Tussen haar billen lul leeg zuigen

tussen haar billen lul leeg zuigen

Wat zeg je er van schat, wil je mama ook niet even wat van al dat lekkers voor schotelen. Meen je dat nu echt, wierp ik haar met schokkende lul toe. Haar hand gleed om mijn lul en ze wierp me geil kijkend toe, ja hoor lieverd, ik heb mama hoor zeggen dat ze graag eens lekker je lul leeg zuigt.

Kom schatje, fluisterde mijn vrouw likkend aan mijn oor me toe, laat je maar lekker gaan en laat me toe kijken hoe mijn moeder je leeg pijpt.

Langzaam dirigeerde ze me nu beide naar de kant en liet mijn schoonmoeder me op de kant staan. Deze ging nog steeds in het water en steelde nu zachtjes de dijen van haar mam.

Terwijl ik nu door mijn schoonmoeder werd afgetrokken keek ze me recht in mijn ogen aan en zag ik haar aan mijn eikel likken. Ik sloot heel even mijn ogen en voelde een enorme sensatie door me heen gaan. Geil als ik hier van werd keek ik recht in haar zaad vragende ogen.

Kom op mam, hoorde ik haar aanmoedigend zeggen, pijp mijn schatje zijn ballen maar leeg en nu liet ik eindelijk mijn eigen handen ook door haar haar heen gaan. Weer keek ik omlaag en zag ik mijn lieve blnde vrouw haar moeders benen uit elkaar drukken. Weer nam ze gulzig mijn pik tussen haar lippen en pijpte ze me voortreffelijk af. Er leek geen einde aan te komen en al snel voelde ik dat ik er bijna was. Ik hoefde het niet eens te zeggen want ze voelde mijn pik naar zijn eind orgasme gaan en begon aan mijn kont te trekken ten teken haar mond hard te neuken.

Ik zag mijn zaad naar haar tieten gaan en over haar buikrollen te teken dat ze niet alles weg kon krijgen. Geil naar me kijkend keek ik haar aan en zag ik mijn vrouw nog steeds haar kutje beffen. Ooo lekker he, lieverd wierp ze me toe, en we kunnen deze vakantie nog veel verder gaan.

Nadat ze nu mijn mijn pik in haar hand klaar was gekomen doken we samen onder de buiten douche en neukte ik mijn vrouw klaar terwijl haar moeder haar tieten stond te likken het was uitermatte geil maar nog lang niet het einde.

Die avond aten we met zijn drien te samen in een meer dan duur restaurant en stond ik tussen twee van de geilste dames op de dansvloer. Even later terwijl ik met min vrouw even allen werd gelaten vroeg ze me of ik het als fijn had ervaren. Ja, beantwoordde ik haar maar vond jij het niet vreemd om het met je moeder te doen. Ze kuste me lachend op mijn wang. Nee hoor lieverd, mijn moeder ziet er al jaren meer dan goed uit en al sinds mijn achtiende heeft ze me alles geleerd dat ik weten moet.

Zeg nou zelf, wie wil dat nu niet neuken. Tja antwoordde ik maar waarom heb je me dat niet eerder verteld? IK was bang dat je raar zou reageren daarom heb ik op het juiste moment gewacht. Ik bedoel, ze is niet echt meer de jongste, daarom hebben we er een spelletje van gemaakt om te kijken of je zou toe happen. Dus dit was van tevoren bedacht? Toen ik zo aarzelend voor haar bleef staan pakte ze mijn hand en zei: Snel trok ze mijn t-shirt over mijn hoofd en begon aan de broeksriem van mijn korte broek te friemelen.

Even later viel mijn broek over mijn knieën, en deed ik mijn schoenen en sokken uit. Maaike trok mij mee op de bank en even later lagen we naast elkaar op de bank. Ik kon haar sterk aantrekkelijke lichaamsgeur niet bedwingen, en begon haar volle borsten te betasten.

Ze scheen dit wel te waarderen, want een paar kreunen kwamen vrij tussen haar vochtige lippen. Even later trok ze met een snelle beweging mijn onderbroek uit, en begon mijn penis te betasten. Ze pakte mijn penis beet met haar hele hand en begon mijn voorhuid heel langzaam op en neer te trekken. Ze vertelde dat ze een keer had gezien hoe haar ouders dit deden en dat ze dat wel met mij wilde doen. Ze zei dat haar vader toen allemaal kusjes bij haar moeder tussen haar benen gaf en dat haar moeder dit kennelijk zo lekker vond, omdat ze het hele huis bij elkaar lag te schreeuwen.

Ik zei tegen Maaike dat ik het best bij haar wilde proberen, en gaf haar een zoen op haar wang, waarna ik langzaam zoenend over haar hele lichaam afdaalde naar haar donker behaarde spleetje. Ik gaf een kusje op haar kut maar er gebeurde verder niet veel. Toen gebeurde het; ik stak mijn tong uit naar haar spleetje, en duwde de lipjes een beetje uit elkaar. Het was alsof Maaike in een kronkelende slang veranderde. Haar dijbenen klemde mijn gezicht vast tussen haar beentjes, en ze begon zeer diep te kreunen, en begon gillen uit te stoten.

Ze pakte mijn achterhoofd beet, en duwde mijn gezicht woest tegen haar geurige spleetje. De geur van haar poesje maakte mij erg opgewonden, en opeens voelde ik dat mijn penis helemaal hard was geworden. Opeens verstramde haar lichaampje en begon ze zo zwaar te kreunen dat ik dacht dat ik haar pijn had gedaan. Ik stopte met likken, maar ze smeekte om door te gaan, en ik stak direkt mijn tong weer in haar vochtige spleetje, waar het sap inmiddels rijkelijk uit vloeide.

Plotseling voelde ik haar nagels in mijn schouders, en begon ze te schokken. Dit duurde voort todat ze langzaam tot rust kwam, en mij met een verliefde blik in mijn ogen staarde. Toen zij ze dat ze had gezien hoe haar moeder haar vader in haar mond nam en vroeg of ik wilde dat zij dat bij mij ook deed. Ik knikte, en ze boog voorover en raakte met haar tongpuntje mijn eikel aan. Haar lippen gingen een beetje van elkaar, en langzaam liet ze haar mond over mijn penis zakken.

Ik dacht dat de wereld verging. Zoiets had ik nog nooit gevoeld. Toen begon ze haar hoofdje op en neer te bewegen en na een paar minuten begon ik hevig te schokken, en kreeg ik mijn eerste orgasme. Er kwam een straal waterige en kleverige vloeistof uit mijn pik, en Maaike zei dat het erg lekker smaakte, en dat er toch een behoorlijke hoeveelheid uit kwam. Toen ging ze op haar rug naast me liggen, en vroeg ze of ik het eens met haar wilde doen zoals de volwassenen het doen.

Ze pakte mijn hand, en trok me bovenop zich. Ze sloeg haar benen om mijn middel, en haakte haar blote voeten boven mijn kont in elkaar.

Ik streelde met m'n vinger over haar kittelaar. Ze vertelde mij wat ik doen moest, en pakte met haar zachte hand mijn pik beet en leidde die in haar natte spleet. Ik begon langzaam te duwen, en voelde de warmte van haar binnenste om mijn eikel. Langzaam schoof ik over haar heen. Ik leidde mijn eikel een heel klein stukje naar binnen. Ik voelde dat het inderdaad daarbinnen nogal nauw en nog ruw was Het duurde niet lang meer of Maaike's kutje was zo zacht en smeuiig als boter. Ik stootte nog een stukje verder naar binnen.

Ik hoorde een licht gekreun, maar ik wist niet of ik of Maaike dat nu was Maaike sloeg haar armen om mijn rug heen, en klauwde haar nagels in mijn vel. Ik voelde de druk van haar hand op mijn bil om dieper naar binnen te schuiven. Voor een beginneling was ze erg goed. Bij de volgende stoot voelde ik dat ze meebewoog.

Nu was het de beurt van Maaike om te kreunen, ze kronkelde onder het gewicht van mijn warme lichaam, haar borsten staken fier vooruit. Ik pakte haar bij haar nek en zoende haar ikgend in haar oor. Ooh, wat raakte ze daar opgewonden van. Ze probeerde met haar mond de mijne te bereiken en ik kuste haar zodat ze alleen nog maar meer kon genieten. Steeds harder ging ik in en uit in haar maagdelijke kut en plotseling slaakte ze een kreet van pijn en genot,en ik doorstak haar maagdenvlies.

Minuten lang bleven we doorneuken, en alsof het afgesproken was kwamen we gelijktijdig voor een tweede keer klaar. Ze begon aan mijn lul te trekken en die werd zo weer stijf. Ze duwde me op het bankje. Ze ging naast me zitten. Ik duwde mijn vingers in haar kut. Ze greep mijn harde lul en trok hem naar haar benen toe. Ze duwde mijn lul tegen haar kut, toen tilde ze haar kont omhoog, ze gleed over mijn lul.

Ze voelde geweldig, haar hete lichaam over mijn lul heen en weer bewegend. Ik hoefde niets te doen, ze was zo geil dat ze alles deed. Ik pakte haar bij haar borsten en elke keer als zij omhoog kwam duwde ik haar weer naar beneden. Steeds harder ging mijn lul in haar! Ik deed wat ze zei en ik pakte haar kont en ramde die op en neer op mijn lul! Ooh, wat was zij lekker zeg! Ik ramde mijn lul hard in haar kut, hard van achteren, ik pompte mijn lul nog éen keer in haar en toen kwam het bij haar.

Ze schokte overal, haar kutsappen vloeiden langs mijn lul, ze bleef op mijn lul rammen, ik hield het niet meer. E‚n stoot later kwam ik! Mijn geil spoot diep in haar kut! Ze wou dat ik haar nog een keer nam.

Dat vond ik wel goed. Ik ging op haar liggen en stootte mijn harde lul weer in haar. Ik tilde haar billen op en beroerde haar poepgaatje. Haar kreunen werden als maar harder en heftiger. Ik voelde mijn piemel in haar steeds harder en groter worden. Haar lichaam beukte nu tegen mijn hete borst. Nu kon het niet lang meer duren. Oooooooh, ga door, niet stoppen nu Het leek alsof het bankje onder ons meegolfde met het ritme van onze hete lichamen. Maaike drukte mijn hoofd tussen haar tieten en ik genoot van de bezeten kloppen van haar hart.

Na nog twee krachtige stoten kwamen we weer tegelijkertijd klaar Nog na hijgend kuste ik haar tepels. Ze waren nog erg roze en hard van de vrijpartij. Dat liet Maaike zich geen tweede keer zeggen en ze ging op handen en knieen voor me zitten met haar billen omhoog. Ik pakte haar in haar zij en duwde mijn lange dikke lul tegen haar lippen.

Ik schoof van boven naar beneden langs haar kut en stak hem er toen in een keer in. De schouders van Maaike schokten. Ze ving meteen het ritme op en pompte met hartelust mee. Maaike wilde me vasthouden maar ze had niet de kracht om op een hand te steunen. Daarom duwde ze maar harder tegen mijn ballen aan met haar volle heupen. We kregen het steeds heter en geiler tot we allebei weer in een hevig orgasme uitbarstten.

Toen ging plotseling de deur open. Lotte was een heerlijke blondine met een strakke kont en grote, appelvormige borsten.

Ik had nog nooit met haar geneukt en ik wou dat wel graag. Maaike, je slipje, daar ligt, het op de bank". Dennis streelt me heel fijn. Als je haast hebt, ga dan weg of blijf en dan moet je wachten en toekijken. Maaike bewerkte mijn pik met haar tong. Ik liet zich lekker pijpen en streelde het wulpse lichaam van Maaike. Lotte stond nog en ik keek precies tegen haar donkere kut.

Maaike had meer haar op haar kut dan Lotte en dat zij nog maagd was stond me wel aan. Ze spreidde haar benen en hikte van schrik toen ik mijn tong tussen haar schaamlipjes boorde en haar openmaakte. Toen zij de tong van mij langs en tussen haar lippen voelde glippen huiverde zij van wellust. Zelf maakte zij zich van tijd tot tijd klaar door haar schaamlippen en kittelaartje te strelen. Dat ging altijd heel fijn maar zij verlangde de laatste tijd steeds heviger naar een man.

Ze was 18 en had er de leeftijd wel voor. Maaike werd volgens mij een beetje verliefd op me. Ze wist echter dat Lotte ook een oogje op hem had. Ik wil beter zijn dan Lotte, dacht ze en ik wil zijn zaad in mijn mond voelen of in mijn poesje. Ik verkende haar billen en wat er tussen zat, probeerde een vinger in haar schede te steken en ontmoette nogal wat tegenstand. Mijn kut is gastvrij, ik zal je laten genieten! Meteen wordt je pik dan weer lekker slijmerig en glad, zodat ik makkelijker bij Lotte naar binnen zal glijden Kom, neuk me eens lekker!

Lotte streelde mijn lul en mij, ik werd er hitsig van. Zich aan de bank vasthoudend ging Lotte zitten en zakte neer op me. Ze schreeuwde een beetje en er liep wat bloed uit haar kutje.

Ze begon op en neer te bewegen. Lotte kreunde van genot. Ik lag onder de heerlijke stevige dijen van de geile Lotte en nam haar tieten in mijn handen, likte haar harde tepels en zoog er als een baby aan. Het bezorgde Lotte enorme wellustprikkels,en ze boorde zich steeds dieper op mijn harde lul. Ik schreeuwde het uit toen Lotte haar strakke kut samenkneep.

Ik kon bijna niet meer loskomen uit haar zuigende kut, het ging allemaal bijna vanzelf. Ik sloeg mijn benen om Lotte heen en drukte haar bij elke stoot tegen mijn eikel aan. Ze vond dit erg fijn en kwam bijna klaar. Plotseling begon Lotte met haar kut te trekken en haar hele lichaam begon te schokken. Daardoor kwam ik klaar en ik spoot me in haar leeg. Met veel moeite wist ik mijn lul uit haar zuigende kutje te krijgen.

Ze bloedde nog een beetje, maar Maaike veegde het weg met haar slipje. Ik begon nu Maaike te berwerken. Ik masseerde haar tepels en streek over haar klitje. Ze kon dit wel waarderen. Plotseling begon Maaike te trillen. Ik wist al hoe laat het was en greep haar natte kut, kneep er masserend in en boorde een vinger in haar schede.

Ik zoog haar dikke tepels en maakte haar genietend klaar. Ik drukte mijn lul lekker in de nauwe kut van de geil ikgende en zuchtende Lotte, die hem weer neukte alsof haar leven ervan afhing. Toen was het orgasme weg. Maaike ging met haar billen op de schoot van Dennis zitten en Lotte nam zijn lul en stopte die tussen de schaamlippen van Maaike. Ze liet zich zakken en voelde de dikke lul in haar kut boren.

Het was een zalig gevoel en zachtjes ging ze op en neer. Lotte was door alles heen geil en zat tussen haar benen naar pik en kut te kijken. Ze begon te likken aan de kut van Maaike en liet likkend haar lippen en tong over de ballen van mij glijden, zoende het stukje van mijn lul dat telkens naar buiten kwam en streelde de schaamlippen van Maaike. Lotte likte naar hartelust en haalde nu en dan mijn grote lul uit de kut van haar vriendin die dit maar half kon waarderen. Ze nam dan mijn pik tussen haar lippen en begon hem met wild strelende tong af te likken.

Ze vond het heerlijk om haar vriendin te gerieven en zoog zich kreunend aan dat lekkere ding tussen haar dijen vast. Nu kreunde ook Maaike en toen Lotte haar kittelaar zalig bewerkte kwam ze met een diepe zucht klaar. Toen de kutjes van de dames weer rustig waren geworden stopte Maaike mijn nog grote en stijve lul van mij opnieuw in de vagina van Lotte. Zo wisselde ze het af. Als Lotte bijna aan een orgasme toe was kreeg Maaike mijn harde staaf tussen haar benen en neukte er lustig op los.

Ik profiteerde flink van de aan me geboden gelegenheid en zoende de meiden overal waar ik maar bij kon. Ze zoende me lekker terug en tenslotte kwam ik tot de conclusie, dat dit mijn lekkerste neukpartij ooit was. Maaike , die wel superheet was, had mijn eikel in haar mond.

Ze zoende mijn ballen en beet in mijn billen, masturbeerde mijn pik en stak een vinger in de mond van Lotte om aan mijn lul te voelen. Maaike wist zo geraffineerd te strelen met tong en lippen dat ik het paradijs ingleed en snikkend mijn zaad in haar zuigende mond perste. Het genot dat de strelende tong van Maaike me bezorgde was zo geweldig groot dat ik het uitschreeuwde en haar snuivend en grommend betastte terwijl de hete gloed door mijn onderlichaam schoot.

Ik voelde de zuiging tot diep in mijn ballen doordringen. Ik hijgde en streelde de lieve meisjes een voor een. Ik heb de smaak te pakken en wil hem best eens in mijn neukgaatje klaar voelen komen," zei Maaike en legde een hand onder zijn ballen.

Ik gaf haar een hete tongzoen en liet me aftrekken. In de hand van Maaike werd mijn lul weer onmiddellijk stijf. Ik nam haar kut in de volle vuist en kneep erin, masseerde, stopte een vinger in het gaatje en voelde de schede al krampen.

Mijn pik werd met kracht tot aan mijn kruis haar kutje binnen- gezogen. Nu begon ze me hard leeg te zuigen. Langzaam maar zeker werd ik tot op de bodem leeggezogen. Toen ik leeg was, zat ze zo stevig aan me vastgezogen, dat ik de grootste moeite had om aan haar zuigende kut te ontsnappen.

We gingen even liggen en bleven nog een tijdje naakt tegen elkaar aanliggen. Maar Lotte had nog niet genoeg en wilde nog een keer. Ze duwde me op mijn rug en begon aan mijn lul te likken. Ze kneep in mijn ballen.

Toen ging ze boven me staan. Ze trok mijn knieën iets in en ze ging erop zitten. Toen pakte ik mijn lul en richtte die naar haar kut. Ze gleed langs mijn knieën naar beneden, zo over mijn lul heen. Haar strakke kut was een heerlijk gevoel om om mijn lul te hebben.

Ik pakte haar borsten en begon er in te knijpen. Ze begon op en neer te bewegen, dat was heerlijk. Elke keer als zij naar beneden kwam, duwde ik mijn kont omhoog zodat mijn lul nog harder in haar kut ramde. Ik greep haar bij haar zij en duwde haar naar beneden. Maaike wou ook weer even en kwam met haar kut boven mijn hoofd zodat ik haar kon beffen.

Ik likte haar glimmende kut. Ondertussen was Lotte nog steeds bezig met mij te neuken. Ik kwam bijna klaar toen ze plotseling met haar kont begon te draaien. Ik ging door met het likken van Maaike. Ze kreunde steeds harder. Met mijn vingers kneep ik in haar klitje, wat haar nog harder deed kreunen. Steeds harder boorde mijn lul in Lotte's soppige kut.

Ik voelde mijn zaad komen. Lotte schreeuwde dat ze zou gaan klaarkomen en dat deed ze. Haar lichaam begon te schokken, zodat ik me wel moest laten gaan. Grote stralen sperma spoten in haar kut.

Maaike werd helemaal gek van dit schouwspel en door het knijpen van mijn vingers in haar kut, kwam ook zij. Even bleven we liggen "Wil je mij een speciale behandeling geven? Ze trok me mee naar het bed en ging gebogen over de bedrand staan, de handen er op gesteund. Haar bibs drukte ze in fel verlangen naar achteren en ik trok de beide billen van elkaar.

Mijn lul, nog vochtig van haar speeksel, gleed heel langzaam haar strakke kontgat binnen. Centimeter voor centimeter verdween mijn twintig centimeter staaf naar binnen. Toen ik de binnenkant van haar dijen streelde begon ze te schokken met haar kont en uitte ze wilde kreten.

Ik liet nu een paar vingers haar geile kut binnen glijden en nam de mond van de baarmoeder tussen duim en wijsvinger. Terwijl ik haar met langzame bewegingen in haar kont neukte vingerde ik haar kut van binnen. Lotte schudde en trilde over heel haar lijf en zacht jammerende kreten klonken in de kamer.

Plotseling voelde ik hoe haar kut weer begon te krampen tegelijk met de sluitspier van haar poepertje. Haar kreten werden luider en het schudden van haar lichaam heviger. Als een orkaan spoelde het orgasme door haar ranke lijf om zich via haar kut naar buiten te persen. Ik liet me nu ook gaan en voor de zoveelste maal die dag spoot ik me in haar heerlijke lichaam leeg.

Lotte zakte nu voorover op me en bleef met gekruisde armen zo enige tijd liggen. Maar Lotte en Maaike waren nog niet volledig bevredigd en wilden meer.

En dat kon wat mij betreft. Ze liep naar het bed. Maaike stond voorover gebogen bij het bed, met haar handen op de rand steunend.

...

Shemale zuid holland meesteres arnhem


tussen haar billen lul leeg zuigen

Wat zeg je er van schat, wil je mama ook niet even wat van al dat lekkers voor schotelen. Meen je dat nu echt, wierp ik haar met schokkende lul toe.

Haar hand gleed om mijn lul en ze wierp me geil kijkend toe, ja hoor lieverd, ik heb mama hoor zeggen dat ze graag eens lekker je lul leeg zuigt. Kom schatje, fluisterde mijn vrouw likkend aan mijn oor me toe, laat je maar lekker gaan en laat me toe kijken hoe mijn moeder je leeg pijpt. Langzaam dirigeerde ze me nu beide naar de kant en liet mijn schoonmoeder me op de kant staan.

Deze ging nog steeds in het water en steelde nu zachtjes de dijen van haar mam. Terwijl ik nu door mijn schoonmoeder werd afgetrokken keek ze me recht in mijn ogen aan en zag ik haar aan mijn eikel likken. Ik sloot heel even mijn ogen en voelde een enorme sensatie door me heen gaan. Geil als ik hier van werd keek ik recht in haar zaad vragende ogen.

Kom op mam, hoorde ik haar aanmoedigend zeggen, pijp mijn schatje zijn ballen maar leeg en nu liet ik eindelijk mijn eigen handen ook door haar haar heen gaan. Weer keek ik omlaag en zag ik mijn lieve blnde vrouw haar moeders benen uit elkaar drukken.

Weer nam ze gulzig mijn pik tussen haar lippen en pijpte ze me voortreffelijk af. Er leek geen einde aan te komen en al snel voelde ik dat ik er bijna was. Ik hoefde het niet eens te zeggen want ze voelde mijn pik naar zijn eind orgasme gaan en begon aan mijn kont te trekken ten teken haar mond hard te neuken.

Ik zag mijn zaad naar haar tieten gaan en over haar buikrollen te teken dat ze niet alles weg kon krijgen. Geil naar me kijkend keek ik haar aan en zag ik mijn vrouw nog steeds haar kutje beffen. Ooo lekker he, lieverd wierp ze me toe, en we kunnen deze vakantie nog veel verder gaan. Nadat ze nu mijn mijn pik in haar hand klaar was gekomen doken we samen onder de buiten douche en neukte ik mijn vrouw klaar terwijl haar moeder haar tieten stond te likken het was uitermatte geil maar nog lang niet het einde.

Die avond aten we met zijn drien te samen in een meer dan duur restaurant en stond ik tussen twee van de geilste dames op de dansvloer. Even later terwijl ik met min vrouw even allen werd gelaten vroeg ze me of ik het als fijn had ervaren. Ja, beantwoordde ik haar maar vond jij het niet vreemd om het met je moeder te doen. Ze kuste me lachend op mijn wang. Nee hoor lieverd, mijn moeder ziet er al jaren meer dan goed uit en al sinds mijn achtiende heeft ze me alles geleerd dat ik weten moet.

Zeg nou zelf, wie wil dat nu niet neuken. Tja antwoordde ik maar waarom heb je me dat niet eerder verteld? IK was bang dat je raar zou reageren daarom heb ik op het juiste moment gewacht. Ik bedoel, ze is niet echt meer de jongste, daarom hebben we er een spelletje van gemaakt om te kijken of je zou toe happen. Dus dit was van tevoren bedacht? Toen ik zo aarzelend voor haar bleef staan pakte ze mijn hand en zei: Snel trok ze mijn t-shirt over mijn hoofd en begon aan de broeksriem van mijn korte broek te friemelen.

Even later viel mijn broek over mijn knieën, en deed ik mijn schoenen en sokken uit. Maaike trok mij mee op de bank en even later lagen we naast elkaar op de bank. Ik kon haar sterk aantrekkelijke lichaamsgeur niet bedwingen, en begon haar volle borsten te betasten. Ze scheen dit wel te waarderen, want een paar kreunen kwamen vrij tussen haar vochtige lippen. Even later trok ze met een snelle beweging mijn onderbroek uit, en begon mijn penis te betasten.

Ze pakte mijn penis beet met haar hele hand en begon mijn voorhuid heel langzaam op en neer te trekken. Ze vertelde dat ze een keer had gezien hoe haar ouders dit deden en dat ze dat wel met mij wilde doen. Ze zei dat haar vader toen allemaal kusjes bij haar moeder tussen haar benen gaf en dat haar moeder dit kennelijk zo lekker vond, omdat ze het hele huis bij elkaar lag te schreeuwen.

Ik zei tegen Maaike dat ik het best bij haar wilde proberen, en gaf haar een zoen op haar wang, waarna ik langzaam zoenend over haar hele lichaam afdaalde naar haar donker behaarde spleetje. Ik gaf een kusje op haar kut maar er gebeurde verder niet veel. Toen gebeurde het; ik stak mijn tong uit naar haar spleetje, en duwde de lipjes een beetje uit elkaar. Het was alsof Maaike in een kronkelende slang veranderde. Haar dijbenen klemde mijn gezicht vast tussen haar beentjes, en ze begon zeer diep te kreunen, en begon gillen uit te stoten.

Ze pakte mijn achterhoofd beet, en duwde mijn gezicht woest tegen haar geurige spleetje. De geur van haar poesje maakte mij erg opgewonden, en opeens voelde ik dat mijn penis helemaal hard was geworden. Opeens verstramde haar lichaampje en begon ze zo zwaar te kreunen dat ik dacht dat ik haar pijn had gedaan. Ik stopte met likken, maar ze smeekte om door te gaan, en ik stak direkt mijn tong weer in haar vochtige spleetje, waar het sap inmiddels rijkelijk uit vloeide.

Plotseling voelde ik haar nagels in mijn schouders, en begon ze te schokken. Dit duurde voort todat ze langzaam tot rust kwam, en mij met een verliefde blik in mijn ogen staarde. Toen zij ze dat ze had gezien hoe haar moeder haar vader in haar mond nam en vroeg of ik wilde dat zij dat bij mij ook deed. Ik knikte, en ze boog voorover en raakte met haar tongpuntje mijn eikel aan.

Haar lippen gingen een beetje van elkaar, en langzaam liet ze haar mond over mijn penis zakken. Ik dacht dat de wereld verging. Zoiets had ik nog nooit gevoeld.

Toen begon ze haar hoofdje op en neer te bewegen en na een paar minuten begon ik hevig te schokken, en kreeg ik mijn eerste orgasme. Er kwam een straal waterige en kleverige vloeistof uit mijn pik, en Maaike zei dat het erg lekker smaakte, en dat er toch een behoorlijke hoeveelheid uit kwam.

Toen ging ze op haar rug naast me liggen, en vroeg ze of ik het eens met haar wilde doen zoals de volwassenen het doen. Ze pakte mijn hand, en trok me bovenop zich. Ze sloeg haar benen om mijn middel, en haakte haar blote voeten boven mijn kont in elkaar. Ik streelde met m'n vinger over haar kittelaar. Ze vertelde mij wat ik doen moest, en pakte met haar zachte hand mijn pik beet en leidde die in haar natte spleet. Ik begon langzaam te duwen, en voelde de warmte van haar binnenste om mijn eikel.

Langzaam schoof ik over haar heen. Ik leidde mijn eikel een heel klein stukje naar binnen. Ik voelde dat het inderdaad daarbinnen nogal nauw en nog ruw was Het duurde niet lang meer of Maaike's kutje was zo zacht en smeuiig als boter. Ik stootte nog een stukje verder naar binnen. Ik hoorde een licht gekreun, maar ik wist niet of ik of Maaike dat nu was Maaike sloeg haar armen om mijn rug heen, en klauwde haar nagels in mijn vel.

Ik voelde de druk van haar hand op mijn bil om dieper naar binnen te schuiven. Voor een beginneling was ze erg goed. Bij de volgende stoot voelde ik dat ze meebewoog. Nu was het de beurt van Maaike om te kreunen, ze kronkelde onder het gewicht van mijn warme lichaam, haar borsten staken fier vooruit. Ik pakte haar bij haar nek en zoende haar ikgend in haar oor. Ooh, wat raakte ze daar opgewonden van. Ze probeerde met haar mond de mijne te bereiken en ik kuste haar zodat ze alleen nog maar meer kon genieten.

Steeds harder ging ik in en uit in haar maagdelijke kut en plotseling slaakte ze een kreet van pijn en genot,en ik doorstak haar maagdenvlies. Minuten lang bleven we doorneuken, en alsof het afgesproken was kwamen we gelijktijdig voor een tweede keer klaar. Ze begon aan mijn lul te trekken en die werd zo weer stijf. Ze duwde me op het bankje. Ze ging naast me zitten. Ik duwde mijn vingers in haar kut.

Ze greep mijn harde lul en trok hem naar haar benen toe. Ze duwde mijn lul tegen haar kut, toen tilde ze haar kont omhoog, ze gleed over mijn lul. Ze voelde geweldig, haar hete lichaam over mijn lul heen en weer bewegend. Ik hoefde niets te doen, ze was zo geil dat ze alles deed.

Ik pakte haar bij haar borsten en elke keer als zij omhoog kwam duwde ik haar weer naar beneden. Steeds harder ging mijn lul in haar! Ik deed wat ze zei en ik pakte haar kont en ramde die op en neer op mijn lul! Ooh, wat was zij lekker zeg! Ik ramde mijn lul hard in haar kut, hard van achteren, ik pompte mijn lul nog éen keer in haar en toen kwam het bij haar.

Ze schokte overal, haar kutsappen vloeiden langs mijn lul, ze bleef op mijn lul rammen, ik hield het niet meer. E‚n stoot later kwam ik! Mijn geil spoot diep in haar kut! Ze wou dat ik haar nog een keer nam. Dat vond ik wel goed. Ik ging op haar liggen en stootte mijn harde lul weer in haar. Ik tilde haar billen op en beroerde haar poepgaatje. Haar kreunen werden als maar harder en heftiger.

Ik voelde mijn piemel in haar steeds harder en groter worden. Haar lichaam beukte nu tegen mijn hete borst. Nu kon het niet lang meer duren. Oooooooh, ga door, niet stoppen nu Het leek alsof het bankje onder ons meegolfde met het ritme van onze hete lichamen.

Maaike drukte mijn hoofd tussen haar tieten en ik genoot van de bezeten kloppen van haar hart. Na nog twee krachtige stoten kwamen we weer tegelijkertijd klaar Nog na hijgend kuste ik haar tepels. Ze waren nog erg roze en hard van de vrijpartij. Dat liet Maaike zich geen tweede keer zeggen en ze ging op handen en knieen voor me zitten met haar billen omhoog. Ik pakte haar in haar zij en duwde mijn lange dikke lul tegen haar lippen.

Ik schoof van boven naar beneden langs haar kut en stak hem er toen in een keer in. De schouders van Maaike schokten. Ze ving meteen het ritme op en pompte met hartelust mee. Maaike wilde me vasthouden maar ze had niet de kracht om op een hand te steunen. Daarom duwde ze maar harder tegen mijn ballen aan met haar volle heupen. We kregen het steeds heter en geiler tot we allebei weer in een hevig orgasme uitbarstten. Toen ging plotseling de deur open.

Lotte was een heerlijke blondine met een strakke kont en grote, appelvormige borsten. Ik had nog nooit met haar geneukt en ik wou dat wel graag. Maaike, je slipje, daar ligt, het op de bank". Dennis streelt me heel fijn. Als je haast hebt, ga dan weg of blijf en dan moet je wachten en toekijken.

Maaike bewerkte mijn pik met haar tong. Ik liet zich lekker pijpen en streelde het wulpse lichaam van Maaike. Lotte stond nog en ik keek precies tegen haar donkere kut. Maaike had meer haar op haar kut dan Lotte en dat zij nog maagd was stond me wel aan. Ze spreidde haar benen en hikte van schrik toen ik mijn tong tussen haar schaamlipjes boorde en haar openmaakte. Toen zij de tong van mij langs en tussen haar lippen voelde glippen huiverde zij van wellust.

Zelf maakte zij zich van tijd tot tijd klaar door haar schaamlippen en kittelaartje te strelen. Dat ging altijd heel fijn maar zij verlangde de laatste tijd steeds heviger naar een man. Ze was 18 en had er de leeftijd wel voor. Maaike werd volgens mij een beetje verliefd op me. Ze wist echter dat Lotte ook een oogje op hem had.

Ik wil beter zijn dan Lotte, dacht ze en ik wil zijn zaad in mijn mond voelen of in mijn poesje. Ik verkende haar billen en wat er tussen zat, probeerde een vinger in haar schede te steken en ontmoette nogal wat tegenstand. Mijn kut is gastvrij, ik zal je laten genieten! Meteen wordt je pik dan weer lekker slijmerig en glad, zodat ik makkelijker bij Lotte naar binnen zal glijden Kom, neuk me eens lekker!

Lotte streelde mijn lul en mij, ik werd er hitsig van. Zich aan de bank vasthoudend ging Lotte zitten en zakte neer op me. Ze schreeuwde een beetje en er liep wat bloed uit haar kutje. Ze begon op en neer te bewegen. Lotte kreunde van genot.

Ik lag onder de heerlijke stevige dijen van de geile Lotte en nam haar tieten in mijn handen, likte haar harde tepels en zoog er als een baby aan. Het bezorgde Lotte enorme wellustprikkels,en ze boorde zich steeds dieper op mijn harde lul. Ik schreeuwde het uit toen Lotte haar strakke kut samenkneep.

Ik kon bijna niet meer loskomen uit haar zuigende kut, het ging allemaal bijna vanzelf. Ik sloeg mijn benen om Lotte heen en drukte haar bij elke stoot tegen mijn eikel aan. Ze vond dit erg fijn en kwam bijna klaar.

Plotseling begon Lotte met haar kut te trekken en haar hele lichaam begon te schokken. Daardoor kwam ik klaar en ik spoot me in haar leeg.

Met veel moeite wist ik mijn lul uit haar zuigende kutje te krijgen. Ze bloedde nog een beetje, maar Maaike veegde het weg met haar slipje. Ik begon nu Maaike te berwerken. Ik masseerde haar tepels en streek over haar klitje. Ze kon dit wel waarderen. Plotseling begon Maaike te trillen. Ik wist al hoe laat het was en greep haar natte kut, kneep er masserend in en boorde een vinger in haar schede.

Ik zoog haar dikke tepels en maakte haar genietend klaar. Ik drukte mijn lul lekker in de nauwe kut van de geil ikgende en zuchtende Lotte, die hem weer neukte alsof haar leven ervan afhing. Toen was het orgasme weg. Maaike ging met haar billen op de schoot van Dennis zitten en Lotte nam zijn lul en stopte die tussen de schaamlippen van Maaike. Ze liet zich zakken en voelde de dikke lul in haar kut boren.

Het was een zalig gevoel en zachtjes ging ze op en neer. Lotte was door alles heen geil en zat tussen haar benen naar pik en kut te kijken.

Ze begon te likken aan de kut van Maaike en liet likkend haar lippen en tong over de ballen van mij glijden, zoende het stukje van mijn lul dat telkens naar buiten kwam en streelde de schaamlippen van Maaike.

Lotte likte naar hartelust en haalde nu en dan mijn grote lul uit de kut van haar vriendin die dit maar half kon waarderen. Ze nam dan mijn pik tussen haar lippen en begon hem met wild strelende tong af te likken. Ze vond het heerlijk om haar vriendin te gerieven en zoog zich kreunend aan dat lekkere ding tussen haar dijen vast. Nu kreunde ook Maaike en toen Lotte haar kittelaar zalig bewerkte kwam ze met een diepe zucht klaar.

Toen de kutjes van de dames weer rustig waren geworden stopte Maaike mijn nog grote en stijve lul van mij opnieuw in de vagina van Lotte. Zo wisselde ze het af. Als Lotte bijna aan een orgasme toe was kreeg Maaike mijn harde staaf tussen haar benen en neukte er lustig op los. Ik profiteerde flink van de aan me geboden gelegenheid en zoende de meiden overal waar ik maar bij kon.

Ze zoende me lekker terug en tenslotte kwam ik tot de conclusie, dat dit mijn lekkerste neukpartij ooit was. Maaike , die wel superheet was, had mijn eikel in haar mond. Ze zoende mijn ballen en beet in mijn billen, masturbeerde mijn pik en stak een vinger in de mond van Lotte om aan mijn lul te voelen. Maaike wist zo geraffineerd te strelen met tong en lippen dat ik het paradijs ingleed en snikkend mijn zaad in haar zuigende mond perste.

Het genot dat de strelende tong van Maaike me bezorgde was zo geweldig groot dat ik het uitschreeuwde en haar snuivend en grommend betastte terwijl de hete gloed door mijn onderlichaam schoot. Ik voelde de zuiging tot diep in mijn ballen doordringen. Ik hijgde en streelde de lieve meisjes een voor een. Ik heb de smaak te pakken en wil hem best eens in mijn neukgaatje klaar voelen komen," zei Maaike en legde een hand onder zijn ballen. Ik gaf haar een hete tongzoen en liet me aftrekken.

In de hand van Maaike werd mijn lul weer onmiddellijk stijf. Ik nam haar kut in de volle vuist en kneep erin, masseerde, stopte een vinger in het gaatje en voelde de schede al krampen. Mijn pik werd met kracht tot aan mijn kruis haar kutje binnen- gezogen.

Nu begon ze me hard leeg te zuigen. Langzaam maar zeker werd ik tot op de bodem leeggezogen. Toen ik leeg was, zat ze zo stevig aan me vastgezogen, dat ik de grootste moeite had om aan haar zuigende kut te ontsnappen.

We gingen even liggen en bleven nog een tijdje naakt tegen elkaar aanliggen. Maar Lotte had nog niet genoeg en wilde nog een keer. Ze duwde me op mijn rug en begon aan mijn lul te likken. Ze kneep in mijn ballen. Toen ging ze boven me staan. Ze trok mijn knieën iets in en ze ging erop zitten. Toen pakte ik mijn lul en richtte die naar haar kut. Ze gleed langs mijn knieën naar beneden, zo over mijn lul heen. Haar strakke kut was een heerlijk gevoel om om mijn lul te hebben.

Ik pakte haar borsten en begon er in te knijpen. Ze begon op en neer te bewegen, dat was heerlijk. Elke keer als zij naar beneden kwam, duwde ik mijn kont omhoog zodat mijn lul nog harder in haar kut ramde.

Ik greep haar bij haar zij en duwde haar naar beneden. Maaike wou ook weer even en kwam met haar kut boven mijn hoofd zodat ik haar kon beffen. Ik likte haar glimmende kut. Ondertussen was Lotte nog steeds bezig met mij te neuken. Ik kwam bijna klaar toen ze plotseling met haar kont begon te draaien. Ik ging door met het likken van Maaike. Ze kreunde steeds harder. Met mijn vingers kneep ik in haar klitje, wat haar nog harder deed kreunen.

Steeds harder boorde mijn lul in Lotte's soppige kut. Ik voelde mijn zaad komen. Lotte schreeuwde dat ze zou gaan klaarkomen en dat deed ze. Haar lichaam begon te schokken, zodat ik me wel moest laten gaan. Grote stralen sperma spoten in haar kut. Maaike werd helemaal gek van dit schouwspel en door het knijpen van mijn vingers in haar kut, kwam ook zij. Even bleven we liggen "Wil je mij een speciale behandeling geven? Ze trok me mee naar het bed en ging gebogen over de bedrand staan, de handen er op gesteund.

Haar bibs drukte ze in fel verlangen naar achteren en ik trok de beide billen van elkaar. Mijn lul, nog vochtig van haar speeksel, gleed heel langzaam haar strakke kontgat binnen. Centimeter voor centimeter verdween mijn twintig centimeter staaf naar binnen. Toen ik de binnenkant van haar dijen streelde begon ze te schokken met haar kont en uitte ze wilde kreten.

Ik liet nu een paar vingers haar geile kut binnen glijden en nam de mond van de baarmoeder tussen duim en wijsvinger. Terwijl ik haar met langzame bewegingen in haar kont neukte vingerde ik haar kut van binnen. Lotte schudde en trilde over heel haar lijf en zacht jammerende kreten klonken in de kamer. Plotseling voelde ik hoe haar kut weer begon te krampen tegelijk met de sluitspier van haar poepertje. Haar kreten werden luider en het schudden van haar lichaam heviger.

Als een orkaan spoelde het orgasme door haar ranke lijf om zich via haar kut naar buiten te persen. Ik liet me nu ook gaan en voor de zoveelste maal die dag spoot ik me in haar heerlijke lichaam leeg. Lotte zakte nu voorover op me en bleef met gekruisde armen zo enige tijd liggen. Maar Lotte en Maaike waren nog niet volledig bevredigd en wilden meer.

En dat kon wat mij betreft. Ze liep naar het bed. Maaike stond voorover gebogen bij het bed, met haar handen op de rand steunend.

...