Neuken met meerdere mannen stijve lul in broek

neuken met meerdere mannen stijve lul in broek

Ik vond het eigenlijk nog minder normaal dat ik hem netjes gehoorzaamde en me zo tentoonstelde en liet neuken door mannen waar ik zelfs niets voor voelde, die hij gewoon uitkoos, zuiver voor de seks. Ik begreep mezelf niet, ik begreep nog minder dat ik daar zelf super geil van werd.

Natuurlijk werd ik geil van de mannen die me betasten en gebruikten, maar vooral doordat mijn man erop zat te kijken, en me mentaal verplichte het te doen.

Een normale vrouw doet zoiets niet, dat is zeker. Ik moet het van me afzetten, er word niet meer over gesproken, het is eenmalig gebeurd en best te vergeten, overtuigde ik mezelf. Tot we op besloten om naar een ouderwetse dancing te gaan waar men muziek uit de jaren tachtig speelde, zo van die muziek waarop je op een tegel kan dansen. Toen ik me ging aankleden om er naartoe te gaan zag ik tot mijn verwondering mijn kleren al klaarliggen op het bed.

Nylon kousen, jartellen, kort rokje en een bloesje dat nogal uitgesneden was, een bh en slipje was er niet bij. Ik kreeg een krop in mijn keel, en een heel raar verontrustend gevoel. Ik begreep deze maal natuurlijk direct dat mijn man weer wat van plan was. Nu ik van de vorige keer wist wat er allemaal kon gebeuren, twijfelde ik heel sterk of ik hem zijn zin zou geven.

Ik had hem natuurlijk wel beloofd dat ik alles zou doen wat hij van me verlangde, maar wou ik dat wel. Me zo grenzeloos onderwerpen aan zijn seksuele verlangens, hij wou dat ik zijn slet en hoer was, dat hij me kon gebruiken en erger me laten gebruiken door anderen. Ik werd er opgewonden van maar tevens zei alles in mij dat ik dat niet kon en mocht doen dit ging te ver. Uiteindelijk overwon ik mezelf, er was iets dwingend in mij dat me zei dat ik moest doen wat hij van me verlangde, ik voelde een zekere behoefte om hem te gehoorzamen tot het uiterste.

Ik deed netjes alles aan wat op bed lag, ik bekeek mezelf in de spiegel en besliste dat het toch nog redelijk normale kledij was, behalve dan dat ik me weer zo naakt voelde zonder slipje of bh aan. Toen ik beneden kwam en mijn man me zag, glunderde hij en voelde onder mijn rokje om te voelen of ik wel sliploos was.

Onderweg in de auto zei hij “ Schatje, luister, jij gaat eerst naar binnen en zet je ergens aan de bar, en ik kom dan wel even later”. Ik vond dat weer maar een raar idee. Ik kom later wel”. Vroeg hij me nu om daarbinnen de hoer te gaan spelen? Na wat er de vorige maal gebeurd was begreep ik snel dat het dat was wat hij van mij verlangde, en nog erger dat ik bereid was hem te gehoorzamen.

Toen ik uitstapte en me naar de ingang begaf was het zo’n eigenaardig gevoel dat me bekroop daar binnen te gaan zonder slip met de opdracht me seksueel totaal te laten doen door venten die ik niet eens kende, het ergste was dat ik overtuigd was te gehoorzamen en te doen wat mijn man vroeg.

Maar misschien gebeurd er niets en laten ze me gerust, suste ik mezelf. Er was tamelijk veel volk, de dansvloer stond vol, en ik deed dus zoals me gevraagd was en ging alleen aan de bar zitten. Nadat ik een wijntje besteld had hoefde ik niet lang te wachten, ik wekte al snel de interesse van verschillende mannen, je hoeft het niet te zien je voelt het gewoon, hoe ze je aanstaren als los lopend wild.

Toen ze een slow speelde nodigde een van de mannen die in het groepje van drie naast me stonden me uit om te dansen. De man kon natuurlijk niet weten dat ik instemde om te dansen omdat mijn eigen man me dat opgedragen had. Tijdens het dansen werd er niet veel gesproken maar hoe meer de dans vorderde hoe meer ik zijn lichaam tegen me voelde, normaal zou ik nu al afstand houden maar ik liet lijdzaam begaan.

Tijdens de volgende dans voelde hij denkelijk dat ik geen weerstand boot en hij drukte zich nog vaster tegen me aan, ik voelde zijn penis tegen mijn onderbuik drukken, terwijl hij zijn hand op mijn kontje legde en me tegen hem aan duwde, het duurde zelfs niet lang of ik voelde hem stijf worden, terwijl hij me in de nek kuste, nu zou ik zeker moeten reageren, maar ik liet begaan.

Na de tweede dans maakte ik aanstalten om terug naar de bar te gaan, “asjeblief nog een dans je danst zo lekker” zei hij. Normaal zou ik zeker niet meer dansen met hem nadat hij me zo zijn penis had laten voelen en zo opdringerig was, maar ik wist wat ik moest doen dus zei ik dank je, ok nog een dans. Ondertussen zag ik mijn man binnen komen en ook aan de bar gaan zitten. Mijn danspartner was nu werkelijk opgehitst en tijdens het dansen voelde ik zijn hand van mijn kontje langzaam zakken onder mijn rokje, ik schaamde me diep dat ik het liet gebeuren, het duurde dan ook niet lang voor hij zei “je hebt geen slipje aan”.

Tezelfdertijd keek ik naar mijn man die staarde naar de hand van de man onder mijn rok, die ondertussen ook mijn borsten streelde, dat alles op een overvolle dansvloer zonder dat iemand wat merkte. Hij voelde nu zeker dat alles mogelijk was en zijn antwoord was dat hij me een tongkus gaf, ik keek ik mijn man recht in ogen en ik opende gewillig men mond en voelde zijn tong binnendringen, het was een lange hete kus terwijl hij men borsten streelden en met zijn vinger over mijn kutje ging.

Hij was nu bloedheet en ik moet eerlijk zeggen met die stijve knuppel tegen mijn buik en zen vinger tegen mijn kutje dat het me niet koud liet. Ik voelde zijn vinger in mijn kut schuiven en me vingeren, dit kon toch niet, mijn man gaf en teken verder te dansen.

De man was me gewoon aan het gebruiken op de dansvloer. Na het einde van de dans gingen we terug naar de bar, “dank je voor het dansen” zei ik. Aan de bar gekomen zei ik “O mijn man is hier”, mijn danspartner liet me onmiddellijk los en nam terug plaats naast ons bij zijn vrienden. Ik gaf mijn man een tongkus en nam plaats aan de bar. Het gesprek tussen de mannen naast ons ging over mij, over mijn bloot kutje, mijn borsten en mijn zeer gewillig gedrag, mijn man en ik hoefde geen moeite te doen om dat te horen ze spraken luid genoeg.

Je hebt trouwens gezien dat hij onder mijn rok zat en hij voelde dat ik geen slip aan heb, en zat met zijn vingers in mijn kut ”. Ik schrok wanneer hij de kelner vroeg de drie mannen een drankje te geven. Nu was het hek helemaal van de dam want we werden nu opgenomen in het groepje. En dan krijg je in deze situatie zo van die opmerkingen “leuk vrouwtje dat je hebt” “die zou ik ook best eens willen” “heeft ze geen vrije dag” nu je kent dat gezever wel, na de uitleg van mijn danspartner stonden ze blijkbaar allen hitsig en hadden ze goed begrepen dat ik zo te pakken was, zeker nadat mijn man hen een drankje gaf.

Ik stond midden in het groepje uit het zicht van de andere bezoekers, vlak tegenover de man met wie ik gedanst had. Terwijl we gewoon stonden te babbelen voelde ik zijn hand onder mijn rokje gaan, zoals van mij verlangt werd reageerde ik niet en liet hem begaan. Nu nam hij mij met zijn volle hand tussen de benen en streelde me. Met twee vingers schoof hij in mijn kutje en vingerde me. Na even had ook mijn man gezien wat er gebeurde, maar ook de andere mannen keken er nu naar, ik voelde me vernederd dat ik dit moest laten gebeuren, ik spreidde mijn benen om hem beter te laten voelen, terwijl allen goed begrepen dat ik mijn benen voor hem opende, en ik mij liet vingeren, terwijl mijn man ernaast stond.

Ik moest dringend naar de wc en liet het groepje even alleen. In de wc aangekomen wilde ik het toilet instappen, maar als uit het niets komende duwde een van de drie mannen die bij ons stonden aan de bar me binnen en komt zelf mee het toilet in.

Ik ben verrast en protesteer. Ik ben verrast en verward maar bizar genoeg denk ik slechts aan een ding, de opdracht van mijn man, alles doen wat ze vragen. Ik trek mijn rokje omhoog ga zitten en doe een plasje met mijn benen gespreid, zodat hij goed kan zien, terwijl die geilaard voor me staat. Het maakt me wel geil, dit heb ik zelfs voor mijn man nog nooit gedaan.

Terwijl ik zit the plassen vingert hij mijn kutje en ik laat hem begaan. Na mijn plasje stopt hij zijn natte vingers in mijn mond en lik ik ze droog. Mijn is 4 cm als die stijf staat zie je het niet Andes moet ik mijn onderbroek uit doen dan zie je het wel. Ik krijg gewoon altijd een stijve. Vriendin vind het wel leuk als ik klaar kom. Als je gewoon 6boxers over elkaar aan doet ziet niemand het. Als je je stijfe wilt verbergen zag ik staan dat je je pik naar boven in je onderbroek moet doen om het niet te laten zien maar bij mij steekt hij boven mijn onderbroek en broek uit.

Ik heb ook vaak een stijve piemel daarom doe ik nooit mijn jogging broek of adidas trainingsbroek aan omdat het dan zo opvalt. Ik vind het bij ander jongens altijd wel mooi om te zien dat ze een stijve hebben in hun trainingsbroek. Ik heb altijd een stijve piemel als ik naakt slaap. Ik heb een pik van 7 cm stijf 5cm slap. Je hoef je er niet voor teschamen had zelf ook al regelmatig op die leeftijd een stijve lul trok mij toen al regelmatig af en vond het ook nog lekker heb later ook samen met mijn vriendje gedaan dus laat lekker stijf worden je bent gezond.

Ik ben net dertien en jeb vaak een stijve. Vaak heb ik op school ern stijve bij gym omday er een jongen is van 11 die een slip draagt en vaak legt hij zijn piemel goed of voelt hij even en dan krijg ik wel eens een stijve en wij doen nu acrogym op school in groepjes en dan zit hij wel eens stiekem een beetje aan zijn piemel te voelen en vandaag was de dikke mat een piepklein beetje nat dus ik denk dat hij op de mat is klaargekomen is toen we dingen voor acrogym aan het bedenken waren.

Elke jongen krijgt zo nu en dan een stijve. Wees blij dat dat gebeurt. Je pik werkt dan in ieder geval goed. Als het niet uitkomt, probeer dan aan iets anders te denken. Voor jongens onder elkaar moet een stijve geen probleem zijn, want iedereen heeft het weleens. Niets van aantrekken dus. Ik heb ook erg vaak een stijve maar me vriendin vind dat wel leuk ook trek ik me zelf en voor al jouw ik van Sex zo als iedere jongen dat doet naar wat ik belangrijk vind is dat ik me zelf prettig voel met een stijve mij piemel is stijf 21cm en slap 19cm hebben meer mensen dit of ben ik de enige AUB reageer.

Als je van elk 10 cm eraf doet is het veel gelovenswaardiger. Ik heb 9 cm slap en 13 cm stijf dat is normaal toch? Ja jongen van 14 dat is heel normaal. Mijne is slap maar 7 cm. Een jaar of 5 geleden vond mijn zusje die toen 15 was dat ik een flinke dikke pik had, ze zag m'n stijve en heeft me afgetrokken en gepijpt en alle sperma ingeslikt!

Was toen wel heel lekker en ik heb haar toen gevingerd en gebeft tot ze ook klaar kwam maar daarna nooit meer en ook nooit meer over gehad. Ik heb slap13cm en stijf Je moet meten waar je pikkie uit je lichaam komt Ik moet wel eens naar het ziekenhuis want ik heb een ziekte geen erge en ook niet bij mijn pik.

Ik ben niet al te groot dus kijken ze als het goed gaat met groeien. Ze kijken dan altijd naar mijn piemel. Dat vind ik stiekem wel fijn. Ik hoop dat ik een keer een stijfe krijg en dat ze me gaat aftrekken.

Ik heb dat ook best vaak en het is best raar in de klas als zoiets gebeurd want dan gaat mijn lul de hele tijd omhoog en het leek ff of 1 jongen dat zag. Toen ben ik naar de wc gegaan en heb ik gekeken hoe het eruit zag. Zag er best raar uit maar ja het hoort nou eenmaal bij puberteit daar kun je niks aan doen jongen Het spontaan krijgen van een stijve lul blijft niet beperkt tot je pubertijd.

Gelukkig overkomt het mij ook nog regelmatig, want als dat nu al niet meer zou zijn voel je je toch een beetje impotent denk ik? Ik zit er ook niet zo meer mee op welk moment ik een stijve krijg en of iemand dat nou wel of niet kan zien.

Ik ben trots op mn lichaam dus ook op m'n piemel! Jho het is je mam dan geef het toch niet. Je gaat puberen dus het is normaal dat je soms een stijve piemel krijgt. En je moeder heeft het ook vaker gezien anders was jij ook niet geboren. Ik heb ook vaak een stijve. Daar mee worden geconfronteerd op de meest ongelegen momenten kan best wel lastig zijn. Daar staat tegenover dat dit kenmerkend voor een echte man is. Wees daarom niet bang dat je vader of moeder het zullen zien.

Want ook voor hun is dat een positieve ontwikkeling. Indien je aan af trekken toe komt kan dit een bevredigende ontspanning op leveren. Maar is het verstandig om periodieke onthouding aan te leren. Waar door niet alleen verslaving wordt voor komen.

Maar er ook toe zal leiden dat de volgende keer, een optimaal spontane beleving zal blijven. Topics in dit forum. Naakte vrouwen jongen, Sperma en voorvocht proeven jongen, Ouders kijken mee op whatsapp web! Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar.

...

Lingam massage rotterdam geef me sex nl

Het idiootste was nog wel dat ik hem gezegd had dat ik zijn slet en hoer wilde zijn, waar haalde ik het uit? En toch, toen ik gisteren voor die man zat met mijn benen open en kutje helemaal bloot, en nog meer toen ik op vraag van mijn man door die vreemde mannen geneukt werd voelde ik me zo ongelooflijk geil, nooit van mijn leven heb ik dat gevoel gehad. Had mijn man dan gelijk en was ik een slet, en moest ik me verder onderwerpen aan zijn ongehoorde spelletjes?

Ik besloot er verder met hem niet meer over te spreken en te doen alsof er niets gebeurd was. Als mijn man ‘s avonds thuis kwam werd er ook niet gesproken over gisteren, maar als we in bed lagen lijkt het of ik een andere man heb, hij lag achter me tegen me aan en ik voelde zijn stijve lul tegen me drukken, terwijl hij mijn borsten streelde voelde ik zijn paal tegen mijn kontgaatje drukken, dat had hij nog nooit gedaan, zijn eikel drong bij me binnen ik voelde zijn penis helemaal in me dringen en hij neukte me diep en lang ik voelde aan zijn hijgen dat hij super geil was, hij draaide me om en neukte me nu diep in mijn kut, hij neukte me heviger en dieper dan ooit.

Hij was veel geiler en heter dan daarvoor, het kan niet anders dan het gevolg zijn van wat er de dag voordien gebeurd is. Gedurende de volgende weken ging alles zijn normale gangetje en ook mijn man bracht het onderwerp niet meer ter sprake. Ik voelde me stilaan terug op mijn gemak en het leek stilaan een geile droom die gehad had, en waar ik me geen zorgen meer hoefde om te maken. Maar in mezelf was er toch iets veranderd, onbewust als ik gewoon in een winkel kwam of op een terras zat en ik zag een paar mannen dacht ik terug aan ons seksavontuur en stelde me voor wat er zou gebeuren als mijn man erbij was, en of ik het terug zou doen.

Het bleef toch in mijn hoofd spoken. Het was toch niet normaal dat mijn man mij liet neuken door, en tentoonstelde aan wild vreemde mannen. Wou mijn man een hoer, een slet als vrouw, dat kon toch niet. Ik vond het eigenlijk nog minder normaal dat ik hem netjes gehoorzaamde en me zo tentoonstelde en liet neuken door mannen waar ik zelfs niets voor voelde, die hij gewoon uitkoos, zuiver voor de seks. Ik begreep mezelf niet, ik begreep nog minder dat ik daar zelf super geil van werd.

Natuurlijk werd ik geil van de mannen die me betasten en gebruikten, maar vooral doordat mijn man erop zat te kijken, en me mentaal verplichte het te doen. Een normale vrouw doet zoiets niet, dat is zeker. Ik moet het van me afzetten, er word niet meer over gesproken, het is eenmalig gebeurd en best te vergeten, overtuigde ik mezelf. Tot we op besloten om naar een ouderwetse dancing te gaan waar men muziek uit de jaren tachtig speelde, zo van die muziek waarop je op een tegel kan dansen.

Toen ik me ging aankleden om er naartoe te gaan zag ik tot mijn verwondering mijn kleren al klaarliggen op het bed. Nylon kousen, jartellen, kort rokje en een bloesje dat nogal uitgesneden was, een bh en slipje was er niet bij. Ik kreeg een krop in mijn keel, en een heel raar verontrustend gevoel. Ik begreep deze maal natuurlijk direct dat mijn man weer wat van plan was.

Nu ik van de vorige keer wist wat er allemaal kon gebeuren, twijfelde ik heel sterk of ik hem zijn zin zou geven. Ik had hem natuurlijk wel beloofd dat ik alles zou doen wat hij van me verlangde, maar wou ik dat wel. Me zo grenzeloos onderwerpen aan zijn seksuele verlangens, hij wou dat ik zijn slet en hoer was, dat hij me kon gebruiken en erger me laten gebruiken door anderen. Ik werd er opgewonden van maar tevens zei alles in mij dat ik dat niet kon en mocht doen dit ging te ver.

Uiteindelijk overwon ik mezelf, er was iets dwingend in mij dat me zei dat ik moest doen wat hij van me verlangde, ik voelde een zekere behoefte om hem te gehoorzamen tot het uiterste. Ik deed netjes alles aan wat op bed lag, ik bekeek mezelf in de spiegel en besliste dat het toch nog redelijk normale kledij was, behalve dan dat ik me weer zo naakt voelde zonder slipje of bh aan.

Toen ik beneden kwam en mijn man me zag, glunderde hij en voelde onder mijn rokje om te voelen of ik wel sliploos was. Onderweg in de auto zei hij “ Schatje, luister, jij gaat eerst naar binnen en zet je ergens aan de bar, en ik kom dan wel even later”.

Ik vond dat weer maar een raar idee. Ik kom later wel”. Vroeg hij me nu om daarbinnen de hoer te gaan spelen? Na wat er de vorige maal gebeurd was begreep ik snel dat het dat was wat hij van mij verlangde, en nog erger dat ik bereid was hem te gehoorzamen. Toen ik uitstapte en me naar de ingang begaf was het zo’n eigenaardig gevoel dat me bekroop daar binnen te gaan zonder slip met de opdracht me seksueel totaal te laten doen door venten die ik niet eens kende, het ergste was dat ik overtuigd was te gehoorzamen en te doen wat mijn man vroeg.

Maar misschien gebeurd er niets en laten ze me gerust, suste ik mezelf. Er was tamelijk veel volk, de dansvloer stond vol, en ik deed dus zoals me gevraagd was en ging alleen aan de bar zitten. Nadat ik een wijntje besteld had hoefde ik niet lang te wachten, ik wekte al snel de interesse van verschillende mannen, je hoeft het niet te zien je voelt het gewoon, hoe ze je aanstaren als los lopend wild.

Toen ze een slow speelde nodigde een van de mannen die in het groepje van drie naast me stonden me uit om te dansen. De man kon natuurlijk niet weten dat ik instemde om te dansen omdat mijn eigen man me dat opgedragen had. Tijdens het dansen werd er niet veel gesproken maar hoe meer de dans vorderde hoe meer ik zijn lichaam tegen me voelde, normaal zou ik nu al afstand houden maar ik liet lijdzaam begaan.

Tijdens de volgende dans voelde hij denkelijk dat ik geen weerstand boot en hij drukte zich nog vaster tegen me aan, ik voelde zijn penis tegen mijn onderbuik drukken, terwijl hij zijn hand op mijn kontje legde en me tegen hem aan duwde, het duurde zelfs niet lang of ik voelde hem stijf worden, terwijl hij me in de nek kuste, nu zou ik zeker moeten reageren, maar ik liet begaan.

Na de tweede dans maakte ik aanstalten om terug naar de bar te gaan, “asjeblief nog een dans je danst zo lekker” zei hij. Normaal zou ik zeker niet meer dansen met hem nadat hij me zo zijn penis had laten voelen en zo opdringerig was, maar ik wist wat ik moest doen dus zei ik dank je, ok nog een dans. Ondertussen zag ik mijn man binnen komen en ook aan de bar gaan zitten. Mijn danspartner was nu werkelijk opgehitst en tijdens het dansen voelde ik zijn hand van mijn kontje langzaam zakken onder mijn rokje, ik schaamde me diep dat ik het liet gebeuren, het duurde dan ook niet lang voor hij zei “je hebt geen slipje aan”.

Tezelfdertijd keek ik naar mijn man die staarde naar de hand van de man onder mijn rok, die ondertussen ook mijn borsten streelde, dat alles op een overvolle dansvloer zonder dat iemand wat merkte. Hij voelde nu zeker dat alles mogelijk was en zijn antwoord was dat hij me een tongkus gaf, ik keek ik mijn man recht in ogen en ik opende gewillig men mond en voelde zijn tong binnendringen, het was een lange hete kus terwijl hij men borsten streelden en met zijn vinger over mijn kutje ging.

Hij was nu bloedheet en ik moet eerlijk zeggen met die stijve knuppel tegen mijn buik en zen vinger tegen mijn kutje dat het me niet koud liet. Ik voelde zijn vinger in mijn kut schuiven en me vingeren, dit kon toch niet, mijn man gaf en teken verder te dansen.

De man was me gewoon aan het gebruiken op de dansvloer. Na het einde van de dans gingen we terug naar de bar, “dank je voor het dansen” zei ik. Aan de bar gekomen zei ik “O mijn man is hier”, mijn danspartner liet me onmiddellijk los en nam terug plaats naast ons bij zijn vrienden. Ik gaf mijn man een tongkus en nam plaats aan de bar. Het gesprek tussen de mannen naast ons ging over mij, over mijn bloot kutje, mijn borsten en mijn zeer gewillig gedrag, mijn man en ik hoefde geen moeite te doen om dat te horen ze spraken luid genoeg.

Je hebt trouwens gezien dat hij onder mijn rok zat en hij voelde dat ik geen slip aan heb, en zat met zijn vingers in mijn kut ”. Ik schrok wanneer hij de kelner vroeg de drie mannen een drankje te geven.

Nu was het hek helemaal van de dam want we werden nu opgenomen in het groepje. En dan krijg je in deze situatie zo van die opmerkingen “leuk vrouwtje dat je hebt” “die zou ik ook best eens willen” “heeft ze geen vrije dag” nu je kent dat gezever wel, na de uitleg van mijn danspartner stonden ze blijkbaar allen hitsig en hadden ze goed begrepen dat ik zo te pakken was, zeker nadat mijn man hen een drankje gaf. Ik stond midden in het groepje uit het zicht van de andere bezoekers, vlak tegenover de man met wie ik gedanst had.

Toen ik een half uurtje later onder de douche stond moest ik toch wel heel erg lachen om mezelf. Ook mijn vriend lachte erom en zei, denk dat je lust gevoelens aan het winnen zijn. Tja dat wist ik wel zeker. Maar die laaste stap vond ik toch wel moeilijk. Afgelopen weekend besloten mijn vriend dat het even tijd was om weg te gaan. Hij had geregeld dat wel lekker in een soort wellnes hotel zouden gaan in Valkenburg.

Dus vrijdag begin van de middag waren we daar. Mooi hotel met mooie kamer. Als ik de deur uit liep stond je bij een grote zwembad en met daar boven een sauna en een stoomcabine. We kregen een welkoms drankje en zaten dan ook op het dakterras wat uitzicht gaf over Valkenburg.

Het weer was mooi en al snel zaten wel lekker aan de borrel nadat wel lekker gelunchst hadden. Wat me opviel was dat het niet echt een familie hotel was. Zag helemaal geen kinderen.

Ik vroeg hem hoe hij aan deze hotel kwam. Hij lachte en vertelde het volgende. Ik keek op internet voor een spannend hotel waar wel meer kon gebeuren met een sauna. Deze had hele veel verhalen staan over dit hotel. Het was geen sex hotel maar stond wel bekend om de spannende dingen die er gebeurde. Ik zeg niet dat er iets moet gebeuren maar waaron niet de spanning opzoeken als die mogelijkheid er is.

Tja ik lachte erom en zei, tja denk niet dat ik zomaar die volgende stap zou durven maar de spanning is al leuk. We dronken nog wat en gingen Valkenburg in. Daar werd op terras nog wat gedronken en weer terug in het hotel. Even zwemmen en ik droeg een nieuwe string bikini die mijn vriend had gekocht. Na het zwemmen toch even de sauna in. HEt viel me op dat het erg rustig was in het hotel. Ik lag heerlijk in de sauna en er kwam een oudere man binnen. Hij knikte gedag en legde zijn handdoek neer.

Oke die kerel was dus naakt. Man denk in de 60, kale kop en grijs borst haar. Buikje maar wel een geschoren lul. De man ging liggen en duidelijk werd me dat hij zo lag dat hij mij goed kon bekijken. Tja mijn nieuwe string bikini was klein heel klein. Mijn kutje was net bedekt en twee kleine stukjes stof bedekte net mijn tepels. Ik lag op mijn rug en trok uit spanning mijn benen iets op. Hierdoor kon ik zien dat die man mij bekeek want ik zag nu zijn gezicht, hij keek duidelijk tussen mijn benen.

Damm die spanning was echt onwijs bij mij. Het was duidelijk voelbaar dat ik nat werd tussen mijn kleine kut lipjes. De man lag eerst iets hoger dan ik maar al snel verschoof hij een stukje lager net als ik.

Nu kon hij van vrij dichtbij mijn begluren. Damm dat begluren maakte me bloedgeil. Maar ook heel nerveus. Wat als hij mij aanraakte. Ik keek langs mijn eigen been en kon nu zien dat die man iets op zijn zij lag en mijn goed bekeek terwijl zijn lul dus stijf was.

Shit die kerel had dus een stijve van mij. Ik werd er steeds nerveuzer onder, maar ook steeds geiler. Gelukkig mijn vriend stapte binnen en zat tegenover me. Hij lachte en trok ook zijn broek uit.

Ging zitten en te zien was dat hij ook een stijve had. Hij lachte naar me en knikte ja. Ja wat ja dacht ik? Die man lachte naar mijn vriend terwijl ik zag dat hij zijn lul vast had en er aan trok. Mijn vriend kwam bij mijn hoofd zitten en lachte nog altijd. Ik werd nog steeds nerveuser en dacht tja die kerel is zeker 30 jaar ouder. Toch werd ik ook steeds geiler.

Helemaal omdat ik nu die stijve lul van mijn vriend zag. Er stapte nog een man binnen. Ik schrok er eigenlijk een beetje van. Die lachte en ging ook zitten. Oke deze man was naakt.

En al snel bleek deze man ook al een stijve te hebben. Dit was dan wel niet een man van in de 60 maar de 50 was ie zeker voorbij. Oke twee vreemde kerels met een stijve en mijn eigen vriend die er ook al met een stijve zat en tje ik, ik had een klets natte kut van de spanning alleen al.

Er werd niks gezged maar ik werd duidelijk bekeken hier door twee geile kerels en mijn eigen vriend. Die verschoof wat en hierdoor lag ik met mijn hoofd op zijn benen. Ik zag zijn stijve lul nu naast me en zijn klets natte eikel.

Hij lachte naar me en streelde mijn lange donkere haren. Tja ik wist dat hij het goed vond, maar ja in fantasie vond ik het onwijs spannend maar nu lag ik echt ergens.

Mijn viend duwde zijn lul in de richting van mijn gezicht en mond. Zijn natte eikel tikte tegen mijn lippen aan. Even hield ik hem dicht en keek hem strak aan. Oke die was zo geil als boter en eerlijk ik eigenlijk ook. Hij tikte nog een keer en dit keer opende ik mijn mond iets.

Zijn natte eikel glee mijn mond in. Mijn tong gleed zachtjes over zijn eikel en ik likte zijn geile voorvocht en nog altijd mega nerveus van wat er nog meer zou gebeuren. Er schoot een onwijs geile tinteling door mijn lijf toen ik een hand aan de binnen kant van mijn dijbeen voelde.

Ik zag beide handen van mijn vriend bij mijn hoofd dus het was duidelijk dat die oude man tussen mijn benen streelde. Tja was het spanning in mijn lijf of afkeer. Die hand gleed langs mijn dijbeen in de richting van mijn kruis. Tja daar was zijn vinger welke in mijn string gleed en mijn zeiknatte kutje aanraakte. Oke dat was dus duidelijk de spanning en ik pakte de lul van mijn vriend en zoog hem nu goed.

Die man trok mijn broekje opzij en ik voelde hoe mijn kutje opende terwijl hij mijn benen wijd uit elkaar zetten.

Twee vingers gleden mijn kutje in en damm dat was echt een heerlijk gevoel. Dit werd gelijk gevolgt door een tong. Shit die oudere man wist wel hoe je een kutje moest likken en vingeren. Die andere man kwam er ook bij zitten en haalde mijn borsten uit mijn bikini.

Hij greep mijn borsten en speelde gelijk met mijn stijve tepels en likte deze ook. Oke ik was om, ik was zo geil dat ik alles wilde. Mijn vriend stapte weg en ik draaide mijn hoofd en zag die andere lul. Die man was druk met mijn borsten en met een trillende hand pakte ik deze vreemde grote lul. Wauw dat was echt een heerlijk en ranzig gevoel om na een lange tijd weer een andere lul in je hand te voelen. Ik werd nog altijd heerlijk gelikt en die lul in mijn hand kwam dichterbij mijn gezicht en ik liet deze lul in mijn mond glijden.

Die andere smaak die andere lul wauw ik kwam dan ook hefitg klaar, wat ook kwam door die vreemde tong en vingers in mijn kut. Mijn broekje ging uit en die lul gleed helemaal in mijn mond. Overal voelde ik handen over mijn lijf en mijn kutje werd door de twee mannen lekker gestreeld en gevingert.

Elke drempel die ik nog had was weg. Al snel lag ik nu die twee vreemde heren te pijpen en speelde hun met mijn borsten en klets natte kut. Echt een heerlijk gevoel welke werd gevolgt door een orgasme die ik nog niet kende. Mijn kutje spoot gewoon mijn meisje sap er uit. Wauw nog nooit had ik dit eerder gedaan. Ik lag te trillen en gaf best wel een flinke geile gil. Die mannen likte gelijk aan mijn mega natte kut. Die oude man kwam tussen mijn benen zitten en hield daar zijn flinke grote oude lul vast en wreef deze door mijn klets natte kutje.

Tja dat ik geneukt ging worden dat was allang duidelijk maar nu die lul echt door mijn kut lipjes gleed was echt een geweldig gevoel. De man duwde nu zijn oude lul zachtjes bij me naar binnen en ik sloot mijn ogen en voelde hoe die oude lul in me schoof. Wauw ik zweefde helemaal weg en helemaal omdat ik zag hoe mijn vriend me verlekkert bekeek.

Die lul begon me nu heerlijk te neuken en ik opende me helemaal voor deze oude kerel. Ik zoog nog ranziger op die andere lul. De heren wisselde van plaats. Die andere kerel kroop op me en schoof zijn grote lul in me.

Met plezier liet ik deze vreemde lul toe. Hij begon me te tongen en bonkte lekker stevig in me. Damm dat was echt lekker. Hij neukte me best wel stevig maar ik genoot ervan en hijgde flink. Deze man naaide me dan ook naar een geil hoogte punt.

Hij stapte af en ik ging op schoot zitten bij die oude man en zakte weer over zijn oude lul. Deze gleed heerlijk diep en hij likte mijn tepels terwijl ik hem nu neukte en die andere lul zoog. Best wel raar im mijn eigen sap op die vreemde lul te proeve.

Ik draaide na een tijdje me om en zakte weer over die oude lul en keek mijn vriend aan. Die lachte en trok zich zelf. Nu kon hij goed zien hoe die oude lul in me schoof terwijl mijn kut sap langs zijn lul schoof. Ik ging weer omhoog en pakte die oude lul. Hield deze voor mijn kontje en keek naar mijn vriend. Die lachte en knikte ja. Zachtjes zakte ik omlaag en liet deze oude lul in mijn kontje glijden.

Gelukkig was ik goed nat en langzaam bewoog ik op die lul die in mijn kont zat. Mijn vriend kwam erbij en likte mijn kut terwijl ik nu heerlijk in mijn kont werd genomen en de andere lul pijpte. Mijn vriend stapte weg en tikte die kerel aan die ik pijpte.

Die lachte en kwam ook tussen mijn benen en wreef zijn eikel door mijn kut. Hij zou toch niet zijn lul, aaaaahhhhhh rustig duwde hij dus wel zijn lul in mijn openstaande kut. Shit dat waren twee lullen tegelijk die me neukte in mijn beide gaatjes. Waar het even wennen was gaf mijn lijf en beide gaatjes zich snel over en liet ik me dubbel nemen door die heren.

Nooit geweten dat dit paste bij mij. Jezus en ik kwam me daar klaar niet normaal. Twee geile lullen in me en ik trilde als een gek en kwam daar mega geil en met een gil klaar.neuken met meerdere mannen stijve lul in broek

Ik vond het eigenlijk nog minder normaal dat ik hem netjes gehoorzaamde en me zo tentoonstelde en liet neuken door mannen waar ik zelfs niets voor voelde, die hij gewoon uitkoos, zuiver voor de seks. Ik begreep mezelf niet, ik begreep nog minder dat ik daar zelf super geil van werd. Natuurlijk werd ik geil van de mannen die me betasten en gebruikten, maar vooral doordat mijn man erop zat te kijken, en me mentaal verplichte het te doen.

Een normale vrouw doet zoiets niet, dat is zeker. Ik moet het van me afzetten, er word niet meer over gesproken, het is eenmalig gebeurd en best te vergeten, overtuigde ik mezelf. Tot we op besloten om naar een ouderwetse dancing te gaan waar men muziek uit de jaren tachtig speelde, zo van die muziek waarop je op een tegel kan dansen.

Toen ik me ging aankleden om er naartoe te gaan zag ik tot mijn verwondering mijn kleren al klaarliggen op het bed. Nylon kousen, jartellen, kort rokje en een bloesje dat nogal uitgesneden was, een bh en slipje was er niet bij. Ik kreeg een krop in mijn keel, en een heel raar verontrustend gevoel. Ik begreep deze maal natuurlijk direct dat mijn man weer wat van plan was. Nu ik van de vorige keer wist wat er allemaal kon gebeuren, twijfelde ik heel sterk of ik hem zijn zin zou geven.

Ik had hem natuurlijk wel beloofd dat ik alles zou doen wat hij van me verlangde, maar wou ik dat wel. Me zo grenzeloos onderwerpen aan zijn seksuele verlangens, hij wou dat ik zijn slet en hoer was, dat hij me kon gebruiken en erger me laten gebruiken door anderen.

Ik werd er opgewonden van maar tevens zei alles in mij dat ik dat niet kon en mocht doen dit ging te ver. Uiteindelijk overwon ik mezelf, er was iets dwingend in mij dat me zei dat ik moest doen wat hij van me verlangde, ik voelde een zekere behoefte om hem te gehoorzamen tot het uiterste. Ik deed netjes alles aan wat op bed lag, ik bekeek mezelf in de spiegel en besliste dat het toch nog redelijk normale kledij was, behalve dan dat ik me weer zo naakt voelde zonder slipje of bh aan.

Toen ik beneden kwam en mijn man me zag, glunderde hij en voelde onder mijn rokje om te voelen of ik wel sliploos was. Onderweg in de auto zei hij “ Schatje, luister, jij gaat eerst naar binnen en zet je ergens aan de bar, en ik kom dan wel even later”. Ik vond dat weer maar een raar idee. Ik kom later wel”. Vroeg hij me nu om daarbinnen de hoer te gaan spelen? Na wat er de vorige maal gebeurd was begreep ik snel dat het dat was wat hij van mij verlangde, en nog erger dat ik bereid was hem te gehoorzamen.

Toen ik uitstapte en me naar de ingang begaf was het zo’n eigenaardig gevoel dat me bekroop daar binnen te gaan zonder slip met de opdracht me seksueel totaal te laten doen door venten die ik niet eens kende, het ergste was dat ik overtuigd was te gehoorzamen en te doen wat mijn man vroeg. Maar misschien gebeurd er niets en laten ze me gerust, suste ik mezelf. Er was tamelijk veel volk, de dansvloer stond vol, en ik deed dus zoals me gevraagd was en ging alleen aan de bar zitten.

Nadat ik een wijntje besteld had hoefde ik niet lang te wachten, ik wekte al snel de interesse van verschillende mannen, je hoeft het niet te zien je voelt het gewoon, hoe ze je aanstaren als los lopend wild. Toen ze een slow speelde nodigde een van de mannen die in het groepje van drie naast me stonden me uit om te dansen. De man kon natuurlijk niet weten dat ik instemde om te dansen omdat mijn eigen man me dat opgedragen had.

Tijdens het dansen werd er niet veel gesproken maar hoe meer de dans vorderde hoe meer ik zijn lichaam tegen me voelde, normaal zou ik nu al afstand houden maar ik liet lijdzaam begaan. Tijdens de volgende dans voelde hij denkelijk dat ik geen weerstand boot en hij drukte zich nog vaster tegen me aan, ik voelde zijn penis tegen mijn onderbuik drukken, terwijl hij zijn hand op mijn kontje legde en me tegen hem aan duwde, het duurde zelfs niet lang of ik voelde hem stijf worden, terwijl hij me in de nek kuste, nu zou ik zeker moeten reageren, maar ik liet begaan.

Na de tweede dans maakte ik aanstalten om terug naar de bar te gaan, “asjeblief nog een dans je danst zo lekker” zei hij. Normaal zou ik zeker niet meer dansen met hem nadat hij me zo zijn penis had laten voelen en zo opdringerig was, maar ik wist wat ik moest doen dus zei ik dank je, ok nog een dans. Ondertussen zag ik mijn man binnen komen en ook aan de bar gaan zitten. Mijn danspartner was nu werkelijk opgehitst en tijdens het dansen voelde ik zijn hand van mijn kontje langzaam zakken onder mijn rokje, ik schaamde me diep dat ik het liet gebeuren, het duurde dan ook niet lang voor hij zei “je hebt geen slipje aan”.

Tezelfdertijd keek ik naar mijn man die staarde naar de hand van de man onder mijn rok, die ondertussen ook mijn borsten streelde, dat alles op een overvolle dansvloer zonder dat iemand wat merkte. Hij voelde nu zeker dat alles mogelijk was en zijn antwoord was dat hij me een tongkus gaf, ik keek ik mijn man recht in ogen en ik opende gewillig men mond en voelde zijn tong binnendringen, het was een lange hete kus terwijl hij men borsten streelden en met zijn vinger over mijn kutje ging.

Hij was nu bloedheet en ik moet eerlijk zeggen met die stijve knuppel tegen mijn buik en zen vinger tegen mijn kutje dat het me niet koud liet. Ik voelde zijn vinger in mijn kut schuiven en me vingeren, dit kon toch niet, mijn man gaf en teken verder te dansen.

De man was me gewoon aan het gebruiken op de dansvloer. Na het einde van de dans gingen we terug naar de bar, “dank je voor het dansen” zei ik. Aan de bar gekomen zei ik “O mijn man is hier”, mijn danspartner liet me onmiddellijk los en nam terug plaats naast ons bij zijn vrienden. Ik gaf mijn man een tongkus en nam plaats aan de bar. Het gesprek tussen de mannen naast ons ging over mij, over mijn bloot kutje, mijn borsten en mijn zeer gewillig gedrag, mijn man en ik hoefde geen moeite te doen om dat te horen ze spraken luid genoeg.

Je hebt trouwens gezien dat hij onder mijn rok zat en hij voelde dat ik geen slip aan heb, en zat met zijn vingers in mijn kut ”. Ik schrok wanneer hij de kelner vroeg de drie mannen een drankje te geven. Nu was het hek helemaal van de dam want we werden nu opgenomen in het groepje. En dan krijg je in deze situatie zo van die opmerkingen “leuk vrouwtje dat je hebt” “die zou ik ook best eens willen” “heeft ze geen vrije dag” nu je kent dat gezever wel, na de uitleg van mijn danspartner stonden ze blijkbaar allen hitsig en hadden ze goed begrepen dat ik zo te pakken was, zeker nadat mijn man hen een drankje gaf.

Ik stond midden in het groepje uit het zicht van de andere bezoekers, vlak tegenover de man met wie ik gedanst had. Terwijl we gewoon stonden te babbelen voelde ik zijn hand onder mijn rokje gaan, zoals van mij verlangt werd reageerde ik niet en liet hem begaan.

Nu nam hij mij met zijn volle hand tussen de benen en streelde me. Met twee vingers schoof hij in mijn kutje en vingerde me. Na even had ook mijn man gezien wat er gebeurde, maar ook de andere mannen keken er nu naar, ik voelde me vernederd dat ik dit moest laten gebeuren, ik spreidde mijn benen om hem beter te laten voelen, terwijl allen goed begrepen dat ik mijn benen voor hem opende, en ik mij liet vingeren, terwijl mijn man ernaast stond.

Ik moest dringend naar de wc en liet het groepje even alleen. In de wc aangekomen wilde ik het toilet instappen, maar als uit het niets komende duwde een van de drie mannen die bij ons stonden aan de bar me binnen en komt zelf mee het toilet in.

Ik ben verrast en protesteer. Ik ben verrast en verward maar bizar genoeg denk ik slechts aan een ding, de opdracht van mijn man, alles doen wat ze vragen. Ik trek mijn rokje omhoog ga zitten en doe een plasje met mijn benen gespreid, zodat hij goed kan zien, terwijl die geilaard voor me staat. Het maakt me wel geil, dit heb ik zelfs voor mijn man nog nooit gedaan.

Terwijl ik zit the plassen vingert hij mijn kutje en ik laat hem begaan. Na mijn plasje stopt hij zijn natte vingers in mijn mond en lik ik ze droog. Mijn is 4 cm als die stijf staat zie je het niet Andes moet ik mijn onderbroek uit doen dan zie je het wel.

Ik krijg gewoon altijd een stijve. Vriendin vind het wel leuk als ik klaar kom. Als je gewoon 6boxers over elkaar aan doet ziet niemand het. Als je je stijfe wilt verbergen zag ik staan dat je je pik naar boven in je onderbroek moet doen om het niet te laten zien maar bij mij steekt hij boven mijn onderbroek en broek uit. Ik heb ook vaak een stijve piemel daarom doe ik nooit mijn jogging broek of adidas trainingsbroek aan omdat het dan zo opvalt.

Ik vind het bij ander jongens altijd wel mooi om te zien dat ze een stijve hebben in hun trainingsbroek. Ik heb altijd een stijve piemel als ik naakt slaap.

Ik heb een pik van 7 cm stijf 5cm slap. Je hoef je er niet voor teschamen had zelf ook al regelmatig op die leeftijd een stijve lul trok mij toen al regelmatig af en vond het ook nog lekker heb later ook samen met mijn vriendje gedaan dus laat lekker stijf worden je bent gezond.

Ik ben net dertien en jeb vaak een stijve. Vaak heb ik op school ern stijve bij gym omday er een jongen is van 11 die een slip draagt en vaak legt hij zijn piemel goed of voelt hij even en dan krijg ik wel eens een stijve en wij doen nu acrogym op school in groepjes en dan zit hij wel eens stiekem een beetje aan zijn piemel te voelen en vandaag was de dikke mat een piepklein beetje nat dus ik denk dat hij op de mat is klaargekomen is toen we dingen voor acrogym aan het bedenken waren.

Elke jongen krijgt zo nu en dan een stijve. Wees blij dat dat gebeurt. Je pik werkt dan in ieder geval goed. Als het niet uitkomt, probeer dan aan iets anders te denken. Voor jongens onder elkaar moet een stijve geen probleem zijn, want iedereen heeft het weleens.

Niets van aantrekken dus. Ik heb ook erg vaak een stijve maar me vriendin vind dat wel leuk ook trek ik me zelf en voor al jouw ik van Sex zo als iedere jongen dat doet naar wat ik belangrijk vind is dat ik me zelf prettig voel met een stijve mij piemel is stijf 21cm en slap 19cm hebben meer mensen dit of ben ik de enige AUB reageer. Als je van elk 10 cm eraf doet is het veel gelovenswaardiger.

Ik heb 9 cm slap en 13 cm stijf dat is normaal toch? Ja jongen van 14 dat is heel normaal. Mijne is slap maar 7 cm. Een jaar of 5 geleden vond mijn zusje die toen 15 was dat ik een flinke dikke pik had, ze zag m'n stijve en heeft me afgetrokken en gepijpt en alle sperma ingeslikt! Was toen wel heel lekker en ik heb haar toen gevingerd en gebeft tot ze ook klaar kwam maar daarna nooit meer en ook nooit meer over gehad.

Ik heb slap13cm en stijf Je moet meten waar je pikkie uit je lichaam komt Ik moet wel eens naar het ziekenhuis want ik heb een ziekte geen erge en ook niet bij mijn pik. Ik ben niet al te groot dus kijken ze als het goed gaat met groeien. Ze kijken dan altijd naar mijn piemel. Dat vind ik stiekem wel fijn. Ik hoop dat ik een keer een stijfe krijg en dat ze me gaat aftrekken. Ik heb dat ook best vaak en het is best raar in de klas als zoiets gebeurd want dan gaat mijn lul de hele tijd omhoog en het leek ff of 1 jongen dat zag.

Toen ben ik naar de wc gegaan en heb ik gekeken hoe het eruit zag. Zag er best raar uit maar ja het hoort nou eenmaal bij puberteit daar kun je niks aan doen jongen Het spontaan krijgen van een stijve lul blijft niet beperkt tot je pubertijd. Gelukkig overkomt het mij ook nog regelmatig, want als dat nu al niet meer zou zijn voel je je toch een beetje impotent denk ik? Ik zit er ook niet zo meer mee op welk moment ik een stijve krijg en of iemand dat nou wel of niet kan zien. Ik ben trots op mn lichaam dus ook op m'n piemel!

Jho het is je mam dan geef het toch niet. Je gaat puberen dus het is normaal dat je soms een stijve piemel krijgt. En je moeder heeft het ook vaker gezien anders was jij ook niet geboren.

Ik heb ook vaak een stijve. Daar mee worden geconfronteerd op de meest ongelegen momenten kan best wel lastig zijn. Daar staat tegenover dat dit kenmerkend voor een echte man is. Wees daarom niet bang dat je vader of moeder het zullen zien. Want ook voor hun is dat een positieve ontwikkeling. Indien je aan af trekken toe komt kan dit een bevredigende ontspanning op leveren.

Maar is het verstandig om periodieke onthouding aan te leren. Waar door niet alleen verslaving wordt voor komen. Maar er ook toe zal leiden dat de volgende keer, een optimaal spontane beleving zal blijven.

Topics in dit forum. Naakte vrouwen jongen, Sperma en voorvocht proeven jongen, Ouders kijken mee op whatsapp web! Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar.

...


Zwarte meiden sex marktplaats voor sex


In de wc aangekomen wilde ik het toilet instappen, maar als uit het niets komende duwde een van de drie mannen die bij ons stonden aan de bar me binnen en komt zelf mee het toilet in. Ik ben verrast en protesteer. Ik ben verrast en verward maar bizar genoeg denk ik slechts aan een ding, de opdracht van mijn man, alles doen wat ze vragen.

Ik trek mijn rokje omhoog ga zitten en doe een plasje met mijn benen gespreid, zodat hij goed kan zien, terwijl die geilaard voor me staat. Het maakt me wel geil, dit heb ik zelfs voor mijn man nog nooit gedaan. Terwijl ik zit the plassen vingert hij mijn kutje en ik laat hem begaan. Na mijn plasje stopt hij zijn natte vingers in mijn mond en lik ik ze droog. Hij staat voor me en haalt zijn stijve piemel uit zijn broek, die is nu op dezelfde hoogte als mijn mond en hij drukt men kop tegen zijn onderlijf, ik neem die grote stijve paal in mijn mond en pijp hem.

Hij smaakt naar geil ik proef het voorvocht en ben zo geil dat ik zelf mijn kutje vinger, ik zuig zo intens dat ik al na korte tijd voel dat hij gaat spuiten. Razend snel denk ik na, ik kan toch geen vreemde vent in mijn mond laten spuiten, maar ik ben zo heet en geil dat ik echt intens verlang dat hij in mijn mond klaarkomt. Hij laat een diep gegrom horen en ik voel zijn sperma in opeenvolgende stralen in mijn mond schieten, ik ben zo verdomd heet dat ik het in mijn mond houd om het werkelijk te proeven, de smaak van zijn sperma maakt me nog geiler.

Ik zeg “dank je om me te willen nemen”, zoals mijn man gevraagd heeft. We maken onze kledij in orde en stappen weer naar de bar, ik proef nog steeds zijn sperma in mijn mond. Mijn man vraagt me stil of die man achter me gekomen is, ik open mijn mond en laat hem het sperma zien, en ik vertel hem alles wat er gebeurd is, en dat ik de man bedankt heb. In plaats dat hij kwaad is zoals elke man krijg ik een zoentje als beloning.

Ik voel onopgemerkt aan zijn kruis en voel dat hij stijf en hard is, hij geniet er dus van. De drie mannen waren niet eens zo aantrekkelijk, gewone doorsnee mannen van in de veertig. Nadat ze alle drie met me gedanst hadden waarbij één me vingerde op de dansvloer en de andere me zouden verkracht hebben moest dat mogelijk geweest zijn, vroeg mijn man of ze geen zin hadden om bij ons thuis een laatste glas te drinken.

Natuurlijk waren ze niet enkel direct akkoord maar zeer enthousiast, en mijn man stelde voor met onze wagen te rijden. Wanneer ik op mijn plaats vooraan in de auto wil gaan zitten zegt mijn man achteraan tussen de twee mannen plaats te nemen.

We vertrekken dus huiswaarts terwijl ik achteraan tussen de twee mannen zit. Het duurt dan ook niet lang voor ze me beginnen te betasten. Mijn man volgt alles in de spiegel en zegt “doe je benen open schatje” ik doe onmiddellijk wat hij vraagt met het gevolg dat de mannen met hun vingers in mijn kutje zitten, en me tongzoenen geven terwijl ze ook mijn borsten niet vergeten.

Ze laten het daar echter niet bij en beiden beginnen me uit te kleden, zodat ik nu totaal naakt, enkel met kousen en jartellen, tussen die twee, eigenlijk totaal vreemde mannen zit. De man die vooraan zit buigt zich nu naar achter en likt mijn poesje, terwijl ik de twee nu naakte penissen naast me aftrek.

In de spiegel zie ik recht in de ogen van mijn man, een blik van verstandhouding, hij ziet dat ik hier naakt tussen vreemde mannen lig, betast, gelikt en gestreeld en misbruikt word omdat hij dat van me verlangd. De drie mannen maken me zo geil en heet, hun handen en lippen zijn gewoon overal op mijn naakte lichaam, ik voel twee vingers in mijn spleetje gaan van wie weet ik niet, ze gaan niet zo diep maar juist daar waar ik gevoelig ben en ze bewegen ritmisch sneller en sneller.

Ik kan niet anders dan van geilheid mijn benen wijd spreiden en kom op een ongelooflijke mannier klaar, ik schreeuw het uit “ ja, asjeblief gebruik me”. We zijn uiteindelijk thuis aangekomen, en wanneer we binnen zijn zegt mijn man me terug helemaal uit te kleden en de mannen een drankje te serveren. Wanneer ik hen naakt ieder een drankje inschenk word ik natuurlijk overal betast, ze steken onbeschaamd hun vingers in mijn kut, knijpen in men borsten kortom ik ben gewoon een speeltje dat ze mogen gebruiken zoals ze dat wensen.

Ik begrijp er niets meer van en maak me zelfs ongerust, maar ik doe wat hij vraagt. Terug beneden gekomen zegt hij, “ga op de zetel liggen en maak je klaar”.

Dat kan ik toch niet doen, toch niet voor al die mannen. Dat is toch het intiemste wat een vrouw kan doen, dat kan hij toch niet van me verlangen. Het gevoel dat ik hier naakt lig mezelf klaar te maken in hun bijzijn, kan ik niet omschrijven. Eerst en vooral schaamte en vernedering en dat gevoel gaat niet weg, maar hoe verder ik ga hoe geiler ik word van al die mannen die kijken, en hoe meer dat gevoel van schaamte en vernedering gemengd word met het gevoel echt een gratis hoer te willen zijn een soort geile lust naar vernedering en een zekere ondefinieerbare behoefte gebruikt te worden, ik wil me totaal geven.

Ik doe wat ik normaal niet doe bij mezelf maar duw de vibrator helemaal in mijn kut over en weer en zie die wildvreemde mannen geil naar me kijken. Ik ben zo geil dat ik mijn onderlijf hard tegen hun twee harde penissen stoot om ze zo diep mogelijk in me te voelen, en ik kijk naar mijn man die zich aan het aftrekken is.

De derde man laat zich niet onbetuigd en schuift hem in mijn mond. Nooit heb ik dit meegemaakt drie lullen samen in me. Heb ook best wel vaak een stijve, Zeker als ik een traningsbroek aan heb Maar bij mij gebeurd het ook wel eens Dat ik spontaan klaar kom, en er een natte plek Onstaat. Soms doe ik dan op de WC of andere vrije plaats afrukken. Avonduren neuk ik met mijn vriendin, na het neuken heb ik binnen het uur weer een flinke stijve en wordt het nog eens neuken of afrukken.

Ik krijg ook vaak een stijve. Mijn moeder heeft het al gezien maar toch probeer ik hem altijd te verstoppen. Zoals iemand al druk je hem dan tegen je buik en dan ziet niemand het.

Als ik overdag een stijve krijg is het makkelijk op te lossen. Je steekt je handen in de broekzakken en zo steek je hem goed tot het niet meer opvalt. Ik ben 11 jaar en ik heb een slappe penis van 2 cm en stijf ongeveer 5 mensen uit mijn klas hebben allemaal 5cm slap is die nog in de groei graag een reacti. Was ook bij de dokter moest mij onderbroek uit doen en doen krijg ik een stiijve piemel er was ook een vrouw er bij zij kijk er naar wist niet waar ik naar toe moest kijken doen kwam de dokter er aan hij zij hij is niet zo groot op jou leeft tijd hij meet het naar zeg is 4 cm doen die dat meet was de druk zeer hoog ze in moet naar de wc maar het was te laat ik kwam klaar zeg de dokter wat is dit?

Zeg maak niet uit hij doet het wel en die vrouw die kijk ook werd rood en ze lachte er zat overal mijn zaad op tafel stoel. Schaam me er voor. Ga nooit meer naar de dokter. Wie heeft dit ook mee gemaakt??? Of als je eens klaar komt en je zaad uit je piemel komt. Waar op ben je onderzoek om dat je naakt moest bij de dokter? Ik heb ook vaak echt heel harde stijve, maar valt heel erg op. Heb piemel van 18cm slap 21cm stijf. Hallo ben 15 jaar ik krijg niet zo veel een stijfve piemel want mijn piemel is niet zo groot is maar 5 cm wie heeft dit geval ook vindt het wel jammer en klaarkomen ga ook niet snel is dit normaal bij mij??

Ik hou van een stijfve piemel van 5 cm is niks mis mee. Ik heb ook vaak stijve penis, zeer irritant zeker omdat ik 19CM slap en 21CM stijf heb: Is dat nou echt.

Heb ook wel vaak een stijve in me boxer Als ik op de bank zit. Ik denk wel dat me ouders het wel zien Maar niks zegen. Is ok heb ik ook soms.

Mijn is 4 cm als die stijf staat zie je het niet Andes moet ik mijn onderbroek uit doen dan zie je het wel. Ik krijg gewoon altijd een stijve. Vriendin vind het wel leuk als ik klaar kom.

Als je gewoon 6boxers over elkaar aan doet ziet niemand het. Als je je stijfe wilt verbergen zag ik staan dat je je pik naar boven in je onderbroek moet doen om het niet te laten zien maar bij mij steekt hij boven mijn onderbroek en broek uit.

Ik heb ook vaak een stijve piemel daarom doe ik nooit mijn jogging broek of adidas trainingsbroek aan omdat het dan zo opvalt.

Ik vind het bij ander jongens altijd wel mooi om te zien dat ze een stijve hebben in hun trainingsbroek. Ik heb altijd een stijve piemel als ik naakt slaap. Ik heb een pik van 7 cm stijf 5cm slap. Je hoef je er niet voor teschamen had zelf ook al regelmatig op die leeftijd een stijve lul trok mij toen al regelmatig af en vond het ook nog lekker heb later ook samen met mijn vriendje gedaan dus laat lekker stijf worden je bent gezond.

Ik ben net dertien en jeb vaak een stijve. Vaak heb ik op school ern stijve bij gym omday er een jongen is van 11 die een slip draagt en vaak legt hij zijn piemel goed of voelt hij even en dan krijg ik wel eens een stijve en wij doen nu acrogym op school in groepjes en dan zit hij wel eens stiekem een beetje aan zijn piemel te voelen en vandaag was de dikke mat een piepklein beetje nat dus ik denk dat hij op de mat is klaargekomen is toen we dingen voor acrogym aan het bedenken waren.

Snoesje zondag 1 november Ik heb twee hoogbegaafde dyslecten thuis. De kleine officieel, de grote heeft blijkbaar zijn hersen-genen flink doorgegeven.

We don't have to make babies to make love. We gaan op onderzoek uit! Bitje93 zondag 1 november Heeft hij al yoga geprobeerd om te ontspannen? Niet geschoten is altijd mis. Nicotientje zondag 1 november Het hoofddoel wordt bereikt, vrouw meerdere mannen en meneer swingstel kijkt toe de bijzaak meneer swingstel neukt ook wat hier en daar echter niet. Ik zou denken, doel bereikt, de rest is bijzaak en blijkt in huiselijke setting allemaal prima te functioneren.

Wat is t probleem dan? Misschien vind je het toch niet zo geil om te zien dat je vrouw door een ander geneukt wordt? Je kunt niet wachten want dan kom je veel te laat. Ik denk dat het grootste probleem bij de man ligt omdat hij niet eerlijk is. Mevrouwtje vind het heerlijk om door meerdere mannen genomen te worden.

Meneer doet alsof hij dit goedkeurt, als hij dat niet zou doen kan het namelijk hun relatie raken of schade veroorzaken. Zo hoe jij je zelf omschrijf schets ik je een hele geile dame, en je man een stresser. Heb je dat laatste wel eens geprobeerd? Een mg pil bedoel ik dan. Ik zou de eerste keer gewoon kijken of je daarmee in een open ruimte hard kan worden als je alleen met je vrouw bezig bent terwijl er ook andere stellen in de buurt zijn. Als je daar aan gewend raakt kun je een stap verder gaan en het ook bij een andere vrouw proberen.

Wellicht in combinatie met wat alcohol om te ontspannen. Misschien kan je vrouw terug rijden. Ik als man van een swingend stel gebruik het ook bij parenclub bezoek en is zeker nuttig omdat het toch lastiger is in een grote ruimte met meerdere mensen aanwezig.

Ook is het een oplossing om op een avond zo meerdere uren en keren sex te hebben. Volgens mij heeft dit inderdaad met prestatiedrang te maken. Het is nooit genoeg, typisch deze maatschappij. Men wil blijven presteren dus hop een pilletje. Jullie kunnen wel goed seksen met elkaar en met anderen maar de vraag is of jullie ook goed kunnen luisteren naar elkaar en elkaar aanvaarden zoals men is.

Waarom steeds meer en meer. Met elkaar is niet goed genoeg meer dus moeten er anderen bij betrokken worden enz..

neuken met meerdere mannen stijve lul in broek