Stijve klit geile nina

stijve klit geile nina

Nina kreeg een kriebel in haar onderbuik en gaf even een siddering, waarop opa een gluiperig lachje toonde. Nina kreeg een blosje op haar wangen en schaamde zich voor haar onterrechte argwaan, ze dacht dat ze haar pijn zouden doen, maar dit deed geen pijn.

Het was een vreemd gevoel, maar pijn deed het niet. Ik heb het al zo warm. Hij betaste haar lipjes en friemelde met zijn vinger ertussen tot hij haar klitje gevonden had.

Nina vond dit een vreemd onderzoekje, nog steeds wist ze niet wat de bedoeling van die dikke vinger tussen haar strakke lipjes was. Opa bleef met met zijn vingers over het clitje draaien totdat het voelbaar groeide. Het werd vochtig, Nina voelde het en begon ongemakkelijk te worden. Ze begreep er niks van, waar kwam dat slijmerige gevoel tussen haar lipjes vandaan?

Het voelde zo vies, maar toch ook een beetje alsof het niet mocht stoppen Nina was nog nooit beroerd, zelfs niet door zichzelf. Nog nooit heeft ze een seksuele prikkeling gevoelt, daar was ze te jong voor. Opa had het nu ook door, dit maagdelijke kutje was nog nooit nat geweest, dit vocht was haar eerste geil.

Hij werd zo gretig dat hij haar slipje nu als een wildeman naar beneden trok, om het bewijs van zijn vermoeden te zien. Meteen werden de benen nu nog wijder uit elkaar getrokken zodat alles goed bekeken kon worden.

Verlekkerd keken de twee oude snoeperds nu naar de glimmende clitoris die tussen de gezwollen roze lipjes te zien was. Het uitzicht op haar roze gloeiende bloemetje deed hun harige hangende ballen haast exploderen.

Opa vroeg zonder op te kijken aan Henry "Heb je welleens de eerste sappen van een jong kutje geproefd? Opa bracht zijn rimpelige vinger trillend naar haar poesje toe om 'm in het glibberige slijm te dopen zodat hij kon proeven hoe lekker zijn kleindochter was.

Ondertussen probeerde Nina te kijken wat er te zien en te proeven viel, maar ze kon niet over haar omhooggeschoven hemdje heen kijken omdat ze zo uitgestrekt lag dat ze zich niet kon oprichten.

Ze voelde wel hoe opa zijn vinger door haar spleetje heen haalde en ze zag hoe hij de slijmerige vinger smaakvol in zijn mond stak. Toe maar henry, proef maar hoe zoet. Hij gromde tevreden en begon nog harder over de bult in z'n broek te wrijven. Nina wilde ook zo graag proeven, en waarom niet?

De oude mannen leken het erg lekker te vinden, en het was ten slotte háár sap. Dus vroeg ze "Opa? Mag ik ook proeven? Nina vond het allemaal heel interessant. Het was wel niet zo zoet als snoepgoed, maar toch verrassend zoetig voor iets dat zomaar uit haar lichaam kwam.

Na het proeven vond opa dat het tijd was om verder te gaan. Hij pakte meer touw en knoopte die om de poten van de tafel, daarna maakten ze elk van de uiteinden vast aan haar enkels en trokken de touwen aan totdat haar benen niet verder konden spreiden.

Nu hadden de perverselingen hun handen weer helemaal vrij en beschikbaar voor andere doeleinden. Nina werd weer nerveus en begon instinctief te kronkelen, een nutteloze poging om los te komen. Henry ging snel verder met haar kleine borstjes te bewerken terwijl hij met de andere hand haar onrustige middel tegen de tafel drukte.

Opa ging voor het kale kutje zitten en trok de lipjes ver uit elkaar. Hij nam zijn kunstgebit uit en likte aan haar gezwollen knopje terwijl hij met een vinger over haar ongerepte kutgaatje masseerde. Nina kon het niet laten om en liet een zucht ontsnappen opa zag dit als een teken om voorzichtig het topje naar binnen te duwen.

Het ging erg moeizaam, hoe nat het gewillige kutje ook was. Hij had iets gladders en smallers nodig. Hij pakte een keu en hield de smalle top tegen haar gaatje aan, klaar om naar binnen te gaan.

Henry hield nu haar gezwollen kutlipjes goed open zodat alles goed gezien kon worden. Nina zag helemaal niks. De top werd in het nauwe gaatje gepropt en opa schoof de keu verder erin.

Het ging moeiteloos, de keu was glad en het gaatje lekker ingevet met haar eigen geil. Nina kreunde, dit voelde heerlijk, dit gevoel was zo bevrijdend. Opa duwde de keu langzaam naar binnen tot hij niet meer verder kon. Omdat deze kant van de keu zo smal was bleef haar maagdenvliesje nog intact.

Maar Nina kon geen genoeg krijgen van deze nieuwe sensatie, ze kreunde naar meer en dat kreeg ze. Opa bewoog de keu nu steeds sneller op en neer, in razensnel tempo glibberde de keu in en uit haar jeukende kutje. Ondertussen vingerde Henry haar klitje in het tempo van de keu. De aanblik op dit kind dat haar onschuld verloor was heerlijk. Henry voelde het klitje kloppen en ook opa zag dat Nina haar eerste orgasme zou gaan krijgen.

Nina schrok wakker uit haar geile roes en keek verbaasd naar opa, die nu de andere kant van de keu naar haar smachtende gaatje mikte, en weer hielp Henry door de lipjes van het strakke kutje goed open te houden.

Het rubberen handvat was een stuk breder met ribbels eromheen en een stomp uiteinde. Opa duwde deze tegen het gaatje aan en voelde de weerstand van het ongebroken maagdenvlies. Nina kreeg een rood hoofd, ze had gemengde gevoelens; het verlangende gevoel in haar hete kutje dwong haar om gevuld te willen worden, maar het object waarmee dat moest gebeuren leek niet te passen.

Opa duwde weer, en weer, steeds harder, hij bleef maar duwen tot Ze voelde iets scheuren en er ging een steek door haar kutje heen. De tranen sprongen in haar ogen en ze kon een kreet van de plotselinge pijn en schrik niet bedwingen. Zijn medeleven bleek niet oprecht te zijn want meteen deed hij weer een prop in haar mond om ongestoord verder te kunnen gaan met de bezoedeling van zijn eigen kleindochter.

Dikke tranen van pijn en vernedering rolden over haar rode wangen terwijl opa het handvat ribbel voor ribbel steeds dieper erin propte. Tergend langzaam werd het eruit getrokken en weer ingebracht. Ook nu begon Henry haar klitje weer grondig te vingeren terwijl opa het tempo verhoogde. Nina raakte gewend aan de ribbels, dikte en snelheid van de stok die zo genadeloos haar maagdelijkheid wegnam. Opnieuw krijgt ze dat verlangende gevoel in haar kutje en het duurt niet lang of de pijn is verruild voor gulzigheid.

Het gevoel in haar warme grotje bereikt nu een plateau. Stilte voor de storm. Henry voelt dat haar inmiddels paarse klitje nu hevig klopt onder de ruwe wrijving van zijn middelvinger en ook opa houdt z'n adem in als hij haar schokkende heupen probeerd bij te houden met de keu. Haar eerste orgasme, het is een explosie. Wit schuim komt langs de ribbels sijpelen uit haar felroze kutje en druipt op de grond.

Gesmoorde kreten klinken door de prop heen en haar grote ogen rollen in hun kassen. Maar de keu is onvermoeibaar en stopt niet. Ze is waanzinnig geworden en kan niet meer verdragen. Het genot is teveel, haar poesje nu overgevoelig en het wordt ongemakkelijk maar ze kan niet anders dan onverstaanbaar smeken om genade. Maar het is nog niet genoeg, opa wil kijken hoeveel het arme kind kan doorstaan voordat ze bewusteloos raakt. Henry neemt de keu over en stoot rustig door. Opa trekt z'n lul uit z'n broek.

Een dikke slappe ouwemannen lul. Hij slaat het slappe gevaarte tegen haar klitje en bij elke tik schokt haar lichaam en ze kronkelt in onmogelijke bochten voor iemand die zo strak vastgebonden is. Opa wordt nog geiler van het leed en hoeft niet lang aan z'n pik te sjorren.

Opa heeft nu een gigantische erectie en is klaar om het gemartelde meisje nog meer te misbruiken. Eindelijk voelt ze de keu uit haar gepijnigde kutje glippen en kan ze even bijkomen.

Ze is zó moe en wil gewoon slapen, het kan haar niet meer schelen wat die ouwe zak te melden heeft en eventjes zakt ze weg in haar eigen wereldje. Opa schept wat geil op van de vloer en smeert het op zijn pik.

De paarse grote eikel glimt van haar vocht en donkerblauwe aders zijn nu goed te zien op de bleke neukstaaf waarmee zijn kleindochter voor het eerst bewerkt gaat worden. Henry haalt een nóg afzichtelijkere lul uit zijn broek en aait ermee over de natte wangen van het bewusteloze meisje.

De prop gaat eruit en langzaam glipt een zurige piemel tussen haar lippen. Zachtjes stoot Henry met zijn grijsbehaarde ballen tegen haar gezicht, maar ze is te ver heen om het te merken. Opa kijkt nog een keer naar de glimmende rode heerlijkheid die hem wacht en drukt zijn stormram tegen de ingang van haar kutje. Hij pakt haar middel stevig vast en zet zich af. Hij ramt 'm in één keer diep in haar buik. Arme Nina, zo wreed schrikt ze wakker door de pijnlijke gruwel die ze nu meemaakt.

Ze probeert het uit te schreeuwen maar de inmiddels hardgeworden pik van een razendgeile Henry stoot nu diep in haar keel en haar mislukte krijsen zet zich snel om in kokhalzen. Haar wijdgesperde ogen spreken boekdelen en het enige geluid dat ze kan maken is gorgelen en slikken. Ze snakt door haar rode neusje naar lucht terwijl Henry rijkelijk z'n voorvocht in haar mondje loost. Het is misselijkmakend, het zoutige vocht dat ze moet inslikken om niet te stikken terwijl die ruwe bungelende zak tegen haar gezicht aankletst.

Maar lang niet zo misselijkmakend als de pijn die ze moet verduren van opa's piemel die genadeloos op haar in blijft beuken. Opa heeft lang geen poesje mogen voelen, en nu hij deze kans krijgt met zo'n heerlijk jong weerloos lichaam zal hij geen moeite achterwege laten om het onderste uit de kan te halen.

Hij penetreert zijn snotterende kleindochter keer op keer, en telkens als hij bijna komt trekt hij even terug om haar kutje te vingeren zodat ze geen rust krijgt terwijl hij op krachten komt. Hij gunt haar lichaam geen pauze, de oude man is een doorgewinterde viezerik die niet weet van ophouden. Dit heeft ergens toch wel effect op Nina, ze voelt haar poesje wennen aan die piemel die haar eerst zo openscheurde. Ze stopt met snotteren en probeert zich dit keer te concentreren op het gevoel in haar grotje.

De rand van opa's eikel en de aders op zijn dikke lul lijken de wanden van haar vagina nu te masseren. Ze laat zich nu ontspannen door opa naaien en geniet stilletjes. Opa en Henry zijn ook stil, ieder concentreerd zich nu op z'n eigen orgasme.

Het enigste geluid dat nu overheerst is het soppen van opa's harde lul in Nina's gezwollen kutje. Oppeens beginnen opa en Nina te kreunen, haar wanden spannen nog strakker samen om zijn kneiterharde pik. Ze komt weer, nu voor het eerst door een echte lul.

Hiertegen kan opa niks meer beginnen, ook hij moet nu echt komen en hij begint zich wezenloos uit te leven op het reeds kloppende kutje van Nina terwijl Henry haar heupen in bedwang houdt. Wim vervolgde;" oh , zal ik voor jou ook wat lekkers halen? Ik hoorde hakken aan komen lopen. Wim stelde me Ilse voor, zonder dat ik ook maar iets van haar kon zien. Hij zit vast de kan je toch niets doen. Verderop hoorde ik Nina vragen: Wetende dat Wim nu naar mijn naakte Wendy toeliep waarschijnlijk met zijn enorme erectie recht vooruit, maakte me gek van geilheid.

Ik voelde dat ik een stijve kreeg, die tegen het kutje en kontje van de vrouw drukte die op mijn schoot zat. Ik slikte en probeerde met mijn bekken te stoten zodat mijn kleine eikel in de kut van de vrouw zou stoten.

Mmmmmm Gefocust op haar zuigen aan mijn pikkie schrok ik opeens toen ik een keiharde gil hoorde. Ik was de enige die niets zag, ik moest het doen met het commentaar van de kijkers. Aan de gillen van Wendy hoorde ik dat ze bijna klaarkwam. Net toen ik wist dat Wendy ging ontploffen hoorde ik Wim hard grommen. Hij spoot zich leeg in de grote hete kut van mijn eigen vrouw Verslagen zat ik in de stoel. Als vanuit het niets hoorde ik in mijn oor Daarna liep langzaam ons huis leeg en deed Nina bij mij en bij Wendy de blinddoeken af.

We keken elkaar aan, Wat hadden we genoten De dagen na het feest gingen in een roes voorbij. Genoot na van de gil van Wendy die de enorme lul van Wim ontving terwijl ze weerloos in de boeien hing, midden in onze kamer.

Maar vooral genoot ik van mijn rol als cuckold. Als man die erbij was terwijl zijn vrouw genomen werd. Dat smaakte naar meer. Voorzichtig polste ik Wendy tijdens gesprekken, en ook zij gaf ruiterlijk toe dat ze zich voor het eerst van haar leven echt had laten gaan. Geil had genoten van seks, van de dikke paal van Wim. Ik weet dat mijn pik met 14 cm niet bijzonder groot is , maar hij voldeed altijd Wendy gaf toe dat ze al jaren een enorme dildo gebuikte tijdens het masturberen.

Nog nooit had ik die gezien. Toen ze hem blozend tevoorschijn haalde schrok ik. Ik schatte de omvang van een bierflesje en 28 cm lang. Daarna neukte ze zichzelf klaar. Geen wonder dat mijn pikkie haar niet maximaal vulde.

Van de dildo kwam het gesprek natuurlijk al gauw op Wim, die qua omvang een vergelijkbare pik had. Ik had deze tijdens het douchen na het voetbal alleen slap gezien en toen was het al een enorme worst tussen zijn benen. Wim was toen bovendien 16 of 17 jaar. Nu met zijn 32 jaar was zijn neuklul waarschijnlijk op volle sterkte. Als vanzelf kwam natuurlijk de vraag naar voren of Wendy nogmaals door de enorme paal gevuld zou willen worden.

Schuchter knikte Wendy 'ja". Toen ik daarbij aangaf heeeeel graag van dichtbij te willen kijken was een smsje naar Wim het logische gevolg. Ik sprak met Wim af en vertelde hem van onze ideeën. Natuurlijk was Wim wel te porren voor deze uitnodiging, al moest hij wennen aan het idee dat ik vlak naast hen toekeek. Een mooie zomeravond werd uitgekozen om onze fantasie in vervulling te laten gaan. Op de avond nodigden we Wim uit voor eten allereerst. Ik zou koken en terwijl Wim en Wendy buiten genoten van een wijntje was in in de keuken bezig.

Door het raam heen zag ik ze beide lachen en praten. Ik serveerde de soep. Wendy vroeg me terug te gaan naar de keuken en een schortje voor te doen. Ik werd al aardig in mijn rol gedwongen, dat was wel duidelijk.

Ik kwam terug, met schort, waarop Wim zei: Daar ging ik weer met de soep. Toen ik voor de derde keer langs Wim liep, nu met alleen een schort aan en schoenen tikte Wim me hard tegen mijn blote kont tijdens het voorbij lopen. Ik moest gaan zitten aan het einde van de tafel en zag Wendy en Wim genieten van de soep. Zo volgden ook de volgende gangen en toen Wim vergenoegd achterover leunde en aangaf vol te zitten, nam Wendy het woord: Wendy liep naar boven en voor ik het wist had Wim zijn broek open en hing zijn grote gezwollen slappe lul voor me klaar.

Als vanzelf zakte ik op mijn knieën en voorzichtig stak ik mijn tong uit. Toen de paal half stijf stond, besloot ik mijn natte lippen vol om de staaf heen te schuiven. Met mijn hand probeerde ik beide ballen vast te houden. Deze waren echter zo groot dat ik iedere bal apart moest strelen. Wim genoot en ik merkte niet dat Wendy teruggekomen was en achter me op de tafel was gaan liggen. Zo plots als mijn pijpbeurt begon, zo plots duwde Wim me weg. Haar klit was groot, als haar tepels en Wim nam plaats voor haar.

Ik pakte als vanzelf zijn eikel vast en streelde met de onwijs grote knop Wendy's natte kut. Wendy smachtte naar de dikke neukpik, maar Wim bleef staan. Hij liet haar smeken, draaien met haar bekken. Wim keek me aan en vroeg me of ik dicht genoeg bij zat om de te zien hoe zijn pik in haar neukgrot zou verdwijnen. Ik zat kwijlend en met grote ogen te kijken. Dat was wat Wim nodig had, en hij plante zijn handen op haar heupen. Toen stootte hij de volle lengte in haar zeiknatte kut.

Haar schaamlippen werden uitelkaar geduwd, Wendy slaakte een kreet en begon te kreunen. Ahhh jezus Neuk me! Zo hard als je kan. Laat Henkie maar zien wat neuken is!

Wim begon haar wild te neuken, steeds harder stootte hij zijn enorme lul in Wendy's kut. Wendy begon met haar ogen te draaien en het leek wel of ze van de wereld raakte van genot. Wim's enorme ballen kletsen tegen Wendy haar billen wanneer zijn hele worst tegen haar baarmoeder ramde. Wendy gilde het nu uit van genot en kwam keer op keer klaar. Wim haalde zijn pik helemaal uit haar opengeneukte kut. Kijk maar eens goed Henkie wat ik met je vrouw haar kut heb gedaan.

De kut van Wendy stond helemaal open, een groot opengeneukt gapend gat. Ohh jezus dacht ik. Wim sloeg zijn harde snikkel tegen mijn wangen. Ja, Henkie dit is wat je vrouw bij jou tekort komt. Komop opstaan Henkie beval Wim mij. Stop je kleine pikkie maar even in haar opengeneukte kut. Dan mag je de ruimte even voelen. Mijn pikkie verdween gewoon in Wendy haar kut, zonder enige moeite floepte hij in haar grote kut. Ik keek Wendy aan en zag dat ze niks voelde van mijn pik. Wendy begon te lachen..

Hahaha ja Henkie je pikkie is te klein, veels te klein. Mijn pikkie verzoop in haar grote gat. Henk je kan wel stoppen hoor zei Wendy, ik heb niet het idee dat er iets in mijn kutje gebeurd.

Ik haalde mijn pik eruit. Wim lachte en zei, zal ik je vrouw maar weer gaan neuken! Volgens mij verlangt ze weer naar een echte pik.

Ja, lachte Wendy, Komop Wim neuk me. Met een kreun van Wendy, pompte Wim zijn worst in haar spleet. Wendy begon direct te kronkelen en kreunen. Wim begon haar steeds harder te neuken. Ik zag hoe Wendy weer begon lkjlaar te komen op zijn pik. Steeds wilder werd ze nu geneukt. Wendy raakte weer van de wereld en zuchte en kreunde "Ohh Wim, ik wil dat je me volspuit" Ik wil je zaad voelen spuiten diep in mijn kut. Wim neukte haar nu als een wilde. Wendy schreeuwde het uit, Ohhh Ja, spuit me vol met je hete zaad!

Wims lul werd nog groter, ik zag hoe zijn ballen begonnen te schokken. Met lange diepe halen neukte hij mijn vrouws kut. Wim gromde, ik zag hoe hij diep in Wendy zijn zak begon leeg te spuiten. Wendy draaide met haar ogen en kreeg weer een spetterend orgasme.

Wim bleef zijn grote pik maar leegspuiten, straal naar straal werd er in haar kut gespoten. Wim haalde heel langzaam zijn nog stijve lul uit haar kut. Hier komen Henkie, je mag haar kut schoonmaken. Ik keek naar haar opengeneukte, vuurrode kut. Het zaad van Wim glinsterde diep van binnen. Wendy deed haar benen in haar nek, zodat er een gat vol met zaad voor me klaarstond. Ja, slurpen maar Henk, zei Wim. Ik ging met mijn lippen er naar toe en begon haar leeg te drinken.

Het sperma van Wim smaakte zout en puur mannelijk. Een lange sliert zaad zoog ik naar binnen en ik slikte en slikte. Er leek geen einde aan te komen, zoveel had hij in Wendy gespoten.

Escort service gelderland ik zoek een meesteres

Dat vond Nina een belabberde reden en ze bood dan ook aan dat ik na afloop bij haar kon douchen. Dit vond ik wel een goed idee en zegde toe dat ik mee zou gaan. We spraken af dat ik mezelf aan zou kleden en wat zou eten, waarna we samen op de fiets zouden stappen. Ik deed de deur dicht en ging naar mijn slaapkamer, waar ik mijn nachthemd en slipje uittrok. In mijn nakie pakte ik mijn fietstenue en een sportbeha uit de kast.

Een slip pakte ik niet, want onder een fietsbroek draag je die niet. Ik trok de broek over mijn blote billen en voelde het zeemleer tegen mijn kutje kriebelen. Dat was altijd een lekker gevoel. Vervolgens trok ik mijn beha aan en deed mijn wielershirt er overheen. Nadat ik een broodje had gegeten, pakte ik schone kleren, mijn helm en mijn fietssleutel en ging naar beneden.

Ik belde aan bij Nina en zij deed open met haar helm in de hand. Ik legde mijn schone kleren bij haar binnen en samen liepen we naar de gezamenlijke berging. We pakten onder mountainbike, zetten onze helmen op en reden in een redelijk tempo in de richting van het bos.

Na een klein kwartiertje waren we aan de rand van het bos. Onderweg hadden we gebabbeld over koetjes en kalfjes en ook had Nina mij uitgedaagd. Wie het eerste door het bos heen was, zou als eerste mogen douchen.

Dat douchen zou zeker nodig zijn, want het had behoorlijk geregend die nacht. Daardoor stonden er nog best wel wat plassen en in het bos zorgde dat voor modderige paden. Ik telde af en we spurtten het bos in.

Nina nam een kleine voorsprong, maar ik wist dat dat niet lang zou duren. Ze ging altijd te hard van stapel en halverwege het bos kon ik haar inhalen. We snelden over de bospaadjes en de modder spetterde alle kanten op. We werden er behoorlijk vies van. Expres reed ik door alle plassen heen, waardoor er een behoorlijk moddergordijn achter mijn fiets ontstond en Nina nog vuiler werd dan ze al was. Ik kwam als eerste het bos uit en even later stond Nina weer naast mij. We zaten allebei van top tot teen onder de modder en besloten dan ook om weer terug naar huis te rijden.

Eenmaal teruggekomen, zetten we onze fietsen in de berging en gingen naar binnen. Nina opende haar appartement en ik liep meteen naar de badkamer, waar ik mezelf begon uit te kleden. Ik mocht immers als eerste onder de douche. Ik had mijn schoenen, sokken en shirt al uitgetrokken, toen Nina de badkamer binnenstapte. Ik ging gewoon door en trok mijn beha uit. Nina gaf mij een handdoek en begon zichzelf ook uit te kleden. Ze wilde niet in haar vieze kleren op de bank gaan wachten tot ik klaar zou zijn en wilde een joggingpak aan gaan trekken.

Ik trok mijn fietsbroek uit en stond nu in mijn blote poesje in de badkamer van Nina, die ondertussen ook steeds bloter werd. Ik stapte onder de douche en draaide de kraan open toen ik me realiseerde dat Nina met vuile armen en benen in haar joggingpak zou gaan.

Ook haar gezicht en haren zaten helemaal onder de modder. Nina droeg alleen nog haar sportbeha en maakte aanstalten om de badkamer te verlaten. Ik bekeek haar blote kont en haar vieze haren, armen en benen en vroeg haar toen of ze er bij wilde komen staan, anders zou haar joggingpak ook nog vies worden.

Dit was niet tegen dovemansoren gezegd en snel trok ze haar beha uit. Ze stapte de douchecel in en zei mij dat ze dan wel een andere prijs voor mij in gedachten had.

Snel spoelde ze de modder van haar gezicht, waarna ze voor mij knielde. Met haar handen pakte ze mij bij mijn billen en met haar mond ging ze op zoek naar mijn klitje. Ik had ondertussen de modder al uit mijn haren gespoeld en ook mijn gezicht en armen waren schoon.

Met mijn benen kon ik nu niet verder, maar dat vond ik geen enkel probleem. Nina was mij heerlijk aan het likken en ik probeerde haar haren zo goed als mogelijk schoon te spoelen met de douchekop. Af en toe moest ze even naar adem happen als er teveel water langs mijn buik richting mijn sneetje liep. Met mijn handen kneedde ik mijn borsten. Mijn tepels waren keihard en mijn ademhaling werd sneller. Ik voelde een heerlijk orgasme naderen en Nina bleef bijna onverstoorbaar mijn klitje likken.

Niet veel later kwam ik dan ook gillend tot een geweldig hoogtepunt. Mijn sappen sproeiden mijn kutje uit en dit was voor Nina het teken dat ze goed werk had geleverd.

Ze stond weer op en gaf me een lekkere lange tongzoen, waarna we elkaar verder schoon wasten. We stapten net onder de douche vandaan, toen de deurbel ging. Nina trok snel haar badjas aan en verliet druppend de badkamer om de voordeur open te gaan doen. Ik begon mezelf af te drogen en hoorde een mannenstem vragen of hij even mocht douchen.

Nina vond dit geen probleem, maar zei wel dat ze zichzelf nog af moest drogen en dat er nog iemand in de badkamer zichzelf aan het afdrogen was. De mannenstem antwoordde dat hij het geen probleem vond om zich bloot te geven voor Nina en die andere persoon in de badkamer. Nina sprak op een licht verleidelijke toon dat zij daar ook niet mee zat, maar dat ze het wel even aan mij moest vragen. Toen begreep de man dat ik in de badkamer stond en zei hij dat zijn buurvrouw daar vast ook niet op tegen zou zijn.

Ik kreeg nu door dat de man Gert-Jan was en stemde toe. De badkamerdeur ging open en Nina stapte naar binnen. Ze werd gevolgd door Gert-Jan, die alleen nog een boxershort aan had. Ik stond daar in mijn nakie mezelf af te drogen en werd begroet door mijn buurman, die mijn naakte lichaam volledig in zich opnam.

Hij glimlachte goedkeurend naar mij, terwijl hij zijn boxer uittrok. Nina had haar badjas ondertussen weer uitgetrokken, want ook zij moest zichzelf nog afdrogen. Nu bekeek Gert-Jan haar van top tot teen, wat mij de kans gaf om mijn buurman eens goed te bekijken.

Ik had hem weleens gezien in een korte broek, maar dit was de eerste keer dat ik hem helemaal bloot zag. Zijn piemel mocht er best wezen en ik zag dat hij een beetje stijf werd. Dat was natuurlijk ook niet gek, want er stonden twee blote meiden tegenover hem. Gert-Jan stapte onder de douche en draaide de kraan open. Aangezien hij met zijn rug naar ons toe stond, zag hij niet dat wij zijn achterkant stonden te bekijken.

Nina was nog niet eens begonnen met afdrogen. Met een geile blik in haar ogen keek ze naar mij. Ik begreep dat ze Gert-Jan wel wilde helpen met wassen. Ik wist eigenlijk niet goed wat ik moest doen en wilde mijn slipje aantrekken en de badkamer verlaten. Nina stond dit echter niet toe en trok het slipje uit mijn handen. Ze opende met een hand de douchedeur en stapte bij een verbaasde Gert-Jan onder de douche.

Met haar andere hand trok ze ook mij de douchecel in. De douchecel is maar klein en dus stonden we met z’n drieën dicht tegen elkaar aan gedrukt. Gert-Jan had geen tijd om nog langer verbaasd te zijn, want Nina had zijn licht stijve lul al in haar handen gepakt. Onze buurman kon dit wel waarderen en pakte Nina bij haar tieten. Ik stond achter hem en drukte mijn borsten tegen zijn brede rug, terwijl ik met mijn handen over zijn kont streelde. Dit werkte goed, want binnen de kortste keren was zijn paal op volle sterkte en stak hij hem bij Nina naar binnen.

Hij ging als een bezetene tekeer en neukte Nina in no-time naar een hoogtepunt. Ook hijzelf spoot zijn zaad al snel over Nina’s tieten. Ik stond er een beetje bij als het derde wiel aan de wagen. Ik had dan al wel een hoogtepunt beleefd, maar wilde ook graag de stijve pik van mijn buurman in me voelen.

Daarom besloot ik tot actie over te gaan. Nina had de sproeier uit de houder gepakt en spoelde het zaad van haar borsten. Dit droop via haar buik en haar kutje in de douchebak. Gert-Jan stond nog wat bij te komen met een half slappe lul, waar nog een druppel sperma aan hing. Ik liet mezelf op m’n knieën zakken en likte de druppel van zijn penis.

Vervolgens nam ik zijn lid in mijn mond en begon hem stijf te pijpen. Nina had zichzelf ondertussen schoongespoeld, gaf Gert-Jan een zoen op zijn mond en aaide mij over mijn hoofd toen ze de douchecel verliet. Ik pijpte rustig door en voelde dat het vlees in mijn mond weer op oorlogssterkte was. Ik stond op en duwde de stijve van mijn buurman mijn natte grotje in. Gert-Jan begon langzaam te stoten en voerde het tempo steeds verder op. We hoorden de deur van de badkamer dicht gaan en concludeerden dat Nina ons alleen had gelaten.

Wie had dat gedacht, dat ik met mijn buurman zou gaan neuken onder de douche van onze benedenbuurvrouw.

Ik genoot van de vrijpartij en voelde een orgasme opkomen. Ook Gert-Jan zei dat het begon te borrelen in zijn ballen. Hij gaf nog een paar flinke stoten, wat resulteerde in een geile douche uit mijn zeiknatte kutje. Ondertussen spoot hij de inhoud van zijn zak over mijn buik en borsten. We genoten nog even na onder de warme douchestralen en wasten ons schoon.

Nadat we waren afgedroogd, stapten we in ons ondergoed de badkamer van Nina uit. Terwijl we onszelf aankleedden, vroeg de gastvrouw of we genoten hadden van haar douche en of we een kopje thee lusten.

Op beide vragen konden we een bevestigend antwoord geven. Zo bespraken we onder het genot van de thee dat we er alledrie van genoten hadden, maar dat het bij deze ene keer moest blijven. Wat zouden de andere buren wel niet van ons moeten denken? Eigenlijk maakten we ons daar niet druk over en hielden een fijne herinnering over aan deze dag.

Een paar weken later ging ik in mijn eentje fietsen in het bos. Haar bh omsloot haar borsten. Ze had geen grote borsten , eerder klein dan groot en Otto vond ze nu al mooi. Haar tepels prikten door de bh heen en zorgden voor vooruitgestoken puntjes, hetgeen aangaf dat ook Nina opgewonden geworden was.

Trek je boxershort uit! Otto wilde wat zeggen, maar was eigenlijk stomverbaasd. Ze had hem te pakken. Want als hij de opdracht weigerde, moest hij ook zijn boxershort uittrekken. Hij lachte, stond op en zei: Hij liet zijn boxershort zakken. Nina ging er eens goed voor zitten. Ze zag dat ie bezig was stijver te worden, Otto kon zijn opgewondenheid niet bedwingen. Aan de bovenkant was kroezend donkerblond schaamhaar te zich.

Maar voordat Nina alles écht goed had kunnen bekijken, was Otto al gaan zitten. De ban was gebroken, het sein gegeven. Otto kroop naar Nina toe, die zich omdraaide. Otto trilde een beetje toen hij onhandig de sluiting van de bh los maakte. Nina draaide zich weer om en Otto zag haar borsten. Ze waren toch nog groter dan hij dacht en haar zachtrode tepels staken uitdagend naar voren. Zijn mond bewoog naar de hare en hij duwde zijn lippen zachtjes op die van haar.

Voorzichtig duwde hij zijn tong naar voren en hij voelde haar tong, zacht, vochtig, die teder heen en weer bewoog. Hun tongen wreven langs elkaar, eerst zacht, toen harder en vuriger en Otto voelde zichzelf erg opgewonden raken. Ze voelde zijn penis tegen haar bovenbeen stijf worden.

Otto verplaatste zijn mond naar haar wang, en gaf haar kleine kusjes, terwijl hij met zijn linkerhand over haar linkerborst wreef. Hij kneep zachtjes met duim en wijsvinger in haar tepel, wat zij direct beantwoordde met een licht gekreun. Hij likte met zijn tong aan haar oorlel, iets wat haar duidelijk opwond. Haar hand zocht en vond zijn penis en langzaam begon ze die te masseren.

Otto zakte verder naar beneden met zijn hand tot zijn hand op haar string lag. Hij voelde langzaam en voorzichtig tussen haar benen en merkte dat de string vochtig geworden was. Hij wreef over de stof heen en Nina beantwoordde dat met een snellere pompbeweging van haar hand.

Lichtjes masseerde hij haar. Hij voelde zich meer en meer opgewonden worden, Nina begon luider en luider te hijgen, haar lichaam kronkelde heen en weer. Ze voelde zijn vingers in haar en werd langzaam naar een hoge berg gevoerd. Hier had ze lang op gewacht, en nu wilde ze nog maar één ding: Otto strekte zich uit om de condoom te pakken. En toen hij de lade opendeed, schrok hij wakker van de deurbel.

Otto was verbaasd en kwaad tegelijkertijd en had zich nog nooit zo snel aangekleed. Nina was nóg eerder aangekleed dan Otto en rende naar de intercom.

Ze gaf Otto snel een kus, duwde hem naar buiten en zei: Voordat Otto het wist, stond ie weer op straat… Nina lag op bed. Ze dacht aan Otto die ze de avond daarvoor weg had moeten sturen omdat haar ouders onverwachts op visite kwamen. Nina dacht aan Otto en fantaseerde over hoe de avond verder had kunnen gingen. Otto die haar string uitdeed en vervolgens zichzelf uitkleedde.

Naakt lagen ze naast elkaar op bed in haar fantasie. Zijn hand gleed af naar tussen haar benen. Ze voelde zijn hand over haar schaamhaar glijden, langzaam naar beneden, waar haar schaamhaar ophield en haar schaamlipjes smachtend wachtten. Ze voelde hoe zijn vinger over haar lippen gleed. Voorzichtig duwde Otto zijn vinger naar binnen. Iets te snel naar haar gevoel, want aan de ene kant wilde ze eerst nog meer opgewonden werden.

Maar aan de andere kant was ze inmiddels al zo geil, dat ze het ook wel lekker vond. Ze hoorde soppende geluidjes in haar fantasie en werd heter en heter. In werkelijkheid had Nina inmiddels haar t-shirt uitgetrokken en wreef met haar handen over haar stijf geworden tepels. Ze voelde zich in het echt ook nat en opgewonden werden en duwde haar rechterborst naar boven, zodat ze met het puntje van haar tong over haar eigen tepel kon likken. Ze gooide haar benen in de lucht en trok snel haar string uit.

Haar handen gleden onmiddellijk omlaag. Met haar linkerhand duwde ze haar schaamlippen van elkaar. Haar rechterwijs- en middelvinger stak ze in haar mond en maakte ze nat. Vervolgens wreef er ze langzaam mee over haar kittelaar. Ze begon direct zacht te hijgen. Wat een heerlijk gevoel… Ze dacht aan Otto die haar vingerde, terwijl ze zichzelf langzaam gek maakte met langzame rondjes te wrijven langs en over haar klitje.

Heen en weer, heen en weer. Ze werd steeds opgewondener, steeds natter, heen en weer, langzaam duwde ze haar lange slanke middelvinger naar binnen. Ze was kletsnat en heel geil…Toen ze zo een tijdje bezig was, pakte ze haar vibrator erbij en ging op haar knieën zitten en duwde de vibrator tussen haar benen voorzichtig naar binnen, het ging soepel, ze was zo nat en zo opgewonden.

Ze veerde op en neer en af en toe gleed ze met haar lange slanke vinger over haar nu hard geworden klit. Het hoefde echt niet lang meer te duren voor ze klaar zou komen. Ze dacht weer aan haar fantasie over Otto, hoe hij zijn lul in haar geschoren kutje stak en hoe hevig hij tekeer ging en zo deed zij dat ook met haar vibrator, heel snel en dan weer langzaam, zodat ze weer even op adem kan komen. Toen steeg de spanning en voelde ze dat ze het niet meer kon onderdrukken en ze duwde de vibrator zo diep als ze kon naar binnen en streelde haar klitje totdat ze gillend klaarkwam.

Ze haalde de vibrator uit haar kutje en spoelde hem af en dook zelf ook maar gelijk onder de douche. Toen ze net onder de douche stond en haar haar aan het wassen was ging de telefoon. Ze was helemaal kletsnat en pakte snel een handdoek en liep naar de telefoon. Haar haar drupte op de vloer, terwijl ze de telefoon oppakte. Gelijk was Nina weer bij haar positieven. Hij wilde graag weer met haar afspreken, maar nu bij zijn huis, hij was vrijdagavond alleen thuis.

Dat klonk Nina als muziek in de oren. En zo werd het vrijdag. Ze hadden om De avond vloog voorbij en het eten was heerlijk. Nina was op van de zenuwen en ze zag dat Otto ook behoorlijk gespannen was.

Toen ze bij hem thuis waren aangekomen stelde ze voor om samen een drankje te nemen om een beetje in de stemming te komen. Na twee drankjes waren ze beiden al wat rustiger en Otto vroeg of Nina het goed vond om naar zijn slaapkamer te gaan. Ze stemde toe en volgde hem de trap naar zijn kamer. Hij had zijn kamer heel romantisch aangekleed met een aantal kaarsjes en een zwoel muziekje, Nina was helemaal overdonderd en voelde dat ze hierdoor zelfs al opgewonden raakt.

Hij gaf Nina een zoen die overliep in een hevige tongzoen. Hij trok voorzichtig haar topje uit… Zijn handen gingen naar haar borsten. Hij boog zijn hoofd voorover en likte met zijn natte tong over haar stijf geworden tepels. Langzaam ging zijn tong naar beneden, tussen haar beide borsten door naar haar navel. Haar draaide met zijn tong rondjes in haar navel. Nina werd steeds geiler. Hij daalde nog verder af, totdat hij bijna bij haar spijkerbroek was.

Met zijn handen knoopte hij de broek los die op de grond plofte. Nina trok hem weer overeind. Ze plaatste haar lippen op de zijne. Hun tongen raakten verstrikt in een woeste worsteling. Nina beet zachtjes op zijn lippen. Ze werden beiden heter en heter. Ze voelde zijn handen op haar billen heen en weer wrijven. Hij kneep er zachtjes in en duwde ze voorzichtig van elkaar. Weer ging hij omlaag met zijn mond. Kleine kusjes over haar kin, haar hals, haar borsten, haar tepels, haar navel, op haar string.

Behendig trok hij haar string uit en kuste haar schaamhaar. Ze kneep in zijn tepels en Otto glimlachte. Plots duwde ze hem op het bed en ging op haar knieën aan weerszijden van zijn benen zitten.

Ze maakte zijn riem los en trok zijn gulp open. Toen stond ze weer op en met 1 ruk trok ze aan de pijpen zijn broek uit. Achter de boxershort was duidelijk zijn lul te zien. Ze wreef over de stof en voelde hem nog harder werden.

Langzaam trok ze de boxershort uit en ging op haar knieën tussen zijn benen zitten. Met haar rechterhand pakte ze voorzichtig zijn staaf vast en maakte op en neergaande bewegingen.

Voorzichtig duwde ze zijn lul omhoog tegen zijn buik en bracht haar mond naar zijn kaalgeschoren zak. Ze stak haar natte tong uit en likte zachtjes zijn ballen. Langzaam bewoog ze haar tong omhoog, langzaam, langs zijn hele lul omhoog tot op zijn eikel. Otto begon nog meer te hijgen. Een glinsterend nat spoor was te zien vanaf zijn ballen tot bovenop zijn lul. Voorzichtig duwde Nina de lul in haar mond. Met haar lippen omsloot ze zijn eikel en langzaam bewoog ze haar hoofd op en neer.

Zachtjes zoog ze op zijn pik, ze voelde wat voorvocht op haar tong druppen. Met haar tong draaide ze om zijn eikel en weer deed ze haar mond om zijn lul. Ze zoog wat harder nu. Met haar rechterhand maakte ze masserende bewegingen onderaan zijn lul. Terwijl Otto hijgde en kreunde, voelde Nina zichzelf nat werden. Het vocht droop langs de binnenkant van haar dijen. Haar hoofd ging sneller op en neer en haar lippen gleden over zijn harde stang, van onder naar boven, sneller, natter, ze liet de eikel uit haar mond ploppen.

Slierten vocht bleven hangen tussen zijn eikel en haar tong. Ze zoog ze weer naar binnen en begon weer te pijpen. Ze voelde zijn hete lul kloppen in haar mond.

Haar middelvinger ging snel op en neer over haar hard geworden klit. Ze duwde haar middelvinger in haar soppende kut, sneller en dieper. Nina stopte en gleed met haar tong omhoog. Ze zoog op zijn tepels en beet er in. Toen richtte ze zich op en ging met haar knieën aan weerszijden van zijn hoofd zitten. Otto keek recht in haar smachtende en van vocht glinsterende kutje… Hij zag duidelijk hoe geil ze was.

Hij zag hoe zweetdruppeltjes glinsterden op haar borsten. Haar tepels staken recht vooruit. Langzaam wreef Nina met haar handen over haar tieten. Voorzichtig duwde hij met zijn linkerhand haar lippen uiteen, zodat haar clitoris goed zichtbaar werd. Langzaam wreef hij met zijn vinger over haar klit. Nina begon te hijgen en leunde voorover, met haar handen op het hoofdeinde van het bed steunend. Met één hand duwde Otto behendig met duim en middelvinger haar kutje uiteen, terwijl hij met zijn wijsvinger haar klitje stimuleerde.

Toen duwde hij zijn rechter middelvinger langzaam naar binnen. Soepeltjes gleed hij er in, want Nina was ontzettend nat geworden. Snel bewoog hij zijn vinger op en neer. Nina begon harder te hijgen.

Otto stak zijn tong uit en likte voorzichtig over haar schaamlippen. Nina sidderde en zweetdruppeltjes gleden langs haar tepels, over haar buik naar beneden. Deze werd hard en stijf.

Haar zalmrode kutje werd natter en natter. Wat een heerlijk gevoel! Ze werd heter en heter en begon zachtjes te kreunen. Otto duwde haar van hem af en duwde haar op haar rug.


stijve klit geile nina

Nina kreeg een kriebel in haar onderbuik en gaf even een siddering, waarop opa een gluiperig lachje toonde. Nina kreeg een blosje op haar wangen en schaamde zich voor haar onterrechte argwaan, ze dacht dat ze haar pijn zouden doen, maar dit deed geen pijn.

Het was een vreemd gevoel, maar pijn deed het niet. Ik heb het al zo warm. Hij betaste haar lipjes en friemelde met zijn vinger ertussen tot hij haar klitje gevonden had. Nina vond dit een vreemd onderzoekje, nog steeds wist ze niet wat de bedoeling van die dikke vinger tussen haar strakke lipjes was. Opa bleef met met zijn vingers over het clitje draaien totdat het voelbaar groeide. Het werd vochtig, Nina voelde het en begon ongemakkelijk te worden.

Ze begreep er niks van, waar kwam dat slijmerige gevoel tussen haar lipjes vandaan? Het voelde zo vies, maar toch ook een beetje alsof het niet mocht stoppen Nina was nog nooit beroerd, zelfs niet door zichzelf.

Nog nooit heeft ze een seksuele prikkeling gevoelt, daar was ze te jong voor. Opa had het nu ook door, dit maagdelijke kutje was nog nooit nat geweest, dit vocht was haar eerste geil. Hij werd zo gretig dat hij haar slipje nu als een wildeman naar beneden trok, om het bewijs van zijn vermoeden te zien. Meteen werden de benen nu nog wijder uit elkaar getrokken zodat alles goed bekeken kon worden.

Verlekkerd keken de twee oude snoeperds nu naar de glimmende clitoris die tussen de gezwollen roze lipjes te zien was. Het uitzicht op haar roze gloeiende bloemetje deed hun harige hangende ballen haast exploderen. Opa vroeg zonder op te kijken aan Henry "Heb je welleens de eerste sappen van een jong kutje geproefd?

Opa bracht zijn rimpelige vinger trillend naar haar poesje toe om 'm in het glibberige slijm te dopen zodat hij kon proeven hoe lekker zijn kleindochter was. Ondertussen probeerde Nina te kijken wat er te zien en te proeven viel, maar ze kon niet over haar omhooggeschoven hemdje heen kijken omdat ze zo uitgestrekt lag dat ze zich niet kon oprichten.

Ze voelde wel hoe opa zijn vinger door haar spleetje heen haalde en ze zag hoe hij de slijmerige vinger smaakvol in zijn mond stak. Toe maar henry, proef maar hoe zoet. Hij gromde tevreden en begon nog harder over de bult in z'n broek te wrijven.

Nina wilde ook zo graag proeven, en waarom niet? De oude mannen leken het erg lekker te vinden, en het was ten slotte háár sap. Dus vroeg ze "Opa? Mag ik ook proeven? Nina vond het allemaal heel interessant. Het was wel niet zo zoet als snoepgoed, maar toch verrassend zoetig voor iets dat zomaar uit haar lichaam kwam. Na het proeven vond opa dat het tijd was om verder te gaan. Hij pakte meer touw en knoopte die om de poten van de tafel, daarna maakten ze elk van de uiteinden vast aan haar enkels en trokken de touwen aan totdat haar benen niet verder konden spreiden.

Nu hadden de perverselingen hun handen weer helemaal vrij en beschikbaar voor andere doeleinden. Nina werd weer nerveus en begon instinctief te kronkelen, een nutteloze poging om los te komen. Henry ging snel verder met haar kleine borstjes te bewerken terwijl hij met de andere hand haar onrustige middel tegen de tafel drukte.

Opa ging voor het kale kutje zitten en trok de lipjes ver uit elkaar. Hij nam zijn kunstgebit uit en likte aan haar gezwollen knopje terwijl hij met een vinger over haar ongerepte kutgaatje masseerde. Nina kon het niet laten om en liet een zucht ontsnappen opa zag dit als een teken om voorzichtig het topje naar binnen te duwen.

Het ging erg moeizaam, hoe nat het gewillige kutje ook was. Hij had iets gladders en smallers nodig. Hij pakte een keu en hield de smalle top tegen haar gaatje aan, klaar om naar binnen te gaan. Henry hield nu haar gezwollen kutlipjes goed open zodat alles goed gezien kon worden.

Nina zag helemaal niks. De top werd in het nauwe gaatje gepropt en opa schoof de keu verder erin. Het ging moeiteloos, de keu was glad en het gaatje lekker ingevet met haar eigen geil. Nina kreunde, dit voelde heerlijk, dit gevoel was zo bevrijdend. Opa duwde de keu langzaam naar binnen tot hij niet meer verder kon.

Omdat deze kant van de keu zo smal was bleef haar maagdenvliesje nog intact. Maar Nina kon geen genoeg krijgen van deze nieuwe sensatie, ze kreunde naar meer en dat kreeg ze.

Opa bewoog de keu nu steeds sneller op en neer, in razensnel tempo glibberde de keu in en uit haar jeukende kutje. Ondertussen vingerde Henry haar klitje in het tempo van de keu. De aanblik op dit kind dat haar onschuld verloor was heerlijk. Henry voelde het klitje kloppen en ook opa zag dat Nina haar eerste orgasme zou gaan krijgen.

Nina schrok wakker uit haar geile roes en keek verbaasd naar opa, die nu de andere kant van de keu naar haar smachtende gaatje mikte, en weer hielp Henry door de lipjes van het strakke kutje goed open te houden. Het rubberen handvat was een stuk breder met ribbels eromheen en een stomp uiteinde.

Opa duwde deze tegen het gaatje aan en voelde de weerstand van het ongebroken maagdenvlies. Nina kreeg een rood hoofd, ze had gemengde gevoelens; het verlangende gevoel in haar hete kutje dwong haar om gevuld te willen worden, maar het object waarmee dat moest gebeuren leek niet te passen.

Opa duwde weer, en weer, steeds harder, hij bleef maar duwen tot Ze voelde iets scheuren en er ging een steek door haar kutje heen. De tranen sprongen in haar ogen en ze kon een kreet van de plotselinge pijn en schrik niet bedwingen. Zijn medeleven bleek niet oprecht te zijn want meteen deed hij weer een prop in haar mond om ongestoord verder te kunnen gaan met de bezoedeling van zijn eigen kleindochter.

Dikke tranen van pijn en vernedering rolden over haar rode wangen terwijl opa het handvat ribbel voor ribbel steeds dieper erin propte. Tergend langzaam werd het eruit getrokken en weer ingebracht.

Ook nu begon Henry haar klitje weer grondig te vingeren terwijl opa het tempo verhoogde. Nina raakte gewend aan de ribbels, dikte en snelheid van de stok die zo genadeloos haar maagdelijkheid wegnam. Opnieuw krijgt ze dat verlangende gevoel in haar kutje en het duurt niet lang of de pijn is verruild voor gulzigheid. Het gevoel in haar warme grotje bereikt nu een plateau.

Stilte voor de storm. Henry voelt dat haar inmiddels paarse klitje nu hevig klopt onder de ruwe wrijving van zijn middelvinger en ook opa houdt z'n adem in als hij haar schokkende heupen probeerd bij te houden met de keu. Haar eerste orgasme, het is een explosie. Wit schuim komt langs de ribbels sijpelen uit haar felroze kutje en druipt op de grond.

Gesmoorde kreten klinken door de prop heen en haar grote ogen rollen in hun kassen. Maar de keu is onvermoeibaar en stopt niet. Ze is waanzinnig geworden en kan niet meer verdragen. Het genot is teveel, haar poesje nu overgevoelig en het wordt ongemakkelijk maar ze kan niet anders dan onverstaanbaar smeken om genade.

Maar het is nog niet genoeg, opa wil kijken hoeveel het arme kind kan doorstaan voordat ze bewusteloos raakt. Henry neemt de keu over en stoot rustig door. Opa trekt z'n lul uit z'n broek. Een dikke slappe ouwemannen lul.

Hij slaat het slappe gevaarte tegen haar klitje en bij elke tik schokt haar lichaam en ze kronkelt in onmogelijke bochten voor iemand die zo strak vastgebonden is. Opa wordt nog geiler van het leed en hoeft niet lang aan z'n pik te sjorren. Opa heeft nu een gigantische erectie en is klaar om het gemartelde meisje nog meer te misbruiken.

Eindelijk voelt ze de keu uit haar gepijnigde kutje glippen en kan ze even bijkomen. Ze is zó moe en wil gewoon slapen, het kan haar niet meer schelen wat die ouwe zak te melden heeft en eventjes zakt ze weg in haar eigen wereldje. Opa schept wat geil op van de vloer en smeert het op zijn pik. De paarse grote eikel glimt van haar vocht en donkerblauwe aders zijn nu goed te zien op de bleke neukstaaf waarmee zijn kleindochter voor het eerst bewerkt gaat worden. Henry haalt een nóg afzichtelijkere lul uit zijn broek en aait ermee over de natte wangen van het bewusteloze meisje.

De prop gaat eruit en langzaam glipt een zurige piemel tussen haar lippen. Zachtjes stoot Henry met zijn grijsbehaarde ballen tegen haar gezicht, maar ze is te ver heen om het te merken.

Opa kijkt nog een keer naar de glimmende rode heerlijkheid die hem wacht en drukt zijn stormram tegen de ingang van haar kutje. Hij pakt haar middel stevig vast en zet zich af. Hij ramt 'm in één keer diep in haar buik. Arme Nina, zo wreed schrikt ze wakker door de pijnlijke gruwel die ze nu meemaakt.

Ze probeert het uit te schreeuwen maar de inmiddels hardgeworden pik van een razendgeile Henry stoot nu diep in haar keel en haar mislukte krijsen zet zich snel om in kokhalzen. Haar wijdgesperde ogen spreken boekdelen en het enige geluid dat ze kan maken is gorgelen en slikken. Ze snakt door haar rode neusje naar lucht terwijl Henry rijkelijk z'n voorvocht in haar mondje loost. Het is misselijkmakend, het zoutige vocht dat ze moet inslikken om niet te stikken terwijl die ruwe bungelende zak tegen haar gezicht aankletst.

Maar lang niet zo misselijkmakend als de pijn die ze moet verduren van opa's piemel die genadeloos op haar in blijft beuken. Opa heeft lang geen poesje mogen voelen, en nu hij deze kans krijgt met zo'n heerlijk jong weerloos lichaam zal hij geen moeite achterwege laten om het onderste uit de kan te halen.

Hij penetreert zijn snotterende kleindochter keer op keer, en telkens als hij bijna komt trekt hij even terug om haar kutje te vingeren zodat ze geen rust krijgt terwijl hij op krachten komt.

Hij gunt haar lichaam geen pauze, de oude man is een doorgewinterde viezerik die niet weet van ophouden. Dit heeft ergens toch wel effect op Nina, ze voelt haar poesje wennen aan die piemel die haar eerst zo openscheurde.

Ze stopt met snotteren en probeert zich dit keer te concentreren op het gevoel in haar grotje. De rand van opa's eikel en de aders op zijn dikke lul lijken de wanden van haar vagina nu te masseren. Ze laat zich nu ontspannen door opa naaien en geniet stilletjes. Opa en Henry zijn ook stil, ieder concentreerd zich nu op z'n eigen orgasme.

Het enigste geluid dat nu overheerst is het soppen van opa's harde lul in Nina's gezwollen kutje. Oppeens beginnen opa en Nina te kreunen, haar wanden spannen nog strakker samen om zijn kneiterharde pik. Ze komt weer, nu voor het eerst door een echte lul. Hiertegen kan opa niks meer beginnen, ook hij moet nu echt komen en hij begint zich wezenloos uit te leven op het reeds kloppende kutje van Nina terwijl Henry haar heupen in bedwang houdt.

Wim vervolgde;" oh , zal ik voor jou ook wat lekkers halen? Ik hoorde hakken aan komen lopen. Wim stelde me Ilse voor, zonder dat ik ook maar iets van haar kon zien. Hij zit vast de kan je toch niets doen. Verderop hoorde ik Nina vragen: Wetende dat Wim nu naar mijn naakte Wendy toeliep waarschijnlijk met zijn enorme erectie recht vooruit, maakte me gek van geilheid. Ik voelde dat ik een stijve kreeg, die tegen het kutje en kontje van de vrouw drukte die op mijn schoot zat.

Ik slikte en probeerde met mijn bekken te stoten zodat mijn kleine eikel in de kut van de vrouw zou stoten. Mmmmmm Gefocust op haar zuigen aan mijn pikkie schrok ik opeens toen ik een keiharde gil hoorde.

Ik was de enige die niets zag, ik moest het doen met het commentaar van de kijkers. Aan de gillen van Wendy hoorde ik dat ze bijna klaarkwam. Net toen ik wist dat Wendy ging ontploffen hoorde ik Wim hard grommen. Hij spoot zich leeg in de grote hete kut van mijn eigen vrouw Verslagen zat ik in de stoel. Als vanuit het niets hoorde ik in mijn oor Daarna liep langzaam ons huis leeg en deed Nina bij mij en bij Wendy de blinddoeken af.

We keken elkaar aan, Wat hadden we genoten De dagen na het feest gingen in een roes voorbij. Genoot na van de gil van Wendy die de enorme lul van Wim ontving terwijl ze weerloos in de boeien hing, midden in onze kamer.

Maar vooral genoot ik van mijn rol als cuckold. Als man die erbij was terwijl zijn vrouw genomen werd. Dat smaakte naar meer. Voorzichtig polste ik Wendy tijdens gesprekken, en ook zij gaf ruiterlijk toe dat ze zich voor het eerst van haar leven echt had laten gaan.

Geil had genoten van seks, van de dikke paal van Wim. Ik weet dat mijn pik met 14 cm niet bijzonder groot is , maar hij voldeed altijd Wendy gaf toe dat ze al jaren een enorme dildo gebuikte tijdens het masturberen. Nog nooit had ik die gezien. Toen ze hem blozend tevoorschijn haalde schrok ik. Ik schatte de omvang van een bierflesje en 28 cm lang. Daarna neukte ze zichzelf klaar. Geen wonder dat mijn pikkie haar niet maximaal vulde.

Van de dildo kwam het gesprek natuurlijk al gauw op Wim, die qua omvang een vergelijkbare pik had. Ik had deze tijdens het douchen na het voetbal alleen slap gezien en toen was het al een enorme worst tussen zijn benen. Wim was toen bovendien 16 of 17 jaar. Nu met zijn 32 jaar was zijn neuklul waarschijnlijk op volle sterkte.

Als vanzelf kwam natuurlijk de vraag naar voren of Wendy nogmaals door de enorme paal gevuld zou willen worden. Schuchter knikte Wendy 'ja". Toen ik daarbij aangaf heeeeel graag van dichtbij te willen kijken was een smsje naar Wim het logische gevolg. Ik sprak met Wim af en vertelde hem van onze ideeën.

Natuurlijk was Wim wel te porren voor deze uitnodiging, al moest hij wennen aan het idee dat ik vlak naast hen toekeek. Een mooie zomeravond werd uitgekozen om onze fantasie in vervulling te laten gaan. Op de avond nodigden we Wim uit voor eten allereerst. Ik zou koken en terwijl Wim en Wendy buiten genoten van een wijntje was in in de keuken bezig. Door het raam heen zag ik ze beide lachen en praten. Ik serveerde de soep.

Wendy vroeg me terug te gaan naar de keuken en een schortje voor te doen. Ik werd al aardig in mijn rol gedwongen, dat was wel duidelijk. Ik kwam terug, met schort, waarop Wim zei: Daar ging ik weer met de soep. Toen ik voor de derde keer langs Wim liep, nu met alleen een schort aan en schoenen tikte Wim me hard tegen mijn blote kont tijdens het voorbij lopen. Ik moest gaan zitten aan het einde van de tafel en zag Wendy en Wim genieten van de soep.

Zo volgden ook de volgende gangen en toen Wim vergenoegd achterover leunde en aangaf vol te zitten, nam Wendy het woord: Wendy liep naar boven en voor ik het wist had Wim zijn broek open en hing zijn grote gezwollen slappe lul voor me klaar.

Als vanzelf zakte ik op mijn knieën en voorzichtig stak ik mijn tong uit. Toen de paal half stijf stond, besloot ik mijn natte lippen vol om de staaf heen te schuiven. Met mijn hand probeerde ik beide ballen vast te houden. Deze waren echter zo groot dat ik iedere bal apart moest strelen. Wim genoot en ik merkte niet dat Wendy teruggekomen was en achter me op de tafel was gaan liggen.

Zo plots als mijn pijpbeurt begon, zo plots duwde Wim me weg. Haar klit was groot, als haar tepels en Wim nam plaats voor haar. Ik pakte als vanzelf zijn eikel vast en streelde met de onwijs grote knop Wendy's natte kut. Wendy smachtte naar de dikke neukpik, maar Wim bleef staan. Hij liet haar smeken, draaien met haar bekken. Wim keek me aan en vroeg me of ik dicht genoeg bij zat om de te zien hoe zijn pik in haar neukgrot zou verdwijnen.

Ik zat kwijlend en met grote ogen te kijken. Dat was wat Wim nodig had, en hij plante zijn handen op haar heupen. Toen stootte hij de volle lengte in haar zeiknatte kut. Haar schaamlippen werden uitelkaar geduwd, Wendy slaakte een kreet en begon te kreunen. Ahhh jezus Neuk me! Zo hard als je kan. Laat Henkie maar zien wat neuken is! Wim begon haar wild te neuken, steeds harder stootte hij zijn enorme lul in Wendy's kut. Wendy begon met haar ogen te draaien en het leek wel of ze van de wereld raakte van genot.

Wim's enorme ballen kletsen tegen Wendy haar billen wanneer zijn hele worst tegen haar baarmoeder ramde. Wendy gilde het nu uit van genot en kwam keer op keer klaar. Wim haalde zijn pik helemaal uit haar opengeneukte kut. Kijk maar eens goed Henkie wat ik met je vrouw haar kut heb gedaan. De kut van Wendy stond helemaal open, een groot opengeneukt gapend gat. Ohh jezus dacht ik. Wim sloeg zijn harde snikkel tegen mijn wangen. Ja, Henkie dit is wat je vrouw bij jou tekort komt.

Komop opstaan Henkie beval Wim mij. Stop je kleine pikkie maar even in haar opengeneukte kut. Dan mag je de ruimte even voelen. Mijn pikkie verdween gewoon in Wendy haar kut, zonder enige moeite floepte hij in haar grote kut.

Ik keek Wendy aan en zag dat ze niks voelde van mijn pik. Wendy begon te lachen.. Hahaha ja Henkie je pikkie is te klein, veels te klein. Mijn pikkie verzoop in haar grote gat. Henk je kan wel stoppen hoor zei Wendy, ik heb niet het idee dat er iets in mijn kutje gebeurd.

Ik haalde mijn pik eruit. Wim lachte en zei, zal ik je vrouw maar weer gaan neuken! Volgens mij verlangt ze weer naar een echte pik. Ja, lachte Wendy, Komop Wim neuk me. Met een kreun van Wendy, pompte Wim zijn worst in haar spleet. Wendy begon direct te kronkelen en kreunen. Wim begon haar steeds harder te neuken. Ik zag hoe Wendy weer begon lkjlaar te komen op zijn pik. Steeds wilder werd ze nu geneukt. Wendy raakte weer van de wereld en zuchte en kreunde "Ohh Wim, ik wil dat je me volspuit" Ik wil je zaad voelen spuiten diep in mijn kut.

Wim neukte haar nu als een wilde. Wendy schreeuwde het uit, Ohhh Ja, spuit me vol met je hete zaad! Wims lul werd nog groter, ik zag hoe zijn ballen begonnen te schokken. Met lange diepe halen neukte hij mijn vrouws kut.

Wim gromde, ik zag hoe hij diep in Wendy zijn zak begon leeg te spuiten. Wendy draaide met haar ogen en kreeg weer een spetterend orgasme. Wim bleef zijn grote pik maar leegspuiten, straal naar straal werd er in haar kut gespoten. Wim haalde heel langzaam zijn nog stijve lul uit haar kut. Hier komen Henkie, je mag haar kut schoonmaken. Ik keek naar haar opengeneukte, vuurrode kut.

Het zaad van Wim glinsterde diep van binnen. Wendy deed haar benen in haar nek, zodat er een gat vol met zaad voor me klaarstond. Ja, slurpen maar Henk, zei Wim. Ik ging met mijn lippen er naar toe en begon haar leeg te drinken. Het sperma van Wim smaakte zout en puur mannelijk. Een lange sliert zaad zoog ik naar binnen en ik slikte en slikte.

Er leek geen einde aan te komen, zoveel had hij in Wendy gespoten.
Vingeren op school sensuele massage gelderland


Tico kwam iets later. Hij knuffelde zijn zus en ze kusten elkaar vol op de mond. We namen een wijntje bij het eten, het was heel gezellig.

Na het eten kletsten we wat en gingen tv kijken. Naar gtst, Tico en Nina dicht tegen elkaar op de bank. Hierna ging Nina douchen en kwam dan in badjas weer op de bank naast Tico. Ze knuffelde hem even en zat met opgetrokken knieën dicht tegen hem aan. Ik kon tegenover haar een groot deel van haar blote bovenbenen en dijen zien. Tico keek steels in haar half geopende badjas naar haar mooie borsten. Toen ik een schaaltje knabbels bij hun op tafel zette en bukte, keek ik recht in de half geopende badjas.

Haar mooie stevige borsten grotendeels zichtbaar met stijve tepels. We keken met zijn allen nog een spannende film. Daarna ging ik even naar zolder, zette mijn pc aan en schakelde de webcam alvast in, hij registreerde.

Een half uur later gingen we allemaal naar boven. Mijn vrouw Conny fristte zich als eerste op in de badkamer en ging naar bed, ik ging zoals gewoonlijk nog een uurtje of zo computeren op zolder, maar nu met een andere reden!!

Nina was al in de logeerkamer, terwijl Tico zich ook opfristte. In de slaapkamerwais de schemerlamp boven het bed aan. Het beeld op mijn monitor was vlijmscherp. Tico komt de kamer in. Nina ligt half bloot zonder nachthemd op bed en legt haar wijsvinger op haar lippen. Haar mooie blote borsten goed in beeld!

Tico gaat in zijn boxer op bed en Nina trekt hem naar zich toe. Ze beginnen elkaar hartstochtelijk te tongzoenen.

Mijn god, ze doen het dus echt met elkaar, terwijl ze toch allebei een relatie hebben. Na een korte tongpartij grijpt Tico haar borsten en kneedt ze stevig, ook haar tepels tussen duim en wijsvinger. Nina kijkt naar zijn handen op haar borsten.

Ze trekt zijn hoofd naar beneden en duwt haar borsten in zijn gezicht, naar zijn mond, hij zuigt en bijt zacht haar tepels. Ze trapt het dekbed weg en ligt helemaal naakt in haar slip.

Wat een goddelijke benen en billen. Ze doet haar hand in zijn slip en ik zie ze langzaam zijn lul trekken. Tico trekt het kruisje van haar slip opzij en vingert haar klit. Nina kan niet stil blijven liggen. Ze haalt zijn grote stijve lul uit zijn broek, bukt en neemt hem diep tussen haar mooie lippen in haar mond. Ze trekt het velletje helemaal terug, kust en likt zijn kale eikel.

Mijn broek heb ik allang uit en trek me langzaam bij de geile beelden op de cam. Ze gaan uit elkaar en doen hun slips uit. Ticox gaat standje 69 duwt haar kutlipjes uit elkaar en gaat haar klit beffen. Nina kronkelt geil en pijpt hem verder.

Dan zie ik dat hij op zijn knieën naast haar gaat. Hij duwt Nina’s handen naar haar kut. Ze duwt en houdt haar kutipjes uit elkaar. Hij gaat met drie vingers in haar drijfnatte kut en gaat snel op en neer, Nina kronkelt geil en duwt dan haar billen omhoog, zegt wat kon ik natuurlijk niet horen. Tico knikt en gaat met vier vingers in haar. Ze trekt haar knieën op en spreidt maximaal haar benen. Ze grijpt Tico met een hand bij zijn pols en duwt zijn vingers dieper in haar wijd geopende kut.

Ik heb het niet meer bij dit heerlijke tafereel, supergeil. Ze wil dus meer!! Met twee handen trekt ze langzaam zijn hand helemaal diep in haar mooie natte kut! Hij heeft hele slanke handen anders zou dit nooit gelukt zijn. Hij neukt haar met zijn lul diep in haar mond. Nina trekt zijn hand uit haar en trekt hem tussen haar benen op haar. Maar ze had een ongelooflijke uitstraling, een sensuele uitstraling. Vaak had hij al over haar gefantaseerd en keer op keer gehoopt dat die fantasieën ooit eens werkelijkheid mochten worden.

Hij had er eigenlijk weinig vertrouwen in. Enerzijds durfde hij niet eens een gesprek aan te knopen, anderzijds leek zij hem ook niet het figuur voor welke wilde fantasie dan ook. Hij had het idee dat het een net meisje was. Hoe oud zou ze zijn, 20? Nee, ouder, maar niet ouder dan Haar naam wist hij wel.

Nina, hij moest dan altijd gelijk aan Nina Hagen denken. Maar dit meisje was echt héél iets anders dan Nina Hagen. Het was weer eens woensdag en hij stond weer eens in de rij voor de kassa.

Hij was bijna aan de beurt en hij staarde Nina aan. Ze zag er weer oogverblindend uit. Hij stond zich enorm aan zichzelf te ergeren terwijl hij zijn boodschappen inpakte. Voor hij het wist, stond ie alweer buiten en weer was een poging mislukt. Hij kreeg een idee, hij bleef wachten tot 6 uur, dan zou ze klaar zijn met werken en naar buiten komen. En inderdaad, toen het 5 over 6 was, kwam Nina naar buiten. Toen ze de deur uitkwam, zag ze hem direct staan. Hij voelde zichzelf rood worden, waar was ie in vredesnaam aan begonnen?

O shit, ze liep nog op hem af ook. Ben je klaar met werken? Hij kreeg iets meer moed. Otto haalde opgelucht adem. Zij leek zowaar interesse te hebben, waarom zou ze anders zijn naam vragen? Jij bent Nina hè? Zin om mee te gaan? Otto wist niet wat hij hoorde.

Ja natuurlijk wilde hij mee. Hij werd weer rood. Hij had van alles verwacht, maar dit in elk geval niet. Ze raakten aan het praten en Otto vond haar aardig. Heel anders dan hij zich had voorgesteld. Hij was nog steeds niet verliefd op haar en hij vroeg zich af of hij dat wel wilde. Maar die uitstraling van haar! Ze was zó sensueel, hij had dat niet vaak eerder meegemaakt. Nina vond Otto ook aardig. Hij was haar wel opgevallen als hij weer met zijn boodschappen aan haar kassa kwam.

Ze vond hem wel een guitig gezicht hebben en hij had supermooie ogen. Nina viel echt op ogen. Maar Nina was studente en dacht er niet aan een vriendje te nemen. Nee, haar vrijgezellenleventje beviel haar veel te goed. Maar toen ze Otto buiten de C had zien staan, dacht ze nog maar aan één ding: En dat was dus gelukt.

En het ging zo goed, dat ze Otto maar gelijk vroeg of hij bleef eten. Ze maakte wat spaghetti klaar en na het eten zaten ze samen op de bank. Otto raakte opgewonden en stotterde: Otto was nog voorzichtig van start gegaan met een opdracht voor Nina dat ze een hond na moest doen. Vervolgens wilde wilde Otto een Truth. Shit, dacht Otto en deed zijn schoenen uit. Hij zou haar wel even terug pakken. Otto was aan de ene kant teleurgesteld, hij had gehoopt dat ze ook iets uit zou trekken.

Aan de andere kant was hij ook wel aangenaam verrast door haar openheid en ook door het antwoord, dat hij echt nooit had verwacht. Het spel ging verder en de twee begonnen elkaar steeds ondeugender vragen te stellen.

De opdrachten werden nauwelijks nog gedaan, de vragen waren veel interessanter. En bij de opdrachten verdween dus telkens een kledingstuk en bij de vragen leerden ze meer en meer over elkaar. Het was acht uur geworden en Otto had alleen nog zijn donkergrijze boxershort aan. Nina was blij dat het een boxershort was. Ze hield niet van mannenslips, een boxershort was veel sexier. Ze bekeek Otto eens goed.

Hij was ongeveer 1. Geen sportschooltype met enorme spierbundels en dat was maar goed ook, want daar hield ze niet van. Maar Otto had wel een atletisch gebouwd lichaam. Zijn benen zagen er wel gespierd uit, waarschijnlijk voetbalde hij veel. Hij had kort donkerblond haar en blauwe ogen. Zijn ogen straalden vriendelijkheid uit. Hij had niet veel borsthaar. Onder zijn navel zat een strookje haar dat van boven naar beneden liep en verdween in de boxershort.

Achter de boxershort waren duidelijk de contouren te zien van zijn geslacht. Hij was niet geheel stijf, maar Nina zag duidelijk dat Otto opgewonden aan het raken was.

Dit was op zich niet verwonderlijk want Nina had alleen nog maar haar bh en slipje aan. Ze droeg een zwarte string en een zwarte bh. Alleen de string al wond Otto enorm op. Toen ze haar spijkerbroek uit had gedaan, was ze met haar billen naar zijn gezicht gedraaid en had haar spijkerbroek langzaam over haar billen naar beneden getrokken. De string verdween tussen haar twee strakke billen en toen ze zich omdraaide, viel het hem op hoe hoog uitgesneden de string was. Ze was in kleermakerszit voor hem gaan zitten ze zaten inmiddels op de grond en ze streek met haar tenen ongemerkt langs zijn onderbeen.

Haar bh omsloot haar borsten. Ze had geen grote borsten , eerder klein dan groot en Otto vond ze nu al mooi. Haar tepels prikten door de bh heen en zorgden voor vooruitgestoken puntjes, hetgeen aangaf dat ook Nina opgewonden geworden was.

Trek je boxershort uit! Otto wilde wat zeggen, maar was eigenlijk stomverbaasd. Ze had hem te pakken. Want als hij de opdracht weigerde, moest hij ook zijn boxershort uittrekken.

Hij lachte, stond op en zei: Hij liet zijn boxershort zakken. Nina ging er eens goed voor zitten. Ze zag dat ie bezig was stijver te worden, Otto kon zijn opgewondenheid niet bedwingen. Aan de bovenkant was kroezend donkerblond schaamhaar te zich. Maar voordat Nina alles écht goed had kunnen bekijken, was Otto al gaan zitten.

De ban was gebroken, het sein gegeven. Otto kroop naar Nina toe, die zich omdraaide. Otto trilde een beetje toen hij onhandig de sluiting van de bh los maakte. Nina draaide zich weer om en Otto zag haar borsten. Ze waren toch nog groter dan hij dacht en haar zachtrode tepels staken uitdagend naar voren. Zijn mond bewoog naar de hare en hij duwde zijn lippen zachtjes op die van haar.

Voorzichtig duwde hij zijn tong naar voren en hij voelde haar tong, zacht, vochtig, die teder heen en weer bewoog. Hun tongen wreven langs elkaar, eerst zacht, toen harder en vuriger en Otto voelde zichzelf erg opgewonden raken. Ze voelde zijn penis tegen haar bovenbeen stijf worden. Otto verplaatste zijn mond naar haar wang, en gaf haar kleine kusjes, terwijl hij met zijn linkerhand over haar linkerborst wreef. Hij kneep zachtjes met duim en wijsvinger in haar tepel, wat zij direct beantwoordde met een licht gekreun.

Hij likte met zijn tong aan haar oorlel, iets wat haar duidelijk opwond. Haar hand zocht en vond zijn penis en langzaam begon ze die te masseren. Otto zakte verder naar beneden met zijn hand tot zijn hand op haar string lag.

Hij voelde langzaam en voorzichtig tussen haar benen en merkte dat de string vochtig geworden was. Hij wreef over de stof heen en Nina beantwoordde dat met een snellere pompbeweging van haar hand. Lichtjes masseerde hij haar. Hij voelde zich meer en meer opgewonden worden, Nina begon luider en luider te hijgen, haar lichaam kronkelde heen en weer. Ze voelde zijn vingers in haar en werd langzaam naar een hoge berg gevoerd. Hier had ze lang op gewacht, en nu wilde ze nog maar één ding: Otto strekte zich uit om de condoom te pakken.

En toen hij de lade opendeed, schrok hij wakker van de deurbel. Otto was verbaasd en kwaad tegelijkertijd en had zich nog nooit zo snel aangekleed. Nina was nóg eerder aangekleed dan Otto en rende naar de intercom. Ze gaf Otto snel een kus, duwde hem naar buiten en zei: Voordat Otto het wist, stond ie weer op straat… Nina lag op bed. Ze dacht aan Otto die ze de avond daarvoor weg had moeten sturen omdat haar ouders onverwachts op visite kwamen. Nina dacht aan Otto en fantaseerde over hoe de avond verder had kunnen gingen.

Otto die haar string uitdeed en vervolgens zichzelf uitkleedde. Naakt lagen ze naast elkaar op bed in haar fantasie. Zijn hand gleed af naar tussen haar benen. Ze voelde zijn hand over haar schaamhaar glijden, langzaam naar beneden, waar haar schaamhaar ophield en haar schaamlipjes smachtend wachtten. Ze voelde hoe zijn vinger over haar lippen gleed. Voorzichtig duwde Otto zijn vinger naar binnen. Iets te snel naar haar gevoel, want aan de ene kant wilde ze eerst nog meer opgewonden werden.

Maar aan de andere kant was ze inmiddels al zo geil, dat ze het ook wel lekker vond. Ze hoorde soppende geluidjes in haar fantasie en werd heter en heter. In werkelijkheid had Nina inmiddels haar t-shirt uitgetrokken en wreef met haar handen over haar stijf geworden tepels.

Ze voelde zich in het echt ook nat en opgewonden werden en duwde haar rechterborst naar boven, zodat ze met het puntje van haar tong over haar eigen tepel kon likken.

Ze gooide haar benen in de lucht en trok snel haar string uit. Haar handen gleden onmiddellijk omlaag. Met haar linkerhand duwde ze haar schaamlippen van elkaar. Haar rechterwijs- en middelvinger stak ze in haar mond en maakte ze nat. Vervolgens wreef er ze langzaam mee over haar kittelaar. Ze begon direct zacht te hijgen. Wat een heerlijk gevoel… Ze dacht aan Otto die haar vingerde, terwijl ze zichzelf langzaam gek maakte met langzame rondjes te wrijven langs en over haar klitje.

Heen en weer, heen en weer. Ze werd steeds opgewondener, steeds natter, heen en weer, langzaam duwde ze haar lange slanke middelvinger naar binnen. Ze was kletsnat en heel geil…Toen ze zo een tijdje bezig was, pakte ze haar vibrator erbij en ging op haar knieën zitten en duwde de vibrator tussen haar benen voorzichtig naar binnen, het ging soepel, ze was zo nat en zo opgewonden. Ze veerde op en neer en af en toe gleed ze met haar lange slanke vinger over haar nu hard geworden klit.

Het hoefde echt niet lang meer te duren voor ze klaar zou komen. Ze dacht weer aan haar fantasie over Otto, hoe hij zijn lul in haar geschoren kutje stak en hoe hevig hij tekeer ging en zo deed zij dat ook met haar vibrator, heel snel en dan weer langzaam, zodat ze weer even op adem kan komen.

Toen steeg de spanning en voelde ze dat ze het niet meer kon onderdrukken en ze duwde de vibrator zo diep als ze kon naar binnen en streelde haar klitje totdat ze gillend klaarkwam. Ze haalde de vibrator uit haar kutje en spoelde hem af en dook zelf ook maar gelijk onder de douche.

Toen ze net onder de douche stond en haar haar aan het wassen was ging de telefoon. Ze was helemaal kletsnat en pakte snel een handdoek en liep naar de telefoon. Haar haar drupte op de vloer, terwijl ze de telefoon oppakte. Gelijk was Nina weer bij haar positieven.

Hij wilde graag weer met haar afspreken, maar nu bij zijn huis, hij was vrijdagavond alleen thuis. Dat klonk Nina als muziek in de oren.

stijve klit geile nina

Nattekutten eerste keer sex


stijve klit geile nina