Geil meisje wil neuken klaarkomen met vingeren

geil meisje wil neuken klaarkomen met vingeren

Print Verstuur per e-mail. In het kort In het kort Vaginaal bloedverlies na het vrijen contactbloeding  kan verschillende oorzaken hebben. Ga naar uw huisarts voor onderzoek.

Er is een uitstrijkje en vaak ook een soa-test nodig. Beschrijving Wat is vaginaal bloedverlies na het vrijen? Oorzaken Hoe ontstaat bloedverlies na het vrijen? Bloedverlies na het vrijen kan verschillende oorzaken hebben, zoals: De baarmoedermond is in dat geval wat roder van kleur. In de vruchtbare periode is dit normaal.

Dit is normaal en kan geen kwaad. Het maagdenvlies is dus geen vlies, maar een randje aan het begin van de vagina. Het sluit de vagina niet af. Het wordt gebruikt bij waterdunne diarree en braken. Onderzoeken Welke onderzoeken zijn nodig bij vaginaal bloedverlies na het vrijen? Behandeling Behandeling van vaginaal bloedverlies na het vrijen De behandeling van vaginaal bloedverlies na het vrijen hangt af van de oorzaak: Bij een infectie met chlamydia zijn antibiotica nodig.

Als er afwijkende cellen worden gevonden in het uitstrijkje, hangt het er vanaf in welk stadium deze zijn. Bij kleine afwijkingen is na een half jaar weer een uitstrijkje nodig. Het kan ook zijn dat u naar de gynaecoloog gaat voor verder onderzoek en behandeling. Praat met je partner over jullie eerste keer seks na de bevalling en verwacht niet dat het vanzelf gaat. Je kunt je verwachtingen uitspreken en bijvoorbeeld afspreken dat jullie stoppen als het niet goed voelt.

Hou de mogelijkheid open om wat glijmiddel te gebruiken. Door de hormonen wordt je vagina minder vochtig en kan het dus wat pijnlijker zijn om te vrijen.

Gebruik het glijmiddel alleen niet als je totaal niet opgewonden bent. Anders wordt het een trucje om minder pijn te voelen, maar prettig is anders. Hou in gedachten dat er méér is dan puur geslachtsgemeenschap. Ga eerst weer eens andere leuke dingen proberen. Misschien heb je wel zin om te knuffelen, maar moet je nog even niet aan seks denken. Of misschien wil je geen polonaise aan jouw lijf, maar kun je wel een beetje met hém vrijen.

Het is belangrijk dat je aan elkaars wensen en verlangens tegemoet probeert te komen. Zolang je met elkaar blijft praten, kom je er vaak wel uit. Vrouwen kunnen verschillende soorten moeilijkheden tegenkomen als ze seks hebben na de bevalling:. De meeste klachten gaan met wat meer zelfvertrouwen over het moederschap en gewenning aan de nieuwe situatie vanzelf over.

Neem daar minimaal een jaar voor. Bij heftige pijn, het vermoeden van een baarmoederverzakking of somberheid die langer dan een paar weken aanhoudt, is het altijd slim om je huisarts te bezoeken. Ook voor de andere klachten geldt: Pijn bij het vrijen is niet goed. Seks moet leuk zijn, niet pijnlijk. Voor je het weet kom je in een vicieuze cirkel terecht: Uiteindelijk kun je ook complicaties krijgen. Doe bij pijn een stapje terug. Zoek andere manieren om intiem met elkaar te zijn zoals knuffelen, zoenen, massage of orale bevrediging.

Probeer als je er aan toe bent weer eens echte seks te hebben. Blijft het pijn doen, raadpleeg dan je huisarts. Die kan je eventueel doorverwijzen naar een specialist zoals een psycholoog-seksuoloog, een gynaecoloog of een bekkenbodemfysiotherapeut.

Mijn Ouders van Nu Instellingen wijzigen Uitloggen. Voeg nog een kind toe. Zwangerschaps­kalender Hoeveel weken ben je zwanger? Alles over gezondheid tijdens je zwangerschap. Alles over de babyuitzet. Alles over prenataal onderzoek. Alles over complicaties tijdens de bevalling. Babykalender Hoe oud is je baby? Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter?

Groeikalender Hoe oud is je kind? Mijn Ouders van Nu Bekijk alle artikelen. Wanneer mag seks na de bevalling? Is je lichaam dan helemaal de oude? Wat kun je verwachten na een keizersnee? Welke rol speelt de veranderde psyche? Heeft het geven van borstvoeding invloed op je seksleven? Een BH aanhouden kan natuurlijk ook Wat als je niet opgewonden raakt? Wat als je partner eerder zin heeft dan jij? Het vrijen is anders na de bevalling, hoe komt dat?

Vrouwen kunnen verschillende soorten moeilijkheden tegenkomen als ze seks hebben na de bevalling: Je vagina is nog wat uitgerekt, daardoor voel je minder. Je vagina is minder vochtig, dit komt vooral voor als je nog borstvoeding geeft.

Je opwinding is minder intens en je krijgt moeilijker een orgasme óf je hebt minder gevoel bij het klaarkomen. Je hebt minder ruimte in je hoofd voor seks, je hebt het druk, de baby huilt veel, je bent snel afgeleid zodra je wat hoort. Je bent moe en wil eigenlijk alleen maar slapen als je in bed ligt. Je voelt je minder mooi dan vroeger en schaamt je een beetje voor lijf. Je bent somber en hebt daardoor minder zin in seks.

Het moet wel leuk blijven Pijn bij het vrijen is niet goed. Pijn bij het vrijen na de bevalling. Relatie na de geboorte van je kind. Tips om je baby te stimuleren op zijn buik te liggen.

.

Jong kutje neuken geile tantra massage

Overhaast niks maar wees wel kritisch naar jezelf als het gaat om seks na de bevalling. Vaak is er angst in het spel; kan mijn vagina dit nog wel aan? Dat kun je bereiken door er — met een spiegel — naar te kijken en jezelf aan te raken. Kijk of je onregelmatigheden ziet. Misschien heb je wel een litteken, zit het goed dicht? Nee, dat nog niet. Wanneer je klaarkomt, kun je je baarmoeder bijvoorbeeld nog voelen samentrekken.

En misschien raak je minder snel opgewonden. Dit wordt veroorzaakt doordat de bloedtoevoer naar de geslachtsdelen minder is, zeker wanneer je borstvoeding geeft. Daardoor reageren de seksuele organen minder sterk. Dat wordt weer normaal of als je stopt met de borstvoeding.

Een orgasme kan na de bevalling anders voelen dan ervoor. Dit komt doordat je baarmoeder na de bevalling nog erg gevoelig is. Orgasmes kunnen heftiger zijn, fijner maar ook minder fijn.

Klaarkomen kan een beetje pijn doen. Maak je geen zorgen, je zult zien dat dit meestal snel weer overgaat en dat je op een gegeven moment helemaal geen pijn meer hebt. Wanneer dat precies gebeurt, is niet te zeggen. Neem in ieder geval een jaar om te herstellen. Heb je flinke pijn of gaat de pijn na het vrijen niet weg, ga dan naar de huisarts. Bij een keizersnee heeft de vagina niets te verduren gehad, dus dat is een voordeel.

De wond in de baarmoeder heelt alleen maar beter als je baarmoeder door een orgasme een beetje samentrekt. Je moet er wel rekening mee houden dat je je een paar weken vermoeid voelt en last kunt hebben van de buikwond. Het eerste jaar zijn er zoveel veranderingen: Doordat je veel bezig bent met de baby, kun je je soms minder goed concentreren op de seks na de bevalling.

Bovendien kunnen mannen zich verloren voelen door de band tussen moeder en kind , zich een beetje de derde in de relatie voelen. Als je je kind voedt, maak je het hormoon prolactine aan. Dit hormoon onderdrukt de eisprong en ook de oestrogeenspiegel , waardoor de vaginahuid dunner en kwetsbaarder wordt.

Je bent als het ware tijdelijk in de overgang. Bovendien daalt door de hoge prolactinespiegel ook de testosteronspiegel.

Door dit alles ben je lichamelijk en geestelijk minder ontvankelijk voor seksuele prikkels. Als je borstvoeding  geeft, heb je kans dat er wat melk uit je borsten komt als je gaat vrijen. Wanneer je opgewonden raakt, stijgt de productie van oxytocine, het stofje dat de melkproductie op gang helpt.

Je kunt er voor kiezen om eerst wat af te kolven of je kind te voeden voordat je gaat vrijen. Een BH aanhouden kan natuurlijk ook. Sommige verloskundigen adviseren om glijmiddel te gebruiken als je geen zin hebt in seks na de bevalling , maar dat is niet de oplossing. Bij opwinding gebeurt er veel in je lichaam: Dat lukt niet met glijmiddel. Natuurlijk kan het een hulpmiddeltje zijn, maar uiteindelijk moet je lijf het zelf doen.

Neem dus vooral de tijd. Na de bevalling kan het lastig zijn de vagina nog als seksueel te zien. Bij de meeste mannen zijn de beelden na een paar weken weer gezakt. Uiteindelijk moeten jij en je partner allebei het baringskanaal weer als lustorgaan gaan zien, zodat je weer kunt gaan genieten van seks na de bevalling. Praat met je partner over jullie eerste keer seks na de bevalling en verwacht niet dat het vanzelf gaat.

Je kunt je verwachtingen uitspreken en bijvoorbeeld afspreken dat jullie stoppen als het niet goed voelt. Hou de mogelijkheid open om wat glijmiddel te gebruiken. Door de hormonen wordt je vagina minder vochtig en kan het dus wat pijnlijker zijn om te vrijen. Gebruik het glijmiddel alleen niet als je totaal niet opgewonden bent.

Anders wordt het een trucje om minder pijn te voelen, maar prettig is anders. Hou in gedachten dat er méér is dan puur geslachtsgemeenschap. Ga eerst weer eens andere leuke dingen proberen. Misschien heb je wel zin om te knuffelen, maar moet je nog even niet aan seks denken.

Of misschien wil je geen polonaise aan jouw lijf, maar kun je wel een beetje met hém vrijen. Het is belangrijk dat je aan elkaars wensen en verlangens tegemoet probeert te komen. Zolang je met elkaar blijft praten, kom je er vaak wel uit. Vrouwen kunnen verschillende soorten moeilijkheden tegenkomen als ze seks hebben na de bevalling:. De meeste klachten gaan met wat meer zelfvertrouwen over het moederschap en gewenning aan de nieuwe situatie vanzelf over.

Neem daar minimaal een jaar voor. Wanneer ben je klaar voor seksualiteit? Iedereen moet het uiteraard voor zichzelf uitmaken. Onze enige bedoeling is u stof tot nadenken te geven. Het kan nuttig zijn voor uzelf indien u eraan denkt om vroeg of laat seksueel actief te worden, of zelfs indien u ouder bent en uw kinderen wil helpen om na te denken en om na rijp beraad keuzes te maken. Als twee minderjarigen besluiten seks met elkaar te hebben,dan moet dat kunnen eventueel in overleg te hebben.

De leeftijd op 16 jaar zetten is absurd,immers de lichamelijke en seksuele psyschische rijpheid begint tegenwoordig veel eerder. Een meisje van 13 jaar heeft al borsten, schaamhaar, een maximale vagina diepte cm en menstruatie; ze is een vruchtbare vrouw.

Door moderne media als internet krijgen jongeren veel visuele informatie en seks prikkels om het ook te gaan doen. De fases tussen tongen-vrijen,aftrekken-vingeren en de coitus is korter geworden. Een jaar tot 2 jaar gemiddeld tot aan de ontmaagding. Ik was vorig jaar in zeeland op een naturisten camping voor een week. Ik kwam toevallig in gesprek met een gezin en hun dochter van 16 met haar 14,5 jaar jongere vriendje. We hadden het over seks en tieners als thema. Haar vader zei die lieve mooie jongen mag mijn dochter neuken!

Lichamelijk zijn ze er klaar voor en ze hebben onze zegen. Licha melijk zijn ze er klaar voor en ze hebben onze zegen. Zijn reactie daarop stoer.. Hij pakte zijn meisje vast en het seksspel duurde een kwartiertje. We konden ze een beetje genant in de buurt horen kreunen en hijgen.

Na het orgasme kwamen ze of er niks aan de hand was bij ons zitten. Toevallig liep zijn zaad langzaam uit haar vagina. Het meisje giechelde met de woorden..

Blijkbaar vond die knaap het geil om te zien en had hij opeens een erectie. Reactie van de moeder.. Ze liepen een stukje verder naar een buitendouche om af te koelen en haar vagina te spoelen.
geil meisje wil neuken klaarkomen met vingeren

Print Verstuur per e-mail. In het kort In het kort Vaginaal bloedverlies na het vrijen contactbloeding  kan verschillende oorzaken hebben. Ga naar uw huisarts voor onderzoek. Er is een uitstrijkje en vaak ook een soa-test nodig. Beschrijving Wat is vaginaal bloedverlies na het vrijen? Oorzaken Hoe ontstaat bloedverlies na het vrijen? Bloedverlies na het vrijen kan verschillende oorzaken hebben, zoals: De baarmoedermond is in dat geval wat roder van kleur.

In de vruchtbare periode is dit normaal. Dit is normaal en kan geen kwaad. Het maagdenvlies is dus geen vlies, maar een randje aan het begin van de vagina. Het sluit de vagina niet af. Het wordt gebruikt bij waterdunne diarree en braken. Onderzoeken Welke onderzoeken zijn nodig bij vaginaal bloedverlies na het vrijen? Behandeling Behandeling van vaginaal bloedverlies na het vrijen De behandeling van vaginaal bloedverlies na het vrijen hangt af van de oorzaak: Bij een infectie met chlamydia zijn antibiotica nodig.

Als er afwijkende cellen worden gevonden in het uitstrijkje, hangt het er vanaf in welk stadium deze zijn. Bij kleine afwijkingen is na een half jaar weer een uitstrijkje nodig. Het kan ook zijn dat u naar de gynaecoloog gaat voor verder onderzoek en behandeling. Praat met je partner over jullie eerste keer seks na de bevalling en verwacht niet dat het vanzelf gaat.

Je kunt je verwachtingen uitspreken en bijvoorbeeld afspreken dat jullie stoppen als het niet goed voelt. Hou de mogelijkheid open om wat glijmiddel te gebruiken.

Door de hormonen wordt je vagina minder vochtig en kan het dus wat pijnlijker zijn om te vrijen. Gebruik het glijmiddel alleen niet als je totaal niet opgewonden bent.

Anders wordt het een trucje om minder pijn te voelen, maar prettig is anders. Hou in gedachten dat er méér is dan puur geslachtsgemeenschap. Ga eerst weer eens andere leuke dingen proberen. Misschien heb je wel zin om te knuffelen, maar moet je nog even niet aan seks denken.

Of misschien wil je geen polonaise aan jouw lijf, maar kun je wel een beetje met hém vrijen. Het is belangrijk dat je aan elkaars wensen en verlangens tegemoet probeert te komen. Zolang je met elkaar blijft praten, kom je er vaak wel uit. Vrouwen kunnen verschillende soorten moeilijkheden tegenkomen als ze seks hebben na de bevalling:.

De meeste klachten gaan met wat meer zelfvertrouwen over het moederschap en gewenning aan de nieuwe situatie vanzelf over. Neem daar minimaal een jaar voor. Bij heftige pijn, het vermoeden van een baarmoederverzakking of somberheid die langer dan een paar weken aanhoudt, is het altijd slim om je huisarts te bezoeken.

Ook voor de andere klachten geldt: Pijn bij het vrijen is niet goed. Seks moet leuk zijn, niet pijnlijk. Voor je het weet kom je in een vicieuze cirkel terecht: Uiteindelijk kun je ook complicaties krijgen. Doe bij pijn een stapje terug. Zoek andere manieren om intiem met elkaar te zijn zoals knuffelen, zoenen, massage of orale bevrediging. Probeer als je er aan toe bent weer eens echte seks te hebben. Blijft het pijn doen, raadpleeg dan je huisarts.

Die kan je eventueel doorverwijzen naar een specialist zoals een psycholoog-seksuoloog, een gynaecoloog of een bekkenbodemfysiotherapeut. Mijn Ouders van Nu Instellingen wijzigen Uitloggen. Voeg nog een kind toe. Zwangerschaps­kalender Hoeveel weken ben je zwanger?

Alles over gezondheid tijdens je zwangerschap. Alles over de babyuitzet. Alles over prenataal onderzoek. Alles over complicaties tijdens de bevalling. Babykalender Hoe oud is je baby? Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter? Groeikalender Hoe oud is je kind? Mijn Ouders van Nu Bekijk alle artikelen.

Wanneer mag seks na de bevalling? Is je lichaam dan helemaal de oude? Wat kun je verwachten na een keizersnee? Welke rol speelt de veranderde psyche? Heeft het geven van borstvoeding invloed op je seksleven? Een BH aanhouden kan natuurlijk ook Wat als je niet opgewonden raakt? Wat als je partner eerder zin heeft dan jij? Het vrijen is anders na de bevalling, hoe komt dat? Vrouwen kunnen verschillende soorten moeilijkheden tegenkomen als ze seks hebben na de bevalling: Je vagina is nog wat uitgerekt, daardoor voel je minder.

Je vagina is minder vochtig, dit komt vooral voor als je nog borstvoeding geeft. Je opwinding is minder intens en je krijgt moeilijker een orgasme óf je hebt minder gevoel bij het klaarkomen. Je hebt minder ruimte in je hoofd voor seks, je hebt het druk, de baby huilt veel, je bent snel afgeleid zodra je wat hoort. Je bent moe en wil eigenlijk alleen maar slapen als je in bed ligt. Je voelt je minder mooi dan vroeger en schaamt je een beetje voor lijf.

Je bent somber en hebt daardoor minder zin in seks. Het moet wel leuk blijven Pijn bij het vrijen is niet goed. Pijn bij het vrijen na de bevalling. Relatie na de geboorte van je kind. Tips om je baby te stimuleren op zijn buik te liggen.

.
Kleine lul neuken sex voor twee


Print Verstuur per e-mail. In het kort In het kort Vaginaal bloedverlies na het vrijen contactbloeding  kan verschillende oorzaken hebben. Ga naar uw huisarts voor onderzoek. Er is een uitstrijkje en vaak ook een soa-test nodig. Beschrijving Wat is vaginaal bloedverlies na het vrijen? Oorzaken Hoe ontstaat bloedverlies na het vrijen? Bloedverlies na het vrijen kan verschillende oorzaken hebben, zoals: De baarmoedermond is in dat geval wat roder van kleur.

In de vruchtbare periode is dit normaal. Dit is normaal en kan geen kwaad. Het maagdenvlies is dus geen vlies, maar een randje aan het begin van de vagina. Het sluit de vagina niet af. Het wordt gebruikt bij waterdunne diarree en braken. Onderzoeken Welke onderzoeken zijn nodig bij vaginaal bloedverlies na het vrijen? Behandeling Behandeling van vaginaal bloedverlies na het vrijen De behandeling van vaginaal bloedverlies na het vrijen hangt af van de oorzaak: Bij een infectie met chlamydia zijn antibiotica nodig.

Als er afwijkende cellen worden gevonden in het uitstrijkje, hangt het er vanaf in welk stadium deze zijn. Bij kleine afwijkingen is na een half jaar weer een uitstrijkje nodig. Het kan ook zijn dat u naar de gynaecoloog gaat voor verder onderzoek en behandeling.

Seks na de bevalling mag in ieder geval niet zolang je nog vloeit. Overhaast niks maar wees wel kritisch naar jezelf als het gaat om seks na de bevalling. Vaak is er angst in het spel; kan mijn vagina dit nog wel aan? Dat kun je bereiken door er — met een spiegel — naar te kijken en jezelf aan te raken. Kijk of je onregelmatigheden ziet. Misschien heb je wel een litteken, zit het goed dicht? Nee, dat nog niet. Wanneer je klaarkomt, kun je je baarmoeder bijvoorbeeld nog voelen samentrekken.

En misschien raak je minder snel opgewonden. Dit wordt veroorzaakt doordat de bloedtoevoer naar de geslachtsdelen minder is, zeker wanneer je borstvoeding geeft. Daardoor reageren de seksuele organen minder sterk. Dat wordt weer normaal of als je stopt met de borstvoeding. Een orgasme kan na de bevalling anders voelen dan ervoor. Dit komt doordat je baarmoeder na de bevalling nog erg gevoelig is. Orgasmes kunnen heftiger zijn, fijner maar ook minder fijn. Klaarkomen kan een beetje pijn doen.

Maak je geen zorgen, je zult zien dat dit meestal snel weer overgaat en dat je op een gegeven moment helemaal geen pijn meer hebt. Wanneer dat precies gebeurt, is niet te zeggen. Neem in ieder geval een jaar om te herstellen. Heb je flinke pijn of gaat de pijn na het vrijen niet weg, ga dan naar de huisarts. Bij een keizersnee heeft de vagina niets te verduren gehad, dus dat is een voordeel.

De wond in de baarmoeder heelt alleen maar beter als je baarmoeder door een orgasme een beetje samentrekt. Je moet er wel rekening mee houden dat je je een paar weken vermoeid voelt en last kunt hebben van de buikwond. Het eerste jaar zijn er zoveel veranderingen: Doordat je veel bezig bent met de baby, kun je je soms minder goed concentreren op de seks na de bevalling.

Bovendien kunnen mannen zich verloren voelen door de band tussen moeder en kind , zich een beetje de derde in de relatie voelen. Als je je kind voedt, maak je het hormoon prolactine aan. Dit hormoon onderdrukt de eisprong en ook de oestrogeenspiegel , waardoor de vaginahuid dunner en kwetsbaarder wordt.

Je bent als het ware tijdelijk in de overgang. Bovendien daalt door de hoge prolactinespiegel ook de testosteronspiegel. Door dit alles ben je lichamelijk en geestelijk minder ontvankelijk voor seksuele prikkels. Als je borstvoeding  geeft, heb je kans dat er wat melk uit je borsten komt als je gaat vrijen. Wanneer je opgewonden raakt, stijgt de productie van oxytocine, het stofje dat de melkproductie op gang helpt.

Je kunt er voor kiezen om eerst wat af te kolven of je kind te voeden voordat je gaat vrijen. Een BH aanhouden kan natuurlijk ook. Sommige verloskundigen adviseren om glijmiddel te gebruiken als je geen zin hebt in seks na de bevalling , maar dat is niet de oplossing. Bij opwinding gebeurt er veel in je lichaam: Dat lukt niet met glijmiddel. Natuurlijk kan het een hulpmiddeltje zijn, maar uiteindelijk moet je lijf het zelf doen. Neem dus vooral de tijd. Na de bevalling kan het lastig zijn de vagina nog als seksueel te zien.

Bij de meeste mannen zijn de beelden na een paar weken weer gezakt. Uiteindelijk moeten jij en je partner allebei het baringskanaal weer als lustorgaan gaan zien, zodat je weer kunt gaan genieten van seks na de bevalling. Praat met je partner over jullie eerste keer seks na de bevalling en verwacht niet dat het vanzelf gaat. Je kunt je verwachtingen uitspreken en bijvoorbeeld afspreken dat jullie stoppen als het niet goed voelt.

Hou de mogelijkheid open om wat glijmiddel te gebruiken. Door de hormonen wordt je vagina minder vochtig en kan het dus wat pijnlijker zijn om te vrijen. Gebruik het glijmiddel alleen niet als je totaal niet opgewonden bent.

Anders wordt het een trucje om minder pijn te voelen, maar prettig is anders. Hou in gedachten dat er méér is dan puur geslachtsgemeenschap. Ga eerst weer eens andere leuke dingen proberen. Misschien heb je wel zin om te knuffelen, maar moet je nog even niet aan seks denken. Of misschien wil je geen polonaise aan jouw lijf, maar kun je wel een beetje met hém vrijen.

Het is belangrijk dat je aan elkaars wensen en verlangens tegemoet probeert te komen. Zolang je met elkaar blijft praten, kom je er vaak wel uit. Vrouwen kunnen verschillende soorten moeilijkheden tegenkomen als ze seks hebben na de bevalling:. De meeste klachten gaan met wat meer zelfvertrouwen over het moederschap en gewenning aan de nieuwe situatie vanzelf over.

Escort dames gelderland leraar neukt leerling


Vorige week heb ik voor de eerste keer seks gehad. Tijdens de seks was ik heel heftig gaan bloeden. De eerste twee dagen bloedde ik zo verschrikkelijk erg. Wel emmers vol als je het zo zou moeten bekijken. Ook zaten er grote stukken drap bij. Nu een paar dagen later bloed ik nog steeds maar lijkt het meer alsof ik ongesteld ben. Mijn vraag is dus nu komt dat bloedden door dat mijn maagdenvlies is gescheurd en is deze drap het maagdenvlies?

En hoe lang blijf ik ongeveer nog bloeden? Scheuren van het maagdenvlies gebeurt meestal niet. Er kan ook door spanning gewoon een scheurtje in de vagina wand zijn ontstaan. Die drap is niet het maagdenvlies, het maagdenvlies komt namelijk niet los. Het is ook geen vlies! Hoe lang je blijft bloeden is moeilijk te zeggen zonder de oorzaak te weten.

Indien het niet stopt of je voelt je onzeker adviseren we je naar de huisarts of het sense spreekuur te gaan. Ik heb hymen imperforatus gehad dit betekend dat mijn maagdenvlies helemaal dicht was. Hiervoor ben ik behandeld maar kan het dat mijn maagdenvlies alsnog weer dichtgroeid?

Gewoon om het zeker te weten. De therapie bestaat uit het incideren van het hymen. Onder algehele anesthesie wordt vanuit het centrale deel van het hymen een X-vormige incisie gemaakt.

Om een blijvende opening te garanderen is het raadzaam de door de incisie ontstane flapjes naar buiten aan de huid te hechten om te voorkomen dat de randjes weer aan elkaar groeien. Ook kan een driehoekig stukje weefsel verwijderd worden om dichtgroeien te voorkomen. Dus kan wel, maar is zeldzaam en te voorkomen. Ik heb 2 dagen geleden het voor de derde keer gedaan met mijn vriendje, maar nu ben ik iets geks gaan voelen.

De eerste dag erna voelde mijn vagina een beetje branderig ik denk dat dat normaal is maar wat me een beetje bang maakt is dat plassen nu pijn doet en moeizaam gaat. Mijn urine ruikt vreemd, en bij afvegen heb ik een paar keer bloed gezien! We hebben wel een condoom gebruikt, dus wat is er aan de hand? Heeft het te maken met mijn maagdenvlies? Heeft niets met het maagdenvlies te maken, maar de klachten zouden wel bij een blaasontsteking kunnen passen!

Contact jouw GGD Wij beantwoorden jouw vragen graag zo snel mogelijk. Geef jouw reactie Reactie annuleren Geef jouw reactie. Iris mei 26th, Vorige week heb ik voor de eerste keer seks gehad. Dit komt doordat je baarmoeder na de bevalling nog erg gevoelig is. Orgasmes kunnen heftiger zijn, fijner maar ook minder fijn. Klaarkomen kan een beetje pijn doen. Maak je geen zorgen, je zult zien dat dit meestal snel weer overgaat en dat je op een gegeven moment helemaal geen pijn meer hebt.

Wanneer dat precies gebeurt, is niet te zeggen. Neem in ieder geval een jaar om te herstellen. Heb je flinke pijn of gaat de pijn na het vrijen niet weg, ga dan naar de huisarts. Bij een keizersnee heeft de vagina niets te verduren gehad, dus dat is een voordeel.

De wond in de baarmoeder heelt alleen maar beter als je baarmoeder door een orgasme een beetje samentrekt. Je moet er wel rekening mee houden dat je je een paar weken vermoeid voelt en last kunt hebben van de buikwond.

Het eerste jaar zijn er zoveel veranderingen: Doordat je veel bezig bent met de baby, kun je je soms minder goed concentreren op de seks na de bevalling. Bovendien kunnen mannen zich verloren voelen door de band tussen moeder en kind , zich een beetje de derde in de relatie voelen.

Als je je kind voedt, maak je het hormoon prolactine aan. Dit hormoon onderdrukt de eisprong en ook de oestrogeenspiegel , waardoor de vaginahuid dunner en kwetsbaarder wordt.

Je bent als het ware tijdelijk in de overgang. Bovendien daalt door de hoge prolactinespiegel ook de testosteronspiegel. Door dit alles ben je lichamelijk en geestelijk minder ontvankelijk voor seksuele prikkels.

Als je borstvoeding  geeft, heb je kans dat er wat melk uit je borsten komt als je gaat vrijen. Wanneer je opgewonden raakt, stijgt de productie van oxytocine, het stofje dat de melkproductie op gang helpt.

Je kunt er voor kiezen om eerst wat af te kolven of je kind te voeden voordat je gaat vrijen. Een BH aanhouden kan natuurlijk ook. Sommige verloskundigen adviseren om glijmiddel te gebruiken als je geen zin hebt in seks na de bevalling , maar dat is niet de oplossing.

Bij opwinding gebeurt er veel in je lichaam: Dat lukt niet met glijmiddel. Natuurlijk kan het een hulpmiddeltje zijn, maar uiteindelijk moet je lijf het zelf doen. Neem dus vooral de tijd.

Na de bevalling kan het lastig zijn de vagina nog als seksueel te zien. Bij de meeste mannen zijn de beelden na een paar weken weer gezakt.

Uiteindelijk moeten jij en je partner allebei het baringskanaal weer als lustorgaan gaan zien, zodat je weer kunt gaan genieten van seks na de bevalling. Praat met je partner over jullie eerste keer seks na de bevalling en verwacht niet dat het vanzelf gaat.

Je kunt je verwachtingen uitspreken en bijvoorbeeld afspreken dat jullie stoppen als het niet goed voelt. Hou de mogelijkheid open om wat glijmiddel te gebruiken. Door de hormonen wordt je vagina minder vochtig en kan het dus wat pijnlijker zijn om te vrijen. Gebruik het glijmiddel alleen niet als je totaal niet opgewonden bent. Anders wordt het een trucje om minder pijn te voelen, maar prettig is anders.

Hou in gedachten dat er méér is dan puur geslachtsgemeenschap. Ga eerst weer eens andere leuke dingen proberen. Misschien heb je wel zin om te knuffelen, maar moet je nog even niet aan seks denken. Of misschien wil je geen polonaise aan jouw lijf, maar kun je wel een beetje met hém vrijen. Het is belangrijk dat je aan elkaars wensen en verlangens tegemoet probeert te komen.

Zolang je met elkaar blijft praten, kom je er vaak wel uit. Vrouwen kunnen verschillende soorten moeilijkheden tegenkomen als ze seks hebben na de bevalling:. De meeste klachten gaan met wat meer zelfvertrouwen over het moederschap en gewenning aan de nieuwe situatie vanzelf over. Neem daar minimaal een jaar voor. Bij heftige pijn, het vermoeden van een baarmoederverzakking of somberheid die langer dan een paar weken aanhoudt, is het altijd slim om je huisarts te bezoeken.

Ook voor de andere klachten geldt: Pijn bij het vrijen is niet goed. Seks moet leuk zijn, niet pijnlijk. Voor je het weet kom je in een vicieuze cirkel terecht: Uiteindelijk kun je ook complicaties krijgen.

Doe bij pijn een stapje terug. Zoek andere manieren om intiem met elkaar te zijn zoals knuffelen, zoenen, massage of orale bevrediging. Probeer als je er aan toe bent weer eens echte seks te hebben.

Blijft het pijn doen, raadpleeg dan je huisarts. Die kan je eventueel doorverwijzen naar een specialist zoals een psycholoog-seksuoloog, een gynaecoloog of een bekkenbodemfysiotherapeut.

Mijn Ouders van Nu Instellingen wijzigen Uitloggen.