Verboden sex natekutjes

In plaats van punk met zijn boertige anti-ethiek kwam er een lo-fi hype-je en Marilyn Manson. Wat we ook kregen, vijftien lange jaren: Op de grote podia reizen nog steeds dezelfde gezelschappen rond, of ze nu ooit gestopt zijn The Police of niet Rolling Stones. Rockmuziek die mainstream wordt omarmd, zoals Bowie en Queen dat werden?

Metallica misschien, maar ook dat is oud nieuws. De rest is meer van hetzelfde: Nu is post-modernisme voor muziekbeschouwing een aardige stoplap, maar geen blijvertje. Toen de Renaissance-schilders het niet meer wisten, begon een fase die kunsthistorici Maniërisme noemen: Het leverde leuke schilderijen op, maar geen Rafaëls en Titiaans meer.

Dat hoeft u niet met mij eens te zijn. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Het debat is live te zien en te horen bij DeGids. FM Hoe lang duurt het voor een muziekjournalist cynisch wordt, vroeg een aanstormend journalistiek talent mij. Dit artikel verscheen eerder in De Pers. Maar ik heb wel collega's die het met collega's doen. Twee legaal zijn inmiddels getrouwd en twee illegaal beide partner met kinderen. Telt dat ook Thomba? Hmm Leveke, ik denk dat we nu met z'n 2. En een collega van mijn vriend heeft de poetsvrouw bezwangerd.

Komen we dan uit op 3. Thomba zaterdag 13 december Ja dat was ze. Ja lach er maar mee In militaire dienst hadden we in ons stafgebouw twee jongedames als poetsvrouw.

Beide heel geïnteresseerd en interessant, maar een gelegenheid deed zich nooit voor. Toevallig kom ik één van de twee vele jaren later weer eens tegen Verder heeft een vriend van me wel een heel lekker poetswijffie. Dutchbelg3 zaterdag 13 december Been there done that.

De eerste werd mijn 2e vrouw. De 2e dan weer niet; misschien toch er iets van geleerd? Fijn dat ik nummer 1 mag zijn, voel me zeer vereerd! Heb er alleen na gisteren een raar nasmaakje aan over gehouden. Gisteren na de borrel een lekker maar vluchtig nummertje gehad op zijn kantoor. Hij had maar een halfuurtje, want hij had een afspraak, dus kan ook aan mij liggen hoor. Bij ons heeft het een tijd geduurd voordat er echt iets gebeurde, en daarbij liep de spanning echt heel hoog op.

Ik liet me niet zo snel 'pakken' en hij heeft er echt wel moeite voor moeten doen. Is regelmatig met voorstellen gekomen die ik afgewezen heb, en gisteren was ook pas de derde keer. Er gingen erg spannende mails over en weer en met mijn concentratie ging het steeds slechter haah Ik vond hem gisteren zo anders dan eerst Kan me niet herinneren dat ik iets verkeerd gezegd heb ofzo.

Alleen dat het zo lekker was dat ik er verslaafd aan ging raken. Waarop hij aangaf dat het nooit verder dan dit zou gaan we zijn allebei gebonden! Heb ook nooit die intentie gegeven, ik durfde juist eerst niet, omdat ik juist niet wil dat mijn relatie eraan gaat!

Het is wel zo dat ik verslaafd raak aan zijn aandacht Het is niet zo dat ik hem stalk, in tegendeel ik wacht rustig zijn reacties af, laat hem met uitnodigingen komen ed. Al met al ben ik me hier na gisterenavond aan gaan irriteren. We hadden duidelijke afspraken gemaakt, en nu geeft hij mij de indruk dat ik meer van hem wil. En dat is totaal niet waar! Hoe moet ik dit aan gaan pakken?? Zou het jammer vinden als het nu al over zou zijn, vond de spanning heerlijk en ging met meer plezier naar mijn werk.

Lijkt wel of hij niet tegen de spanning kan nu zijn verovering binnen is Wat een gezeur bij elkaar, maar wat denken jullie? Hoe kan ik hem houden Hij heeft me trouwens wel gezegd dat hij nog nooit zo'n lekkere sex heeft gehad Anonymous zaterdag 9 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account?

Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Deze week in VIVA. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Geile petra dikke teiten

En tuurlijk zijn er nog wel mensen die net als vroeger buiten aan het spelen zijn, maar dan word er ook al snel geroepen dat het buitenbeentjes zijn. Leeftijdsgenootjes die ik nu zie, die gaan allemaal naar de disco tot En dan vooral meiden gaan sneller naar de oudere, is mijn ervaring.

En ook ik, praat liever met oudere dan met leeftijdsgenootjes. Zo is het eenmaal, en er is niet veel aan te veranderen. Ga je mensen verbieden om naar de disco te gaan, dan worden ze gameverslaafd. Echter hoeven ze nog niet de prutsmuts uit te gaan hangen op 14 jarige leeftijd. Heb jij tijd om mee te doen aan een onderzoek van de HAS Hogeschool?

Het enige dat ik op heb is 2 slokjes apfelkorn Dille van 't Koethues aka Dille S. Zoals eerder is gezegt is dit een discussie die altijd maar door kan blijven gaan. Mijn ouders leggen mij ook liever de gevolgen zo goed mogelijk uit dan dat ze me dingen verbieden. Alles wat niet mag, is extra spannend. Op een gegeven moment ga je ook denken is dat raar dan?

Omdat bijna iedereen om je heen al wel iets heeft gedaan. Laatst bijgewerkt door Steef op Natuurlijk had je wel een paar rondlopen maar het wordt gewoon steeds erger.. Laats zat ik in de pauze op school en vertelde een meisje uit de brugklas dat ze zich niet kon inenten tegen baarmoederhalskanker want ze had al sex gehad..

Toen haar vriendinnen vroegen of ze mee uit ging dat weekend zei ze dat ze dat weekend naar haar sexmaatje ging.. Sorry hoor maar dat slaat toch nergens op!! En sex hebben op zo'n jonge leeftijd vind ik echt not done.. Je hebt ook nog gewoon meisjes die echt ouder uitzien, zo zit er bij mij op paardrijden een meisje en die is 2 jaar jonger dan mij maar ik had er echt van mijn leeftijd geschat terwijl ze geen make-up en dergelijke draagt.

Daar heb ik geen problemen mee en stoor ik me ook niet aan Still I need your sway, because you always pay for it And I, and I need your soul because your always soulful And I and I need your heart, because your always in the right places Daar heb ik geen problemen mee en stoor ik me ook niet aan.

Lisse nou, ik zag een keer 40 dagen zonder sex.. Shanna Moderator Algemeen1 No drama, no glory! En nee, dat kwam niet door mijn uiterlijk simpele spijkerbroek, sneakers en lekkere warme koltrui, zo totaal niet in de mode en make upploos maar door mijn uitstraling.

Qua uiterlijk ben ik ook al jaren het zelfde, hooguit dat ik nu met zeer lichte makeupp de deur uit ga en zo nu en dan op en top vrouwelijk gekleed ga. Toch schatten mensen mij nog steeds ouder. Ik kan het dan ook absoluut niet vinden met mensen van mijn eigen leeftijd. Mijn oudste vriend is al tegen de 40 inmiddels. Laatst bijgewerkt door Shanna op Opzoek naar een allround fotograaf?

Bekijk mijn online portfolio op http: Zutphen Ik ben Op mijn 15e verjaardag ben ik voor de eerste keer uitgeweest, met mijn vriend, mijn zus, mijn ouders en de ouders van mijn vriend erbij. And guess what, het was supergezellig. Sterker, het was de leukste keer uitgaan ooit. Na die tijd ben ik misschien nog 1x uitgeweest, op mijn 16e is het eigenlijk pas echt gekomen.

Althans, voor 3 maandjes. Ik ben nu een behoorlijke tijd niet uitgeweest, en ik mis het ook niet. Blote kleding hou ik ook niet van en make-up? Ja, ik draag het, maar met mate. Er moeten regels komen dat een foetes zelf mag bepalen of het überhaupt een slagingskans heeft in de aanstaande levenscyclus.

Chapeau voor de moeder. Vooruitkijken en eigenbelang opzij zetten voor een kansrijk of kansarme carrière van de nakomeling. Ik denk dat de kinderbescherming beter haar eerste kind ook bij haar weg kan halen,.

Daarbij dient ze aangeklaagt te worden voor moord!!! Als je je kind laat aborteren omdat het niet populair genoeg is het gewoon moord. Deze vrouw moeten ze lekker tbs en eenzame opsluiting geven. Hoppa opruimen die zieke zielen! Dat verhaal van die socialmedia-expert, eerst de geboorte afwachten, slaat ook nergens op, niet genoeg likes en dan alsnog t mes erin?? Nounou tuttut, ik denk eerder dat ze een lintje krijgt van de Kinderbescherming: Zeg oom Paulus, slijmjurk, moet je nog steeds stemmen winnen voor de komende reacteurenvergadering met de hoofdredacteur.

Nou, als het zo moet, dan zou ik niet eens meer geboren willen worden. Hoefde ik ook niet jullie oude dag financieren. Vaarwel wrede wereld, zou ik zeggen. Verhipt, je hebt alweer gelijk, Akke! Zit je op Smoelboek? Nee Suus, dat is me te gevaarlijk, voor je het weet lig je aan het gas. Maar eventueel een bescheiden doch voedzame picnic behoort tot de mogelijkheden. Zorg ik voor de champagne, als jij de polder dan even zuigt? Elke keer wanneer ik een artikel van de Speld deel op FB, blijkt dat niemand van mijn vrienden het vervolgens leuk vindt.

Dat stelt me dan weer zeer teleur. Maar om nou de Speld te ontvrienden? Wie houd ik dan nog over? Als ik nu Justin Bieber aanhaal, komt mijn reactie dan direct op nummer 1 te staan, of zal het afzakken tot in het Hiernamaals? De vraag is natuurlijk welke top-lijst men gebruikt voor deze nummering. Ik wil jou laten arresteren vanwege potloodventerij, maar door de chaos hier kan ik jou niet zo gauw vinden.

Ben jij nu op 44 of of 47? Wil jij jou morgenochtend melden op het bureau, anders plaatsen wij jouw foto op internet. Mijn ervaring is dat nachtelijke zaken — tussen ons mannen van de wereld gezegd en gezwegen — meestal met vrouwtjes heeft te maken. Ik begrijp waar u heen wilt. Maar we kunnen natuurlijk niet uitsluiten dat de moderator een moderesse is. Voor de zekerheid geef ik jou de plaatsingstijd van het bericht van tante Paulien: Wat een chaos hier.

Sta ik hier zowat middenin en dacht ik laatste te zijn. De moderator moet een man zijn. Natuurlijk hadden wij met enkele prenatale cosmetische ingrepen de baby een stuk aantrekkelijker en facebook likeable kunnen maken. Maar ons wordt weer niks gevraagd. Schandelijk dat je een abortus last plegen omdat je vrienden je foto niet liken op facebook!!

Wat een labiele en zieke geest heb je dan!!?? Dan te bedenken dat ze nog een kind heeft waar ze voor moet zorgen…. Karine is wat mij betreft uitschot eerste klas en mag opgesloten worden in een psychiatrische inrichting zodat haar andere kindje de kans krijgt op te groeien in een liefdevolle omgeving…. Van uitschot komt afschot, denk niet dat dat kind u dankbaar zal zijn.

Als Maria en Jozef de echo van Jezus ook op Facebook hadden gezet en onvoldoende likes hadden hgehad, dan zat ik nu zonder werk. Een loffelijk inititatief van deze bijna-moeder. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald, zou mijn eigen moeder zeggen. Als een geboren kind, eventueel na een tegenvallende CITO-toets, niet aan de verwachtingen blijkt te voldoen zou het in mijn ogen ook geaborteerd moeten kunnen worden. Sickperverted animal, but even animals do not kill their unborn infants.

Pity her mother did not abort her. Oh yes they do, you lack knowledge of biology and natural history. Ik was er bijna ingetrapt, dit kán niet echt zijn. Hoe zielig kan je zijn. Het arme kindje doden omdat je niet genoeg likes hebt Wtf!!! Jij zou tog de moeder zijn en met het kindje moeten leven. Niet de mensen die liken of niet… Het kindje moet geliefd ter wereld komen… Logisch.

Maar dan had jij al geen liefde voor het kind. Ik bedoel het kind heeft jou liefde nodig om te groeien. Die heeft eigenlijk niemand anders nodig. Waarom halen we haar baarmoeder er gewoon niet uit! Dan zijn we klaar, wat voor zieke vrouw ben je dan??? Doe ik niet aan mee hoor. Doe het lekker zelf, held. Altijd steun zoeken voor een relletje, anderen medeplichtig willen maken en dan er zelf tussenuit knijpen: Interessante mededeling, maar je laat je wel kennen op deze manier.

Doe je toch nog aan facebooken, niet handig. Schandalig voor mensen die geen kinderen kunnen krijgen of er althans veel moeite voor moeten doen. Hoe kan je je in godsnaam laten leiden door een al dan niet leuk vinden door je virtuele vrienden. Zelfs al is dit een grap; het is enorm misplaatst en een slag in het gezicht van mensen die moeilijk aan kinderen raken. Waar zijn we mee bezig? Maar het is een nieuw argument tegen abortus: Volgends mij is het klinkklare onzin.

En is dir geen broodje aap,maar broodje gorilla verhaal. Met 20 weken is het al een kindje,met alles erop en eraan. Je mag het dan niet eens meer weg laten halen.

Dom klootjes volk,wie dit geloofd!! Kunt u de toekomst van dit kind voorspellen door middel van een gevoel of te weinig likes???!!! En heeft u recht om voor dit kind te beslissen? Gestoord vind ik het. U maakt zich meer druk om wat anderen van u vinden dan wat u van uw kind vindt.

U zou geen recht mogen hebben om kinderen te krijgen. Ontzettend erg dat dit in Nederland kan gebeuren door social media. Je gaat toch geen kind vermoorden omdat mensen niet de moeite nemen om op fb te kijken of te liken. Mevrouw Voorthuizen, als u ooit nog het voorrecht krijgt om zwanger te worden wat ik niet hoop als u zo luchtig over abortus denkt hoop ik dat u zich niet laat beinvloeden door wat andere mensen van uw ongeboren kind vinden, maar wat God ervan vindt. Ik vind dit een rond uit belachelijke daad.

Wat gaat dat mens nu doen? Nooit meer geen kinderen krijgen omdat.. Waar gaat de wereld naar toe?! Zwanger worden en kinderen krijgen is toch iets dat je voor jezelf doet met het plezier om een kind te krijgen. Waarom zou het anderen moeten boeien? Kan dit nu ook al tegenwoordig. De moeder zou zich moeten schamen en toont hierbij dat ze niet verder na denkt dan haar neus lang is. O echt geschokt gewoon. Wat een domme kip… Misschien best dat ze nog abortus pleegt als sociale media voor haar eigen kind komt.

De lezertjes van het Reformatorisch Dagblad, de EO jongerenkrant en de Kerkbodes hebben ons eindelijk ingehaald. Wat traag van begrip, maar dat zijn ze al eeuwen. Benieuwd wanneer ze Slob en Staaij zover krijgen Kamervragen te stellen.

Aan alle mensen die dit bericht niet serieus nemen: Zeer begrijpelijk actie van de moeder. Ik heb liever ook geen kind dat als foetus maar 3 likes kreeg, het is om je kapot te schamen. Dit is duidelijk een geval dat dat mens niet spoort, ze leeft zelf niet maar laat social media haar leven leven. Triest voor dit ongeboren kindje dat nu niet ter wereld is gekomen dat moeder reacties van vrienden belangrijker vind dan het kindje dat in haar groeide.

Ooh my god mens laat je nakijken …jij zou geen moeder mogen zijn ook niet van je eerste kind ik hoop dat ggz en andere instanties hier bovenop zitten…!!

Bah, en dat is al moeder van een kind? Zielig voor dit kind.. Wat een mongool ben je dan?! Het is geen slecht besluit van die moeder! Ik bedoel er lopen nu te veel mensen rond die ik nu nog wel zou willen aborteren en ook nooit een like zou willen geven.

Neen kk noem geen namen! Zij zij n al zo veel genoemd! Ik dacht dat ik veel gehoord had maar dit slaat alles. Hoe gek moet je zijn dat je een geboorte laat afhangen aan de hoeveelheid likes. Misschien is het kind nu beter af want wie wil een moeder hebben die zo denkt.

Het kind was vast l een leuk kind geworden dat kan je van de moeder niet zeggen. Ik schrijf deze reactie op 4 april om Het is een schande! Het mens had best kunnen wachten tot week 22, er was zeker kans op nog meer likes. Had ik dan ook maar abortus moeten doen omdat ik geen likes kreeg? Wat een achterlijk wijf! Je bent gewoon een babymoordenaar om je kind om zo een domme rede weg te laten halen. Een zwanger wordt je niet om aandacht te krijgen hoor! Sommige mensen horen geen kinderen te mogen krijgen!

Dit mens is echt geschift.. Jammer dat haar ouders geen Facebook hadden.. Dan was ze zelf ook niet geboren! Wat een geschift mens! Jammer dat haar ouders toen geen Facebook hadden..

Meid is kk gek in dr hoofd.. Allerlei mensen die geen kinderen kunnen krijgen en deze slettebak haalt het weg omdat mensen je fokking shit niet liken!!

Jij moet een kogel koppen jo!! Verdient het niet om moeder te zijn!! Meen je dit nou serieus. Hoop dat dr baarmoeder wegrot. Toon reacties Alle reacties. Reactie annuleren Reactie Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Heer Stalpaert, Het is kinderporno als de zwangere moeder tijdens het nemen van de foto wordt gecopuleerd of getoucheerd.

Voor elke foei een extra JSF, heer Stalpaert? Nou dan gaat ie dan: Wat een lelijke embryo zeg. Het is nog steeds niet in 4-kleurendruk op glanspapier, nee. Desil en Mike, dat moeten uitgerekend jullie zeggen! Facebook moet verboden worden! Facebook moet geaborteerd worden! Nu nog maar Lieve Marie Ik had al het voorgevoel.

Reag l uren is geen stijl! Ja, sinds mijn schoonmoeder is ingetrokken heb ik ook geen eigen leven meer …. Dus toch een soort abortus, Teun? Michelle Mosterd, Je kunt nu wel zeggen dat het een mythe van mijn partij is, maar waar zijn jouw tegenargumenten? En waarom zou dit geen humor zijn.

Die Diederik Smit ken ik overigens niet. Wie is die man? Natuurlijk is dit serieus! Het staat toch op internet? God zegt van wel. Wendy, het is niet netjes om te jokken! Dit staat wel wis en waarachtig op het internet. Heer Bøs Showfør zit u soms in de verkeerde Bøs? Wat moet ze dan? Een kind ter wereld brengen wat niemand echt leuk vindt? Lieve Wendy, Of het echt is of niet, is echt onbelangrijk. Het gaat erom of je er in geloofd. De werkelijkheid is altijd erger of gekker dan de satirist kan bedenken.

Hoe ontvriend je Facebook? Wat denk je er zelf van? Het is wel grappig, dat sommige artikelen zoveel serieuze reacties opleveren. Wat wilt u dan? Komische reacties op uw domme bijdrage? Drie jaar geleden was er al een gezichtenboek hoor. Zeg de Spelt, Dat die jarige vrouw uit Naaldwijk een stuk zou zijn, kan ik echt niet zien op de foto. Noemt die niet toevallig barbie? Reactie op mijn vorige bericht, dat een reactie is op een verwijderd bericht.

Even een samenvatting, voor dat u er niks van begrijpt. Ja, de boel staat chronologisch door elkaar, maar dat is nou net het genoemde probleem. U heeft het — als zo vaak nietwaar — bij het rechte end, heer Stalpaert. Wedden dat oom Paulus zal reageren met: Heer Van Mathenesse Spaland, u heeft weer het — zoals ik van u gewend ben — bij het rechte end. Mijn eerder genoemde bericht is gezakt. Het staat inmiddels op vijftig. Ik hoop niet dat het met mijn populariteit ook zo gaat. Mijn beste moderator, Ietsistmis is..

Dit bericht na lezing verbranden of inslikken. Beste heer of mevrouw moderator, Ik zal een goed woordje voor u doen bij de komende vergadering van reacteuren met de hoofdredacteur, als u ook wat voor mij wilt doen. Ik hoor graag uw instemmende reactie. Wat mooi dat er nog mensen zijn die hun klassiekers kennen! Mijn beste brave Henk, Ik heb jouw Heere net gesproken.

En zulke mooie en ware klassiekers! Henk, Wil je godverdomme eens ophouden met het beledigen van mijn gezonde verstand! Heer Van Mathenesse Spaland, Namens de reacteuren van De Speld wil ik jou vragen, wie van hen jij een gezond verstand verwijt. Beste geloofsbroeder Henk, Ik vind het buitengewoon aardig, dat je het voor mij opneemt. Hooggeleerde Ombudsman van De Speld, Als toegewezen pro-Deoadvocaat klaag ik namens de heer Heere Deo, woonachtig in Hiernamaals, de gedaagde, die bekend staat onder de naam Henk, aan wegens gebrek aan geloof in de macht van zijn eigenaar heer Heere Deo.

Gebakken peren Ingrediënten 4 rijpe peren sap van 2 citroenen 50 gram boter gram bruine suiker eventueel zure room Bereiding Verwarm sap, boter en suiker in kleine pan, waarin de peren precies rechtop inpassen. De familie Paulussen is wel erg actief vandaag. Beste Luc, U kunt hoog en laag springen over social media, maar bespaar u de moeite; dat doet de overheid al voor u. Geloven in jezelf is een doorn in het oog van Henk. Uitroeptekens zijn volgens mij óók leestekens.

Wellicht kan Juf Paulien dat bevestigen. Maar betwijfel of dit verhaal wel waar is. Waarom komt reactie 54 op 47 terecht?

Alles de schuld van de Familie Paulussen? Gelukkig, ik schrok al! Kom ik op 50 binnen? Inderdaad, u komt op 50 binnen. Als u maar niet denkt dat dit uw vaste plaats is. Even zien hoor, misschien lukt het met echo-lokatie: Door al dat zakken is mijn broek afgezakt. Verdorie, vanmorgen vergeten een onderbroek aan te trekken.

Viesmans, Je bent er gloeiend bij. Viesmans, Ik wil jou laten arresteren vanwege potloodventerij, maar door de chaos hier kan ik jou niet zo gauw vinden. Reactie op Henk op nu nog 72 op 25 oktober om Henk, ik verwijs je naar tante Paulien die nu nog hieronder staat.

Kan conceptie niet gewoon worden afgeschaft, kost ons allemaal handen vol belastinggeld! Alleen maar prenatale sex-change operaties gaat ook maar vervelen. Ik ben helemaal gedesillusioneerd. Deze reactie was een reactie op Nr In de huidige economische situatie bovendien een mooie impuls voor de breinaalden-fabrikanten.

De Speld gaat over liken. Waarom kwam dit bericht eigenlijk niet achteraan terecht?In plaats van punk met zijn boertige anti-ethiek kwam er een lo-fi hype-je en Marilyn Manson. Wat we ook kregen, vijftien lange jaren: Op de grote podia reizen nog steeds dezelfde gezelschappen rond, of ze nu ooit gestopt zijn The Police of niet Rolling Stones. Rockmuziek die mainstream wordt omarmd, zoals Bowie en Queen dat werden?

Metallica misschien, maar ook dat is oud nieuws. De rest is meer van hetzelfde: Nu is post-modernisme voor muziekbeschouwing een aardige stoplap, maar geen blijvertje. Toen de Renaissance-schilders het niet meer wisten, begon een fase die kunsthistorici Maniërisme noemen: Het leverde leuke schilderijen op, maar geen Rafaëls en Titiaans meer.

Dat hoeft u niet met mij eens te zijn. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Het debat is live te zien en te horen bij DeGids. FM Hoe lang duurt het voor een muziekjournalist cynisch wordt, vroeg een aanstormend journalistiek talent mij. Dit artikel verscheen eerder in De Pers. Maar ik heb wel collega's die het met collega's doen.

Twee legaal zijn inmiddels getrouwd en twee illegaal beide partner met kinderen. Telt dat ook Thomba? Hmm Leveke, ik denk dat we nu met z'n 2.

En een collega van mijn vriend heeft de poetsvrouw bezwangerd. Komen we dan uit op 3. Thomba zaterdag 13 december Ja dat was ze. Ja lach er maar mee In militaire dienst hadden we in ons stafgebouw twee jongedames als poetsvrouw. Beide heel geïnteresseerd en interessant, maar een gelegenheid deed zich nooit voor.

Toevallig kom ik één van de twee vele jaren later weer eens tegen Verder heeft een vriend van me wel een heel lekker poetswijffie.

Dutchbelg3 zaterdag 13 december Been there done that. De eerste werd mijn 2e vrouw. De 2e dan weer niet; misschien toch er iets van geleerd? Fijn dat ik nummer 1 mag zijn, voel me zeer vereerd! Heb er alleen na gisteren een raar nasmaakje aan over gehouden.

Gisteren na de borrel een lekker maar vluchtig nummertje gehad op zijn kantoor. Hij had maar een halfuurtje, want hij had een afspraak, dus kan ook aan mij liggen hoor. Bij ons heeft het een tijd geduurd voordat er echt iets gebeurde, en daarbij liep de spanning echt heel hoog op.

Ik liet me niet zo snel 'pakken' en hij heeft er echt wel moeite voor moeten doen. Is regelmatig met voorstellen gekomen die ik afgewezen heb, en gisteren was ook pas de derde keer.

Er gingen erg spannende mails over en weer en met mijn concentratie ging het steeds slechter haah Ik vond hem gisteren zo anders dan eerst Kan me niet herinneren dat ik iets verkeerd gezegd heb ofzo.

Alleen dat het zo lekker was dat ik er verslaafd aan ging raken. Waarop hij aangaf dat het nooit verder dan dit zou gaan we zijn allebei gebonden! Heb ook nooit die intentie gegeven, ik durfde juist eerst niet, omdat ik juist niet wil dat mijn relatie eraan gaat! Het is wel zo dat ik verslaafd raak aan zijn aandacht Het is niet zo dat ik hem stalk, in tegendeel ik wacht rustig zijn reacties af, laat hem met uitnodigingen komen ed.

Al met al ben ik me hier na gisterenavond aan gaan irriteren. We hadden duidelijke afspraken gemaakt, en nu geeft hij mij de indruk dat ik meer van hem wil. En dat is totaal niet waar! Hoe moet ik dit aan gaan pakken?? Zou het jammer vinden als het nu al over zou zijn, vond de spanning heerlijk en ging met meer plezier naar mijn werk.

Lijkt wel of hij niet tegen de spanning kan nu zijn verovering binnen is Wat een gezeur bij elkaar, maar wat denken jullie? Hoe kan ik hem houden Hij heeft me trouwens wel gezegd dat hij nog nooit zo'n lekkere sex heeft gehad Anonymous zaterdag 9 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account?

Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Deze week in VIVA. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.Rijpe vrouw komt klaar thuisontvangst friesland

  • Verboden sex natekutjes
  • Biedt zich aan als fervent liker voor impopulaire mensen.
  • EROTISCHE MASSAGE WADDINXVEEN SEX ZWOLLE
  • PRIVEONTVANGST LEIDEN GRATIS DILDO FILMS
  • Scroll omlaag voor meer informatie.

Sex massage limburg sex zoetermeer


Hardcore sex gratis oude lesbische sex


Als je de keuze laat afhangen van wat anderen denken en dat als excuus nemen om abortus te laten plegen is dat wel heel zielig. Wat moet je dan? Dat hij naar mama loopt, vind je mij lief? Als je dan als moeder moet vertellen, dat zijn oudere, heroine spuitende, crack verslaafde, inbrekende, homo hoer van een broer meer likes had op de 20 weken echo… tja, wat moet je dan vertellen?

Jij bent dan wel een braaf jongetje, doet vrijwilligers werk bij leger des heils, maar ja, je had minder likes dan je broer…. Prachtig hoe sommige mensen reageren. Ik denk dat dat kind blij mag zijn met zulke ouders. Dat kind zou diep ongelukkig zijn met zulke ouders en onverantwoord dat zulke ouders kinderen mogen hebben.

Muwahaha, leuke humor dit… mensen kom op ff serieus. Ik beveel mijn ingestraald heiligwater aan. U kunt geen dag zonder. Nu drie voor de prijs van twee met gratis plastic bekertje. Valt ingestraald water te verkopen?????

Het water dat ik uitstraal, spoel ik doorgaans gewoon weg. Ik wist heel niet dat daar een markt voor was. Tot nu toe dacht ik dat de redactie van De Speld zelf die zogenaamd serieuze reacties bedacht maar ik krijg nu de indruk dat de toestand op internet erger is dan ik voor mogelijk hield…. Weet je Bant, ik denk zo maar stiekem dat er een hoop mensen rondlopen die, na dit gelezen te hebben, blij zijn dat ze geboren werden vóórdat ze de echo invoerden en aan Facebook koppelden.

Toen ik gisteren even gezellig in de file stond kreeg ik de indruk dat de meeste mensen om mij heen helemaal niet blij waren met hun geboorte.

Ik kan me voorstellen dat het aantal benodigde retweets en likes zich soms in een grijs gebied bevindt. Daarnaast vind ik dat er ook maar eens wetgeving moet komen over de like-domeinen waar we over praten en de invloed van het inkomen en de sociale achtergrond daarop. Ik voel me niet veilig op Facebook. Hebben wij altijd al niet beweerd dat televisie het oog van den Duivel is? Nu ziet u waartoe dat lijdt: Zo God dat behaagt zal onze broeder voorman na het sluiten van alle winkelen op de dag des Heeren het gebruik van beeldweergave apparatuur aanpakken.

In deze wereld is geen plaats voor bewegende beelden, daar wordt de Heere erg onrustig van. Van stilstaande onbedekte beelden trouwens ook; onze zusteren zullen aan de slag gaan om kledingstukken hiervoor te breien, want opblazen mag helaas niet in dit verdorven land. Boer Aad, nou zo is het maar net, man.

Nu kan ze de toekomst toch net wat levendiger en romantischer tegemoetzien. Ik ben blij dat er nog geen facebook was bij mijn geboorte, anders was leven n stuk korter geweest.

Dat die jarige vrouw uit Naaldwijk een stuk zou zijn, kan ik echt niet zien op de foto. En haar slecht noemen, omdat ze met de trend meegaat, vind ik onbehoorlijk van jou. Stom, wist niet dat deze rubriek satirisch is. Griezelige echte satire dan maar. Zie het zo gebeuren in de toekomst door sommige figuren.

Was al facebook hater, nu nog meer. Na vier mislukte ijverige pogingen om een reactie onder mijn vorige bericht 25 oktober Er stond een bericht van een nogal, zeg maar, opgewonden jongetje dat dapper probeerde het slechtste uit de straattaal te halen. Zodat ik voor de duidelijkheid een verklarende reactie het daglicht moest laten zien.

Ach jeetje, nu staat mijn reactie 44 plotseling op Waar gaat het uiteindelijk worden? Een houvast is, dat ik het heb geschreven op 25 oktober om Heer Paulus, op deze wijze brengt u de moderator op het idee om datum en tijd van uw berichten aan te passen. Nee, klopt, ik begrijp er niks van. Een dom knulletje deed hier iets in hoofdletters met enge ziektes en ander fraais, u heeft de moderator verzocht dit te verwijderen, zover gaat het nog.

Nu maakt u ons confuus door de telling in de war te schoppen om uw goede daad te benadrukken met uitleg daarvan, want het scheldstukje is weg; zit ik nog steeds goed? Wat wilt u nu? Dat de moderator het stukje weer plaatst zodat iedereen het kan lezen voordat u weer om verwijdering vraagt? Snap ik het nog steeds? Zeg oom Paulus, slijmjurk, moet je weer stemmen winnen voor de komende reacteurenvergadering met de hoofdredacteur over dit netelige onderwerp, dat de moderator zijn kop kan kosten.

Now breaks me the wooden shoe. Het stukje is nu weg, maar het moet weer worden geplaatst zodat daarna kan worden gevraagd om het weer weg te halen.

Dan is het dus weer weg. Maar het is nu toch ook weg? Dat krijg je dus als iedereen maar een oordeel mag geven. Ik ben voor een vakjury die gaat kijken of het toekomstige kind populair genoeg is. Zo niet, dan kan je het gerust laten weghalen. Ja klopt, ik heb jouw reactie nu ook weggehaald. Nadeel van dit systeem als er een keer een reactie wordt verwijderd. Ik zal een goed woordje voor u doen bij de komende vergadering van reacteuren met de hoofdredacteur, als u ook wat voor mij wilt doen.

Ja, na 20 weken ben je natuurlijk veel te laat. Ik zou zeggen, annonceer je conceptieve actie op Facebook en kijk hoeveel Likes dit oplevert. Bij minder dan 28 draai je je gewoon om en gaat slapen. Heel jammer dat er reacties tussen zitten die echt beledigend zijn naar de Maker van de wereld.. Ook dat personen die christelijke partijen na doen, uitspraken daar bij vermelden waar van ik kippenvel krijg! Niemand kan iemand zeggen niet in de Hemel te komen dat is een taak van God..

Iedereen moet verandwoording over zijn eigen zonden afleggen.. Dan mag je de heerlijkheid in na dit leven ook dit leven al zo niet..

Ik heb Jezus niet als mijn redder hoor. En Octopus Paul heeft helemaal geen oren, dus ik mag vloeken zo hard en vaak als ik wil. En Hem, de almachtige Schepper van diepzee, hoogland en wolkenluchten, beledigen, daar wordt Hij niet warm of koud van. Heb ik zelf opgeschreven in mijn eigen heilige boek, met Zijn heilige inkt. Hoef jij niet te doen hoor. En het nadoen van christelijke partijen waar jij kippevel van krijgt: Ik krijg ook altijd kippevel -en nog meer enge uitslag- van christelijke partijen.

Misschien is dat de straf wel: Jezus is dus niet zomaar weer teruggekeerd op aarde: Ach ja, de 10 geboden er ook maar eens bijgehaald. Ze zijn nog beslist niet achterhaald in deze tijd van overmatig declarerende burgemeesters en andere grootgraaiers die compensatie zoeken voor het gebrek aan likes op facebook: Ik hoop althans, dat van de vele opperwezens hier boven de wolken ik de juiste te pakken had.

Hij bleek jou niet te kennen, maar dat zal wel komen omdat jij altijd een brave vent bent geweest. Jouw Heere zei mij, dat hij wel van een grapje houdt. Je kunt gerust zijn, sprak hij, als iemand te ver gaat stuur ik wel een bliksemstraal op hem of haar af. Daar het laatste sinds het bestaan van de mensheid niet is gebeurd, kun je er gerust van uitgaan dat jouw Heere best wel wat kan hebben.

Of minstens met Zijn heilige inkt een verpletterend heilig boek geschreven. Heb je meer aan, uiteindelijk! Eindelijk iemand met gezond verstand. Wellicht kunt u dan uit de doeken doen welk stukje onder welk nommertje moet staan.

De stand van zaken is nu dat er een stukje weg is dat straks opnieuw kwijt moet worden gemaakt. Namens de reacteuren van De Speld wil ik jou vragen, wie van hen jij een gezond verstand verwijt.

Ik vind het buitengewoon aardig, dat je het voor mij opneemt. Maar waar zie jij mij in godsnaam voor aan? Een mietje die niet voor zichzelf kan opkomen? Eerlijk gezegd, Heer Paulus: Achteraf bezien was het een tamelijk vriendelijke opmerking waar ik allang spijt van heb. Het zal niet weer gebeuren. Als toegewezen pro-Deoadvocaat klaag ik namens de heer Heere Deo, woonachtig in Hiernamaals, de gedaagde, die bekend staat onder de naam Henk, aan wegens gebrek aan geloof in de macht van zijn eigenaar heer Heere Deo.

De heer Heere Deo, verder eiser te noemen, is stellig van mening dat hij zijn eigen boontjes wel door zijn eega, Maria Magdalena, kan laten doppen. Namens de eiser eis ik dat de gedaagde zich onthoudt van het opperen van hemelse zaken waarvan hij geen weet kan hebben, op straffe van eeuwige verbranding. Waarom zou zij boontjes doppen? In de hemel eet men linzensoep, een gerecht waarvoor aardlingen het recht van de eerstgeborene opgeven.

Dit natuurlijk wel met de kanttekening dat men nooit eerstgeborene kan worden als moe niet genoeg likes op Facebook krijgt. In dat geval krijgt men geen linzensoep, maar gebakken peren. Verwarm sap, boter en suiker in kleine pan, waarin de peren precies rechtop inpassen.

Schil de peren, steeltje moet er aan blijven zitten. Zet ze rechtop in de pan. Laat in ± 20 minuten gaar sudderen deksel op de pan. Neem peren voorzichtig uit de pan. Kook het sap in tot een dik stroopje. Zet peren in op een verwarmde schaal en lepel de stroop over de peren. Serveer er eventueel zure room bij.

Dat klinkt zeer aantrekkelijk. Niet zo verwonderlijk dat sommigen niet langer kunnen wachten en zich pre nataal laten stofzuigeren.

Ik herken mijn god niet in jouw verhaal Henk. Of staat jouw god ergens in dit lijstje? Ha, je bent een adept van de Zijn voorloper, Zijn wegbereider. Voor de ongelovigen onder de toehoorders: Maar dan echt natuurlijk, Johannes en Jezus waren maar een soort oefenpoppen. Ik voel de behoefte ontstaan aan een nieuwe praatgroep. Ik vind het wel van middeleeuwse perversie getuigen dat het ongeboren kind na de abortus ook nog eens meerdere malen op FB werd gedeeld.

Hoe modern dit ook mag lijken, ik vind het van middeleeuwse perversie getuigen dat het ongeboren kind na de abortus ook nog eens meerdere keren gedeeld werd op FB. De familie Paulussen kan zo actief zijn door de verdeling van taken over maar liefst… even tellen… 96 familieleden en aanverwanten, die elk een eigen pasfoto hebben vastgelegd bij Gravatar.

U kunt hoog en laag springen over social media, maar bespaar u de moeite; dat doet de overheid al voor u. De punten die u noemt zijn namelijk overbodig. En dan voornamelijk die punten aan het einde van de zin. Woorden heeft u er wel degelijk voor, het bewijs is uw bericht.

Ik heb net 49 opstellen van mijn groep nagekeken en sta op het punt naar bed te gaan. Wil je het mij alsjeblieft morgen na schooltijd weer vragen. Ik hoop dat het een HOAX is. Opsporen en opsluiten in paviljoen 3.

Dit is te triest voor woorden. Helaas kunnen we paviljoen 3 hier niet voor beschikbaar stellen. Wat wil je nou? Zo lang bestaat Feesboek nog niet hoor! Anders was het in al wel een keer gebeurd. Te veel kinderen worden geboren uit een egocentrische kinderwens en eigengereidheid.

Er moeten regels komen dat een foetes zelf mag bepalen of het überhaupt een slagingskans heeft in de aanstaande levenscyclus. Chapeau voor de moeder. Vooruitkijken en eigenbelang opzij zetten voor een kansrijk of kansarme carrière van de nakomeling.

Ik denk dat de kinderbescherming beter haar eerste kind ook bij haar weg kan halen,. Daarbij dient ze aangeklaagt te worden voor moord!!! Als je je kind laat aborteren omdat het niet populair genoeg is het gewoon moord. Deze vrouw moeten ze lekker tbs en eenzame opsluiting geven. Hoppa opruimen die zieke zielen! Dat verhaal van die socialmedia-expert, eerst de geboorte afwachten, slaat ook nergens op, niet genoeg likes en dan alsnog t mes erin??

Nounou tuttut, ik denk eerder dat ze een lintje krijgt van de Kinderbescherming: Zeg oom Paulus, slijmjurk, moet je nog steeds stemmen winnen voor de komende reacteurenvergadering met de hoofdredacteur. Nou, als het zo moet, dan zou ik niet eens meer geboren willen worden. Hoefde ik ook niet jullie oude dag financieren. Vaarwel wrede wereld, zou ik zeggen. Verhipt, je hebt alweer gelijk, Akke! Zit je op Smoelboek? Nee Suus, dat is me te gevaarlijk, voor je het weet lig je aan het gas.

Maar eventueel een bescheiden doch voedzame picnic behoort tot de mogelijkheden. Zorg ik voor de champagne, als jij de polder dan even zuigt? Elke keer wanneer ik een artikel van de Speld deel op FB, blijkt dat niemand van mijn vrienden het vervolgens leuk vindt. Dat stelt me dan weer zeer teleur. Maar om nou de Speld te ontvrienden? Wie houd ik dan nog over? Als ik nu Justin Bieber aanhaal, komt mijn reactie dan direct op nummer 1 te staan, of zal het afzakken tot in het Hiernamaals?

De vraag is natuurlijk welke top-lijst men gebruikt voor deze nummering. Ik wil jou laten arresteren vanwege potloodventerij, maar door de chaos hier kan ik jou niet zo gauw vinden. Ben jij nu op 44 of of 47? Wil jij jou morgenochtend melden op het bureau, anders plaatsen wij jouw foto op internet. Mijn ervaring is dat nachtelijke zaken — tussen ons mannen van de wereld gezegd en gezwegen — meestal met vrouwtjes heeft te maken.

Ik begrijp waar u heen wilt. Maar we kunnen natuurlijk niet uitsluiten dat de moderator een moderesse is. Voor de zekerheid geef ik jou de plaatsingstijd van het bericht van tante Paulien: Wat een chaos hier. Sta ik hier zowat middenin en dacht ik laatste te zijn. De moderator moet een man zijn. Natuurlijk hadden wij met enkele prenatale cosmetische ingrepen de baby een stuk aantrekkelijker en facebook likeable kunnen maken.

Maar ons wordt weer niks gevraagd. Schandelijk dat je een abortus last plegen omdat je vrienden je foto niet liken op facebook!! Wat een labiele en zieke geest heb je dan!!?? Dan te bedenken dat ze nog een kind heeft waar ze voor moet zorgen…. Karine is wat mij betreft uitschot eerste klas en mag opgesloten worden in een psychiatrische inrichting zodat haar andere kindje de kans krijgt op te groeien in een liefdevolle omgeving…. Van uitschot komt afschot, denk niet dat dat kind u dankbaar zal zijn.

Als Maria en Jozef de echo van Jezus ook op Facebook hadden gezet en onvoldoende likes hadden hgehad, dan zat ik nu zonder werk. Een loffelijk inititatief van deze bijna-moeder.

Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald, zou mijn eigen moeder zeggen. Als een geboren kind, eventueel na een tegenvallende CITO-toets, niet aan de verwachtingen blijkt te voldoen zou het in mijn ogen ook geaborteerd moeten kunnen worden. Sickperverted animal, but even animals do not kill their unborn infants. Pity her mother did not abort her. Oh yes they do, you lack knowledge of biology and natural history.

Ik was er bijna ingetrapt, dit kán niet echt zijn. Hoe zielig kan je zijn. Het arme kindje doden omdat je niet genoeg likes hebt Wtf!!! Jij zou tog de moeder zijn en met het kindje moeten leven. Niet de mensen die liken of niet… Het kindje moet geliefd ter wereld komen… Logisch. Maar dan had jij al geen liefde voor het kind. Ik bedoel het kind heeft jou liefde nodig om te groeien.

Die heeft eigenlijk niemand anders nodig. Waarom halen we haar baarmoeder er gewoon niet uit! Dan zijn we klaar, wat voor zieke vrouw ben je dan??? Doe ik niet aan mee hoor. Doe het lekker zelf, held. Altijd steun zoeken voor een relletje, anderen medeplichtig willen maken en dan er zelf tussenuit knijpen: Interessante mededeling, maar je laat je wel kennen op deze manier.

Doe je toch nog aan facebooken, niet handig. Schandalig voor mensen die geen kinderen kunnen krijgen of er althans veel moeite voor moeten doen.

Hoe kan je je in godsnaam laten leiden door een al dan niet leuk vinden door je virtuele vrienden. Zelfs al is dit een grap; het is enorm misplaatst en een slag in het gezicht van mensen die moeilijk aan kinderen raken.

Waar zijn we mee bezig? Maar het is een nieuw argument tegen abortus: Volgends mij is het klinkklare onzin. En is dir geen broodje aap,maar broodje gorilla verhaal. Met 20 weken is het al een kindje,met alles erop en eraan.

Je mag het dan niet eens meer weg laten halen. Dom klootjes volk,wie dit geloofd!! Kunt u de toekomst van dit kind voorspellen door middel van een gevoel of te weinig likes???!!! En heeft u recht om voor dit kind te beslissen? Gestoord vind ik het. U maakt zich meer druk om wat anderen van u vinden dan wat u van uw kind vindt.

U zou geen recht mogen hebben om kinderen te krijgen. Ontzettend erg dat dit in Nederland kan gebeuren door social media. Je gaat toch geen kind vermoorden omdat mensen niet de moeite nemen om op fb te kijken of te liken. Terpstra gaat over de brandende kwestie in debat met niemand minder dan Giel Beelen, dinsdag 12 april om circa Hoe lang duurt het voor een muziekjournalist cynisch wordt, vroeg een aanstormend journalistiek talent mij. Vijftien jaar, antwoordde ik zonder blikken of blozen. Als nuance gaf ik aan het aanstormende talent nog mee dat het wel uitmaakt in welke vijftien jaar je over popmuziek schrijft.

In het recent uitgekomen boek over veertig jaar muziekblad OOR, Keihard en Swingend van Barend Toet, staan smeuïge verhalen over popmuziek vanaf In Toets eerste vijftien jaar gebeurde er op popgebied nogal wat. Dook er op Jamaica ineens een derdewereldster op Bob Marley of werd soulkoning Marvin Gaye plotsklaps door zijn vader vermoord.

Hiphop ging lokaal Nederhop en stagneerde abrupt in vorm en betekenis. Reggae werd dancehall werd dubstep — lekker dansen zonder boodschap. Marvins emotionele kracht werd de gespeelde emotie van Usher. In plaats van punk met zijn boertige anti-ethiek kwam er een lo-fi hype-je en Marilyn Manson.

Wat we ook kregen, vijftien lange jaren: Op de grote podia reizen nog steeds dezelfde gezelschappen rond, of ze nu ooit gestopt zijn The Police of niet Rolling Stones.

Rockmuziek die mainstream wordt omarmd, zoals Bowie en Queen dat werden?