Neuk me klaar sex leer

neuk me klaar sex leer

En Joyce keek kennelijk met genoegen naar de gigantische paal van Henk, die inderdaad een beetje aan het overeind komen was. Elena gaf me een knipoog want ze wist dat ik eventjes rust nodig had! Alleen Joyce zag die knipoog van Elena naar mij en ineens begreep ze hoe de vork in de steel zat en ze begon heel hard te lachen, terwijl ze om de beurt naar mij en naar Elena keek. En ze keek ook naar mijn lul die nog niet veel teken van leven liet zien, uiteraard.

Elena moest nu ook lachen en liep naar Joyce en fluisterde in haar oor: Hanna, mijn zus, zei tegen Henk: En die stond nu ook overeind als een vlaggenmast! Elena trok zich op en sloeg haar benen om mijn middel en liet zich rechtstreeks op mijn pik zakken, met een verlekkerd gezichtje.

Ze fluisterde nog gauw in mijn oor dat haar ouders altijd aardig veel lawaai maakten als ze aan het naaien waren en dat klopte want Henk was grommend bezig om Joyce die voorover gebogen stond, van achteren te naaien terwijl Hanna verlekkerd keek en zichzelf aan het vingeren was. Joyce gilde het uit van genot, zoals altijd trouwens en ook Elena naaide dat het een lieve lust was en dat was het ook! Uiteraard waren de handen van Henk bezig met de borsten van Joyce waar hij helemaal geil van geworden was immers.

Al gauw kon ik horen dat Joyce bezig was om klaar te komen en dat maakte Henk nog veeeeel geiler en hij riep dat hij haar helemaal vol ging spuiten. Al wippend kwam Elena ook klaar terwijl mijn lul gewoon hard bleef omdat ik al een paar keer had gespoten.

En dus, nadat ze uit gehijgd was, begon Elena aan een nieuwe wip! Joyce was kapot van al haar energie Dus ik zei dat dat in orde was en hoewel ze nog lekker aan het neuken was, zoals ze zelf zei, klom Elena van me af en riep naar haar moeder om effe te komen.

Hanna kwam en Elena pakte haar hand en deed die om mijn lul zodat nu Hanna mij aan het aftrekken was! Elena hielp haar met opkomen zodat Hanna ook op mijn pik kon zitten, net als Elena. Ze vond het zalig want zo had ze het nog nooit gedaan, zoals ze zei. Elena ging even het water uit en haalde wat te drinken. Nou, ik was me toch even fijn bezig met stevige Hanna en haar heerlijke borsten wipten en deinden op en neer wat mij toch ook weer geil maakte, zoals dat altijd gebeurde!

Nou ja, en al wippend en naaiend met Hanna zag ik dat Elena terug kwam met voor allemaal een heel groot glas whisky met een ijsklontje en op dat moment kwam Hanna op een enorme manier gillend klaar en we kropen van elkaar af en liepen pijlsnel op ons glaasje af. We proostten en ik bedacht me dat het me nog nooit was gebeurd dat ik op dezelfde dag de dochter en de moeder had geneukt, iets unieks!! En wat zou het weekend verder nog aan verrassingen brengen? Dat horen we straks! We dronken onze borrel verder op buiten het zwembad op het grasveld maar niemand had nog kleren aangetrokken natuurlijk.

Joyce stelde voor dat Elena en ik wat te eten gingen halen bij de Chinees, dan kon zij met Hanna een beetje in huis de tafel dekken en zo. We trokken snel iets luchtigs aan en gingen op pad. We praatten onder heet rijden door nog over het unieke van vandaag. Elena lachte een beetje en legde haar hand op mijn kruis terwijl ze zachtjes begon te wrijven.

Gelukkig heb ik een automaat dus schakelen hoefde niet dus kon ik op mijn beurt mijn hand onder haar jurk op haar zachte dijbeen leggen. Inmiddels voelde ik dat haar kutje al kliedernat was en mijn pik stond als een paal omhoog.

Heel handig toverde ze hem tevoorschijn en begon aan mijn eikel te zuigen en te likken. Hoe heerlijk het ook was, ik wilde echt niet spuiten want dan had ik niks meer voor later natuurlijk. Maar we waren inmiddels bij de Chinees aangekomen en daar lag het al bestelde eten klaar voor ons. We gingen naar huis terwijl ik haar lekker diep zat te vingeren en zij met mijn blote pik aan het spelen was. Thuis stond alles klaar om te eten en met een lekker pilsje erbij was het heerlijk.

Wat ook heerlijk was, waren de borsten van Joyce, Elena en Hanna natuurlijk! Na het eten ruimden we op en namen koffie met likeur bij het zwembad want het was nog steeds drukkend warm. Alle drie slaapkamers waren op de eerste verdieping met elk een eigen badkamer met douche en toilet. We namen een laatste borrel mee naar boven en bij de slaapkamerdeuren proostten we voor de laatste keer en Elena zei lachend: Nou ja, we gingen eerst even slapen om alle drank kwijt te raken om later weer fris en opgewekt aan nieuwe dingen te beginnen!

Midden in de nacht werd ik wakker want het heerlijk mooie naakte lijf van Elena lag tussen Joyce en mij in, haar ene hand had ze om mijn snel groeiende pik en haar andere hand streelde de tepels van Joyce die lekker lag te slapen, op haar rug en haar benen ietsje uit elkaar. Toen ze voelde dat ik snel hard geworden was ging ze nog veel krachtiger verder met me af te trekken en ik zag dat ze nu de buik van Joyce aan het strelen was.

Haar hand ging steeds lager en bereikt de clit van Joyce die nu in haar slap zachtjes begon te kreunen. Ik draaide me op mijn zij en Elena leidde mijn pik van achteren ik haar kut waar de sappen al rijkelijk uitliepen, zo te voelen.

We begonnen heerlijke neukbewegingen te maken toen Joyce ineens wakker werd en haar eigen kutje betastte die ook al flink nat was geworden. Elene floepte mijn pik uit haar, draaide me terug op mijn rug en ging me bereiden met dat zalige nauwe kutje van haar. Beide meisjes gingen steeds harder te keer en al gauw kwam Elena voor de eerste keer klaar met aardig wat lawaai hetgeen Joyce enorm opwond gezien de stroom sapjes die over mijn gezicht stroomden!

Nou ja, heerlijk dus en toen vroeg Joyce of Henk ook wakker was. Nou ja, Hanna hoefde niet uitgenodigd te worden en naam het plekje van Joyce op mijn gezicht meteen over met groot plezier. Toen besefte ik ineens dat ik zowel de moeder als haar dochter aan het neuken was!!!

Elena was met groot enthousiasme weer aan het naaien geslagen en wipte op en neer wat het voor mij heel moeilijk maakte om niet lekker te spuiten en me te legen in die heerlijk nauwe kut van haar Helena kon zich nauwelijks meer bedwingen en liet zich zo enorm lekker gaan dat ze al gauw begon te roepen dat ik harder en dieper moest likken En toen ze dan bevredigd was en Elena ook weer een keertje toen hoorden we alle lawaai dat uit de andere kamer kwam. Joyce en Henk hadden er typisch iets moois van gemaakt en de kreten waren niet van de lucht!

Hanna kroop zachtjes van mij af waarna Elena op haar rug ging liggen met haar benen wijd, terwijl Hanna heeeeeeeeel zachtjes ging kijken in de andere kamer.

Ik voelde dat ik ging ontploffen en Elena voelde dat ook en fluisterde allerlei lieve dingetjes in mijn oor: Nou, dat kon en ik dacht dat het nooit meer op zou houden en we naaiden gewoon verder totdat ik er uiteindelijk uitfloepte. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Me And Sis Playing Games. Terwijl hij zijn stiefmoeder neukt komt het zusje binnenlopen. Peter neukt zijn stiefzusje in haar reet. Betrapt door zijn moeder en zusje tijden aftrekken. Klein zusje verleid haar grote broer.

Mama probeert stiekem dochters lingerie; pas ik daar nog in?! Tom vind het tijd om zijn zus anaal te nemen. Zijn zus ligt te vingeren terwijl hij gezogen wordt. Zus betrapt broer met haar slipje in zijn neus.

Hij betrapt zijn naakte schoonzus in de badkamer, en besluit haar te neuken. Tony vergrijpt zich aan zijn stiefzusje tijdens een natte droom. Dronken zus heeft alles over voor een voet massage. Dressing Naughty To Get Paid. Als ik geen TV mag kijken ga ik je pijpen! Zus betrapt sjorrende broertje.

...

3 mannen neuken 1 vrouw tida thai massage rotterdam
neuk me klaar sex leer

En Joyce keek kennelijk met genoegen naar de gigantische paal van Henk, die inderdaad een beetje aan het overeind komen was. Elena gaf me een knipoog want ze wist dat ik eventjes rust nodig had! Alleen Joyce zag die knipoog van Elena naar mij en ineens begreep ze hoe de vork in de steel zat en ze begon heel hard te lachen, terwijl ze om de beurt naar mij en naar Elena keek.

En ze keek ook naar mijn lul die nog niet veel teken van leven liet zien, uiteraard. Elena moest nu ook lachen en liep naar Joyce en fluisterde in haar oor: Hanna, mijn zus, zei tegen Henk: En die stond nu ook overeind als een vlaggenmast!

Elena trok zich op en sloeg haar benen om mijn middel en liet zich rechtstreeks op mijn pik zakken, met een verlekkerd gezichtje.

Ze fluisterde nog gauw in mijn oor dat haar ouders altijd aardig veel lawaai maakten als ze aan het naaien waren en dat klopte want Henk was grommend bezig om Joyce die voorover gebogen stond, van achteren te naaien terwijl Hanna verlekkerd keek en zichzelf aan het vingeren was.

Joyce gilde het uit van genot, zoals altijd trouwens en ook Elena naaide dat het een lieve lust was en dat was het ook! Uiteraard waren de handen van Henk bezig met de borsten van Joyce waar hij helemaal geil van geworden was immers. Al gauw kon ik horen dat Joyce bezig was om klaar te komen en dat maakte Henk nog veeeeel geiler en hij riep dat hij haar helemaal vol ging spuiten.

Al wippend kwam Elena ook klaar terwijl mijn lul gewoon hard bleef omdat ik al een paar keer had gespoten. En dus, nadat ze uit gehijgd was, begon Elena aan een nieuwe wip! Joyce was kapot van al haar energie Dus ik zei dat dat in orde was en hoewel ze nog lekker aan het neuken was, zoals ze zelf zei, klom Elena van me af en riep naar haar moeder om effe te komen. Hanna kwam en Elena pakte haar hand en deed die om mijn lul zodat nu Hanna mij aan het aftrekken was! Elena hielp haar met opkomen zodat Hanna ook op mijn pik kon zitten, net als Elena.

Ze vond het zalig want zo had ze het nog nooit gedaan, zoals ze zei. Elena ging even het water uit en haalde wat te drinken. Nou, ik was me toch even fijn bezig met stevige Hanna en haar heerlijke borsten wipten en deinden op en neer wat mij toch ook weer geil maakte, zoals dat altijd gebeurde! Nou ja, en al wippend en naaiend met Hanna zag ik dat Elena terug kwam met voor allemaal een heel groot glas whisky met een ijsklontje en op dat moment kwam Hanna op een enorme manier gillend klaar en we kropen van elkaar af en liepen pijlsnel op ons glaasje af.

We proostten en ik bedacht me dat het me nog nooit was gebeurd dat ik op dezelfde dag de dochter en de moeder had geneukt, iets unieks!!

En wat zou het weekend verder nog aan verrassingen brengen? Dat horen we straks! We dronken onze borrel verder op buiten het zwembad op het grasveld maar niemand had nog kleren aangetrokken natuurlijk. Joyce stelde voor dat Elena en ik wat te eten gingen halen bij de Chinees, dan kon zij met Hanna een beetje in huis de tafel dekken en zo. We trokken snel iets luchtigs aan en gingen op pad.

We praatten onder heet rijden door nog over het unieke van vandaag. Elena lachte een beetje en legde haar hand op mijn kruis terwijl ze zachtjes begon te wrijven. Gelukkig heb ik een automaat dus schakelen hoefde niet dus kon ik op mijn beurt mijn hand onder haar jurk op haar zachte dijbeen leggen.

Inmiddels voelde ik dat haar kutje al kliedernat was en mijn pik stond als een paal omhoog. Heel handig toverde ze hem tevoorschijn en begon aan mijn eikel te zuigen en te likken. Hoe heerlijk het ook was, ik wilde echt niet spuiten want dan had ik niks meer voor later natuurlijk. Maar we waren inmiddels bij de Chinees aangekomen en daar lag het al bestelde eten klaar voor ons.

We gingen naar huis terwijl ik haar lekker diep zat te vingeren en zij met mijn blote pik aan het spelen was. Thuis stond alles klaar om te eten en met een lekker pilsje erbij was het heerlijk. Wat ook heerlijk was, waren de borsten van Joyce, Elena en Hanna natuurlijk! Na het eten ruimden we op en namen koffie met likeur bij het zwembad want het was nog steeds drukkend warm. Alle drie slaapkamers waren op de eerste verdieping met elk een eigen badkamer met douche en toilet.

We namen een laatste borrel mee naar boven en bij de slaapkamerdeuren proostten we voor de laatste keer en Elena zei lachend: Nou ja, we gingen eerst even slapen om alle drank kwijt te raken om later weer fris en opgewekt aan nieuwe dingen te beginnen!

Midden in de nacht werd ik wakker want het heerlijk mooie naakte lijf van Elena lag tussen Joyce en mij in, haar ene hand had ze om mijn snel groeiende pik en haar andere hand streelde de tepels van Joyce die lekker lag te slapen, op haar rug en haar benen ietsje uit elkaar. Toen ze voelde dat ik snel hard geworden was ging ze nog veel krachtiger verder met me af te trekken en ik zag dat ze nu de buik van Joyce aan het strelen was.

Haar hand ging steeds lager en bereikt de clit van Joyce die nu in haar slap zachtjes begon te kreunen. Ik draaide me op mijn zij en Elena leidde mijn pik van achteren ik haar kut waar de sappen al rijkelijk uitliepen, zo te voelen. We begonnen heerlijke neukbewegingen te maken toen Joyce ineens wakker werd en haar eigen kutje betastte die ook al flink nat was geworden.

Elene floepte mijn pik uit haar, draaide me terug op mijn rug en ging me bereiden met dat zalige nauwe kutje van haar. Beide meisjes gingen steeds harder te keer en al gauw kwam Elena voor de eerste keer klaar met aardig wat lawaai hetgeen Joyce enorm opwond gezien de stroom sapjes die over mijn gezicht stroomden!

Nou ja, heerlijk dus en toen vroeg Joyce of Henk ook wakker was. Nou ja, Hanna hoefde niet uitgenodigd te worden en naam het plekje van Joyce op mijn gezicht meteen over met groot plezier. Toen besefte ik ineens dat ik zowel de moeder als haar dochter aan het neuken was!!!

Elena was met groot enthousiasme weer aan het naaien geslagen en wipte op en neer wat het voor mij heel moeilijk maakte om niet lekker te spuiten en me te legen in die heerlijk nauwe kut van haar Helena kon zich nauwelijks meer bedwingen en liet zich zo enorm lekker gaan dat ze al gauw begon te roepen dat ik harder en dieper moest likken En toen ze dan bevredigd was en Elena ook weer een keertje toen hoorden we alle lawaai dat uit de andere kamer kwam.

Joyce en Henk hadden er typisch iets moois van gemaakt en de kreten waren niet van de lucht! Hanna kroop zachtjes van mij af waarna Elena op haar rug ging liggen met haar benen wijd, terwijl Hanna heeeeeeeeel zachtjes ging kijken in de andere kamer.

Ik voelde dat ik ging ontploffen en Elena voelde dat ook en fluisterde allerlei lieve dingetjes in mijn oor: Nou, dat kon en ik dacht dat het nooit meer op zou houden en we naaiden gewoon verder totdat ik er uiteindelijk uitfloepte. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Me And Sis Playing Games. Terwijl hij zijn stiefmoeder neukt komt het zusje binnenlopen.

Peter neukt zijn stiefzusje in haar reet. Betrapt door zijn moeder en zusje tijden aftrekken. Klein zusje verleid haar grote broer. Mama probeert stiekem dochters lingerie; pas ik daar nog in?! Tom vind het tijd om zijn zus anaal te nemen. Zijn zus ligt te vingeren terwijl hij gezogen wordt. Zus betrapt broer met haar slipje in zijn neus. Hij betrapt zijn naakte schoonzus in de badkamer, en besluit haar te neuken. Tony vergrijpt zich aan zijn stiefzusje tijdens een natte droom.

Dronken zus heeft alles over voor een voet massage. Dressing Naughty To Get Paid. Als ik geen TV mag kijken ga ik je pijpen! Zus betrapt sjorrende broertje.

...

Charity frunnikt aan de pik van haar slapende stiefbroer. Taboe Aanvsal Op Slapend Zusje. Sexy tienertje sluipt de slaapkamer van haar stiefbroer naar binnen. Broer en zus taboe sex. Klein zusje verleid haar grote broer. Snuffelen aan je stiefzus. Broer en zus zijn alleen thuis. Beleeft stiefzus een natte droom of is dit echt? Ik ga dit aan mama vertellen.

Katie betrapt haar rukkende broer en besluit een handje te helpen. Broer neukt zus en mama kijkt toe. Family Therapy NR 2. Elena wil leren spuiten met haar kutje. Cheryl is leuker met een volle mond. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken.

Copyright - © This site is owned and operated by: Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Me And Sis Playing Games.

Terwijl hij zijn stiefmoeder neukt komt het zusje binnenlopen. Peter neukt zijn stiefzusje in haar reet. Betrapt door zijn moeder en zusje tijden aftrekken. Klein zusje verleid haar grote broer. Mama probeert stiekem dochters lingerie; pas ik daar nog in?! Tom vind het tijd om zijn zus anaal te nemen. Zijn zus ligt te vingeren terwijl hij gezogen wordt. Zus betrapt broer met haar slipje in zijn neus. Hij betrapt zijn naakte schoonzus in de badkamer, en besluit haar te neuken.

Tony vergrijpt zich aan zijn stiefzusje tijdens een natte droom. Dronken zus heeft alles over voor een voet massage. Dressing Naughty To Get Paid. Als ik geen TV mag kijken ga ik je pijpen!


Verkrachting sex verhit escort


Uiteindelijk begon hij haar te neuken en ze voelde al dat hij het niet lang ging houden. Ze pijpte hem nog één keertje tussendoor en toen hij voor de tweede keer zijn pik uit haar kut haalde, pakte ze die vast en begon hem af te trekken zodat hij over haar grote tieten klaar zou komen. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

De beste Familie sexfilmpjes Familie Vader en volwassen dochter hebben seks met elkaar   Opa heeft seks met zijn geile dochter   Moeder heeft sex met haar zoon en zijn vriendin   De beste familie seks- en pornovideo's en het beste van de pornovideo tube sites. Oudere tante heeft aandacht van haar neef nodig Geplaatst door amateur mrt 18, Familie 0. Een oudere tante is eenzaam, sinds haar man haar verlaten heeft. Ze heeft de aandacht van haar neef nodig, ook als het om sex gaat. Next Amateur vrouwen met grote borsten hebben sex in het zwembad.

Geef een reactie Reactie annuleren. De beste Familie sexfilmpjes Familie. Vader en volwassen dochter hebben seks met elkaar. Opa heeft seks met zijn geile dochter.

Een moeder geeft haar seks lessen Praktische lessen over sex Muffins en lesbische sex met de moeder van haar vriend Lessen van de doctor Sex docenten even aftrek lessen Ik wil dat mijn vrouw een jongere minnaar neemt Eerst de moeder, dan de dochter Neuken met een echt hete moeder Deauxma de MILF met een jongere kerel Moeder dochter lessen Keisha Grey geeft ons een les over goede sex Alle vier waren we achter in de dertig en we kletsten over hun gewinkel en zo.

Joyce stelde voor om even te gaan zwemmen na al het gewinkel in de hitte en ze gaf het goede voorbeeld door haar kleren uit te trekken en poedelnaakt het zwembad in te springen.

Hanna en Henk lieten zich niet onbetuigd en deden hetzelfde, nou ja, toen ik ook en als laatste kwam Elena er ook bij, piemelnaakt natuurlijk, ook zij! Alle vijf zwommen we en maakten pret vooral met het spelen met de strandbal.

Deinende borsten en zwaaiende pikken, dat was aan de orde van de dag. Ik merkte dat Henk nogal eens keek naar de stevige borsten van mijn vrouw, die best wel gezien mochten worden: En Joyce keek kennelijk met genoegen naar de gigantische paal van Henk, die inderdaad een beetje aan het overeind komen was.

Elena gaf me een knipoog want ze wist dat ik eventjes rust nodig had! Alleen Joyce zag die knipoog van Elena naar mij en ineens begreep ze hoe de vork in de steel zat en ze begon heel hard te lachen, terwijl ze om de beurt naar mij en naar Elena keek. En ze keek ook naar mijn lul die nog niet veel teken van leven liet zien, uiteraard. Elena moest nu ook lachen en liep naar Joyce en fluisterde in haar oor: Hanna, mijn zus, zei tegen Henk: En die stond nu ook overeind als een vlaggenmast!

Elena trok zich op en sloeg haar benen om mijn middel en liet zich rechtstreeks op mijn pik zakken, met een verlekkerd gezichtje. Ze fluisterde nog gauw in mijn oor dat haar ouders altijd aardig veel lawaai maakten als ze aan het naaien waren en dat klopte want Henk was grommend bezig om Joyce die voorover gebogen stond, van achteren te naaien terwijl Hanna verlekkerd keek en zichzelf aan het vingeren was.

Joyce gilde het uit van genot, zoals altijd trouwens en ook Elena naaide dat het een lieve lust was en dat was het ook! Uiteraard waren de handen van Henk bezig met de borsten van Joyce waar hij helemaal geil van geworden was immers.

Al gauw kon ik horen dat Joyce bezig was om klaar te komen en dat maakte Henk nog veeeeel geiler en hij riep dat hij haar helemaal vol ging spuiten. Al wippend kwam Elena ook klaar terwijl mijn lul gewoon hard bleef omdat ik al een paar keer had gespoten. En dus, nadat ze uit gehijgd was, begon Elena aan een nieuwe wip! Joyce was kapot van al haar energie Dus ik zei dat dat in orde was en hoewel ze nog lekker aan het neuken was, zoals ze zelf zei, klom Elena van me af en riep naar haar moeder om effe te komen.

Hanna kwam en Elena pakte haar hand en deed die om mijn lul zodat nu Hanna mij aan het aftrekken was! Elena hielp haar met opkomen zodat Hanna ook op mijn pik kon zitten, net als Elena. Ze vond het zalig want zo had ze het nog nooit gedaan, zoals ze zei. Elena ging even het water uit en haalde wat te drinken. Nou, ik was me toch even fijn bezig met stevige Hanna en haar heerlijke borsten wipten en deinden op en neer wat mij toch ook weer geil maakte, zoals dat altijd gebeurde!

Nou ja, en al wippend en naaiend met Hanna zag ik dat Elena terug kwam met voor allemaal een heel groot glas whisky met een ijsklontje en op dat moment kwam Hanna op een enorme manier gillend klaar en we kropen van elkaar af en liepen pijlsnel op ons glaasje af.

We proostten en ik bedacht me dat het me nog nooit was gebeurd dat ik op dezelfde dag de dochter en de moeder had geneukt, iets unieks!! En wat zou het weekend verder nog aan verrassingen brengen? Dat horen we straks! We dronken onze borrel verder op buiten het zwembad op het grasveld maar niemand had nog kleren aangetrokken natuurlijk. Joyce stelde voor dat Elena en ik wat te eten gingen halen bij de Chinees, dan kon zij met Hanna een beetje in huis de tafel dekken en zo.

We trokken snel iets luchtigs aan en gingen op pad. We praatten onder heet rijden door nog over het unieke van vandaag. Elena lachte een beetje en legde haar hand op mijn kruis terwijl ze zachtjes begon te wrijven. Gelukkig heb ik een automaat dus schakelen hoefde niet dus kon ik op mijn beurt mijn hand onder haar jurk op haar zachte dijbeen leggen. Inmiddels voelde ik dat haar kutje al kliedernat was en mijn pik stond als een paal omhoog. Heel handig toverde ze hem tevoorschijn en begon aan mijn eikel te zuigen en te likken.

neuk me klaar sex leer