Donkere meesteres slipje uitdoen

donkere meesteres slipje uitdoen

..

Sex date nl thuisontvangst amsterdam

Na de koffie stapten wij in haar auto en reden wij naar het station. Arm in arm liepen wij over het plein het stationsgebouw binnen naar het loket om kaartjes te kopen. En uiteraard hadden wij daarbij het nodige bekijks, wat ons al enigszins geil maakte. In de trein gingen we op een vierzits-plaats zitten, naast elkaar. We wisten dat het wel zo druk zou worden dat er ook mensen tegenover ons zouden moeten gaan zitten. Dat gebeurde ook, 2 oude vrouwtjes. Aan hun blikken kon ik zien dat ze twijfelden Is het een man?

Is het een vrouw? Om aan alle twijfel een einde te maken, streelde mijn Meesteres mijn dijbeen, en stroopte daarbij langzaam maar zeker de zoom van het jurkje zover op, dat mijn slipje met bijbehorende bobbel goed zichtbaar werd. De dametjes stapten op het eerstvolgende station uit! Al dat strelen had mij natuurlijk al wel behoorlijk geil gemaakt, en toen wij eenmaal alleen zaten, begon Meesteres mij over het slipje te strelen, net zolang tot er een nat plekje verscheen van het voorvocht, Een echte marteling, geloof me.

Kort nadat ik een stijve heb gehad of ben klaargekomen, moet ik altijd plassen. Toen ik dat meldde aan mijn Meesteres, beval ze mij het op te houden totdat wij in Amsterdam waren, hetgeen op dat moment niet meer zolang zou duren. Eénmaal aangekomen, liep ze met mij naar het damestoilet. Ze zei me naar het toilet te gaan, te gaan zitten, en te plassen, maar Dat betekende dus, dat ik de rest van de dag met een kletsnat slipje zou moeten rondlopen, als een echte slet.

Uiteraard deed ik wat mij opgedragen was, en daarna gingen we een aantal seksshops bezoeken. Toen we er 1 gevonden hadden die mijn meesteres wel aanstond, bleven we daar lang rondkijken. Meesteres besloot dat deze shop de moeite waard was om een aantal items goed uit te proberen, en vroeg en kreeg toestemming van de eigenaar om het pashokje te gebruiken.

Als eerste werd er een mooie anaalplug uitgepakt. In het hokje moest ik voorover gaan staan, en werd het slipje aan de kant geschoven. Na een beetje glijmiddel in mijn mannenkutje ingebracht te hebben, werd de plug langzaam maar heel zeker naar binnen geschoven. Heerlijk was dat, vooral toen Meesteres zachtjes mijn pikkie begon te masseren terwijl de plug in en uitgeschoven werd.

Na een paar minuten zo met mij gespeeld te hebben, duwde zij de plug helemaal naar binnen en schoof het slipje weer op de plaats. Vervolgens werden er 2 polsboeien met ankertjes gepakt, en werden mijn polsen op de rug geboeid. Ik moest knielen, en mijn hoofd op het krukje leggen. Ik voelde de leren hand van mijn meesteres, die langzaam mijn jurkje opschoof tot boven mijn kontje. Daarna deed zij mij een blinddoek om. Gespannen wachtte ik af wat er nu zou gebeuren. Ik hoorde hoe zij het hokje uitliep, en even later weer terugkwam.

Ik hoorde wel wat ritselen, maar had geen idee wat er te gebeuren stond, tot zij zei: En dat werd het dan ook! Met een zwaar kletsend geluid voelde ik een grote zweep om mijn kont, wat een striemende pijn door mijn billen liet gaan.

En nog eens, en nog eens. Na 10 klappen deed ze mijn blinddoek af en toonde me wat ze had gebruikt, Omdat ze vond dat mijn billen hierdoor wel heel mooi gekleurd werden, werd de zweep meteen gekocht, alsmede de boeien en de plug. Na ook nog een dildo en een set polsboeien gekocht te hebben, gingen we weer verder.

Na ongeveer een kwartiertje lopen, kwamen we bij een pand, waar op de eerste verdieping duidelijk een SM-studio was, er stond nl. Een volledig in zwart leer geklede vrouw met een zweep in de hand voor het raam. Meesteres beval mij op de stoep te wachten. Zij belde aan, en meteen ging boven het gordijn dicht. Even later opende de vrouw de deur voor mijn Meesteres en liet haar binnen. Na ongeveer 10 minuten gewacht te hebben, riep mijn Meesteres mij binnen en stelde mij voor aan Meesteres Lucia.

Ze vertelde dat zij elkaar al langer kenden, en dat Meesteres Lucia ook een travestie-slaaf had. Ze hadden besloten, dat de rest van de middag zij van hun beider slaven wilden genieten, en dat wij maar hadden mee te doen, en als je meesteres je iets beveelt, dan protesteer je natuurlijk niet.

Ik moest mij op de gebruikelijke manier voorstellen aan M. Daarna werd ik voorgesteld aan haar slavin, Heleen. Zij stond, met haar polsen omhoog, geboeid aan een ketting uit het plafond, in de speelkamer. Zij was gekleed in een half-cup beha en een kanten slipje.

Ik werd tegen haar aangezet, met onze voorkanten tegen elkaar. Ook ik werd aan de ketting geboeid, onze armen gestrekt omhoog, polsen tegen elkaar.

Daarna werden er 2 riemen om ons heen gedaan, 1 net boven en 1 net onder onze kontjes, zodat wij strak tegen elkaar stonden. De meesteressen gingen een kop koffie drinken, in een andere kamer, nadat ze ons verteld hadden dat Heleen en ik elkaar op deze manier maar wat beter moesten gaan leren kennen.

Die kennismaking beviel uitermate goed. Nadat ik haar mijn naam had genoemd, drukte ze zachtjes een kus op mijn lippen. Daarna voelde ik haar tongetje langzaam mijn lippen uitelkaar duwen. Maar al te graag opende ik mijn lippen en beantwoordde haar kus. Al snel stonden we gepassioneerd te vrijen, onze pikjes door onze slipjes heen tegen elkaar wrijvend. Dit kon niet lang duren natuurlijk, en al snel voelde ik Heleen met een luide kreun haar slipje volspuiten.

De deur gaat open en de Meesteres verschijnt in de deuropening. Ze gebiedt me snel binnen te komen. Meesteres Yvonne ziet er ongelofelijk sexy uit, ze draagt een net grijs mantelpakje met zwarte hoge hakken. Het rokje is net lang genoeg om de rand van haar prachtige zwarte nylons te bedekken. Deze aanblik doet mijn hart nog sneller slaan en in een ondoordacht moment begroet ik haar met: Ik ben nog niet erg vertrouwd met de etiquette, dat je de Meesteres niet aanspreekt met haar voornaam blijkt al snel als we boven komen.

Je hebt vorige keer blijkbaar niet goed opgelet. Hier zit ik dan in driedelig maatpak op mijn knieën voor de Meesteres. Ze haalt in een vlotte beweging mijn stropdas van mijn nek en bindt deze rond mijn ondertussen keiharde lul. Daaraan trekt ze me verder de trap op naar haar "kamertje" Veel tijd om bij te komen is me niet gegund: In onze verkennende gesprekken had ik me laten ontvallen dat ik een lingeriefetisj heb.

Dat dit zou betekenen dat ik zelf dit pikante rode korsetje met bijhorende rode nylons moet aantrekken, had ik niet verwacht. De latex slip die ik aan moet heeft een te klein gaatje waar ik mijn lul en zak doorheen moet proppen.

Als "final touch" krijg ik een blonde pruik op mijn hoofd en moet ik mijn voeten in net iets te kleine pumps wringen. Wat "sletje" betekent wordt me ook snel duidelijk als ik voorovergebogen op mijn knieën haar vinger mijn kont voel binnengaan. Tijdens mijn eerste sessie met de Meesteres had ze me al voorzichtig anaal "geïnspecteerd". Dat was mijn eerste anale ervaring en had een beetje dubieuze indruk nagelaten. Ik kan echter niet ontkennen dat het ook een prettig gevoel gaf. Volgens de Meesteres is nu het moment om mijn kont verder onder handen te nemen.

Om te beginnen steekt ze een kleine dildo in mijn kont. Zo went mijn kont alvast een beetje, maar voor ik het goed en wel besef schuift de Meesteres een grotere dildo over de hak van haar prachtige zwarte pumps.

Ze haalt de kleine dildo uit mijn kont, en begint me prompt met die grotere dildo te neuken. In de spiegel kan ik dit geile tafereel volgen, de Meesteres heeft er duidelijk zin in.

Vervolgens krijg ik een nog iets grotere dildo in mijn kont en moet ik mijn slip weer optrekken. Mijn lul in nu keihard en dat ontgaat de Meesteres natuurlijk niet.
donkere meesteres slipje uitdoen

..Gratis squirten gratis sex iphone


Haha, Jacob, ik zag je daarstraks en kreeg meteen onweerstaanbaar zin in je, en nu heb ik je! O ja, doe geen moeite, de kelder is geluiddicht, niemand kan je horen en mijn assistente is naar huis…" Met een zwart stokje met een leren lusje aan het eind, zoiets als ruiters wel gebruiken, streek ze over mijn buik en gaf me enkele zachte tikjes tegen de zijkant van mijn bil.

Tot mijn stomme verbazing voelde dit niet echt vervelend, eerder lekker, en toen ze dat door kreeg deed ze het nog eens, maar ietsjes harder. Mijn lul begon schokkend omhoog te komen en even later stond die trillend en fier recht overeind. Ze zette haar nagels om de tepel van mijn linkerborst, kneep die zachtjes dicht en draaide en trok zachtjes aan mijn tepel. Ik vond het niet vervelend, eerder lekker, en genietend sloot ik mijn ogen. Wel voelde ik het plan in me opkomen dit haar betaald te zetten.

Ik keek haar aan en zei zachtjes "Meesteres? Ik zei dat mijn handen door de strakke boeien gevoelloos werden en dat ik ze wat losser wou. Ze keek me even aandachtig aan, overlegde met zichzelf wat ze zou doen en stapte toen toch dichterbij.

Ze maakte de polsband ietsjes losser, en had bij het bewerken van de gesp haar beide handen en volle aandacht nodig dus ze lette even niet goed op, en daar zag ik mijn kans. Als de bliksem trok ik mijn hand uit de riem en greep haar bij de pols en draaide haar arm op haar rug zodat ze gedwongen was op haar knieen te gaan zitten.

Ik was lichamelijk natuurlijk een flink stuk sterker dan zij, ze had niets in te brengen. Ik draaide haar arm verder door naar beneden en op haar rug waardoor ze op haar buik op de grond kwam te liggen, ik zette mijn voet op haar rug en haar pols en zette mijn gewicht daarop zodat ze niet weg kon komen en maakte ook mijn andere arm los.

Ze draaide en spartelde om los te komen maar ik gaf geen krimp. Ik bond met de riemen die eerst om mijn polsen zaten haar armen op haar rug bij elkaar en trok haar aan haar bovenarmen en haar riem omhoog, met haar voeten ietsjes van de grond getild, tegenspartelend moest ze goedvinden dat ik haar eerst met haar voeten en toen de handen, gebonden mijn plaats liet innemen. Haar ogen bliksemden en spogen vuur. Ik keek haar glimlachend aan en zei: Zeker zelf nog nooit slavin geweest?

Ik ging vlak voor haar staan en maakte op mijn gemak de lange rij knoopjes aan de voorkant van haar pakje los. Ik sloeg de revers van haar bovenstukje open en ontblootte haar mooie, harde, kleine borsten. Ik nam er, genietend, brutaal knedend een in mijn hand en genoot even van de elastische stevigheid ervan. Het voelde aan zoals de borsten van heel jonge tienermeisjes, tienerborsten die net ontloken waren, hard, stevig en elastisch veerkrachtig. Ik wreef met mijn duim zachtjes over haar tepeltje, die zich prompt oprichtte en hard werd.

Ook haar andere borstje kreeg die behandeling, en toen ook die hard werd boog ik me voorover en zoog en sabbelde er zachtjes aan, en ik voelde een huivering door haar heupen heengaan. Schei daar onmiddellijk mee uit! Spottend keek ik haar aan. Ik zakte door mijn knieen, ontknoopte de laatste knoopjes van haar speelpakje en trok de riemen kant om kant losmakend over haar enkels.

Ik nam de einden van de enkelriemen en maakte die vast om haar enkels, ervoor zorg dragend dat ze niet te vast zaten. Zoals ze daar stond, topless, in haar witte kanten slipje, zag ze er vertederend uit. Maar ik was nog niet klaar met haar. Ik ging dicht tegen haar aan staan, en voelde haar blote borsten en haar harde tepels heerlijk tegen mijn borst drukken. Mijn keihard geworden piep gleed tussen haar dijen en zat aangenaam klem tussen haar zijdezachte bovenbenen, vlak tegen haar heerlijk warme schaamlipjes.

Ik greep haar vol bij haar kuif en trok haar hoofd achterover in haar nek. Ik gleed met mijn vochtige lippen zachtjes over de huid van haar keel en achter haar oorschelp en zag dat ze huiverde en kippevel kreeg. Ik kuste en sabbelde haar hals, gleed steeds een klein stukje lager en ging zo door tot aan haar sleutelbeen. Ik zakte steeds ietsjes lager en sabbelde zachtjes en geil aan alle plaatsjes die ik tegenkwam en eindigde bij haar keihard geworden tepels.

Ik kroop met mijn vingers kriebelend met mijn nagels langs haar zijen naar beneden en streelde over haar slipje heen haar billen.

Ik gleed met mijn hand achterin haar slipje en kriebelde haar bilspleet. Al die tijd bleef ze ongenaakbaar met haar ogen mijn verrichtingen volgen.

Ik knielde voor haar neer en keek omhoog. Een bloedgeil gezicht, een naakte vrouw gezien vanuit een laag perspectief! Ik schoof haar slipje een stukje opzij en kuste haar heuveltje. Voor het eerst reageerde ze, ze kreunde zachtjes en legde haar hoofd in haar nek.

Ik nam de zijkant van haar slipje in mijn beide handen en scheurde het in tweeen. Naakt, haar handen en voeten gebonden, haar benen gespreid, zat ik tussen haar knieen en besloot dat ik haar het orgasme van haar leven zou laten beleven.

Ik maakte een van haar benen los, trok haar gebogen knie zover omhoog dat ze nog net kon blijven staan en bond dat been toen bij haar knie weer vast aan het rek.

Haar smalle roze kutlipjes stonden nu wijd open. Ik streelde haar mooi schaamlipjes en voelde dat ze drijfnat was, haar binnenlipjes glommen van het vocht. Ik snoof en genoot van haar heerlijke vrouwengeur.

Ik kuste haar roze lipjes en gleed met mijn tong naar boven waar haar genotsknopje zich bevond. Langzaam, plagend, likte ik haar knopje, en even later begon ze met haar heupen te bewegen. Haar schaamlipjes werden rood en zwollen op van verlangen en haar klitje richtte zich op vanonder haar voorhuidje. Ik sabbelde er zacht aan en hoorde haar kreunen, "HHhhmmmmm….

Er wordt niet eerder klaargekomen dan dat ik dat goedvind"  Vertwijfeld rukte ze aan haar boeien. Met haar mooie donkere fonkelende ogen riep ze "Maak me los! Aan hun blikken kon ik zien dat ze twijfelden Is het een man? Is het een vrouw? Om aan alle twijfel een einde te maken, streelde mijn Meesteres mijn dijbeen, en stroopte daarbij langzaam maar zeker de zoom van het jurkje zover op, dat mijn slipje met bijbehorende bobbel goed zichtbaar werd.

De dametjes stapten op het eerstvolgende station uit! Al dat strelen had mij natuurlijk al wel behoorlijk geil gemaakt, en toen wij eenmaal alleen zaten, begon Meesteres mij over het slipje te strelen, net zolang tot er een nat plekje verscheen van het voorvocht, Een echte marteling, geloof me.

Kort nadat ik een stijve heb gehad of ben klaargekomen, moet ik altijd plassen. Toen ik dat meldde aan mijn Meesteres, beval ze mij het op te houden totdat wij in Amsterdam waren, hetgeen op dat moment niet meer zolang zou duren. Eénmaal aangekomen, liep ze met mij naar het damestoilet.

Ze zei me naar het toilet te gaan, te gaan zitten, en te plassen, maar Dat betekende dus, dat ik de rest van de dag met een kletsnat slipje zou moeten rondlopen, als een echte slet. Uiteraard deed ik wat mij opgedragen was, en daarna gingen we een aantal seksshops bezoeken.

Toen we er 1 gevonden hadden die mijn meesteres wel aanstond, bleven we daar lang rondkijken. Meesteres besloot dat deze shop de moeite waard was om een aantal items goed uit te proberen, en vroeg en kreeg toestemming van de eigenaar om het pashokje te gebruiken.

Als eerste werd er een mooie anaalplug uitgepakt. In het hokje moest ik voorover gaan staan, en werd het slipje aan de kant geschoven. Na een beetje glijmiddel in mijn mannenkutje ingebracht te hebben, werd de plug langzaam maar heel zeker naar binnen geschoven. Heerlijk was dat, vooral toen Meesteres zachtjes mijn pikkie begon te masseren terwijl de plug in en uitgeschoven werd.

Na een paar minuten zo met mij gespeeld te hebben, duwde zij de plug helemaal naar binnen en schoof het slipje weer op de plaats. Vervolgens werden er 2 polsboeien met ankertjes gepakt, en werden mijn polsen op de rug geboeid. Ik moest knielen, en mijn hoofd op het krukje leggen. Ik voelde de leren hand van mijn meesteres, die langzaam mijn jurkje opschoof tot boven mijn kontje.

Daarna deed zij mij een blinddoek om. Gespannen wachtte ik af wat er nu zou gebeuren. Ik hoorde hoe zij het hokje uitliep, en even later weer terugkwam. Ik hoorde wel wat ritselen, maar had geen idee wat er te gebeuren stond, tot zij zei: En dat werd het dan ook! Met een zwaar kletsend geluid voelde ik een grote zweep om mijn kont, wat een striemende pijn door mijn billen liet gaan. En nog eens, en nog eens. Na 10 klappen deed ze mijn blinddoek af en toonde me wat ze had gebruikt, Omdat ze vond dat mijn billen hierdoor wel heel mooi gekleurd werden, werd de zweep meteen gekocht, alsmede de boeien en de plug.

Na ook nog een dildo en een set polsboeien gekocht te hebben, gingen we weer verder. Na ongeveer een kwartiertje lopen, kwamen we bij een pand, waar op de eerste verdieping duidelijk een SM-studio was, er stond nl. Een volledig in zwart leer geklede vrouw met een zweep in de hand voor het raam. Meesteres beval mij op de stoep te wachten. Zij belde aan, en meteen ging boven het gordijn dicht. Even later opende de vrouw de deur voor mijn Meesteres en liet haar binnen.

Na ongeveer 10 minuten gewacht te hebben, riep mijn Meesteres mij binnen en stelde mij voor aan Meesteres Lucia. Ze vertelde dat zij elkaar al langer kenden, en dat Meesteres Lucia ook een travestie-slaaf had. Het rokje is net lang genoeg om de rand van haar prachtige zwarte nylons te bedekken. Deze aanblik doet mijn hart nog sneller slaan en in een ondoordacht moment begroet ik haar met: Ik ben nog niet erg vertrouwd met de etiquette, dat je de Meesteres niet aanspreekt met haar voornaam blijkt al snel als we boven komen.

Je hebt vorige keer blijkbaar niet goed opgelet. Hier zit ik dan in driedelig maatpak op mijn knieën voor de Meesteres. Ze haalt in een vlotte beweging mijn stropdas van mijn nek en bindt deze rond mijn ondertussen keiharde lul.

Daaraan trekt ze me verder de trap op naar haar "kamertje" Veel tijd om bij te komen is me niet gegund: In onze verkennende gesprekken had ik me laten ontvallen dat ik een lingeriefetisj heb. Dat dit zou betekenen dat ik zelf dit pikante rode korsetje met bijhorende rode nylons moet aantrekken, had ik niet verwacht.

De latex slip die ik aan moet heeft een te klein gaatje waar ik mijn lul en zak doorheen moet proppen. Als "final touch" krijg ik een blonde pruik op mijn hoofd en moet ik mijn voeten in net iets te kleine pumps wringen. Wat "sletje" betekent wordt me ook snel duidelijk als ik voorovergebogen op mijn knieën haar vinger mijn kont voel binnengaan. Tijdens mijn eerste sessie met de Meesteres had ze me al voorzichtig anaal "geïnspecteerd". Dat was mijn eerste anale ervaring en had een beetje dubieuze indruk nagelaten.

Ik kan echter niet ontkennen dat het ook een prettig gevoel gaf. Volgens de Meesteres is nu het moment om mijn kont verder onder handen te nemen.

donkere meesteres slipje uitdoen