Homo sm dominant

homo sm dominant

Is een man die helpt bij de afwas dan een niet-echte-man? Is een man die soms huilt bij een trieste film een watje en dus geen echte man? Is een vrouw die regelmatig in de tuin werkt, geen echte vrouw maar eerder een man? Is een vrouw die aan een top van een bedrijf staat té mannelijk omdat 'aan de top staan van een bedrijf enkel iets is voor een man'? Is elke man die er de voorkeur aan geeft om zich soms eens te laten leiden door z'n vrouw, dan 'vervrouwelijkt' en dus eerder homo?

Het 'hokjes denken' van vrouwen en mannen is eigenlijk al lang achterhaald in de psychologie. Er is heel wat méér aanwezig bij de mens dan enkel het biologische geslacht XX of XY bezitten. En een leuk filmpje over wat dit precies betekent: Een man moet mannelijk gedrag vertonen en een vrouw moet vrouwelijk gedrag vertonen, wordt dus erg in vraag gesteld. Vooral omdat er niet eens typisch mannelijk en typisch vrouwelijk gedrag bestaat.

Typisch mannelijk of vrouwelijk gedrag wordt vooral opgelegd door de maatschappij, maar zijn helemaal niet op harde feiten gebaseerd: Het is ook aangetoond, via onderzoek dat typische vrouwelijke trekken die een vrouw vertoont vooral negatief worden bekeken, terwijl mannelijke trekken vooral positief worden geconnoteerd.

Die visie zou er trouwens toe bijdragen dat vrouwen soepeler omgaan met het stellen van gedrag dat niet bij het geslacht hoort, dan dat mannen dat doen. Vrouwen hebben immers alleen maar te winnen meer gelijkwaardigheid tav. Een homo man die dan ook nog een typisch vrouwelijk trekje durft te vertonen afhankelijkheid tav.

Zo iemand kàn gewoon géén échte man zijn! Om tenslotte te eindigen met het gegeven dat een man evengoed vrouwelijke trekjes kan vertonen, en dat het hierbij niet uitmaakt of die man dan hetero of homo is. In dit geval voelt hij zich man, gedraagt hij zich vooral als man maar vertoont hij ook wat vrouwelijke trekken bv. Ook lopen er genoeg heteromannen rond die zich, in een bepaalde context, ook eerder afhankelijk opstellen, of zich minstens zouden willen afhankelijk opstellen.

Maar aangezien dit nog steeds teveel als taboe wordt gezien, blijft deze trek dan vaak onderdrukt aanwezig of laten ze die al helemaal niet zien aan de buitenwereld. Belangrijk om nog mee te geven is dat er zeker al veel is veranderd in onze maatschappij, wat dat betreft. Vele vrouwen én mannen denken al veel minder in hokjes dan bv. En bovendien is er soms een groot verschil tussen bepaalde regio's.

Zo zijn er landen waar mannen gerust mogen vrijen met mannen, zonder dat dit met een scheef oog wordt bekeken. Het wordt zelfs gezien als een typisch teken van hun mannelijkheid! En ze worden al helemààl niet als homo benoemd Dit toont weeral aan hoe sterk de maatschappij een genderrol oplegt en hoe relatief die maar is: Mocht je nog zin hebben in meer: Alexis Dewaele, steunpunt gelijkekansenbeleid Dido Veranderd door Dido, 05 januari - Ik ben niet jong genoeg om alles te weten Ik mag gerust stellen dat ik de nodige ervaring heb in de BDSM wereld.

Onderdanigheid heeft hoegenaamd niets te maken met sexuele voorkeur en. Je moet onderdanigheid ook niet verwarren met masochisme. En je komt daar voorkeuren dan ook in alle vormen tegen. Mannen die van mannen houden, van vrouwen houden. Vrouwen die van vrouwen houden, van mannen houden. Van travestieten houden heeft trouwens ook niets met homosexualiteit te maken - wat niet wil zeggen dat er geen homo's zijn die van travestieten houden.

En, natuurlijk, mannen EN vrouwen die van mannen EN vrouwen houden. Om het nog leuker te maken: En ook hier weer alle mogelijke varianten als boven omschreven die heb ik niet allemaal benoemd, maar ik denk dat het redelijk duidelijk is. Terugkeren naar Psychologie en Sociologie. Reageren op geciteerde berichten       Leegmaken. Ook adverteren op onze website? Nieuwsberichten Doet de vondst van één klein Gesponsorde vacatures Hier ook uw vacature? Nieuwe onderwerpen Lengte werklijn bepalen 1 Bariumhydroxideoplossing 4 Achterruitenwisser aansluiten Inloggen   Gebruik Facebook.

Het was een video over een man die als onderdaan zich moest onderwerpen aan een Meester. De volgende dag als de ouders afscheid hadden genomen, waren Walter en ik alleen op de villa. Er was een Spaans meisje dat de huihuding deed. Walter moest nog naar Marbella doch omstreeks 6 uur was hij terug.

Het viel op hoe Walter mijn gulp steeds in het oog had. Omstreeks 21 uur gingen we eten nadat ik gezwommen had en gedouched. Die film van gisteren speelde door mijn hoofd en ik moest opletten om geen stijve te krijgen. We hadden allebei een korte Broek aan en een losse T-Shirt en onze tennisshoes. We kregen een tafeltje in de tuisachte de haag, met een zeer mooir uitzicht op zee en het domein. Walter en ik zaten tegenover elkaar ,ik had mijn benen open en Walter zat met zijn benen tussen de mijne.

Het was een echt smal tafeltje. Walter bestelde de cocktail van het huis en kregen de kaart. Dan na die eerste cocktail kwam er een tweede met de fles wijn. Walter keek mij doordringend aan.

Hij vroeg hoe ik het op Internaat had gehad. Dan opeens ging het over sex. Hij keek mij diep in de ogen en vroeg of ik ook dikwijls masturrbeerde. Ik wist niet wat antwoorden ,doch gelukking lmet de alcohol ging het iets vlotter. Zijn knieen duwden mijn benen verder uit elkaar. Je hebt een prachtig sex lijf en alles wat er bijhoort. Ik gign door de grond want ik stond daar mijzelf te slaan en te masturberen.

Met een hand begon hij mijn boven been te strelen en zei dat hij van mij een lust slaaf zou maken. Hij gaf me een lederen etui en zei dat ik naar het toilet moest gaan en dat short broekje moest aandoen.

De andere moest ik rterug in dat lederen zakje sten en snel terugkomen. Ik deed wat hij vroeg. Dit broekje had wijde pijpen en dan daaronder niets ann was verschrikkelijk. Terug aan tafel moest ik met mijn benen wijd open zitten en daarna toastte hij.

Dan voelde hij met beide handen onder de tafel en ze gleden in mijn broek. Ik keek rond of niemand ons zou zien. Hij spleede met mijn voorhuid en ballen. Mijn paal kwam dadelijk en hunkerend stijf te staan. Ik zal jouw laten genieten zoals op het fimlpje en nog meer.

Hij vroeg de rekening ,tekende de rekening voor zijn ouders en we gingen naar de villa. Hij kwam voor me staan en trok mijn T-shirt uit. Hij kneep hard op mijn tepels. Dan nam hij mijn hoofd tussen zijn handen en kuste mij en boorde zijn tong diiep in mijn mond. Ik werd razend van genot en mijn paal kroop uit mijn broekspijpje.

Dan moest ik zijn broek open doen en moest zijn stijve lul pijpen. Als Walter me vroeg om hem te pijpen die avond op het terras aan de swimmingpool, zei ik hem dat ik dat niet kon.

Walter werd kwaad en ik moest mee naar binnen in mijn kort sport broekje. Ik moest aan een bureeltje gaan zitten en wat hij dicteerde opschrijven hetgeen ongeveer het volgende inhield: Ik onderwerp mij uit vrije wil en met gedrevenheid om een als een sex lust object opgeleid te worden.

Ik geraakte er enorm door opgewonden. Walter nam de brief en stopte er een een masturbatie foto van mij bij in een enveloppe. Hij stopte de brief in een muursafe op zijn kamer.

Hij haalde pols en enkel boeien uit een kast en deed die om. Tussen mijnn ekelboeien plaatste hij een stok van wel 75 centimeter. Hoe het kwam weet ik niet maar ik was intussen enorm stijf geworden. Dan voelde hij langs achter aan mijn hoog opgetrokken zak waar het zaad klaar zat. Het was een enorm gevoelen en ik hunkerde ernaar dat hij mijn paal zou masturberen. Hij luisterde niet en zijn vingers gleden naar mijn anus. Hij trok mijn billen open. Hij streelde mijn gaatje en dan duwde hij langzaam zijn vinger naar binnen.

Ik belette dit door het samen te persen. Doch zijn vinger ging ieper en dieper. Dan moest ik mee naar buiten en stond daar met opgerichte paal op het terras in het licht van de maan.

Hij gespte mijn polsen aan een haak boven me in het dak van het overdekt terras. Hij begon zich uit te kleden. Ik keek benieuwd naar zijn lichaam. Walter kwam naar mij toe en hij zag hoe groot mijn begeerte was.

Hij drukte zijn warme lijf tegen mij aan en begon mij zacht wiegend te kussen. Ik beantwoorde zijn tong en mijn drang was zo enorm ik wou echt nu alles doe voor hem. Met mijn armen gestrekt omhoog en met ver uiteen gespreide benen hing ik te kijk en voor het genot van mijn Meester Walter.

Ik was wel opgewonden doch besefte niet wat zou volgen. Walter naakt voor mij met zijn keiharde lans strengelde zich rond mijn gestrekt lichaam. Hijb kuste mij intens terwijl hij met een hand mijn lul kneedde en met zijn andere hand in mijn volle billen neep. Dit bracht me gewoon buiten mezelf. Zijn daalde af naar mijn tepels en hij begor ze lekker te kussen. Dan begon hij op mijn genots en sex knobbeltjes te bijten.

Ik kermde even maar genoot. Ik wou dat hij mij zou laten komen en Walter liet mij tot bijna dat orgasme gaan. Ik hijgde en zei dat hij alles met mij mocht doen. Hij liet me los en ging naar binnen.

Ik schudde met mijn lijf om zo toch het genot van mijn harde penis te voelen die van links naar rechts sloeg. Walter had van alles bij en legde het op een tafel nabij. Hij nam wat olie en smeerde mij ballen en lul in en mijn billen en anus. Hij zei niets en bond een zwatre blinddoek voor mijn ogen. Hij betaste ze en kneedde er zachtjes in. Mijn lul was zo terug hard. Hij greep mijn balzak boven mijn ballen met zijn wijsvinger en duim tegen elkaar.

Hij had hiermee enige moeite want mijn zak zat dicht als een tennisbal gespannen onder mijn erecte paal. Langzaam trok hij mijn ballen omlaag, lager en lager. Ik kreunde en vroeg om vergiffenis.

..

Je vriendin laten neuken paaldansen sex
homo sm dominant

Is een man die helpt bij de afwas dan een niet-echte-man? Is een man die soms huilt bij een trieste film een watje en dus geen echte man? Is een vrouw die regelmatig in de tuin werkt, geen echte vrouw maar eerder een man?

Is een vrouw die aan een top van een bedrijf staat té mannelijk omdat 'aan de top staan van een bedrijf enkel iets is voor een man'? Is elke man die er de voorkeur aan geeft om zich soms eens te laten leiden door z'n vrouw, dan 'vervrouwelijkt' en dus eerder homo?

Het 'hokjes denken' van vrouwen en mannen is eigenlijk al lang achterhaald in de psychologie. Er is heel wat méér aanwezig bij de mens dan enkel het biologische geslacht XX of XY bezitten. En een leuk filmpje over wat dit precies betekent: Een man moet mannelijk gedrag vertonen en een vrouw moet vrouwelijk gedrag vertonen, wordt dus erg in vraag gesteld. Vooral omdat er niet eens typisch mannelijk en typisch vrouwelijk gedrag bestaat. Typisch mannelijk of vrouwelijk gedrag wordt vooral opgelegd door de maatschappij, maar zijn helemaal niet op harde feiten gebaseerd: Het is ook aangetoond, via onderzoek dat typische vrouwelijke trekken die een vrouw vertoont vooral negatief worden bekeken, terwijl mannelijke trekken vooral positief worden geconnoteerd.

Die visie zou er trouwens toe bijdragen dat vrouwen soepeler omgaan met het stellen van gedrag dat niet bij het geslacht hoort, dan dat mannen dat doen. Vrouwen hebben immers alleen maar te winnen meer gelijkwaardigheid tav. Een homo man die dan ook nog een typisch vrouwelijk trekje durft te vertonen afhankelijkheid tav. Zo iemand kàn gewoon géén échte man zijn! Om tenslotte te eindigen met het gegeven dat een man evengoed vrouwelijke trekjes kan vertonen, en dat het hierbij niet uitmaakt of die man dan hetero of homo is.

In dit geval voelt hij zich man, gedraagt hij zich vooral als man maar vertoont hij ook wat vrouwelijke trekken bv. Ook lopen er genoeg heteromannen rond die zich, in een bepaalde context, ook eerder afhankelijk opstellen, of zich minstens zouden willen afhankelijk opstellen. Maar aangezien dit nog steeds teveel als taboe wordt gezien, blijft deze trek dan vaak onderdrukt aanwezig of laten ze die al helemaal niet zien aan de buitenwereld.

Belangrijk om nog mee te geven is dat er zeker al veel is veranderd in onze maatschappij, wat dat betreft. Vele vrouwen én mannen denken al veel minder in hokjes dan bv. En bovendien is er soms een groot verschil tussen bepaalde regio's. Zo zijn er landen waar mannen gerust mogen vrijen met mannen, zonder dat dit met een scheef oog wordt bekeken. Het wordt zelfs gezien als een typisch teken van hun mannelijkheid!

En ze worden al helemààl niet als homo benoemd Dit toont weeral aan hoe sterk de maatschappij een genderrol oplegt en hoe relatief die maar is: Mocht je nog zin hebben in meer: Alexis Dewaele, steunpunt gelijkekansenbeleid Dido Veranderd door Dido, 05 januari - Ik ben niet jong genoeg om alles te weten Ik mag gerust stellen dat ik de nodige ervaring heb in de BDSM wereld.

Onderdanigheid heeft hoegenaamd niets te maken met sexuele voorkeur en. Je moet onderdanigheid ook niet verwarren met masochisme. En je komt daar voorkeuren dan ook in alle vormen tegen. Mannen die van mannen houden, van vrouwen houden. Vrouwen die van vrouwen houden, van mannen houden. Van travestieten houden heeft trouwens ook niets met homosexualiteit te maken - wat niet wil zeggen dat er geen homo's zijn die van travestieten houden. En, natuurlijk, mannen EN vrouwen die van mannen EN vrouwen houden.

Om het nog leuker te maken: En ook hier weer alle mogelijke varianten als boven omschreven die heb ik niet allemaal benoemd, maar ik denk dat het redelijk duidelijk is. Terugkeren naar Psychologie en Sociologie. Reageren op geciteerde berichten       Leegmaken. Ook adverteren op onze website? Nieuwsberichten Doet de vondst van één klein Gesponsorde vacatures Hier ook uw vacature?

Nieuwe onderwerpen Lengte werklijn bepalen 1 Bariumhydroxideoplossing 4 Achterruitenwisser aansluiten Inloggen   Gebruik Facebook. Het was een video over een man die als onderdaan zich moest onderwerpen aan een Meester.

De volgende dag als de ouders afscheid hadden genomen, waren Walter en ik alleen op de villa. Er was een Spaans meisje dat de huihuding deed. Walter moest nog naar Marbella doch omstreeks 6 uur was hij terug.

Het viel op hoe Walter mijn gulp steeds in het oog had. Omstreeks 21 uur gingen we eten nadat ik gezwommen had en gedouched. Die film van gisteren speelde door mijn hoofd en ik moest opletten om geen stijve te krijgen. We hadden allebei een korte Broek aan en een losse T-Shirt en onze tennisshoes. We kregen een tafeltje in de tuisachte de haag, met een zeer mooir uitzicht op zee en het domein.

Walter en ik zaten tegenover elkaar ,ik had mijn benen open en Walter zat met zijn benen tussen de mijne. Het was een echt smal tafeltje. Walter bestelde de cocktail van het huis en kregen de kaart. Dan na die eerste cocktail kwam er een tweede met de fles wijn. Walter keek mij doordringend aan.

Hij vroeg hoe ik het op Internaat had gehad. Dan opeens ging het over sex. Hij keek mij diep in de ogen en vroeg of ik ook dikwijls masturrbeerde. Ik wist niet wat antwoorden ,doch gelukking lmet de alcohol ging het iets vlotter. Zijn knieen duwden mijn benen verder uit elkaar. Je hebt een prachtig sex lijf en alles wat er bijhoort. Ik gign door de grond want ik stond daar mijzelf te slaan en te masturberen.

Met een hand begon hij mijn boven been te strelen en zei dat hij van mij een lust slaaf zou maken. Hij gaf me een lederen etui en zei dat ik naar het toilet moest gaan en dat short broekje moest aandoen.

De andere moest ik rterug in dat lederen zakje sten en snel terugkomen. Ik deed wat hij vroeg. Dit broekje had wijde pijpen en dan daaronder niets ann was verschrikkelijk. Terug aan tafel moest ik met mijn benen wijd open zitten en daarna toastte hij.

Dan voelde hij met beide handen onder de tafel en ze gleden in mijn broek. Ik keek rond of niemand ons zou zien. Hij spleede met mijn voorhuid en ballen. Mijn paal kwam dadelijk en hunkerend stijf te staan. Ik zal jouw laten genieten zoals op het fimlpje en nog meer.

Hij vroeg de rekening ,tekende de rekening voor zijn ouders en we gingen naar de villa. Hij kwam voor me staan en trok mijn T-shirt uit. Hij kneep hard op mijn tepels. Dan nam hij mijn hoofd tussen zijn handen en kuste mij en boorde zijn tong diiep in mijn mond.

Ik werd razend van genot en mijn paal kroop uit mijn broekspijpje. Dan moest ik zijn broek open doen en moest zijn stijve lul pijpen. Als Walter me vroeg om hem te pijpen die avond op het terras aan de swimmingpool, zei ik hem dat ik dat niet kon. Walter werd kwaad en ik moest mee naar binnen in mijn kort sport broekje. Ik moest aan een bureeltje gaan zitten en wat hij dicteerde opschrijven hetgeen ongeveer het volgende inhield: Ik onderwerp mij uit vrije wil en met gedrevenheid om een als een sex lust object opgeleid te worden.

Ik geraakte er enorm door opgewonden. Walter nam de brief en stopte er een een masturbatie foto van mij bij in een enveloppe. Hij stopte de brief in een muursafe op zijn kamer. Hij haalde pols en enkel boeien uit een kast en deed die om.

Tussen mijnn ekelboeien plaatste hij een stok van wel 75 centimeter. Hoe het kwam weet ik niet maar ik was intussen enorm stijf geworden. Dan voelde hij langs achter aan mijn hoog opgetrokken zak waar het zaad klaar zat. Het was een enorm gevoelen en ik hunkerde ernaar dat hij mijn paal zou masturberen. Hij luisterde niet en zijn vingers gleden naar mijn anus. Hij trok mijn billen open. Hij streelde mijn gaatje en dan duwde hij langzaam zijn vinger naar binnen.

Ik belette dit door het samen te persen. Doch zijn vinger ging ieper en dieper. Dan moest ik mee naar buiten en stond daar met opgerichte paal op het terras in het licht van de maan. Hij gespte mijn polsen aan een haak boven me in het dak van het overdekt terras. Hij begon zich uit te kleden.

Ik keek benieuwd naar zijn lichaam. Walter kwam naar mij toe en hij zag hoe groot mijn begeerte was. Hij drukte zijn warme lijf tegen mij aan en begon mij zacht wiegend te kussen.

Ik beantwoorde zijn tong en mijn drang was zo enorm ik wou echt nu alles doe voor hem. Met mijn armen gestrekt omhoog en met ver uiteen gespreide benen hing ik te kijk en voor het genot van mijn Meester Walter.

Ik was wel opgewonden doch besefte niet wat zou volgen. Walter naakt voor mij met zijn keiharde lans strengelde zich rond mijn gestrekt lichaam. Hijb kuste mij intens terwijl hij met een hand mijn lul kneedde en met zijn andere hand in mijn volle billen neep. Dit bracht me gewoon buiten mezelf. Zijn daalde af naar mijn tepels en hij begor ze lekker te kussen. Dan begon hij op mijn genots en sex knobbeltjes te bijten. Ik kermde even maar genoot. Ik wou dat hij mij zou laten komen en Walter liet mij tot bijna dat orgasme gaan.

Ik hijgde en zei dat hij alles met mij mocht doen. Hij liet me los en ging naar binnen. Ik schudde met mijn lijf om zo toch het genot van mijn harde penis te voelen die van links naar rechts sloeg. Walter had van alles bij en legde het op een tafel nabij. Hij nam wat olie en smeerde mij ballen en lul in en mijn billen en anus.

Hij zei niets en bond een zwatre blinddoek voor mijn ogen. Hij betaste ze en kneedde er zachtjes in. Mijn lul was zo terug hard. Hij greep mijn balzak boven mijn ballen met zijn wijsvinger en duim tegen elkaar.

Hij had hiermee enige moeite want mijn zak zat dicht als een tennisbal gespannen onder mijn erecte paal. Langzaam trok hij mijn ballen omlaag, lager en lager. Ik kreunde en vroeg om vergiffenis.

..


Beffen klaarkomen gangbang venlo


Ze vroeg me of ik een keer in een film mee wilde spelen als het zou klikken. Zelf was ze ook bisex en switch dus dat gaf veel mogelijkheden. Het was inmiddels al bijna 23 uur en we besloten naar haar woning te gaan voor een keuring en spel zoals zij dat noemde. Ze bleek een ruime ingerichte zolder te hebben met veel spullen. Ik moest me uitkleden en de pols en enkelbanden omdoen en ook halsband.

Ze bond me staande vast en trok mijn armen omhoog. Ze inspecteerde mijn lijf en ze knikte goedkeurend bij het zien van mijn getrained lijf en grote zak met een 19 cm lange paal. Verder redelijk grote tepels. Achter me staand begon ze mijn lijf met haar lange nagels te bewerken, zacht strelend werd afgewisseld met hard knijpen in mijn tepels en ballen, waarbij ik soms kreunde. Hoewel mijn pik keihard was en begon te lekken negeerde ze die, ze pakte een butt-plug en na die ingesmeerd te hebben werd deze mijn kutje ingeschoven.

Eenmaal erin werd deze flink opgepompt en hoewel in begin wat pijnlijk begon het lekker te voelen. Vervolgens liep ze naar een wand met allemaal zwepen, en pakte een flogger en begon me van achteren er mee te slaan; redelijk stevige slagen met soms een harde er tussen door. Ik moest mee tellen en na 50 slagen stopte ze en zei dat de achterzijde mooi gekleurd was. Ze pakte een parachute en deed die om mijn zak, meteen werd mijn lul weer hard.

Ze hing er 2 gewichtjes van gram aan dat gaf een aangenaam gevoel, Mijn tepels werden voor zien van schaarklemmen die niet te hard aangeknepen werden. Mijn handen werden losgemaakt en achter mijn rug geboeid en er kwamen nu 2 x gram aan mijn zak extra bij en kreeg ik de opdracht om te gaan lopen.

Na een poosje moest ik stoppen en werden de gewichten en klemmen allemaal weg gehaald en werd ook de buttplug verwijderd. In een hoek stond een bank en daar gingen we zitten met wat drinken en de shemale wilde weten hoe ik het had ervaren. Ik gaf aan dat het erg lekker was en dat ik nagenoeg geen pijn had gevoeld en zei ook dat ik wel zwaarder gewend was en een hoge pijn grens heb. Ze vertelde dat dit haar basis keuring was en er dan al velen afhaakten, hier werd ze zelf ook niet gel van, maar was een selectie methode.

Ze stond op en maakte haar rokje los en trok daarna haar slip uit. Een mooie grote en dikke lul die nog helemaal slap was kwam te voorschijn.

Ik ging meteen op mijn knieën voor haar zitten begon er aan te likken en al snel werd de lul stijf; dik en lang. Voor hij er erg in heeft, heeft hij een grote pik in zijn bek en is een andere kerel bezig zijn kont op te rekken met zijn in een leren handschoen gestoken vinger.

De een na de ander steekt zijn stijve pik in de bek van de slaaf en omdat het allemaal grote pikken zijn, wordt de keel van de slaaf flink opgerekt. Als zijn kont voldoende opgerekt is en volgestopt met glijmiddel voelt hij de eerste pik, zonder condoom uiteraard, naar binnen gaan. Dit is de kleinste pik van de drie dominante Noren, maar de pik is altijd nog zo´n 18 cm lang. Als deze er even genoeg van heeft volgt de tweede, die naast de 20 cm lengte vooral een erg dikke pik heeft, waarna ook de leider van de Noorse troep zijn pik in de kont van de slaaf wil steken.

Deze kerel heeft echter een pik van bijna 28 cm en een dikte van ongeveer 10 cm. De slaaf schrikt als hij dit apparaat in vol ornaat ziet, maar de Noor twijfelt geen moment en steekt zijn grote pik tot aan zijn ballen in de kont van de slaaf. De slaaf schreeuwt het uit, maar dit is niet van de pijn, maar van genot.

Die maakt daar gretig gebruik van en laat zich uitgebreid pijpen door de jonge gespierde knul. Onder een luide schreeuw komt hij klaar in het nauwe hol van de Noor en met een voldaan gevoel trekt hij zijn druipende pik terug. Als de drie dominante Noren zien dat de MEESTER inmiddels zijn zaad in de kont van hun onderdanige metgezel gespoten heeft, houden ze zich ook niet meer in. Terwijl de eerste zijn hoogtepunt bereikt in de bek van de slaaf, spuit de volgende zijn grote pik leeg in diens kont.

Als laatste is de Noor met de enorm grote pik aan de beurt. Hij neemt eerst positie aan de achterkant waar hij nogmaals een groot aantal minuten zijn pik in de inmiddels flink uitgewoonde reet van de slaaf steekt en als hij aan het klaarkomen toe is, trekt hij zich terug om vervolgens zijn enorme lading zaad in de bek van de slaaf te spuiten. Onder het toeziend oog van de anderen begint hij de slaaf hard en langdurig door te neuken, net zolang tot hij klaar komt in het warme gat van zijn slaaf.

De dominante Noren willen dat hun slaaf ook gaat spuiten en ze dragen hem op zijn leren motoroverall weer aan te trekken. De slaaf trekt zijn leren broek, leren T-shirt, leren overhemd, boots en leren jack aan. De twee onderdanigen wordt opgedragen zich compleet aan elkaar over te geven en ze tongen en leergeilen hierna vol overgave. Als de Noor zijn pik uit zijn leren pak haalt knielt de slaaf meteen en begint vol overgave te pijpen. Dit doet hij zo vol overgave dat de Noor al snel tegen een hoogtepunt aanzit en hij spuit, na goedkeuring van de leider van zijn groep, zijn hele lading in de bek van de slaaf.

Hiermee is maar weer eens aangetoond dat de slaaf echt de laagste in rang is, hij heeft het zaad van alle ander aanwezigen moeten verwerken. Nadat alle mannen nog een keer door de slaaf van bier voorzien zijn, wordt er nog even nagepraat en daarna nemen de bebaarde Noren afscheid. Heb je opmerkingen of ideeën voor onze profielensite? Laat gerust een bericht achter en misschien zullen we jouw ideeën doorvoeren.

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen. Terug naar het overzicht. Bedankt voor je feedback! We zullen deze zsm in behandeling nemen. Je moet eerst inloggen.