Geef mij sex nl enorme natte kut

geef mij sex nl enorme natte kut

Kleine ghetto kabouter geneukt. Geile sex in het kleine kamertje. Kleine pik, dus dan maar visten. Kleine tieten zijn ook lekker.

Super lekker zn kleine viborator. Meisje pijpt kleine pik van vriendje. Jonge kleine tiener op enorme dildo. Michelle met haar kleine tietjes. Tiener met kleine borsten. Onder de douche met je kleine vriend. Kleine negerin geneukt door grote negerlul. Ja kleine slet pijpen zul je. Kleine tietjes en een natte kut.

Dit kleine hoertje maakt je gek. Haar kleine geile vingertjes passen net om zijn lul. Groet, Dave EarthlyMatters schreef op 07 juni Je blijft meestal voldoende wrijving voelen, maar als er erg veel opwinding was, werd er wel eens snel even een handddoek gebruikt.

Dat is een seconde en het genatteerde wrijvingsniveau is weer geoptimaliseerd! Ik ben helemaal gerustgesteld dat het voor de meeste mannen dus geen turn off is.

En hoewel ik absoluut geen klachten krijg van mijn man, ik uit jullie verhalen opmaak dat ik dus ook niet hoef te twijfelen aan zijn oprechtheid als hij zegt het heel lekker te vinden met mij.

Lovestar donderdag 17 juni Mijn vriend vond het helemaaaal niet erg maar dat is nu uit dus vraag ik het vast voor de volgende. Roberto68 donderdag 17 juni Lovestar Ik geloof dat de meeste mannen dat helemaaaal niet erg vinden Mijn vrouw kan ook behoorlijk nat worden en ik vind het zeker niet erg bij het beffen. Het is wel kleurloos zoals water. Bij sommige vrouwen is het troebel en witachtig, daar zou ik het minder aangenaam bij vinden denk ik, alhoewel, eens opgewonden Volgens mij is het altijd wel kleurloos als je goed opgewonden bent.

Wat moet ik me voorstellen bij troebel??? Ik denk niet dat ik het weten wil. Misschien dat de dame in kwestie dan beter een bezoekje kan brengen aan de huisarts voor een vaginaal creme? Dat van te nat zijn heb ik al eerder op gereageerd Ik ervaar alleen mannen die dat heel opwindend vinden voor zover ik dat kan beoordelen Één man zei het zelfs.. Maar vwb die geluiden Daar word ik nou onzeker van.. En schaam ik me voor; Ook bv van die kutscheetjes die je daardoor soms hebt Dus het extreem nat zijn boeit me niet, de geluiden wel Dave vrijdag 18 juni Mizzzi vrijdag 18 juni Kutscheten laten zich moeilijk tegenhouden Is mij nog nooit gelukt, je kan er ook weinig aan doen.

De lucht die erin komt zal er ook weer uitmoeten en dat gaat nu eenmaal met geluid. En ik ben zelf ook flink nat en heb ook nog nooit ondervonden dat dat not done was. En die sopgeluiden, als iets nat is maakt dat nou eenmaal geluid.

Als je met dit soort dingen bezig meot gaan houden tijdens de seks, ben je met van alles bezig behalve met genieten, een beetje zonde toch? Gewoon lekker soppen, en flink geluid maken. Trouwens hoe harder het geluid is, des te meer opgewonden raakt mijn man.

Abundantia vrijdag 18 juni Hoe natter de boel, hoe makkelijker een slippertje te rechtvaardigen is. Abundantia schreef op 18 juni Kutscheetjes, ik weet niet of dat per se met nat zijn te maken heeft.

Want het kan bij mij maaaaaanden niet voorkomen. En de periode waarin het wel voorkwam, bleek ik ook last te hebben van een schimmeltje een gas-producerende schimmel.

Dus of nat zijn en kutscheetjes met elkaar te maken hebben? Bij mij iig nog niet. Volgens mij hebben kutscheetjes niet te maken met te nat zijn. Bij mij is het elke keer voorgekomen door een bepaalde houding. Als ik te ver naar beneden geboden lig met mijn bovenlichaam creëer ik de positie om meer lucht in me te laten waardoor dat er ook weer uit moet. Dat heb ik bijvoorbeeld niet als we de missionaris stand uitvoeren.

Beetje moeilijk uitleggen maar ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel. Anyway, in de tussentijd ben ik nog steeds te nat. Al had ik van het weekend een moment dat ik opeens helemaal droog was.

De seks voelde gelijk 10x intenser maar daarna was mijn vagina wel "rauw".. AgoErgoSum maandag 21 juni Ik word al nat als ik aan sex denk, schaamde me er ook echt voor int begin. Maar nooit klachten gehad, juist allemaal heel boeiend. Huidige partner vind het echt prachtig. Echt nog never nooit glijmiddel nodig gehad, als we anaal doen dan ook niet, dan gebruiken we gewoon mijn vaginaal vocht.

Als we het trouwens onder de douche doen dan spoelt het wel weg, misschien dat een optie? Dan ist wat stroever bij mij altijd. BlackBear zondag 27 juni Ik vind té nat niet echt lekker. Het gevoel wordt dan inderdaad minder. Ik ben trouwens een vent: Als ik mn lul er dan uithaal glimt hij echt helemaal van het vocht. Als dat het geval is vind ik het té en is het gevoel dus minder. Als het iets minder nat is kom ik zelf ook sneller klaar.

Maar ik zorg eigenlijk altijd dat eerst het vrouwtje klaar komt, dus het is meestal een natte boel. Glijmiddel nog nooit nodig gehad trouwens. Gelukkig want dat lijkt me ook niet alles. Lovestar zondag 27 juni Roberto68 schreef op 17 juni Blackbear, je bent tot nu de enige man hier die het wat minder vindt. Zodat je de wrijving weer optimaal voelt? Wij hebben het nog niet nodig gehad.

..

Sexclub film pijpsnol

Kleine tieten zijn ook lekker. Super lekker zn kleine viborator. Meisje pijpt kleine pik van vriendje. Jonge kleine tiener op enorme dildo. Michelle met haar kleine tietjes. Tiener met kleine borsten. Onder de douche met je kleine vriend. Kleine negerin geneukt door grote negerlul. Ja kleine slet pijpen zul je. Kleine tietjes en een natte kut. Dit kleine hoertje maakt je gek. Haar kleine geile vingertjes passen net om zijn lul. Het kleine kutje van dit japans meisje loopt over van de sperma.

Geile scenes met grote lullen kleine mondjes. Deze kittelaar lijkt op een kleine penis. Home Seks Te nat? Alle reacties Link kopieren Quote. Hai, ik vind zelf dat ik een vervelend probleempje ben beginnen te ontwikkelen. Sinds ongeveer een jaar vind ik dat ik steeds vaker TE nat ben. Ik heb eigenlijk nooit echt problemen gehad met normaal nat worden. Maar ik word nu ontzettend makkelijk nat mijn man hoeft maar naar me te wijzen bij wijze van en kan zo in me zonder voorspel. Maar gaandeweg het vrijen wordt het ook heel veel.

Zoveel dat ik de wrijving minder begin te voelen. Mijn man zegt dat hij het nog steeds lekker vind en erg opgewonden wordt van mijn nat worden. Maar ik kan het moeilijker geloven dat het net zo lekker is als met meer wrijving.

Wat doen jullie vrouwen er aan aan dat erg nat worden? Bestaat er een trucje voor en vinden mannen het echt niet jammer? Hoort het trouwens ook bij het ouder worden?

Ik ben nu 33 en heb uberhaupt wel een kleine seksuele revolutie achter de rug op bepaalde gebieden. Hoort het makkelijker nat worden daarbij? Is de verwachting dat tegen de tijd dat ik 50 ben we zitten te soppen in mijn eigen zwembad?

Nou ja, ik hoor graag de ervaringen. Je stem is verwerkt. JanJurk woensdag 16 juni Maar zoals gezegd hier is het vaak een persoonlijke mening, zoals alles de een houd van zuurkool en de ander walgt ervan.

Wat ik wel merk is dat toch ook veel vrouwen dus onzeker zijn over hun "geslachtsdeel" en de werking ervan. Ik vind er persoonlijk niks mis mee, erg lekker zelfs.

Beter dat, dan een stofbril toch? Ddi schreef op 14 juni Ik heb ook nog nooit een man horen klagen trouwens. Vinden het juist supergeil, zo'n natte vagina zal t netjes zeggen. Wil je ook graag een natte kut Quattro? En ja, mijn man kickt ook op die geluiden haha. Volgens mij is dat nooit echt nodig geweest bij mij? Kan het me niet echt herinneren ten minste. En mijn man zegt het ook niks. Dan moet je misschien meer tijd besteden aan haar opwinding Quattro? Of glijmiddel gebruiken als ze van nature niet heel vochtig is.

Of je vriendin heeft misschien grote schaamlippen? Dan zul je er mee moeten leven en accepteren. Suzy65 donderdag 17 juni Zeker die sopgeluiden, hahaha, moedigen hem nog verder aan.. Ik houd zelf bijvoorbeeld niet van aanrakingen als ik nog niet in de mood ben, en ik kom ook niet in de mood daarvan, door gewoon maar te beginnen daarmee.

Soms is er wat tijd nodig om de schakelaar naar seks om te zetten. En persoonlijk wil ik graag schoon en gedoucht zijn, iets leuks aan, de tijd ervoor nemen, alvast wat voorpret in mijn hoofd, om in de stemming te komen. Affijn, het "betaalt zich dubbel en dwars terug", als je weet hoe je liefste zeer opgewonden raakt.

Ik wist niet eens dat ik zo nat kon worden, omdat het altijd te haastig ging, als ik er nog helemaal niet klaar voor was.. Zo kan je als stel van alles veronderstellen van elkaar, zonder juist de partner te vragen hoe die het vindt of anders zou willen. En dat is jammer. Een open hart toont de weg naar een bezield leven.. Dave donderdag 17 juni Beste Schouderklopje , dit wordt in het algemeen wel lekker en erotisch gevonden door "ons" mannen. Afhankelijk van de strakheid van de schede en het formaat van de penis kan het zijn dat jullie minder gaan voelen door het vele vocht.

EarlyMatters had het eerder in dit onderwerp ook al aangegeven, even de penis afdrogen met een handdoek en het gevoel is er weer. Groet, Dave EarthlyMatters schreef op 07 juni Je blijft meestal voldoende wrijving voelen, maar als er erg veel opwinding was, werd er wel eens snel even een handddoek gebruikt. Dat is een seconde en het genatteerde wrijvingsniveau is weer geoptimaliseerd! Ik ben helemaal gerustgesteld dat het voor de meeste mannen dus geen turn off is.

En hoewel ik absoluut geen klachten krijg van mijn man, ik uit jullie verhalen opmaak dat ik dus ook niet hoef te twijfelen aan zijn oprechtheid als hij zegt het heel lekker te vinden met mij.

Lovestar donderdag 17 juni Mijn vriend vond het helemaaaal niet erg maar dat is nu uit dus vraag ik het vast voor de volgende. Roberto68 donderdag 17 juni Lovestar Ik geloof dat de meeste mannen dat helemaaaal niet erg vinden Mijn vrouw kan ook behoorlijk nat worden en ik vind het zeker niet erg bij het beffen. Het is wel kleurloos zoals water. Bij sommige vrouwen is het troebel en witachtig, daar zou ik het minder aangenaam bij vinden denk ik, alhoewel, eens opgewonden Volgens mij is het altijd wel kleurloos als je goed opgewonden bent.

Wat moet ik me voorstellen bij troebel??? Ik denk niet dat ik het weten wil. Misschien dat de dame in kwestie dan beter een bezoekje kan brengen aan de huisarts voor een vaginaal creme? Dat van te nat zijn heb ik al eerder op gereageerd Ik ervaar alleen mannen die dat heel opwindend vinden voor zover ik dat kan beoordelen Één man zei het zelfs.. Maar vwb die geluiden Daar word ik nou onzeker van..
geef mij sex nl enorme natte kut

Kleine ghetto kabouter geneukt. Geile sex in het kleine kamertje. Kleine pik, dus dan maar visten. Kleine tieten zijn ook lekker. Super lekker zn kleine viborator. Meisje pijpt kleine pik van vriendje.

Jonge kleine tiener op enorme dildo. Michelle met haar kleine tietjes. Tiener met kleine borsten. Onder de douche met je kleine vriend. Kleine negerin geneukt door grote negerlul. Ja kleine slet pijpen zul je. Kleine tietjes en een natte kut. Dit kleine hoertje maakt je gek. Haar kleine geile vingertjes passen net om zijn lul. Groet, Dave EarthlyMatters schreef op 07 juni Je blijft meestal voldoende wrijving voelen, maar als er erg veel opwinding was, werd er wel eens snel even een handddoek gebruikt.

Dat is een seconde en het genatteerde wrijvingsniveau is weer geoptimaliseerd! Ik ben helemaal gerustgesteld dat het voor de meeste mannen dus geen turn off is. En hoewel ik absoluut geen klachten krijg van mijn man, ik uit jullie verhalen opmaak dat ik dus ook niet hoef te twijfelen aan zijn oprechtheid als hij zegt het heel lekker te vinden met mij. Lovestar donderdag 17 juni Mijn vriend vond het helemaaaal niet erg maar dat is nu uit dus vraag ik het vast voor de volgende.

Roberto68 donderdag 17 juni Lovestar Ik geloof dat de meeste mannen dat helemaaaal niet erg vinden Mijn vrouw kan ook behoorlijk nat worden en ik vind het zeker niet erg bij het beffen. Het is wel kleurloos zoals water. Bij sommige vrouwen is het troebel en witachtig, daar zou ik het minder aangenaam bij vinden denk ik, alhoewel, eens opgewonden Volgens mij is het altijd wel kleurloos als je goed opgewonden bent.

Wat moet ik me voorstellen bij troebel??? Ik denk niet dat ik het weten wil. Misschien dat de dame in kwestie dan beter een bezoekje kan brengen aan de huisarts voor een vaginaal creme? Dat van te nat zijn heb ik al eerder op gereageerd Ik ervaar alleen mannen die dat heel opwindend vinden voor zover ik dat kan beoordelen Één man zei het zelfs.. Maar vwb die geluiden Daar word ik nou onzeker van.. En schaam ik me voor; Ook bv van die kutscheetjes die je daardoor soms hebt Dus het extreem nat zijn boeit me niet, de geluiden wel Dave vrijdag 18 juni Mizzzi vrijdag 18 juni Kutscheten laten zich moeilijk tegenhouden Is mij nog nooit gelukt, je kan er ook weinig aan doen.

De lucht die erin komt zal er ook weer uitmoeten en dat gaat nu eenmaal met geluid. En ik ben zelf ook flink nat en heb ook nog nooit ondervonden dat dat not done was. En die sopgeluiden, als iets nat is maakt dat nou eenmaal geluid. Als je met dit soort dingen bezig meot gaan houden tijdens de seks, ben je met van alles bezig behalve met genieten, een beetje zonde toch? Gewoon lekker soppen, en flink geluid maken.

Trouwens hoe harder het geluid is, des te meer opgewonden raakt mijn man. Abundantia vrijdag 18 juni Hoe natter de boel, hoe makkelijker een slippertje te rechtvaardigen is. Abundantia schreef op 18 juni Kutscheetjes, ik weet niet of dat per se met nat zijn te maken heeft. Want het kan bij mij maaaaaanden niet voorkomen.

En de periode waarin het wel voorkwam, bleek ik ook last te hebben van een schimmeltje een gas-producerende schimmel. Dus of nat zijn en kutscheetjes met elkaar te maken hebben? Bij mij iig nog niet. Volgens mij hebben kutscheetjes niet te maken met te nat zijn. Bij mij is het elke keer voorgekomen door een bepaalde houding.

Als ik te ver naar beneden geboden lig met mijn bovenlichaam creëer ik de positie om meer lucht in me te laten waardoor dat er ook weer uit moet. Dat heb ik bijvoorbeeld niet als we de missionaris stand uitvoeren. Beetje moeilijk uitleggen maar ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel.

Anyway, in de tussentijd ben ik nog steeds te nat. Al had ik van het weekend een moment dat ik opeens helemaal droog was. De seks voelde gelijk 10x intenser maar daarna was mijn vagina wel "rauw".. AgoErgoSum maandag 21 juni Ik word al nat als ik aan sex denk, schaamde me er ook echt voor int begin.

Maar nooit klachten gehad, juist allemaal heel boeiend. Huidige partner vind het echt prachtig. Echt nog never nooit glijmiddel nodig gehad, als we anaal doen dan ook niet, dan gebruiken we gewoon mijn vaginaal vocht. Als we het trouwens onder de douche doen dan spoelt het wel weg, misschien dat een optie? Dan ist wat stroever bij mij altijd. BlackBear zondag 27 juni Ik vind té nat niet echt lekker. Het gevoel wordt dan inderdaad minder.

Ik ben trouwens een vent: Als ik mn lul er dan uithaal glimt hij echt helemaal van het vocht. Als dat het geval is vind ik het té en is het gevoel dus minder. Als het iets minder nat is kom ik zelf ook sneller klaar. Maar ik zorg eigenlijk altijd dat eerst het vrouwtje klaar komt, dus het is meestal een natte boel. Glijmiddel nog nooit nodig gehad trouwens.

Gelukkig want dat lijkt me ook niet alles. Lovestar zondag 27 juni Roberto68 schreef op 17 juni Blackbear, je bent tot nu de enige man hier die het wat minder vindt. Zodat je de wrijving weer optimaal voelt? Wij hebben het nog niet nodig gehad.

..
Op zoek naar sex neuken op podium

  • Kan het me niet echt herinneren ten minste.
  • 514
  • 140
  • Seks markt nl gratis sex groningen
Erotische massage achterhoek prive ontvangst leiden


geef mij sex nl enorme natte kut