Kinky femke zo geil als boter

kinky femke zo geil als boter

Gratisskijken koppel zoekt trio
kinky femke zo geil als boter


Ze leunt achterover en vangt haar gewicht op met haar armen, door haar handen aan iedere kant naast hem neer te zetten. Dan schuift ze weer naar voren en in 1 beweging weet ze de hele lengte van Koos's pik in haar te werken. Je kan de sensatie van haar aflezen, maar het kost haar kennelijk toch niet zo heel veel moeite.

Eenmaal helemaal in haar kreunt ze een keer diep en ze steekt weer haar hand op. Vervolgens kruipt ze weer achteruit en de pik van Koos wordt weer helemaal zichtbaar voor ons. Het laatste stukje doet ze nu heel voorzichtig, en zijn eikel floept weer uit haar grotje tevoorschijn. Snel komt ze weer overeind en speurt de gymzaal af naar pikken die haar kunnen neuken. Het lijkt wel of Koos's pik in haar nog meer gegroeid is en ook bij hem blijft er een dikke laag slijm op zijn lul achter.

Esther begint weer te rennen en voordat hij kan reageren wordt Joop weer op zijn billen gemept. Dit keer stond hij vlak voor de kast en hij mocht van Esther wel blijven staan. Ze klom tussen Joop en de Kast in en klom een heel klein stukje in de kast, waardoor ze met haar billen net boven Joop's pik uit kwam. Dan duwde ze haar kont naar achteren en liet zich een beetje zakken. Hierdoor lande ze met haar kale kutje precies op de dikke eikel van Joop.

Langzaam liet ze zich zakken en met een zachte kreun liet ze zich helemaal over zijn lid zakken. Ze stak haar hand weer op en ze vroeg aan Marianne hoe lang ze nog had. Ze keek even om zich heen en keek waar de andere jongens waren, maar die stonden op grootte afstand toe te kijken. Toen sloot ze haar ogen en liet zich weer helemaal op de pik van Joop zakken. Met een hand begon ze nu hard over haar klitje te bewegen en begon nu hard op de pik op en neer te bewegen.

Vlak voor dat Marianne affloot bereikte ze haar tweede hoogte punt. Haar hele lichaam was bedekt met een laagje zweet, en de druppels hingen aan haar kin. Heel voorzichtig kwam ze dit keer overeind, stapte van de kast af, draaide zich even om, bukte en gaf een dikke zoen op de glimmende eikel van Joop. Daarna rende ze naar de kleedkamer want ze moest nu ontzettend nodig plassen. De meiden stoven nu door het lokaal en even later ging het fluitsignaal.

Michiel was best wel goed, maar wist uiteindelijk maar 5 meiden aan zijn pik te rijgen, omdat hij zijn pik veel te lang in iedere meid hield.

Bij Esther stootte hij zelfs 8 en bij Marianne zelfs 10 keer zijn pik naar binnen. Misschien kwam dat ook wel omdat hij klaar ging komen, want Esther was zijn laatste en hij kwam kreunend in haar klaar, terwijl ze voorover over de bok gebogen stond. Gelukkig was zijn tijd toen ook om, anders had hij misschien wel met een slappe verder gemoeten. Esther liep met een smile van oor tot oor naar de lange mat, terwijl ze haar kutje met haar vingers dichtkneep.

Ze plofte op haar rug neer, en stak gelijk haar benen in de lucht. Marianne had ondertussen Dorien aangewezen en had Karin gevraagd om Michiel weer op oorlogssterkte te brengen. Dit was snel geregeld want Michiel's pik was amper slap geworden. Even later klonk het fluit signaal weer en Dorien was begonnen aan haar beurt. Karin liep naar Esther en plofte naast haar op de lange mat neer.

Esther antwoord dat ze dat maar doet omdat de gymvloer anders nat en kleverig wordt. Even kijkt ze Esther niet begrijpend aan maar dan valt het kwartje en ze giechelt even.

Heel voorzichtig vroeg Karin aan haar of ze sperma lekker vond en of ze het lekker vond om volgespoten te worden. Toen ze uitgelachen waren, keek ze elkaar strak aan, en zag ze allebei heel ondeugend naar elkaar kijken. Eerst stak Karin voorzichtig haar wijsvinger tussen Esther's schaamlippen en voelde dat er inderdaad een hele hoop warm sperma van Michiel in haar kutje zat.

Snel kroop ze met haar hoofd tussen Esther's benen en trok voorzichtig het kale kutje aan de schaamlippen open. Esther liet haar benen zakken en langzaam kwam een eerste dikke druppel van het witte goedje uit haar grotje lopen. Met haar vingers smeerde Karin de druppel uit over het kale kutje van Esther.

Esther keek gespannen toe, draaide haar bekken een beetje meer naar beneden en probeerde haar kutje leeg te persen. Karin kwam nog dichter bij met haar gezicht, stak haar tong uit en likte voorzichtig over haar linker schaamlip naar boven naar haar klitje en via haar rechterlip weer naar beneden tot ze helemaal onderin kwam waar de twee lippen bij elkaar komen.

Toen stak ze hem diep in het besmeurde kutje en proefde de geile smaak van sperma vermengt met het geil dat Esther's kutje zelf had geproduceerd. Esther kon een kreun niet onderdrukken, en probeert haar benen nog iets wijder te doen. De stroom komt nu goed op gang en sijpelt via de tong van Karin in de mond.

De stroom wordt zelfs zo heftig dat Karin het op moet likken en doorslikken, omdat het anders langs haar gezicht loopt, en ze maakt daarbij allerlei smakende geluiden. Femke en ik waren erbij komen staan en keken bewonderend naar het tweetal voor ons.

Esther gooit haar hoofd achterover en begint harder te kreunen, terwijl ik achter Karin kniel en voorzichtig een hand op haar rug leg. Mijn handen beginnen te strelen en glijden onder haar armen door naar haar borsten. Ik wrijf er overheen en voel dat haar tepels hard stijf zijn, en omsluit dan beide borsten bijna helemaal met mijn handen.

Karin likt goed door en als de stroom zaad op is likt ze de geile spleet van Esther helemaal uit en richt dan haar aandacht op Esther's klit. Ik laat een hand over de billen van Karin gaan en laat hem via haar bilspleet bij haar poesje belanden. Even streel ik de licht behaarde schaamlippen van Karin voordat ik mijn middelvinger door haar spleetje haal. Die voelt nat en geil aan en vraagt ernaar om ook gelikt te worden. Karin kreunt nu ook, maar gaat wel verder met het verwennen van Esther's klitje.

Dan zoek ik het gaatje met mijn vinger en laat hem zachtjes binnendringen. Heel soepel en gemakkelijk schuift deze naar binnen en Karin probeert mijn vinger gelijk zo diep mogelijk in haar grotje te krijgen en kreunt nu een beetje harder. Esther kondigt aan dat ze nu klaar gaat komen en kreunt dan harder en harder, terwijl ze haar hoofd in haar nek gooit en er mee schud, zodat haar donkere lange haren breed uitwaaieren.

Dan begint ze te schokken met haar schouders en haar buik en haar orgasme raast door haar hele lichaam. Karin richt nu haar aandacht meer op haar buik en benen omdat ze vermoed dat het kutje van Esther nu veel te gevoelig is, en begint op mijn vinger heen en weer te bewegen. Ze stopt even en gaat nu verder voorover op haar knieën zitten waardoor haar poesje beter bereikbaar voor mij wordt en ik zelfs haar geile kutje kan zien. Ik maak gelijk van de gelegenheid gebruik om mijn wijsvinger er ook in te steken, en met twee vingers in haar supergeile spleetje begin ik mijn hand heen en weer te bewegen.

Langzaam aan voer ik het tempo wat op, en aan het harder kreunen van Karin hoor ik dat ze het lekker vind. Dan horen we en hard fluit signaal en Marianne roept dat Dorien's tijd op is. Later zie ik pas dat het Dorien 5 keer gelukt is om zich te laten penetreren, maar door wie weet ik niet want dat is volledig langs mij heen gegaan. Ik hoor later van Femke dat ze het alleen maar met Mark, Joop en Koos gedaan heeft. Even hou ik mijn hand stil en kijk wie de volgend wordt.

Marianne wijst Femke aan, Femke geeft aan dat ze er klaar voor is en geen voorbereiding meer nodig heeft. Even later klinkt het fluitje weer, en ik ga weer verder met Karin's grotje. Esther verontschuldigd zich, ze wil graag kijken hoe haar vriendin het ervan afbrengt. Ze staat op en loopt naar de dikke mat van waar ze een goed overzicht over de hele zaal heeft.

Karin zit nu nog alleen op haar knieën voor mij en ik stop er nog een vinger bij om haar ingang een beetje verder op te rekken.

Karin begint nog harder te kreunen en probeert mijn vingers zo goed als het gaat telkens op te vangen. Emma en Marianne staan nu op een afstandje toe te kijken, ze waren nieuwsgierig geworden van al dat gekreun. Ik zie dat Marianne af en toe even over haar kutje wrijft en ik gebaar met de duim van mijn vrije hand dat het wel heel goed gaat, hier. Ze glimlacht even en kijkt dan weer snel de zaal in, want ze moet ondertussen ook de score van Femke in de gaten houden.

Karin kijkt ook om omdat ze wel door heeft dat ik met Marianne aan het communiceren ben. Ze kijkt mij met zwoele ogen aan en met een hese stem, vraagt ze of het allemaal nog gaat. Mijn vrije hand aait haar even over haar rug en billen en ik vraag haar of ze nu of zo meteen klaar wil komen.

Het blijft even stil en zie dat ze haar wenkbrauwen fronst. We worden even opgeschrikt door een hele harde kreun en daarna allemaal bewonderende uitroepen. Femke had zichzelf net in een flinke stoot helemaal op Koos' pik geregen, en was tot aan zijn ballen over zijn pik gezakt.

Kennelijk had ze zich toch een beetje in de lengte vergist, want ze bleef even met een van pijn verwrongen gezicht en met ingehouden adem zitten. Na zo'n 10 seconden had ze het wel bekeken en veerde weer overeind, waardoor het lid uit haar poesje gerukt werd.

Ze rende weer verder maar ontweek Koos nu wel telkens, en maakte haar score verder compleet met Mark, Michiel en Joop. Dan richt ik mijn aandacht weer op Karin's kutje en beweeg mijn drie vingers weer langzaam heen en weer.

Karin kijkt mij weer zwoel aan kreunt van genoegen, voordat ze met hese stem waarschuwt om rustig aan te doen, omdat ze nog niet klaar wil komen. Met een hand op haar mooie billen en mijn andere in haar natte spleet ga ik heel rustig verder. Dan klinkt het fluit signaal en wordt Mark aangewezen. Hierdoor moeten wij weer in actie komen dus trek in mijn vingers uit Karin's gleufje, en tik op haar billen om haar aan te sporen.

Mark was gedreven en wist alle meiden een keer te tikken en te penetreren. Mij tikte hij, toen ik over de bok probeerde te springen. Ik kwam net verkeerd uit met mijn passen waardoor ik niet goed af kon zetten en belande op mijn buik op het toestel en ik liet mij weer terug glijden om weer met mijn voeten op de grond te komen..

Mark tikte mij geen eens maar pakte me gelijk van achteren bij mijn heupen en drukte mij met een soepele beweging op zijn stijve lid. Hij hield mij even vast en hijgde in mijn oor dat hij hier ook al een heel jaar van gedroomd had. Ik voelde mij gevleid en stootte mijn kutje verder naar achteren waardoor zijn penis nog dieper in mij kwam.

Hij nam voor mij meer tijd als voor de andere meiden. Snel stootte hij drie keer heen en weer en duwde mij toen weer van zich af. Als laatste had hij Karin op de lange mat en net toen hij haar staande en van achteren gepenetreerd had blies Marianne weer op de fluit omdat zijn tijd om was.

Karin werd ook gelijk als volgende aangewezen. Ze was zo opgewonden dat ze gelijk klaarkwam toen ze Joop's pik als eerste besteeg. Ze had toen even nodig om weer bij te komen waardoor ze kostbare tijd verspilde. Haar score was dan ook niet zo erg goed, maar ze had alle jongens wel 1 keer gehad.

Daarna was het Koos' beurt. Het viel mij op dat de meiden nu veel minder in de toestellen klommen en meer op de matten bleven. Femke zorgde ervoor dat ze niet in de buurt van hem kwam, want zij had niet zo'n goede ervaring met het gevaarte van hem, maar de rest deed na mijn mening niet hun uiterste best om niet getikt te worden. Omdat er nogal wat verschil in lengte zit tussen een paar meiden en Koos, moest Koos sommige meiden op z'n hondjes nemen, waardoor hij niet zo snel kon als hij zelf had gewild.

Zijn score was uiteindelijk 6, en hij had alle meiden, op Femke na, een keer gehad. Mij moest hij ook op z'n hondjes nemen, op de lange mat. Ik voelde zijn geweldige knuppel binnen dringen en mij helemaal opvullen, hij voelde zalig aan en als hij nog drie keer gestoten had was ik zeker klaar gekomen.

Maar helaas, even voelde ik zijn zak tegen mijn klitje komen en toen trok hij zijn lid alweer terug uit mijn schede. Het leek wel of de pik van Koos nog verder was gegroeid tijdens deze beurt, en ik kon duidelijk zijn dat hij nu ook niet ver van zijn orgasme af zat, net als ik.

Daarna was ik aan de beurt. Ik was nat genoeg en toen het fluitje ging leek het wel of ik kon vliegen, zo snel ging ik. Ik stoof gelijk achter Joop aan, en wist hem gelijk op de dikke mat te tikken voordat hij ook maar de kans had om zich om te draaien. Ik duw hem gelijk op de mat, spring boven op zijn buik en druk mijn kutje naar achteren totdat ik zijn forse eikel voel, spreid met twee vingers mijn schaamlippen ver uit elkaar en duw dan door totdat ik zijn hele pik in mij heb zitten.

Ik kijk hem even aan en kan dan een vreugde kreet niet onderdrukken. Veel is er niet voor nodig om mij nu klaar te laten komen en na 5 keer open neer bewegen beleef ik een geweldig orgasme. Terwijl ik nog half aan het klaarkomen ben, buig ik voorover, geef hem een dikke zoen op zijn mond en sta dan op. Ik zie Michiel net over het paard klimmen en sprint zijn kant op terwijl de laatste golven van mijn orgasme nog door mijn lijf gieren.

Ik weet hem nog net op het paard te tikken. Ook hij lijkt verbaasd over mijn snelheid, ik leg hem zo op zijn rug neer dat hij net zijn evenwicht kan bewaren, met zijn benen aan de ene kant en zijn hoofd aan de andere kant. Ik klim op het paard en ga zo over hem heen staan dat ik aan iedere kant van zijn lijf een voet heb en dat ik mij aan de beugels beet kan houden.

Ik laat me door mijn knieën zakken totdat de donkere stijve pik van Michiel tussen mijn schaamlippen door in mijn hete poesje dringt. Ondertussen kijk ik waar de andere jongens zich bevinden, en schat in hoe snel ik en waar ik ze kan tikken. Koos is net op weg naar de kast, dus ik spring van Michiel en het paard af en nog voordat Koos op de kast is weet ik hem te tikken.

Ik laat hem vlak voor de kast gaan staan en klim zelf zo op de kast dat ik net boven zijn eikel kom met mijn poesje. Ik gooi mijn kont zover naar achter dat zijn eikel nu recht naar mijn ingang wijst en laat mij zakken. Mijn kledder natte schaamlippen bieden geen enkele weerstand meer en zijn enorme lid vult mij weer helemaal op. Ik steek mijn hand op om aan te geven dat ik weer gescoord heb. Ik voel zijn pik kloppen in mijn schede en ik ga gelijk weer staan.

Hij moet nu nog niet klaarkomen, want ik heb zijn stijve nog even nodig bedenk ik. Net op dat moment zie ik Mark over de lange mat lopen. Ik spring van de kast en sprint er naar toe, en voordat hij nog wat kan zeggen heb ik Mark op zijn knieën en laat ik mij langs zijn borst en buik zakken totdat zijn stijve lid tot aan zijn ballen in mijn kutje zit. Michiel komt net weer overeind nadat hij van het paard gevallen was omdat ik zo ruw van hem afsprong, en loopt richting wandrek.

Ik schiet weer overeind, van Mark's pik af en ren richting wandrek. Ik tik Michiel net op het begin van het wandrek, ik draai hem om, klim over hem heen en laat mij door mijn knieën zakken totdat onze geslachtsdelen weer diep in elkaar zitten. Ik voel zijn lid ook al kloppen, dus haast ik mij weer van hem af, spring uit het wandrek en ren richting bank waar Joop zich bevindt.

Ik tik hem en leg hem op zijn rug op de bank. Ik stap met een been weer over hem heen en laat me weer zakken. Zijn natte pik raakt mij nu eerst op mijn anus, maar omdat ik nogal een beetje ruw doe en mijn sterretje veel weerstand biedt, schiet zijn dikke pik door mijn bilnaad.

Ik kom weer wat overeind en probeer het dan opnieuw, terwijl ik zijn pik nu richting mijn kutje dirigeer. Feilloos omsluit mijn poesje zijn dikke piemel en ik voel hem nu helemaal in mij door dringen en mijn hele kutje opvullen. Ondertussen zie ik Koos de dikke mat betreden. Ik spring weer overeind en race naar de dikke mat, waar ik Koos weer weet te tikken. Hem leg ik ook op zijn rug en spring boven op zijn buik, met het gezicht richting zijn voeten. Snel schuif ik met mijn poes naar zijn stijve pik duw mezelf in een lange soepele beweging helemaal over zijn enorme lid.

Ik voel dat hij nu spijkerhard is en aan het pulseren voel ik dat hij nu echt bijna komt. Ik beweeg een paar keer op en neer en probeer mijn kutje samen te trekkende in het zelfde ritme. Koos weet niet wat hem overkomt en binnen een paar tellen voel ik hoe hij mij kutje helemaal vol pompt met een enorme lading zaad. Ik denk dat hij wel acht stralen bij mij naar binnen weet te werken. Zodra hij klaargekomen is spring ik weer overeind, Koos pik schiet uit mijn poesje en flinke golf sperma komt er achter aan.

Ik voel hoe zijn zaad langs de binnenkant van mijn benen loopt en ren richting Michiel die nu over de lange mat rent. Ik ren langs Marianne die mij waarschuwt dat ik nog 30 seconden heb. Hierdoor krijg ik nog meer haast en duw dan Michiel ruw op de grond, rol hem om en laat me met mijn kont op zijn buik vallen.

Ik zit met mijn gezicht naar zijn voeten en gooi in 1 ruwe beweging mijn onderlijf op zijn donker en stijve pik, die nat is van alle kutjes die er vanmiddag al op gezeten hebben. Zijn glibberige pik komt echter niet precies in mijn natte en openstaande kutje terecht zoals ik in gedachten had, maar duwt ineens hard tegen mijn anus. Deze was ook al nat en glibberig door Joop's pik die er langs was geschoten, en doordat ik met mijn hele gewicht nu op zijn harde pik leun schiet hij dan ook ineens voor een heel groot gedeelte in mijn poepgat.

Even schiet er een vlammende pijn door mijn kont, maar deze verdwijnt ook gelijk weer en maakte plaats voor een geile sensatie. Ik ben nu bijzonder geil en duw mijn kont gelijk helemaal over zijn keiharde pik en ik voel hem nu diep in mijn endeldarm doordringen. Ik voel ook zijn keiharde pik pulseren en vermoed dat hij nu ook snel klaar komt.

Marianne staat er vlak voor en staat met haar hand voor haar mond te kijken hoe diep hij in mijn kontje door gedrongen is en kan ook zo in mijn openstaande kutje kijken. Ik plant mijn knieën op de mat en mijn handen achter me en ga er lekker voor zitten Ik begin weer op en neer te bewegen en probeer nu mijn kontje in het zelfde ritme samen te trekken terwijl ik met 1 hand over mijn klitje begin te wrijven. Michiel kreunt en roept dat hij klaar gaat komen, waardoor ik het tempo wat opvoer en probeer zijn lekkere pik klaar te melken met mijn kringspieren.

Even later hoor ik hem kreunen en ik voel zijn zaad in mijn darmen stromen. Ik blijf gewoon op hem zitten en knik naar Marianne die net vertelde dat mijn beurt erop zat en ik verminder het tempo waarin ik over mijn klitje wrijf.

Femke, Karin en Emma waren bij Marianne komen staan en zagen tot hun verbazing nu ook dat de donkere pik van Michiel diep in mijn kont zat en dat mijn kutje nog steeds leeg liep van de lading die Koos in mij gespoten had. Ik keek ze even geil aan en toen begonnen ze opgewonden met elkaar te discuseren, omdat ze niet wisten of dat anaal meetelde of niet.

Maar na een paar tellen vonden ze toch ook dat het niks uitmaakte en feliciteerde ze me deze topscore. Ik beweeg mij nu helemaal voor over zodat ik met mijn borsten bijna op Michiel's knieën kom, draai mijn hoofd om en roep Michiel die nog steeds versuft naar het plafond lag te staren. Verschrikt kijkt hij op en ik wijs even naar zijn pik die nu nog voor de helft in mijn kont zit. Zijn ogen worden zo groot als schoteltjes en voel een hele schok door zijn pik gaan.

Michiel zat even zonder woorden en schudde alleen maar zijn hoofd. Ondertussen had Marianne aangekondigd dat zij de volgende was en had de fluit en stopwatch aan Femke overhandigd. Ik moest nu opstaan want Michiel moest weer mee doen. Langzaam kom ik overeind voorzichtig floept zijn pik uit mijn kontje. Ik voel dat het zweet nu met straaltjes van mij af loopt. Ik draai me gelijk om en help Michiel overeind, als hij eenmaal staat pak ik gelijk zijn glibberige lid weer beet en begin hem weer af te trekken zodat hij snel weer stijf genoeg is om mee te doen.

Marianne weet haar kutje 5 keer over een pik te schuiven tijdens haar beurt en komt ook klaar terwijl ze de pik van Joop berijdt. Daarna is eindelijk Joop aan de beurt. Hij is snel maar eigenlijk was dat helemaal niet nodig want de meiden deden niet echt hun best om weg te komen, eigenlijk wouden ze vaak en zo lang mogelijk door hem genomen worden.

Misschien juist daardoor weet hij mijn score niet te verbeteren, omdat een hoop meiden hem aan willen kijken en hun benen om hem heen slaan als ze door hem gepakt worden, om hem zo lang mogelijk in zich te houden. Ik maak me er ook schuldig aan als hij mij op de dikke mat neemt, en probeer hem zolang mogelijk tegen mij aan te drukken en zijn dikke lid zo lang mogelijk in mijn poesje te houden.

Joop moet echt zijn best doen om zijn lid uit de meiden terug te trekken en soms lijkt het wel worstelwedstrijd. Vooral bij Femke en Esther lukt het hem slecht en weten de meiden hem nog zeker zo'n 30 seconden bezig te houden. Esther weet zelfs nog een keertje klaar te komen hoor ik later van haar.

Eindelijk fluit Femke, die nog steeds belast is met de score's en tijdwaarneming, af. Joop weet dus niet verder te komen dan 7, waardoor ik uiteindelijk winnaar wordt. Marianne en ik stellen voor om nu pauze te houden en even bij te komen. We gaan met z'n allen op de dikke mat liggen of zitten, terwijl Emma en Dorien na de kleedkamers lopen omdat ze naar het toilet moeten. Joop loopt ook naar de kleedkamer om drinken voor ons in te schenken, hij had namelijk een paar flessen frisdrank en bekertjes meegenomen.

Even later is hij weer terug en schenkt voor ons allemaal wat in. Onder het genot van een glaasje fris komen nu de verhalen een beetje los, en iedereen heeft wel wat bijzonders te melden over het geile spel dat we net gespeeld hebben. Ik neem nu een beetje het voortouw en vraag aan iedereen wat ze er van vonden, wat ze het leukste hadden gevonden en wat er nog voor verbetering vatbaar was.

Uiteraard was iedereen heel positief, en allemaal vertelde ze openhartig wat hun lekkerste en spannendste momenten waren. Femke was de enige die een wat minder leuke ervaring had maar erkende ook gelijk dat het haar eigen schuld was. Waarop Koos naar haar toe kroop en haar even een dikke knuffel gaf, ze fluisterden nog iets maar door het geroezemoes van de anderen kon ik niet hoeren wat er gezegd werd.

Na een tijdje was iedereen in gesprek met elkaar en de sfeer werd nu heel ontspannen, de erecties van de jongens zakte, behalve die van Mark dan. Marianne keek op de klok en we ontdekte dat we nog een halve middag over hadden. Ze vroeg of we zin hadden in nog een rondje of dat we iets anders moesten verzinnen. Maar de meerderheid had apenkooi nou wel gezien en vond leuker om iets anders te gaan doen. We kwamen tot de conclusie dat we eerst alle toestellen weer op hun plaats zouden zetten, en dat we het daarna gewoon aan de groep over zouden laten.

Snel legde we uit dat er eerst opgeruimd moest worden en dat iedereen even mee moest helpen. Iedereen kwam in beweging en ging aan de slag. Karin, Marianne en ik vormden een groepje en tijdens het opruimen vertelde Karin en Marianne mij dat ze met verbazing hebben gekeken hoe ik Joops' dikke piemel helemaal in mijn mond nam en later nog eens een keer Michel's pik helemaal in mijn kont had.

En dat daaruit wel bleek dat ik veel seksuele ervaring had. Ik zei dat het best mee viel, maar dat ik wel de nodige dingen al een keer uitgeprobeerd had. Waarop Karin en Marianne mij vroegen of ik hen wat kon leren. Ik zorgde ervoor dat de dikke mat in het midden van het lege lokaal bleef liggen.

We gingen met z'n allen nu op onze knieën op de rand van het kussen zitten, en ik vroeg openlijk of er nog iemand erg opgewonden was. Ik zag iedereen elkaar aan kijken, vooral bij de jongens was het wel duidelijk dat ze niet zo opgewonden meer waren, maar van de dames had ik het eigenlijk niet zo verwacht. Daarom zei ik maar snel dat ik het wel ben en dat het mij heel erg spanend lijkt om klaar gebeft te worden terwijl iedereen zit te kijken.

Een paar meiden kijken mij een beetje raar aan, maar Marianne en Karin kijken mij met een verwachtingsvolle blik aan.

Ik kijk even de groep rond en zie ook geen vieze gezichten dus ga er van uit dat ze het ook wel niet zo erg zullen vinden. Ik sta op, pak Karin bij haar hand, en ga met mijn benen wijd in het midden liggen terwijl ik Karin er tussen in dirigeer. Er stijgt wat geroezemoes op maar Karin en ik negeren het en Karin duikt met haar hoofd tussen mijn benen en begint mijn schaamlippen te verwennen met haar tong.

Even kijk ik hoe ze haar best doet om mij te verwennen en daarna kijk ik iedereen uitdagend aan. Ik vind het heerlijk om de starende blikken van mijn klasgenoten te zien.

En wordt extra geil omdat ze naar het verwenen van mijn kutje zitten kijken. Ik zie Marianne alweer met 1 hand bij haar kutje heeft en dat ze nu over kale lippen beweegt met haar vingers. Als ik haar strak aan blijf kijken schrikt ze even en stopt met wrijven, maar dan gaat ze weer door en ze kijkt me nu bijna smekend aan. Ik blijf haar recht aan kijken en maak met m'n tong uitdagend mijn lippen nat. Ondertussen gaat Karin driftig verder met het uitlikken van mijn grotje, want ik voel haar tong nu telkens diep in mijn spleetje komen, ze probeert waarschijnlijk alle restjes van Koos' sperma op te likken.

Ik vind het zalig voelen en kreun zachtjes om haar nog wat aan te moedigen. Nog steeds kijk ik Marianne strak aan. Ze krijgt gelijk een kop als een biet, maar gaat dan toch aarzelend door met het verwennen van haar eigen kutje. Een beetje verlegen omdat de hele klas staat te kijken komt ze erbij en ik zeg haar dat ze maar met haar poesje boven mijn hoofd moet gaan zitten. Ik ga plat liggen en Marianne gaat met mijn hoofd tussen haar voeten op haar hurken zitten.

Hierdoor kan ik als ik mijn hoofd een klein eindje optil goed bij kutje en lik gelijk over haar kale schaamlippen.

Ik proef haar ziltige kutje en voel weer een lekkere kriebel door mijn buik gaan. Marianne begint gelijk te kreunen en pakt mijn borsten beet en begint er zachtjes over te strelen. Als ik met mijn tong haar lippen verkent heb probeer ik mijn tong tussen haar lippen door in haar kutje te krijgen en maak dan likkende bewegingen vanaf haar klitje haar grotje in.

Ze begint steeds harder mee te bewegen en na een tijdje hoef ik mijn tong alleen maar strak uitgestoken te houden en rijdt ze als het ware op mijn tong. Nu kan Marianne goed om zich heen kijken en ziet dat het de jongens kennelijk ook boeit want 1 voor 1 komen de erecties weer langzaam terug en na een paar minuten stevig door beffen staan de masten weer rechtop en zijn weer klaar voor gebruik. Alleen de knots van Koos blijft halverwege steken, hij heeft duidelijk een beetje meet stimulatie nodig om weer op volle sterkte te komen.

Marianne en ik komen bijna tegelijk klaar, en als Marianne klaar is staat ze gelijk weer rechtop zodat ze ook weer om haar heen kan kijken. Langzaam laat ik het hoofd van Karin los, want die had ik tijdens het klaarkomen hard tegen mijn kutje aan geduwd. Een beetje onzeker richt ze haar hoofd op en kijkt mij aan.

Ik ga gelijk rechtop zitten en pak haar hoofd weer met twee handen beet en geef haar een hele dikke zoen op haar mond. Karin wou nu gelijk op haar rug gaan liggen, maar ik hou haar tegen en vertel haar dat ze op handen en knieën moest blijven zitten.

Ik ging op haar rug zitten en laat mijn handen zachtjes over haar billen glijden en spreid ze dan zover als het gaat uit elkaar.

Hierdoor trek ik ook haar schaamlippen wat uit elkaar en word de rosé binnenkant van haar poesje ook duidelijk zichtbaar. Alles in haar kutje glinstert van het vocht omdat ze alweer behoorlijk geil is van het beffen. Ook haar kontgat wordt een beetje open getrokken hierdoor. Joop stond recht achter haar en keek hierdoor precies bij haar naar binnen, het op en neer wippen van zijn pik verraad dat hem dit erg opwind. Ik klim van haar rug af en ga nu recht achter haar zitten, en steek gelijk drie vingers in haar kletsnatte kutje.

Met een kreun ontvangt ze mijn vingers en begint gelijk een beetje te bewegen. Met een hand op haar bil hou ik haar tegen, en zeg tegen haar dat het nu tijd werd voor een les. Ze had immers net zelf aangegeven dat ze een paar dingen leren wou. Ik voel de weestand van haar kringspier afnemen en heel langzaam verdwijnt het eerste kootje van mijn wijsvinger in haar kont. Ze gaat er zelfs wat beter voor zitten en zakt wat verder door haar armen zodat ze op haar ellebogen rust en haar gezicht op de mat kan neer leggen.

Ik trek mijn wijsvinger terug en duw dan mijn glibberige middelvinger in haar anus. Deze glijdt gelijk helemaal naar binnen en ik beweeg hem dan een paar keer voorzichtig heen en weer. Karin vindt het lekker en kreunt zachtjes. Dan laat ik mijn vinger weer diep in haar kontje glijden en probeer de hele binnenkant van haar endeldarm te bevoelen, door mijn vinger wat krom te trekken. Weer kreunt Karin en ze beweegt haar armen nu naar achteren zodat ze zelf haar billen uit elkaar kan trekken.

Ik trek mijn vinger weer terug, stop mijn wijs, en middelvinger in mijn mond en zorg dat ze weer goed nat zijn van mijn speeksel en duw dan mijn twee vingers zachtjes tegen haar kontgaatje aan. Heel langzaam en geleidelijk verdwijnen mijn vingers in haar kontje en het lijkt alsof Karin er geen enkele moeite mee heeft om mijn twee vingers tegelijk te ontvangen. Wel kreunt ze nu wat harder, en ik vraag haar of het pijn doet. Ik begin weer met vingers in haar endeldarm te friemelen en voel dat ze nu helemaal ontspannen is en dat ik best nog wel een vinger bij zou kunnen stoppen als ik dat wil.

Maar ik besluit dat ze er wel klaar voor is en kijk even om mij heen om te kijken wie van de heren haar in haar kontje zou mogen neuken. Ik zag Joop vragend kijken maar het leek mij niet zo verstandig om nou gelijk de dikste pik van het stel in haar kont te stoppen, dus gebaarde ik met mijn vrije hand naar Mark dat hij erbij moest komen.

Ik zorg dat hij naast mij komt staan en stop gelijk zijn stijve pik in mijn mond en probeer met mijn tong zijn hele apparaat goed nat te maken. Als ik hem nat genoeg vind, laat ik hem weer uit mijn mond glijden, trek mijn vingers terug uit haar poepgat en ga naast Karin zitten.

Ik zet Mark achter Karin en pak hem bij zijn pik en trek hem naar beneden totdat hij op zijn knieën achter haar zit. Ik richt zijn natte eikel op haar sterretje en zeg tegen hem dat hij niks moet doen, en zeker niet moet duwen.

Karin voelt de eikel van Mark tegen haar anus en duwt nu zelf zachtjes haar kontje naar achteren. Ik hou nog steeds Mark's pik beet en voel hoe Karin zachtjes naar achteren beweegt. Ze hapt naar lucht en houdt dan haar adem in. Zijn penis bolt wat op en ik zie dat zijn eikel ineens een beetje rare vorm krijgt voordat hij plotseling helemaal in Karin's kont verdwijnt.

Met een harde kreun geeft Karin aan dat hij erin zit. Ze beweegt niet en ik hoor haar diep adem halen. Maar ik zie aan haar gezicht dat de pijn al verdwijnt en dat ze nu door de sensatie gegrepen wordt. Heel zachtjes duwt ze nu weer verder en heel langzaam glijdt Mark zijn gladde pik door de nauwe ingang totdat hij niet verder kan. Mark staat met open mond naar haar kont te kijken en zie aan zijn gezicht dat dit een sensationeel gevoel moet zijn. Karin krijgt de smaak te pakken en probeert met kleine stootjes Mark aan te sporen om ook wat te bewegen.

Ik kruip nu snel onder Karin, in 69 houding, en als ik naar boven kijk kan ik net langs Mark's zak zijn pik in haar kontgaatje zien. Maar dat vind Karin te zachtjes en kreunt dat het wel ietsje harder mag. Mark trekt zijn pik iets verder terug en maakt wat langere stoten. Ik laat ondertussen mijn tong over Karin's kutje glijden en proef gelijk een duidelijk verschil met Marianne's kutje dat ik vlak daarvoor had gelikt. Ik probeer me dan te concentreren op haar klitje en probeer zo goed als het gaat mijn tong over haar klitje te laten wrijven.

Aan Karin's gekreun hoor ik dat ze het lekker vind en dat het niet lang meer duurt voordat ze gaat klaarkomen.

Mark pompt ondertussen stevig heen en weer en zijn ballen slaan dan ook in een vast ritme tegen mijn neus of tegen mijn wangen en ik hoor hem grommen van genoegen. Dan komt Karin gillend klaar en met luide krijsen geeft ze aan hoe ze haar hoogtepunt bereikt. Haar gillen worden gesmoord doordat ze haar gezicht tussen mijn benen in mijn kruis drukt Wanneer haar hoogtepunt weer afgenomen is komt ze weer wat omhoog en zegt dat we allebei op moeten houden omdat ze nu erg gevoelig is.

Ik kruip gelijk onder haar vandaan en kijk wat Mark doet. Hij blijft gewoon stil zitten en vraagt aan mij of hij eruit moet. Met een kreuntje van Karin floept Mark's eikel weer langs haar kringspier. Karin leunt nog even voorover en ligt nog even bij te komen. Ik geef haar een tik op haar bil, en vraag of ze zo weer mee kan doen. Ze antwoord dat het zo wel weer gaat maar dat ze even een beetje af moet koelen.

Dan kijk ik om me heen en zie dat bijna iedereen is gaan staan. Marianne staat nu achter Esther en met beide handen wrijft ze over Esther haar borsten en zoent haar in haar nek. Esther heeft er helemaal geen moeite mee en pakt Marianne achter haar bij de heupen beet en duwt haar kont tegen Marianne's schaamstreek aan en kreunt zachtjes.

Kennelijk is Esther ook behoorlijk opgewonden geworden van ons showtje. Een hand van Marianne gaat als snel via haar buik naar haar kutje en niet veel later zie ik dat ze met twee vingers het poesje van Esther verkent. Ik blijf heel nog even staan kijken, maar bedenk dan dat er meer mensen zijn die allemaal heel erg geil aan het worden zijn. Dus kijk verder om mee heen en zie dat Emma nu vlakbij mij met haar handen over haar benen staat te wrijven terwijl ze naar Esther en Marianne staat te kijken.

Kennelijk durft ze het niet aan om te masturberen in het bijzijn van de hele klas. Ik blijf er even na kijken, en kennelijk voelt ze dat want plotseling kijkt ze mij aan. Ik lach even lief na haar en steek mijn handen uitnodigend uit. Ze verschiet even van kleur maar dan komt ze toch aarzelend in beweging en komt dan onzeker voor me staan. Even friemel ik met mijn vingers door haar schaamhaartjes en wrijf vervolgens over haar schaamlippen, die alweer lekker nat aanvoelen.

Ze kijkt me wat gespannen aan en houd mij bij de schouders beet. Nu pak ik haar bij haar schouders en duw haar zachtjes naar beneden totdat ze op de mat zit.

Ik ga op mijn knieën voor haar zitten en leg haar achterover en zet haar voeten zo neer dat ze met haar knieën opgetrokken en haar benen wijd voor mij ligt. Ze heft haar hoofd omhoog en kijkt mij onzeker aan. Ik glimlach nog eens lief naar haar en duik dan met mijn hoofd tussen haar benen.

Met twee handen vouw ik voorzichtig haar natte poesje open en lik dan zachtjes met mijn tong over haar schaamlippen. De smaak van haar poesje is weer heel anders en lijkt wel veel zoeter dan die van Karin en Marianne, Zachtjes hoor ik haar kreunen en voel zachtjes een paar vingers over mijn hoofd aaien.

Ik stop mijn tong nu diep in haar en proef haar heerlijke kutje nu nog beter. Met twee handen houd ze mijn hoofd nu tegen haar kruis gedrukt en ze begint een beetje heen en weer te wiebelen. Met mijn tong probeer ik zoveel mogelijk van de binnenkant van haar af te likken. Opeens voel ik twee vingers diep in mijn kutje geduwd worden, en van schrik kom ik overeind.

Als ik omkijk, kijk ik recht in het lachende gezicht van Karin. Karin richt haar aandacht weer op mijn poesje en begint in een langzaam tempo haar vingers heen en weer te bewegen, en ik kijk even om me heen.

Wat ik dan zie verbaast me enorm. Alle meiden liggen op de mat heerlijk met elkaar te vrijen. Marianne, en Dorien lagen in 69 houding, elkaars kutje met de mond te verwennen en Esther en Femke deden precies hetzelfde. Het was best wel een geil gezicht, en de jongens stonden er dan ook watertandend bij te kijken.

Eigenlijk vond ik het best wel raar dat de jongens niks deden, en riep dan ook dat ze niet hier waren om te kijken maar om te neuken. De jongens kwamen in beweging. Mark en Koos liepen gelijk naar ons toe en Michiel en Joop naar de andere dames. Mark kruipt gelijk achter Karin pakt haar bij de heupen beet en voordat ze maar om kan kijken stoot hij toe en steekt zijn penis tot aan zijn ballen in haar poesje. Karin ontvangt hem met een kreun maar gaat rustig verder met vingeren van mijn kutje.

Koos knielt bij Emma's hoofd, waardoor zijn enorme pik vlak voor haar gezicht slingert, en vraagt haar wat onzeker of hij met ons mee mag doen. Even kijkt Emma mij aan en ik knik gretig van ja. Direct komt er beweging in zijn bijna stijve penis en schokkend komt hij nu in volle erectie.

Ik richt mijn aandacht weer op Emma's schede en steek mijn tong weer diep in haar zoete spleetje, terwijl Karin nu achter mij haar vingers uit mijn vagina teruggetrokken heeft en met 1 glibberige vinger over mijn kontgaatje wrijft.

Als snel voel ik die vinger nu recht voor mijn sterretje en daarna hoe deze vinger daar langzaam helemaal naar binnen gaat. Ik voel de vinger kronkelen in mijn achterste en even later wordt hij weer terug getrokken. Niet veel later voel ik twee vingers mijn kontje binnendringen, en niet lang daarna een derde vinger. Het voelt heel lekker en Karin doet erg haar best om zo lekker mogelijk te doen. Ik ben ondertussen druk bezig om Emma klaar te likken en lik nu stevig over haar klitje.

Af en toe neem ik haar klitje in mijn mond en zuig erop en draai dan rondjes met mijn tong erlangs. Aan haar kreunen en bewegingen merk ik dat ze dan bijna klaarkomt en even later bereikt ze stilletjes haar hoogtepunt. Alleen aan het trillen en schudden van haar lichaam merk ik dat ze klaarkomt.

Wanneer haar orgasme uitgeraasd is hou ik op met likken en als ik op kijk zie ik dat Emma op haar ellebogen steunend, de pik van Koos in haar mond heeft.

Heel voorzichtig kruip ik wat dichter bij omdat ik niet wil dat Karin stopt met haar lekkere gefriemel in mijn kontje. Eerst zoen ik Emma een keer op haar wang en vervolgens kijk ik haar even afwachtend aan. Emma kijkt op naar mij en duwt dan koos's pik in mijn richting. Met een hand pak zijn grootte pik onderaan zijn stam vast en trek zijn vel zo ver mogelijk naar achteren, en laat vervolgens mijn tong vanaf zijn eikel tot aan mijn vingers over zijn erectie gaan.

Ik zie dat Emma op haar gemak naar ons kijkt en met een hand de zak van koos beet houd. Ik lik verder over zijn pik en zorg nu dat hij weer rondom weer helemaal nat is. Dan neem ik zijn eikel in mijn mond en duw heel langzaam mijn hoofd steeds verder naar voren, zodat zijn eikel al snel achter in mijn mond en dan in mijn keel terecht komt.

Ik duw gewoon door en zijn penis dringt nog verder naar binnen totdat hij uiteindelijk helemaal via mijn mond in mij zit. Emma kijkt mij met grootte ogen aan en laat bewonderende geluiden horen. Ik beweeg een paar keer heen en weer en Koos kreunt van genot.

Dan voel ik dat Karin haar vingers uit mijn kontje terug trekt en dat ze achter mij vandaan gaat. Er knielt iemand anders achter mij, ik neem aan dat het Mark is, en ik voel een lekkere warme eikel langs mijn kale schaamlippen glijden.

Dan duwt hij zijn eikel ineens tegen mijn kontgaatje en schuift gelijk tot aan zijn ballen zijn pik naar binnen. Ik ontvang hem met een kreun, die gesmoord word door de pik van Koos die nog helemaal in mijn mond zat. Ik haal snel Koos' pik uit mijn mond en kijk achter me, om te zien of mijn vermoeden juist was. Mark kijkt mij met een geile blik aan, en vraagt dan of ik lekker vind. Zeker als je me nu gaat neuken alsof je leven ervan hangt", zeg ik met een hese stem.

Ik draai me weer om naar Koos en Emma, en zie dat Emma mijn klusje probeert af te maken. Ze probeert nu ook om de hele pik van Koos in haar mond te nemen, maar ik zie dat het haar niet lukt om zijn enorme eikel langs haar huig te krijgen. Ze doet erg haar best maar doordat de penis erg stijf is en eigenlijk niet in de goede richting wijst lukt haar niet, ik zie haar rood aanlopen en zelfs een traan opwellen in haar ooghoek. Karin is er ook bij gaan zitten en kijkt ook met ingehouden adem toe.

Als ze haar poging staakt en zijn eikel weer uit haar mond haalt kijkt ze mij vragend aan. Laat dat nou maar aan hem over,. Koos was al gaan staan en knielt dan achter Emma op de grond. Ze kijkt nog even naar Karin maar die knikt ook naar haar, waarna ze zich langzaam achterover legt en zover door schuift dat haar hoofd net naast de dikke mat hangt.

Koos duwt met 1 hand zijn enorme lid richting haar mond en laat zijn eikel tegen haar lippen komen. Voorzichtig opent ze haar mond, eerst een klein stukje maar dan spert ze hem helemaal open. Koos duwt zijn heupen een heel klein stukje naar voren en de grootte eikel van hem vult haar mond. Emma likt er nog een keer goed langs.

Dan vraagt Koos of ze er klaar voor is en Emma knikt heel flauwtjes. Heel langzaam duwt Koos nu naar voren, even lijkt of het weer niet gaat lukken maar dan schiet hij er ineens een stukje dieper in. Even zie ik Koos aarzelen maar ik zeg hem dat hij door moet duwen. Hij duwt dan langzaam verder en de hele grootte pik van hem verdwijnt helemaal in haar mond. De zak van hem hangt nu vlak voor haar ogen en de haartjes die daar op zitten kriebel over haar neus.

Dan begint hij voorzichtig neuk bewegingen te maken en pakt haar hoofd zo beet dat zijn vingers in haar nek liggen. Hij voert het tempo en de diepte van zijn stoten een beetje op en Emma legt haar handen op zijn heupen. Het is voor mij een heel geil gezicht, omdat ik alleen haar kin en onderkant van haar mond kan zien Karin en ik kijken elkaar even aan en knikken dan goedkeurend naar elkaar. Mark heeft het tempo waarin hij mijn kontje neukt nog iets opgevoerd en houd mij nu bij mijn heupen beet om zijn evenwicht te bewaren.

Ik voel zijn piemel telkens met maximale slagen langs mijn kringspier gaan en merk dat ik hier ook weer erg geil van wordt. Hij weet het toch nog wel lang vol te houden, bedenk ik, en ik besluit om hem maar een beetje te helpen. In het zelfde tempo waarin hij me neukt knijp ik ritmisch mijn kontje samen en ik voel aan hem dat hij dit lekker vindt. Hij begint steeds harder te kreunen, en ik voel zijn pik in mij verder opzwellen. Ik moedig hem aan en roep dat ik hem klaar wil neuken en in mij wil voelen spuiten.

Dan voel ik hoe hij diep in mijn kontje klaarkomt en voel zijn zaad diep in mijn darmen spuiten. Ik vind het zalig voelen en kreun van genot. Even blijft Mark wezenloos achter mij zitten met zij piemel nog diep in mij maar die ik nu snel in omvang voel afnemen.

Na een paar tellen trekt hij zijn inmiddels half stijve lid er voorzichtig uit. Ik laat me door mijn armen zakken, waardoor ik met mijn neus in Emma's kutje beland, en heb het gevoel dat mijn kontje open blijft staan. Mark kruipt nu achter mij vandaan en blijf naast mij zitten uithijgen. Ik til mijn hoofd weer op en kijk wat er voor mij gebeurd.

Koos trekt nu net zijn lul uit Emma's mond, en gaat nu op zijn knieën achter Karin zitten, die op dezelfde manier als Emma is gaan liggen.

Karin spert haar mond open en Koos duwt zijn enorme lid langzaam tot aan zijn ballen in haar mond. Bij haar gaat het kennelijk wat makkelijker, en zie dat ze af en toe haar lippen een beetje samen knijpt. Koos begint nu weer te bewegen en stoot nu steeds harder zijn lid bij haar naar binnen.

Maar na een tijdje geeft Karin aan dat ze er genoeg van heeft en Koos trekt zijn apparaat er weer uit. Zodra de penis van Koos uit haar mond is draait ze zich om gaat op handen en knieën zitten en steekt uitdagend haar kont naar achteren richting Koos' pik. Koos bedenkt zich niet en stoot gelijk toe, en zijn enorme pik zit gelijk voor de helft in het smachtend poesje van Karin. Hij begint gelijk met bewegen en na twee stoten zit hij er helemaal in. Karin kijkt eerst mij verlekkerd aan en dan naar Emma.

Koos voert het tempo op waarin hij Karin neukt, en we horen haar nu harder hijgen en kreunen en zien een rode seksblos op haar gezicht verschijnen.

Met stevige stoten ramt koos zijn machtige pik nu telkens helemaal in haar, en telkens als hij helemaal in haar zit kreunt ze. Met een hand wrijft ze nu over haar eigen klitje en ik zie dat ze zich alweer concentreert om nog een keer klaar te komen.

Emma is ondertussen in de zelfde houding als Karin naast haar gaan zitten en houdt met een hand haar kutje open en wrijft af en toe over haar klitje. Karin kreunt steeds harder totdat ze uiteindelijk klaarkomt, dan wordt ze helemaal stil en schokt wild over haar hele lichaam.

Koos is al gestopt met stoten maar heeft zijn enorme erectie diep in haar grotje zitten en wacht glimlachend totdat haar hoogtepunt weer afgenomen is. Dan trekt hij zich terug en doet een stap opzij en gaat achter Emma staan. Emma zet zich schrap en wacht met ingehouden adem op wat Koos gaat doen. Hij pakt haar billen beet en spreid deze zover als het gaat en duwt dan zijn pik naar voren.

Emma pakt zijn natte en glibberige knots tussen haar benen door en richt hem dan tussen haar schaamlippen die al ver open staan. Heel rustig duwt Koos naar voren en duwt zijn pik langzaam maar soepel in een keer helemaal in haar smachtend kutje. Even kreunt Emma en zie ik haar een beetje opveren, maar dan ontspant ze zich weer en met een zucht ontvangt ze de rest van zijn enorme apparaat. Ze kijkt mij nu verlekkerd en trots aan en ik buig naar voren en zoen haar op haar mond. Even schrikt ze hiervan , maar al snel opent ze haar mond en voel ik haar tong in mijn mond op verkenning gaan.

Dan begint Koos harder te stoten en moeten we stoppen omdat we anders telkens met onze gezicht tegen elkaar worden gedrukt. Steeds harder en harder ramt zijn pik naar binnen.

Lang houdt Emma dit niet vol en al snel zien we hoe zij, met rode wangen en hevig transpirerend, haar hoogtepunt bereikt. Weer staat Koos glimlachend te genieten van Emma die hevig schokkend om zijn pik klaarkomt. Eindelijk is het hoogtepunt van Emma voorbij en voorzichtig trekt Koos zich terug.

Zijn glimmende en glibberige lans springt fier omhoog als hij eindelijk helemaal uit Emma's poesje tevoorschijn komt. Vragend kijkt Koos mij dan aan en ik doe net of ik hem niet begrijp en kijk wat onnozel terug. Hij vroeg meteen op wat voor manier, maar ik zei dat hij dat nog wel zou zien.

Ik was wel enorm geil maar had nog een ideetje wat ik dadelijk nog wou uitvoeren. Joop lag net op zijn rug en was druk bezig met het uitlikken van Femke's grotje die op haar knieën over hem heen stond. Femke was weer druk bezig met het verwennen van Esther's tieten, die op haar beurt weer op Joop's dikke erectie aan het rijden was.

Esther keek ons een beetje hulpeloos aan terwijl wij aan het hevige zweten en hijgen konden zien dat ze het zwaar had, maar dat ze ook dicht bij een orgasme zat. Ik vraag bezorgd of nog wel gaat en tussen het hijgen door antwoord ze dat het heerlijk is. Femke kijkt geschrokken op want ze had ons niet zien naderen maar glimlacht dan gelijk als ze de enorme erectie van Koos ziet glimmen.

Ze draait zich om, en gaat zo op de grond liggen dat haar rug steunt tegen de dikke mat en dat haar schouders en nek op de grond liggen. Haar benen steken nu omhoog en ze trekt deze helemaal in totdat haar knieen tegen haar schouders komen. Hierdoor steekt haar smachtende kutje naar boven en kan Koos zijn pik er in haar steken als hij over haar heen gaat staan. Koos laat deze kans ook niet liggen. Hij stapt naar voren, richt zijn grote speer tussen haar schaamlippen en duwt met een soepele beweging zijn pik voor de helft in haar.

Heel voorzichtig duwt Koos zijn enorme pik in haar kutje, terwijl Femke hem aanwijzingen geeft om zijn pik dieper en dieper in haar kutje te steken. Dit keer doet het geen pijn en al snel zit zijn penis er helemaal in en begint hij met langzaam heen en weer bewegen. Dan horen we Esther aankondigen dat ze gaat klaarkomen, ze begint steeds harder te kreunen en Koos en ik moedigen haar aan en even later zien we haar weer schokken en trillen door haar orgasme.

Wanneer ze weer bij haar positieven is, gaat ze voorzichtig staan en laat heel voorzichtig de dikke pik van Joop uit haar kutje glijden. Ik help haar rechtop en ze kreunt dat ze nu wel even genoeg gehad heeft, ze komt naast mij liggen kijken wat er allemaal op de mat gebeurd.

Femke houdt deze houding niet zo erg lang vol, en vraagt of Koos haar ook op z'n hondjes wil neuken. Daar stemt Koos mee in en trekt zin lid uit haar schede. Snel maakt Marianne een koprol achterover en gaat dan gelijk op haar knieen op de rand van de dikke mat zitten. Koos neemt gelijk achter haar plaats, richt zijn enorme spuit weer op haar flamoes en stoot met een lange beweging helemaal bij haar naar binnen.

Ze ontvangt hem nu kreunend en beweegt gelijk haar kont heen en weer om het tempo aan te geven waarin hij haar moet neuken. Ze hangt nu met haar gezicht boven de buik van Joop. Femke duikt dan gelijk met haar hoofd naar benden en neemt de grote eikel van Joop gelijk in haar mond en begint hem lekker af te likken en te pijpen.. Koos voert het tempo verder op en stoot nu best wel hard en haar lange haren deinen mee in het zelfde tempo.

Al snel zie ik aan Joop's gezicht dat Femke niet meer in staat is om lekker te pijpen en als ik een beetje om Femke's hoofd heen kijk zie ik dat ze zijn lul niet meer in haar mond heeft maar er gewoon met haar gezicht tegen aan ligt. Ik buk voorover en pak met 1 hand zijn dikke penis beet, hou deze recht op en laat me zover zakken dat zijn lekkere eikel tegen mijn kutje duwt.

Ik kijk hem aan en laat me dan met een diepe zucht over zijn enorme pik zakken. Hij dringt gelijk helemaal in mij en kan een kreun van genot niet onderdrukken. Dankbaar kijkt Joop mij aan en voel dat zijn pik in omvang toeneemt. Ik kijk hem weer even aan om te zien of hij klaar gaat komen, maar hij ligt er redelijk ontspannen bij en als ik er naar vraag antwoord hij juist blij is dat zijn pik weer in een kutje zit, en dan die van mij nog wel!

Kim Holland, november, happy, castings, twee, massage. Teenie julia geniet van grote harde pik Stella krijgt een anal creampie blonde babe kyara houdt van heftig neuken kinky sex met jenn en teun.

Kim Holland, teenie, stella, kyara, neuken, geniet. Van fotomodel tot pornoster Kim s tuinfeest part 1 jonge michelle door twee man sterk genomen bunny s campingsex.

Kim Holland, michelle, sterk, tuinfeest, pornoster, door. Amateurtje carmella Club de villa aflevering 2 voor de slaafse uma kan het niet gek genoeg kim holland in amerika. Kim Holland, voor, genoeg, carmella, villa, amateurtje. Kim sandwicht erop los Het zwembad avontuur amateurtje carmella italiaanse greta kan pijpen als de beste. Kim Holland, carmella, sandwicht, avontuur, zwembad, greta.

Omvangrijke betty met haar natte kutje Ervaren chantal laat zich neuken door jonge knul van broodjes verkoopster tot gangbang ster 19 jaar en prostituee. Kim Holland, prostituee, laat, zich, door, haar. Sexfeest - sylvana s verjaardagscadeau Fleur wil in al haar gaatjes geneukt worden samantha uit assen is altijd geil leandra anaal ontmaagd.

Kim Holland, sexfeest, altijd, samantha, fleur, anaal. Milf claudia geneukt door twee jonge kerels Ondergespoten door tientallen vreemde pikken amy wil doggystyle hard genomen worden trio sex met superman. Kim Holland, door, milf, geneukt, twee, hard. Bij xelca en john op bezoek Lena het onderdanige sletje eerst wodka jus en dan snoeihard geneukt worden zal ik jou eens even in je geile bips neuken. Kim Holland, sletje, geile, john, onderdanige, neuken. Het eerste avontuur van dirty dick duikbril Ilse krijgt een vuistvol naar binnen toe manon spuit alles onder amateur stel evy en maarten.

Kim Holland, ilse, manon, vuistvol, naar, stel. Oude pikken in jong meisje Betrapt in het bos bij drente kleine brabantse lena geneukt door grote pik keiharde latino sex met chica en chico.


Zoek vrouw voor trio rijpe hoeren

  • TANTRA MASSAGE MAASTRICHT EROTISCHE TANTRA
  • Ja hoor zei ze, je vriend is ook al wakker.
  • Kinky femke zo geil als boter