Neuken langs de snelweg lik me kut

neuken langs de snelweg lik me kut

Gratis neuken brabant meesteres angel

En toen was het weer stil in huis. Mijn hart bonste in mijn keel, ik wist dat het ging gebeuren vanavond, mijn vrouw ging seks hebben met een andere man. Een andere man waar ze zich seksueel tot aangetrokken voelde. Een andere man vele malen groter geschapen dan ikzelf Zou hij haar proberen te versieren, complimenten geven en zijn uiterste best doen om haar het bed in te krijgen.

En mijn vrouw, zou ze met blozende wangen ingaan op zijn charme en toespelingen. Ik weet dat mijn vrouw daar gevoelig voor is. En het mag gezegt worden ze ziet er voor haar 46 jaar nog heel aantrekkelijk uit.

Ze verzorgt zich altijd heel erg goed, heeft een prachtig lichaam, mooie kleine stevige borstjes en een heerlijk glad geschoren kutje. Ook draagt ze altijd heel mooie lingerie, zijn haar nagels netjes gelakt en haar haren goed gestyled. Kortom, ik heb een gewoon een beeldschone vrouw! De avond ging tergend langzaam voorbij, om Ik nam op, maar ze zei niks. Wel hoorde ik geluiden, geluiden die mijn hart deden overslaan. Ik hoorde hoe mijn John mijn vrouwtje aan het neuken was.

Ik hoorde het bed kraken, mijn vrouw kreunen en het kletsen van twee naakte lichamen tegen elkaar. Mijn vrouw kreunde steeds luider; "Ohh.. John neuk mij, ram die grote paal maar in mijn kutje!! Minutenlang was ik getuige van hun neukpartij. Het gekreun van mijn vrouw met afentoe een grom van John.

Hun lichamen die tegen elkaar kletsten Opwinding en verwarring gierden als twee geladen tegenpolen door mijn lichaam. Opeens hoorde ik John zeggen; "Ik weet dat je stiekem mee zit te luisteren Cucky, jou vrouwtje ligt te kronkelen op mijn lul!

Ik ga haar zometeen vol met mijn zaad spuiten, luister maar goed, Cucky! Het gekreun van mijn vrouw ging dwars door mij heen, zo had ik haar nog nooit horen kreunen. Ik hoorde haar kermen "Ohhh John, ik kom klaaaaar!!! Opeens hoorde ik John kreunen; "Ik ga je volspuiten geil sletje! Toen hoorde ik niks meer, het leek of de telefoon onder een kussen was gestopt, even later werd de verbinding verbroken. Geheel in shock door wat ik net allemaal heb gehoord zit ik op de bank voor mij uit te staren.

Mijn slap geworden pikkie heb ik nog in mijn hand. Ik weet niet hoeveel keer ik ben klaargekomen, mijn boxershort kleeft ieder geval van mijn vele zaadlozingen. Een fantasie was werkelijkheid geworden, was ik nu blij?

Mijn gevoelens waren totaal van streek en in de war. Mijn eigen vrouw, mijn liefje heeft seks gehad met een andere man! Ze heeft mij mee laten luisteren met de wetenschap dat ik hierdoor van slag zou raken. Ook wist ze dat het mij ongelovelijk zou opwinden. De vele zaadlozingen zijn daar het bewijs van. Ik voelde mij nu leeg, moe en tegenstrijdig.

Een bepaalde jaloezie had zich meester van mij gemaakt. Dit gevoel was sterk en zorgde voor een bal in mijn maag. Ik besloot om alvast naar bed te gaan, in afwachting op mijn vrouw. Het was nu Slapen kon ik voorlopig niet, mijn gedachten waren teveel aan het malen. Ik hoorde haar roepen; "Schatje, lig je al op bed? Nee, schatje ik ben nog wakker, zei ik met een onvaste stem. Ja, het gaat wel, zei ik Toen ze zo wegliep dacht ik, wat is ze toch mooi en lief.

Ik was blij dat ze weer thuis was Ik hoorde de kraan dichtdraaien en niet veel later kwam mijn vrouw met alleen haar zwarte slipje aan de slaapkamer binnen. Ze kwam naast mij liggen in mijn arm met haar hoofd op mijn borst. Ik hield haar stevig vast en kuste haar voorhoofd. Ik mompelde dat dat wel goed zat. Ik ben eerst Sushi wezen eten met John, dat was gezellig en lekker. Toen vroeg John of ik met hem mee wilde gaan naar zijn huis.

Ik voelde de seksuele spanning en wist wat er ging gebeuren. Toen ik hem zei; dat ik met hem meeging, gierden de zenuwen door mijn lijf De foto die ik je stuurde van John, die had hij mij een paar dagen eerder gestuurd. Toen wist ik dat ik het met hem wilde doen. Heb je gezien wat een grote hij heeft? John was heel lief en geduldig. Hij heeft mij eerst gestreeld, gezoend en langzaam voelde ik zijn grote handen naar mijn kutje gaan.

Ik was al behoorlijk nat geworden, toen John met zijn vingers mijn kutje begon te strelen, ben ik op zoek gegaan naar zijn pik. Ik voelde de hete bobbel in zijn boxer. Dit was zo spannend, ik ging met mijn hand zijn boxer in. Ik pakte zijn halfslappe pik vast, wat is die groot, dacht ik. Met mijn hand kon ik niet zijn hele pik omvatten, ondertussen was John mij behoorlijk intens aan het vingeren, dus ik werd alleen maar geiler.

Ik wilde zijn lul helemaal, dus trok ik zijn boxer naar beneden. John, hielp mee en deed deze uit. Ik voelde zijn pik stijf worden in mijn hand, wat een joekel John stopte toen met vingeren en duwde mijn hoofd richting zijn lul Ik rook zijn pik, dit maakte mij nog geiler.

Toen probeerde ik hem te pijpen, wat natuurlijk niet lukte, zijn eikel was te groot voor mijn mond. John kreunde, dus hij vond het wel lekker. Toen was er maar 1 ding wat ik wilde, ik wilde hem voelen! Met wat moeite trek je hem uit, en ook de string die je aanhebt gaat uit. Je zit nu in je blote kont in de auto. Je pakt de string en trekt hem over je benen naar boven.

Als je hem aanhebt wil je je broek ook weer aandoen, maar dat vind ik geen goed idee. Je legt je hand op mijn bovenbeen en zegt: Zachtjes wrijft je hand over de bobbel in mijn broek. Ik zak iets onderuit zodat je er beter bij kan en voel hoe je mijn gulp openmaakt.

Je hand glijdt in mijn broek en streelt mijn lul door de onderbroek heen. Langzaam schuif je ook die naar beneden zodat mijn stijve lul door de gulp uit mijn broek springt. Ik kijk je aan en je likt uitdagend met je tong over je lippen.

Je buigt naar voren en likt zachtjes met je tong over mijn eikel. Ik kreun zachtjes en probeer mijn aandacht op de weg te houden. Zachtjes draai je rondjes met je tong terwijl je steeds dieper gaat tot ik helemaal in je mond zit. Ik leg een hand op je blonde haar en beweeg je hoofd zachtjes op een neer. Een vrachtwagenchauffeur seint met zijn lichten als ik hem heb ingehaald.

Ik voel hoe je sabbelt en likt en zuigt en heb moeite me op de weg te concentreren. Bij een parkeerplaats ga ik de weg af.. Ik parkeer op een redelijk rustig plekje en doe de stoel iets achteruit. De lucht voelt koel aan aan mijn lul na je warme mond maar zodra je op je knieën zit ga je weer verder waar je gebleven was.

Je zit er geil en uitdagend bij; iemand die langs loopt ziet alleen mijn hoofd en jouw kont boven de ramen uitsteken. Het risico betrapt te worden verhoogt mijn geilheid en ik streel je borsten en zak langzaam af met mijn hand tot ik je kutje vind. Een vinger glijdt zo je kutje in; blijkbaar ben ik niet de enige die opgewonden is van het idee dat we betrapt kunnen worden.

Ik maak mijn vinger nat in je kutje en vinger zachtjes je klitje. Ik voel je kreunen om mijn paal heen en streel zachtjes door. Opeens zie ik een man en een vrouw aan komen lopen. Ze lopen recht op onze auto af! Ik wil je hoofd omhoog tillen en wegrijden maar dan zie ik de lange jas van de vrouw half open vallen. Onder haar jas draagt helemaal niets…Jij weet nog van niets en pijpt me zachtjes kreunend door. De vrouw en de man staan aan jouw kant van de auto.

De vrouw kijkt naar binnen en geeft met een gebaar aan dat ik het raampje moet laten zakken. Ik twijfel maar doe het wel. Je merkt wat ik doe maar ik pak je blonde haren en druk je hoofd naar beneden: Ik haal mijn vinger weg en voel hoe je om mijn lul protesteert. De vrouw maakt haar vinger nat in haar eigen kutje en legt hem op je klitje. Zachtjes streelt ze je en ik voel aan je reactie dat ze dat goed doet. De vrouw staat voorovergebukt tegen de wagen aangeleund terwijl ze je vingert.

De man slaat haar jas omhoog en gaat achter haar staan. Ik zie aan haar bewegingen dat hij zijn lul in haar kut heeft gestopt en dat hij haar aan het neuken is.

De vrouw kijkt me aan en ik lik langs mijn lippen. De vrouw begrijpt wat ik bedoel en trekt je string opzij. Ze legt haar tong op je kontje en begint te likken.
neuken langs de snelweg lik me kut