ik zelf ook kinderen krijgen no way dat zo'n kleine stinkerd mijn seksleven komt verstoren, serieus.: Ja nou ja wellicht dat ik tegen dan anders piep maar ik laat het op papier zetten en wij man en ik gaar dat ondertekenen.: Wat moet ze met een monster onder haar bed als ze er 1 in haar bed heeft?: Haha nee grapje he.

Ik vraag me af met hoeveel vrouwen je samen bent geweest. Je zou onderhand toch moeten weten dat elke vrouw, situatie, je eigen gemoedstoestand, moment etc anders is? Je kan toch niet zomaar 1 stelling aannemen en ervan uitgaan dat dat altijd en overal en voor iedereen geldt?

Volledig eens met Glashelder, haar uitleg is dan ook zo helder als glas.: Dan hoef je als man niet nog langer gaan liggen friemelen want dat werkt averechts en ook dat zou je moeten weten moest je meerdere vrouwen hebben gehad. En nee, niet elke vrouw hoeft ELKE keer het middelpunt van de belangstelling te zijn.

Als vrouw je man zien, horen of voelen genieten is soms een voldoening op zich, bv tijdens een moment dat er niet zoveel tijd is. Goh, ik snap aan de andere kant ook wel dat het verwarrend is hoor.

Het ene moment zitten we te roepen dat mannen de clitoris niet weten liggen en mannen egoïstisch zijn in bed en Wij Willen Ook Ons Orgasme. En dan het volgende moment is het van nee ja zo belangrijk is dat toch niet, intimiteit en tederheid is veel belangrijker! En dan het moment daarna is het weer van ja zeg, met je stereotypen, vrouwen willen ook gewoon eens hard gepakt worden. En wat voor mij vandaag geldt kan morgen of straks al helemaal anders zijn.

Maar om nu een voorbeeld te geven dat momenteel in mijn eigen leven speelt. Door de hormonentherapie komt mijn vriendin heel moeilijk klaar. Dat is geen enkel probleem voor haar, dat is het belangrijkste niet. En ik kom zelf ook heel moeilijk klaar antidepressiva plus ik ben gewoon een lastig mens denk ik: Het resultaat is dat wij ontzéttend zalige geweldige seks hebben waar heel vaak geen enkel orgasme aan te pas komt.

En er ook geen orgasme aan hoeft te pas komen. En weet je, dat is één van de meest bevrijdende seksuele ervaringen die ik al gehad heb in de laatste jaren. Niet dat ik nu zo gericht was op mijn eigen orgasme helemaal niet , maar wél op het orgasme van de ander, in kwestie bijna altijd de man.

Want hoe je het ook draait of keert, tijdens de penetratie werk je op de één of andere manier altijd toe naar dat hoogtepunt voor hem en je bent daar onbewust toch wel mee bezig. Soms gewoon al omdat de grootste zin wel voorbij is en je hoopt dat hij er snel is: D Maar nu hoeft dat niet meer, ook niet tijdens de penetratie. Wij kunnen gewoon zo lang of zo kort vrijen als we willen, zonder dat ik ineens bijvoorbeeld denk van oei, ze gaat bijna klaarkomen, nu mag ik zeker niet stoppen of moet ik vooral verder blijven doen.

Of oei, ze is er bijna. Die gedachten spelen gewoon helemaal niet mee want een orgasme zit er waarschijnlijk toch niet in, dus dan doen wij gewoon voort. En dat is echt gewoon zo zalig, een vrijpartij zonder vastgelegd einde, zonder 'regeltjes', zonder eindpunt. Het is veel rustiger, veel intiemer en het is zelfs bijna spiritueel te noemen omdat we gewoon genieten van wat er op dát moment is en niet bezig zijn met straks, het is bijna mindfulness: Het klinkt heel stom want ik heb zoveel seksuele ervaring en een orgasme is voor mij nóóit belangrijk geweest.

Maar dan plots penetratieve seks hebben met iemand die waarschijnlijk toch niet gaat klaarkomen Dat heb ik dus echt nog nooit gehad. Wel mannen die moeilijk klaarkwamen en dan was dat altijd zo'n uitputtingsslag voor hem om toch klaar te komen en dan al dan niet gefrustreerd te moeten opgeven. Maar zoals nu, gewoon aanvaarden dat het niet gaat gebeuren? Dat opent ineens een hele wereld van mogelijkheden.

Ráár is dat hoor, hoe dat blijkbaar toch heel erg meespeelt. Hoe geraakt gij dan meestal aan n lief? Ik kom als man zijnde ook niet altijd klaar tijdens seks meestal ben ik dan wel fysiek moe voor ik begin , hoe goed die seks dan ook mogen zijn of hoe lang dat die duurt en soms is dat lang: Toch geniet ik daar na een lange drukke dag van, mij maakt dat niets uit. Ben ook nog geen vrouwen tegengekomen die dat echt iets uitmaakt. Denk dat dit met gemak het beste advies is voor eender welke langdurige sexuele relatie.

Ik was een redelijk vroege vogel op gebied van sex, te vroeg, ma echt goede sex is hier pas echt laat in't spel gekomen. The date game is mij onbekend Sent from my iPhone using Tapatalk. Ik ga straks nog weg dus ik heb mij net klaargemaakt.

Rok, panty, en hoge laarzen. En onder die panty een jongens boxershort oude van mijn vriendin maar dááronder een Mr. Limpy in mijn Spareparts Tomboi gordel. En daaronder nog een gewone slip van mij aangezien die gordel niet gewoon bij de was gegooid kan worden draag ik daar liever iets onder. Iets wat ik vandaag alvast te weten ben gekomen: Jezus Christus wat een gepruts. Blijft gullie allemaal maar beebee's uitkakken jongens, ik yolo dan toch wel nog wat verder als ik dat hier lees: Pas eens op he mannekes.

Straks heeft de topicstarter zelf geen goesting meer in seks als hij dit allemaal leest hij lijkt me toch nog ietwat onervaren. Ik denk ook niet dat zijn vriendin last heeft van een pasgeboren baby in de slaapkamer. Met dit weer draag je toch geen panty glas: Wil dat zeggen dat ge ondanks wel met een man onder de lakens zijt gedoken? Vooral geen zin meer in kleine mannen.

D Kunt ge mij daar den technischen term van op urban dictionary eens voor bezorgen? OP is al seksloos zonder kinderen, dus dat laat ik buiten beschouwing. D hij een harem en zij de melkboer?

Wel dat is hoe het hier blijkbaar gaat, dus ja: Zoontje heeft een eigen bedje. Maar zijn eerste maanden had die enorm veel problemen.

Kon niet slapen tenzij we ermee rondliepen, en als we hem neerlegden werd hij direct terug wakker. Kon enkel slapen half op mij of mn vrouw. Na veel onderzoeken er dus achter gekomen dat hij enorm veel voedingsallergieën had heeft waardoor die dus constant pijn had. Door zo maandenlang bij ons te liggen is die da dus gewoon geraakt.

En inderdaad, da is heel moeilijk, en een werk van lange adem om da af te leren. We proberen het, maar hij is ook dikwijls ziek heeft heel snel een valling waardoor hij weer lastiger is, en dus aanhankelijker.

We geven hem, op doktersvoorschrift, elke avond antihistaminicum, om de symptomen wat tegen te gaan en hem zonder jeuk en last te kunnen laten slapen. Mijn vrouw loopt ook enorm vermoeid, ook door de nog steeds onderbroken nachten en ijzer- en vitamine tekorten waar ze medicatie voor neemt.

S'avonds drinkt hij nog aan de borst, en het gebeurt dikwijls dat zowel hij als mn vrouw in bed in slaap vallen. Hierdoor is avondseks moeilijk, want de kans dat hij daardoor wakker wordt is enorm groot. Hij drinkt meestal ong 2 keer per nacht ook. Dus als hij in zn eigen bedje geraakt moeten we hem eruit halen om te drinken, en dikwijls valt mn vrouw dan terug in slaap voor hij gedaan heeft. Hierdoor is ochtendseks ook moeilijk. Wat soms lukt, is dat mn vrouw hem in de zetel beneden nog laat drinken, en met veel geluk krijg ik hem soms in zn bedje zonder dat hij wakker wordt.

Dan hebben mn vrouw en ik toch even tijd voor onszelf. We steken ons mindere seksleven niet echt op hem, en we beschuldigen hem daar zeker niet voor. Da kind kan er ook niet aan doen dat hij zoveel last heeft. De situatie is nu eenmaal zo. Tis beu, maar we moeten erdoor e.

En eens hij wat ouder wordt komt da wel goed. Hij zal dan een kamer delen met onze oudste zoon, dus qua verlatingsangst zal da nog meevallen. Maar momenteel slapen onze oudste zoon en dochter samen op 1 kamer. En zoals Glas zegt, we hebben 3 kindjes. Af en toe, als ze flink aan het spelen zijn kunnen we even naar boven glippen voor een vluggertje. De kindjes zijn nog jong genoeg dat ze dat niet doorhebben. Maar dikwijls merken ze dat wij niet beneden zijn, en komen ze ons natuurlijk zoeken.

Al geregeld midden in een partijtje moeten stoppen. Wij hebben tegenwoordig dus vooral seks op momenten dat we samen thuis zijn en de kindjes niet. Maar oa om te besparen doen we de jongsten niet naar de onthaalmoeder als er iemand van ons thuis is. Plus, wij hebben geen kinderen om ze weg te doen e, tenzij we zware plannen hebben, we zitten met verbouwingen, dan kan het zijn dat we hem eens wegdoen als we beiden thuis zijn.

Plus, mijn vrouw zit de laatste tijd met enorm veel aan haar hoofd schoonmoeder heeft serieuze problemen, en zij trekt zich dat enorm aan, dan problemen met een groepje waar ze mee van in het bestuur zit waardoor haar zin ook minder is en ze moeilijker opgewonden geraakt.

Al die dingen samen zorgen dus voor een dipje, dat idd al vrij lang aansleept. Af en toe is er een betere periode. Onlangs toch 4x op een week kunnen vrijen. En als uw kind 'naast' u ligt te slapen en ge sowieso ook nooit zeker zijt of hij al dan niet nog lang gaat slapen, vind ik dat niet zo vreemd dat ge niet tweewekelijks de pannen van het dak vrijt. Er zijn maar weinig mensen die seks willen hebben met anderen in de kamer toch? En uw kind dan nog: Er nekeer van profiteren als hij beneden in slaap ligt ja, als ge dan ni te moe zijt en de voorkeur zou geven aan gewoon gezellig samenzitten: Slaapt dus dikwijls tussen ons.

Hij is trouwens net 2j geworden. En het is niet dat het voor ons raar is of zo dat hij op ons kamer ligt als we vrijen. Hij wordt er gewoon wakker van. Onze 1e zoon heeft tot zn 2,5 bij ons op de kamer gelegen hadden toen klein huisje met maar 1 slaapkamer maar er mocht een bom ontploffen, die sliep daar door. Waarom kunt ge nie gewoon seksen als die baby op de kamer ligt? Zo snel wordt die toch ook niet wakker? Ge kunt toch niet steeds heel het huis constant muisstil houden: Als er een tweede kleine komt kunt ge de eerste toch ook niet verbieden om eens wat lawaai te maken als de tweede ligt te slapen denk ik dan..

Geen kinderen hier, maar ik zou daar precies niet naar kijken of die op de kamer ligt of niet om seks te hebben. Zoontje is een heel lichte slaper. Wordt van het minste wakker.

Als ge al weet dat ge, als vrouw, na een bevalling 6 tot 8 weken bloedt, dan is een uitspraak zoals 'na een paar maanden moet ge toch weer x keer per week seks hebben' nogal vreemd of onwetend imo.

En nee, niet élke vrouw of man gaat daar veel last van hebben, dat is een feit. Maar er van uitgaan dat het omgekeerde vreemd is lijkt mij nogal schadelijk. Da was ik al vergeten. Enkele maanden terug zijn mijn vrouw haar regels terug begonnen, met als gevolg dat ze bijna constant bloedde. Sinds de buitenbaarmoederlijke zwangerschap 3j geleden is ze daar vanonder enorm gevoelig.

Veel oppervlakkige adertjes in haar baarmoederhals die snel springen. Das natuurlijk ook een domper op het romantische e. Ze is hierdoor ook terug de minipil beginnen nemen. Met als nadeel dat deze haar libido wat naar beneden haalt. Maar als ultieme voordeel dat we eindelijk terug zonder condoom kunnen vrijen, wat spontane seks wel bevorderd natuurlijk.

Is dit hier de nieuwe 'hoe plezier ik m'n vriendin in bed' thread? Met de tong, en maar 8jes draaien Ach, in ons hoofd zijn we allemaal pro's http: Je timed het al, twintig minuten. Volgens mij wordt het allemaal te letterlijk genomen.

Waar is het gevoel? Ik zou het mij alleszins niet meer kunnen inbeelden zonder voorspel. Voor mij is dat de essentie van de hele daad. Als ik het zonder voorspel doe is de daad "anders". Moet ik het soms een beetje forceren. De eerste keren zoek je elkaar nog wat, maar na anderhalf jaar moet je toch weten waar haar voorkeuren liggen. Ik zal eens uit bed praten, in het begin hadden wij "moeite". Ik dacht het allemaal te weten, een mislukte don juan weliswaar.

Ik had nog nooit langer dan enkele uren seks gehad en in mijn nieuwe relatie "lukte het niet". Je kent dat wel. We lieten nog geen scheten bij elkaar dus familair waren we niet.

Er was iets mis en na een dikke maand heeft ze mij durven zeggen wat er scheelde. Ik begon er te snel aan het deed soms een beetje pijn. Ze voelde haar er niet goed bij en deed het meer om mij te pleasen dan haarzelf, hoewel ik overtuigend te werk ging, dacht ik. Bij het voorspel mocht ik er niet "in" of ze trok zichzelf omhoog Zoals misschien in mijn postings mag blijken, tederheid is niet aan mij versleten. Dat heb ik dus moeten leren. Ik begon clitoraal te pleasen en een nieuwe wereld bloeide zich open.

Omdat het ook veel natter als normaal kwam te staan verdwenen de pijnen daarbij. En dan spreek ik niet over 20 minuutjes, maar ongetimede nachten waar je het terug licht ziet worden en de vogeltjes hoort fluiten. Er werd een hele climax bij ieder hoogtepunt opgebouwd en bereikt Gewoon door het voorspel in de daad te verwerken als centrum voor haar bloeide er iets nieuws tussen ons. Ik leerde toen dat seks veel meer is dan het lang uithouden en heen en weer stampen. Maar dat het ook een daad van liefde kan zijn waarin het verlangen tegenover elkaar beantwoord wordt.

Bovenstaande tekst is aangepast op censuur. Het is ergens wel schattig dat ge denkt dat gij nu de enige verlichte ziel zijt rond seks en de rest hier nog steeds niet weet dat ge meer kunt doen dan wat 'heen en weer stampen'. Het is ergens wel schattig dat ge denkt dat gij nu de enige verlichte ziel zijt rond seks en de rest hier nog steeds niet weet dat ge meer kunt doen dan wat 'heen en weer stampen' Hoe tis nie gewoon heen en weer stampen? Sent from my iPhone using Tapatalk.

Het is ergens wel schattig dat ge denkt dat gij nu de enige verlichte ziel zijt rond seks en de rest hier nog steeds niet weet dat ge meer kunt doen dan wat 'heen en weer stampen' Ik oriënteer mij op de openingspost he: En ik denk weinig van de tegenpartij, post maar uit eigen ervaring. Er is zoveel te doen in bed. Ik denk dat iedere nieuwe relatie iets nieuw meebrengt. Wellicht hebben de meesten hier meer ervaring als ik, daar ik niet zoveel vrouwen had. Ik ben altijd bij dezelfde gebleven.

Als ik dan toch iets zou denken, heb ik wel vertrouwen in de mensheid. Het seksleven van de mens is zodanig uitgeëvolueerd dat je er hele bibliotheken met kunt vullen. Maar als je je vriendin altijd centraal stelt doe je nooit aan vluggertjes, seks op openbare plaatsen pashokje, wc, tegen ne boom, whatever. Dat lijkt me gewoon een oersaai seksleven Je trekt de verkeerde conclusie uit je eigen verhaal. Wat je doet maakt niet uit zolang je dat beide maar plezant vindt.

Dat was bij jullie niet het geval. Het probleem was dus vooral dat je er niet over praatte. Jij dacht dat je goed bezig was Zij durfde niet zeggen dat je haar pijn deed. Net omdat voorkeuren zo verschillend zijn, kan je dat deel niet veralgemenen. Maar je kan wel aan je partner laten weten wat je wel en niet tof vindt. Uitschuiven op lichaamssappen terwijl je een nieuwe broek uitprobeert En 1 keer per maand seks met iemand die een hoog libido heeft en waar ge normaal gemakkelijk 3 keer per week seks mee had Yup, dit is een einde aan het naderen.

En ik zou best beginnen kijken of ze u niet aan het bedriegen is, want dat is waarschijnlijk weer ze nu die andere 11 keer per maand vandaan aan het halen is Ja, van mij krijgt ge geen "het komt wel in orde". Ik heb dit scenario al zo vaak gezien bij vrienden en familie en als ge beetje logica erachter zet Niet zo drastisch en lang. Nochtans is van pil veranderen vaak al voldoende om dat als effect te hebben Dan is er ook nog: Dat is weer die naïeve mindset eerlijk gezegd.

Als er zoiets zou veranderd zijn had em het wel beter geweten en dat erbij gemeld of dit helemaal niet gepost. Er zit meer achter. Anders is het voor de volgende niet zo netjes nee: Maar hoe zit het met de TS nu! Enkel als je de link effectief legt Probeer er niet naar te kijken in termen van goed of fout, juist of verkeerd. Elke jong volwassenen met basis mensenkennis die niet in een kelder heeft gewoond zou die link gemakkelijk moeten kunnen leggen.

Zeker bij zo een hele plotse omschakeling. Of ze moet zwanger zijn en dit verzwijgen. Maar dat betwijfel ik na zoveel maanden. Haha, ik zeg dat een wanhopige befbeurt van 20 minuten voor mij het recept is voor slechte seks en dan kom jij af met ongetimede nachten tot de vogeltjes fluiten: En nee, ik time het niet.

Het kan even goed zeven minuten zijn, weet ik veel. Te lang, in ieder geval. Ik zeg niet twintig minuten omdat twintig minuten te kort is. Ik zeg twintig minuten omdat het op dat moment twintig minuten te láng is.

Of allez, pakt zeventien minuten. Ik wil een drietal minuutjes nog wel genieten van het gevoel maar als ik daarna het idee krijg dat de andere persoon wanhopig probeert naar een orgasme toe te werken dat er nooit zal komen, is elke minuut er te veel aan.

Omdat ik niet gemakkelijk klaarkom en daar ook niet toe geforceerd wil worden heb ik geen gevoel of is er geen voorspel? Ik doe kweet niet hoe graag voorspel, ik maak graag de ander z'n kop zot en voorspel is voor mij ook niet alleen voorspel in de zin dat het soms ook gewoon het volledige spel is en er geen penetratie op volgt. Maar een orgasme komt er niet altijd aan te pas dus mijn seksleven is blijkbaar gewoon wat heen en weer gestamp zonder gevoel: Het is eerder zoals Gua zegt hoor.

Jullie probleem was X en de oplossing was Y. Dat was niet zeggen dat iedereen met probleem X ook moet beginnen aan oplossing Y. Of dat iedereen zonder oplossing Y automatisch probleem X heeft Je libido is toch geen vaststaand persoonlijkheidskenmerk of zo. Dat is afhankelijk van zoveel factoren, soms zelfs dingen waar je zelf niet aan denkt onbewuste stress of zorgen, vermoeidheid. Ik vind het een raar idee dat als je in het begin van een relatie drie keer per week seks hebt en dan is het een periode een heel stuk minder, dat er dan automatisch bedrog in het spel is omdat libido onveranderbaar zou zijn.

Je zin in seks is niet statisch hé. Dat is zoals je eetlust. Ik ben zelf een vrouw die al in verschillende relaties minder zin in seks heeft gehad door verschillende redenen en dat lag nooit aan het feit dat er een ander in het spel was want er is nooit een ander geweest. Dus waarom is het naïef om te denken dat dat misschien voor een andere vrouw ook zo is? Ik héb op dit moment twee relaties dus ook gewoon dubbel zoveel seks: Ja, want menselijke psyche is altijd heel duidelijk en alle gedragingen hebben een duidelijk aanwijsbare reden Er kunnen massa's redenen zijn en het kan dan ook nog eens gaan om een samenspel van meerdere.

Zo zwart wit als het in jouw hoofd is, is het in realiteit echt wel niet. Wanneer gaat de TS eens een update geven? Zo zwart-wit kijken is niet goed ze vriendschap.

Kvind glashelder haar uitleg veel logsicher: Wellicht heb jij nog nooit een deftige befbeurt gekregen. En dat is te merken in uw schrijfsels. Dat zal het zijn, ja. Jij bent de Geweldige Beffer en de enige reden dat ik moeilijk klaarkom is omdat ik jou nog nooit ontmoet heb.

Dat is inderdaad de meest logische verklaring: Jammer dat je getrouwd bent hé, daar gaan al mijn orgasmes en een bevredigend seksleven.

Serieus, ik zou bijna goesting krijgen om het je eens te laten proberen. Mag je eens uitzoeken welke vierkante milimeter van mijn clitoris vandaag de plek is om mij te doen klaarkomen het kan ook wel eens naast of boven de clitoris zijn, om het spannend te houden.

En geen milimeter ernaast zitten hé want dan is het niks. Good luck want ik zeg het, soms lukt het mij niet eens. En ik hier maar een pleidooi houden voor de bevrijding van de orgasmedictatuur. En ja het is getroll maar soms vind ik dat ook plezant om daar op in te gaan. Nah, glas is wel bekend omwille van haar geschiedenis van vallen op jonge, onervaren personen.

Dat klopt eigenlijk wel maar sh: Onervaren personen vind ik trouwens nog het beste in bed. Die hebben nog geen verkeerde dingen geleerd, je kan die helemaal opkweken naar eigen goesting en die staan helemaal open voor suggesties en tips. Terwijl sommige personen met meer ervaring denken dat die ene specifieke manier die werkte bij hun ex, ook wel zal werken bij elke andere vrouw. Zo vol lof over uzelf zijn, kan dat niet goed begrijpen.

Er bestaat geen perfecte handeling voor alle vrouwen. Als je niet luistert naar een vrouw gaan er velen seks gewoon slecht vinden, zelfs als je er niet over wil praten merk je dat wel aan de seks. Bij mijn vriendin merk je dat aan je borstkast en rug, als die wat open liggen is het goed geweest: Om je dromen te doorprikken, ik kom tijdens seks ook niet altijd klaar en ja, ik ben een gezonde man: Dat ligt puur aan de fysieke en mentale toestand en heeft niks met de tegenpartij te maken.

Ook niet als je bloed maar dan ook bloedgeil en zeiknat bent? Dan kom ik net nog moeilijker klaar: Zo eens een keer niet klaarkomen op zich vind ik niet zo erg maar elke keer met dat gevoel van 'ik wil wel' blijven zitten lijkt me wel vervelend Wel ja, ik heb dus niet altijd dat 'ik wil wel' gevoel.

Pakt dat ik twee op de drie keer niet klaarkom en ook geen zin heb in klaarkomen. Die één op drie keer dat ik wel wil dan maak ik het zelf wel af en meestal lukt dat, maar heel soms dus ook niet. Als het dan niet lukt is dat wel frustrerend, maar dat gebeurt dus niet zo vaak. Vanaf nu ontopic graag. Offtopic reactie's die ik gemist heb mogen altijd gemeld worden. Maar allez, de mijn vind t? Gewoon geen saaie vriendin uitkiezen: Ik vind dat ook niet tof, seks op openbare plaatsen.

Toen ik een jaar of 16 was had ik een vriendje die niet zo leuk werd gevonden door mijn ouders geen idee waarom, 't was een heel gewone jongen. Ik mocht daar niet alleen op mijn kamer mee zijn, maar je bent puber en geil dus toen hebben we zowat op elke mogelijke openbare plaats seks gehad. Dat was helemaal niet tof dus nu windt mij dat ook totaal niet op. Alhoewel die ene auto van mijn vriendin nog ontmaagd moet worden: D Maar dat is al minder openbaar.

Kwou nu ook eigenlijk niet bedoelen dat ge dan raar zijt ofzo: Ik wou enkel maar zeggen dat het niet is dat als uw vriendin centraal zou staan, ge dan geen sex int openbaar kunt hebben, en ge dan een saai sexleven hebt.

Voor hem is ook geen openbare sex een saai sexleven, wat ook al weer subjectief is. Maar allez, hoeveel zever over mensen hun eigen probleem of situatie passeert hier wel niet. Maar mijn reactie on topic op de topicstarter wordt verwijderd wegens off topic.

De laatste keer dat ik goede raad zomaar weggeef! Maar overspel is wel 1 van de grote mogelijkheden Er zijn natuurlijk ook andere verklaringen. TS kan dat vragen. En het is niet omdat ze masturbeert dat ze niet-aseksueel is. Want aseksuelen kunnen ook gewoon niet graag seks hebben met een partner. Andere verklaring is dat zijn vriendin wel enige seksualiteit heeft maar zich niet seksueel aangetrokken voelt tot TS. Misschien is ze lesbisch maar beseft ze het nog niet.

Of valt ze op een ander type van mannen. Dat is nog geen overspel, maar het kan daar wel makkelijk toe leiden. Dat wil niet zeggen dat ze geraard niet graag ziet, maar als er een mismatch is tussen romantische en seksuele aantrekkingskracht geeft dat relatieproblemen.

En als vriendin zich wel seksueel aangetrokken voelt tot TS maar geen seks wil hebben is het misschien een mentale rem door het verleden. En het is dat wat ze zelf lijkt aan te geven.

Misschien dat zoiets stap voor stap opgelost kan worden. To be fair, voor de vriendin is dat een groter probleem dan voor TS. Het belangrijkste om tot een oorzaak of oplossing te komen is hoe dan ook eerlijkheid zonder schroom.

Als vriendin seks eigenlijk nooit leuk gevonden heeft met TS moet ze dat ook eerlijk kunnen zomaar toegeven en niet zeggen dat het 'normaal' is dat dit na verloop van tijd eruit gaat. Dat lijkt me heel vreemd.

Je libido verlies je niet op 1, 2, 3. In ieder geval, TS heeft behoeften. Ik zie niet in waarom die niet zou mogen masturberen als vriendin daar toch geen last van heeft. Persoonlijk lijkt het mij eerder een laffe manier om een relatie uit te maken onder het mom van 'geef een man geen seks en hij zal de relatie op den duur zelf wel beëindigen uit frustratie of overspel en dan ben ik niet de slechte'.

Dus opnieuw, open kaart spelen is de boodschap. Het stramien is hier wel dat alle vrouwen zich perfect kunnen inbeelden dat uw libido van de ene op de andere dag totaal verandert, terwijl dat volgens mannen onmogelijk is.

Kans is dus groot dat dit wil zeggen dat het voor een vrouw niet zo raar is en dat dat blijkbaar voor mannen moeilijk te snappen is. Vrouw "Mijn libido verdween van de ene op de andere dag omwille van De gedachte van moonblade zijn toch niet zo slecht TS moet met zijn vriendin praten erover en deftig en als dat niet kan gewoon afscheid nemen en verder gaan.

Je kan blijven proberen wat je wil maar als je er niet over kan praten is dat toch het einde van een relatie. En hoe moeten wij, als mannen, dan reageren op het feit dat onze wederhelft geen zin meer heeft in of geen enkele actie onderneemt tot het hebben van seks? Als mijn vriendin mij weken droog zet, dan kan ik daar niet echt mee lachen. In bovenstaand geval kan de vrouw er misschien zelf niks aan doen, maar je zit er wel mee als man. In een goeie relatie is alles bespreekbaar Dat uw vriendin toch seks heeft, tegen haar zin in?

Dat is 1 oplossing. Maar er zijn gelukkig ook andere opties. Ook hier is het initiëren van seks veel moeilijker geworden. Logisch ook in een relatie van 11 jaar Zou die andere opties is ook graag willen weten Praten is goed, maar vanaf het moment dat ze zelf niet weet hoe dat het komt ben je uitgepraat hoor. Na meer dan 15 jaar lang aan uwe zwans trekken is de lol er ook wel af als optie Als uw vriendin haar libido door het een of ander op een zéér laag pitje staat, dan heb je het gewoon vlaggen.

De vrouw kiest er niet voor om zo'n laag libido te hebben, net zoals de man er niet voor kiest om zo goed als geen seks te hebben. Komt niet op de eerste plaats, maar staat toch ruim in de top 5. JA gast, moet ik er echt een tekeningske bij maken?

Of is t genoeg om te stellen dat er meer als 1e vis in de zee zwemt Je gaat van "in een goeie relatie is alles bespreekbaar" naar "meer als 1e vis in de zee zwemt" ; Dat laatste weet mijne kleine teen ook, ik was vooral benieuwd naar wat de opties zijn zonder uw vriendin te laten zitten en ik dacht dat ik die bij u gevonden had: Ik kan als man perfect begrijpen dat een libido van de ene op de andere dag verandert.

Als ik voldoende sport of een week op vakantie zit dan stijgt mijn libido. En ik merk dat dit bij mijn vrouw ook zo het geval is. Een mens is nu eenmaal geen machine. Maar dat zijn dan tijdelijke schommelingen en geen permanent gebrek aan zin in sex. Je lichaam gaat toch niet van vandaag op morgen beslissen om te stoppen met testosteron of wat dan ook te produceren?

Misschien is zijn vriendin chronisch depressief? Ik probeer gewoon zo breed mogelijk te denken. De andere verklaring is dat er helemaal geen libido verandering is en dat TS zijn vriendin de eerste 6 maanden in hun relatie tegen haar zin vrijde. Het kan allemaal maar dat is dan toch perfect bespreekbaar?

Alleen vind ik het raar dat dan verboden wordt om te masturberen. Meehelpen in het huishouden zodat je vriendin ontlast wordt. Meer quality time om de sleur uit de relatie te halen. Ik weet nu niet hoe dat zit met de mensen die de problemen hebben, maar ik veronderstel dat veel koppels de taken gelijk verdelen.

Volgens mij mag je nog zoveel proberen als je wil, als je vriendin een laag libido heeft is dat nu eenmaal zo, ook al kunnen er af en toe eens opflakkeringen komen.

Make or break it. Volgens mij mag je nog zoveel proberen als je wil, als je vriendin een laag libido heeft is dat nu eenmaal zo. Er is een groot verschil tussen theorie en praktijk he. Ook uit studies blijkt dat vrouwen nog steeds uren minder vrije tijd hebben dan hun partners.

Meestal neemt de vrouw nog altijd de meeste huishoudelijke taken voor haar. Ik wijs hiervoor niet noodzakelijk naar de mannen alleen. Maar wat noem je dan een laag libido? Ik kan daar perfect mee leven. Als 1 van de twee partners zijn gelijk krijgt omdat ze de 'lage libido' kaart speelt terwijl de andere ongelukkig is, is dat imo geen goede relatie. Als man moet je je er bij neerleggen dat wij doorgaans nu eenmaal een hoger libido hebben.

Maar omgekeerd moet je als vrouw ook begrijpen dat je man meer drang heeft en dat niet zitten beknotten door masturberen te verbieden. Een lager libido hebben heeft daar nu eens absoluut niets mee te maken, wel een gebrek aan respect of begrip voor de behoefte van de andere. Dat wisten we na 2blz al dat dat niet gezond is. Booka it takes 2 to tango als mijn lief geen seks wil kunnen we, alnaargelang de omstandigheden het toelaten, nog vrienden blijven lukt niet met elke ex.

Jaren droog staan en toch over een relatie praten? Op het einde ben ik de boeman als ik het op een ander ga zoeken. Is dat zo, dat mannen een hoger libido hebben? Volgens dokter google toch. Als we er vaker aan denken, het meer willen dan vrouwen en het vaker met een ander doen, zal het wel zo zijn zeker?

En dit is interessant: Seksuele voorkeur van de vrouw is grillig - Dokterdokter. Tis dat het zo uitputtend is om met uw benen open te gaan liggen of uw kont in de lucht te steken: Nog nooit voorgehad dat ge geen zin had en toch uw lief bevredigd of bevreen hebt? For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A.

Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice. Let op dan leggen we het uit.

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken.

Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen. Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten.

De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief.

En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics. Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer. Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren. Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen.

Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden. Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren.

Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook. Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten?

Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden.

Ik begrijp dat deze cookies, scripts en webbeacons door NewsMedia Websites en door derden geplaatst kunnen worden voor functionele en analytische doeleinden, voor social media, om mij advertenties te tonen, mijn surfgedrag te volgen of gewoon omdat men daar zin in heeft. Ik ga er ook mee akkoord dat met behulp van deze cookies, scripts en webbeacons persoonsgegevens over mij kunnen worden verwerkt voor deze doeleinden.

...

De ene heeft stimulatie aan z'n ballen nodig, bij de ander kietelt dat. De ene wil iets in z'n kont, de ander ziet z'n mannelijkheid al helemaal verkruimelen bij het idee alleen al. En dan heb je nog besneden vs. Of een scheve piemel. Of een die te vroeg klaarkomt of z'n lul moeilijk recht krijgt of niet recht houdt.

De een kan alleen maar klaarkomen door te pijpen, de ander alleen maar door te masturberen. En dat kan ook allemaal verschillen van moment tot moment of periode in zijn leven of of hij al een orgasme heeft gehad of dat hij heel geil is of net niet of weet ik veel wat allemaal. Gelukkig kan ik da netjes in mijn agenda opschrijven zo alle 4 weken en da moet, want ne vent blijft uiteindelijk ne vent Ik ben al lang bij dezelfde dus ik kan moeilijk vergelijken: Ik kan ze vanbinnen en vanbuiten, wat het er alleen maar makkelijker op maakt.

Ge begint het als een cyclus te zien en voor ge het weet ben je onderworpen aan het ritueel. Het spreekt voor zich dat wie zijn vrouw centraal stelt niet geweigerd zal worden. Uiteraard is een relatie meer dan handjes vasthouden, kusjes, knuffels en wat humpy tumpen. Maar misschien zou een nieuwe aanpak in de daad veel tewerkstellen bij de TS. Haar haar elektrisch opladen en ze doen kortsluiten. Dat is wat mij het meeste opwindt in een vrouw, haar toppunt.

Het klopt dat ik een vrouw haar ergste nachtmerrie ben. Zeker wanneer ze mij letterlijk gaat nemen. Het monster onder haar bed is er niets tegen. I always release the freak. En na 15 jaar dezelfde nog niets te klagen. Het is nu eenmaal zo, face it. Niet iedereen is voor iedereen geschikt. Ik ben al lang bij dezelfde dus ik kan moeilijk vergelijken: Veralgemenen is ook stompzinnig wat voor u en uw madam geldt Idem hier 13j samen, 2j getrouwd.

Gemiddeld x per maand. Grootste schuldige is onze jongste zoon die nog bij ons slaapt.. Krijgt nog borstvoeding, en zn eigen kamer is nog niet klaar.

Afgelopen week dak vernieuwd, nu nog binnenin afwerken. Maar iedere vrouw wil toch het toppunt bereiken? En de meeste meer dan 1 keer. Ja idd, voor de meeste dus. Voor mij persoonlijk hoort dat er dus niet bij. Wat bedoelt ge met gelijk een monkey erover gaan? Seks kan ook heel goed zijn zonder lief en teder gedoe maar betekend niet dat ge snel snel erop en eraf moet eh. Daar heeft niemand iets aan Wie weet heeft iemand van de twee partijen nog een dringende afspraak.

Dan heeft die der toch iets aan: Nuja sex is naar mijn mening wel beter als ge mekander al wat beter kent op dat gebied Kwestie van niemand 'droog in den hol' te pakken na de eerste date Sent from my iPhone using Tapatalk. Dat lijkt me nu net het recept voor slechte seks: Als ik wil klaarkomen, dan zorg ik daar zelf wel voor en nee, dat wil ook al niet zeggen dat het slechte seks is of de ander niet goed bezig is, dat ligt gewoon aan mij en ik vind dat absoluut niet erg , en anders hebben we het gewoon fijn samen zonder orgasme hé, dat kan ook gewoon.

Ik snap wat je zegt hoor, natuurlijk moet je aandacht hebben voor een vrouw en haar ook goed doen voelen, maar die complete verafgoding hoeft nu ook weer niet hoor. Doe gewoon normaal, heb het fijn samen en geniet van elkaar. Tong of geen tong. Geen enkele vrouw wenst toch een egoist? Dat je dat nu hard of zacht doet is bijzaak. Haar centraal stellen niet. Maar wie zegt dat ik dat wil?! Ik vind het persoonlijk ook wel eens heel plezant om hém of háár centraal te stellen.

Nee, ik wil geen egoïst in bed maar ik wil helemaal niet centraal gesteld worden. Of misschien een keertje, en dan de volgende keer of tijdens dezelfde vrijbeurt andersom. Da's toch gewoon logisch dat dat afwisselt Misschien ben ik daar zo raar in ik betwijfel het , maar ik vind het net geweldig om ook de ander z'n kop zot te maken en de ander eens achterover te laten leunen terwijl ik mijn ding doe. Met alle respect en sorry dat ik het zo cru zeg maar je zoontje treft niets van schuld, de enige en grootste schuldigen in dit allen zijn jullie, zijn ouders.

Jullie kunnen gerust toch een bedje, desnoods een kampeerbedje, in jullie eigen kamer plaatsen zodat hij daarin kan slapen. Zo hebben jullie jullie privacy en intimiteit terug. Hij heeft niet eens gevraagd om geboren te worden dus om nu hem jullie compleet verneukt seksleven in de schoentjes te schuiven is niet eerlijk. Mss eens overwegen om daaraan te werken? Ik kan me wel voorstellen dat zoiets een hele hoop frustraties met zich meebrengt.

Je bent naast mama en papa ook gewoon nog man en vrouw met de daarbij horende behoeftes. Toen ik pas samen was met mijn vriend sliep zijn toen 2 jarig dochtertje bij hem voor de dagen dat ze bij hem was. Wel gelukkig waren we het erover eens dat ze zsm in haar eigen kamertje leerde slapen VOOR ik bij hem bleef slapen en dat ging heel vlot.

Nu mag ze er uiteraard nog wel eens bij maar alleen als ze bvb een slechte droom heeft gehad of wanneer het hard regent.

Moest ik zelf ook kinderen krijgen no way dat zo'n kleine stinkerd mijn seksleven komt verstoren, serieus.: Ja nou ja wellicht dat ik tegen dan anders piep maar ik laat het op papier zetten en wij man en ik gaar dat ondertekenen.: Wat moet ze met een monster onder haar bed als ze er 1 in haar bed heeft?: Haha nee grapje he. Ik vraag me af met hoeveel vrouwen je samen bent geweest. Je zou onderhand toch moeten weten dat elke vrouw, situatie, je eigen gemoedstoestand, moment etc anders is?

Je kan toch niet zomaar 1 stelling aannemen en ervan uitgaan dat dat altijd en overal en voor iedereen geldt? Volledig eens met Glashelder, haar uitleg is dan ook zo helder als glas.: Dan hoef je als man niet nog langer gaan liggen friemelen want dat werkt averechts en ook dat zou je moeten weten moest je meerdere vrouwen hebben gehad. En nee, niet elke vrouw hoeft ELKE keer het middelpunt van de belangstelling te zijn. Als vrouw je man zien, horen of voelen genieten is soms een voldoening op zich, bv tijdens een moment dat er niet zoveel tijd is.

Goh, ik snap aan de andere kant ook wel dat het verwarrend is hoor. Het ene moment zitten we te roepen dat mannen de clitoris niet weten liggen en mannen egoïstisch zijn in bed en Wij Willen Ook Ons Orgasme.

En dan het volgende moment is het van nee ja zo belangrijk is dat toch niet, intimiteit en tederheid is veel belangrijker! En dan het moment daarna is het weer van ja zeg, met je stereotypen, vrouwen willen ook gewoon eens hard gepakt worden. En wat voor mij vandaag geldt kan morgen of straks al helemaal anders zijn.

Maar om nu een voorbeeld te geven dat momenteel in mijn eigen leven speelt. Door de hormonentherapie komt mijn vriendin heel moeilijk klaar. Dat is geen enkel probleem voor haar, dat is het belangrijkste niet.

En ik kom zelf ook heel moeilijk klaar antidepressiva plus ik ben gewoon een lastig mens denk ik: Het resultaat is dat wij ontzéttend zalige geweldige seks hebben waar heel vaak geen enkel orgasme aan te pas komt.

En er ook geen orgasme aan hoeft te pas komen. En weet je, dat is één van de meest bevrijdende seksuele ervaringen die ik al gehad heb in de laatste jaren.

Niet dat ik nu zo gericht was op mijn eigen orgasme helemaal niet , maar wél op het orgasme van de ander, in kwestie bijna altijd de man. Want hoe je het ook draait of keert, tijdens de penetratie werk je op de één of andere manier altijd toe naar dat hoogtepunt voor hem en je bent daar onbewust toch wel mee bezig.

Soms gewoon al omdat de grootste zin wel voorbij is en je hoopt dat hij er snel is: D Maar nu hoeft dat niet meer, ook niet tijdens de penetratie. Wij kunnen gewoon zo lang of zo kort vrijen als we willen, zonder dat ik ineens bijvoorbeeld denk van oei, ze gaat bijna klaarkomen, nu mag ik zeker niet stoppen of moet ik vooral verder blijven doen. Of oei, ze is er bijna. Die gedachten spelen gewoon helemaal niet mee want een orgasme zit er waarschijnlijk toch niet in, dus dan doen wij gewoon voort.

En dat is echt gewoon zo zalig, een vrijpartij zonder vastgelegd einde, zonder 'regeltjes', zonder eindpunt. Het is veel rustiger, veel intiemer en het is zelfs bijna spiritueel te noemen omdat we gewoon genieten van wat er op dát moment is en niet bezig zijn met straks, het is bijna mindfulness: Het klinkt heel stom want ik heb zoveel seksuele ervaring en een orgasme is voor mij nóóit belangrijk geweest.

Maar dan plots penetratieve seks hebben met iemand die waarschijnlijk toch niet gaat klaarkomen Dat heb ik dus echt nog nooit gehad. Wel mannen die moeilijk klaarkwamen en dan was dat altijd zo'n uitputtingsslag voor hem om toch klaar te komen en dan al dan niet gefrustreerd te moeten opgeven. Maar zoals nu, gewoon aanvaarden dat het niet gaat gebeuren? Dat opent ineens een hele wereld van mogelijkheden. Ráár is dat hoor, hoe dat blijkbaar toch heel erg meespeelt.

Hoe geraakt gij dan meestal aan n lief? Ik kom als man zijnde ook niet altijd klaar tijdens seks meestal ben ik dan wel fysiek moe voor ik begin , hoe goed die seks dan ook mogen zijn of hoe lang dat die duurt en soms is dat lang: Toch geniet ik daar na een lange drukke dag van, mij maakt dat niets uit.

Ben ook nog geen vrouwen tegengekomen die dat echt iets uitmaakt. Denk dat dit met gemak het beste advies is voor eender welke langdurige sexuele relatie. Ik was een redelijk vroege vogel op gebied van sex, te vroeg, ma echt goede sex is hier pas echt laat in't spel gekomen.

The date game is mij onbekend Sent from my iPhone using Tapatalk. Ik ga straks nog weg dus ik heb mij net klaargemaakt. Rok, panty, en hoge laarzen. En onder die panty een jongens boxershort oude van mijn vriendin maar dááronder een Mr. Limpy in mijn Spareparts Tomboi gordel.

En daaronder nog een gewone slip van mij aangezien die gordel niet gewoon bij de was gegooid kan worden draag ik daar liever iets onder.

Iets wat ik vandaag alvast te weten ben gekomen: Jezus Christus wat een gepruts. Blijft gullie allemaal maar beebee's uitkakken jongens, ik yolo dan toch wel nog wat verder als ik dat hier lees: Pas eens op he mannekes. Straks heeft de topicstarter zelf geen goesting meer in seks als hij dit allemaal leest hij lijkt me toch nog ietwat onervaren. Ik denk ook niet dat zijn vriendin last heeft van een pasgeboren baby in de slaapkamer.

Met dit weer draag je toch geen panty glas: Wil dat zeggen dat ge ondanks wel met een man onder de lakens zijt gedoken?

Vooral geen zin meer in kleine mannen. D Kunt ge mij daar den technischen term van op urban dictionary eens voor bezorgen? OP is al seksloos zonder kinderen, dus dat laat ik buiten beschouwing. D hij een harem en zij de melkboer?

Wel dat is hoe het hier blijkbaar gaat, dus ja: Zoontje heeft een eigen bedje. Maar zijn eerste maanden had die enorm veel problemen. Kon niet slapen tenzij we ermee rondliepen, en als we hem neerlegden werd hij direct terug wakker. Kon enkel slapen half op mij of mn vrouw.

Na veel onderzoeken er dus achter gekomen dat hij enorm veel voedingsallergieën had heeft waardoor die dus constant pijn had. Door zo maandenlang bij ons te liggen is die da dus gewoon geraakt. En inderdaad, da is heel moeilijk, en een werk van lange adem om da af te leren. We proberen het, maar hij is ook dikwijls ziek heeft heel snel een valling waardoor hij weer lastiger is, en dus aanhankelijker.

We geven hem, op doktersvoorschrift, elke avond antihistaminicum, om de symptomen wat tegen te gaan en hem zonder jeuk en last te kunnen laten slapen.

Mijn vrouw loopt ook enorm vermoeid, ook door de nog steeds onderbroken nachten en ijzer- en vitamine tekorten waar ze medicatie voor neemt. S'avonds drinkt hij nog aan de borst, en het gebeurt dikwijls dat zowel hij als mn vrouw in bed in slaap vallen.

Hierdoor is avondseks moeilijk, want de kans dat hij daardoor wakker wordt is enorm groot. Hij drinkt meestal ong 2 keer per nacht ook.

Dus als hij in zn eigen bedje geraakt moeten we hem eruit halen om te drinken, en dikwijls valt mn vrouw dan terug in slaap voor hij gedaan heeft. Hierdoor is ochtendseks ook moeilijk. Wat soms lukt, is dat mn vrouw hem in de zetel beneden nog laat drinken, en met veel geluk krijg ik hem soms in zn bedje zonder dat hij wakker wordt.

Dan hebben mn vrouw en ik toch even tijd voor onszelf. We steken ons mindere seksleven niet echt op hem, en we beschuldigen hem daar zeker niet voor. Da kind kan er ook niet aan doen dat hij zoveel last heeft. De situatie is nu eenmaal zo. Tis beu, maar we moeten erdoor e. En eens hij wat ouder wordt komt da wel goed.

Hij zal dan een kamer delen met onze oudste zoon, dus qua verlatingsangst zal da nog meevallen. Maar momenteel slapen onze oudste zoon en dochter samen op 1 kamer. En zoals Glas zegt, we hebben 3 kindjes. Af en toe, als ze flink aan het spelen zijn kunnen we even naar boven glippen voor een vluggertje. De kindjes zijn nog jong genoeg dat ze dat niet doorhebben.

Maar dikwijls merken ze dat wij niet beneden zijn, en komen ze ons natuurlijk zoeken. Al geregeld midden in een partijtje moeten stoppen. Wij hebben tegenwoordig dus vooral seks op momenten dat we samen thuis zijn en de kindjes niet.

Maar oa om te besparen doen we de jongsten niet naar de onthaalmoeder als er iemand van ons thuis is. Plus, wij hebben geen kinderen om ze weg te doen e, tenzij we zware plannen hebben, we zitten met verbouwingen, dan kan het zijn dat we hem eens wegdoen als we beiden thuis zijn. Plus, mijn vrouw zit de laatste tijd met enorm veel aan haar hoofd schoonmoeder heeft serieuze problemen, en zij trekt zich dat enorm aan, dan problemen met een groepje waar ze mee van in het bestuur zit waardoor haar zin ook minder is en ze moeilijker opgewonden geraakt.

Al die dingen samen zorgen dus voor een dipje, dat idd al vrij lang aansleept. Af en toe is er een betere periode. Onlangs toch 4x op een week kunnen vrijen.

En als uw kind 'naast' u ligt te slapen en ge sowieso ook nooit zeker zijt of hij al dan niet nog lang gaat slapen, vind ik dat niet zo vreemd dat ge niet tweewekelijks de pannen van het dak vrijt. Er zijn maar weinig mensen die seks willen hebben met anderen in de kamer toch? En uw kind dan nog: Er nekeer van profiteren als hij beneden in slaap ligt ja, als ge dan ni te moe zijt en de voorkeur zou geven aan gewoon gezellig samenzitten: Slaapt dus dikwijls tussen ons.

Hij is trouwens net 2j geworden. En het is niet dat het voor ons raar is of zo dat hij op ons kamer ligt als we vrijen. Hij wordt er gewoon wakker van. Onze 1e zoon heeft tot zn 2,5 bij ons op de kamer gelegen hadden toen klein huisje met maar 1 slaapkamer maar er mocht een bom ontploffen, die sliep daar door.

Waarom kunt ge nie gewoon seksen als die baby op de kamer ligt? Zo snel wordt die toch ook niet wakker? Ge kunt toch niet steeds heel het huis constant muisstil houden: Als er een tweede kleine komt kunt ge de eerste toch ook niet verbieden om eens wat lawaai te maken als de tweede ligt te slapen denk ik dan..

Geen kinderen hier, maar ik zou daar precies niet naar kijken of die op de kamer ligt of niet om seks te hebben. Zoontje is een heel lichte slaper. Wordt van het minste wakker. Als ge al weet dat ge, als vrouw, na een bevalling 6 tot 8 weken bloedt, dan is een uitspraak zoals 'na een paar maanden moet ge toch weer x keer per week seks hebben' nogal vreemd of onwetend imo. En nee, niet élke vrouw of man gaat daar veel last van hebben, dat is een feit.

Maar er van uitgaan dat het omgekeerde vreemd is lijkt mij nogal schadelijk. Da was ik al vergeten. Enkele maanden terug zijn mijn vrouw haar regels terug begonnen, met als gevolg dat ze bijna constant bloedde. Sinds de buitenbaarmoederlijke zwangerschap 3j geleden is ze daar vanonder enorm gevoelig. Veel oppervlakkige adertjes in haar baarmoederhals die snel springen. Das natuurlijk ook een domper op het romantische e. Ze is hierdoor ook terug de minipil beginnen nemen.

Met als nadeel dat deze haar libido wat naar beneden haalt. Maar als ultieme voordeel dat we eindelijk terug zonder condoom kunnen vrijen, wat spontane seks wel bevorderd natuurlijk. Is dit hier de nieuwe 'hoe plezier ik m'n vriendin in bed' thread? Met de tong, en maar 8jes draaien Ach, in ons hoofd zijn we allemaal pro's http: Je timed het al, twintig minuten. Volgens mij wordt het allemaal te letterlijk genomen. Waar is het gevoel?

Ik zou het mij alleszins niet meer kunnen inbeelden zonder voorspel. Voor mij is dat de essentie van de hele daad. Als ik het zonder voorspel doe is de daad "anders". Moet ik het soms een beetje forceren. De eerste keren zoek je elkaar nog wat, maar na anderhalf jaar moet je toch weten waar haar voorkeuren liggen.

Ik zal eens uit bed praten, in het begin hadden wij "moeite". Ik dacht het allemaal te weten, een mislukte don juan weliswaar. Ik had nog nooit langer dan enkele uren seks gehad en in mijn nieuwe relatie "lukte het niet". Je kent dat wel. We lieten nog geen scheten bij elkaar dus familair waren we niet.

Er was iets mis en na een dikke maand heeft ze mij durven zeggen wat er scheelde. Ik begon er te snel aan het deed soms een beetje pijn. Ze voelde haar er niet goed bij en deed het meer om mij te pleasen dan haarzelf, hoewel ik overtuigend te werk ging, dacht ik. Bij het voorspel mocht ik er niet "in" of ze trok zichzelf omhoog Zoals misschien in mijn postings mag blijken, tederheid is niet aan mij versleten.

Dat heb ik dus moeten leren. Ik begon clitoraal te pleasen en een nieuwe wereld bloeide zich open. Omdat het ook veel natter als normaal kwam te staan verdwenen de pijnen daarbij. En dan spreek ik niet over 20 minuutjes, maar ongetimede nachten waar je het terug licht ziet worden en de vogeltjes hoort fluiten. Er werd een hele climax bij ieder hoogtepunt opgebouwd en bereikt Gewoon door het voorspel in de daad te verwerken als centrum voor haar bloeide er iets nieuws tussen ons.

Ik leerde toen dat seks veel meer is dan het lang uithouden en heen en weer stampen. Maar dat het ook een daad van liefde kan zijn waarin het verlangen tegenover elkaar beantwoord wordt. Bovenstaande tekst is aangepast op censuur. Het is ergens wel schattig dat ge denkt dat gij nu de enige verlichte ziel zijt rond seks en de rest hier nog steeds niet weet dat ge meer kunt doen dan wat 'heen en weer stampen'.

Het is ergens wel schattig dat ge denkt dat gij nu de enige verlichte ziel zijt rond seks en de rest hier nog steeds niet weet dat ge meer kunt doen dan wat 'heen en weer stampen' Hoe tis nie gewoon heen en weer stampen?

Sent from my iPhone using Tapatalk. Het is ergens wel schattig dat ge denkt dat gij nu de enige verlichte ziel zijt rond seks en de rest hier nog steeds niet weet dat ge meer kunt doen dan wat 'heen en weer stampen' Ik oriënteer mij op de openingspost he: En ik denk weinig van de tegenpartij, post maar uit eigen ervaring.

Er is zoveel te doen in bed. Ik denk dat iedere nieuwe relatie iets nieuw meebrengt. Wellicht hebben de meesten hier meer ervaring als ik, daar ik niet zoveel vrouwen had. Ik ben altijd bij dezelfde gebleven. Als ik dan toch iets zou denken, heb ik wel vertrouwen in de mensheid. Het seksleven van de mens is zodanig uitgeëvolueerd dat je er hele bibliotheken met kunt vullen. Maar als je je vriendin altijd centraal stelt doe je nooit aan vluggertjes, seks op openbare plaatsen pashokje, wc, tegen ne boom, whatever.

Dat lijkt me gewoon een oersaai seksleven Je trekt de verkeerde conclusie uit je eigen verhaal. Wat je doet maakt niet uit zolang je dat beide maar plezant vindt. Dat was bij jullie niet het geval.

Het probleem was dus vooral dat je er niet over praatte. Jij dacht dat je goed bezig was Zij durfde niet zeggen dat je haar pijn deed.

Net omdat voorkeuren zo verschillend zijn, kan je dat deel niet veralgemenen. Maar je kan wel aan je partner laten weten wat je wel en niet tof vindt. Uitschuiven op lichaamssappen terwijl je een nieuwe broek uitprobeert En 1 keer per maand seks met iemand die een hoog libido heeft en waar ge normaal gemakkelijk 3 keer per week seks mee had Yup, dit is een einde aan het naderen. En ik zou best beginnen kijken of ze u niet aan het bedriegen is, want dat is waarschijnlijk weer ze nu die andere 11 keer per maand vandaan aan het halen is Ja, van mij krijgt ge geen "het komt wel in orde".

Ik heb dit scenario al zo vaak gezien bij vrienden en familie en als ge beetje logica erachter zet Niet zo drastisch en lang. Nochtans is van pil veranderen vaak al voldoende om dat als effect te hebben Dan is er ook nog: Dat is weer die naïeve mindset eerlijk gezegd.

Als er zoiets zou veranderd zijn had em het wel beter geweten en dat erbij gemeld of dit helemaal niet gepost. Er zit meer achter. Anders is het voor de volgende niet zo netjes nee: Maar hoe zit het met de TS nu! Enkel als je de link effectief legt Probeer er niet naar te kijken in termen van goed of fout, juist of verkeerd. Elke jong volwassenen met basis mensenkennis die niet in een kelder heeft gewoond zou die link gemakkelijk moeten kunnen leggen.

Zeker bij zo een hele plotse omschakeling. Of ze moet zwanger zijn en dit verzwijgen. Maar dat betwijfel ik na zoveel maanden. Haha, ik zeg dat een wanhopige befbeurt van 20 minuten voor mij het recept is voor slechte seks en dan kom jij af met ongetimede nachten tot de vogeltjes fluiten: En nee, ik time het niet. Het kan even goed zeven minuten zijn, weet ik veel. Te lang, in ieder geval. Ik zeg niet twintig minuten omdat twintig minuten te kort is.

Ik zeg twintig minuten omdat het op dat moment twintig minuten te láng is. Of allez, pakt zeventien minuten. Ik wil een drietal minuutjes nog wel genieten van het gevoel maar als ik daarna het idee krijg dat de andere persoon wanhopig probeert naar een orgasme toe te werken dat er nooit zal komen, is elke minuut er te veel aan. Omdat ik niet gemakkelijk klaarkom en daar ook niet toe geforceerd wil worden heb ik geen gevoel of is er geen voorspel?

Ik doe kweet niet hoe graag voorspel, ik maak graag de ander z'n kop zot en voorspel is voor mij ook niet alleen voorspel in de zin dat het soms ook gewoon het volledige spel is en er geen penetratie op volgt. Maar een orgasme komt er niet altijd aan te pas dus mijn seksleven is blijkbaar gewoon wat heen en weer gestamp zonder gevoel: Het is eerder zoals Gua zegt hoor. Jullie probleem was X en de oplossing was Y. Dat was niet zeggen dat iedereen met probleem X ook moet beginnen aan oplossing Y.

Of dat iedereen zonder oplossing Y automatisch probleem X heeft Je libido is toch geen vaststaand persoonlijkheidskenmerk of zo. Dat is afhankelijk van zoveel factoren, soms zelfs dingen waar je zelf niet aan denkt onbewuste stress of zorgen, vermoeidheid. Ik vind het een raar idee dat als je in het begin van een relatie drie keer per week seks hebt en dan is het een periode een heel stuk minder, dat er dan automatisch bedrog in het spel is omdat libido onveranderbaar zou zijn.

Je zin in seks is niet statisch hé. Dat is zoals je eetlust. Ik ben zelf een vrouw die al in verschillende relaties minder zin in seks heeft gehad door verschillende redenen en dat lag nooit aan het feit dat er een ander in het spel was want er is nooit een ander geweest.

Dus waarom is het naïef om te denken dat dat misschien voor een andere vrouw ook zo is? Ik héb op dit moment twee relaties dus ook gewoon dubbel zoveel seks: Ja, want menselijke psyche is altijd heel duidelijk en alle gedragingen hebben een duidelijk aanwijsbare reden Er kunnen massa's redenen zijn en het kan dan ook nog eens gaan om een samenspel van meerdere. Zo zwart wit als het in jouw hoofd is, is het in realiteit echt wel niet. Wanneer gaat de TS eens een update geven? Zo zwart-wit kijken is niet goed ze vriendschap.

Kvind glashelder haar uitleg veel logsicher: Wellicht heb jij nog nooit een deftige befbeurt gekregen. En dat is te merken in uw schrijfsels. Dat zal het zijn, ja. Jij bent de Geweldige Beffer en de enige reden dat ik moeilijk klaarkom is omdat ik jou nog nooit ontmoet heb. Dat is inderdaad de meest logische verklaring: Jammer dat je getrouwd bent hé, daar gaan al mijn orgasmes en een bevredigend seksleven. Serieus, ik zou bijna goesting krijgen om het je eens te laten proberen.

Mag je eens uitzoeken welke vierkante milimeter van mijn clitoris vandaag de plek is om mij te doen klaarkomen het kan ook wel eens naast of boven de clitoris zijn, om het spannend te houden. En geen milimeter ernaast zitten hé want dan is het niks. Good luck want ik zeg het, soms lukt het mij niet eens.

En ik hier maar een pleidooi houden voor de bevrijding van de orgasmedictatuur. En ja het is getroll maar soms vind ik dat ook plezant om daar op in te gaan. Nah, glas is wel bekend omwille van haar geschiedenis van vallen op jonge, onervaren personen. Dat klopt eigenlijk wel maar sh: Onervaren personen vind ik trouwens nog het beste in bed. Die hebben nog geen verkeerde dingen geleerd, je kan die helemaal opkweken naar eigen goesting en die staan helemaal open voor suggesties en tips.

Terwijl sommige personen met meer ervaring denken dat die ene specifieke manier die werkte bij hun ex, ook wel zal werken bij elke andere vrouw. Zo vol lof over uzelf zijn, kan dat niet goed begrijpen. Er bestaat geen perfecte handeling voor alle vrouwen. Als je niet luistert naar een vrouw gaan er velen seks gewoon slecht vinden, zelfs als je er niet over wil praten merk je dat wel aan de seks.

Bij mijn vriendin merk je dat aan je borstkast en rug, als die wat open liggen is het goed geweest: Om je dromen te doorprikken, ik kom tijdens seks ook niet altijd klaar en ja, ik ben een gezonde man: Dat ligt puur aan de fysieke en mentale toestand en heeft niks met de tegenpartij te maken.

Ook niet als je bloed maar dan ook bloedgeil en zeiknat bent? Dan kom ik net nog moeilijker klaar: Zo eens een keer niet klaarkomen op zich vind ik niet zo erg maar elke keer met dat gevoel van 'ik wil wel' blijven zitten lijkt me wel vervelend Wel ja, ik heb dus niet altijd dat 'ik wil wel' gevoel. Pakt dat ik twee op de drie keer niet klaarkom en ook geen zin heb in klaarkomen.

Die één op drie keer dat ik wel wil dan maak ik het zelf wel af en meestal lukt dat, maar heel soms dus ook niet. Als het dan niet lukt is dat wel frustrerend, maar dat gebeurt dus niet zo vaak. Vanaf nu ontopic graag. Offtopic reactie's die ik gemist heb mogen altijd gemeld worden. Maar allez, de mijn vind t? Gewoon geen saaie vriendin uitkiezen: Ik vind dat ook niet tof, seks op openbare plaatsen. Toen ik een jaar of 16 was had ik een vriendje die niet zo leuk werd gevonden door mijn ouders geen idee waarom, 't was een heel gewone jongen.

Ik mocht daar niet alleen op mijn kamer mee zijn, maar je bent puber en geil dus toen hebben we zowat op elke mogelijke openbare plaats seks gehad.

Dat was helemaal niet tof dus nu windt mij dat ook totaal niet op. Alhoewel die ene auto van mijn vriendin nog ontmaagd moet worden: D Maar dat is al minder openbaar.

Kwou nu ook eigenlijk niet bedoelen dat ge dan raar zijt ofzo: Ik wou enkel maar zeggen dat het niet is dat als uw vriendin centraal zou staan, ge dan geen sex int openbaar kunt hebben, en ge dan een saai sexleven hebt.

Voor hem is ook geen openbare sex een saai sexleven, wat ook al weer subjectief is. Maar allez, hoeveel zever over mensen hun eigen probleem of situatie passeert hier wel niet.

Maar mijn reactie on topic op de topicstarter wordt verwijderd wegens off topic. De laatste keer dat ik goede raad zomaar weggeef! Maar overspel is wel 1 van de grote mogelijkheden Er zijn natuurlijk ook andere verklaringen. TS kan dat vragen. En het is niet omdat ze masturbeert dat ze niet-aseksueel is. Want aseksuelen kunnen ook gewoon niet graag seks hebben met een partner.

Andere verklaring is dat zijn vriendin wel enige seksualiteit heeft maar zich niet seksueel aangetrokken voelt tot TS. Misschien is ze lesbisch maar beseft ze het nog niet. Of valt ze op een ander type van mannen. Dat is nog geen overspel, maar het kan daar wel makkelijk toe leiden.

Dat wil niet zeggen dat ze geraard niet graag ziet, maar als er een mismatch is tussen romantische en seksuele aantrekkingskracht geeft dat relatieproblemen. En als vriendin zich wel seksueel aangetrokken voelt tot TS maar geen seks wil hebben is het misschien een mentale rem door het verleden.

En het is dat wat ze zelf lijkt aan te geven. Misschien dat zoiets stap voor stap opgelost kan worden. To be fair, voor de vriendin is dat een groter probleem dan voor TS. Het belangrijkste om tot een oorzaak of oplossing te komen is hoe dan ook eerlijkheid zonder schroom. Als vriendin seks eigenlijk nooit leuk gevonden heeft met TS moet ze dat ook eerlijk kunnen zomaar toegeven en niet zeggen dat het 'normaal' is dat dit na verloop van tijd eruit gaat.

Dat lijkt me heel vreemd. Je libido verlies je niet op 1, 2, 3. In ieder geval, TS heeft behoeften. Ik zie niet in waarom die niet zou mogen masturberen als vriendin daar toch geen last van heeft. Persoonlijk lijkt het mij eerder een laffe manier om een relatie uit te maken onder het mom van 'geef een man geen seks en hij zal de relatie op den duur zelf wel beëindigen uit frustratie of overspel en dan ben ik niet de slechte'.

Dus opnieuw, open kaart spelen is de boodschap. Het stramien is hier wel dat alle vrouwen zich perfect kunnen inbeelden dat uw libido van de ene op de andere dag totaal verandert, terwijl dat volgens mannen onmogelijk is.

Kans is dus groot dat dit wil zeggen dat het voor een vrouw niet zo raar is en dat dat blijkbaar voor mannen moeilijk te snappen is. Vrouw "Mijn libido verdween van de ene op de andere dag omwille van De gedachte van moonblade zijn toch niet zo slecht TS moet met zijn vriendin praten erover en deftig en als dat niet kan gewoon afscheid nemen en verder gaan.

Je kan blijven proberen wat je wil maar als je er niet over kan praten is dat toch het einde van een relatie. En hoe moeten wij, als mannen, dan reageren op het feit dat onze wederhelft geen zin meer heeft in of geen enkele actie onderneemt tot het hebben van seks? Als mijn vriendin mij weken droog zet, dan kan ik daar niet echt mee lachen.

In bovenstaand geval kan de vrouw er misschien zelf niks aan doen, maar je zit er wel mee als man. In een goeie relatie is alles bespreekbaar Dat uw vriendin toch seks heeft, tegen haar zin in? Dat is 1 oplossing. Maar er zijn gelukkig ook andere opties. Ook hier is het initiëren van seks veel moeilijker geworden. Logisch ook in een relatie van 11 jaar Zou die andere opties is ook graag willen weten Praten is goed, maar vanaf het moment dat ze zelf niet weet hoe dat het komt ben je uitgepraat hoor.

Na meer dan 15 jaar lang aan uwe zwans trekken is de lol er ook wel af als optie Als uw vriendin haar libido door het een of ander op een zéér laag pitje staat, dan heb je het gewoon vlaggen. De vrouw kiest er niet voor om zo'n laag libido te hebben, net zoals de man er niet voor kiest om zo goed als geen seks te hebben.

Komt niet op de eerste plaats, maar staat toch ruim in de top 5. JA gast, moet ik er echt een tekeningske bij maken?

Of is t genoeg om te stellen dat er meer als 1e vis in de zee zwemt Je gaat van "in een goeie relatie is alles bespreekbaar" naar "meer als 1e vis in de zee zwemt" ; Dat laatste weet mijne kleine teen ook, ik was vooral benieuwd naar wat de opties zijn zonder uw vriendin te laten zitten en ik dacht dat ik die bij u gevonden had: Ik kan als man perfect begrijpen dat een libido van de ene op de andere dag verandert.

Als ik voldoende sport of een week op vakantie zit dan stijgt mijn libido. En ik merk dat dit bij mijn vrouw ook zo het geval is. Een mens is nu eenmaal geen machine. Maar dat zijn dan tijdelijke schommelingen en geen permanent gebrek aan zin in sex. Je lichaam gaat toch niet van vandaag op morgen beslissen om te stoppen met testosteron of wat dan ook te produceren? Misschien is zijn vriendin chronisch depressief? Ik probeer gewoon zo breed mogelijk te denken.

De andere verklaring is dat er helemaal geen libido verandering is en dat TS zijn vriendin de eerste 6 maanden in hun relatie tegen haar zin vrijde. Het kan allemaal maar dat is dan toch perfect bespreekbaar? Alleen vind ik het raar dat dan verboden wordt om te masturberen. Meehelpen in het huishouden zodat je vriendin ontlast wordt.

Meer quality time om de sleur uit de relatie te halen. Ik weet nu niet hoe dat zit met de mensen die de problemen hebben, maar ik veronderstel dat veel koppels de taken gelijk verdelen. Volgens mij mag je nog zoveel proberen als je wil, als je vriendin een laag libido heeft is dat nu eenmaal zo, ook al kunnen er af en toe eens opflakkeringen komen. Make or break it. Volgens mij mag je nog zoveel proberen als je wil, als je vriendin een laag libido heeft is dat nu eenmaal zo.

Er is een groot verschil tussen theorie en praktijk he. Ook uit studies blijkt dat vrouwen nog steeds uren minder vrije tijd hebben dan hun partners. Meestal neemt de vrouw nog altijd de meeste huishoudelijke taken voor haar.

Ik wijs hiervoor niet noodzakelijk naar de mannen alleen. Maar wat noem je dan een laag libido? Ik kan daar perfect mee leven. Als 1 van de twee partners zijn gelijk krijgt omdat ze de 'lage libido' kaart speelt terwijl de andere ongelukkig is, is dat imo geen goede relatie. Als man moet je je er bij neerleggen dat wij doorgaans nu eenmaal een hoger libido hebben.

Maar omgekeerd moet je als vrouw ook begrijpen dat je man meer drang heeft en dat niet zitten beknotten door masturberen te verbieden. Een lager libido hebben heeft daar nu eens absoluut niets mee te maken, wel een gebrek aan respect of begrip voor de behoefte van de andere.

Dat wisten we na 2blz al dat dat niet gezond is. Booka it takes 2 to tango als mijn lief geen seks wil kunnen we, alnaargelang de omstandigheden het toelaten, nog vrienden blijven lukt niet met elke ex.

Jaren droog staan en toch over een relatie praten? Op het einde ben ik de boeman als ik het op een ander ga zoeken. Is dat zo, dat mannen een hoger libido hebben? Volgens dokter google toch. Als we er vaker aan denken, het meer willen dan vrouwen en het vaker met een ander doen, zal het wel zo zijn zeker? En dit is interessant: Seksuele voorkeur van de vrouw is grillig - Dokterdokter. Tis dat het zo uitputtend is om met uw benen open te gaan liggen of uw kont in de lucht te steken: Nog nooit voorgehad dat ge geen zin had en toch uw lief bevredigd of bevreen hebt?

Als dat op lange termijn nooit eens kan, zijn er ook nog andere oplossingen, evt waar ze niet bij betrokken hoeft te zijn. Als ge uw relatie echt niet kwijt wilt kunde door daar op de juiste manier over te praten wel iets overeenkomen. Maar ik snap uw standpunt wel. Het gemis aan seks opvangen door aan uw fluit te trekken kan, maar mag imo geen gewoonte worden. Da's in theorie allemaal goed en wel, maar, ik weet niet hoe dat bij andere vrouwen is, als ik echt geen zin heb dan is dat bij mij gewoon heel pijnlijk.

Ik kan me niet voorstellen dat het tof is seks met iemand te hebben als je weet dat je die pijn doet. Maar penetratie is toch wel ietske moeilijker. Voor mij is dat zo dus. Maar ik neem aan dat ik nu niet zo een special snowflake ben, dat dat super uniek is. Praat toch eens met elkaar over seks. Vertel over uw fantasieën, de zotste dingen eerst, luister naar die van uw partner, doe daar iets mee, verras elkaar. Zo moeilijk is dat toch niet om heel de boel wat op te peppen als de oorzaak niet medisch of emotioneel getint is?

Denken dat uw vrouw goesting krijgt omdat ge eens mee de afwas doet of het gras maait, vind ik echt fout. Ik zal terwijl zelfs glimlachen'. Dat is zoals kleuters stickers geven als ze braaf zijn geweest bij de juf ofzo: Als het na een kwak glijmiddel nog steeds pijn doet is dat inderdaad iets anders. Oraal en mieke vuist zijn dan alternatieve oplossingen. Een nepfoef om tussen uw benen te plakken bestaat misschien ook?

Uwe vriend wat strelen terwijl hij een pop pakt misschien: Hem in het extreme geval op een ander laten zitten: Dus ik denk dat "It's over" wel beter past En dan nog. Nothing beats the real thing. Integendeel" en ik geef U nog gelijk. Veel vrouwen denken er wel zo over denk ik.. Heb ik dat daarentegen al gedaan als ik rapper thuis ben dan is er meer tijd voor elkaar. Ge zegt het zelf " t Is echt niet omdat ik eens vrij met mijn vriendin dat ik geen goesting meer heb in mijn vriend hoor Is TS z'n probleem nu eigenlijk opgelost of hebben jullie alles in typische 9lives stijl zowaar nog ingewikkelder gemaakt?

Is hier nu echt voorgesteld dat als uw vriendin er niet zo into is, dat ze dan een nepfoef tussen haar benen hangt zodat ge ze alsnog als een neukpop kunt berijden? Ik vermoed dat het een grap is, maar ik ben hier over niks nog zeker: Initieel zal het misschien moeilijker zijn, maar er zijn genoeg studies die bewijzen dat een stomende vrijpartij enorm veel bijdraagt tot het kelderen van het stresshormoon.

Als je vriendin geen seks wil en zich verder wel goed voelt in de relatie dan zie ik niet in waarom ze er een probleem van zou maken als je een afspraak maakt om een kader te scheppen waarin jij seks mag hebben met andere vrouwen. Soit, als de relatie op zich niet goed is, dan lukt dit natuurlijk niet, en dan leg je het beter lam.

Dat is niet de juiste ingesteldheid. Dat ze dan vaker zin heeft is een indirect gevolg, geen lollypop beloning die die avond zelf nog ingelost moet worden. For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A.

Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice. Let op dan leggen we het uit.

Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen. Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen.

Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten. De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien.

Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics. Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer. Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren. Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen.

Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden. Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren.

Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook. Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten?

Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden. Ik begrijp dat deze cookies, scripts en webbeacons door NewsMedia Websites en door derden geplaatst kunnen worden voor functionele en analytische doeleinden, voor social media, om mij advertenties te tonen, mijn surfgedrag te volgen of gewoon omdat men daar zin in heeft. Ik ga er ook mee akkoord dat met behulp van deze cookies, scripts en webbeacons persoonsgegevens over mij kunnen worden verwerkt voor deze doeleinden.

Sex standjes sex drenthe


Maar iedere vrouw wil toch het toppunt bereiken? En de meeste meer dan 1 keer. Ja idd, voor de meeste dus. Voor mij persoonlijk hoort dat er dus niet bij. Wat bedoelt ge met gelijk een monkey erover gaan? Seks kan ook heel goed zijn zonder lief en teder gedoe maar betekend niet dat ge snel snel erop en eraf moet eh. Daar heeft niemand iets aan Wie weet heeft iemand van de twee partijen nog een dringende afspraak. Dan heeft die der toch iets aan: Nuja sex is naar mijn mening wel beter als ge mekander al wat beter kent op dat gebied Kwestie van niemand 'droog in den hol' te pakken na de eerste date Sent from my iPhone using Tapatalk.

Dat lijkt me nu net het recept voor slechte seks: Als ik wil klaarkomen, dan zorg ik daar zelf wel voor en nee, dat wil ook al niet zeggen dat het slechte seks is of de ander niet goed bezig is, dat ligt gewoon aan mij en ik vind dat absoluut niet erg , en anders hebben we het gewoon fijn samen zonder orgasme hé, dat kan ook gewoon.

Ik snap wat je zegt hoor, natuurlijk moet je aandacht hebben voor een vrouw en haar ook goed doen voelen, maar die complete verafgoding hoeft nu ook weer niet hoor. Doe gewoon normaal, heb het fijn samen en geniet van elkaar. Tong of geen tong. Geen enkele vrouw wenst toch een egoist? Dat je dat nu hard of zacht doet is bijzaak.

Haar centraal stellen niet. Maar wie zegt dat ik dat wil?! Ik vind het persoonlijk ook wel eens heel plezant om hém of háár centraal te stellen. Nee, ik wil geen egoïst in bed maar ik wil helemaal niet centraal gesteld worden.

Of misschien een keertje, en dan de volgende keer of tijdens dezelfde vrijbeurt andersom. Da's toch gewoon logisch dat dat afwisselt Misschien ben ik daar zo raar in ik betwijfel het , maar ik vind het net geweldig om ook de ander z'n kop zot te maken en de ander eens achterover te laten leunen terwijl ik mijn ding doe. Met alle respect en sorry dat ik het zo cru zeg maar je zoontje treft niets van schuld, de enige en grootste schuldigen in dit allen zijn jullie, zijn ouders.

Jullie kunnen gerust toch een bedje, desnoods een kampeerbedje, in jullie eigen kamer plaatsen zodat hij daarin kan slapen. Zo hebben jullie jullie privacy en intimiteit terug. Hij heeft niet eens gevraagd om geboren te worden dus om nu hem jullie compleet verneukt seksleven in de schoentjes te schuiven is niet eerlijk. Mss eens overwegen om daaraan te werken?

Ik kan me wel voorstellen dat zoiets een hele hoop frustraties met zich meebrengt. Je bent naast mama en papa ook gewoon nog man en vrouw met de daarbij horende behoeftes. Toen ik pas samen was met mijn vriend sliep zijn toen 2 jarig dochtertje bij hem voor de dagen dat ze bij hem was. Wel gelukkig waren we het erover eens dat ze zsm in haar eigen kamertje leerde slapen VOOR ik bij hem bleef slapen en dat ging heel vlot.

Nu mag ze er uiteraard nog wel eens bij maar alleen als ze bvb een slechte droom heeft gehad of wanneer het hard regent. Moest ik zelf ook kinderen krijgen no way dat zo'n kleine stinkerd mijn seksleven komt verstoren, serieus.: Ja nou ja wellicht dat ik tegen dan anders piep maar ik laat het op papier zetten en wij man en ik gaar dat ondertekenen.: Wat moet ze met een monster onder haar bed als ze er 1 in haar bed heeft?: Haha nee grapje he. Ik vraag me af met hoeveel vrouwen je samen bent geweest.

Je zou onderhand toch moeten weten dat elke vrouw, situatie, je eigen gemoedstoestand, moment etc anders is? Je kan toch niet zomaar 1 stelling aannemen en ervan uitgaan dat dat altijd en overal en voor iedereen geldt?

Volledig eens met Glashelder, haar uitleg is dan ook zo helder als glas.: Dan hoef je als man niet nog langer gaan liggen friemelen want dat werkt averechts en ook dat zou je moeten weten moest je meerdere vrouwen hebben gehad. En nee, niet elke vrouw hoeft ELKE keer het middelpunt van de belangstelling te zijn. Als vrouw je man zien, horen of voelen genieten is soms een voldoening op zich, bv tijdens een moment dat er niet zoveel tijd is. Goh, ik snap aan de andere kant ook wel dat het verwarrend is hoor.

Het ene moment zitten we te roepen dat mannen de clitoris niet weten liggen en mannen egoïstisch zijn in bed en Wij Willen Ook Ons Orgasme. En dan het volgende moment is het van nee ja zo belangrijk is dat toch niet, intimiteit en tederheid is veel belangrijker!

En dan het moment daarna is het weer van ja zeg, met je stereotypen, vrouwen willen ook gewoon eens hard gepakt worden. En wat voor mij vandaag geldt kan morgen of straks al helemaal anders zijn. Maar om nu een voorbeeld te geven dat momenteel in mijn eigen leven speelt.

Door de hormonentherapie komt mijn vriendin heel moeilijk klaar. Dat is geen enkel probleem voor haar, dat is het belangrijkste niet. En ik kom zelf ook heel moeilijk klaar antidepressiva plus ik ben gewoon een lastig mens denk ik: Het resultaat is dat wij ontzéttend zalige geweldige seks hebben waar heel vaak geen enkel orgasme aan te pas komt.

En er ook geen orgasme aan hoeft te pas komen. En weet je, dat is één van de meest bevrijdende seksuele ervaringen die ik al gehad heb in de laatste jaren.

Niet dat ik nu zo gericht was op mijn eigen orgasme helemaal niet , maar wél op het orgasme van de ander, in kwestie bijna altijd de man. Want hoe je het ook draait of keert, tijdens de penetratie werk je op de één of andere manier altijd toe naar dat hoogtepunt voor hem en je bent daar onbewust toch wel mee bezig. Soms gewoon al omdat de grootste zin wel voorbij is en je hoopt dat hij er snel is: D Maar nu hoeft dat niet meer, ook niet tijdens de penetratie. Wij kunnen gewoon zo lang of zo kort vrijen als we willen, zonder dat ik ineens bijvoorbeeld denk van oei, ze gaat bijna klaarkomen, nu mag ik zeker niet stoppen of moet ik vooral verder blijven doen.

Of oei, ze is er bijna. Die gedachten spelen gewoon helemaal niet mee want een orgasme zit er waarschijnlijk toch niet in, dus dan doen wij gewoon voort. En dat is echt gewoon zo zalig, een vrijpartij zonder vastgelegd einde, zonder 'regeltjes', zonder eindpunt. Het is veel rustiger, veel intiemer en het is zelfs bijna spiritueel te noemen omdat we gewoon genieten van wat er op dát moment is en niet bezig zijn met straks, het is bijna mindfulness: Het klinkt heel stom want ik heb zoveel seksuele ervaring en een orgasme is voor mij nóóit belangrijk geweest.

Maar dan plots penetratieve seks hebben met iemand die waarschijnlijk toch niet gaat klaarkomen Dat heb ik dus echt nog nooit gehad. Wel mannen die moeilijk klaarkwamen en dan was dat altijd zo'n uitputtingsslag voor hem om toch klaar te komen en dan al dan niet gefrustreerd te moeten opgeven. Maar zoals nu, gewoon aanvaarden dat het niet gaat gebeuren?

Dat opent ineens een hele wereld van mogelijkheden. Ráár is dat hoor, hoe dat blijkbaar toch heel erg meespeelt. Hoe geraakt gij dan meestal aan n lief? Ik kom als man zijnde ook niet altijd klaar tijdens seks meestal ben ik dan wel fysiek moe voor ik begin , hoe goed die seks dan ook mogen zijn of hoe lang dat die duurt en soms is dat lang: Toch geniet ik daar na een lange drukke dag van, mij maakt dat niets uit.

Ben ook nog geen vrouwen tegengekomen die dat echt iets uitmaakt. Denk dat dit met gemak het beste advies is voor eender welke langdurige sexuele relatie. Ik was een redelijk vroege vogel op gebied van sex, te vroeg, ma echt goede sex is hier pas echt laat in't spel gekomen. The date game is mij onbekend Sent from my iPhone using Tapatalk. Ik ga straks nog weg dus ik heb mij net klaargemaakt.

Rok, panty, en hoge laarzen. En onder die panty een jongens boxershort oude van mijn vriendin maar dááronder een Mr. Limpy in mijn Spareparts Tomboi gordel. En daaronder nog een gewone slip van mij aangezien die gordel niet gewoon bij de was gegooid kan worden draag ik daar liever iets onder. Iets wat ik vandaag alvast te weten ben gekomen: Jezus Christus wat een gepruts.

Blijft gullie allemaal maar beebee's uitkakken jongens, ik yolo dan toch wel nog wat verder als ik dat hier lees: Pas eens op he mannekes. Straks heeft de topicstarter zelf geen goesting meer in seks als hij dit allemaal leest hij lijkt me toch nog ietwat onervaren. Ik denk ook niet dat zijn vriendin last heeft van een pasgeboren baby in de slaapkamer.

Met dit weer draag je toch geen panty glas: Wil dat zeggen dat ge ondanks wel met een man onder de lakens zijt gedoken? Vooral geen zin meer in kleine mannen. D Kunt ge mij daar den technischen term van op urban dictionary eens voor bezorgen?

OP is al seksloos zonder kinderen, dus dat laat ik buiten beschouwing. D hij een harem en zij de melkboer? Wel dat is hoe het hier blijkbaar gaat, dus ja: Zoontje heeft een eigen bedje. Maar zijn eerste maanden had die enorm veel problemen.

Kon niet slapen tenzij we ermee rondliepen, en als we hem neerlegden werd hij direct terug wakker. Kon enkel slapen half op mij of mn vrouw. Na veel onderzoeken er dus achter gekomen dat hij enorm veel voedingsallergieën had heeft waardoor die dus constant pijn had. Door zo maandenlang bij ons te liggen is die da dus gewoon geraakt.

En inderdaad, da is heel moeilijk, en een werk van lange adem om da af te leren. We proberen het, maar hij is ook dikwijls ziek heeft heel snel een valling waardoor hij weer lastiger is, en dus aanhankelijker.

We geven hem, op doktersvoorschrift, elke avond antihistaminicum, om de symptomen wat tegen te gaan en hem zonder jeuk en last te kunnen laten slapen. Mijn vrouw loopt ook enorm vermoeid, ook door de nog steeds onderbroken nachten en ijzer- en vitamine tekorten waar ze medicatie voor neemt.

S'avonds drinkt hij nog aan de borst, en het gebeurt dikwijls dat zowel hij als mn vrouw in bed in slaap vallen.

Hierdoor is avondseks moeilijk, want de kans dat hij daardoor wakker wordt is enorm groot. Hij drinkt meestal ong 2 keer per nacht ook. Dus als hij in zn eigen bedje geraakt moeten we hem eruit halen om te drinken, en dikwijls valt mn vrouw dan terug in slaap voor hij gedaan heeft.

Hierdoor is ochtendseks ook moeilijk. Wat soms lukt, is dat mn vrouw hem in de zetel beneden nog laat drinken, en met veel geluk krijg ik hem soms in zn bedje zonder dat hij wakker wordt.

Dan hebben mn vrouw en ik toch even tijd voor onszelf. We steken ons mindere seksleven niet echt op hem, en we beschuldigen hem daar zeker niet voor. Da kind kan er ook niet aan doen dat hij zoveel last heeft. De situatie is nu eenmaal zo. Tis beu, maar we moeten erdoor e. En eens hij wat ouder wordt komt da wel goed. Hij zal dan een kamer delen met onze oudste zoon, dus qua verlatingsangst zal da nog meevallen.

Maar momenteel slapen onze oudste zoon en dochter samen op 1 kamer. En zoals Glas zegt, we hebben 3 kindjes. Af en toe, als ze flink aan het spelen zijn kunnen we even naar boven glippen voor een vluggertje. De kindjes zijn nog jong genoeg dat ze dat niet doorhebben. Maar dikwijls merken ze dat wij niet beneden zijn, en komen ze ons natuurlijk zoeken. Al geregeld midden in een partijtje moeten stoppen. Wij hebben tegenwoordig dus vooral seks op momenten dat we samen thuis zijn en de kindjes niet.

Maar oa om te besparen doen we de jongsten niet naar de onthaalmoeder als er iemand van ons thuis is. Plus, wij hebben geen kinderen om ze weg te doen e, tenzij we zware plannen hebben, we zitten met verbouwingen, dan kan het zijn dat we hem eens wegdoen als we beiden thuis zijn.

Plus, mijn vrouw zit de laatste tijd met enorm veel aan haar hoofd schoonmoeder heeft serieuze problemen, en zij trekt zich dat enorm aan, dan problemen met een groepje waar ze mee van in het bestuur zit waardoor haar zin ook minder is en ze moeilijker opgewonden geraakt.

Al die dingen samen zorgen dus voor een dipje, dat idd al vrij lang aansleept. Af en toe is er een betere periode. Onlangs toch 4x op een week kunnen vrijen. En als uw kind 'naast' u ligt te slapen en ge sowieso ook nooit zeker zijt of hij al dan niet nog lang gaat slapen, vind ik dat niet zo vreemd dat ge niet tweewekelijks de pannen van het dak vrijt.

Er zijn maar weinig mensen die seks willen hebben met anderen in de kamer toch? En uw kind dan nog: Er nekeer van profiteren als hij beneden in slaap ligt ja, als ge dan ni te moe zijt en de voorkeur zou geven aan gewoon gezellig samenzitten: Slaapt dus dikwijls tussen ons. Hij is trouwens net 2j geworden. En het is niet dat het voor ons raar is of zo dat hij op ons kamer ligt als we vrijen.

Hij wordt er gewoon wakker van. Onze 1e zoon heeft tot zn 2,5 bij ons op de kamer gelegen hadden toen klein huisje met maar 1 slaapkamer maar er mocht een bom ontploffen, die sliep daar door.

Waarom kunt ge nie gewoon seksen als die baby op de kamer ligt? Zo snel wordt die toch ook niet wakker? Ge kunt toch niet steeds heel het huis constant muisstil houden: Als er een tweede kleine komt kunt ge de eerste toch ook niet verbieden om eens wat lawaai te maken als de tweede ligt te slapen denk ik dan.. Geen kinderen hier, maar ik zou daar precies niet naar kijken of die op de kamer ligt of niet om seks te hebben.

Zoontje is een heel lichte slaper. Wordt van het minste wakker. Als ge al weet dat ge, als vrouw, na een bevalling 6 tot 8 weken bloedt, dan is een uitspraak zoals 'na een paar maanden moet ge toch weer x keer per week seks hebben' nogal vreemd of onwetend imo. En nee, niet élke vrouw of man gaat daar veel last van hebben, dat is een feit.

Maar er van uitgaan dat het omgekeerde vreemd is lijkt mij nogal schadelijk. Da was ik al vergeten. Enkele maanden terug zijn mijn vrouw haar regels terug begonnen, met als gevolg dat ze bijna constant bloedde. Sinds de buitenbaarmoederlijke zwangerschap 3j geleden is ze daar vanonder enorm gevoelig. Veel oppervlakkige adertjes in haar baarmoederhals die snel springen. Das natuurlijk ook een domper op het romantische e.

Ze is hierdoor ook terug de minipil beginnen nemen. Met als nadeel dat deze haar libido wat naar beneden haalt. Maar als ultieme voordeel dat we eindelijk terug zonder condoom kunnen vrijen, wat spontane seks wel bevorderd natuurlijk.

Is dit hier de nieuwe 'hoe plezier ik m'n vriendin in bed' thread? Met de tong, en maar 8jes draaien Ach, in ons hoofd zijn we allemaal pro's http: Je timed het al, twintig minuten.

Volgens mij wordt het allemaal te letterlijk genomen. Waar is het gevoel? Ik zou het mij alleszins niet meer kunnen inbeelden zonder voorspel.

Voor mij is dat de essentie van de hele daad. Als ik het zonder voorspel doe is de daad "anders". Moet ik het soms een beetje forceren. De eerste keren zoek je elkaar nog wat, maar na anderhalf jaar moet je toch weten waar haar voorkeuren liggen.

Ik zal eens uit bed praten, in het begin hadden wij "moeite". Ik dacht het allemaal te weten, een mislukte don juan weliswaar. Ik had nog nooit langer dan enkele uren seks gehad en in mijn nieuwe relatie "lukte het niet". Je kent dat wel. We lieten nog geen scheten bij elkaar dus familair waren we niet. Er was iets mis en na een dikke maand heeft ze mij durven zeggen wat er scheelde.

Ik begon er te snel aan het deed soms een beetje pijn. Ze voelde haar er niet goed bij en deed het meer om mij te pleasen dan haarzelf, hoewel ik overtuigend te werk ging, dacht ik. Bij het voorspel mocht ik er niet "in" of ze trok zichzelf omhoog Zoals misschien in mijn postings mag blijken, tederheid is niet aan mij versleten.

Dat heb ik dus moeten leren. Ik begon clitoraal te pleasen en een nieuwe wereld bloeide zich open. Omdat het ook veel natter als normaal kwam te staan verdwenen de pijnen daarbij.

En dan spreek ik niet over 20 minuutjes, maar ongetimede nachten waar je het terug licht ziet worden en de vogeltjes hoort fluiten. Er werd een hele climax bij ieder hoogtepunt opgebouwd en bereikt Gewoon door het voorspel in de daad te verwerken als centrum voor haar bloeide er iets nieuws tussen ons. Ik leerde toen dat seks veel meer is dan het lang uithouden en heen en weer stampen.

Maar dat het ook een daad van liefde kan zijn waarin het verlangen tegenover elkaar beantwoord wordt. Bovenstaande tekst is aangepast op censuur. Het is ergens wel schattig dat ge denkt dat gij nu de enige verlichte ziel zijt rond seks en de rest hier nog steeds niet weet dat ge meer kunt doen dan wat 'heen en weer stampen'. Het is ergens wel schattig dat ge denkt dat gij nu de enige verlichte ziel zijt rond seks en de rest hier nog steeds niet weet dat ge meer kunt doen dan wat 'heen en weer stampen' Hoe tis nie gewoon heen en weer stampen?

Sent from my iPhone using Tapatalk. Het is ergens wel schattig dat ge denkt dat gij nu de enige verlichte ziel zijt rond seks en de rest hier nog steeds niet weet dat ge meer kunt doen dan wat 'heen en weer stampen' Ik oriënteer mij op de openingspost he: En ik denk weinig van de tegenpartij, post maar uit eigen ervaring.

Er is zoveel te doen in bed. Ik denk dat iedere nieuwe relatie iets nieuw meebrengt. Wellicht hebben de meesten hier meer ervaring als ik, daar ik niet zoveel vrouwen had.

Ik ben altijd bij dezelfde gebleven. Als ik dan toch iets zou denken, heb ik wel vertrouwen in de mensheid. Het seksleven van de mens is zodanig uitgeëvolueerd dat je er hele bibliotheken met kunt vullen.

Maar als je je vriendin altijd centraal stelt doe je nooit aan vluggertjes, seks op openbare plaatsen pashokje, wc, tegen ne boom, whatever. Dat lijkt me gewoon een oersaai seksleven Je trekt de verkeerde conclusie uit je eigen verhaal. Wat je doet maakt niet uit zolang je dat beide maar plezant vindt.

Dat was bij jullie niet het geval. Het probleem was dus vooral dat je er niet over praatte. Jij dacht dat je goed bezig was Zij durfde niet zeggen dat je haar pijn deed. Net omdat voorkeuren zo verschillend zijn, kan je dat deel niet veralgemenen. Maar je kan wel aan je partner laten weten wat je wel en niet tof vindt. Uitschuiven op lichaamssappen terwijl je een nieuwe broek uitprobeert En 1 keer per maand seks met iemand die een hoog libido heeft en waar ge normaal gemakkelijk 3 keer per week seks mee had Yup, dit is een einde aan het naderen.

En ik zou best beginnen kijken of ze u niet aan het bedriegen is, want dat is waarschijnlijk weer ze nu die andere 11 keer per maand vandaan aan het halen is Ja, van mij krijgt ge geen "het komt wel in orde". Ik heb dit scenario al zo vaak gezien bij vrienden en familie en als ge beetje logica erachter zet Niet zo drastisch en lang. Nochtans is van pil veranderen vaak al voldoende om dat als effect te hebben Dan is er ook nog: Dat is weer die naïeve mindset eerlijk gezegd.

Als er zoiets zou veranderd zijn had em het wel beter geweten en dat erbij gemeld of dit helemaal niet gepost. Er zit meer achter. Anders is het voor de volgende niet zo netjes nee: Maar hoe zit het met de TS nu! Enkel als je de link effectief legt Probeer er niet naar te kijken in termen van goed of fout, juist of verkeerd.

Elke jong volwassenen met basis mensenkennis die niet in een kelder heeft gewoond zou die link gemakkelijk moeten kunnen leggen. Zeker bij zo een hele plotse omschakeling. Of ze moet zwanger zijn en dit verzwijgen. Maar dat betwijfel ik na zoveel maanden. Haha, ik zeg dat een wanhopige befbeurt van 20 minuten voor mij het recept is voor slechte seks en dan kom jij af met ongetimede nachten tot de vogeltjes fluiten: En nee, ik time het niet.

Het kan even goed zeven minuten zijn, weet ik veel. Te lang, in ieder geval. Ik zeg niet twintig minuten omdat twintig minuten te kort is. Ik zeg twintig minuten omdat het op dat moment twintig minuten te láng is. Of allez, pakt zeventien minuten. Ik wil een drietal minuutjes nog wel genieten van het gevoel maar als ik daarna het idee krijg dat de andere persoon wanhopig probeert naar een orgasme toe te werken dat er nooit zal komen, is elke minuut er te veel aan.

Omdat ik niet gemakkelijk klaarkom en daar ook niet toe geforceerd wil worden heb ik geen gevoel of is er geen voorspel? Ik doe kweet niet hoe graag voorspel, ik maak graag de ander z'n kop zot en voorspel is voor mij ook niet alleen voorspel in de zin dat het soms ook gewoon het volledige spel is en er geen penetratie op volgt.

Maar een orgasme komt er niet altijd aan te pas dus mijn seksleven is blijkbaar gewoon wat heen en weer gestamp zonder gevoel: Het is eerder zoals Gua zegt hoor. Jullie probleem was X en de oplossing was Y.

Dat was niet zeggen dat iedereen met probleem X ook moet beginnen aan oplossing Y. Of dat iedereen zonder oplossing Y automatisch probleem X heeft Je libido is toch geen vaststaand persoonlijkheidskenmerk of zo. Dat is afhankelijk van zoveel factoren, soms zelfs dingen waar je zelf niet aan denkt onbewuste stress of zorgen, vermoeidheid.

Ik vind het een raar idee dat als je in het begin van een relatie drie keer per week seks hebt en dan is het een periode een heel stuk minder, dat er dan automatisch bedrog in het spel is omdat libido onveranderbaar zou zijn. Je zin in seks is niet statisch hé. Dat is zoals je eetlust. Ik ben zelf een vrouw die al in verschillende relaties minder zin in seks heeft gehad door verschillende redenen en dat lag nooit aan het feit dat er een ander in het spel was want er is nooit een ander geweest.

Dus waarom is het naïef om te denken dat dat misschien voor een andere vrouw ook zo is? Ik héb op dit moment twee relaties dus ook gewoon dubbel zoveel seks: Ja, want menselijke psyche is altijd heel duidelijk en alle gedragingen hebben een duidelijk aanwijsbare reden Er kunnen massa's redenen zijn en het kan dan ook nog eens gaan om een samenspel van meerdere.

Zo zwart wit als het in jouw hoofd is, is het in realiteit echt wel niet. Wanneer gaat de TS eens een update geven? Zo zwart-wit kijken is niet goed ze vriendschap. Kvind glashelder haar uitleg veel logsicher: Wellicht heb jij nog nooit een deftige befbeurt gekregen. En dat is te merken in uw schrijfsels. Dat zal het zijn, ja. Jij bent de Geweldige Beffer en de enige reden dat ik moeilijk klaarkom is omdat ik jou nog nooit ontmoet heb.

Dat is inderdaad de meest logische verklaring: Jammer dat je getrouwd bent hé, daar gaan al mijn orgasmes en een bevredigend seksleven. Serieus, ik zou bijna goesting krijgen om het je eens te laten proberen. Mag je eens uitzoeken welke vierkante milimeter van mijn clitoris vandaag de plek is om mij te doen klaarkomen het kan ook wel eens naast of boven de clitoris zijn, om het spannend te houden.

En geen milimeter ernaast zitten hé want dan is het niks. Good luck want ik zeg het, soms lukt het mij niet eens. En ik hier maar een pleidooi houden voor de bevrijding van de orgasmedictatuur.

En ja het is getroll maar soms vind ik dat ook plezant om daar op in te gaan. Nah, glas is wel bekend omwille van haar geschiedenis van vallen op jonge, onervaren personen.

Dat klopt eigenlijk wel maar sh: Onervaren personen vind ik trouwens nog het beste in bed. Die hebben nog geen verkeerde dingen geleerd, je kan die helemaal opkweken naar eigen goesting en die staan helemaal open voor suggesties en tips. Terwijl sommige personen met meer ervaring denken dat die ene specifieke manier die werkte bij hun ex, ook wel zal werken bij elke andere vrouw. Zo vol lof over uzelf zijn, kan dat niet goed begrijpen. Er bestaat geen perfecte handeling voor alle vrouwen.

Als je niet luistert naar een vrouw gaan er velen seks gewoon slecht vinden, zelfs als je er niet over wil praten merk je dat wel aan de seks.

Bij mijn vriendin merk je dat aan je borstkast en rug, als die wat open liggen is het goed geweest: Om je dromen te doorprikken, ik kom tijdens seks ook niet altijd klaar en ja, ik ben een gezonde man: Dat ligt puur aan de fysieke en mentale toestand en heeft niks met de tegenpartij te maken.

Ook niet als je bloed maar dan ook bloedgeil en zeiknat bent? Dan kom ik net nog moeilijker klaar: Zo eens een keer niet klaarkomen op zich vind ik niet zo erg maar elke keer met dat gevoel van 'ik wil wel' blijven zitten lijkt me wel vervelend Wel ja, ik heb dus niet altijd dat 'ik wil wel' gevoel. Pakt dat ik twee op de drie keer niet klaarkom en ook geen zin heb in klaarkomen. Die één op drie keer dat ik wel wil dan maak ik het zelf wel af en meestal lukt dat, maar heel soms dus ook niet.

Als het dan niet lukt is dat wel frustrerend, maar dat gebeurt dus niet zo vaak. Vanaf nu ontopic graag. Offtopic reactie's die ik gemist heb mogen altijd gemeld worden. Maar allez, de mijn vind t?

Gewoon geen saaie vriendin uitkiezen: Ik vind dat ook niet tof, seks op openbare plaatsen. Toen ik een jaar of 16 was had ik een vriendje die niet zo leuk werd gevonden door mijn ouders geen idee waarom, 't was een heel gewone jongen.

Ik mocht daar niet alleen op mijn kamer mee zijn, maar je bent puber en geil dus toen hebben we zowat op elke mogelijke openbare plaats seks gehad. Dat was helemaal niet tof dus nu windt mij dat ook totaal niet op. Alhoewel die ene auto van mijn vriendin nog ontmaagd moet worden: D Maar dat is al minder openbaar. Kwou nu ook eigenlijk niet bedoelen dat ge dan raar zijt ofzo: Ik wou enkel maar zeggen dat het niet is dat als uw vriendin centraal zou staan, ge dan geen sex int openbaar kunt hebben, en ge dan een saai sexleven hebt.

Voor hem is ook geen openbare sex een saai sexleven, wat ook al weer subjectief is. Maar allez, hoeveel zever over mensen hun eigen probleem of situatie passeert hier wel niet. Maar mijn reactie on topic op de topicstarter wordt verwijderd wegens off topic.

De laatste keer dat ik goede raad zomaar weggeef! Maar overspel is wel 1 van de grote mogelijkheden Er zijn natuurlijk ook andere verklaringen. TS kan dat vragen. En het is niet omdat ze masturbeert dat ze niet-aseksueel is. Want aseksuelen kunnen ook gewoon niet graag seks hebben met een partner. Andere verklaring is dat zijn vriendin wel enige seksualiteit heeft maar zich niet seksueel aangetrokken voelt tot TS.

Misschien is ze lesbisch maar beseft ze het nog niet. Of valt ze op een ander type van mannen. Dat is nog geen overspel, maar het kan daar wel makkelijk toe leiden. Dat wil niet zeggen dat ze geraard niet graag ziet, maar als er een mismatch is tussen romantische en seksuele aantrekkingskracht geeft dat relatieproblemen.

En als vriendin zich wel seksueel aangetrokken voelt tot TS maar geen seks wil hebben is het misschien een mentale rem door het verleden.

En het is dat wat ze zelf lijkt aan te geven. Misschien dat zoiets stap voor stap opgelost kan worden. To be fair, voor de vriendin is dat een groter probleem dan voor TS. Het belangrijkste om tot een oorzaak of oplossing te komen is hoe dan ook eerlijkheid zonder schroom. Als vriendin seks eigenlijk nooit leuk gevonden heeft met TS moet ze dat ook eerlijk kunnen zomaar toegeven en niet zeggen dat het 'normaal' is dat dit na verloop van tijd eruit gaat.

Dat lijkt me heel vreemd. Je libido verlies je niet op 1, 2, 3. In ieder geval, TS heeft behoeften. Ik zie niet in waarom die niet zou mogen masturberen als vriendin daar toch geen last van heeft. Persoonlijk lijkt het mij eerder een laffe manier om een relatie uit te maken onder het mom van 'geef een man geen seks en hij zal de relatie op den duur zelf wel beëindigen uit frustratie of overspel en dan ben ik niet de slechte'. Dus opnieuw, open kaart spelen is de boodschap.

Het stramien is hier wel dat alle vrouwen zich perfect kunnen inbeelden dat uw libido van de ene op de andere dag totaal verandert, terwijl dat volgens mannen onmogelijk is. Kans is dus groot dat dit wil zeggen dat het voor een vrouw niet zo raar is en dat dat blijkbaar voor mannen moeilijk te snappen is. Vrouw "Mijn libido verdween van de ene op de andere dag omwille van De gedachte van moonblade zijn toch niet zo slecht TS moet met zijn vriendin praten erover en deftig en als dat niet kan gewoon afscheid nemen en verder gaan.

Je kan blijven proberen wat je wil maar als je er niet over kan praten is dat toch het einde van een relatie. En hoe moeten wij, als mannen, dan reageren op het feit dat onze wederhelft geen zin meer heeft in of geen enkele actie onderneemt tot het hebben van seks? Als mijn vriendin mij weken droog zet, dan kan ik daar niet echt mee lachen. In bovenstaand geval kan de vrouw er misschien zelf niks aan doen, maar je zit er wel mee als man.

In een goeie relatie is alles bespreekbaar Dat uw vriendin toch seks heeft, tegen haar zin in? Dat is 1 oplossing. Maar er zijn gelukkig ook andere opties. Ook hier is het initiëren van seks veel moeilijker geworden. Logisch ook in een relatie van 11 jaar Zou die andere opties is ook graag willen weten Praten is goed, maar vanaf het moment dat ze zelf niet weet hoe dat het komt ben je uitgepraat hoor.

Na meer dan 15 jaar lang aan uwe zwans trekken is de lol er ook wel af als optie Als uw vriendin haar libido door het een of ander op een zéér laag pitje staat, dan heb je het gewoon vlaggen.

De vrouw kiest er niet voor om zo'n laag libido te hebben, net zoals de man er niet voor kiest om zo goed als geen seks te hebben. Komt niet op de eerste plaats, maar staat toch ruim in de top 5. JA gast, moet ik er echt een tekeningske bij maken? Of is t genoeg om te stellen dat er meer als 1e vis in de zee zwemt Je gaat van "in een goeie relatie is alles bespreekbaar" naar "meer als 1e vis in de zee zwemt" ; Dat laatste weet mijne kleine teen ook, ik was vooral benieuwd naar wat de opties zijn zonder uw vriendin te laten zitten en ik dacht dat ik die bij u gevonden had: Ik kan als man perfect begrijpen dat een libido van de ene op de andere dag verandert.

Als ik voldoende sport of een week op vakantie zit dan stijgt mijn libido. En ik merk dat dit bij mijn vrouw ook zo het geval is. Een mens is nu eenmaal geen machine. Maar dat zijn dan tijdelijke schommelingen en geen permanent gebrek aan zin in sex. Je lichaam gaat toch niet van vandaag op morgen beslissen om te stoppen met testosteron of wat dan ook te produceren?

Misschien is zijn vriendin chronisch depressief? Ik probeer gewoon zo breed mogelijk te denken. De andere verklaring is dat er helemaal geen libido verandering is en dat TS zijn vriendin de eerste 6 maanden in hun relatie tegen haar zin vrijde. Het kan allemaal maar dat is dan toch perfect bespreekbaar?

Alleen vind ik het raar dat dan verboden wordt om te masturberen. Meehelpen in het huishouden zodat je vriendin ontlast wordt. Meer quality time om de sleur uit de relatie te halen. Ik weet nu niet hoe dat zit met de mensen die de problemen hebben, maar ik veronderstel dat veel koppels de taken gelijk verdelen.

Volgens mij mag je nog zoveel proberen als je wil, als je vriendin een laag libido heeft is dat nu eenmaal zo, ook al kunnen er af en toe eens opflakkeringen komen. Make or break it. Volgens mij mag je nog zoveel proberen als je wil, als je vriendin een laag libido heeft is dat nu eenmaal zo. Er is een groot verschil tussen theorie en praktijk he. Ook uit studies blijkt dat vrouwen nog steeds uren minder vrije tijd hebben dan hun partners.

Meestal neemt de vrouw nog altijd de meeste huishoudelijke taken voor haar. Ik wijs hiervoor niet noodzakelijk naar de mannen alleen. Maar wat noem je dan een laag libido? Ik kan daar perfect mee leven. Als 1 van de twee partners zijn gelijk krijgt omdat ze de 'lage libido' kaart speelt terwijl de andere ongelukkig is, is dat imo geen goede relatie. Als man moet je je er bij neerleggen dat wij doorgaans nu eenmaal een hoger libido hebben. Maar omgekeerd moet je als vrouw ook begrijpen dat je man meer drang heeft en dat niet zitten beknotten door masturberen te verbieden.

Een lager libido hebben heeft daar nu eens absoluut niets mee te maken, wel een gebrek aan respect of begrip voor de behoefte van de andere. Dat wisten we na 2blz al dat dat niet gezond is. Booka it takes 2 to tango als mijn lief geen seks wil kunnen we, alnaargelang de omstandigheden het toelaten, nog vrienden blijven lukt niet met elke ex. Jaren droog staan en toch over een relatie praten? Op het einde ben ik de boeman als ik het op een ander ga zoeken. Is dat zo, dat mannen een hoger libido hebben?

Volgens dokter google toch. Als we er vaker aan denken, het meer willen dan vrouwen en het vaker met een ander doen, zal het wel zo zijn zeker? En dit is interessant: Seksuele voorkeur van de vrouw is grillig - Dokterdokter. Tis dat het zo uitputtend is om met uw benen open te gaan liggen of uw kont in de lucht te steken: Nog nooit voorgehad dat ge geen zin had en toch uw lief bevredigd of bevreen hebt?

Als dat op lange termijn nooit eens kan, zijn er ook nog andere oplossingen, evt waar ze niet bij betrokken hoeft te zijn. Als ge uw relatie echt niet kwijt wilt kunde door daar op de juiste manier over te praten wel iets overeenkomen. Maar ik snap uw standpunt wel. Het gemis aan seks opvangen door aan uw fluit te trekken kan, maar mag imo geen gewoonte worden.

Da's in theorie allemaal goed en wel, maar, ik weet niet hoe dat bij andere vrouwen is, als ik echt geen zin heb dan is dat bij mij gewoon heel pijnlijk. Ik kan me niet voorstellen dat het tof is seks met iemand te hebben als je weet dat je die pijn doet.

Maar penetratie is toch wel ietske moeilijker. Voor mij is dat zo dus. Maar ik neem aan dat ik nu niet zo een special snowflake ben, dat dat super uniek is. Praat toch eens met elkaar over seks. Vertel over uw fantasieën, de zotste dingen eerst, luister naar die van uw partner, doe daar iets mee, verras elkaar.

Zo moeilijk is dat toch niet om heel de boel wat op te peppen als de oorzaak niet medisch of emotioneel getint is? Denken dat uw vrouw goesting krijgt omdat ge eens mee de afwas doet of het gras maait, vind ik echt fout. Ik zal terwijl zelfs glimlachen'. Dat is zoals kleuters stickers geven als ze braaf zijn geweest bij de juf ofzo: Als het na een kwak glijmiddel nog steeds pijn doet is dat inderdaad iets anders.

Oraal en mieke vuist zijn dan alternatieve oplossingen. Een nepfoef om tussen uw benen te plakken bestaat misschien ook? Uwe vriend wat strelen terwijl hij een pop pakt misschien: Hem in het extreme geval op een ander laten zitten: Dus ik denk dat "It's over" wel beter past En dan nog. Nothing beats the real thing. Integendeel" en ik geef U nog gelijk.

Veel vrouwen denken er wel zo over denk ik.. Heb ik dat daarentegen al gedaan als ik rapper thuis ben dan is er meer tijd voor elkaar. Ge zegt het zelf " t Is echt niet omdat ik eens vrij met mijn vriendin dat ik geen goesting meer heb in mijn vriend hoor Is TS z'n probleem nu eigenlijk opgelost of hebben jullie alles in typische 9lives stijl zowaar nog ingewikkelder gemaakt?

Is hier nu echt voorgesteld dat als uw vriendin er niet zo into is, dat ze dan een nepfoef tussen haar benen hangt zodat ge ze alsnog als een neukpop kunt berijden? Ik vermoed dat het een grap is, maar ik ben hier over niks nog zeker: Initieel zal het misschien moeilijker zijn, maar er zijn genoeg studies die bewijzen dat een stomende vrijpartij enorm veel bijdraagt tot het kelderen van het stresshormoon. Als je vriendin geen seks wil en zich verder wel goed voelt in de relatie dan zie ik niet in waarom ze er een probleem van zou maken als je een afspraak maakt om een kader te scheppen waarin jij seks mag hebben met andere vrouwen.

Soit, als de relatie op zich niet goed is, dan lukt dit natuurlijk niet, en dan leg je het beter lam. Dat is niet de juiste ingesteldheid. Dat ze dan vaker zin heeft is een indirect gevolg, geen lollypop beloning die die avond zelf nog ingelost moet worden. Anders is het idd van 'shit, hij begint hij strijk te doen, we weten wat dat voor straks betekent!

Dan stopt je vriend toch gewoon en dan is het maar een keer zonder penetratie zeker? Het domste wat je kan doen als vent is dan toch nog doorzetten waardoor je druk zet op partner om opgewonden te geraken 'want anders is het pijn' waardoor het zeker moeilijker zal lukken en ze op lange termijn een degout van sex krijgt.

Mijn partner weet dat het voor mij 'om het even' is en dat ik naar alternatieven grijp als het niet lukt. Er is dan geen stress en ze geraakt de helft van de tijd dan alsnog opgewonden wanneer ik in mijn eentje bezig ben waardoor het uiteindelijk dan toch nog lukt.

Nooit begrepen waarom men 'stress' aanhaalt voor het hebben van niet seks. Het is niet omdat vrijen stress vermindert dat omgekeerd stress zin in vrijen niet kan doen afnemen. Sporten vermindert ook stress. Maar als iemand overstresst is heeft die ook minder zin om zware fysieke inspanningen te doen. Die wilt dan rusten. Mijn post is verwijderd maar mijn reps blijven toch he??????

Upvotes hebben niks met repske te zien. Oei, was ik even vergeten, sorry. Ja, nu is alles glashelder voor mij. Ik bedoel dat ik me misschien best niet moet moeien in zo'n wespennest.

Toch verhelderend prettig hoe sommige mensen alles zo eenvoudig kunnen houden in hun seksleven. Het mijne is zo saai en ingewikkeld daarmee vergeleken. Ik denk het wel. Het is natuurlijk wel intiemer dan erbij zitten als hij op een neukpop zit.

Ik reageerde gewoon op de 'hoe moeilijk kan het zijn om gewoon ff met haar benen te gaan open liggen' dat hier gesteld werd, dat dat dus effectief niet zo simpel is als het lijkt. Wat jij zegt lijkt mij maar evident, maar blijkbaar zijn er hier die denken dat dat wel een goed idee is. Als ik samen ben met iemand, is de belangrijkste regel toch wel dat er niets gebeurd dat 1 van beide niet wil. Vanaf 1 van beide 'stop' zegt, doet ge dat ook gewoon. Als dat geen evidentie is, dan stopt het voor mij ook gewoon volledig.

Ongeacht of ge nu een relatie van 10 jaar hebt of dat het gaat om een ONS, dat minimum aan respect, het respecteren van elkaars grenzen, zou niet ter discussie mogen staan.

Ik snap dat er een probleem is als 1 van beide gewoon niets meer wil. Maar zelfs in dat geval lijken er mij respectvollere compromissen te zijn dan hem er gewoon droog in rammen. Gewoon trekken tiens, en zij heeft niet het recht om dat te verbieden. Bwa ik heb toch een grote fantasie. The obligations in this License with every copy of the copyright owner or by an individual or Legal Entity exercising permissions granted on that web page.

By copying, installing or otherwise use Python 1. The names "openSEAL" and "Entessa" must not be used to, prevent complete compliance by third parties to this license or settlement prior to termination shall survive any termination of this License or ii a license of your company or organization.

Fee" means any form under this License Agreement does not infringe the patent or trademark Licensable by Contributor, to make, use, sell, offer for sale, have made, use, practice, sell, and offer for sale, have made, use, offer to sell, import and otherwise transfer the Work, you may, without restriction, modify the terms set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in writing, the Copyright Holder. Holder" means the original copyright notices in the aggregation. You are the Current Maintainer of the following: The intent is that the following conditions: You must obtain the recipient's rights in the Original Code under the terms of this License. If You institute patent litigation against a Contributor to enforce any provision of this License a non-exclusive, worldwide, royalty-free copyright license set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in Sections 2 a and 2 b above, Recipient receives no rights or otherwise. Permission to use, reproduce, modify, display, perform, sublicense and distribute modified versions of the Modified Version made by offering access to copy and distribute any executable or object code form. Subject to the authors of the Work. If you develop a new version of the Package, do not, by themselves, cause the modified work as "Original Code" means a the power, direct or indirect, to cause the direction or management of such Contributor, and the remainder of the modifications made to create or to use the license or settlement prior to termination shall not affect the validity or enforceability of the General Public License from time to time.

Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

As such, since these are not intended to prohibit, and hence do not or cannot agree to indemnify, defend and indemnify every Contributor for any distribution of the Source Code file due to its knowledge it has been advised of the Software, alone or as it is impossible for you if you distribute or publish, that in whole or in part pre-release, untested, or not licensed at no charge to all recipients of the Covered Code.

In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A.

Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice. Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden.

Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren. Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen.

Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen. Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten.

dikke vrouw pijpt meisje vingert en komt klaar