Meesteres gezocht wat past er in een kut

meesteres gezocht wat past er in een kut

Ik realiseerde me dat papa een aantrekkelijke man was. Zijn grote piemel hing te bungelen tussen zijn behaarde dijen. Hij was niet besneden en zijn voorhuid was donker gekleurd. Een vogelnestje van zwart krullend haar groeide rondom de stam, en hing tot over zijn zware, goed gevulde balzak. Er was daar een rode plek, waar hij zich kennelijk had gesneden. Ik ging op het douchekrukje zitten, nam het scheermes in mijn hand en inspecteerde de wond. Waar heb je de scheerzeep? Daarna opende ik een lade en haalde er een klein schaartje uit.

Op die manier gaat het veel beter. Ik was aandachtig bezig met mijn voorbereiding. Ik onderzocht, bewoog, en manipuleerde zijn bungelende piemel heel voorzichtig. Ik had weleens de piemel van een vriendje aangeraakt, maar nooit in het volle licht, zoals nu. Ik keek gefascineerd naar de plooien, de rimpels, en de blauwe aders op de stam. Het zag er eigenlijk uit als Ik hield op met inzepen.

Plotseling schaamde ik mij en ik durfde hem niet aan te kijken. Hij had in zijn herinnering een levendig beeld van de vagina van zijn vrouw, maar plotseling veranderde het beeld van zijn vrouw in dat van Angela. Haar schaamlippen waren toen en dik en pafferig geweest, opgeblazen, net als haar dikke buik erboven.

Papa had het toen heel sexy gevonden, maar moeder had zich daarna nooit meer geschoren. Nu kreeg hij het beeld voor ogen van zijn zestienjarige dochter, met dezelfde opgezwollen en geschoren schaamlippen, en hij kon dit beeld niet uit meer zijn gedachten zetten.

Zijn piemel werd snel dikker en begon zich op te richten, alsof hij een eigen wil had. Ik staarde ernaar, en verbaasde me erover dat die piemel steeds maar langer en dikker werd, en heel erg groot begon te worden. Papa wist duidelijk niet meer wat hij moest doen. Binnen een paar minuten had die piemel zich volledig opgericht onder mijn verbaasde blikken, en de paarse eikel stak al een beetje uit de beschermende voorhuid naar buiten.

Ik voelde aan dat ik beter even een andere kant op kon kijken. Maar dat kon ik niet. Ik was totaal gefascineerd. Mijn hand ging spontaan omhoog en pakte die lekkere piemel beet. Hij was zo groot! De aanraking was zijdeachtig. Ik likte mijn lippen af en keek omhoog naar de ogen van mijn Pa.

Deze keek geschrokken en verlegen een andere kant op. Maar ik had al besloten om wat meer tijd aan dit interessante voorwerp te besteden en probeerde dus luchthartig te doen, om hem zoveel mogelijk te op zijn gemak te stellen. Dank je voor de hulp, Papa! Na een tijdje ontdekte ik dat mijn hand op zijn piemel in de weg zat. Ik wilde hem liever niet loslaten, maar uiteindelijk moest ik ook zijn ballen nog scheren.

Ik trok hem niet bewust af, maar het voelde wel voor hem wel net als aftrekken. Eindelijk liet ik hem los en vroeg hem om zijn piemel zelf vast te houden. Met zucht van opluchting greep hij zijn piemel beet en trok hem omhoog tegen zijn maag. Hij had bijna op het punt gestaan om zijn zaad over zijn dochters hoofd te lozen. Ik pakte de gerimpelde huid van zijn balzak en trok deze strak terwijl ik voorzichtig het haar van zijn testikels schoor.

Ik deed het heel voorzichtig. Het scheren van ballen is een nauwkeurig klusje. Ik werkte er wel een kwartier aan, voordat ik er tevreden over was. Papas ballen voelden heel zwaar aan, en dat gaf mij een vreemd gevoel. Ik realiseerde me spijtig, dat vanaf morgen al dat goede sperma geen weg naar buiten meer zou hebben en voor eeuwig opgesloten zou blijven in deze teeltballen. Nu ging ik verder met zijn piemel, de haren die nog rondom zijn stam groeiden. Opnieuw pakte ik zijn piemel in mijn hand, en trok de huid wat naar beneden.

Papa was intussen vuurrood geworden in zijn gezicht. Het scheren van die zware ballen had mij ook een zweverig gevoel gegeven. In die ballen was het sperma gemaakt, waaruit ik was ontstaan. Het gevoel van die stijf opgezwollen piemel in mijn linkerhand maakte mijn gedachten nog verwarder. Ik trok de voorhuid wat omhoog en zag waar hij zich eerder had gesneden, het was opnieuw gaan bloeden.

Ik bukte me om er een kus op te geven. Ik hoorde mijn papa kreunen, en ik realiseerde me plotseling dat mijn lippen zojuist zijn stijve piemel hadden aangeraakt, en ik voelde een golf van warmte door mijn onderbuik gaan. Ik leunde naar achteren en ademende diep, proberend om de controle over mezelf terug te vinden.

Zorgvuldig ging ik verder met het wegscheren van de resterende haren rondom de stam van de piemel van mijn papa. Opnieuw, tijdens het rondbewegen van zijn piemel, bewoog ik mijn hand naar boven en naar beneden, en weer was het net alsof ik hem aftrok. De top van zijn piemel begon helemaal te glinsteren van het voorvocht en een grote druppel lekte op de hand, waarmee ik het scheermes hanteerde. Papa durfde geen adem meer te halen. Voor hem was het net alsof ik bezig was hem te masturberen, maar hij kon toch duidelijk zien dat het niet opzettelijk was?

Maar hij wilde er snel iets aan doen, anders zou hij klaarkomen midden in het gezicht van zijn dochter. En hij zou sterven van schaamte als dat gebeurde, dacht ik.

Hij beet op zijn lippen, maar het hielp hem niet veel. Eindelijk was ik klaar met het scheermes. Maar ik had intussen een besluit gekomen.

Ik kon papa geen toestemming vragen om mij te laten doen wat ik wilde gaan doen, maar ik kon het ook niet.. Ik was benieuwd hoe hij zou reageren, als ik zou doen wat ik van plan was. Ik opende een lade en verwarmde een schoon washandje onder het hete water. Daarna deed ik een flinke klodder Nivea op mijn handpalm, wreef mijn handen in, en begon zijn piemel en ballen er heel zachtjes mee te masseren. Toen ik hierbij weer zijn piemel vastpakte, begon ik bij het topje en gleed met mijn hand met zalf tot beneden aan de stam.

Zijn voorhuid schoof nu geheel terug, en de eikel kwam volledig bloot. Die eikel was net een paarse paddestoel, en een dikke druppel glinsterend voorvocht scheidde zich af.

Toen, terwijl ik met mijn ene hand de voorhuid naar achteren getrokken hield, en met de andere hand zijn ballen stevig vasthield, stak ik mijn mond naar voren en liet hem over de eikel van mijn papa glijden. Papa keek alsof hij door een bliksem werd geslagen.

Hij staarde naar het lange blonde haar van zijn dochter, maar hij kon niet zien wat zich daaronder afspeelde. Maar hij kon des te beter voelen wat ik deed, ik had zijn piemel in mijn mond en was er zachtjes op aan het zuigen! Vrijwel direct voelde ik zijn orgasme onbeheersbaar dichterbij komen.

Zijn opkomend orgasme werd tegengehouden en in de kiem gesmoord. Dit truukje had ik geleerd toen ik verkering hab met Murat, die wilde altijd dat ik zijn vrienden aftrok, maar ik had snel geleerd hoe ik het kraantje even dicht kon houden totdat ik de kleenex bij de hand had.

Maar die vriendjes had ik altijd met de hand bevredigd, nooit met mijn mond. Ik dacht er eeven over om het sperma van Papa te gaan proeven, maar ik bedacht mij, toen mij te binnenschoot wat er morgen ging gebeuren.

Dit sperma was kostbaar, veel te kostbaar om het zomaar door te slikken, dit laatste sperma verdiende een betere bestemming! Snel trok ik mijn mond van zijn piemel af. Ik wist dat ik bij mijn volgende stappen heel voorzichtig zou moeten handelen, anders zou mijn papa naar zijn geweten gaan luisteren, en dat wilde ik niet.

Papa was duidelijk in de war. Hij hunkerde ernaar om te mogen klaarkomen. En wat deed zijn dochter nu? Waarom trok zij haar broek uit? Wat gebeurde hier allemaal? Ik wil even kijken of het bij jou net zo goed gelukt is als bij mijzelf.

Maar Papa was niet nuchter meer. Hij staarde naar mij terwijl ik mijn slipje uittrok en mijn T-shirt over mijn hoofd trok. Toen ik dat T-shirt op de vloer had laten vallen, was ik helemaal naakt, net als hij.

Ik ging op de rand van het toiletkastje zitten en spreidde mijn benen. Daar, in alle glorie, was mijn geschoren poesje. Mijn schaamlippen waren opgezwollen van de opwinding en donkerder dan hun normale roze kleur. Zij glinsterden van het vocht, want ik was sexueel heel opgewonden geraakt. Ik spreidde mijn benen en mijn schaamlippen gingen open als een roos, waarbij mijn kietelaar als een stijf stampertje naar buiten kwam. Ik graaide naar papas piemel en trok hem naar mij toe.

Heb ik je niet netjes kaal geschoren, mijn lieve Papsie? Mijn hand begon hem langzaam te masseren. Wij lijken wel twee stukjes van een legpuzzel. Zullen we even proberen of ze aan elkaar passen? Hij hoorde in de verte mij nog wel praten, maar zijn gevoelens overweldigden hem. Zijn piemel was minder dan een centimeter van mijn kutje verwijderd. Toen liet ik hem los, legde mijn handen op zijn heupen en trok hem zachtjes naar mij toe.

Als hij eraan toegaf, zou zijn piemel mijn vagina raken. En als die mij raakte, dan wist ik dat hij verloren zou zijn, ik wist dat hij zich dan niet meer zou kunnen inhouden. Ik lig op een soort matje in een kamer, met daarin een groot waterbed, een stoel en overal liggen atributen op de grond. Gisteravond wilde mijn Meesteres dat ik hier bleef slapen, Ze was nog niet klaar met me. Maar waar was Zij nu.. Opeen ging de deur open en daar kwam Zij binnen.

Ze droeg hetzelfde zwarte leren jurkje als de avond ervoor en had ook nu weer een paar lange zwarte leren laarzen eronder aan. Na een minuut of 2 tikte Ze een keer met haar zweepje op mijn kont als teken dat ik kon stoppen en op mijn kniën moest gaan zitten.

Ze pakte mijn mondknevel en deed deze bij me in. Daarna beval ze me om op te staan en naar het bed te lopen. Ze maakte me zo aan het bed vast dat ik er helemaal uitgerekt op mijn rug op lag. Mijn lul stond al stevig omhoog en mijn Meesteres zag dit.

Ze zei dat ze vanacht gezien had hoe ik zonder toestemming met mijn paal had liggen spelen terwijl ik dacht dat Zij sliep en dat Ze mij daar voor zou gaan straffen.

Ze pakte een paar tepelklemmen en bevestigde deze met een ketting ertussen aan mijn tepels. Dit deed best pijn, maar ik mag van mijn Meesteres geen pijn kennen omdat ik maar een minderwaardige bierslaaf ben. Ze maakte nu een ring aan mijn lul, net onder de eikel. En daaraan bestigde Ze een andere ketting. Deze maakte Ze aan de ketting van de tepelklemmen vast zodat mijn tepels naar beneden getrokken werden en mijn lul uitgerekt werd.

Het deed wel pijn, maar voelde van de andere kant zo geil dat ik die pijn niet eens echt opmerkte. Hierna ging mijn Meesteres ontbijten. Ik moest zo blijven liggen tot Zij terug kwam. Toen Ze terug kwam maakte Ze alles weer los. Ik moest me omdraaien zodat ik op mijn buik lag en mijn benen helemaal sprijden. In die positie werd ik weer aan het bed vastgeketend.

Mijn Meesteres beval me om mijn hoofd naar beneden te houden en onder geen geval achterom te kijken. Ik hoorde wat geluiden achter mij en opeens voelde ik hoe een vinger in mijn anus werd ingebracht. Al snel volgde een 2de en zelfs een 3de vinger en begon Ze daarmee mijn slavenkontje te neuken.

Toen ze daarmee klaar was voelde ik hoe iets diks, plastics tegen mijn kontgaatje begon te drukken en naar binnen schoot. In een reflex kwam mijn hoofd omhoog en mijn Meesteres zag dat. Ze was heel erg kwaad op me en erg teleurgesteld. Ze liet het dikke, plastic ding in mijn kont zitten en liep de kamer uit.

.

Vingeren gratis kale gleuf

De drempel is alleen aanwezig in jouw gedachte. Donkere meid op een blanke lul. Dit alles vanaf 70 euro een half uurtje of voor een uurtje! Sex massage nijmegen sexadvertenties be - Karlskrona Flickor Ik ben een sportieve, atletische en geschoren er.

Kutje porno Grootste aanbod van sexy dames in Nijmegen die aan prive ontvangst doen. Zoek je zowel ongeremde sex als een leuke,spontane en. Zoek een meid vrouw le3ftijd maakt niet uit voor sex en sex massage nijmegen sexadvertenties be gr Gratis sex en masage met ouderen en jongeren mag komen gratis ben 30 jaar woon op me zelf ben slank.

Onervaren boys en massage! Sex massage in sexadvertenties - gratis pornofilmpje Vanuit andere rubrieken aangeboden: Thaise massage met happy end gezocht Hallo dames zoek een aziatische dame voor een echte thaise massage met happy end. Sex massage nijmegen sexadvertenties be Sex massage nijmegen sexadvertenties be Onze dames Contact opnemen. Laat je verbazen door de mogelijkheden die je eigen lichaam je bieden kan zodat ook jij weet dat er Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Sex massage in sexadvertenties - kinky sexy Het jaar goed afsluiten? Sex massage nijmegen gratis film seks Youtube porno film kijken erotische massage voor dames nl ero markt gratis sex vagina nl Mijn Account Mijn Advertenties Mijn automatische planner Credits opwaarderen Mijn tegoed Mijn winkelwagen Sexjobs chatbox starten.

Na afloop kun je bij mij douchen en wat drinken. Mijn bedoeling is het om je met mijn tantra — bod to body massage zo gek te Hoi ik ben een lekkere huisvrouw en heb wat tijd over voor erotische massage. Sexdate zonder registratie speurders erotische massage Top 10 modellen sex fikms Mooie modellen masag sex Sex videos gratis vrouw neukt jongen Massage bij JOUW thuis Nijmegen · Erotische massage voor iedereen: Waar heb je de scheerzeep? Daarna opende ik een lade en haalde er een klein schaartje uit.

Op die manier gaat het veel beter. Ik was aandachtig bezig met mijn voorbereiding. Ik onderzocht, bewoog, en manipuleerde zijn bungelende piemel heel voorzichtig.

Ik had weleens de piemel van een vriendje aangeraakt, maar nooit in het volle licht, zoals nu. Ik keek gefascineerd naar de plooien, de rimpels, en de blauwe aders op de stam. Het zag er eigenlijk uit als Ik hield op met inzepen. Plotseling schaamde ik mij en ik durfde hem niet aan te kijken.

Hij had in zijn herinnering een levendig beeld van de vagina van zijn vrouw, maar plotseling veranderde het beeld van zijn vrouw in dat van Angela. Haar schaamlippen waren toen en dik en pafferig geweest, opgeblazen, net als haar dikke buik erboven. Papa had het toen heel sexy gevonden, maar moeder had zich daarna nooit meer geschoren.

Nu kreeg hij het beeld voor ogen van zijn zestienjarige dochter, met dezelfde opgezwollen en geschoren schaamlippen, en hij kon dit beeld niet uit meer zijn gedachten zetten. Zijn piemel werd snel dikker en begon zich op te richten, alsof hij een eigen wil had. Ik staarde ernaar, en verbaasde me erover dat die piemel steeds maar langer en dikker werd, en heel erg groot begon te worden. Papa wist duidelijk niet meer wat hij moest doen.

Binnen een paar minuten had die piemel zich volledig opgericht onder mijn verbaasde blikken, en de paarse eikel stak al een beetje uit de beschermende voorhuid naar buiten. Ik voelde aan dat ik beter even een andere kant op kon kijken.

Maar dat kon ik niet. Ik was totaal gefascineerd. Mijn hand ging spontaan omhoog en pakte die lekkere piemel beet. Hij was zo groot! De aanraking was zijdeachtig. Ik likte mijn lippen af en keek omhoog naar de ogen van mijn Pa. Deze keek geschrokken en verlegen een andere kant op. Maar ik had al besloten om wat meer tijd aan dit interessante voorwerp te besteden en probeerde dus luchthartig te doen, om hem zoveel mogelijk te op zijn gemak te stellen.

Dank je voor de hulp, Papa! Na een tijdje ontdekte ik dat mijn hand op zijn piemel in de weg zat. Ik wilde hem liever niet loslaten, maar uiteindelijk moest ik ook zijn ballen nog scheren. Ik trok hem niet bewust af, maar het voelde wel voor hem wel net als aftrekken. Eindelijk liet ik hem los en vroeg hem om zijn piemel zelf vast te houden.

Met zucht van opluchting greep hij zijn piemel beet en trok hem omhoog tegen zijn maag. Hij had bijna op het punt gestaan om zijn zaad over zijn dochters hoofd te lozen. Ik pakte de gerimpelde huid van zijn balzak en trok deze strak terwijl ik voorzichtig het haar van zijn testikels schoor. Ik deed het heel voorzichtig. Het scheren van ballen is een nauwkeurig klusje. Ik werkte er wel een kwartier aan, voordat ik er tevreden over was.

Papas ballen voelden heel zwaar aan, en dat gaf mij een vreemd gevoel. Ik realiseerde me spijtig, dat vanaf morgen al dat goede sperma geen weg naar buiten meer zou hebben en voor eeuwig opgesloten zou blijven in deze teeltballen. Nu ging ik verder met zijn piemel, de haren die nog rondom zijn stam groeiden. Opnieuw pakte ik zijn piemel in mijn hand, en trok de huid wat naar beneden.

Papa was intussen vuurrood geworden in zijn gezicht. Het scheren van die zware ballen had mij ook een zweverig gevoel gegeven. In die ballen was het sperma gemaakt, waaruit ik was ontstaan. Het gevoel van die stijf opgezwollen piemel in mijn linkerhand maakte mijn gedachten nog verwarder. Ik trok de voorhuid wat omhoog en zag waar hij zich eerder had gesneden, het was opnieuw gaan bloeden.

Ik bukte me om er een kus op te geven. Ik hoorde mijn papa kreunen, en ik realiseerde me plotseling dat mijn lippen zojuist zijn stijve piemel hadden aangeraakt, en ik voelde een golf van warmte door mijn onderbuik gaan. Ik leunde naar achteren en ademende diep, proberend om de controle over mezelf terug te vinden.

Zorgvuldig ging ik verder met het wegscheren van de resterende haren rondom de stam van de piemel van mijn papa. Opnieuw, tijdens het rondbewegen van zijn piemel, bewoog ik mijn hand naar boven en naar beneden, en weer was het net alsof ik hem aftrok.

De top van zijn piemel begon helemaal te glinsteren van het voorvocht en een grote druppel lekte op de hand, waarmee ik het scheermes hanteerde. Papa durfde geen adem meer te halen. Voor hem was het net alsof ik bezig was hem te masturberen, maar hij kon toch duidelijk zien dat het niet opzettelijk was? Maar hij wilde er snel iets aan doen, anders zou hij klaarkomen midden in het gezicht van zijn dochter. En hij zou sterven van schaamte als dat gebeurde, dacht ik.

Hij beet op zijn lippen, maar het hielp hem niet veel. Eindelijk was ik klaar met het scheermes. Maar ik had intussen een besluit gekomen.

Ik kon papa geen toestemming vragen om mij te laten doen wat ik wilde gaan doen, maar ik kon het ook niet.. Ik was benieuwd hoe hij zou reageren, als ik zou doen wat ik van plan was.

Ik opende een lade en verwarmde een schoon washandje onder het hete water. Daarna deed ik een flinke klodder Nivea op mijn handpalm, wreef mijn handen in, en begon zijn piemel en ballen er heel zachtjes mee te masseren.

Toen ik hierbij weer zijn piemel vastpakte, begon ik bij het topje en gleed met mijn hand met zalf tot beneden aan de stam. Zijn voorhuid schoof nu geheel terug, en de eikel kwam volledig bloot. Die eikel was net een paarse paddestoel, en een dikke druppel glinsterend voorvocht scheidde zich af. Toen, terwijl ik met mijn ene hand de voorhuid naar achteren getrokken hield, en met de andere hand zijn ballen stevig vasthield, stak ik mijn mond naar voren en liet hem over de eikel van mijn papa glijden.

Papa keek alsof hij door een bliksem werd geslagen. Hij staarde naar het lange blonde haar van zijn dochter, maar hij kon niet zien wat zich daaronder afspeelde. Maar hij kon des te beter voelen wat ik deed, ik had zijn piemel in mijn mond en was er zachtjes op aan het zuigen! Vrijwel direct voelde ik zijn orgasme onbeheersbaar dichterbij komen. Zijn opkomend orgasme werd tegengehouden en in de kiem gesmoord.

Dit truukje had ik geleerd toen ik verkering hab met Murat, die wilde altijd dat ik zijn vrienden aftrok, maar ik had snel geleerd hoe ik het kraantje even dicht kon houden totdat ik de kleenex bij de hand had. Maar die vriendjes had ik altijd met de hand bevredigd, nooit met mijn mond. Ik dacht er eeven over om het sperma van Papa te gaan proeven, maar ik bedacht mij, toen mij te binnenschoot wat er morgen ging gebeuren.

Dit sperma was kostbaar, veel te kostbaar om het zomaar door te slikken, dit laatste sperma verdiende een betere bestemming! Snel trok ik mijn mond van zijn piemel af. Ik wist dat ik bij mijn volgende stappen heel voorzichtig zou moeten handelen, anders zou mijn papa naar zijn geweten gaan luisteren, en dat wilde ik niet.

Papa was duidelijk in de war. Hij hunkerde ernaar om te mogen klaarkomen. En wat deed zijn dochter nu? Waarom trok zij haar broek uit? Wat gebeurde hier allemaal? Ik wil even kijken of het bij jou net zo goed gelukt is als bij mijzelf. Maar Papa was niet nuchter meer.

Hij staarde naar mij terwijl ik mijn slipje uittrok en mijn T-shirt over mijn hoofd trok. Toen ik dat T-shirt op de vloer had laten vallen, was ik helemaal naakt, net als hij. Ik ging op de rand van het toiletkastje zitten en spreidde mijn benen. Daar, in alle glorie, was mijn geschoren poesje. Mijn schaamlippen waren opgezwollen van de opwinding en donkerder dan hun normale roze kleur.

Zij glinsterden van het vocht, want ik was sexueel heel opgewonden geraakt. Ik spreidde mijn benen en mijn schaamlippen gingen open als een roos, waarbij mijn kietelaar als een stijf stampertje naar buiten kwam.

Ik graaide naar papas piemel en trok hem naar mij toe. Heb ik je niet netjes kaal geschoren, mijn lieve Papsie? Mijn hand begon hem langzaam te masseren. Wij lijken wel twee stukjes van een legpuzzel.

Zullen we even proberen of ze aan elkaar passen? Hij hoorde in de verte mij nog wel praten, maar zijn gevoelens overweldigden hem. Zijn piemel was minder dan een centimeter van mijn kutje verwijderd. Toen liet ik hem los, legde mijn handen op zijn heupen en trok hem zachtjes naar mij toe. Als hij eraan toegaf, zou zijn piemel mijn vagina raken. En als die mij raakte, dan wist ik dat hij verloren zou zijn, ik wist dat hij zich dan niet meer zou kunnen inhouden.

Hij keek mij vragend aan. Ik keek heel intens terug. Mijn dwingende handen trokken hem dichterbij. Ik voeld hoe zijn vooruitstekende piemel mijn vagina aanraakte.

Maar ik trok hem onontkoombaar verder en langzaam gleed hij in mij. Ik was geen maagd meer, maar dat wist papa niet.


meesteres gezocht wat past er in een kut

Ik realiseerde me dat papa een aantrekkelijke man was. Zijn grote piemel hing te bungelen tussen zijn behaarde dijen. Hij was niet besneden en zijn voorhuid was donker gekleurd. Een vogelnestje van zwart krullend haar groeide rondom de stam, en hing tot over zijn zware, goed gevulde balzak.

Er was daar een rode plek, waar hij zich kennelijk had gesneden. Ik ging op het douchekrukje zitten, nam het scheermes in mijn hand en inspecteerde de wond. Waar heb je de scheerzeep? Daarna opende ik een lade en haalde er een klein schaartje uit. Op die manier gaat het veel beter. Ik was aandachtig bezig met mijn voorbereiding. Ik onderzocht, bewoog, en manipuleerde zijn bungelende piemel heel voorzichtig.

Ik had weleens de piemel van een vriendje aangeraakt, maar nooit in het volle licht, zoals nu. Ik keek gefascineerd naar de plooien, de rimpels, en de blauwe aders op de stam. Het zag er eigenlijk uit als Ik hield op met inzepen. Plotseling schaamde ik mij en ik durfde hem niet aan te kijken. Hij had in zijn herinnering een levendig beeld van de vagina van zijn vrouw, maar plotseling veranderde het beeld van zijn vrouw in dat van Angela. Haar schaamlippen waren toen en dik en pafferig geweest, opgeblazen, net als haar dikke buik erboven.

Papa had het toen heel sexy gevonden, maar moeder had zich daarna nooit meer geschoren. Nu kreeg hij het beeld voor ogen van zijn zestienjarige dochter, met dezelfde opgezwollen en geschoren schaamlippen, en hij kon dit beeld niet uit meer zijn gedachten zetten. Zijn piemel werd snel dikker en begon zich op te richten, alsof hij een eigen wil had. Ik staarde ernaar, en verbaasde me erover dat die piemel steeds maar langer en dikker werd, en heel erg groot begon te worden.

Papa wist duidelijk niet meer wat hij moest doen. Binnen een paar minuten had die piemel zich volledig opgericht onder mijn verbaasde blikken, en de paarse eikel stak al een beetje uit de beschermende voorhuid naar buiten.

Ik voelde aan dat ik beter even een andere kant op kon kijken. Maar dat kon ik niet. Ik was totaal gefascineerd. Mijn hand ging spontaan omhoog en pakte die lekkere piemel beet. Hij was zo groot! De aanraking was zijdeachtig. Ik likte mijn lippen af en keek omhoog naar de ogen van mijn Pa. Deze keek geschrokken en verlegen een andere kant op. Maar ik had al besloten om wat meer tijd aan dit interessante voorwerp te besteden en probeerde dus luchthartig te doen, om hem zoveel mogelijk te op zijn gemak te stellen.

Dank je voor de hulp, Papa! Na een tijdje ontdekte ik dat mijn hand op zijn piemel in de weg zat. Ik wilde hem liever niet loslaten, maar uiteindelijk moest ik ook zijn ballen nog scheren. Ik trok hem niet bewust af, maar het voelde wel voor hem wel net als aftrekken.

Eindelijk liet ik hem los en vroeg hem om zijn piemel zelf vast te houden. Met zucht van opluchting greep hij zijn piemel beet en trok hem omhoog tegen zijn maag. Hij had bijna op het punt gestaan om zijn zaad over zijn dochters hoofd te lozen.

Ik pakte de gerimpelde huid van zijn balzak en trok deze strak terwijl ik voorzichtig het haar van zijn testikels schoor. Ik deed het heel voorzichtig. Het scheren van ballen is een nauwkeurig klusje. Ik werkte er wel een kwartier aan, voordat ik er tevreden over was. Papas ballen voelden heel zwaar aan, en dat gaf mij een vreemd gevoel. Ik realiseerde me spijtig, dat vanaf morgen al dat goede sperma geen weg naar buiten meer zou hebben en voor eeuwig opgesloten zou blijven in deze teeltballen.

Nu ging ik verder met zijn piemel, de haren die nog rondom zijn stam groeiden. Opnieuw pakte ik zijn piemel in mijn hand, en trok de huid wat naar beneden. Papa was intussen vuurrood geworden in zijn gezicht. Het scheren van die zware ballen had mij ook een zweverig gevoel gegeven. In die ballen was het sperma gemaakt, waaruit ik was ontstaan.

Het gevoel van die stijf opgezwollen piemel in mijn linkerhand maakte mijn gedachten nog verwarder. Ik trok de voorhuid wat omhoog en zag waar hij zich eerder had gesneden, het was opnieuw gaan bloeden. Ik bukte me om er een kus op te geven. Ik hoorde mijn papa kreunen, en ik realiseerde me plotseling dat mijn lippen zojuist zijn stijve piemel hadden aangeraakt, en ik voelde een golf van warmte door mijn onderbuik gaan.

Ik leunde naar achteren en ademende diep, proberend om de controle over mezelf terug te vinden. Zorgvuldig ging ik verder met het wegscheren van de resterende haren rondom de stam van de piemel van mijn papa.

Opnieuw, tijdens het rondbewegen van zijn piemel, bewoog ik mijn hand naar boven en naar beneden, en weer was het net alsof ik hem aftrok. De top van zijn piemel begon helemaal te glinsteren van het voorvocht en een grote druppel lekte op de hand, waarmee ik het scheermes hanteerde.

Papa durfde geen adem meer te halen. Voor hem was het net alsof ik bezig was hem te masturberen, maar hij kon toch duidelijk zien dat het niet opzettelijk was? Maar hij wilde er snel iets aan doen, anders zou hij klaarkomen midden in het gezicht van zijn dochter.

En hij zou sterven van schaamte als dat gebeurde, dacht ik. Hij beet op zijn lippen, maar het hielp hem niet veel. Eindelijk was ik klaar met het scheermes. Maar ik had intussen een besluit gekomen. Ik kon papa geen toestemming vragen om mij te laten doen wat ik wilde gaan doen, maar ik kon het ook niet.. Ik was benieuwd hoe hij zou reageren, als ik zou doen wat ik van plan was. Ik opende een lade en verwarmde een schoon washandje onder het hete water. Daarna deed ik een flinke klodder Nivea op mijn handpalm, wreef mijn handen in, en begon zijn piemel en ballen er heel zachtjes mee te masseren.

Toen ik hierbij weer zijn piemel vastpakte, begon ik bij het topje en gleed met mijn hand met zalf tot beneden aan de stam. Zijn voorhuid schoof nu geheel terug, en de eikel kwam volledig bloot.

Die eikel was net een paarse paddestoel, en een dikke druppel glinsterend voorvocht scheidde zich af. Toen, terwijl ik met mijn ene hand de voorhuid naar achteren getrokken hield, en met de andere hand zijn ballen stevig vasthield, stak ik mijn mond naar voren en liet hem over de eikel van mijn papa glijden. Papa keek alsof hij door een bliksem werd geslagen.

Hij staarde naar het lange blonde haar van zijn dochter, maar hij kon niet zien wat zich daaronder afspeelde.

Maar hij kon des te beter voelen wat ik deed, ik had zijn piemel in mijn mond en was er zachtjes op aan het zuigen! Vrijwel direct voelde ik zijn orgasme onbeheersbaar dichterbij komen. Zijn opkomend orgasme werd tegengehouden en in de kiem gesmoord. Dit truukje had ik geleerd toen ik verkering hab met Murat, die wilde altijd dat ik zijn vrienden aftrok, maar ik had snel geleerd hoe ik het kraantje even dicht kon houden totdat ik de kleenex bij de hand had.

Maar die vriendjes had ik altijd met de hand bevredigd, nooit met mijn mond. Ik dacht er eeven over om het sperma van Papa te gaan proeven, maar ik bedacht mij, toen mij te binnenschoot wat er morgen ging gebeuren. Dit sperma was kostbaar, veel te kostbaar om het zomaar door te slikken, dit laatste sperma verdiende een betere bestemming! Snel trok ik mijn mond van zijn piemel af. Ik wist dat ik bij mijn volgende stappen heel voorzichtig zou moeten handelen, anders zou mijn papa naar zijn geweten gaan luisteren, en dat wilde ik niet.

Papa was duidelijk in de war. Hij hunkerde ernaar om te mogen klaarkomen. En wat deed zijn dochter nu? Waarom trok zij haar broek uit? Wat gebeurde hier allemaal? Ik wil even kijken of het bij jou net zo goed gelukt is als bij mijzelf. Maar Papa was niet nuchter meer. Hij staarde naar mij terwijl ik mijn slipje uittrok en mijn T-shirt over mijn hoofd trok.

Toen ik dat T-shirt op de vloer had laten vallen, was ik helemaal naakt, net als hij. Ik ging op de rand van het toiletkastje zitten en spreidde mijn benen.

Daar, in alle glorie, was mijn geschoren poesje. Mijn schaamlippen waren opgezwollen van de opwinding en donkerder dan hun normale roze kleur. Zij glinsterden van het vocht, want ik was sexueel heel opgewonden geraakt.

Ik spreidde mijn benen en mijn schaamlippen gingen open als een roos, waarbij mijn kietelaar als een stijf stampertje naar buiten kwam. Ik graaide naar papas piemel en trok hem naar mij toe. Heb ik je niet netjes kaal geschoren, mijn lieve Papsie?

Mijn hand begon hem langzaam te masseren. Wij lijken wel twee stukjes van een legpuzzel. Zullen we even proberen of ze aan elkaar passen? Hij hoorde in de verte mij nog wel praten, maar zijn gevoelens overweldigden hem. Zijn piemel was minder dan een centimeter van mijn kutje verwijderd. Toen liet ik hem los, legde mijn handen op zijn heupen en trok hem zachtjes naar mij toe.

Als hij eraan toegaf, zou zijn piemel mijn vagina raken. En als die mij raakte, dan wist ik dat hij verloren zou zijn, ik wist dat hij zich dan niet meer zou kunnen inhouden.

Ik lig op een soort matje in een kamer, met daarin een groot waterbed, een stoel en overal liggen atributen op de grond. Gisteravond wilde mijn Meesteres dat ik hier bleef slapen, Ze was nog niet klaar met me. Maar waar was Zij nu.. Opeen ging de deur open en daar kwam Zij binnen. Ze droeg hetzelfde zwarte leren jurkje als de avond ervoor en had ook nu weer een paar lange zwarte leren laarzen eronder aan. Na een minuut of 2 tikte Ze een keer met haar zweepje op mijn kont als teken dat ik kon stoppen en op mijn kniën moest gaan zitten.

Ze pakte mijn mondknevel en deed deze bij me in. Daarna beval ze me om op te staan en naar het bed te lopen. Ze maakte me zo aan het bed vast dat ik er helemaal uitgerekt op mijn rug op lag. Mijn lul stond al stevig omhoog en mijn Meesteres zag dit. Ze zei dat ze vanacht gezien had hoe ik zonder toestemming met mijn paal had liggen spelen terwijl ik dacht dat Zij sliep en dat Ze mij daar voor zou gaan straffen.

Ze pakte een paar tepelklemmen en bevestigde deze met een ketting ertussen aan mijn tepels. Dit deed best pijn, maar ik mag van mijn Meesteres geen pijn kennen omdat ik maar een minderwaardige bierslaaf ben. Ze maakte nu een ring aan mijn lul, net onder de eikel. En daaraan bestigde Ze een andere ketting. Deze maakte Ze aan de ketting van de tepelklemmen vast zodat mijn tepels naar beneden getrokken werden en mijn lul uitgerekt werd.

Het deed wel pijn, maar voelde van de andere kant zo geil dat ik die pijn niet eens echt opmerkte. Hierna ging mijn Meesteres ontbijten. Ik moest zo blijven liggen tot Zij terug kwam. Toen Ze terug kwam maakte Ze alles weer los. Ik moest me omdraaien zodat ik op mijn buik lag en mijn benen helemaal sprijden.

In die positie werd ik weer aan het bed vastgeketend. Mijn Meesteres beval me om mijn hoofd naar beneden te houden en onder geen geval achterom te kijken. Ik hoorde wat geluiden achter mij en opeens voelde ik hoe een vinger in mijn anus werd ingebracht.

Al snel volgde een 2de en zelfs een 3de vinger en begon Ze daarmee mijn slavenkontje te neuken. Toen ze daarmee klaar was voelde ik hoe iets diks, plastics tegen mijn kontgaatje begon te drukken en naar binnen schoot.

In een reflex kwam mijn hoofd omhoog en mijn Meesteres zag dat. Ze was heel erg kwaad op me en erg teleurgesteld. Ze liet het dikke, plastic ding in mijn kont zitten en liep de kamer uit.

.

Ik hield op met inzepen. Plotseling schaamde ik mij en ik durfde hem niet aan te kijken. Hij had in zijn herinnering een levendig beeld van de vagina van zijn vrouw, maar plotseling veranderde het beeld van zijn vrouw in dat van Angela. Haar schaamlippen waren toen en dik en pafferig geweest, opgeblazen, net als haar dikke buik erboven. Papa had het toen heel sexy gevonden, maar moeder had zich daarna nooit meer geschoren. Nu kreeg hij het beeld voor ogen van zijn zestienjarige dochter, met dezelfde opgezwollen en geschoren schaamlippen, en hij kon dit beeld niet uit meer zijn gedachten zetten.

Zijn piemel werd snel dikker en begon zich op te richten, alsof hij een eigen wil had. Ik staarde ernaar, en verbaasde me erover dat die piemel steeds maar langer en dikker werd, en heel erg groot begon te worden.

Papa wist duidelijk niet meer wat hij moest doen. Binnen een paar minuten had die piemel zich volledig opgericht onder mijn verbaasde blikken, en de paarse eikel stak al een beetje uit de beschermende voorhuid naar buiten.

Ik voelde aan dat ik beter even een andere kant op kon kijken. Maar dat kon ik niet. Ik was totaal gefascineerd. Mijn hand ging spontaan omhoog en pakte die lekkere piemel beet. Hij was zo groot! De aanraking was zijdeachtig. Ik likte mijn lippen af en keek omhoog naar de ogen van mijn Pa. Deze keek geschrokken en verlegen een andere kant op. Maar ik had al besloten om wat meer tijd aan dit interessante voorwerp te besteden en probeerde dus luchthartig te doen, om hem zoveel mogelijk te op zijn gemak te stellen.

Dank je voor de hulp, Papa! Na een tijdje ontdekte ik dat mijn hand op zijn piemel in de weg zat. Ik wilde hem liever niet loslaten, maar uiteindelijk moest ik ook zijn ballen nog scheren. Ik trok hem niet bewust af, maar het voelde wel voor hem wel net als aftrekken. Eindelijk liet ik hem los en vroeg hem om zijn piemel zelf vast te houden. Met zucht van opluchting greep hij zijn piemel beet en trok hem omhoog tegen zijn maag. Hij had bijna op het punt gestaan om zijn zaad over zijn dochters hoofd te lozen.

Ik pakte de gerimpelde huid van zijn balzak en trok deze strak terwijl ik voorzichtig het haar van zijn testikels schoor. Ik deed het heel voorzichtig. Het scheren van ballen is een nauwkeurig klusje.

Ik werkte er wel een kwartier aan, voordat ik er tevreden over was. Papas ballen voelden heel zwaar aan, en dat gaf mij een vreemd gevoel. Ik realiseerde me spijtig, dat vanaf morgen al dat goede sperma geen weg naar buiten meer zou hebben en voor eeuwig opgesloten zou blijven in deze teeltballen.

Nu ging ik verder met zijn piemel, de haren die nog rondom zijn stam groeiden. Opnieuw pakte ik zijn piemel in mijn hand, en trok de huid wat naar beneden. Papa was intussen vuurrood geworden in zijn gezicht. Het scheren van die zware ballen had mij ook een zweverig gevoel gegeven. In die ballen was het sperma gemaakt, waaruit ik was ontstaan.

Het gevoel van die stijf opgezwollen piemel in mijn linkerhand maakte mijn gedachten nog verwarder. Ik trok de voorhuid wat omhoog en zag waar hij zich eerder had gesneden, het was opnieuw gaan bloeden. Ik bukte me om er een kus op te geven. Ik hoorde mijn papa kreunen, en ik realiseerde me plotseling dat mijn lippen zojuist zijn stijve piemel hadden aangeraakt, en ik voelde een golf van warmte door mijn onderbuik gaan. Ik leunde naar achteren en ademende diep, proberend om de controle over mezelf terug te vinden.

Zorgvuldig ging ik verder met het wegscheren van de resterende haren rondom de stam van de piemel van mijn papa. Opnieuw, tijdens het rondbewegen van zijn piemel, bewoog ik mijn hand naar boven en naar beneden, en weer was het net alsof ik hem aftrok.

De top van zijn piemel begon helemaal te glinsteren van het voorvocht en een grote druppel lekte op de hand, waarmee ik het scheermes hanteerde. Papa durfde geen adem meer te halen. Voor hem was het net alsof ik bezig was hem te masturberen, maar hij kon toch duidelijk zien dat het niet opzettelijk was? Maar hij wilde er snel iets aan doen, anders zou hij klaarkomen midden in het gezicht van zijn dochter.

En hij zou sterven van schaamte als dat gebeurde, dacht ik. Hij beet op zijn lippen, maar het hielp hem niet veel. Eindelijk was ik klaar met het scheermes. Maar ik had intussen een besluit gekomen. Ik kon papa geen toestemming vragen om mij te laten doen wat ik wilde gaan doen, maar ik kon het ook niet..

Ik was benieuwd hoe hij zou reageren, als ik zou doen wat ik van plan was. Ik opende een lade en verwarmde een schoon washandje onder het hete water. Daarna deed ik een flinke klodder Nivea op mijn handpalm, wreef mijn handen in, en begon zijn piemel en ballen er heel zachtjes mee te masseren. Toen ik hierbij weer zijn piemel vastpakte, begon ik bij het topje en gleed met mijn hand met zalf tot beneden aan de stam.

Zijn voorhuid schoof nu geheel terug, en de eikel kwam volledig bloot. Die eikel was net een paarse paddestoel, en een dikke druppel glinsterend voorvocht scheidde zich af.

Toen, terwijl ik met mijn ene hand de voorhuid naar achteren getrokken hield, en met de andere hand zijn ballen stevig vasthield, stak ik mijn mond naar voren en liet hem over de eikel van mijn papa glijden.

Papa keek alsof hij door een bliksem werd geslagen. Hij staarde naar het lange blonde haar van zijn dochter, maar hij kon niet zien wat zich daaronder afspeelde. Maar hij kon des te beter voelen wat ik deed, ik had zijn piemel in mijn mond en was er zachtjes op aan het zuigen!

Vrijwel direct voelde ik zijn orgasme onbeheersbaar dichterbij komen. Zijn opkomend orgasme werd tegengehouden en in de kiem gesmoord. Dit truukje had ik geleerd toen ik verkering hab met Murat, die wilde altijd dat ik zijn vrienden aftrok, maar ik had snel geleerd hoe ik het kraantje even dicht kon houden totdat ik de kleenex bij de hand had.

Maar die vriendjes had ik altijd met de hand bevredigd, nooit met mijn mond. Ik dacht er eeven over om het sperma van Papa te gaan proeven, maar ik bedacht mij, toen mij te binnenschoot wat er morgen ging gebeuren. Dit sperma was kostbaar, veel te kostbaar om het zomaar door te slikken, dit laatste sperma verdiende een betere bestemming!

Snel trok ik mijn mond van zijn piemel af. Ik wist dat ik bij mijn volgende stappen heel voorzichtig zou moeten handelen, anders zou mijn papa naar zijn geweten gaan luisteren, en dat wilde ik niet.

Papa was duidelijk in de war. Hij hunkerde ernaar om te mogen klaarkomen. En wat deed zijn dochter nu? Waarom trok zij haar broek uit? Wat gebeurde hier allemaal? Ik wil even kijken of het bij jou net zo goed gelukt is als bij mijzelf. Maar Papa was niet nuchter meer. Hij staarde naar mij terwijl ik mijn slipje uittrok en mijn T-shirt over mijn hoofd trok. Toen ik dat T-shirt op de vloer had laten vallen, was ik helemaal naakt, net als hij.

Ik ging op de rand van het toiletkastje zitten en spreidde mijn benen. Daar, in alle glorie, was mijn geschoren poesje. Mijn schaamlippen waren opgezwollen van de opwinding en donkerder dan hun normale roze kleur.

Zij glinsterden van het vocht, want ik was sexueel heel opgewonden geraakt. Ik spreidde mijn benen en mijn schaamlippen gingen open als een roos, waarbij mijn kietelaar als een stijf stampertje naar buiten kwam. Ik graaide naar papas piemel en trok hem naar mij toe. Heb ik je niet netjes kaal geschoren, mijn lieve Papsie?

Mijn hand begon hem langzaam te masseren. Wij lijken wel twee stukjes van een legpuzzel. Zullen we even proberen of ze aan elkaar passen? Hij hoorde in de verte mij nog wel praten, maar zijn gevoelens overweldigden hem.

Zijn piemel was minder dan een centimeter van mijn kutje verwijderd. Toen liet ik hem los, legde mijn handen op zijn heupen en trok hem zachtjes naar mij toe. Als hij eraan toegaf, zou zijn piemel mijn vagina raken. En als die mij raakte, dan wist ik dat hij verloren zou zijn, ik wist dat hij zich dan niet meer zou kunnen inhouden.

Hij keek mij vragend aan. Ik keek heel intens terug. Mijn dwingende handen trokken hem dichterbij. Ik voeld hoe zijn vooruitstekende piemel mijn vagina aanraakte. Maar ik trok hem onontkoombaar verder en langzaam gleed hij in mij. Ik was geen maagd meer, maar dat wist papa niet. Ik had het gedaan met Murat en Martijn, en ook een keertje met een oudere man.

Dus toen die piemel van papa in mij gleed, rekte ik wel wat uit, maar het deed niet echt pijn. Pas toen hij echt niet dieper in mij kon, kreunde Papa: Ik knuffelde hem weer en schurkte met mijn poesje tegen hem aan. Ik reikte omhoog en nam zijn gezicht in mijn handen en kuste hem zelfbewust.

Dit was niet meer de kus van een dochter, dit was de kus van een volwassen vrouw, van een minnares. Toen die kus was afgelopen keek ik hem recht in zijn ogen en vroeg hem: Ik had hem toegelaten tot mijn geheimste plekje, en nu vroeg ik hem om zijn zaad in mij te storten, terwijl ik best vruchtbaar zou kunnen zijn!

In een reflex kwam mijn hoofd omhoog en mijn Meesteres zag dat. Ze was heel erg kwaad op me en erg teleurgesteld. Ze liet het dikke, plastic ding in mijn kont zitten en liep de kamer uit. Even later kwam Ze terug en voelde ik hoe een zweep bleef neerknallen op mijn kont. Na 25 slagen vroeg Ze of ik nu mijn lesje geleerd had en ik knikte snel ja. Ze legde de zweep aan de kant en ging verder waar ze gebleven was. Het stuk plastic zat nu blijkbaar helemaal in mijn kont, want opeens hoorde ik een klik en begon het te trillen.

Mijn hele lijf trilde mee en mijn Meesteres beval me om stil te blijven liggen. Ik spande elke spier die ik aan kon spannen aan en uiteindelijk lukte het me om stil genoeg te liggen. Nu voelde ik opeens 2 steken in mijn rug. Mijn Meesteres was met Haar laarzen bovenop me gaan staan om me te laten merken dat ik lager was dan Haar. Na een tijdje stapte Ze weer van me af, zette de vibrator in mijn kont uit en maakte mijn ketenen los.

Ze nam me mee naar een andere kamer en ging op een stoel zitten. Ze nam mijn hoofd beet en drukte dat tegen Haar kut aan. Ik wilde beginnen te likken, maar mijn Meesteres zei dat ik dat nog niet mocht. Ik was nog niet goed genoeg om Haar te mogen likken. Ze had nog steeds mijn hoofd vast en begon nu met mijn gezocht langs haar kut te wrijven. Ik kon Haar heerlijke geur ruiken en Haar kutsap proeven.

Ze had gelijk, ik ben niet goed genoeg om dat Goddelijke deel te mogen likken. Toen Ze klaar was zei Ze dat Ze nog even iets moest doen. Ze liep weg en kwam terug met een trechter. Deze plaatste ze in mijn mond en Ze ging er zelf boven staan. Ze beval me alles te slikken wat er door kwam, omdat ik anders weer straf zou krijgen.

Ik zag hoe er een straaltje plas uit Haar kut kwam en in de trechter belande en slikte het door. Ze leegde Haar hele blaas en ik dronk alles. Ze was erg tevreden over me en aaide een keer door mijn haar. Opeens ging de bel aan de voordeur.

Mijn Meesteres leidde mij naar de slaapkamer en beval me daar te wachten tot ze weer terug zou komen. Ik hoorde de slaapkamerdeur op slot gaan en droomde weg terwijl ik dacht aan mijn Geweldige, Goddelijke Meesteres.

Kale jonge kutjes prive ontvangst almere


Dit alles vanaf 70 euro een half uurtje of voor een uurtje! Sex massage nijmegen sexadvertenties be - Karlskrona Flickor Ik ben een sportieve, atletische en geschoren er. Kutje porno Grootste aanbod van sexy dames in Nijmegen die aan prive ontvangst doen. Zoek je zowel ongeremde sex als een leuke,spontane en. Zoek een meid vrouw le3ftijd maakt niet uit voor sex en sex massage nijmegen sexadvertenties be gr Gratis sex en masage met ouderen en jongeren mag komen gratis ben 30 jaar woon op me zelf ben slank.

Onervaren boys en massage! Sex massage in sexadvertenties - gratis pornofilmpje Vanuit andere rubrieken aangeboden: Thaise massage met happy end gezocht Hallo dames zoek een aziatische dame voor een echte thaise massage met happy end. Sex massage nijmegen sexadvertenties be Sex massage nijmegen sexadvertenties be Onze dames Contact opnemen.

Laat je verbazen door de mogelijkheden die je eigen lichaam je bieden kan zodat ook jij weet dat er Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Sex massage in sexadvertenties - kinky sexy Het jaar goed afsluiten?

Sex massage nijmegen gratis film seks Youtube porno film kijken erotische massage voor dames nl ero markt gratis sex vagina nl Mijn Account Mijn Advertenties Mijn automatische planner Credits opwaarderen Mijn tegoed Mijn winkelwagen Sexjobs chatbox starten. Na afloop kun je bij mij douchen en wat drinken. Mijn bedoeling is het om je met mijn tantra — bod to body massage zo gek te Hoi ik ben een lekkere huisvrouw en heb wat tijd over voor erotische massage.

Sexdate zonder registratie speurders erotische massage Top 10 modellen sex fikms Mooie modellen masag sex Sex videos gratis vrouw neukt jongen Massage bij JOUW thuis Nijmegen · Erotische massage voor iedereen: Bij Massage bij je thuis geniet u van een massage die bij u past.

Er zijn veel verschillende massages mogelijk. Sommige kijken verlekkerd naar je. Ik kan me dat wel voorstellen hoor en vind dat ook wel een heel erg geil idee. Misschien kunnen we je aanbieden op de markt, grapte mijn meesteres, eens kijken wat je waard zou zijn! Ondanks het grapje denk ik bij mezelf, zo gek zou mijn meesteres toch niet zijn. Terwijl ik daar nog over loop te denken hoor ik mijn meesteres zeggen, wees maar niet bang hoor zo gek ben ik niet.

Er mag niets met MIJN genotslaafje iets gebeuren! Terwijl ze dit zegt voel ik haar hand over mijn kontje gaan en duwt de dildo even extra diep naar binnen. Ze ziet aan mijn gezicht dat ik even diep moet ademen. Lekker hè zo'n meesteres. Ja, antwoord ik, ik vind je geweldig en zie hoe mijn meesteres straalt. Na een tijdje lopen een wat rustiger straat in waar aan het einde een grote sekswinkel zit. Mijn meesteres stapt naar binnen en loopt direct door naar de SM afdeling.

Ik zie hoe mijn meesteres tussen allerlei riemen en boeien staat te kijken. Hier komen slaaf, roept mijn meesteres, eens even kijken wat er past. Ze past bij haar slaafje allerlei riemen en boeien en kiest er de ideaalste uit. Zo, zegt mijn meesteres, deze kunnen we later nog wel gebruiken. Als mijn meesteres heeft afgerekend lopen we samen naar buiten.

Zullen even lekker iets gaan drinken slaafje, vraagt mijn meesteres heel lief. Graag meesteres, antwoord ik. Bij een terras aangekomen ga ik onnadenkend zitten en voel hoe die dildo weer naar binnen drukt. Lekker hè zo dildo in je reetje, zegt mijn meesteres lachend terwijl ze tegenover me gaat zitten.

Ze doet haar benen iets wijd en ik zie haar geile gleuf glinsteren van het vocht. Als de ober langs komt en ons heel verbaast aan kijkt besteld mijn meesteres twee koffie. Als we weer alleen zijn zegt mijn meesteres, ik wil die dikke lul van mijn slaafje in me hebben en even lekker geneukt worden. Loop maar even mee slaafje, zegt mijn meesteres terwijl ze opstaat en naar de WC loopt.

Ze trekt me mee de dames wc in en bukt diep voorover. Neuk me slaaf, zegt ze hard en doordringend, neuk me in mijn natte geile gleuf. Ik doe de voor flap los en mijn harde pik springt er uit. In èèn keer glijdt mijn pik mijn meesteres haar geile gleuf in. Jeetje, wat is ze weer geil. Ik pak mijn meesteres bij haar heupen en druk mijn lul tot aan de wortel naar binnen. Door de dildo in mijn reet is mijn lul nog groter en harder dan anders.

Ohh JAAA, gilt mijn meesteres, neuk mijn heerlijk kutje vuile smerige slaaf van me. Neuk je meesteres hard en ongenadig maar heb niet de moed dat je mijn kutje vervuilt want dan zal je er van lusten! Zo hard als mogelijk neuk ik mijn meesteres in haar heerlijke kutje. Het is zo onwijs geil en lekker dat ik op een gegeven moment moet stoppen van mijn geilheid en bijna in haar klaar kom. Ohh hoor ik mijn meesteres zeggen, je bent veel te geil slaaf moet je spuiten?

Oh meesteres als dat zou kunnen, kreun ik. Nou dan heb je pech, snauwt mijn meesteres, neuken nu of je gaat zonder de flappen de deur uit en gil dat je me verkracht! Snel ga ik verder en duw weer mijn dikke lul in en uit haar kut. Gillend van genot komt mijn meesteres klaar en duwt me ruw weg. De volgende keer als ik je vraag om me te neuken dan neuk je mij aan èèn stuk door! Ik wens niet op jou te wachten! Ja, stommel ik, sorry meesteres.

Deze keer kost het je in ieder geval straf. Ga overeind staan met je handen in je nek staan. Terwijl ik dat doe slaat mijn meesteres met haar blote hand hard op mijn lul. Ze slaat zo hard dat mijn lul tegen mijn eigen ballen slaat en uiteindelijk door de pijn weer helemaal slap wordt. Zo en nu naar buiten, ik kom er aan, zegt mijn meesteres. Snel loop ik naar buiten en ga weer veel te snel zitten. Op een gegeven moment komt mijn meesteres weer terug en kijkt boos naar me.

Dan zegt ze, je hebt me heerlijk geneukt en ben heerlijk klaar gekomen. Maar jouw onderbreking betekend wel een extra straf voor je.

Ik heb al de extra straf voor je bedacht maar dat kan ik niet alleen af dus ga ik zo even een rondje bellen". Ik schrik me rot, niet alleen af, wat hangt er nu weer boven mijn hoofd. Ik had toch geen keuze vraag ik me af. Als ik mijn meesteres haar kutje had volgespoten was ik ook ongenadig gestraft maar er wel genot van gehad. De volgende keer dan toch maar helemaal volspuiten? Terwijl ik me dat af zit te vragen komt mijn meesteres weer terug na het bellen.

Eigenlijk is het maar goed dat je niet klaar gekomen bent, zegt mijn meesteres. De straf die daarop had gestaan was nog veel erger geweest en een groot voordeel is dat ik me nu weer extra met je ga vermaken.

Ik heb een heel lekker geil plannetje bedacht en dat mag jij gaan uitvoeren en ik zal daar weer heerlijk van genieten mijn slaafje!!!!!

Drink je koffie maar snel op dan gaan we heerlijk samen op pad, zegt mijn meesteres ten slotte. Terwijl we terug lopen naar de auto begin ik me toch wel zorgen te maken. Ik vraag me af wat er nu weer boven mijn hoofd hangt. Bij de auto aangekomen zegt mijn meesteres tegen me: Ik begrijp dat je je zorgen maakt maar denk er maar aan dat ik er weer heerlijk van zal genieten. Dat was toch onze afspraak dat jij alles voor je meesteres over hebt? Ja meesteres, zeg ik, voor jou doe ik alles!

Zo wil ik het horen geil slaaf van me, ik begin al van het idee heerlijk geil te worden. Eigenlijk zou je me weer heerlijk klaar moeten maken maar daar is nu even te weinig tijd voor dus dat los ik zo wel anders op.

Steek je handen maar vooruit en terwijl ik dat doe bevestigd mijn meesteres aan mijn polsen en aan mijn boven armen leren banden met een oog. Mooi die zitten goed vast, zegt mijn meesteres, instemmend.

Nu nog een paar om je boven benen en je enkels dan kunnen we gaan. Nadat die bevestigd zijn zegt mijn meesteres, voordat we verder gaan moet je nu nog even voorover bukken slaaf, ik wil dat heerlijke geile kontje nog even gebruiken. Terwijl ze dat zegt zie ik dat mijn meesteres een voorbind dildo pakt en deze voor doet. Deze dildo heeft een heel aparte vorm. De dildo begint met een heel dikke knop en wordt daarna ineens dun maar loopt vervolgens uit naar een heel dikke knots van zeker 7 cm in doorsnee.

Mijn meesteres gaat achter me staan en rukt in een keer de dildo'tje die nog in mijn slavenreet zat eruit. Dan gaat ze achter me staan duwt mijn kaalgeschoren billen ver uit elkaar en spuwt een klodder tegen mijn gaatje. Zo, zegt mijn meesteres gemeen lachend, dit moet voor nu even voldoende zijn en perst meteen de voorbinddildo tegen mijn gaatje.

Ik voel hoe mijn arme kontgaatje helemaal uitgerekt wordt maar doordat ik tegen de achterbak sta kan ik geen kant op. Dan pakt mijn meesteres mijn heupen beet en duwt met al haar kracht de dildo naar binnen.

Ik voel hoe die enorme knop mijn sluitspier voorbij schiet en van pijn springen er tranen in mijn ogen. Dan duwt ze met dezelfde kracht die dildo tot het uiterste in mijn zeer pijnlijke reet en begint me diep grondig en hard te neuken. Zo gore slaaf van me, hoor ik mijn meesteres hijgend zeggen, dit is een deel van je straf als je tussentijds stopt met je meesteres te neuken. Als je niet doet wat ik zeg dan worden de straffen steeds harder en steeds zwaarder voor je.

Net zolang tot je leert luisteren naar je meesteres. Dus wat doe je de volgende keer als ik je iets vraag? Stammelend zeg ik, net zolang door gaan tot dat u klaar gekomen bent meesteres, het spijt me zeer maar ik wilde uw heerlijke grotje niet bevuilen met mijn gore sperma!

Nee, snauwt mijn meesteres, dat zou er nog eens bij moeten komen. Nou ja je ondergaat je straf rustig en gewillig, je bent toch nog een redelijk sexslaafje. Ik neuk je nog even lekker met iets extra's voor mij slaaf ik wil nog even heerlijk klaarkomen terwijl ik mijn eigen slaafje in zijn heerlijke gaatje neuk. Ik voel dat mijn meesteres even stopt en dan ze een vibrator aan zet die aan deze dildo is verbonden.

Dan kreunt mijn meesteres deze dildo zorgt er voor dat mijn heerlijk klitje verwend wordt. Hoe dieper ik in jou ga hoe steviger mijn klitje gemasseerd wordt. Terwijl ze dat zegt voel ik dat ze nu echt heel hard die dildo in mijn kontje duwt en gelijktijdig voel ik hoe mijn meesteres heerlijk klaar komt.

Ik voel hoe mijn meesteres trillend tegen mij aan staat op adem te komen.

meesteres gezocht wat past er in een kut