Opa homo sex stijve lul in broek

opa homo sex stijve lul in broek

...

Prive escort groningen sex in spijkenisseopa homo sex stijve lul in broek

...

Gelukkig belde opa mij op om te vragen of ik dit jaar nog kwam logeren, zelf had ik het niet durven vragen. Er was niet veel veranderd bij opa, alleen had opa van de logeerkamer zijn hobby en knutselkamer gemaakt, dan hoefde hij niet meer in die koude schuur te knutselen.

Oma wilde de rommel niet in huis hebben, maar nu kon opa doen wat hij zelf wilde. Toen het bedtijd was geworden, kwamen we tot de ontekking dat we vergeten waren de strecher van boven te halen en op te zetten. Opa deed beneden de lichten uit en de deuren op slot en in die tijd kleedde ik mij gauw uit en trok mijn nachtgoed aan, een hemdje en een sportbroekje, want het was nog erg warm. Opa kwam boven en hij kleedde zich uit en waste zich aan de wasbak, jammergenoeg kon ik hem niet van voren zien, maar toen hij in zijn pyamabroek stapte kon ik zijn ballen zien.

Ik heb nog nooit een volwassen naakte man gezien dus ik was hel nieuwsgierig. Opa schoof naast me in bed, ik lag op mijn rug en kon de slaap nog niet meteen vatten.

Het was warme en in een vreemd bed. Opa sliep onmiddellijk in, ik trok mijn hemdje omhoog zodat mijn buik bloot was en de wind over mijn buik kon blazen. Opa draaide zich om en zijn hand kwam op mijn buik, opa sliep nog wel want hij ademde rustig en diep.

Opa begon over mijn buik heen te wrijven. Ik moest in mijzelf wel een beetje giechelen, want ik dacht"misschien denkt opa we dat ik oma ben. Mijn tepels werden stijf en hard, opa begon mijn tepels te kneden tussen duim en wijsvinger. Oh, wat een lekker gevoel, door mijn hele lijf voelde ik rillingen en warmte. Ik trok mijn hemdje over mijn borstjes heen naar boven zodat opa vrij spel had.

Opa boog zich naar mij toe en nam een tepeltje in zijn mond en met zijn hand kneedde hij de ander. Ik had nu wel in de gaten dat opa niet meer sliep, maar ook dat hij niet helemaal bij de les was door de borreltjes. Mijn hele lichaam gloeide van de aanrakingen van opa. Hij zoog nog steeds op mijn tepel terwijl zijn hand over mijn kutje gleed. Hij streelde met zijn vingers tussen mijn lipjes, die waren zo nat, dat het net leek of ik in mijn broek gepiest had.

Opa liet mijn tepel los uit zijn mond en opa kwam met zijn gezicht bij de mijne. Hij drukte een kus op mijn mond en toen begon hij met zijn tong mijn lippen te likken en duwde zijn tong bij mij naar binnen. Dit was geen kus van een opa naar zijn kleinkind maar een hartstochtelijke geile kus. De man die net nog werd gepijpt kwam onmiddellijk zijn kant op, Reinier bedacht zich geen moment en probeerde te vluchten.

Helaas had hij er niet aan gedacht dat zijn broekje nog op zijn enkels hing, hij sloeg dus meteen tegen de vlakte toen hij probeerde weg te rennen. Hierdoor was het voor de man een koud kunstje om hem te grijpen. Hij draaide de arm van Reinier stevig op zijn rug zodat hij geen kant op kon en nam hem mee naar de open plek waar de drie net nog ongestoord bezig waren.

De man met camera greep in en zei tegen het meisje: Het meisje had wel gelijk. Zijn lul was in stijve toestand maar net 10 centimeter en doordat hij weinig lichaamshaar had zag hij er nog erg jongensachtig uit. Mopperend knielde het meisje voor Reinier, die nog steeds stevig werd vastgehouden door de andere man. Vernietigend keek Lisa omhoog, hieruit begreep hij dat zij hem niet echt de moeite waard vond. Ze nam zijn lul in haar mond en begon met haar tong tergend langzaam de eikel te masseren.

Reinier sloot zijn ogen en waande zich in de zevende hemel. Toen hij bijna klaarkwam stopte Lisa plotseling. Met een geheimzinnige glimlach keek ze hem aan. Reinier keek niet begrijpend terug.

Ze stopte bij zijn anus en begon met een vinger de opening van zijn anus te bewerken. Vervolgens ging ze weer verder met pijpen. Reinier begon wat zwaarder te ademen en voelde dat hij zo toch echt ging klaarkomen. Hij probeerde het nog zo lang mogelijk uit te stellen, maar lang hield hij dat niet vol. Met een luide kreun spoot hij een straal sperma in de mond van het meisje, waarop deze zich bijna verslikte. De volgende stralen kwamen over haar mooie borsten. Vol schaamte bedacht Reinier zich dat de man het hele gebeuren had gefilmd.

Mocht hij dan ook nog echt met haar neuken vroeg hij zich hoopvol af. Lang had hij niet de tijd om hier over na te denken want de man achter hem die hem nog steeds vast hield. Bij elke tik slaakte hij een kreet van pijn. Hierop werd hij voorover geduwd. Tot zijn schrik probeerde de man, net als Lisa eerder, een vinger in zijn anus te duwen, weer kneep Reinier zijn billen stevig tegen elkaar om dit te voorkomen.

Ditmaal kreeg hij een harde stomp in zijn zij waardoor hij voor even alle lucht kwijt was, hier maakte de man gebruik van door meteen een vinger naar binnen te duwen. Reinier schreeuwde het uit van pijn.

De man reageerde hier verder niet op en haalde zijn vinger uit het kontje. Reiner keek even achterom en zag hoe de man zijn lul vast hield.

Reinier schatte deze op ongeveer 20 centimeter en keek snel weer voor zich. Een koude rilling ging door zijn lichaam. Hij zou toch niet proberen dat ding in hem te steken dacht Reinier. Hierop voelde Reinier de stijve penis van de man al tegen zijn billen drukken. Hij stond op het punt om ontmaagd te worden, maar niet door een meisje van zijn leeftijd, maar door een man van bijna veertig bedacht Reinier zich vol afschuw.

De stijve penis van de man had inmiddels zijn doel bereikt. Langzaam probeerde hij zijn grote lul bij Reinier naar binnen te duwen. Na twee centimeter stopte hij. Hij trok zijn lul weer terug en riep Lisa bij zich. Zij smeerde zijn eikel en Reiniers anus in met spuug en haar kutgeil. Ze begon zich voor zijn ogen te vingeren. Reinier keek hier aandachtig naar totdat zijn aandacht weer volledig op zijn achterste was gericht.

Hij voelde de penis van de man weer tegen zijn anus gedrukt. Twee handen pakten zijn heupen stevig vast. Waarop hij zijn lul in het nauwe en nog maagdelijke kontgaatje probeerde te duwen. Reinier bood verzet, maar de man was gewoonweg te sterk. Langzaam voelde hij de penis van de man steeds verder bij hem naar binnen schuiven, tranen van pijn en vernedering liepen over zijn wangen. Hij wilde schreeuwen maar er kwamen geen geluid uit zijn mond.

Hij voelde nu de ballen van de man tegen zijn billen komen. Hij zit nu helemaal in me, bedacht Reinier vol afschuw terwijl hij verging van de pijn. Reinier voelde dat de stijve lul langzaam weer een stuk terug werd gehaald om vervolgens weer met de volle lengte teruggeschoven te worden. Steeds weer voelde Reinier hoe de man zijn stijve lul langzaam bij hem naar binnen schoof. Dit leek een eeuwigheid te duren. De man begon nu steeds snellere op zijn pijnlijke kontje in te beuken.

Neuken in de vrachtwagen gratis facetime sex

  • 660
  • Opa begreep nu wel dat ik het echt wilde en hij begon met lange halen zijn pik door mijn kutje te halen.
  • Opa homo sex stijve lul in broek
  • Grote lul klein kutje gratis sex eindhoven
  • Als ik boven ben maak ik mij droog met een papieren zak doekje dat ik daar na in mijn broek zak stop zo dat mijn moeder het zeker niet vind.
Prive sex afspraak lesbie sex