Vakantie sex even lekker neuken

vakantie sex even lekker neuken

Voor de gezelligheid en hoe leuk je met mijn dochter om gaat, mijn man heeft er nooit tijd voor of neemt er geen tijd voor.

Meteen vraagt ze of ik kom eten ze willen patat bestellen. Ik zeg me even op te frissen en dan te komen. Na het douchen ga ik naar ze toe Kim, is druk aan het spelen buiten en rent bij de vijver achter het huisje achter eendjes aan.

Als het eten er eindelijk is zijn de eendjes niet meer belangrijk maar de patat. Laura vind het erg gezellig, zo nu even snel afruimen en dan snel douchen en Kim in Bed doen. Ik vraag haar waarom alles snel je hebt vakantie pak een bad.

Geen tijd met een dochter lacht ze, ik stel der voor jij ruimt af ik laat je bad vol lopen dan vermaak ik Kim wel even. Ze twijfeld even maar stemt toch in terwijl zij afruimt laat ik in de badkamer het bad vol lopen, ik zie zwitsal babyshampoo staan gooi er wat bij in dat ruikt zo heerlijk. Kim is in de kamer bezig met haar poppen, ik ga bij der zitten en al snel ben ik het paard en ga ik als paard met Kim op mijn rug door de kamer terwijl Laura in bad ligt.

Het paardje rijden verveelt snel en ze wil naar de eendjes ik pak wat brood mee en samen voeren we de eendjes, even later staat Laura in der badjas in de opening van de deur ze is er al uit Kim moet naar bed. Ik loop langs Laura heen en zeg wat ruik je lekker.

Ze lacht en zegt ja ruik dan heb jij voor gezorgd en ik ruik in der nek we kijken elkaar daarna even aan. We verstijven even maar doen alsof het niets was, ze legt Kim in bed vraagt of ik nog wat wil drinken en kletsen nog wat na op de bank. Het is al wat laat ik sta op en ga terug naar mijn huisje.

Ze loopt achter me aan en bij de deur houd ze me tegen ik kijk der aan ik heb je nog niet bedankt zegt Laura, bedankt waarvoor? De leuke dag en ze zoent me vol op de mond ik stop de kus en zeg dit kan toch niet ssst ik wil je zegt ze en zoent me weer vol onze tongen cirkelen om elkaar ze knoopt mijn blouse open die is binnen no time uit ik trek de centuur uit haar badjas en glij met mijn handen erin ze heeft alleen nog een stringetje aan mijn handen kneden haar billen.

We lopen richting de bank ze duwt me achterover op de bank laat haar badjas van haar schouders zakken en komt half op me liggen en likt met haar tong over mijn bovenlijf richting mijn navel omlaag ze is al druk bezig mijn broek open te maken ze zakt van de bank en gaat op haar knieen er voor zitten.

Mijn broek en boxer trekt ze uit ze hapt naar mijn ballen en zuigt er zachtjes op terwijl ze met haar hand mijn pik aftrekt.

Haar tong laat ze omhoog glijden en draait rondjes om mijn eikel heen en dan laat ze hem in haar mond glijden stukje voor stukje tot hij er helemaal in zit ze kijkt me geil aan en zuigt hard erop en laat hem dan rustig uit haar mond glijden. Een hemels gevoel nu begint ze sneller te zuigen en knijpt harder in mijn ballen wat kan ze pijpen, ik hijg tegen der dat ik ga komen als ze zo doorgaat ze kijkt me aan met der geile ogen en mijn pik in der mond en zuigt nog sneller op mijn pik ik kreun harder zij knijpt harder in mijn ballen en dan spuit mijn zaad in der keel.

Ze zuigt door tot de laatste druppel. Mijn tong glijd over der tepels ik lik er rondjes om heen zuig ze in mijn mond en bijt er zachtjes in en lik verder omlaag tot de rand van der string. Lik door haar lies langs de string heen. Ik hoor der zwaarder hijgen ik trek haar string uit lik plagend over haar lipjes niet er tussen alleen plagend over haar natte lipjes.

Heerlijk zon nat kaal kutje dan trek ik haar lipjes uit elkaar en lik over der clitje heen rustig en dan in een versnelling ze kronkelt al lekker ik zuig der clitje even in mijn mond en laat dan mijn tong in der grotje glijden aaaah heerlijk kreunt ze mijn haar ondertussen strelend mijn tong glijd nog verder omlaag over der sterretje heen ooooh jaa hoor ik hmmm ze geniet ervan heerlijk draait mijn tong over der sterretje terwijl mijn vingers haar clitje verwennen.

Ik lik weer omhoog naar haar clitje toe laat 2 vingers in haar glijden ze pakt mijn haar steviger vast en duwt mijn hoofd strak op der kutje. Mijn vingers haal ik er uit ze zijn lekker nat en laat eerst 1 vinger in der sterretje glijden en duw de 2e er achter aan aaaaaah ga door lik me kreunt ze en laat mijn tong snel over der clitje glijden en dan haar grotje in.

Aaaaah fuck ik kom wat maak je me geil en ze klemt mijn hoofd vast op der kutje en ik voel mijn hele gezicht nat worden hmmmm ze trilt nog na en trekt me omhoog en wil me zoenen hmmm haar eigen geil zuigt ze van mijn tong af. En zoenen heerlijk door mijn pik hangt voor der kutje ik duw hem ineens in der haar ogen worden groot oooohja doe het ik wil je in me voelen komen hijgt ze ik haal hem eruit tot aan mijn eikel en duw hem er dan ineens weer diep in en dat een paar keer neuk me hard kreunt ze neuk me ik begin met diepe lange stoten het tempo op te voeren ze grijpt met der armen om zich heen ze verliest de controle je hoort het soppen van der poesjes ik zuig op der tepel en laat mijn pik lekker diep in der natte grotje glijden.

Ik haal hem er dan uit wat doe je hijgt ze ga op je knieen zitten en binnen no time zit ze op der knieen op bed toe neuk me kreunt ze al. Ik zit achter der pak der heupen beet en stoot in der en trek haar aan haar heupen na me toe. Hij lag op het bed en ging tussen mijn benen. Zijn tong likte aan mijn klitje en hij knabbelde speels aan mijn schaamlippen. Ik vond het geweldig en genoot van iedere lik, tot ik klaarkwam.

Ik kwam behoorlijk heftig. Ik lag zo hard te trillen dat de caravan begon te schudden. Die ging nog veel meer tekeer toen hij op mij kroop en in de missionarishouding zijn dikke pik in mijn kleine poesje drukte. Ik moest er even aan wennen, want lange lullen had ik al vaker gehad, maar dikke lullen nog niet.

Het leek wel of hij mij uit liet scheuren, maar na een aantal minuten begon ik te genieten. Er stond een spiegel naast ons en daarin kon ik uitsteken zien hoe die Steven mijn poesje goed aan het afraggen was.

Ik draaide mij op een gegeven moment op mijn zij en trok mijn knieën op, zodat hij lekker strak en diep in mij kon pompen. Harder en dieper ging het, tot hij zwaarder begon te ademen en uiteindelijk zijn lul uit mij trok en hij over mijn hele lijf begon te spuiten. Het was warm, kleverig en heerlijk. Ik smeerde het over mijn lichaam uit alsof het crème was en likte mijn handen schoon, waarna ik nog even aan zijn pik zoog, om de restjes zaad er helemaal uit te krijgen.

Helaas moest Steven twee dagen later alweer weg. Maar ik heb nog genoeg andere kerels geneukt die vakantie en volgend jaar ga ik er weer heen, omdat de mannen die ik heb gehad daar ok ieder jaar komen, maar vooral Steven.

Die wil ik ieder jaar wel in mij voelen. Wat was dat toch een zalige vent en hij schijnt hier nog in de regio te wonen ook! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Esther geneukt op vakantie op Texel Ik ga niet zo heel erg vaak op vakantie. Ik ben nou eenmaal alleen en…. Door twee meiden in Frankrijk genomen Samen met mijn neef ben ik toen ik jong was een keer op vakantie naar….

.

Latina prive oma en dochter sex

Alles ging uit en ook hij ging uit de kleren. Het bed waar hij op sliep was niet enorm, maar groot genoeg om eens lekker van bil te gaan. Je moet ke met vakantieseks gewoon een beetje aanpassen, dat is nou eenmaal zo. Hij lag op het bed en ging tussen mijn benen.

Zijn tong likte aan mijn klitje en hij knabbelde speels aan mijn schaamlippen. Ik vond het geweldig en genoot van iedere lik, tot ik klaarkwam.

Ik kwam behoorlijk heftig. Ik lag zo hard te trillen dat de caravan begon te schudden. Die ging nog veel meer tekeer toen hij op mij kroop en in de missionarishouding zijn dikke pik in mijn kleine poesje drukte.

Ik moest er even aan wennen, want lange lullen had ik al vaker gehad, maar dikke lullen nog niet. Het leek wel of hij mij uit liet scheuren, maar na een aantal minuten begon ik te genieten. Er stond een spiegel naast ons en daarin kon ik uitsteken zien hoe die Steven mijn poesje goed aan het afraggen was.

Ik draaide mij op een gegeven moment op mijn zij en trok mijn knieën op, zodat hij lekker strak en diep in mij kon pompen. Harder en dieper ging het, tot hij zwaarder begon te ademen en uiteindelijk zijn lul uit mij trok en hij over mijn hele lijf begon te spuiten.

Het was warm, kleverig en heerlijk. Ik smeerde het over mijn lichaam uit alsof het crème was en likte mijn handen schoon, waarna ik nog even aan zijn pik zoog, om de restjes zaad er helemaal uit te krijgen. Helaas moest Steven twee dagen later alweer weg. Maar ik heb nog genoeg andere kerels geneukt die vakantie en volgend jaar ga ik er weer heen, omdat de mannen die ik heb gehad daar ok ieder jaar komen, maar vooral Steven. Die wil ik ieder jaar wel in mij voelen.

Wat was dat toch een zalige vent en hij schijnt hier nog in de regio te wonen ook! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. We overleggen wat we verder de dag gaan doen, het is inmiddels vier uur in de middag. Koffers uitpakken en daarna uit eten gaan, nog even een terrasje pakken, dan is het mooi geweest voor vandaag.

Als we in de avond uit eten zijn geeft Remco aan dat het hem wel leuk lijkt als we de volgende dag naar het strand gaan, dan naar een naakt strand te gaan. Bedenkelijk kijk ik hem aan, na enige twijfel ga ik akkoord om dat een keer te doen. Nadat we heerlijk hebben gegeten wat wijntjes op lopen we naar ons appartement. Eenmaal daar geef ik aan dat ik eerst ga douchen, daarna kan Remco heerlijk gaan douchen, erna trek ik een badjas aan pak een wijntje en ga even op het balkon zitten.

Remco gaat douchen en komt erna naakt op het balkon ook zitten. Hij kijkt me onbeholpen aan, met een vragende blik in zijn ogen.

Ja zeg ik, je moet er dan wel mooi en verzorgd uit zien, "hoe moet ik dat dan doen? Nou gewoon zeg ik "met tondeuse en je scheermesje met scheerschuim". Ik zie hem nadenken hoe hij dat aan moet gaan pakken. Dan vraagt hij aan mij: Heb ik dat denk ik bij mezelf, maar ach, vooruit denk ik dus zeg ik: Blij staat hij op en geeft me een kus en zegt: Met de tondeuse begin ik, hij begint te giechelen dat dat een raar gevoel is en dat het een trillend gevoel geeft.

Ik denk dan bij mezelf dat wet ik hoe het voelt als ik een vibrator in me heb zitten. Het zal hem wel opwinden want ik zie dat zijn pik dikker wordt, ik moet zijn pik met mijn hand beetpakken om hem aan de kant te houden, heb al lange tijd geen pik meer in mijn hand gehad. Dat had ik al wel gemerkt, ik zit met een grote stijve paal hier voor me.

Maar ik vind het wel lekker om zijn stijve in mijn hand te hebben, en hou hem meer en langer vast dan dat noodzakelijk is. Ik wrijf de losse haren weg en heb mijn volle hand om zijn paal, om hem zogenaamd aan de kant te houden. Dan ga ik alles goed met scheerschuim in smeren, ook de schacht van zijn paal en ga aan het scheren. Tijdens het scheren ga ik licht met mijn hand op en neer langs zijn paal, maar hij gaat ook een beetje met zijn bekken op en neer Ook zijn ballen moest ik scheren dus ook die lekker in mijn hand gehad, ik was er gewoon erg geil van geworden, maar kon dat niet laten merken, het is tenslotte mijn zoon.

Na het scheren wassen en afdrogen, met de handdoek droogde ik alles af en ging met de handdoek op en neer langs zijn keiharde paal. Zo geil ben ik inmiddels dat ik niets liever wil en zonder protest of iets te zeggen pak ik zijn harde paal in mijn mond en pijp hem.

Al snel voel ik zijn eikel opzwellen en voel ik de eerste straal sperma in mijn mond, het blijft komen en hij blijft spuiten. Heerlijk, geweldig vind ik dit en ook vreselijk geil,zo veel mogelijk slik ik door maar niet alles, er loopt ook wat uit mijn mond en druppelt op mijn tieten, want mijn badjas is ook open gegaan.

Remco komt met een blij en voldaan gezicht omhoog en kijkt me aan. Lach een beetje naar hem, weet eigenlijk even geen raad met mezelf en wat te zeggen. Hij trekt me zacht op bed en pakt de handdoek, "kom eens even lekker tegen mij aanliggen" onderwijl doet hij ook mijn badjas uit.

Naakt kom ik naast hem te liggen, hij wrijft mijn tieten schoon, daarna trekt hij mij tegen zich aan. Begint me te strelen en te kussen, heerlijk teder, Voel zijn nog steeds harde paal tegen mijn buik, we gaan nog niet slapen bedenk ik mij. Dan fluistert hij in mijn oor: Hij gaat zoenend va mijn tieten naar beneden en al snel gaat hij me beffen, drijfnat ben ik en al heel snel kom ik voor de eerste keer klaar, "ga door" "ga door" roep ik en dat doet hij, voel vingers in mij en heerlijk likt en bijt hij zacht op mijn klit.

Meerdere keren kom ik klaar, dit is niet het eerste kutje wat hij likt, dat is zeker. Dan komt hij weer naar boven, we gaan lekker zoenen, wat al snel tongen is, ik proef mijn lekkere kut geil. Dan weer kijkt hij me aan en zegt: Remco komt op mij liggen, mijn kut is drijfnat nog en staat helemaal open, dus heel gemakkelijk voel ik hem naar binnen schuiven. Dit is een goddelijk gevoel, dat je een harde paal bij je naar binnen voelt komen, helemaal komt hij in me, geweldig vind ik dit.

Mijn bloed eigen zoon die nu met zijn keiharde paal in mijn geile kut zit. Dit is zo geil dat mijn eerste orgasme al door mijn lijf giert. Voel zijn paal heerlijk in mij bewegen, flink gaat hij nu in en uit, aan zijn neuken te merken is hij ook bloedgeil, tussen de stoten en het hijgen door zeg ik geile dingen in zijn oor: Hij is nog niet zo vrij om alles te zegen en te doen, dus stuur ik hem wat. Heerlijk gaan we te keer, ik zweef steeds op de rand van een vreselijk orgasme, maar weet het steeds net in te houden.

Draai weer weg en ga voor hem zitten, en ga hem weer even pijpen, proef mijn kut geil weer nu pakt hij mijn hoofd en neukt echt mijn mond nu.
vakantie sex even lekker neuken

Voor de gezelligheid en hoe leuk je met mijn dochter om gaat, mijn man heeft er nooit tijd voor of neemt er geen tijd voor. Meteen vraagt ze of ik kom eten ze willen patat bestellen. Ik zeg me even op te frissen en dan te komen. Na het douchen ga ik naar ze toe Kim, is druk aan het spelen buiten en rent bij de vijver achter het huisje achter eendjes aan. Als het eten er eindelijk is zijn de eendjes niet meer belangrijk maar de patat.

Laura vind het erg gezellig, zo nu even snel afruimen en dan snel douchen en Kim in Bed doen. Ik vraag haar waarom alles snel je hebt vakantie pak een bad.

Geen tijd met een dochter lacht ze, ik stel der voor jij ruimt af ik laat je bad vol lopen dan vermaak ik Kim wel even. Ze twijfeld even maar stemt toch in terwijl zij afruimt laat ik in de badkamer het bad vol lopen, ik zie zwitsal babyshampoo staan gooi er wat bij in dat ruikt zo heerlijk. Kim is in de kamer bezig met haar poppen, ik ga bij der zitten en al snel ben ik het paard en ga ik als paard met Kim op mijn rug door de kamer terwijl Laura in bad ligt. Het paardje rijden verveelt snel en ze wil naar de eendjes ik pak wat brood mee en samen voeren we de eendjes, even later staat Laura in der badjas in de opening van de deur ze is er al uit Kim moet naar bed.

Ik loop langs Laura heen en zeg wat ruik je lekker. Ze lacht en zegt ja ruik dan heb jij voor gezorgd en ik ruik in der nek we kijken elkaar daarna even aan. We verstijven even maar doen alsof het niets was, ze legt Kim in bed vraagt of ik nog wat wil drinken en kletsen nog wat na op de bank.

Het is al wat laat ik sta op en ga terug naar mijn huisje. Ze loopt achter me aan en bij de deur houd ze me tegen ik kijk der aan ik heb je nog niet bedankt zegt Laura, bedankt waarvoor? De leuke dag en ze zoent me vol op de mond ik stop de kus en zeg dit kan toch niet ssst ik wil je zegt ze en zoent me weer vol onze tongen cirkelen om elkaar ze knoopt mijn blouse open die is binnen no time uit ik trek de centuur uit haar badjas en glij met mijn handen erin ze heeft alleen nog een stringetje aan mijn handen kneden haar billen.

We lopen richting de bank ze duwt me achterover op de bank laat haar badjas van haar schouders zakken en komt half op me liggen en likt met haar tong over mijn bovenlijf richting mijn navel omlaag ze is al druk bezig mijn broek open te maken ze zakt van de bank en gaat op haar knieen er voor zitten. Mijn broek en boxer trekt ze uit ze hapt naar mijn ballen en zuigt er zachtjes op terwijl ze met haar hand mijn pik aftrekt. Haar tong laat ze omhoog glijden en draait rondjes om mijn eikel heen en dan laat ze hem in haar mond glijden stukje voor stukje tot hij er helemaal in zit ze kijkt me geil aan en zuigt hard erop en laat hem dan rustig uit haar mond glijden.

Een hemels gevoel nu begint ze sneller te zuigen en knijpt harder in mijn ballen wat kan ze pijpen, ik hijg tegen der dat ik ga komen als ze zo doorgaat ze kijkt me aan met der geile ogen en mijn pik in der mond en zuigt nog sneller op mijn pik ik kreun harder zij knijpt harder in mijn ballen en dan spuit mijn zaad in der keel.

Ze zuigt door tot de laatste druppel. Mijn tong glijd over der tepels ik lik er rondjes om heen zuig ze in mijn mond en bijt er zachtjes in en lik verder omlaag tot de rand van der string. Lik door haar lies langs de string heen. Ik hoor der zwaarder hijgen ik trek haar string uit lik plagend over haar lipjes niet er tussen alleen plagend over haar natte lipjes.

Heerlijk zon nat kaal kutje dan trek ik haar lipjes uit elkaar en lik over der clitje heen rustig en dan in een versnelling ze kronkelt al lekker ik zuig der clitje even in mijn mond en laat dan mijn tong in der grotje glijden aaaah heerlijk kreunt ze mijn haar ondertussen strelend mijn tong glijd nog verder omlaag over der sterretje heen ooooh jaa hoor ik hmmm ze geniet ervan heerlijk draait mijn tong over der sterretje terwijl mijn vingers haar clitje verwennen.

Ik lik weer omhoog naar haar clitje toe laat 2 vingers in haar glijden ze pakt mijn haar steviger vast en duwt mijn hoofd strak op der kutje. Mijn vingers haal ik er uit ze zijn lekker nat en laat eerst 1 vinger in der sterretje glijden en duw de 2e er achter aan aaaaaah ga door lik me kreunt ze en laat mijn tong snel over der clitje glijden en dan haar grotje in.

Aaaaah fuck ik kom wat maak je me geil en ze klemt mijn hoofd vast op der kutje en ik voel mijn hele gezicht nat worden hmmmm ze trilt nog na en trekt me omhoog en wil me zoenen hmmm haar eigen geil zuigt ze van mijn tong af.

En zoenen heerlijk door mijn pik hangt voor der kutje ik duw hem ineens in der haar ogen worden groot oooohja doe het ik wil je in me voelen komen hijgt ze ik haal hem eruit tot aan mijn eikel en duw hem er dan ineens weer diep in en dat een paar keer neuk me hard kreunt ze neuk me ik begin met diepe lange stoten het tempo op te voeren ze grijpt met der armen om zich heen ze verliest de controle je hoort het soppen van der poesjes ik zuig op der tepel en laat mijn pik lekker diep in der natte grotje glijden.

Ik haal hem er dan uit wat doe je hijgt ze ga op je knieen zitten en binnen no time zit ze op der knieen op bed toe neuk me kreunt ze al. Ik zit achter der pak der heupen beet en stoot in der en trek haar aan haar heupen na me toe. Hij lag op het bed en ging tussen mijn benen. Zijn tong likte aan mijn klitje en hij knabbelde speels aan mijn schaamlippen. Ik vond het geweldig en genoot van iedere lik, tot ik klaarkwam. Ik kwam behoorlijk heftig.

Ik lag zo hard te trillen dat de caravan begon te schudden. Die ging nog veel meer tekeer toen hij op mij kroop en in de missionarishouding zijn dikke pik in mijn kleine poesje drukte. Ik moest er even aan wennen, want lange lullen had ik al vaker gehad, maar dikke lullen nog niet. Het leek wel of hij mij uit liet scheuren, maar na een aantal minuten begon ik te genieten. Er stond een spiegel naast ons en daarin kon ik uitsteken zien hoe die Steven mijn poesje goed aan het afraggen was.

Ik draaide mij op een gegeven moment op mijn zij en trok mijn knieën op, zodat hij lekker strak en diep in mij kon pompen. Harder en dieper ging het, tot hij zwaarder begon te ademen en uiteindelijk zijn lul uit mij trok en hij over mijn hele lijf begon te spuiten.

Het was warm, kleverig en heerlijk. Ik smeerde het over mijn lichaam uit alsof het crème was en likte mijn handen schoon, waarna ik nog even aan zijn pik zoog, om de restjes zaad er helemaal uit te krijgen. Helaas moest Steven twee dagen later alweer weg. Maar ik heb nog genoeg andere kerels geneukt die vakantie en volgend jaar ga ik er weer heen, omdat de mannen die ik heb gehad daar ok ieder jaar komen, maar vooral Steven.

Die wil ik ieder jaar wel in mij voelen. Wat was dat toch een zalige vent en hij schijnt hier nog in de regio te wonen ook! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Esther geneukt op vakantie op Texel Ik ga niet zo heel erg vaak op vakantie. Ik ben nou eenmaal alleen en…. Door twee meiden in Frankrijk genomen Samen met mijn neef ben ik toen ik jong was een keer op vakantie naar….

.Lesbie sex meiden die vingeren

  • Ik lag zo hard te trillen dat de caravan begon te schudden.
  • Neuken zaandam asian sex film
  • 935
  • De geile tante van Harry is gescheiden van haar rijke echtgenoot en is in zijn geheel niet onverzorgd achtergelaten. Op een avond besloot ik bij zijn caravan aan te kloppen.
  • 925

Geile oude hoeren erotische massage brabant


Ze is hier alleen met der dochter haar man is te druk om vrij te nemen. Zonde denk ik nog bij mezelf ik zou voor haar vrij nemen en ga terug naar mijn huisje. De volgende dag nadat ik smorgens heb gewerkt ga ik smiddags even naar het zwembad om wat baantjes te kunnen trekken en even te kunnen relaxen.

Ik kom daar Laura en Kim ook tegen, ze vragen om bij hun te komen liggen. Ze liggen bij het kinderbadje mijn oog valt meteen op Laura, na al een bevalling heeft ze nog een prachtig lijf in der bikini.

Maar corrigeer mezelf dit kan niet ze is tenslotte getrouwd. De middag vliegt voorbij bij het teruglopen naar het huisje bedankt laura mij, ik vraag waarvoor? Voor de gezelligheid en hoe leuk je met mijn dochter om gaat, mijn man heeft er nooit tijd voor of neemt er geen tijd voor. Meteen vraagt ze of ik kom eten ze willen patat bestellen. Ik zeg me even op te frissen en dan te komen.

Na het douchen ga ik naar ze toe Kim, is druk aan het spelen buiten en rent bij de vijver achter het huisje achter eendjes aan. Als het eten er eindelijk is zijn de eendjes niet meer belangrijk maar de patat. Laura vind het erg gezellig, zo nu even snel afruimen en dan snel douchen en Kim in Bed doen. Ik vraag haar waarom alles snel je hebt vakantie pak een bad.

Geen tijd met een dochter lacht ze, ik stel der voor jij ruimt af ik laat je bad vol lopen dan vermaak ik Kim wel even. Ze twijfeld even maar stemt toch in terwijl zij afruimt laat ik in de badkamer het bad vol lopen, ik zie zwitsal babyshampoo staan gooi er wat bij in dat ruikt zo heerlijk.

Kim is in de kamer bezig met haar poppen, ik ga bij der zitten en al snel ben ik het paard en ga ik als paard met Kim op mijn rug door de kamer terwijl Laura in bad ligt.

Het paardje rijden verveelt snel en ze wil naar de eendjes ik pak wat brood mee en samen voeren we de eendjes, even later staat Laura in der badjas in de opening van de deur ze is er al uit Kim moet naar bed.

Ik loop langs Laura heen en zeg wat ruik je lekker. Ze lacht en zegt ja ruik dan heb jij voor gezorgd en ik ruik in der nek we kijken elkaar daarna even aan. We verstijven even maar doen alsof het niets was, ze legt Kim in bed vraagt of ik nog wat wil drinken en kletsen nog wat na op de bank. Het is al wat laat ik sta op en ga terug naar mijn huisje. Ze loopt achter me aan en bij de deur houd ze me tegen ik kijk der aan ik heb je nog niet bedankt zegt Laura, bedankt waarvoor?

De leuke dag en ze zoent me vol op de mond ik stop de kus en zeg dit kan toch niet ssst ik wil je zegt ze en zoent me weer vol onze tongen cirkelen om elkaar ze knoopt mijn blouse open die is binnen no time uit ik trek de centuur uit haar badjas en glij met mijn handen erin ze heeft alleen nog een stringetje aan mijn handen kneden haar billen. We lopen richting de bank ze duwt me achterover op de bank laat haar badjas van haar schouders zakken en komt half op me liggen en likt met haar tong over mijn bovenlijf richting mijn navel omlaag ze is al druk bezig mijn broek open te maken ze zakt van de bank en gaat op haar knieen er voor zitten.

Mijn broek en boxer trekt ze uit ze hapt naar mijn ballen en zuigt er zachtjes op terwijl ze met haar hand mijn pik aftrekt. Haar tong laat ze omhoog glijden en draait rondjes om mijn eikel heen en dan laat ze hem in haar mond glijden stukje voor stukje tot hij er helemaal in zit ze kijkt me geil aan en zuigt hard erop en laat hem dan rustig uit haar mond glijden.

Een hemels gevoel nu begint ze sneller te zuigen en knijpt harder in mijn ballen wat kan ze pijpen, ik hijg tegen der dat ik ga komen als ze zo doorgaat ze kijkt me aan met der geile ogen en mijn pik in der mond en zuigt nog sneller op mijn pik ik kreun harder zij knijpt harder in mijn ballen en dan spuit mijn zaad in der keel.

Ze zuigt door tot de laatste druppel. Mijn tong glijd over der tepels ik lik er rondjes om heen zuig ze in mijn mond en bijt er zachtjes in en lik verder omlaag tot de rand van der string. Lik door haar lies langs de string heen. Ik hoor der zwaarder hijgen ik trek haar string uit lik plagend over haar lipjes niet er tussen alleen plagend over haar natte lipjes.

Weer voelde haar grotje krap en strak aan, ik ging wat meer tussen haar benen. En voor ik het wist stopte ik met haar vingeren en liet mijn tong van onder naar boven over haar kutje heen glijden. Ze kreunde geil, en ik begon haar te beffen. Ze schokte wat en kwam dus klaar, ik proefde het jonge kutgeil. Waarna ze opstond en op haar knieën ging zitten, ze begon me af te trekken, en niet lang erna pijpte ze mij. Het was heerlijk, ik werd voor het eerst gepijpt. Het duurde even maar ik kwam na een tijd heerlijk klaar, en spoot mijn sperma in haar mond.

Het 11 jarige meisje slikte het allemaal weg. Ongeveer 4 dagen gingen voorbij, en daar stond ze weer met dezelfde houding. Ik wist wat ze wilde en we liepen weer naar het afwashok.

Dit keer pijpte ze mij eerst en liet me niet klaarkomen. Waarna ik haar jonge spleetje weer ging likken. Haar kutje was nu kletsnat, en zag er uitnodigend uit om geneukt te worden. Ik likte lekker door, en vingerde haar intussen. Na een tijdje paste mijn middelvinger er ook met moeite bij, en ik rekte zo haar grotje mooi op. Ik merkte aan mezelf dat ik haar nu echt graag wilde neuken, dus ik rekte haar spleetje lekker op. Tot ze hevig klaar kwam, ik zette mijn pik nu voor haar grotje.

Ik zette weer mijn lul nu met condoom, voor haar gleufje. Ik pakte haar heupen vast en drukte zo mijn pik rustig stukje voor stukje naar binnen.

Na een tijdje zat mijn pik er helemaal in, we waren nu beide ontmaagd. En ik begon haar 11 jarige meisjes kutje lekker te neuken, het was wel mega strak en deed wel een beetje pijn aan mijn piemel. Na een tijdje wilde ze zelf ook rijden, en ze reed een stukje, en ik merkte door de strakheid van haar kutje dat ik best snel klaar kwam.

In de condoom, zij reed lekker door tot ze zelf klaarkwam. En bij dat klaarkomen trok dit keer haar kutje nog strakker, dan het grotje al was. Ik wilde meer merkte ik, dus ik liet haar weer op haar rug liggen.

En stak mijn pik in een keer diep haar kutje in, ze kreunde luid. Ik vond het heerlijk, en ging haar nu met lange diepe stoten haar geile strakke gleufje in. Ze kreunde lekker door, ik merkte in ene dat ik mijn condoom had afgedaan. Het boeide me ook niet veel meer, ik zat er toch al in.

Ik neukte haar wat harder, en spoot niet lang er na in haar kutje, zoveel kwam er niet uit. Ze kreunde ervan, mijn pik werd slap. En ik haalde hem uit haar jonge grotje. We hebben nog wat na gezoend, en ik heb haar tepels gekust. Dit was een heerlijke eerste keer voor zowel mij als voor haar. We hebben het die vakantie nog 1 keer gedaan. Dit is een waargebeurd verhaal en ik heb de namen veranderd.

Tot de volgende keer. Ohja laat ook even weten wat je van mijn verhalen vind. Ik ben ook de schrijver van: E-mailadres Niet zichtbaar Verplicht. Home Verhaal schrijven Polls Links Contact.

vakantie sex even lekker neuken